Written by AbangNara | September 21st, 2010

zahida rafik kahwin

Gosip angin sepoi-sepoi bahasa menyatakan yang si Zahida Rafik ini sudah pun berkahwin dengan seorang menteri di London sebelum bulan puasa hari tue. Khabarnya bukan sebagai isteri pertama. Mungkin kedua, mungkin ketiga.

Kalau betullah dah berkahwin, tahniah kami ucapkan kepada Zahida Rafik. Nampaknya menteri-menteri kita tersangatlah femes di kalangan artis. Dulu Bung berjaya mengorat Zizie, kini giliran Zahida Rafik pulak dingorat oleh menteri. Taste tinggi jugak yek menteri Malaysia nie.

Satu je yang menjadi kemusykilan kami dari dulu sampai sekarang, apa sebenarnya si Zahida nie buat sampai layak digelar artis. Berlakon pun macam tak ada. Menyanyi lagi lah kan? Ada sesiapa boleh terangkan kepada kami?

Apa pun tahniah kepada si menteri yang mendapat gadis secun Zahida Rafik untuk dijadikan isterinya. Semoga kekal bahagia.

100 responses to (GOSIP)Zahida Rafik Sudah Berkahwin Dengan Menteri Di London?

  1. [email protected] says:

    yeker,, menteri mana

    0
    0
  2. […] Panas, (GOSIP)Zahida Rafik Sudah Berkahwin Dengan Menteri Di London? Submitted by selebriti on September 21, 2010 […]

    0
    0
  3. aReaL says:

    Alhamdullilah.. Kawin Gak Minah Ni… Bru Je Ingat Nak Buat Bini No 2… Hehehe

    0
    0
  4. aries_april says:

    dia mmg ska london kan?shopping pn sllu dkt sna

    0
    0
    • tania says:

      dekat london pakistan dan geng2 sedara dia di sana tak mcm di malaysia…so she feel more at home at london…walaupun dia di cop PATI :)

      0
      0
  5. gerhana says:

    abg nara kan zahida ney pelakon filem anak mami d movie n mami jarum….kire blakon lah gak tue…wpon bkn watak utama….

    0
    0
    • aries_april says:

      ats suam2x kuku la BB

      0
      0
    • dia says:

      yg betul banyak juga dia berlakon filem….filem senario dia jd heroin tp pas tu dia jd pembantu ja….mgkn dia ada bisnes kot yg dishare bersama menteri yg kononnya dah jadi suaminya skrg…ok lah tu…rasanya ramai juga menteri yg dah kawin artis biarpun bermadu yg penting sah dan boleh dlm agama. Yg penting adil ….hehehe boleh kah berlaku adil?…..kena tanya kawan baiknya Erra dan Umie aida kot….siapakah menteri itu?

      0
      0
  6. ape2 jew says:

    angin sepoi2 bahase oyak… menteri kemajuan luar bandar & wilayah…
    xsure r… angin2 sepoi jew…

    0
    0
  7. Scorpio says:

    kalau dalam bidang lakonan mmang lah dia kurang menyerlah. mungkin bidang modelling dia agak menyerlah sdikit tetapi yg buat kan nama beliau melonjak krana dia berkawan rapat dgn artist wanita yg agak popular jgk sperti erra fazira, betty benafe, umie aida, zarina zainuddin.. jadi dari situ lah nama beliau jadi sebutan.

    0
    0
  8. dunia akhir zaman.. says:

    takut tgk rupanya…….len bebenor rupa dia skg dgn rupa swaktu dia berlakon filem mami jarum dl..yg ori lg cantik…

    0
    0
    • Clipkertas says:

      betul..betul..betul…
      jgn sok dah tue baru nak ngaku cocok sane cocok sini..
      dah tak cantik baru nak citer satu malaya…. huhu

      0
      0
  9. nightmare says:

    nombor dua nombor tiga
    nombor empat pon boleh juga
    kawin menteri pilihan dia
    senang hidup sampai ketua

    tua-tua bukannya bangka
    tua menteri tua berisi
    cantik zahida jangan disangka
    cantik disebab plastik surgeri

    0
    0
  10. BELACAN HANGUS says:

    ni satu ekor lagi minah palsu, dah lah muka
    tak cantik mana, belakon pun kureng
    gossip je lebih, bagus lah dah kawen datok
    tak payah nak buat maksiat lagi…dah da duit boleh
    la cucuk botox ….

