Written by AbangNara | October 31st, 2013

Lama tidak mendengar perkembangan terbaru Aril AF, tup-tup semalam Abang Nara mendapat sebuah email yang mendakwa Aril sudah bertunang dan bakal berkahwin tidak lama lagi. Menurut si pengirim email, bakal isteri Aril adalah seorang pramugari dan berasal dari Kelantan. Pandai Aril pilih sebab orangnya memang cantik molek.

aril af bertunang

Sekali pandang memang nampak kemesraan terserlah antara mereka berdua. Namun mungkin juga mereka sekadar kawan baik. Tidak diketahui kesahihan dakwaan ini. Sama-samalah kita nantikan penjelasan daripada Aril sendiri. Kalau benar, Abang Nara ingin ucapkan tahniah kepada Aril. Memang dah sampai masa untuknya bergelar suami.

aril af bertunang

Beberapa lagi gambar Aril dan kononnya bakal isterinya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

cantik

P.S: Sekali cuba, baru tahu betapa powernya De’ Contour ini. Rendah gula dan tinggi kandungan protein.  Terbaik untuk mencantikkan kulit dan mengurangkan berat badan. Pasti kulit akan lebih anjal dan rambut lebih lebat. Dapatkan segera di www.azaleadenaturale.com


aril af bertunang
aril af bertunang
aril af bertunang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to (GOSIP)Aril AF Sudah Bertunang, Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi?

  1. Anonymous says:

    I FIRST NYAHHHH…hihi..

    0

    0
    • Fahrin Ahmad says:

      woo, artis sendu nak kahwin…
      *bunyi cengkerik*
      klik me…

      0

      0
      • narareader says:

        Jangan spesies dengan bini mat yo sudah..kang tak pasal2 keluar ayat pramugari pantai timur suka sepak guard airport.

        0

        0
        • Siti says:

          asal byk pic dlm kereta aje ?

          0

          0
        • aku bulat says:

          Dia kan budak kelantan…
          Kelantan kan PAS….

          Apasal budak2 kelantan yg dah tentu2 nya lahir dari PAS ni lebih kurang je tak senonoh perangai tu….

          Jangan nak salahkan juga umno seperti makcik abby tu ckp..
          Budak2 sendiri x dpt nak jaga,ini kan lagi nak jaga org yg berbilang kaum…

          Rapat2 cenggini la timbulnya maksiat…
          Siap sentuh2 lg…

          Kalau betul Pas nk tegakkan islam,tak perlu rasanya nak bersatu ngan PKR,DAP ngan yg 1 tu…(x ingat pa nama yg keling pnya tu)..

          Ni siap bersatu lg dgn parti2 yg dah tentunya nak merosakkan islam…

          Cuba lah PAS bersatu ngan umno…
          Kurang2 pun umno dah tetapkan islam agama rasmi…

          Agak2 la kan,kalau pembangkang menang adakah PAS masih bole pertahankan agama rasmi negara kita ni islam?

          Silap2 DAP yg berkuasa jadilah kita hamba seperti yg berlaku d singapore..

          Sy berharap sangat negara kita aman dan sentiasa ada tolenrasi antara kaum…

          0

          0
        • Only CT (In The World) says:

          Say NO!!!!!!! to LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender)

          0

          0
        • copot says:

          woi,bini matyo tu bkn asal pantai timur ok?
          Lg 1, pompuan ni asal kelantan xsemestinya dia parti pas..

          0

          0
        • readernara says:

          bini matyo org selangor la gile..bukan org pantai timur…

          0

          0
    • Wawa Zainal says:

      Sah tak pandai pilih pompuan,
      carilah yg pkai tudung, baru xde dosa..
      tolong klik sy..

      0

      0
      • kutu-kutu says:

        yg pakai tudung pun ramai yang dapat dosa.. :)

        0

        0
        • mimi alysa says:

          woii.. dr x pakai tudung yg sah2 tolak suruhan Tuhan.
          kurang2 paki tudung dh tutup aurat. ni awl2 dh sama fizikal mcm kafir.
          ko ape citer?

          0

          0
        • lolita says:

          antara x pakai tdung dgn yg pakai tudung meskipun xbaik mcm u ckp..
          sekurangnye kami ni ikut suruhan ISLAM sehelai rambut itu seksaanye x terkata…pbuatan ley ubah kpd lebih baik… TAPI sehelai rmbut yg hari2 duk tayang tu, dosanya boleh undur balik?

