Written by serenity | January 26th, 2012

Kami menerima satu kiriman e-mel dari seorang yang tidak mahu dinamakan berkenaan gambar Datuk Siti Nurhaliza dalam sebuah iklan bergambar bagi Louis Vuitton. Kami tidak pasti kesahihan gambar ini, mungkin para pembaca ada maklumat? Bagi kami gambar ini nampak cukup authentic dan vintage jadi mungkinkah Datuk Siti akan menjadi duta untuk Louis Vuitton Malaysia?

Asli atau tidak, rasanya kalau betul, pemilihan duta itu memang tepat sekali kerana nilai profesional Siti yang tinggi dan berpadanan dengan imej Louis Vuitton sebagai jenama mewah. Siti juga seringkali dilihat dengan aksesori keluaran Louis Vuitton di majlis-majlis yang dihadirinya. Kalau betul gosip ini, tahniah!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to (GOSIP)Adakah Datuk Siti Nurhaliza Kini Duta Louis Vuitton Malaysia?

  1. Cik_Chenta says:

    ekk …
    kalo betol , rezeki dia la tu …:)

    0

    0
    • AnakIkanEnsem says:

      ahhh…aku cair melihar renungan matanya itu…ouhhh~!!

      0

      0
      • Bellaluna says:

        whatta sexy lips and fabulos eyes! soooo…gorgeous DCT

        0

        0
      • REDBLOODSNOW says:

        AGREED dgn ko bella :)

        0

        0
      • This&That says:

        Oh my love.. your gorgeous!!

        0

        0
      • HermesPAC says:

        this is a true story, last year DCT pernah dtg ke butik Hermes Pavi and she bought a new bag yang harga nya sama dengan sebijik kereta kancil. almost RM24k ++. and she never told anyone about this, i xtau samada dia beli utk diri dia or somebody else, but can’t imagine how she swipe a platinum ccard with a fabulos smile. DCT sooo kaya! as a malay, i mmg sgt proud dgn DCT. Dia mmg layak menjd kaya atas usaha dia selama ini. And u know what, she’s the only one customer y xde kerenah tp ade taste y tinggi.

        -PAC Hermes Pavillion KL-

        0

        0
      • Street Gurl with Ipad2 says:

        ouh.. i pun ada dgr this story dr my friend y kerja Juicy Couture.. true story rupanya ingatkan rumors. Btw u kerja Hermes ke? so proud to her lorh..

        0

        0
      • Jimmy creamy says:

        huishhh.. agak2nya berapa lah simpanan dt tok t dlm bank ek? mau billion2 nih.. huhuhuhu

        0

        0
    • Anti-fan says:

      aku secara jujurnye mmg x suka dgn ko tok ti tp harus d akui ko mmg lagenda tok ti..stakat penyanyi baru yg bersepah sana sni ni x de sorg boleh challenge ko.

      Klu ko jd duta LV,aku x heran,sbb ko mmg layak

      aku puji wlaupun x suka ko tok ti.
      aku tetap anti-fan ko wlaupun ko lagenda negara….all the best la tok ti

      0

      0
      • Ikan Siakap Kacak 30 says:

        @anti-fan, apekah KEJAHANAMAN komen ko ini? adakah ko tersepit antara loji taik ngan tangki petrol ron 97?

        0

        0
      • feez says:

        bio le dia nak komen..aku pun tak suka tok ti ni ha.dah rezeki dia tayang jambul ayam dia kat LV ni….ape ke sebab dia selalu beli bag LV so dia jadik duta? suka ko le LV, ko yg byr bukan fans DCT pun yg bayo..nape ko tak letak je makcik maimon beli cincin 20juta++ tu jadik duta henbeg ni yo! bukan ke dia beli henbeg ko gak?? ooowh lupa…dia kan shopping kat Aussie tu tak singgah LV, singgah kedai lain kot..hahaha…kehkehkeh…

        0

        0
      • ha, pegi la beli tas tangan LV. apa lagi. sehabis baik dah promote tu macam ahli pengakap muda.

        0

        0
      • Sundell says:

        aku gelak guling2 baca komen ko ikan siakap kacak.. mmg TERBAEK la.. serius LOL!!!

