Written by AbangNara | June 10th, 2013

Selama ini, Elly Mazlein seringkali enggan memberikan sebarang komen mengenai status pertunangannya dengan Azmi Hatta yang telah pun mencecah 2 tahun. Semalam menerusi Pancaindera di dalam ruangan Miss J, dikhabarkan bahawa pertunangan mereka berdua sudah pun berakhir dan impian membina mahligai perkahwinan sudah berkecai.

elly mazlein

Menurut apa yang ditulis oleh Miss J, Elly dan Hatta terpaksa korbankan perasaan hati sendiri demi menjaga hati banyak pihak. Lebih baik jangan bersatu kerana perkahwinan yang dibina bakal membuatkan satu lagi pihak terasa hati. Malah menurut Miss J, Elly merupakan seorang wanita yang kuat cemburu dan tidak boleh melihat tunangnya dihimpit oleh wanita lain.

elly mazlein

Tidak diketahui benar atau palsu berita ini. Jika benar, takziah Abang Nara ucapkan. Pasti Elly sedang sedih dan kecewa. Iyerlah, wanita mana yang tidak mahu bergelar isteri. Insya Allah suatu hari nanti Elly akan bertemu juga dengan lelaki yang paling sesuai dengannya. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Kia K5 2013 buat kemunculan di Korea Selatan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to (GOSIP)Pertunangan Elly Mazlein & Azmi Hatta Tidak Dapat Diselamatkan Lagi

  1. Bro 10 Inci says:

    Miss J?? Pondan Nigger tu ke hahaha.. Kuat cemburo ekk… Carik lain lg..

    0

    0
    • nazrul natasha baiduri says:

      xpe lah elly.. dh xde jodoh.. so pasrah ajelah.. pompuan santek cm kte2 nih mmg selalu putus tunang..

      0

      1
    • nazrul natasha baiduri says:

      siapa miss j? xpe lah elly, pompuan santek mmg selalu putus tunang.. aku yg santek nih pun dh byk kali putus tunang.. yg penting tetap hot giteww…

      0

      1
      • Anonymous says:

        tak bc bebetolkah..miss j tuh yg ruangan dkt pancaindera..bkn org yg digosipkan ade hbgan ngan tng elly tu

        0

        0
      • Anon says:

        aku cantik gak. tapi takde pon putus tunang. igt sume pompuan cantik ade perangai jenis suka putus tunang ke?

        1

        0
    • Anonymous says:

      Cemburu kat ex wife mamat tu la gak nyee antar ambik anak ari2 duk ngadap muka janda dia mesti hakak panas ati…

      0

      0
    • bie80 says:

      tapi mmg betul elly ni kuat cemburu n gedik kuat…sori to say ya bab mmg nmpk depan mata bila my friend senyum kat arah mereka elly jeling n tunang dia senyum trus elly tergedik majuk!! alamak!…. lagi cara elly dia jalan n dia suru bf dia pegang beg dia mcm nak lagak MADAM… oh gosh!…saya bkn tipu tp mmg nmpk realiti… so saya support tunang dia xkawin ngan elly tu…huhuhu tahniah tuk ex tunang elly kamu buat pilihan yg tepat…. :))

      0

      1
  2. tyrabank says:

    Dah tak ada jodoh,redha jelah.mungkin ada yg lagi baik

    0

    0
    • nazrul natasha baiduri says:

      siapa miss j? xpe lah elly, pompuan santek mmg selalu putus tunang.. aku yg santek nih pun dh byk kali putus tunang.. yg penting tetap hot giteww…

      0

      0
      • Q~ says:

        woi nazrul natasha baiduri better ko tukar name kpd MISS COPY PASTE..duk ulang bnda same je

        0

        0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        nazrul natasha perasan nak mampos ! kau tu FAKE, segala2nya telah dicucuk botox

        0

        0
  3. kak ton comel says:

    hmmmmm kesian elly..aptb

    0

    0
  4. lily says:

    iskhhhh3

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      elehhhhhh tk payah selamat kn lah ! bukan Nye hensem sangat tunang si elly ni tua aje huh !

