Written by AbangNara | August 26th, 2013

Setiap hari Ahad, Abang Nara memang tak pernah ketinggalan membeli Berita Minggu. Banyak kisah-kisah menarik dan sensasi diselitkan di dalam ruangan BiPop. Antara ruangan yang paling hangat sudah tentu tulisan daripada Kak Pora. Memang panas meletup!!!

zarina anjoulie

Semalam, Kak Pora mendakwa bahawa pelakon penuh kontroversi, Zarina Anjoulie Lavocah pernah mendirikan rumahtangga dengan seorang lelaki tua sebelum ini. Perkahwinan tersebut sayangnya tidak dapat bertahan lama. Menariknya, perkahwinan tersebut berlangsung ketika Zarina sudah bergelar artis dan sedang hangat dilanda kontroversi.

zarina anjoulie

Fuh ~~ Memang panas sungguh gosip kali ini kan? Diharap Zarina Anjoulie dapat tampil dan membuat pengesahan mengenai khabar angin ini. Kalau betul, nak juga tahu siapakan lelaki yang pernah bergelar suami untuk dirinya. Mesti bukan calang-calang orangnya. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to (GOSIP)Zarina Anjoulie Dikatakan Pernah Berkahwin

  1. cempaka says:

    ada aku kesah..

    0

    0
  2. peeiiii says:

    xder crita lain ker..kisah sundel bolong ni yg kluar

    0

    0
  3. alamaya says:

    aaa? apa dia? aaa? ye ke? ok.

    0

    0
  4. Tak Minat Zarina Pon says:

    Tua yang poket lebat..nafsu hebat kott.

    0

    0
  5. exbff ZA says:

    memang btul pun…. malas je nk kecoh!! dat y life dia sosial.. nak revenge katanye…

    0

    0
  6. Roy says:

    Fuh, ini kalau dapat kat aku mmg sebulan x kuar bilik..Lepas sebulan terus pakai tudung sampai bile2.

    0

    0
  7. lily says:

    dah banyak kali kahwin cuma tak nikah je :-p

    0

    0
  8. ada aku kesah ke? says:

    tua+kaya=no hal haahah lantak ko lah

    0

    0
  9. paukaya says:

    die ni kawin ke tk kawin same je perangai die..

    0

    0
  10. ahkak puaka says:

    AKU RS DIA NI MMG KAWIN DAH SLALU CUMA NIKAH JE BLUM. NGEEHEHE

    0

    0
  11. cikgu english says:

    Mmg dh kawin pun,nikah je blum….

    0

    0
  12. Zarina Anjasmara says:

    ADA AKU KESAH…PUIIIIIIIIIIIIIIIII

    0

    0
  13. bestnya dpt dosa says:

    hmmm….orang yang jaja aib org lain ni…hasil drpd pendapatan bg anak bini makan…lepas tu ..bila anak bini perangai bukan2 salahkan org lain…korang tak takut dosa ker..?

    0

    0
    • teratai says:

      suka betul bc statement hang nie…kan kan kan….tp halal ke pendapatan mcm tu…

      0

      0
      • lady like says:

        betul betul.. siap suruh org tu buat pengesahan lagi dah kawin ke tidak. mangkuk hayun nyer nara, sukati dia lah.

        0

        0
    • neelopeh says:

      sebab tu tak hairan kenapa penjaja aib punya kereta BMW kena rompak haritu. wallahualam

      0

      0
  14. Dealova says:

    Sapenih? next story please…

    0

    0
  15. noyune says:

    sorry… zarina anjoulie lovucah ni sapa? tak kenai.. artis ka? ahahah!

    0

    0
  16. nana says:

    tak kisahla kalau betul dia pernah kawin walaupun dia bercerai lepas tu. daripada bercinta tak kawin2 lagilah parah. kawin dan cerai tu halal dalam Islam so apa masalahnya..

    0

    0
  17. Kelate demo says:

    La tidak ke di ni kena tangkap pasti kes dadah…dia nak jawab camna nara oooiiii….dia kan kena tahan.

