Written by AbangNara | December 30th, 2009

Kami ingin warwarkan bahawa tempat telah berubah

2hb Januari 2010 Sabtu

Tempat : MidValley

Tema : Birruuuuuuu, pakai jelah apa2 yg biruuu, stokin biru pon OK

Time : Kol 1 hingga 6

Aktiviti : Makan, IceBreaking , Bowling!! (lawan inter-group), menang adalah hadiahnyaa…jengjengjenggg

Yg dah confirm kehadiran : Aries&member, Anne, Blackberry,Pet&memb er,  Eclipse, Maria&keluarga, Geng Nara… eh eh tu aja ke? marila, marilaaa yg lain2 tu…

pecah kaca, pecah simen…

sudah baca….harap komen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

218 responses to Gathering Beautiful Nara

  1. [email protected] says:

    vote

    0
    0
    • [email protected] says:

      mana yang lain ilang ni

      0
      0
    • fifie says:

      mcm biasela nk tumpg glemer jap..haha

      0
      0
      • [email protected] says:

        umah aku xleh tumpang

        0
        0
    • anNeDeSiLva says:

      adooo..

      0
      0
    • tingtong says:

      k. nara or abg nara…uar-uarkn la….
      bkn warwarkn..
      hehe

      0
      0
  2. anNeDeSiLva says:

    yuhuuu…
    best2..
    anne sukaaa…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ASYIK2…..

      0
      0
  3. Muhd Alhan Salwan says:

    A’kum bro…
    nak join boleh ker??
    tapi sya tak buat any payment lagi @ ader payment??

    0
    0
    • [email protected] says:

      jom p beb …. 25 jer bayar… jom join kta orang

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      bole..
      nk join kew??
      emailakn ke lorongsetia8[at] gmail.com..
      kat situ nanti kak nara akan emailkan smua details utk payment..

      0
      0
      • [email protected] says:

        SAYANGKU Muhd Alhan Salwan…… KEMANA MENGHILANG

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          ko jgn panggil mcm tu pet..
          takot dh dia nk join..

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia dah ilang… aku cari ler

          0
          0
        • blackberry00 says:

          dgn budak baru si muhd alwan tu ko sayang
          abis tu dgn ktorg ni… ko tak sayang
          sampai ati, ko pet….

          0
          0
        • [email protected] says:

          korang semua lagi aku sayang ler

          0
          0
        • BorakArtisMalaysia says:

          tq anne!!

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          welcome…

          0
          0
  4. [email protected] says:

    BLACK asyik pk pasal makan jer

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      haha..
      kak nara kita nk makan ape nanti?

      0
      0
    • blackberry00 says:

      hidup utk makan….bro!!!

      0
      0
      • BorakArtisMalaysia says:

        maybe Nandos’s kot..ok tak?? kita order ayam 3 ekor ke…

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          Nando’s???
          ayam belanda ke Ayamas kaknara???hahahha
          Nando’s pon ok gak tue..
          anne follow jek..
          but kena booking..
          nanti sume dok ke lantai plak…

          0
          0
        • [email protected] says:

          kak nara xnak tengk wayang ker

          0
          0
        • blackberry00 says:

          yg ptg ayam halal…
          mati kene sembelih
          yg mati accident aq taknak….

          0
          0
        • blackberry00 says:

          a ah….
          mesti best nengok wayang….
          citer the princess and the frog..

          0
          0
        • [email protected] says:

          cte 2 aku dah beli DVD cetak rompak… tp xtengk lagi…… NAK TENGK CITA Q n pelakon wanita terbaik 2 belakon ……….

