Written by AbangNara | March 12th, 2009

stacy dan nubhan

Dua-dua artis(Nubhan dan Stacy) tengah darah panas, muda dan dua-dua sedang mencipta nama. Sama cantik, sama padan dan sama saiz.Memang elok sangat kalau gosip bercinta Nubhan dan Stacy ini sebenarnya kenyataan.

Kalau memang betul Nubhan dan Stacy bercinta, tahniah kami ucapkan. Kalau tak betul, apa salahnya jadi kawan dulu. Lama-lama nanti bolehlah take a step further in relationship(ceh, speaking omputih plak)

Ke ada peminat yang tak suka kalau Nubhan dan Stacy bercinta? Ada nak kenen-kenenkan diorang dua dengan orang lain ker?

Kalau nak tengok gambar Nubhan dan Stacy bersama, sila baca artikel ini sepenuhnya ya.

stacy dan nubhan

stacy dan nubhan

stacy dan nubhan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (GOSIP)Stacy Dan Nubhan Pulak Berkapel? Betul Atau Hanya Dongeng?

  1. ANDRY says:

    couple kpale otak kow cm tow…..

  2. anggur says:

    comeynya…mcm pinang di belah 10… kalo ad jodoh pe slhnya…
    terlebih sudah…OPps macam agnes mOnika gitu….heheeeee…

  3. are says:

    em gua minat giler dkt nubhan.dia tu cute ar.tp gua kureng suka ar dgn stacy.huhuhuhu…..

  4. lela cute tenggaroh says:

    ei..kalau kapel pun ape salahnye..memang padan..i suka korang berdua dan i sokong korang berkapel hehehe..

  5. ni says:

    nmpk sesuwai la
    oklah
    same same comel
    klu betul ape salahnye…..

  6. flower says:

    ok la 2 kalau couple pon..

  7. Sumandak Dudan says:

    Ok pun…..comel…padan…

  8. arif says:

    saya minat nubhan ngan stacy…klu dorang couple saya lagi minat kat dorang

  9. faeizatul says:

    stacy ni cute..dia bakal pengganti siti..dekat pentas ligat jew dia nari..memang cun..kalau dia couple dengan nubhan!!perghh!!padan!!!

  10. si comel sgt says:

    aku tumpang lalu jak………….no komen aaaaaa…jodoh d tgn maestro..hehhe…salah…d tgn tuhan

    • panas says:

      Panas…dengar desas desus dari orang kampung Nubhan sendiri, Nubhan berkawan dgn minah tua berumur 50thn, orang kampung dio sendiri…orang negeri lai…setengah abad you…betul ke? kalau betul, aku lagi prefer orang muda couple dgn org muda…harapnye Nubhan jadi le ngan Stacy, sama cute…Nubhan, tlg komen.

    • panass says:

      panasss..eden dongar dri org kampung dio sendiri, Nubhan ado berkwn ngan minah tua, umur separuh abad-50thn you, betul ke Nubhan? Eloknye ngan Stacy yang muda jelita, cute lagi tu…ni ngan perempuan tua…eeiii geli nye.

  11. rezab says:

    x suke nubhan…cam katun lam citer scoo bee doo masa aku jaman kecik2 dulu…yg kawan ngan anjing tu…

  12. anonymous says:

    kwn aku minat giler c stacy tuh
    ntah ler..dua2 aku x minat
    ciri2 gurl nubhan xde pd stacy coz nubhan nk awek yg putih,tinggi….herm
    nape ek aku tgk stacy 2 cam indon,cam bibik kt msia ni je huahuahua sory:P

  13. anonymous says:

    tapi klu de jodoh pe slhnye..:)

  14. anonymous says:

    aku setuju c comel sgt

  15. akimanis says:

    byk gak gosip stacy and nubhan……nape ek stacy ngan nubhan?ok aaaa…comel cute sweety pretty

  16. datos says:

    Gembira jika melihat Stacy + Nubhan bersama.Tambah bahagia lagi jika kemesraan mereka berterusan+++BERCINTA dan…

  17. rasya says:

    pe salah ny diorang nk kapel
    sesuai je
    korang ni cbe positif ckit
    kan2
    hmmm……….
    ble nk brubah

  18. anonymous says:

    uwekk!!!!!!

