Written by AbangNara | February 5th, 2010

fazura dan kerabat diraja

Kami nak cakap awal-awal yang ini hanyalah gosip semata-mata. Anda tak boleh percaya. Baca boleh percaya jangan. Kebenarannya hanya Fazura dan mereka yang terlibat sahaja tau. Ingat tak lagi yang kami pernah keluarkan gosip Fazura keluar tengok wayang dengan seorang Tengku?

Kami tak tahu sama ada Tengku ini adalah orang yang sama ataupun tak, tapi dengar ceritanya memang benar Fazura nie bercinta dengan seorang kerabat diraja. Untuk lebih spesifik lagi, kerabat diraja nie negeri dia belah-belah selatan sana. Negeri mana tue korang tekalah sendiri. Dah banyak sangat bagi klu nie.

Dan kalau betullah gosip Fazura bercinta dengan kerabat diraja nie, kami mendoakan yang terbaik buat mereka berdua. Dua-dua pun single mingle lagi. Apa salahnya kan? Kalau dah jodoh tue kawin ajerlah. Dua-dua pun kami tengok sama cun dan sama hensem. Memang sesuai sangat gitu.

P.S: Ada gosip kata Fazura nie demand shooting gambar hanya untuk cover majalah jer. Kalau bukan cover dia taknak. Kalau cik Fazura baca nie, silalah jawap ek.

73 responses to (GOSIP)Fazura Bercinta Dengan Kerabat Diraja Negeri Di Sebelah Selatan?

  1. Mar says:

    semua nak dgn kerabat ke?

    0
    0
    • Nina says:

      ada duit, ada pussy

      0
      0
      • Lily says:

        HA..HA…JGN JADI CAM FASHA SANDHA UDAH…
        JD LA MANGSA PAKAI BUANG….
        BUAT MALU JER…
        ALAH…KALAU PIKIR PUN…MANA NAK NYA SULTAN JOHOR NAK MENANTUKAN ORG BIASA2 JEK…
        LAGI PULAK BFORE THIS SI FAZURA NI JUST “ARTIS” —-
        BARU CLASH NGAN 2 MAMAT MANA NTAH….SALAH 1 KERABAT PAHANG (TENGKU BAKAR)…..
        X HERAN LA AKU NGAN SI FAZURA NI…MMG TASTE DIA HIGH CLASS LA BEB

        0
        0
    • MummybabyJB says:

      The true i ngn mata kepala i sendiri terserempak dier masuk Cold Storage nk shopping kt sini wt T.I bodyguard… anyway.. Fazura tk nampak sombong laa bila brjalan ngn T.I… She’s pretty… she always smile when people look at her… Klu ader jodoh tk kemana…kan…

      0
      0
  2. BlackBerry00 says:

    tak habis2…

    0
    0
  3. BlackBerry00 says:

    kalau 2 2 single mingle
    takpelah zura…
    go ahead….
    dh jodoh ko ngn kerabat…
    yg ptg tau jaga diri…

    0
    0
  4. fifie says:

    ala dh rmai nmpak die dgn anak sultan johor tu dating..tmpt fevret dorg ni mestila kat mersing..

    0
    0
  5. sakura says:

    dah jd trend dah skang ni sume nk org2 kaye

    0
    0
  6. haah…budaya 4 Malaysia…hehe…saper2 kt cni tau pasal kes bakar masjid smlm blh bg komen aper2 x coz xsmpat tengok berita…

    0
    0
  7. wait until the ended story..

    0
    0
  8. manis says:

    fazura ni comel la.. cantik je.. suka tgk.. die nk bercinta dgn sape pn sye x heran.. tu hal peribadi die.. asal pandai jg diri sudah..

    0
    0
  9. lieza says:

    fazura yg manish…i like…

    inginkan pakej katering serendah rm6.90 pax…kek pengantin 3 tingkat secara percuma???

    0
    0
  10. ewiezz says:

    memanjang gossip… harap2 menjadi klu x segan le nk jupe org sok…

    0
    0
  11. aries april says:

    thu dh…kes ni dh lma…..

    0
    0
  12. manjalara says:

    makcik dia pun kawin dgn kerabat burnei, tak hairan la kalau faizura dapat kerabat sebelah selatan, memang cun

    0
    0
  13. Stass Yuri says:

    nur fazura sndrik dari kerabat istana gak kan????

    0
    0
  14. pinkypanthers says:

    hmmm…
    tau dah selalu gak nmpak dia kat sini…

    0
    0
  15. cinta says:

    erkkk … kerabats rude!

    0
    0
  16. ^.^ says:

    *%&&**&%

    0
    0
  17. Mmm..... says:

    Tggu jek lah.nnt jd mcm fasha.
    Pakai buang!

    0
    0
  18. lala says:

    mmg pon, dgn ank sultan johor. last yr bln 12 my dad ade outstation kt langkawi, time nk blik jb, naik flight, nmpk fazura n ank sultan jhr pegang tngn, dpt dok first classss.
    fuh! mantap la fazura ni.hehe.