          CINTA PARI2 kot tajuk movi 2

          0
          0
  5. sakura says:

    aiii kwn2 monink….
    nnti u all sume pg ek 2hb nie?
    waaaaaaa xdapat g..
    blk kuantan…sob3

    0
    0
    • blackberry00 says:

      saku ni asal msk bn mst nangis
      asal nangis jer mst mk bn…

      sabaw ye dik ye…

      0
      0
      • [email protected] says:

        xpe2… nanti kita mintak KAK NARA buat kat kuantan lak…..

        ala2 JOMHEBOH lak KAK NARA BUAT

        0
        0
      • sakura says:

        hehehehheheh…

        okehhh kalini da ketawa sket….kikikikiki

        0
        0
        • [email protected] says:

          no hal ler…… janji epy2…. kui3

          0
          0
  6. [email protected] says:

    Aries&member, Anne, Blackberry,Pet&memb er, Eclipse, Maria&keluarga, Geng Nara… eh eh tu aja ke? marila, marilaaa yg lain2 tu…

    KAK NARA bila sebut nama n member siap lelak (ER) 2…. marah ker

    0
    0
  7. anNeDeSiLva says:

    kak nara tak sebut nama ANTU??
    oo antu tak bayar lg kott..

    0
    0
    • [email protected] says:

      antu x bayar lagi… dia cakap xsempat lagi n gaji xmasuk lagi

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        cian dia..
        xpe lambat pon..
        asalkan inform kat kak nara awal2..

        0
        0
        • awekcun says:

          HAI…MORNING

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          morning awekcun….

          0
          0
        • [email protected] says:

          awek cun p x nant

          0
          0
        • Clipkertas says:

          pet awek cun… ni cun laaa

          kwn baru ke?

          0
          0
        • [email protected] says:

          kawan lama gak//// jarang masuk skarang ni,,,,,

          CUB HABIS, TAPI paling penting DIA SEXY BANGAT>>>>>

          huhuhu… PIC DIA PAKAI SPENDER JER

          0
          0
        • awekcun says:

          HM…BESTNYA DPT GI.
          MSTI ENJOY..

          0
          0
        • [email protected] says:

          awekcun ko p x ni

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          gatal punya pet…

          0
          0
        • [email protected] says:

          betoi ler anne aku cakap….

          XCAYA TANYA AWEK CUN

          0
          0
        • awekcun says:

          AKU KAN DH CKP NGAN KO AKU CONFOM XDPT GI..
          HUHUHUHUUU…
          BZ LA 2HB..

          0
          0
        • awekcun says:

          HARE WAK PUNYA PET…
          SUKA2 KO YE CKP AKU PKAI SPENDER JE.
          KO PUNYA PIC YG PKAI SPENDER XNK NGAKU PLAK.
          KO INGT AKU NIE XRETI MALU KE
          HUHUHUHUUU…
          SAMPAI ATI PET..

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          hahaha..
          so awekcun baik ko follow gathering kitorg..
          nanti ko leh blasah pet…

          0
          0
        • awekcun says:

          XPE ANNE..
          NTI AKU BLASAH DIA BILA AKU JUMPA NTI..
          SORI..XDPT NK JOIN..
          BZ SGT 2HB NIE…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu…..

          awek cun msti pakai spender biru kalo p sana nant

          0
          0
  8. anNeDeSiLva says:

    then ok la kan kalau semua dh set up…
    just that yg lain tu mohla datang..
    penat dh kak nara kulukilir nie nk cr best of the best place utk kita gathering..
    cepatla korrggg……
    jgn lepaskan peluang…
    takkn korg tak teringin nk jupe ARIES,PET,ECLIPSE<BLACK< dan lain2…..
    sape yg ada hati nk belasah pet ni la masanya korg bersemuka dgn tuan punya badan..
    jom semua…

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu,,, nak ajak kak nara tengok wayang ni… hehehe

      0
      0
    • Clipkertas says:

      terlepas aku nak belasah pet cukup…
      aku tak dpt nak gi…

      hwaaaa,,,,, (ciplak fifie.. nangis)
      tak rezeki kot nak jumpe korang

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        tula clip..
        rugi ko..

        0
        0
        • blackberry00 says:

          takpe clip..
          ko wakilkan ktorg jer….

          0
          0
        • Clipkertas says:

          nak wat cam ne…
          tak de rezki nak jumpe korang….
          tapi yg penting nak belasah cukup2… si pet nih!

          GBN nie acara tahunan ker,,, thn ni jer anne…?

