Written by AbangNara | December 30th, 2009

Kami ingin warwarkan bahawa tempat telah berubah

2hb Januari 2010 Sabtu

Tempat : MidValley

Tema : Birruuuuuuu, pakai jelah apa2 yg biruuu, stokin biru pon OK

Time : Kol 1 hingga 6

Aktiviti : Makan, IceBreaking , Bowling!! (lawan inter-group), menang adalah hadiahnyaa…jengjengjenggg

Yg dah confirm kehadiran : Aries&member, Anne, Blackberry,Pet&memb er,  Eclipse, Maria&keluarga, Geng Nara… eh eh tu aja ke? marila, marilaaa yg lain2 tu…

pecah kaca, pecah simen…

sudah baca….harap komen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

218 responses to Gathering Beautiful Nara

  1. nic@pet says:

    vote

    0

    0
  2. anNeDeSiLva says:

    yuhuuu…
    best2..
    anne sukaaa…

    0

    0
  3. Muhd Alhan Salwan says:

    A’kum bro…
    nak join boleh ker??
    tapi sya tak buat any payment lagi @ ader payment??

    0

    0
  4. nic@pet says:

    BLACK asyik pk pasal makan jer

    0

    0
  5. sakura says:

    aiii kwn2 monink….
    nnti u all sume pg ek 2hb nie?
    waaaaaaa xdapat g..
    blk kuantan…sob3

    0

    0
  6. nic@pet says:

    Aries&member, Anne, Blackberry,Pet&memb er, Eclipse, Maria&keluarga, Geng Nara… eh eh tu aja ke? marila, marilaaa yg lain2 tu…

    KAK NARA bila sebut nama n member siap lelak (ER) 2…. marah ker

    0

    0
  7. anNeDeSiLva says:

    kak nara tak sebut nama ANTU??
    oo antu tak bayar lg kott..

    0

    0
  8. anNeDeSiLva says:

    then ok la kan kalau semua dh set up…
    just that yg lain tu mohla datang..
    penat dh kak nara kulukilir nie nk cr best of the best place utk kita gathering..
    cepatla korrggg……
    jgn lepaskan peluang…
    takkn korg tak teringin nk jupe ARIES,PET,ECLIPSE<BLACK< dan lain2…..
    sape yg ada hati nk belasah pet ni la masanya korg bersemuka dgn tuan punya badan..
    jom semua…

    0

    0
  9. anNeDeSiLva says:

    PET bkn ke ko kata nk balik awal??
    ni dok ajak kak nara tgok wayang lg tak lambat lak?
    ape citerrrrla ko nie???

    0

    0
  10. anNeDeSiLva says:

    ooo pet ko nk tgok citer DUHAI SI PARI PARI ehhh????
    que dgn liyana tu…

    0

    0
  11. EclipsE says:

    kak nara eclipse dtg 2 org…
    yey…bestnya bt kat mid….
    jmpe di sana….

    0

    0
  12. nic@pet says:

    AKU NAK TENGK CITER
    DUHAI SI PARI-PARI

    QUE HAIDAR GAN LIYANA JASMAY BELAKON

    0

    0
  13. blackberry00 says:

    korg borak jerlah ae….
    aq nk wat keje sikit..
    pasni aq on9 blk…

    0

    0
  14. Clipkertas says:

    pet@pot jer…
    fifie tak der ker?

    pet, ko tau tak abg black keje kat ne?
    gomen kat ne?

    0

    0
  15. BorakArtisMalaysia says:

    ada sorang lagi masuk duit taktau sapaa ni

    28-Dec-2009 FUND TRANSFER TO A/C RM25.00

    bukan black….

    siapa gerangan??

    0

    0
  16. awekcun says:

    HAI…SUME DH ILANG KE

    0

    0
  17. AG JUNIOR says:

    la… nape kat midvalley plak…
    nape tuka?
    baru nak guling2 kat tepi tasek…

    0

    0
  18. anNeDeSiLva says:

    kak nara bkn anne ke yg transfer tu??
    anne guna account BF anne transfer payment bg kat Kak Nara..
    tol x?