    0
    0
    • fifie says:

      biasela lala..fazura nih slalu sgt turun johor..sape je yg xjumpe dorg ni dating..1 johor dh nmpak

      0
      0
  19. miss_hujan says:

    ye ke fifi..satu johor dh 6pak..Hik3

    0
    0
  20. puteh says:

    bakal sultan johor dah skrg……..takkan nak artis jadi permaisuri…….byk gosip byk cerita……impak nya besar tu pada kluarga sultan……………….

    0
    0
  21. AnneDeSilva says:

    halloo…
    ada org kew?

    0
    0
  22. Piston Pecah says:

    wah….kalau hati dah suka dan ikhlas… jodoh tak kemana kan…cuma perlu berhati-hati dengan golongan PHD… takda ubat bagi mereka kecuali ilmu,iman dan amal… tentu dapat mengubah sifat mereka itu.

    0
    0
  23. ika says:

    hish x skelh klu fazura couple ngan TI~~~~klu mak kte tau msti die x akn pegi istana

    0
    0
  24. dina says:

    but she has a very sweet face..

    0
    0
  25. Princessbutterfly says:

    hmmm… dia ni couple ngan tengku mahkota johor yg baru…
    dah lama dah diorg couple…
    bila tengku main sukan selalu dia ade…
    tapi suka nyorok2 dari keluarga tengku…
    hrp2 setia ye n jaga tingkah laku… klu x blh jalan lah mcm fasha sandha….

    0
    0
  26. aku_statix says:

    like dis gurl…so sweet…….

    0
    0
  27. deng says:

    hidung sepesen ngan scha al-yahya

    0
    0
  28. AK says:

    mmmmm….lg sorang bakal mangsa pakai buang….ahaks….tunggu jelah….xde mane kekal….TI tu selalunye bukannye kekal dgn pasangan2 dia….takkan la sultan johor nak bermenantukan ARTIS……ape kelaaaaaaasssss….jgn marah cik fazura….

    0
    0
  29. Princessbutterfly says:

    syarat perkahwinan yang telah ditetapkan oleh keluarga TM(TENGKU MAHKOTA) kepada TM IALAH harus mengahwini wanita dari kalangan keluarga kerabat diraja juga.. SO FAZURA XDE HARAPANLAH…..

    0
    0
    • AK says:

      betul tu….sokong…mmg family diorg utamakan keturunan/status/darjat diorg….x cam sesetengah kerabat diraja negeri2 lain….x kisah kawin/ade scandal dgn artis2….he…he….that’s why la fasha sendat x jadi kawin dgn TI….jgn mimpi leerrr…p x tau lah plak kan….mane tau….klau dah jodoh…..family diraja ni x kisah plak TI nak kawin dgn si fazura ni…..

      0
      0
  30. ika says:

    hahaha~~~saya sokong yg TERAMAT LH SNGT!!!!!

    0
    0
  31. dear says:

    a’ah betol.

    de sumber2 mengatakan ianya benar. tp xtw la.

    semoga diorng bahagia hingga akhir hayat.

    *klu if x silap= negeri yang baru kemangkatan sultannya.

    0
    0
  32. syasya says:

    Dia ingat mate org buta agaknye….

    0
    0
  33. mora says:

    jgn haraplah fazura dapat kahwing ngan tngku mahkota tu. sbg anak jati johor, aku tau, kerabat johor amat mementingkan darjat.

    0
    0
  34. trj says:

    tuanku dan RZ tak mahukan hubungan tu serious sbg bakal permaisuri… almarhum nenda TMJ dah awal2 lagi bersuara.. mahukan bakal pewaris tu dari keturunan yg mempunyai ‘baka’ yg baik utk melahirkan pewaris kesultanan johor yg dikenali mempunyai karisma istimewa dan serba serbi gred A sbg seorang sultan..itu hasrat nendanya, tapi mereka ttp berkwn rapat mcm biasa, dating, keluar sama, mcm anak2 muda biasa.. saya juga ada bersama ketika tmj lawan polo di RSPC tempoh hari, fazura ada juga.. sama2 dgn keluarga di-raja johor, mereka tak sombong… layan baik sbg kwn pd anakandanya tp tak semestinya baik tu mahu jadikan menantu. -peace-

    0
    0
  35. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  36. tintong says:

    bialah dieorng bercinta..pe2 jd dieorng sndri..jgn gossip T.I..nti korng kne daulat..die 2 bakal S.J pnganti tuanku skrng.so hormat sikit. pakai buang 2 dah adt skrng.nak kaya knelah tngggung akibatnya..tp aq tgk die serius dgn fazura.siap jadi tetmau vvip lagi kt openhouse tmj di istana time raye pertama.daulat tuanku..

    0
    0
  37. This was a really quality post. bogadmin I would like to join you in the study of this topic. Looking forward to more quality posts from you for further discussions.

    0
    0
  38. Beta Draconis says:

    Semoga percintaan anda fazura dan TMJ diakhiri dengan ikatan pertunangan dan pernikahan..moga berbahagia hendaknya…Amin…

    0
    0