        0

        0
      • xsukaartisprasan says:

        biar le dia nk komen.. ini komen paling ikhlas… hihi

        0

        0
      • Only CT (In The World) says:

        Tahinah Dato CT………….As a BIG FAN………..i akan terus support Daro CT……….tp x delah sampai support beli Beg Louis Vuitton……..x mampu mak………..

        0

        0
    • 123 says:

      xkan la duta LV tp tertiba pakai bangle hermes?

      0

      0
      • rezab says:

        bukan takat bangle hermes jer ha….aku nengok mcm ada tanda harga kaler putih kat beg tu. kaler harga yg slalu ada kat brg murah tu haa…haa klakar

        0

        0
      • flexina says:

        LV’s parent company ada share dalam Hermes, sebab itu CT pakai gelang Hermes

        0

        0
    • tiktock says:

      mmg bkn duta sbb DCT pakai gelang hermes. klau duta, msti 1 brand je

      0

      0
    • CHEF WAN ABAH EKAU says:

      1st i dunt like LV sbb common sgt, even psr mlm da blambak cap LV..
      kalo ct duta PRADA, CHANNEL, CHOPARD then ok la jgk..
      aku tgok lv ni almost the sama je design dia..seme org sibuk nk LV..

      0

      0
    • hyde says:

      aku tak minat pun ngn datuk sorng nie tapi klu btol la pelihan LV mmg seswai ngn status die.. bru betol pilih ikon mcm nie jd duta bukannya macm rafflessia pilih memey ngn norman nk promo product mlalui wedding controversy… bodo rafflesia!!

      0

      0
    • Saya sebatang kara says:

      Yeah Dato Siti, way to release the Dragon!!! Nien nien yu yi!!

      0

      0
    • ada saja rezeki siti, alhamdulillah – harap betul ;D

      0

      0
  2. aishiteru says:

    sgt layak…..

    0

    0
  3. Rooney says:

    Cepat unlike saya !

    0

    0
  4. ct_norhalijah says:

    fuyyoo..chaiyya la dato’ ct..kalo btui,tahniah..dato’ct cntikk!!

    0

    0
  5. REDBLOODSNOW says:

    Since tokti pun pengguna LV…mmg harus n layak ssgt dia jd duta LV :) BTW, she’s soooooooo pretty la in that photo. love her!

    0

    0
    • redbloodbusuk says:

      nyemak la ko ni minah tudung…..xpyh ltak uh gambo ko 2….bkn comey pon (duckface)…. da la ngomen xrenti2…

      0

      0
  6. Whadda F? says:

    Tudung bawal ke tuh???

    0

    0
    • what the? says:

      ha ah macam sama kan? kau ni .. tu selendang mahal okeh .. tak nafikan dia cantik dalam gambar ni, sesuaila jadi duta pada beg tangan mahal tapi tak lawo .. kehkehkeh .. aku tak heran kalo orang cakap, ko hado?

      0

      0
    • xsukaartisprasan says:

      kalu ada tudung LV sure d pkai nyer…hihihi

      0

      0
  7. lily says:

    Tahniah Tok Ti kalau betul…
    semoga Tok Ti dpt menimang chya mata cepat2x
    p/s: kalau leh Tok Ti tutup jambul dn pakai tudung coz kami syg Tok Ti walau Tok Ti Bertudung mcm kak pah

    0

    0
  8. Saye ler Perempuan Itew... says:

    duta perfume jerkkkkk… tanya mat salleh kenal x one drop perfume? hihihihi.

    0

    0
  9. McDonalds vs KFC, mana lebih sedap??? says:

    kalo betul ler gosip ni, abang nara kena replace pic advertisement sebelah kiri ni tau..baru gempak page abang nara

    0

    0
  10. pilihlah aku says:

    haha..lepas ni rosmah pulak jadi duta hermes dan cincin berlian..hahaha..

    0

    0
  11. Jolie says:

    Tapi kenapa dia pakai gelang hermes… Kan kan.. Tu H tu hermes kan… Tp gamba ni mmg superb…

    0

    0
    • HERMES says:

      Yup, kalau ni gambar rasmi LV, kenapa dia pakai bangles Hermes?

