Written by AbangNara | March 3rd, 2011

gambar majlis perkahwinan cheryl samad

Jika tiada angin, masakan pokok akan bergoyang. Jika tiada majlis perkahwinan, masakan kad kahwin diedarkan. Tup-tup terdengar cerita daripada satu sumber yang sangat boleh dipercayai bahawa kad kahwin Cheryl Samad sudah pun mula diedarkan. Khabarnya majlis perkahwinan Cheryl Samad akan diadakan dalam masa terdekat ini. Kalau benarlah berita ini, Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Cheryl Samad kerana bakal terbinanya masjid.

Dan sumber tersebut juga menyatakan yang bakal suami Cheryl Samad bukanlah seorang lelaki Melayu tetapi seorang lelaki berbangsa Cina. Abang Nara tak kisah pun nak kahwin Melayu ke Cina ke, yang penting kalau dah bercinta cepat-cepatlah kahwin. Lagipun Cheryl Samad nie kan cun melecun orangnya. Takut kena sambar dengan orang lain pulak nanti.

Apa pun, kalau benarlah Cheryl Samad akan berkahwin tidak lagi, Abang Nara doakan agar semua persiapan berjalan dengan lancar. Kalau tak betul berita ini, Abang Nara doakan agar cepat-cepat Cheryl Samad akan bertemu jodoh nanti. Kalau anda peminat Cheryl Samad, jangan lupa Like Facebook Cheryl Samad.

Lagi gambar Cheryl Samad dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Walaupun Chinese New Year sudah berlalu, tak salah rasanya untuk kita sama-sama tengok iklan CNY Petronas ini. Lagi bagus kalau tengok ngan mak bapak kita sekali. Feeling bersama-sama.

gambar majlis perkahwinan cheryl samad

gambar majlis perkahwinan cheryl samad

gambar majlis perkahwinan cheryl samad

gambar majlis perkahwinan cheryl samad

gambar majlis perkahwinan cheryl samad

gambar majlis perkahwinan cheryl samad

gambar majlis perkahwinan cheryl samad

64 responses to (GOSIP)Cheryl Samad Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi?

  1. Breakeven says:

    ~ dia x menarik…tp dia something..i like her very much..~

    • sue says:

      KAN BREAKEVEN…
      XDE LA JELITA..TAPI SEKALI PANDANG,MACAM MENARIK MATA UNTUK MELIHAT KALI KEDUA KETIGA N MENATAP BERKALI2 WAJAH BELIAU KAN…

      LAGIPON DIE NI BERSIH DARI SEBARANG GOSSIP LIAR…

      SUKE DENGAR SUARE DIE LAW DIE JADI PENGACARA :)

      XSABAQ NK TUNGGU WEDDING DIE…

      • misskenyalang says:

        Petikan ayat Abang Nara:
        Abang Nara tak kisah pun nak kahwin Melayu ke Cina ke, yang penting kalau dah bercinta cepat-cepatlah kahwin.

        Jangan ikut sesetengah org, belum kawen dh dok serumah. >__<

    • jabun hensem says:

      manisnya ada ..

      petah pulok berkata-kata

      passtt…baju merah aq suka..

    • janatrafik says:

      betul…sy setuju…
      dia very sweet…
      sapa bakal suami dia ni?
      nk jugak tgok..

  2. Lipstick Hijau says:

    elok la kalau betul…dah lama dia ne membujang….

  3. renungkan says:

    baju merah yg die pakai mcm nmpk niple die je? aik..
    die comel. bagus kalo nk kawen dah. congrats :)

    • March says:

      Bang Nara, apa lagi? Remove la gambar tu, kang jadi kontroversi pulak lepas nih…

      • ck says:

        xyah la….ailaike….

        • crystal says:

          xbaik tau mengaibkan org.
          Mgkin Cheryl xperasan kot.
          Abg Nara tlg lah remove gmbr tu.
          Kesian kt Cheryl org lelaki tgk pikir bukan2

        • kuikui says:

          setuju dgn kristal.pelik la korang ni.kdg2 ada bra yg jenis bergaris kat tgh dia, so akan wat ala2 bonjolan. kdg2 sebab garis/lipatan/kedutan baju.kdg2 ade jenis bra bila dia kena baju dia akan wat timbul kat tgh sebab bucu benang dia terlipat kat situ.cuba pikir yg elok2 sikit.aduhai..