      0

      0
  5. lily says:

    iskhhhhh3~

    0

    0
  6. pe citer bai says:

    tu lah dlu masa tunang kemain gempak kat roof top sime darby bagai..lenkali diam-diam sudeh mcm jehan miskin.

    # cemburu tandanya sayang, cemburu buta tandanya melayang.
    boleh nak cemburu, tp jgn la smpai memakan diri.

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      helo bai betol2 sape yg cemburu ni? elly ke tunang dia yg tk hensem ni? minah jambu kompius lah ..

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        ooooo baru minah jambu tau rupa2 Nye si elly yg kuat cemburuuuuu eeeeeee ape aje kau ni elly ! tunang u ni bukan Nye hensem sangat yg u nk cemburu kannnn ! kalau muka dia hensem macm Alff Aziz or Aaron Aziz or Zul Arifin kalau u nk cemburu pn puas hati !!!

        0

        0
  7. mama rock says:

    cemburu sgt pon x elok dlm phubungan..cemburu mmg tnda nye syg..tp kalau keterlaluan blh merosakkan perhubungan..semoga elly bermuhasabah diri…

    0

    0
  8. ismail harun says:

    Aduh sayang sakitnya hatiku
    Bagai dipanah duri sembilu
    Apakah dosaku kau buat begitu
    Diri terseksa tiap waktu
    Aduh sayang..

    0

    0
  9. missdizzy says:

    “Iyerlah, wanita mana yang tidak mahu bergelar isteri”

    Sorry Abang Nara, this is NOT true for all women. But keep the blanket statements coming :) Saya memang suka memberi komen saya terhadap pendapat Abang Nara berkenaan golongan wanita

    0

    0
    • Aida233 says:

      I second you :)

      0

      0
    • Olga says:

      EK ELEH…POYO JER MISS DIZZY…HBS TU KALAU X KAWIN MCM MNA NAK JOLOK? PAKAI JARI? OOOO OK..FAHAM..AKU PUN SMA..PAKAU JARI JER…

      0

      0
      • missdizzy says:

        Dear OLGA, saya rasa komen saya tak poyo kerana ia berlandas pada kebenaran dan realiti. I believe it true that not ALL women “ingin bergelar isteri”, and I disagree with you IN FULL that marriage is semata-mata mau kena “jolok” (very rude term BTW). But, thank you for your response dan saya rasa awak nie sebenarnya lelaki. I also I appreciate Aida233’s support. For quite a while, I’ve been commenting on Abang Nara’s blog – specifically his sometimes generalistic comments towards women – tapi ini KALI PERTAMA dapat feedback

        0

        0
      • Aida233 says:

        Hoi Olga! Mulut tu boleh kontrol x..main lepas jer…kau ingat pakai jari tu sedap ker….bodohh! Try la terung..lagi sedap dr jari kontot kau tu…pakau pakau pakau pakau pakau!

        0

        0
      • Anonymous says:

        olga..perkataan yg ditaip kurang sopan…di sini bukan tempatnya..

        sekian terima kaseyyy.

        0

        0
      • Aida233 says:

        Olga.Kak Cham. Minah Jambu n natasha baiduri ni org yg sama….semua pondan….lobang belakang tu dah gatal sgt ker wahai pondan2 sekalian…sy cadangkan korg rodok lobang belakang korg dgn cili benggali….biar korg menjilat jari merasa kesedapan cili benggali!

        0

        0
  10. kakibakar says:

    itulah..Dugaan bertunang ni hebat.sampai 2 tahun bertuang apa cerita…sebab itu dalam islam tidak digalakkan bertunang lama2..lebih baik kenal pasangan selepas berkahwin..dengan syarat ikhlaslah dalam perhubungan…lepas ni mungkin dengar misha omar putus tunang pulak..sebab bertunang lama sangat

    0

    0
    • mulut puaka says:

      ceh. kalo tunang sekejap pun pastu kawen pastu cerai………………. yang anak dara suci murni solehah lagi mcm bini asyraf muslim pun bakal kena cerai esok2 sbb muka x cantik. buret x sedap x pandai gomol kote laki………………………..