  19. Anonymous says:

    kamo brdua sesuai la bile bersama ,hehe

  20. atiekah says:

    sya minat kat durang dua 2…
    lau durank kapel lgi la sya happy…
    yg tdk stju durank kapel aque ucapkn bley jaln lhar…hahahaha….

  21. anne hashim says:

    sedondon sangat………….
    tapi jngn plak putus…………..

  22. allysa crisna says:

    apa salahnya diorang capel
    stacy cute
    nubhan cool

  23. FENNY says:

    OK PUN TAPI STACY JGN PLAK KCG LUPAKAN KULIT…LAGIPUN LOGHAT STACY DAH MCM URG SMENANJUNG DAAAA…..

  24. anooooooonnnnnnn says:

    tak suke nubhan.. suke stacy ngan akim.. dua2 kiut.. hehehe..=p

  25. moshi ila says:

    aper gadoh pacal gossip ni?komer ni memandai jer nak tentukan stacy ngan sesape yg komer suker..i2 sume kerje tuhan..kite sebagai manusia perlulah doakan yang ter best buat artis atau org yg kite syg..kpd stacy dan nubhan ,ila doakan yg terbek utk kejayaan anda berdua..peace no war,..:p

  26. Along says:

    x yah kite sesak pk diaorg couple ke x, lagipun xde kena mengena ngan kite pun.cukup le minat ngan lagunya je.lagipun klau btl pun ape slhnye, bknnya diorg ambik hak orgpun. aslkn sesame skuka apa slhnye.

  27. seha says:

    diorang mmg sweet giler…
    hrp2 diorang kawen nanti bertambahla owg ISLAM dkalangan kite

  28. ira says:

    sesuai u and nubhan.

  29. farah...hahax says:

    kak…saya dari sabah ini..hahax
    kaka neyz kiut lar..
    geram net sya tingu..
    wahhhhhhhhhh!!!ter…lebih suda..

  30. anissss says:

    kapel la byk2 lgi eky………

  31. sayiet says:

    stacy mmg ssuai dgn nubhan..tp jdoh di tgn tuhan..kite hnya mmpu brdoa smoga dorg ade jdoh..n hopefully..stacy plih laa llaky yg ssuai utk anda..sejujurnya sy rse nubhan adalah llaky yg trbaik buat anda…

  32. yerita yusuff says:

    hmm…myampah aku…apa kejadahnye korg susah nk kenan2kan nubhan dgn stcy…………aku tgok xpdan lgsung…sb ak dpt rasakan nubhan soul aku…cme pdan ngn aku je…so gadis2 mlysia or nenek jgn mimpi lah nk dgn nubhan…dan korg2 yg ske bergosssiippp ni…buang mase korg je..coz nubhan milik aku…byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    • putra says:

      hellooo!!kwag smO nbhan 2 dgan my sis lee.bkan gn stacy lee.xspdan lgsg.soe lee,,hehee

  33. As soon as a cautious browse I guessed it was pretty enlightening. I get pleasure from you taking the time and effort to put this blog post in concert. I over again obtain myself spending way to much time both browsing and commenting.

  34. yuri captain turi says:

    apa slh nya kalau dorg suka sama suka
    lgi pun stacy comel sgt nubhan plak cooooooooooooL
    bila nak makan nasi minyak….hehehehe kan korg jga asyik comen je tapi xpernah tanya pasal pernikahan dorg…^_^…..

  35. haryani ratna says:

    SABUNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
    4EVA….love Stacy & Nubhan…
    “Tetap akan kahwin…walau pun dua-dua baring suda…”