          0
          0
        • [email protected] says:

          KALO NAK BUAT BULANAN PUN LEH JUGAK

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          takdela tahunan kak…
          yg tu kena tanya tuan punya BLOG la..
          anne ni org kecik jek kat sni…
          kalau murahkan rezeki dan sambutan lebih menggalakkn ape salahnya..
          pasti akan ada GBN2 tp tak tau bila la..

          0
          0
      • [email protected] says:

        huhuhu ape2 cter ler

        0
        0
  9. anNeDeSiLva says:

    PET bkn ke ko kata nk balik awal??
    ni dok ajak kak nara tgok wayang lg tak lambat lak?
    ape citerrrrla ko nie???

    0
    0
    • blackberry00 says:

      tu la pasal
      nmpk kali ni beria2 plak….
      ni mst cancel dating ngn nek jah nih….

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        tula..
        pet ni kadang2 dtg sawan dia lian citer jadiknya..

        0
        0
        • [email protected] says:

          HUHUHU… semua tengk keadaan hehehhe

          0
          0
        • awekcun says:

          SAWAN PETPET…
          HAHAHAHAAA..
          HABIS LAMPIN DIA MKN NTI…

          0
          0
        • [email protected] says:

          awekcun mana baby manja

          0
          0
        • awekcun says:

          DIA NOON SHIFT…
          KO RINDU KT DIA KE

          0
          0
        • [email protected] says:

          rindu ler jugak….

          awekcun ko p x 2 jan ni

          0
          0
        • awekcun says:

          AKU XGI LA..
          AKU ADA HAL..

          0
          0
        • [email protected] says:

          mcm 2 ek… heheh.. no komen… ko nak p man lak time 2

          0
          0
        • awekcun says:

          AKU NK GI HONEYMOON…
          HEHEHEHEEE…
          ADA LA…SECRET

          0
          0
  10. anNeDeSiLva says:

    ooo pet ko nk tgok citer DUHAI SI PARI PARI ehhh????
    que dgn liyana tu…

    0
    0
  11. EclipsE says:

    kak nara eclipse dtg 2 org…
    yey…bestnya bt kat mid….
    jmpe di sana….

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      eclipse dtg dgn tunang/..dh bank in duit lom?

      0
      0
      • [email protected] says:

        SANA SINI

        0
        0
  12. [email protected] says:

    AKU NAK TENGK CITER
    DUHAI SI PARI-PARI

    QUE HAIDAR GAN LIYANA JASMAY BELAKON

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      taw…

      0
      0
      • [email protected] says:

        mcm menarik jer cter 2…. xpun aku p tengk besok jer… hehehe

        0
        0
  13. blackberry00 says:

    korg borak jerlah ae….
    aq nk wat keje sikit..
    pasni aq on9 blk…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ok lady BLACK

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        anne pon..
        paper bngtau ananti..

        0
        0
        • Clipkertas says:

          ok,,, aku ngah free…
          sape nak borak ngan aku?

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku ader ni… hehehhe

          0
          0
  14. Clipkertas says:

    [email protected] jer…
    fifie tak der ker?

    pet, ko tau tak abg black keje kat ne?
    gomen kat ne?

    0
    0
    • [email protected] says:

      black kat putra jaya GOV aku kejer kat tempat lain

      0
      0
      • Clipkertas says:

        ko kat ner?
        oo…. mr black kat Putrajaya…
        antu kat ne plak…

        ko kn kwn dorang..

        eh!! fifie mane yerk… dah ilang

        0
        0
        • [email protected] says:

          black 2 MADAM ler…
          heheheh
          pp dah ilang…..
          aku kejer kat ampang…
          antu lupe kejer kat ner

          0
          0
  15. BorakArtisMalaysia says:

    ada sorang lagi masuk duit taktau sapaa ni

    28-Dec-2009 FUND TRANSFER TO A/C RM25.00

    bukan black….

    siapa gerangan??

    0
    0
    • BorakArtisMalaysia says:

      eh dah tau sapa…hehhehee…sorryy!!

