Written by AbangNara | September 16th, 2009

Wah wah, Abang Nara kita dah keluar suratkhabar lah. Glemer gitu!! ini KakNara nak jeles ni, kenapa muka BangNara dengan awek dia yg keluar paper?? KakNara selaku manager dan penulis blog ini sangatlah tidak puas hati.

Hahahha.

Apa-apa pun itulah dia gambar awek Bang Nara yer, punyalah nak cover , sekali kuar kat suratkhabar. terus kantoi. Tulah, asik tulis gosip artis, kan dah keluar gosip diri sendiri. Kalau korang nak baca lebih lanjut, klik sini yer….

Terima kasih kepada semua pembaca BeautifulNara, sokongan anda selama ini amat dihargai….

sekian, KakNara melaporkan dari bilik berita TheStar…

145 responses to BeautifulNara Keluar Suratkhabar The Star!!!

  1. suri says:

    ekekekek..
    terglamer lak bang nara dl surat kabo..
    tahniah..cun nye girlfren

    0
    0
  2. Delimasaraa says:

    aduhaiiii….macam2…..uh uh uh

    0
    0
  3. kira-kira says:

    heheh…cun nye awek bang nara…
    heheheh

    0
    0
  4. Delimasaraa says:

    aku BENGANG r dengan sorang lg pen.pengarah..same level ngan aku tp dia lebih lama kat sini…

    hr ni bos suruh aku g miting tetiba dia bengang terus cakap kasar2 yg lain kali kalu pengarah minit miting, tak payah memandai gi..tanya dulu dia nak gi ke tak???ngok betul…..

    pehal lar perangai macam tu…bujet diri berpengalaman lar tuu……

    waaaa, saraa nak nangis……

    0
    0
    • kira-kira says:

      sabo sara ehk………..laki ke ppuan?

      0
      0
    • hantupensil says:

      biase ar..
      senior mmg blagak pun..
      mcm aku nih..
      hehehe

      0
      0
    • suri says:

      jgn nanes..kurus pose..
      (aik??btol ke x fakta ak nih??)
      kekekekke

      0
      0
      • Delimasaraa says:

        alahai…dia sinier kat sini jerk…umur dia jerk tua dari saraa..saraa umur 26 dh pen.pengarah…dia 31 baru pen.pengarah…..

        kalu ikut pengalaman kat sini memang dia sinier..tp saraa dok state kedah berapa lama dh, dok state selangor berapa lama……

        ngokngek betul…mulut mcm bgs..nak anugerah cemerlang thn ni silakanlah…tak kisah pun..amik lah…nak mengampu bos ke apa ker…silakan….

        benci ar……………

        0
        0
        • EclipsE says:

          ko pen pengarah saraa?uish…bgs la ko…aku ney pen pbantu tadbir rendah jer…huhuhu…

          ckp kat bos ko…klu mulut mcm longkang p cuci dlu dgn clorox…hahahha…

          ko ney bek saraa…klu kena kat aku la…konpom boss aku mati mgejut dgr ayat puaka aku…hahahha…

          0
          0
        • Delimasaraa says:

          malas r eclipse…..aku bukan jenis bodek bos..cuma aku cantik skit dr dia kot..tu yg dia bengang ngan aku tuuu…..muka cam lepat pisang…

          dia bangga sgt dia anugerah dekan ms belajar dulu….student cemerlang tak semestinya cemerlang..aku pun dekan..tak heran pun..rezeki tu kan MILIKNYA….

          moga jerawat di muka tu makin banyak dn tumbuh dengan jayanya….eeeeeeeeeeeeeeeeee, bengang

          0
          0
        • suri says:

          sabo2..amik berkat pose die mrh ko..
          hehehehheh..

          0
          0
    • nenekpunkz says:

      sabo la saraa…

      0
      0
  5. hantupensil says:

    wah…kan dah kantoi gamba nghan awek..
    hik hk hikh hik..

    0
    0
  6. nini coklat celup says:

    oooo wooo,
    ahmad nazuwan rupanye nama abg nara nie..
    hihihi..btw, awek bang nara cun laa..

    0
    0
  7. ammey says:

    kt cni upenye korg2

    0
    0
  8. EclipsE says:

    kak nara dsbbkan BN dh glamer…raya nti kak nara btlah open hse…jemput kami sume…itupon klu bajet kak nara byk…heheheh…

    0
    0
  9. nenekpunkz says:

    wah bukan main lagi pose sakan yer bang nara??huhu…

    0
    0
  10. EclipsE says:

    kira2 b8day ko 24/5 yea?
    aku 25/5…nti next year we celebrate together k?heheheh…

    0
    0
  11. asparagus says:

    1st

    0
    0
  12. Delimasaraa says:

    bongokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0
    0
  13. kira-kira says:

    huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaargghhhhhhhhhhhhhhhh
    ngantok nyer…………………………..zzzzzzzzz

    0
    0
  14. EclipsE says:

    violet smlm aku mc…sok aku xtau lg…keje kot…maybe fri br aku cuti…heheheh…
    mlslah nak dtg keje…fikiran serabut ney…

    0
    0
  15. Delimasaraa says:

    pesal korang semua tak join page “kenangan di hari raya zaman dulu2”

    best apa sembang topic tuuu

    0
    0
  16. pingkypanthers says:

    tahniah wat bn…
    glamour bang nara kuar paper…

    0
    0
  17. ammey says:

    hush hush hush…..

    0
    0
  18. violet says:

    p page br

    0
    0
  19. lanToK LeW says:

    aikkk…..terkantoi la pulak ye abg nara….hihihihihi….comel n tiut awek abg nara tu….patot laa posing tu sambil senyum malu…hehehehe….

    0
    0
  20. ceisa says:

    macam artis :p

    -hasiibharun.com

    0
    0
  21. I am running a blog but never got any valuable comment form my readers. Hope your tips will help me to get some good and encouraging comments from my visitors.Thanks for sharing such beautiful tips.

    0
    0