      0

      0
      • shizuka says:

        maknanya bukan duta LV la tu…org lain pun berlambak beli LV tp sbb tak glamour takde la org nk ambik jadi duta…so far, tak pernah lagi dengar sapa2 jadi duta LV ni sbb dia mmg jenama yg gah didunia, semua org tau…tak perlu duta utk perkenalkan lagi jenama ni…melainkan model diperlukan utk peragakan koleksi produk tu…

        0

        0
  12. Triple_j says:

    sori i baru keluar daripada gua, tapi LV tu sebenarnya tang mana kat gambar tu? kat pergelangan tangan datuk ct ke, pakaiannya ke peti tu?

    0

    0
  13. JANGAN MARAH AKU ROSMAH says:

    LEPAS NI ROSMAH PULAK JADI DUTA HERMES BIRKIN SBB DIE SELAKU FLOM SELALU JE PAKAI BEG JENAMA NI..HAHAHA

    0

    0
  14. apo2 je la.. says:

    suka sgt ngan DCT ni laa…chomeyy… mana2 nmpk dia pon maintain je… :)
    tp tula, kalau dpt tutup kepala elok2 mcmane dia berusaha nk penuhi dan capai cita2 dlm industri ni smpai ke peringkat international kan bagus…hmmm….

    0

    0
  15. pilihlah aku says:

    ORG KAYE,,PAKAI GELANG MURAH PON KITE CAKAP MAHAL..SETUJU X???KALAU SETUJU SILELAH LIKE

    0

    0
  16. secret lover says:

    ops..jelita n kurus? photoshop la teww!

    0

    0
  17. sempoi says:

    dah abg nara kata org email je pic ni…ntah baru separuh siap ke hape, kita pun tak tau sebalik citer pic ni..adeh…mcm2 korang ni… org yg email tu ntah2 saja je edit letak perkataan LV tu… sekarang ni mcm2 boleh buat…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    FAKE.

    Gelang dia pakai tu from Hermes.

    Kalau advertorial LV, dorg takkan allow a different designer brand to be included in the same advertorial.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye betul… gelang tgn dia tu HERMES.. xkan la buat ad LV tp pakai barang brand lain.. nak mampus???

      0

      0
    • msflex says:

      Kalau nak tau, LV’s parent company ada share dalam Hermes

      0

      0
      • Anonymous says:

        yeah they had few brands under same company how ever they will not allowed they not going to promote few product difference brand in same ads..

        0

        0
      • BoringGgggggg says:

        Owh gosh please la.. LV will not combine with with other brands for official advert. Siti ni just probably ambik gamba for magazine bleh la tudung brand lain, kasut brand lain or jewelry brand lain.

        0

        0
  19. Zul says:

    LV ni kan banyak yg ciplak…. kat Thailand, Indon…. penuh dgn ciplak punya.
    tak boleh nak agak dah skrg yg mana Ori yg mana ciplak

    0

    0
    • hakaq siti payung says:

      kalau ciplak pun dorg takkan jual harge bribu2 bang oi… serupa jugak ngan brg kosmetiks.. walau banyak tiruan, tapi dorg tkkan jual mcm harge yang ori… ape daaa…

      0

      0
  20. sempoi says:

    ntah2 ni nk masuk magazine malaysia je.
    “Datuk CT n barangan jenama mewah….” tu yg mcm2 brand dia pakai tu…
    kita je pandai buat spekulasi..kah3….

    0

    0
  21. tokti vs cek ta.. says:

    abg nara oiii…delete la iklan kat blah kiri ni..mnyampah tau tak!!!

    0

    0
  22. Zul says:

    just nak tanya one thing… hidung siti ni…. dia buat ke? just nak tanya..bukan nak mengaibkan apa…. i think her nose NOW is very CUTE…and she looks gorgeous

    0

    0
    • sempoi says:

      photoshop leww zul…
      biasa la nk masuk magazine, semua nk nmpk perfect,
      jerawat batu pon leh ilang…. :)

      0

      0
  23. Syah says:

    Bahaya letak logo BeautifulNara kat gambar Dato Ct ni, kang kena saman sebab takde hak copyright…

    0

    0
  24. nina says:

    cannot be, the bracelet id from hermes. LV is not that stupid. study first guys.