    • kaki_g0ssip! says:

      TU BKN NIPPLES LA. BAJU TU MCM ADE KEDUT JAHITAN. 2 PSL NMPK MCM NIPPLES..

  4. lursam_azilsa says:

    baju merah??ape tu yang terbojolll????

    • Lipstick Hijau says:

      tajam mata korg ek..

      • pizza says:

        Ni bukan tajam mata, mmg very obvious la. The dot dot was right at that kontroversy spot. Pakai baju lak ketat dari atas sampai bawah. Mcmana org tak kata? She asked for it. Ni sbbnya Islam memerintahkan para wanita supaya melabuhkan tudung menutupi dada. Utk menjaga maruah wanita itu sendiri dari diperkotak-katikkan sewenang-wenangnya.

  5. cooop.. says:

    btol ke??? bagus lah !!!!! : @)

  6. tazmaniandevil says:

    tahniah…..

  7. donut_cute says:

    elok la tu…umur dia pun bukannya muda lagi..

  8. me says:

    fuiyo pic baju merah!!!! ;)

  9. cikaro says:

    you are so sweet…….

  10. ali says:

    ketiak itam…

  11. apisv2 says:

    ingat kan kawin ngan org putih;p

    apisv3.blogspot.com

  12. dorayakigirlz says:

    mmm..baju merah 2..npak pe 2..

  13. alcatraz77 says:

    kawin ngan siapa tu? apa-apa pun tahniah la…

  14. lolyat gang says:

    yeap muke mmg x cantik
    kulit pun gelap

    tp personaliti dia sgt menarik
    aku pun ske tgk dia ni

    • Nonanina says:

      x baeik ckp camtuh…. kejadian Tuhan…. kalu bole dia pun nk muka cam miss world..

      • jabun hensem says:

        mana da loyat ckp buruk..
        aku stuju gan pandangan dia..
        antara artis yg menarik kulit gelap ning baizura…class!
        bgi leaki kan lebih tertarik gan personaliti dri paras rupa..

    • shantimur says:

      kulit gelap lah seksi dan eksotik.org berabis ribu riban nak tanned uols.dia dapat free2 je.tak ke kita2 ni kena tumpang bersyukur utk dia?dan aku setuju dgn personaliti cheryl.mmg menarik dan attitude pun ok.cheryl samad sangat manis.. (:

    • kiki says:

      apsal eh. asal kulit gelap je terus kata tak cantik. mcm kuno la pemikiran mcm nih. obses sangat dgn kulit putih

      • lolyat gang says:

        adik kiki
        inilah yg dinamakan pendapat peribadi
        kalo ko rasa gelap tu cantik,itu pandangan ko la
        aku cuma bg pandangan aku je

        skang ni kiki dan shantimur pegilah jadi gelap
        korg jadi gelap mcm nigga pun bagus gak
        haha

    • ANTIHIPOKRIT says:

      wah bgs mulut kau…disbbkan mulut org mcm kau la byk perempuan2 kt luar tu menghadapi mslh tekanan jiwa kulit gelap….malaysian mmg x guna,asl glp mmg x cntik,nk cntik kena putih melepak mcm amoi,puki buruk pun jd cntik….cuba ko tgk byk yg trn tgn kt komen kau,sbb mulut kau mcm sial….yg mng ratu dunia mana da kulit putih…kau nie msti slh satu peminat fanatik amoi kencing x basuh kan3….

  15. sha says:

    x cantik ?? she’s hot and stunning..ok la 2 kn..

  16. comei says:

    pernah terserempak dgn dia dulu.orgnye kcik jew tapi mulut pot pet pot pet.pa pown,tahniah.. i tumpang hepi. ramai yew artis kahwin thn ni?

  17. miss gegebu montok says:

    muke die ni sweet sgt…x nmpk usia sbnr die…cm syumill je….suke sgt bile die bercakap…clear n fast…..

  18. kakrose says:

    lama tak nmpk dia di TV..suka comel aje..