          “Perempuan dedah sehelai rambut pada bukan mahram 1 dosa, dedah 100 helai rambut 100 dosa, dedah sejuta rambut, sejuta dosa.”

          ko punye rambut bape bilion?? dan ko x pakai tdung BRAPE TAHUN?

          think it….

          0

          0
      • whatever says:

        Cuba berfikiran positif.. mana tahu dah kahwin nnti aril boleh bimbing isteri dia.

        0

        0
    • Aaron Aziz says:

      Bini aku cantik lagi..
      huhuuhuu..klik me pliss..

      0

      0
    • abang yang tak bangang says:

      kalau aku jadi dia aku pakai tudung. sebab rambut hodoh. tengok gambar first. nampak sangat rambut dia kerinting. pastu rebond iron bagai perm bagai nak konon cantik. tp still kuar ketak2. hahhaa. kesian.

      0

      0
      • milah says:

        ko lg kesian, mengutuk ciptaan Yang Maha Esa…

        0

        0
      • zaia says:

        “kalau aku jadi dia aku pakai tudung. sebab rambut hodoh.”
        sebab rambut hodoh nak pakai tudung baik takyah cakap.

        “nampak sangat rambut dia kerinting.”
        kutuk ciptaan Tuhan. Keriting je pun ape yang buruk sangat?Aku yang lurus original ni pun teringin fefeeling nak curly bagai.

        “pastu rebond iron bagai perm bagai nak konon cantik. tp still kuar ketak2. hahhaa. kesian.”
        Nampak tak??? macam tak puas hati ckt…nape,ada yang kurang sangat kat diri tu sampai beria tunjukkan kekurangan orang lain?

        Memang cantik pun bakal isteri dia (kalau tengok gambar la,yang betul x tau.)
        So kalau “terkutuk” sbb pemakaian penampilan ke perangai ke tak boleh nak kata apa kalau dah memang salah.
        Tapi kalau takde benda sesaja je mcm jeles-jeles ayam, memang agak hodoh ye agaknye yang mulut jahat nie.biar muka buruk jangan hati perangai buruk..hurm

        0

        0
    • mus says:

      ini semua sebab undi umno..rosak negara

      0

      0
  2. Anonymous says:

    hmmmm..

    0

    0
  3. NARINA says:

    puteri edlina ni..

    0

    0
  4. key Pop says:

    cepat² nak aril masuk minangnya…
    lama² ke hulu ke hilir boleh menimbulkan spekulasi yg sumbang sumbing walaupun hakikatnya cerita sebenar indah belaka.. :)

    0

    0
  5. apis says:

    1st

    0

    0
  6. Anonymous says:

    mcm anzalna pn ad….

    0

    0
  7. chantique says:

    hmmmm ok. next!

    0

    0
  8. yeay!!!i first nyahhhh..... says:

    yeay!!!i first nyahhhh…..

    0

    0
  9. loveydovey says:

    bukan da lama ke citer pasal dia nak kahwin ni???? boring… next..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    aril ni ensem ke…pd aku biasa j….

    0

    0
  11. ain says:

    tahniah di ucapkan…semuga berbahagia.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    gambar semua senyum tawar jer.. gigi buruk ke?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    laaa…retis sendu sendan lagi y keluar…kalau nk kawin tu cpt2 la..aku tengok pn boring n menyampah asyk berkepit j….( popular ke si aril ni )..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    retis senduuuuuuuuuuuuuu la bang nara…

    0

    0
  15. name i zaza u oll says:

    pic no 4 tu mnimbulkn prasangke org yg melihatnye

    0

    0
  16. Pilih kasih says:

    bang nara…dh lama x dgr cite pasal ella menjak dia kawin…betul ke dia dh pregnant…siasat la bang nara…bang nara ni malas le..asyk2 retis y sendu j y keluar…

    0

    0
  17. Yes sya pun stuju pendapat pilih kasihkluar creta abang nara asik-asik retis tu-tu ja. Sya amat minat dgn Ella dari dulu smpai skrang. sya suka suara ella setiap lagu yg dinyanyikan ella smuanya sya suka. Wlaupun ella retis rock tpi pandai jga diri. Nara btulkah ella pregnant tak sabar nak tengok wajah ella terkini. usahakan la nara crta terbaru ella sayunara nara.