    0

    0
  25. i love 1 malaysia says:

    siti,

    sokonglah produk buatan malaysia..kenapa ko nk bangge dgn jenama LV tu..sokongla jenama malaysia yang “makin lama makin pelik”

    0

    0
    • sempoi says:

      mana ada malaysia mampu bayo mahal2 cm produk luar..hik3..
      tu dia amik je offer luar kalau lg masyukkk… :)

      0

      0
    • AnakAyamCUTE says:

      sokongla ONE DROP PERFUMES TERLEBIH MURAH DARI LV……<< stok nk nganje cik ta…hahaks

      0

      0
  26. lucifer says:

    photoshop gambo nih… giler ke apa duta LV… gelang kat tangan tu Hermes… jadahnya kalau nak menipu tu agak2 laaaahhh… org yg edit ni pun agak2 laaaa….. epic fail btol..!

    p/s: dah la merampas kebahagiaan org lain….. kertu plak tu…

    0

    0
  27. che ta che wan says:

    rasanya untuk majalah kot… sebab x mungkin duta louis vuitton, sebab memang ada beg LV tapi CT pakai gelang Hermes Birkin…. erm… konflik tu

    0

    0
  28. dato j says:

    mcm mana agaknya rupa ct bila kena henjut dengan datok k…hhmm…bayangkan misai datok k sedang memberus payudara ct…ohhh nikmatnya

    0

    0
  29. afif says:

    datuk K….pulangkan tok ti ak……arrrgghhhh

    0

    0
  30. sidaracantikmanis says:

    kalo betul tahniahlah…cantik sgt pic tu…

    0

    0
  31. Lyn says:

    The fact that it says “Let Vintage SHINES” alone is a sure sign benda ni TIPU LA OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG.

    Also, her braclet is from Hermes.

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    0

    0
  32. zet says:

    Cantik gambar tp tak logic la…
    Takkan iklan LV pakai bangles from Hermes plak kot..

    0

    0
  33. Kirana says:

    beg LV bukannya lawa pun.

    0

    0
    • jambol sejemput says:

      ko kate beg LV tu xcntik sbb ko xmampu nk beli..hahahaha

      0

      0
      • Jejari Sontot says:

        memang x cantik pun. warna coklat, xder seni. Coach lagi cantik. Gucci, pun ok gak

        0

        0
      • hihi says:

        x semestinye x mampu beli… aku pon setuju beg LV tu tade la lawa mane.. hahaha.. aku lg suke burberry! staff kat burberry pon baik2 belake…hihihi

        0

        0
    • che ta che wan says:

      setuju!!!…beg LV memangnya x cantik….design untuk orang tua…. yang boleh tahan pun model monogram delightful jer… yang lain nampak macam datin-datin…. merata ceruk asyik tengok amoi dok kilik monogram neverful dah naik jemu pun!!!

      0

      0
  34. muroza says:

    aku personally rasa siti tak layak la nak pakai LV ni. dan aku rasa orang melayu tertalu overrated anything has to do with siti, sampai buta nak tengok bakat yang lebih baik yang ada kat malaysia ni.

    0

    0
  35. liza shah alam says:

    memang jelita sngt2 Dato Siti….memang classs……….

    0

    0
  36. Saerah penjual cupcakes tepi sungai says:

    la jd model LV pun nk bangga… berbaloi la dia buang duit dia kat toke LV tu… lg pun takat LV mesia je… kalau terer sgt g la tendang angelina jolie jd model LV internasional… LOL … baik ko jd model kain kapan tok ti lg baeekkkk

    0

    0
  37. NY says:

    Plssss la….. sape CT nak jadi LV spokesperson…furthermore tak logic lansung pic promote LV tapi CT siap pakai bangle Hermes?@#!…

    0

    0
    • msflex says:

      LV’s parent company have a stake in Hermes, sebab itu CT pakai Hermes bangles.

      0

      0
      • Apek says:

        Sori, sejak bila pulak Hermes dgn LV ni dr company yg sama…sejarah pengasas dn penubuhan dorg pun lain2…sila kaji buku fesyen sebelum keluarkan komen tak cerdik ni…

        0

        0
  38. rezab says:

    wehhhhh…klakar kat beg tu ada tanda harga yg biasanya org lekat kat barang murah…maybe bekas plastik ke haper haaa….katbeg LV pon pkai tag hrga lekat mcm tu ker….