    0

    0
  19. sakura says:

    kwn2 ader FB? nk add nie…:p

    0

    0
  20. anNeDeSiLva says:

    betol x??

    0

    0
  21. sakura says:

    ok kwn2 add me ek…

    ilasakura_cap86@yahoo.com

    0

    0
  22. sakura says:

    ok kwn2 add me ek…

    nursharmilla@yahoo.com

    0

    0
  23. fifie says:

    mane clipkertas..dah ilang ek..

    0

    0
  24. anNeDeSiLva says:

    lama tak bukak FB nie…

    0

    0
  25. nic@pet says:

    BLACK MELUUCAH…
    XSABAR NAK TUNGGU MLM BESOK KER….
    ARAP2 KO XBOCOR

    0

    0
  26. anNeDeSiLva says:

    aries dh start cuti ke?

    0

    0
  27. anNeDeSiLva says:

    apesal komen sume kotak baru jek bukak?
    BN mesti tengah blur la ni..

    0

    0
  28. nic@pet says:

    pesal komen LOMPAT ni

    0

    0
  29. nic@pet says:

    AWEKCUN… pesal cakap aku gatai

    KAK NARA …. tolong komen dah melompat ni

    0

    0
  30. awekcun says:

    HAI..APASAL LAIN2 BOX NIE

    0

    0
  31. nic@pet says:

    mana p komen aku tadi…
    kak nara tolong

    0

    0
  32. blackberry00 says:

    pesal ni…???
    aq msk box anne..
    kuar box baru….
    bn ni dah dekat2 ujung taun hang semcm jer…

    0

    0
  33. nic@pet says:

    komen aku xleh kuar kat BN ni

    0

    0
  34. blackberry00 says:

    TOLONGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
    NAPE KUAR BOX TAK BETOL2 NIH…?????

    0

    0
  35. nic@pet says:

    aku xleh komen ni

    0

    0
  36. awekcun says:

    BN DH BERJANGKIT SAWAN DGN PET..
    PTT LA ASYIK LOMPAT2…

    0

    0
  37. melur@desa says:

    assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh…
    salam sejahtera, salam 1malaysia…
    saya melur, anak org kampung…
    boleh masuk sini…?
    saya orang baik2…
    tiba2 masuk sini jerk terus berkenan ngan seseorg…
    nama dia double pet…

    0

    0
  38. melur@desa says:

    saya masuk jerk dah diajar cara melompat cam katak…

    0

    0
  39. melur@desa says:

    LOMPAT SI BUNGA MELUR…
    LOMPAT DI TEPI LONGKANG…
    LOMPAT SAMBIL BAWA TELUR…
    LOMPAT KAKI DI KANGKANG…

    0

    0
  40. nic@pet says:

    boring

    0

    0
    • melur@desa says:

      HAI DOUBLE PET…
      BOLEH BERKENALAN…
      AKU BUDAK KAMPUNG JERK…
      ITU PON KALO KO SUDI…
      SAPER LAR AKU NI KAN…
      SEORG GADIS YG LEMAH LEMBUT, SOPAN SANTUN, HORMAT NGAN ORGTUA, PEMALU DSB…

      0

      0
  41. sakura says:

    xde sape pn add kura2 kat FB…waaaaaaaaaaaa

    0

    0
  42. awekcun says:

    LAA…XSIHAT LG KE

    0

    0
  43. awekcun says:

    LAAA…XSIHAT LG KE

    0

    0
  44. abang2010 says:

    saya nak join gathering BN boleh tak, saya kira masih baru kat sini. Bwk famili boleh ke?

    0

    0
  45. hantupensil says:

    kak nara..
    saya baru bank in duit tadi..
    dah email dah kat kak nara… ;)

    0

    0
  46. iz says:

    mid lagi.
    haizz….

    0

    0
  47. adus , ada game bowling lagi………. beshhhhhhhhhh ni

    0

    0
  48. […] BeautifulNara membuka tirai 2010 dengan melakukan GBN (Gathering BeautifulNara) pada 2hb Januari 2010 di Midvalley. Buat anda yang dah bagi nama untuk bertemu, kita jumpa di sana […]

    0

    0