  19. putih_suci says:

    baju merah tu kan pernah jadi isu dulu, masa ajl lau x silap, kononnya dia x pakai bra..tp sebenarnya jenis kain tu yg telah bt bnda tu kelihatan seperti ape yg korng pk tu..jgn pk bkn2..

  20. Hafidz says:

    dia cantik la… neutral beauty…x yahmekae up tebal2.. x puas pandang.. orngnya pn bijak… tahniah utk cheryl..

  21. makcikpot says:

    oo..patut la ada satu hari tu kat KLCC makcik nampak cheryl berjalan dgn sorang mamat cina. memang sah la bf dia. hehe

    • Cida says:

      aah… i ngn my bf pun pnah berselisih dgn cheryl & one chinese guy kt pavilion. Agaknya bf dia la kot sbb my bf ckp diorg pegang tgn.

  22. abc says:

    cheryl ni berbangsa SERANI kan…

  23. iynies says:

    abg nara… leh tak remove gambar cheryl yang pakai baju merah tuh.. nanti tak pasal orang mengata lagi.. jangan lah aibkan org.. kalo tak silap nies kan kes tuh cheryl dah minta maaf dan terangkan perkara sebenar.. minta jasa baik abg nara remove kan gambar baju merah tuh… saya perempuan.. tak nak lah perempuan lain pun di malukan….

    • March says:

      Awak, gambar-gambar mcm nie la yang akan tinggikan rating blog nie. Ramai pengunjung, byk RM masuk. Takpe Bang Nara, maintain je gambar tu. Kalau boleh besarkan 2-3 kali ganda dan jadikan main picture for this entry. Confirm dpt cek besar bulan nie.

  24. alamaya says:

    wow! tahniah yer.. tapi bang nara baju merah tu cam tak pakai bra jeje? pastu senget lak tuh…. satu atas satu bawah poteng tu? ooopppsss.. betol kr tu?

  25. syaz says:

    walaupun kulit dia tak bpe nak cerah tapi dia manis :))

    • DiNdA kAnDa says:

      btul tuh,kelebihan masing2 yg Allah bg ..syukur je mana yg di beri,jgn banyak songeh..kan..:)

  26. bucutt says:

    dia seksi!!!!
    salu pakai skirt pendek…
    yg lain sema dk ok…
    abg nara..plez3x..buang gmbr bju merah…jngan nnti timbul kontroversi~~~~

  27. kaki_g0ssip! says:

    AWAT FBI MCM HANTU KAK LIMAH BLK RUMAH?? AHAHAHA. SERABAI BTUL DIA NGN RMBUT PALSU! CHIT! NYWAY CONGRATES TU CS IF BTUL DY NK KAWIN.. :)

  28. Maimoon says:

    Cherly ni bukan melayu tp muslim sb bapa dia india n mak dia portugis. Nk kawin dgn cina pulak. International lah. Tp ikhlas, cherly x lawa

  29. sukasuka says:

    tak payah la nak kritik rupa paras orang laen. semuanya kejadian Allah Taala kan. macam menidak ketentuan-Nya pulak. semua manusia diciptakan cantik dan ada kelebihan dan kekurangan masing2. bersyukur lah dengan apa yang ada.jangan lari dari landasan dalam Islam.

  30. putu bamboo says:

    kedingnye dia…bile ak nak kurus cmni..

  31. aquagirl says:

    btul ker da nk kwin..tahniahhhhhhhhhhhhhhh..nk tau jg sapa bakal suami dia ni….

  32. zass says:

    Sweet and smart… personality pun bagus. Very talented too. Beauty from within… Harus putih ke untuk cantik? Puhlizz la.. cukup2 la… diskriminasi tu. South Africa pun dah lama tak amalkan dasar apartheid. Sape2 yang masih rasa cantik harus putih mulus tu, sila2 lah anjakkan paradigma anda ye…. makaseyyy

  33. commenter says:

    Cheryl ni mmg x suka pakai bra eyh??? bnyk sgt dah kot kantoi gmbr sebegini…

    I suka cara dia mengacara.. ade cara tersendiri tp cara berpakaian tu biarlah ikut cara senonoh sket jgn la ikut cara “tersendiri” je… malu seyh…