    0

    0
  39. nita says:

    mana boleh duta LV tapi pakai gelang HERMES…

    0

    0
  40. iknowmybrand says:

    If betul dia duta,tok ti boleh kena sue sebab mempromote barang lain ie Hermes!.Definitely bukan duta. Photoshoot untuk magazine saja ni,the photographer or sapa2 yg terlibat nak show how posh tok ti is but buat kesilapan sbb innocent tentang rules seorang ambassador of a brand. Travelling bag tu pun memang fake;tengok fasteners dia kat corners tu..terang2 plastik! :)

    0

    0
  41. merlin the wizard says:

    plestik pompan nie woi..

    0

    0
  42. sha says:

    Siti yup she an icon but icon for fashion? and LV?? I don’t think so..maybe Maya Karin is better I guess..

    0

    0
  43. datin maimon says:

    ntah2 H tu utk Harun Salim Bachik kot… pandai2 jer korang nih!

    0

    0
  44. hakaq siti payung says:

    tak faham aku org2 yang tak suke DCT ni mengutuk bagai nak rak.. kalau pun berita ni tak betul, bukannye DCT yang war2kan dier duta LV.. tak paham btul laaaa…..

    0

    0
    • tudia says:

      kannnnnnn…. pelik…klu yer pun xsuka tok ti.. fkirla sblum nk kuar komen…ini tak..mcm tok ti tu jer yg kuarkan artikel nih bgtau yg dia bakal duta LV… adoiii korang nih…

      0

      0
  45. marion kaunter tiket belon says:

    drpd ko kayakn toke2 kapir LV ke hermes ker…. baikla ko g tolong bg modal bisnes kat adik ko saerah tu… kesian tgk idup dia… akak bukan main glam (walau glam tahap2 kampung) tp adik mcm tu….

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      masing2 ada rezeki masing2 siti ada rezeki dia sendiri saerah ada rezeki dia…..lagi pn saerah dh ada laki dn dia boleh berdikari sendiri tk payah nk paksa2 siti untok tolong adek dia si saerah tu….dulu2 sape yg tolong siti masa siti blm popular? kn siti yg berdikari sendiri kerja keras untok dapat kn duit senang kn mak abah dia ……kalau nk banyak duit kaya kena lah kerja rajin2 n bersunggoh2 jangan futus asa baru lah bahgia hidop…….jangan tompang populariti sape2 kakak ke adek ke abang ke n jangan nk mintak2 bantuan je….

      0

      0
  46. rakyat malaysia says:

    laa.. ingatkan Ekin Mawi yg dapat jadi duta LV sbb sekeluarga dia dok tayang LV..

    ermm.. mungkin duta LV di Bandung kot..

    0

    0
  47. Yva says:

    @CTNurhaliza11 DCT jadi duta LV ke?? mesti lagi banyak koleksi LV k.iti dpt!! yeay!!

    @putrisitihawa tak la dik…itu gambar yg di edit..

    Tok ti jwb kat twitter…

    0

    0
  48. muhmie says:

    i dont think die duta LV sebab gelang tangan die tu Hermes. if die jadi Duta LV confirm gelang pun kene pakai LV

    anyway if hermes rm 24k should be a Birkin ? or Kelly? :)

    and nak kesah ape skali show dapat RM 20k senang je :) satu lagu dah rm 4k kottt :P

    0

    0
  49. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu siti minah jambu suka……

    0

    0
  50. jane says:

    well whatever it is…she looks nice in this picture….mungkin yg mekap dia kali ni betul2 professional….baju pon cantik…takde la baju kodi2 yg dia pakai sebelum ni walaupon mahal…she looks anggun

    0

    0
  51. sempoi says:

    takkan le ni pic utk adv LV, dh le gambo beg nye separuh..gelang nye yg lebih…

    0

    0
  52. Aliya says:

    Jumpa tok ti masa die dan suami nak ke dubai frm klia, tok ti skg kurus dan tinggi..dia x segemuk dulu la wei!!…peramah dan murah dengan senyuman…