    0
    0
  11. lynn says:

    mmg pun die kawin dgn dato 2
    kawan ak spupu dieorg ni mmg ckp mcm 2

    0
    0
  12. karakatau says:

    zahida ni xmau pegang anjing gak ke?bukan dosa pun pegang anjing

    0
    0
    • tania says:

      tengok anjing2 pun telah dibunuh…dgr cite anjing ini digunakan utk menakutkn pn sosilawati dan rakan2…mmm klu la binatang name anjing ni sifatnya sedemikian…baik tania bela kucing atau rabit tak takut noh..manje ade la :)

      0
      0
  13. ZURES says:

    hehehe menteri kita bukan taste tinggi tapi giler glamour. kalau ikut kan artis tak tinggi pun darjatnya…makin bawah lagi yelah…

    0
    0
  14. Cabai says:

    kalau betul la(aku ckp KALAAAUUUu…~~~jgn plak pas ni nak saman aku plak) menteri tu dr menteri luar bandor..tu mksudnya sorg lagi ler ahli politik dr sbh yg bjaya merembat artis tangkap leleh…“““ilmu apa la depa pkai nie…ekekkekekeke….~~~~

    0
    0
  15. diana says:

    oh ..ini kerja menteri kita d luar negara.. Kuat berkerja nampak ; ))

    0
    0
  16. dia says:

    hahaha..asyik2 menteri from sabah ja suka kawin artis….kebelakangan ini..lepas ni ada lagi menteri dari sabah yg akan menyusul..hehehe

    0
    0
    • siti says:

      baguslah tu menteri sabah kahwin…drpd menteri kat semenanjung tu..memanglah x kahwin lbh satu tp buat maksiat!!!! so…li pikrlah sdiri…

      0
      0
  17. kak wok says:

    elok2 ada bini bertudung kt umah, g cari jugak yang minah seksi ni

    0
    0
    • dia says:

      hehehe mgkn itulah psl dato ct pakai tudung nmpk jambul…nak mengelak kes mcm ni lah…suami nak juga tgk yg nmpk rambut warna warni….dan yg terdedah lurah dendam…yg bertudung tak ada thrill kot….

      0
      0
  18. ZZZ says:

    menteri umngok mana pulak nie….kah kah kah..

    0
    0
  19. Braindead says:

    hahaha… menteri kita bkan after inteleknya la. Kalo nak ikut ini, kena pakai botox kat otak!

    0
    0
  20. raingurlz_HujaN says:

    huhuhu ..Kawen menteri ..6t s2 badan lah dicucuk botox ..

    0
    0
  21. dia says:

    kalau betul lah …tahniah lah..kira ensom juga lah menteri tu banding datuk bung..hehehe zahida kira untung lah juga dan tak sia sia pasang botox… hasilnya dpt menteri…LOL

    0
    0
    • RS says:

      betul gak, at least si apdal sedap gak mata memandang taklah cam si bung tu !

      0
      0
    • ct madu says:

      macam muke haku ni, cocok botok 1 kilo pun tak akan jadi cantek. orang cantek tu biarlah dia cantek, rezeki dia tuhan bagi. syukur gak, dengan muka tak cantek tuhan elak aku dari mudah buat maksiat (yang nampak ler, yang orang tak nampak tu haku dan tuhan jer yang tau…huhu..)

      0
      0
  22. Ayen Giggs says:

    Biaselaa nak sedap skejap je tu….

    0
    0
  23. dia says:

    skrg ni…artis-artis pun tgh sibuk teropong menteri mana lagi yg boleh jd mangsa seterusnya..tak kira lah ada bini…lagi best ada kuasa dan berkuasa..hehehe

    0
    0
  24. MisS PocO says:

    amboiii abg nara…

    gambar ni gak yg abg nara bubuh…suke ker…

    hehehe…

    0
    0
  25. muiz says:

    sangat seswai pasangan ini…berdiri tk sama tinggi dan duduk pun tk sama rendah…

    0
    0
  26. jon jenun says:

    plastik..plastic..plestik…i tk suke tawww….benci3 minah ni..

    0
    0
  27. thanya says:

    giler dh 2….

    0
    0
  28. anyss says:

    artis skg sume nk idop sng..show, n lakonan xbnyk lbih2 lg bile dh berumur..so amik jln sgkat cri lelaki kaya..datuk2 dr bisnesman or datuk2 dr politik xpn amik yg kerabat2..beselahh..nk sonang2 gtu…dpt jd isteri no 4 pn xksah…jnj sah yerr x?? yg paling penting poket tebal..leh shopping kt london, paris, usa..ape klass malaysia kn??
    itulah khidupan dunia penuh glamor.. org xpkir duit cekau dr mne dh..duit rakyat, duit datuk,duit haram jnj duit..
    halal haram blkang citerr…taksub ngn duniawi gni la jdinyerr…hurmm

    0
    0
  29. hana says:

    menteri kita taste tinggi sbb pilih artis??peliknya statement…..masalahnya artis2 ni taraf tinggi sgt ke?high class ke?menteri2 yg low class je pilih artis ni…..blh beza menteri2 @dato’ yg berkualiti dan xde kualiti……

    0
    0
  30. zuriey says:

    semua nak kahwin dengan menteri..yelah poket penuh katakan

    0
    0
  31. NIZA says:

    kepada semue yg komen kat sini, tak yahnk tuduh menteri tu tnpa usul periksa..stahu saye menteri ni seorg yg baik hati n warak..tak baik tuduh klu takde bukti

    0
    0
    • tom says:

      ehhehe… baik hati n warak tk ada masalah , masih bole kawin byak2. Mana ko tau dia punya taste atas katil ye.

      0
      0
  32. it's me says:

    hehehe.. next?? artis mana lagi yg berjaya tangkap menteri2 or datuk2.. or anak2 org kaya??