      0
      0
    • [email protected] says:

      antu kot kak nara….. nant pet tanya kan

      0
      0
    • [email protected] says:

      sapa orang nya

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      mcm anne jekk…

      0
      0
      • [email protected] says:

        anne ker,,, kak nara ni

        0
        0
  16. awekcun says:

    HAI…SUME DH ILANG KE

    0
    0
    • [email protected] says:

      ader ni

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      sape je yg ade ni..
      aku msk korg kua plak…

      0
      0
      • [email protected] says:

        anne gan awekcun, jap lai PP masuk

        0
        0
        • fifie says:

          haha ko ni pet..tau2 je ek bile pp nk masuk..

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku kan ader ……………………gan ko

          0
          0
        • awekcun says:

          AKU ADA JE…
          KORG BUKA TOPIC KORG SSH AKU NK MSK.
          XTAU NK TAIP APE..

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko taip jer HUHUHUHU boring kerrrrrr,,,, susah2 sangat taip jer tumpang lalu

          0
          0
        • awekcun says:

          HEHEHEEEE…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          pandai ko AWEKCUN

          0
          0
  17. AG JUNIOR says:

    la… nape kat midvalley plak…
    nape tuka?
    baru nak guling2 kat tepi tasek…

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant aku guling kan ko jadi BOLA BOLING

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      ko tak dtg jgn banyak complen AG..
      pasal ko tak nk dtgla kitorg nk wt kat MID..huhuh

      0
      0
      • [email protected] says:

        AG ni……. huhuhu

        0
        0
      • awekcun says:

        GULING2 LA KT LANTAI MID..
        XPUN BWK TIKAR MENGKUANG..
        HEHEHEHEEE…

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          betol..2

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          pet; kompem kalo aku jd bola, ko nyer strike je!!
          anne; ko mrh aku ke anne….
          awekcun; nanti aku guling2 ko mesti xngaku aku kwn ko kan… lg2 kite br nak knl2…

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant aku guling gan laki n ank ko sekali ek ag

          0
          0
        • [email protected] says:

          KUIKUI…..zamzam ala kazam

          0
          0
        • awekcun says:

          PET..KLAU KO JAMPI MMG XJD.
          TAKT KANG TUKR JD PETPET LAK..
          HEHEHEHEE..

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo ko DATANG MATAHARI ler ler pakai PETPET 2

          0
          0
        • awekcun says:

          XNK LA AKU..
          KANG BOCOR PLAK..
          PETPET XBAGUS..
          BABY PKAI PUN XTHN..
          HUHUHUUU…

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          xbek ko pet wat aku cam ni…
          sian ank aku..
          ko nanti tgk ank aku mesti ko nak wat dia jd ank agkt..
          huhu…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          baby bayak kencing….

          KO PUNYER BOCOR ciket jer

          0
          0
        • awekcun says:

          HAHAHAHAHAAA…
          KO NIE PET..
          KO MSTI KUNSA…
          HAHAHAHAAA…
          MCM TAU2 JE…

          0
          0
  18. anNeDeSiLva says:

    kak nara bkn anne ke yg transfer tu??
    anne guna account BF anne transfer payment bg kat Kak Nara..
    tol x?

    0
    0
  19. sakura says:

    kwn2 ader FB? nk add nie…:p

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      add jgn tak add..
      twitter pon anne ada..

      0
      0
    • fifie says:

      sakura add fifie.. feezacomel at yahoo dot com

      0
      0
      • [email protected] says:

        COMEL KER

        0
        0
        • fifie says:

          comel laa..jeles la tu haha

          0
          0
        • [email protected] says:

          tercabar aku…. BIASANYA KAT BN ni aku jer GUNA PEkataan COMEL 2

          0
          0
        • awekcun says:

          WAAA…TERCABAR KELAKIAN PET..
          DANGER TU..
          HATI2 FIFIE..

          0
          0
        • [email protected] says:

          HUHUHU….

          0
          0
  20. anNeDeSiLva says:

    betol x??

