Written by AbangNara | March 16th, 2010

Jeng jeng jeng (bunyi saspen). Bukak-bukak email hari ini ada seseorang yang menggelarkan dirinya sebagai Kak Long telah berkongsi gosip agak panas. Kata Kak Long, Noh Hujan dan kekasih hatinya, Nina dari Teh Tarik Crew sedang bercuti-cuti Malaysia di Pulau Perhentian.

Kebenaran cerita ini sudah semestinya tidak diketahui sebab namanya pun dah gosip. Mungkin ada benarnya jugak sebab kalau tak silap kami, baru-baru ini adalah hari jadi Noh. Mungkin bersempena dengan besday Noh meluangkan sedikit masa untuk celebrate dengan kekasih hati yang tercinta di Pulau Perhentian.

Kata Kak Long lagi mereka sudah ada di Pulau Perhentian dekat 2, 3 hari jugak. Baguslah begitu. Sekali sekala rehatkan badan apa salahnya kan? Jangan kerja sampai badan rasa nak meletup.

Kalau betul lah berita yang disampaikan ini harap-harap Noh dan Nina (matching pulak nama diorang dua nie) tak pergi berdua jer. Bahaya kalau berdua-duaan nie. Lagi-lagi di tempat romantik macam kat Pulau Perhentian. Kami percaya Noh dan Nina ada bawak kawan masing-masing untuk temankan diorang.

36 responses to (GOSIP)Noh Hujan Dan Nina Teh Tarik Crew Bercanda Di Pulau Perhentian?

  1. yanz says:

    tempat ni romantik….

    0
    0
  2. yanz says:

    SESUAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SGT untuk tempat org yang bercinta…SECARA SAH YER……

    0
    0
  3. princessbutterfly says:

    bestnya… teringin nak pi tapi x tahu bila…
    huhu

    0
    0
  4. aries_april says:

    nina teh tarik?
    sapa ek/

    0
    0
  5. pu3 viva says:

    kita pun tgin nk g tmpat nie………..
    entah bila r leh g……
    ada sp2 sudi tumpgkan kita……..huhu

    0
    0
  6. kopi tarik crew says:

    tak suke lak aku tgk minat ni
    mcm tak sesuai ngan noh yg kiut tu

    0
    0
  7. nothing 2 say says:

    knp bn tak ulas tentang tirai af8 baru2 ni ek? best2 gak suara pelajar tahun ni… teruatam ain.. sexy.. hot… pandai tgk kamera… suara pun mcm dlm pertandingan antarabangsa jer… american idol… ada kelass…

    0
    0
    • dila says:

      org dah kurg mnat nk tgk af dah skang ni..bkn cam dlu,ble ade af je mula la sume dok sbut2 pasl af je…la ni dah kurg dah….

      0
      0
  8. Kuda Hitam says:

    Bila time hujan dapat minum teh tarik kaw punye. Nikmat dan lazat.

    0
    0
  9. mario says:

    kat facebook dah ada akaun anti wartawan.. kat kosmo dah kuar wartawan nak dakwa individu yg bukak akaun tu. hahah wartawan2 dah menggelabah.. tu la duk citer aib org kan dah kena btg idung sendiri..

    0
    0
  10. Tiffany says:

    Rupanya ramai yg tak kenal Nina Teh Tarik Crew ye.
    Teh Tarik Crew ni dah lama berkubur.
    Popular masa zaman hiphop tgh naik kat Malaysia ni dulu.
    Seangkatan dgn Too Phat la lebih kurang.
    Bila hiphop dah down, semua pun berpecah.

    Dgr citer Nina ni nak buat album solo, tp taktau la bila nak kuarnya.
    Kalo tak keje pun takpe dia ni, harta bapak dia cukup utk dia guna sampai mati.

    0
    0
  11. noh….jgnlah kapel dgn pompuan tak cun nih…baik kapel dgn aq jer….muhahahaha….
    sukalah kt noh…comel…mesti best klo jadi gf dia….

    0
    0
  12. xyanniax says:

    erm blom kawin dah bercuti tempat2 mcm tu..nnti pas kawin smua dah basi..tp harap diorg pi ramai2 la…..

    0
    0
  13. princessbutterfly says:

    bercanda di pasiran pantai….
    kita bersama…

    0
    0
  14. akuygkejam says:

    oww ank owg 11 terkaya di mlaysia upenye…ada aku kisah…

    0
    0
  15. kuchai says:

    untuk pengetahuan.. ada informer yang ada gambarnya… dan videonya skali… tp tengah tunggu informer tersebut balik ke sini untuk saya lihat dan pastikan… kalo pasti… meletop hujan nanti.. leh bukak band baru plak… RIBUT nama dia…

    0
    0
  16. Rantai.art says:

    Really..?
    Nope kot…
    gosip2…!

    0
    0
  17. Joe says:

    Noh mempunyai suara yang yang sama dengan flat seri sabah, dan di calonkan ketogari vokal lelaki terbaik…Hahahahahahahahha

    0
    0
  18. asal nampak x lawa gf noh ni ek .. ade gambar lawa sikit .. ade gmba x lawa

    0
    0
  19. along says:

    romantik giler
    hrp bertemu jodoh yg sesuai!

    0
    0
  20. Karla Swett says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  21. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  22. Alegro says:

    Itís onerous to find educated individuals on this subject, however you sound like you understand what youíre speaking about! Thanks

    0
    0