    0
    0
  33. Reena says:

    Menteri2 tak sedar diri mmglah suka pilih artis. Cun kononnya padahal kebanyakannya plastik!

    0
    0
  34. basshunter says:

    ooooo..menteri yg tu ek….ape la yg mnteri ni pndang kt zahida ni ek…nk kate lawa, mmg tak laa…
    seksi je lebih..hurm…org cmni wat bini??

    0
    0
  35. cun99 says:

    ala… asalkan lelaki ada duit.. nak kawin.. kawin la.. janji x wat dosa… biarla.. duit dia… nk jadikan dia isteri ke 4 pun takper…… anyway.. tahniah..

    0
    0
  36. farah says:

    tahniah la ye..

    0
    0
  37. cik Aa says:

    die ni asalnye lawa je manis je, bile x bsyukur then cucuk2, jd hodoh n pelik. syg betul..

    0
    0
  38. zolan says:

    shafie afdal laa … sapa lagi

    0
    0
  39. Mozart says:

    Baru bumped in dgn Zahida last Sunday kat jazz club..tp dia dgn another guy. Bukan menteri. betul ke gossip nie?

    0
    0
    • dia says:

      tak betul pun anggap betul ja lah…best apa gosip mcm ni….shafie afdal bedal zahida rafik…seorg yg nmpk warak dan berkarisma akhirnya jatuh ke dalam ribaan seorg artis sexy….hehehe

      0
      0
  40. key says:

    at least dorg kawen wei..kurang jugak maksiat..jgn jd mcm menteri yg kantoi sex d hotel, siap ada video porno lg..tp juz ngaku betina tu kawan baik..

    0
    0
    • siti says:

      betul,betul,betul,,,,,drpd buat maksiat lbh baik kahwin,saya ni bkn org sabah pun tp x suke la korang kutuk shafie mcm tu…ke korang jeles x dpt menteri????toing……

      0
      0
  41. eyda says:

    cantik x boleh bawak kemana melainkan atas katil jer…..ader duit semua boleh beli…..bila x suka campak sana sini….donia2….

    0
    0
  42. beautyblackbird says:

    iya2 jer nak mengomen ntah btl ka tak cite ni.. dah ada bukti yg sohih ka dah kahwin ngan menteri tue?

    0
    0
  43. eysa says:

    biar la dh jodoh diakn.ajal maut jodoh pertemuan kn dtangan tuhan,..

    0
    0
  44. observer says:

    lambat la beautifulnara ni lain kali bgtau je la nama menteri tu nak censored2 pulak mcm TV3 dgn TV1..

    Lain kali biar teraaannnngggg….. Kate gossip. Even if tak betul pun, bgtau je..if salah later2 boleh betulkan…

    I like to read beautifulnara, so biarlah MESRA, CEPAT & BETUL.

    :) peace yaw.

    0
    0
  45. luvlylemonate says:

    Same here abg nara…mushkil gak coz mmg jarak nampak dia berlakon apetah lagi menyanyi, but her style n life mmg nampak tak kena coz bergaye semcm…im not dengki or per2 tp semua org leh nampak n fkr…tp klu btl dia kawen dgn 1 of our “M” here in Malaysia den Congrats Zahida:)

    0
    0
  46. hai says:

    cantiknya rambut dia, diikal-ikal

    0
    0
  47. Reena says:

    Habis la nanti kena bedal ngan Shafie Apdal.

    0
    0
  48. mamaHom says:

    cun pon xmenjamin kebahagiaan di akhirat…dunia ni sementara je dowhhh…

    0
    0
  49. pascual says:

    TAHNIAH ZAHIDA..

    0
    0
  50. ZahidaLoser says:

    Iyekeeeee nehhh?wife shafie tu garang macam harimau volacano nak meletop mcm rosmah mansor la.control suami.takkan la terlepas si zahida ni?jgnlah rosakkan rumahtangga org zahida weiiii.cari matsaleh.sebelum
    ni ada juga berita dia dgn shafie.

    0
    0
  51. […] entri gosip Zahida Rafik kahwini menteri di London kami telah pun mendapat maklum balas daripada Zahida Rafik sendiri. Maafkan kami kerana mengikut […]

    0
    0
  52. boc says:

    biarlah org tuh nak kawen ng sesape pun..

    0
    0
  53. ct madu says:

    macam muke haku ni, cocok botok 1 kilo pun tak akan jadi cantek. orang cantek tu biarlah dia cantek, rezeki dia tuhan bagi. syukur gak, dengan muka tak cantek tuhan elak aku dari mudah buat maksiat (yang nampak ler, yang orang tak nampak tu haku dan tuhan jer yang tau…huhu..)

    0
    0
  54. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    0
    0
  55. I precisely had to appreciate you once again. I do not know the things I would have worked on without the entire smart ideas shown by you concerning such a concern. Certainly was a terrifying circumstance in my view, however , viewing a skilled mode you managed it forced me to leap with joy. I am just happier for your help and thus sincerely hope you find out what a powerful job you’re accomplishing training the rest through the use of your blog post. I know that you’ve never got to know any of us.

    0
    0