    0

    0
  18. NoraDanishJandaBusuk says:

    ewwww … rayban uptown ke kak? boipren aku kaya ok anak menteri

    0

    0
  19. hani says:

    muke bese2 je.. rmbut pon xchantek.. better ko pkai tudung la pmpn oiii!

    0

    0
    • ain says:

      kalau pakai tudung..tp perangai teruk n mulut cam longkang spti ko..xguna gak..kalau dh btoi ko ni pakai tudung..alhamdulillah la..tp syg nya ko xcantik langsung dri segi budi bahasa n tingkah laku..kalau ia pn ko nk tegur, biar scara lembut xprlu nk kutuk2…itu namanya menghina ciptaan NYA..biar dia xcantik..tp jgn busuk hati cam ko…renung2 kan la dan selamat beramal..hahahaha…

      0

      0
  20. SenyumSimpul says:

    Puteri ni satu sekolah dgn kita kat Sek.19 Shah Alam dulu. Famous dulu dia ni dkt sekolah. Mmg cantik dan tinggi lampai dari zaman sekolah lagi. :)

    0

    0
  21. Faezah Elai says:

    gambar pakai topi macam muka wife nabil kan

    0

    0
  22. A good blog, too wonderful, in every detail processing is very careful, thank you.

    0

    0
  23. It is so surprise that the author can write this article magic , imagination and serious,very good!

    0

    0
  24. tingkap pecah says:

    mcm takde tulang belakang je minah ni…

    0

    0
  25. anony says:

    Species dari negeri “Serambi Mekah” (konon2 lah) ni muka lawa and boleh tahan tapi mcm lopak jugak nampak gedik & tak tutup kepala. Posing bukan main lagi meliuk lentok. Hai….dunia akhir zaman…

    0

    0
    • Only CT (In The World) says:

      Kalo nk kahwin jgn cari dari Kelantan dgn N9 banyak masalah wanita2 mereka….konpem kena Queen Control….malang Kak Rita kena deal dgn mertua dia

      0

      0
      • copot says:

        woi…pandai la ko wanita kelantan bermasalah… ko tu yg bermasalah,pemikiran stereotaip. ko abis skolah x?

        0

        0
        • Only CT (In The World) says:

          Habislah….siap ada Master lagi….ko hado??? Terpulanglah nk terima ke x??? Tp banyak persepsi buruk mengenai wanita Kelantan dan N9 yg kaki Queen Control laki….persepsi kan penting

          0

          0
      • redamancy says:

        Kesian si anony. Wujud lagi orang berfikiran kuno macam ni. X masuk sekolah ke dik?

        0

        0
  26. mmmmm says:

    aku pernah jga arwah abg dia,arwah abg dia baik tak sombong,cuma aril ne sombong sikit,

    0

    0
  27. retissenduu says:

    jangan lepas ni tak ngaku gf sudah. “saya takde apa2 perasaan pun kat dia” LOL

    0

    0
  28. besah says:

    puteri ngn aril……

    0

    0
  29. Perlu ker says:

    Lawa ker?? Nok2 lagi lawa, you allllllll……..
    Ok, next!!!

    0

    0
  30. hamba Allah says:

    maaf la. .nk bg pendapat je. .klu nk komen or bg kritikan kt artis. .tuju je r kat artis tu. .xpayah la ckit2 nk sentuh bab politik tu semua. .xde kena mengena langsung kot ng pas ke umno ke. .klu seseorg tu bt salah xsemestinye dr golongan mn2 politik. .klu nk ckp org pas atau org yg lahir dr Kelantan xbaik. .abistu org umno or negeri lain baik sgt ke?semua manusia sama je. .de yg baik n de yg jahat. .bkn berdasar’n agama atau parti politik yg dorg undi. .

    0

    0
  31. jikin says:

    kepada mereka2 yg tulis d nara ni, budak pompuan ni xpakai tudung berdosa.. sedar diri sikit.. duk mengutuk, memaki kat nara ni pun berdosa juga.mengumpat n memfitnah.

    0

    0
  32. Peace says:

    Hina orang lain macam diri tu mulia sangat.. haihhh manusia manusia..

    0

    0
  33. […] (GOSIP)Aril AF Sudah Bertunang, Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi? (60) […]

    0

    0
  34. […] (GOSIP)Aril AF Sudah Bertunang, Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi? (61) […]

    0

    0