      0

      1
  11. Anonymous says:

    I kenal elly…dia sopan n soft spoken..azmi too. elly sgt mesra dgn anak2 azmi dan melayan anak2 azmi dgn baik. diorg really loving couple tp klu xde jodoh,Allah ade yg lebih baik untuk mereka..

    0

    1
  12. laksamana says:

    Ni bukan kes cemburu. Ni mesti sebab elly tak mengaku pernah jd isteri no 2 datuk roslan, adun pinang tunggal tu. Kalau dh kahwin, war2 kan je. Tak baik sembunyi2. Nanti fitnah.

    0

    0
    • sue says:

      serius ke? xpena taw plak kesah ni..

      0

      0
      • laksamana says:

        ye, betul. dari sumber dipercayai. tapi, bila media tanya elly ni, mati2 dia nafikan. tak faham kenapa. datuk tu terpaksa memilih antara bini 1 atau dia. mestilah pilih bini 1 yg dah bersusah payah smpai dia jadi datuk. mengaku je pernah kahwin. there’s no harm. haruslah start over your life dengan kejujuran, bukan penipuan.

        0

        0
    • bCaiman says:

      Macam mana pulak dengan misha omar? hehe

      0

      0
  13. mak dare says:

    Xpe,ramai lg dato2 kat luar sane yg inginkan awak di

    Bilik hotel kul 3 pg

    0

    0
  14. Sabri Ali a.k.a Nick says:

    Kalau betul dia putus tunang, okay, saya akan damping dia!

    0

    0
  15. Sabri Ali a.k.a Nick says:

    I want you, Elly! Come on, come on, Elly!

    0

    0
  16. mizz hazra says:

    Last saturday nampak elly mazlein dating di One Utama dengan seseorang sambil jalan berpelukan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      haah… sama la… ari sabtu 8/6/2013 baru2 ni baru je nmpk elly ngn seseorg kat one utama.. bpeluk sakan kat depan lif… nmpk mcm muka tunang dia je… tp tup2 ckp dh putus tunang… kejadah sgt artis skrg ni….

      0

      0
  17. KT Pari says:

    Elly kan cantek, boleh dapat org yg lebih dari tunang dia dari segala segi. Lagipun wat ape bekas tunang awak tu duda. Lebih baik cari yg muda belia…..baru padan dgn awak. Berlambak lagi kat luar sana nak kat awak. Ape2 pun saya harap awak bertemu dgn org lebih baik dari bekas tunang awak….

    0

    0
  18. bunga says:

    mana pergi abg selitone erk???rindu la kat penulisan die…lucu

    0

    0
  19. nurin says:

    akan ade hikmah disebaliknyer….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    elok la tu..dh lama putus x nak berterus terang..nnt elly bagitau yer..semua nak tau yer..ikut slang manje buat2nya dlm melodi ari tu..hahahah

    0

    0
  21. mulut puaka says:

    padan muka. tulah tunang grand2 ngada2 lagi.

    0

    0
  22. BUNKFACE NO.1 says:

    bagus lah elly mazlein putus tunang, tunang dia tu tak handsome..dah lah tua kerepot, tak padan langsung dengan elly mazlein, betul ke nara tunang dia tu ramai betina garik yg kejar..aku rasa mcm terbalik jer, yg betulnya lelaki kejar elly mazlein…tunang dia yg jealous

    0

    0
  23. Anonymous says:

    padan muka….tulah dulu rampas laki orang…..tuhan nak balas kejap je…..Si azmi ni bercerai ngan bekas isteri dia pasai pompuan garit ni la….bkn lawa pon….dah jadi artis baru lah nmpk ok..kalau tak muka cam pompuan ulu…je….yerksss..

    0

    0
  24. nama says:

    Hi dear anonymous june 10, 11.01 pm..
    Orang ulu ke melayu ke cina ke india ke semua cantik n handsome…tolong jangan main tulis je …sila pakai otak dalam kepala tu…kalo x nak pakai otak tu letak kat luar ..saya menulis ini agar segala komen seperti itu tidak tersadai dalam blog ini..harap maklum …jgn buat lagi k..salam manisssss sangat.

    0

    0