    0
    0
  21. fifie says:

    mane clipkertas..dah ilang ek..

    0
    0
  22. anNeDeSiLva says:

    lama tak bukak FB nie…

    0
    0
  23. [email protected] says:

    BLACK MELUUCAH…
    XSABAR NAK TUNGGU MLM BESOK KER….
    ARAP2 KO XBOCOR

    0
    0
  24. anNeDeSiLva says:

    aries dh start cuti ke?

    0
    0
  25. anNeDeSiLva says:

    apesal komen sume kotak baru jek bukak?
    BN mesti tengah blur la ni..

    0
    0
  26. [email protected] says:

    pesal komen LOMPAT ni

    0
    0
  27. [email protected] says:

    AWEKCUN… pesal cakap aku gatai

    KAK NARA …. tolong komen dah melompat ni

    0
    0
  28. awekcun says:

    HAI..APASAL LAIN2 BOX NIE

    0
    0
  29. [email protected] says:

    mana p komen aku tadi…
    kak nara tolong

    0
    0
  30. blackberry00 says:

    pesal ni…???
    aq msk box anne..
    kuar box baru….
    bn ni dah dekat2 ujung taun hang semcm jer…

    0
    0
  31. [email protected] says:

    komen aku xleh kuar kat BN ni

    0
    0
  32. blackberry00 says:

    TOLONGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
    NAPE KUAR BOX TAK BETOL2 NIH…?????

    0
    0
  33. [email protected] says:

    aku xleh komen ni

    0
    0
  34. awekcun says:

    BN DH BERJANGKIT SAWAN DGN PET..
    PTT LA ASYIK LOMPAT2…

    0
    0
  35. [email protected] says:

    assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh…
    salam sejahtera, salam 1malaysia…
    saya melur, anak org kampung…
    boleh masuk sini…?
    saya orang baik2…
    tiba2 masuk sini jerk terus berkenan ngan seseorg…
    nama dia double pet…

    0
    0
  36. [email protected] says:

    saya masuk jerk dah diajar cara melompat cam katak…

    0
    0
  37. [email protected] says:

    LOMPAT SI BUNGA MELUR…
    LOMPAT DI TEPI LONGKANG…
    LOMPAT SAMBIL BAWA TELUR…
    LOMPAT KAKI DI KANGKANG…

    0
    0
    • Clipkertas says:

      huhuuhu….
      [email protected],,, windu la kat ko…

      [email protected] lg….lg… windu ko sgt2

      0
      0
      • [email protected] says:

        SAPER LAK POCO NIH…
        X KENAL AKU…

        0
        0
  38. [email protected] says:

    boring

    0
    0
    • [email protected] says:

      HAI DOUBLE PET…
      BOLEH BERKENALAN…
      AKU BUDAK KAMPUNG JERK…
      ITU PON KALO KO SUDI…
      SAPER LAR AKU NI KAN…
      SEORG GADIS YG LEMAH LEMBUT, SOPAN SANTUN, HORMAT NGAN ORGTUA, PEMALU DSB…

      0
      0
  39. sakura says:

    xde sape pn add kura2 kat FB…waaaaaaaaaaaa

    0
    0
  40. awekcun says:

    LAA…XSIHAT LG KE

    0
    0
  41. awekcun says:

    LAAA…XSIHAT LG KE

    0
    0
  42. abang2010 says:

    saya nak join gathering BN boleh tak, saya kira masih baru kat sini. Bwk famili boleh ke?

    0
    0
  43. hantupensil says:

    kak nara..
    saya baru bank in duit tadi..
    dah email dah kat kak nara… ;)

    0
    0
  44. iz says:

    mid lagi.
    haizz….

    0
    0
  45. adus , ada game bowling lagi………. beshhhhhhhhhh ni

    0
    0
  46. […] BeautifulNara membuka tirai 2010 dengan melakukan GBN (Gathering BeautifulNara) pada 2hb Januari 2010 di Midvalley. Buat anda yang dah bagi nama untuk bertemu, kita jumpa di sana […]

    0
    0