    0

    0
  53. marion kaunter says:

    dat was soooooo photoshopppp eeuuwwww

    0

    0
  54. zz vouge says:

    agak2 sape yg layak jd duta beg jename a.aida???huhu

    0

    0
  55. akak dinding dantes says:

    baik betul tok ti buat pelaburan kat kapir2 lahanat tu semua…. patutla tudung pun fesyen pompuan yahudi….kelasssss ko tok ti…

    0

    0
  56. Dee says:

    1st… I don’t think ni official photo, sbb ada grammar error awal2 lagi dah. ‘Let Vintage Shines’.. Salah tu. Should be ‘Shine’ je.. Xde huruf ‘s’.. Gile apa LV nk ada grammar error dlm Iklan dia. Secondly.. Mcm yg a few org lain ckp… If nk promote brg LV, knapekah pakai Hermes bangles? Motif?

    Anyway, If Dato CT will be Asia’s LV Ambassador one day, she deserves it. Dia adalah artis kebangaan Malaysia and she has reached an international level. I respect her and am a big fan!

    0

    0
  57. Reena says:

    So, adakah dgn memakai/memiliki LV menjadikan seseorang itew Lebih Vogey..or Lebih Vavi…btw, chantek photoshop takde makne nyer uols..

    0

    0
  58. lala says:

    yelakan…harta byk…kaya raya…tp anak tak de lagi…blum ade rezki…kuasa tuhan…apepun bersabar la tok ti….kaya raya tak semesti menjamin ape2..

    0

    0
  59. marion kaunter mengganas lagiiiiii says:

    beg lv semua buruk. lawa lg carlo rino sembonia dan bonia kuikuikuiiii

    0

    0
  60. AdeAkuKesah says:

    Bukan AA ker? aku ingat azwan ali duta LV malaysia sbb last time Melodi TV3 bkn men lagi dia show off handbag LV dia…hahahhaa….

    0

    0
  61. lisa says:

    kalau Siti jadi duta LV tak kan la LV nak Siti bergambar dengan jenama yang lain dalam photoshoot ni kerana bangle yang di pakai Siti adalah dari jenama Hermes. Jenama antarabangsa tak akan guna jenama lain dalam mana2 ads dia orang..

    0

    0
  62. gaga roga says:

    rosmah macam mana?

    0

    0
  63. marimar_aldama says:

    ko mampoooo rosmah jadi duta….hadoooooooooooooooo

    0

    0
  64. bagsfan says:

    kalau dia dapat jadi duta LV for malaysia tu memang rezeki dia la kot, walaupun LV tak penah lagi buat mcm tu. tapi gambar tu dia tengah pakai gelang hermes clic clac tu. so macam conflict of brands la plak.

    0

    0
  65. hehehe says:

    apa2 jer lar…mls nak lyn dia nak jd duta lv ke nak pakai beg lv ke nak jd duta pe pun…tak mendtgkan beban kat aku pun…esok lusa mati pakai kain kapan gak same jer kita semua….

    0

    0
  66. iqbalsamah says:

    hurm.. sebelom nk kutuk2 brand LV,yg mengutuk tu mampu ke nak pakai brand tu? yg mana2 ckp design LV xcantik,mcm org tua mmg sah2 menunjukkan korang ni dari kampung yg ulu tahap gaban. brand LV sgt stabil n merupakan company terbesar didunia(DALAM BIDANG FESYEN).. CHRISTIAN DIOR yg otai brandnya pun under pengurusan LV. Korang ingt LV punya beg warna coklat@putih je ke? hahaha.. lawak2.. LV terkenal selepas KAPAL TITANIC dijumpai oleh pihak national georaphic. org2 kaya yg menaiki kapal TITANIC tu dulu bnyak membw beg LV bersama mereka . so bila kapal tu ditemui,mereka berjaya menaikkan bagasi2 LV yg masih berkeadaan baik.. ok?! gmbr ni pula kemungkinan besar bukan poster utk LV coz kalo poster in officially utk PIHAK LV,DATO SITI XKAN MENGGUNAKAN GELANG HERMES BELIAU DIDALAM GAMBR INI.. maybe gmbr ni utk majalah sahaja..

    0

    0
  67. kambing says:

    pic ni fake..kene edit jer…klo model LV apsal gelang HERMES? btw pic ni mmg chantekkkkk

    0

    0