    0

    0
  18. Blog Sensasi says:

    lantak dia lah..retis gitulah

    0

    0
  19. blogger penyejuk jiwa says:

    Alah si nara pun..nko dgn si pora dlm paper tu 2×5 jer pon..sama2 cari mkn dgn buka aib2 org, kisah lampau org, xde lgsg buat prkara yg mendidik jiwa belia2 hari ni.soal dia pnah kawen dgn sesapa pun, dah dah brcerai dah pun..masih lg jgk nk dibukak jd isu.aku rasa terlalu kuno la industri hiburan msia ni.jenis mulut mak joyah tak abes2..kalo dah dpt tau dgn sapa dia pnah kawen dan cerai,apa faedahnya utk kau diakhirat kelak? Allah tak tgk hebatnya nko dan si pora brjaya mbuka aib sesama islam, hanya nko dan org2 yg sewaktu dgn nko aja yg rasa ianya hebat.ingat..sehina2 si anjelina ni di mata kita krn akhlaknya, muliakah kita yg saban hari duk menyelongkar kisah aib sesama islam? Kita lebih keji dari dia mgkin..janji Allah itu pasti.kita buka aib org, tunggulah pula aib kita Allah dedahkan satu persatu..kdg2 blogger juga perlu ditarbiyyah oleh commentar jika blogger sudah hlg rasionalnya dlm memainkan isu.sekian.-peminat blog nara.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah takda modal lain nak carik rezeki…gitulah gayanya..

      0

      0
    • lulu says:

      beautifulnara kononya mksdny negara yg cntk. tp apa yang nara lgsg bukan utk kita yg ddk di malaysia ni banggakan. honestly aku pernah email nara psl post-post beliau n minta dia share kita something yg lbh bermanafaat malangnya dia tak publish. antara mgkn sbbnya dengan nara sendiri aku sekolahkan

      0

      0
  20. Anonymous says:

    Kalau tengok badan tak macam anak dara. Tengok rupa macam orang dah kawin. Tak terperanjat pun kalau betul dia pernah kawin …….Nikah dah ke? Lelaki tua tu mesti loaded dan miang kan. Kena maintain cara hidup dia yang bebas tu.

    0

    0
  21. Mat K says:

    Jodoh org. Sibuk buat apa?

    0

    0
  22. shishimut says:

    Sebenarnya aku bukan nak sgt bace artikel ni…aku nak baca komen je..hahaha..

    ***kenapalah tiap kali tengok perempuan ni aku menyampah*** emmm

    0

    0
  23. reeza says:

    KAlo ALLAH nk beri hidayah bila2 saja dia kan berubah…..doa2kanlah ye bukan mengutuk….

    0

    0
  24. Anonymous says:

    hidup lg pempuan nie rupanye…..

    0

    0
  25. neelopeh says:

    tu tetek ke, buah kelapa? huhuhuuuu

    0

    0
  26. zulfah says:

    moga dia berubah menjadi baik suatu hari nanti….janganla terus lagi tersesat…kembali ke pangkal jalan…amiinnnnnnnnnnnn…yang lain2 letak comment kutuk dia…janganla cepat sangat menghukum…ini bahagian dia…kita tak tahu bahagian kita kelak bagaimana…….s

    0

    0
  27. Zain Sardin says:

    aku minat dier nih lakonan pun matep, perangai tak hipokrit cam setengah org nak jadi ostazah jadian…

    0

    0
  28. dhia says:

    xpela,da xde citer..lps ni wat citer dia beranak pulak

    0

    0
  29. pemerhati says:

    Ada ternampak si lavocah ni dengan lelaki tua di petrol station menghala ke tol gombak dlm 2 tahun lepas, masa tu follow kereta dia, tup2 tengok dia menghala ke genting highland. Masa tu bersangka baik sebab ingat ayah dia. Dia hanya berdua dengan lelaki tua itu dan menaiki kereta merz yg agak sporty.

    0

    0
  30. ah yap says:

    kepada lelaki yg kawen ngan minah neh – best x..?????????best x..??????hahaha..

    0

    0
  31. […] (GOSIP)Zarina Anjoulie Dikatakan Pernah Berkahwin (43) […]

    0

    0
  32. […] (GOSIP)Zarina Anjoulie Dikatakan Pernah Berkahwin (44) […]

    0

    0