Written by AbangNara | January 28th, 2010

zizie ezette

Oh rupa-rupanya ada 2 keping gambar lagi dari koleksi gambar Zizie Ezette dan Bung Mokhtar bersuka ria. Tapi siapa makhluk yang dipeluk dan dicium oleh Zizie itu tidak dapat dikenalpasti. Mungkinkah anak Bung? Layan ~~~~~~~~

zizie ezette

Baca Yang Ini Pulak:-

131 responses to (GAMBAR)Zizie Ezette Peluk Sapa Tue?

  1. miss-hujan says:

    pelukkan maut toh..abg bung3x x jelez ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. kira_e says:

    pomwan nih mng xleh blah la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Madam says:

    apa kes nie?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. pinkapplejuice says:

    komen saya ialah….. masya allah.klu pon anak BUNG, mana boleh peluk cium mcm 2, dose tau!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • futuremagistrate87 says:

      oh takbleh ker?…aku ingat kalo mak tiri ngan anak tiri dah jadik muhrim…baru aku tau takboleh rupenyer…oooh insafnyer diri ini mengenangkan betapa ceteknye ilmuku…sob,sob,sob

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • adik comel says:

      x haram la kalau peluk anak tiri…….anak tiri hukumnya x leh kawin………….cube tanye dgn ustaz jgn komen sebarangan takut nnt ada yg salah tafsir………….. apa pun tak manis lah buat mcm tuh

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • pinkapplejuice says:

        iyelah, xmanis buat mcm 2.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • futuremagistrate87 says:

        oooo,kire tak manis jerk lar..ko pinkapple..memandai jerk ckp takbleh yerk…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anastasia says:

          sah2 kalau anak tiri dah bujang….dah ada nafsu…mak tiri gebu lak tu…pandai2 la…memang tak salah…tapi jadik salah bila situasinya seperti di atas…harap maklum…;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Yana_Fea@yahoo.com says:

    huh …… Man…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. miss-hujan says:

    x tau dosa kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • muat turuNaik says:

      kalau tau dosa takder la dia nak dedah aurat camtu & terus2an buat dosa…tapi memang dia tau dosa cuma suka nak buat dosa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eeiiii says:

        artis2 skrg kan pandai2. semua dpat bezakan dosa dan pahala sbb diorg ckp nanti mati kubur lain2.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • compaq says:

          hem..lpe la lak pe hkum dye..da lme xbkk bku pend. islam..tp pe2 pn..evn adk b’adk b’lainan jntina,klu pgg tgn then tmbul syahwat haram hkum dye..nnt jd smbg mahram..pe lg mak tiri ngn ank tiri y bplok2..tp myb 2 adk b’adk zz kot..yela..kte sume knl dye..tp kte xknl sume adk badk dye..kte jz knl y kua tv je..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Aurora says:

    eerkk!! pehal plak dia nh? sape la yg dia peluk tu.. dia sedar tak ms dia peluk2 laki 2 org tu?
    ish.. ish.. ish…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  8. Muit says:

    nauzubillah
    astaghfirullah al-azhim
    maksiat sungguh
    mabuk la ni
    apala laki ia rasa ek
    malunya nama Islam tapi sikap camni
    inilah hasil didikan kerajaan malaysia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. akuGAYah says:

    Ish3..
    Ape nak jadi la ngan artis skarang ni..dah jadi bini orang p0n still camtu.msa belum kawen dulu mesti lagi teruk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rosh says:

      patut dengar lagu Tobat Maksiat-wali…
      huhuhu….

      “..kau bayangkan ajal mendekat..apa kau buat…kau takkan selamat”…

      “ayuh kita sama2 taubat..”…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. miss annur says:

    habis tu ko dr kerajaan mana Muit??.. kerajaan zimbabwe ke??.. jgn salahkan kerajaan malaysian.. salah kan diri zizie sendiri kerana berperangai mcm tu..
    mesti tgh mabuk ni,tu yg x malu peluk cium tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. GadisAyu says:

    sape plak yang dia cium tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. intanizani says:

    mamat 2 ekor tu cam rimas je aku tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. bem0044 says:

    mesti best kena cium zetty 2 kan???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. jane says:

    agaknya dia ni tak sangka yg dia dpt kawin jugak akhirnya…dia ingat dia akan jadi anak dara tua gebu sampai tua… tu yg happy sampai semua jantan diciumnya…kalau keling botol ada kat situ pon dpt peluang kena peluk cium… ini la artis yg pertama yg dpt kawin ahli politik tapi tak pandai jaga maruah…. normala shamsudin, tiara jac, ziela jalil dan ramai lagi yg lain yg kawin ahli politik jaga style dan ada kelas dan bergaya…dia dah la pakai baju koyak perangai lak macam ni…..hancusssss….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. cintaqaseh says:

    Waras ke tidak si zizie nih???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. muat turuNaik says:

    habis la si bung kedebung pun terbabit sekali rosak akhlak…dah x sesuai jadi wakil rakyat kalau perangai macam tu punya haprak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. awe says:

    zizie ngah stone kot tu..bnyk sgt minum air oren kt bar tuh..smpi tertukar ngan abg bung dia..hbs sume org dia nk cium

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. budakbertuah says:

    ya, amponnn~~ mengah aku tgk gamba neh..mmg tak terkata..inilah yang dikatakan manusia akhir zaman yang semakin malu nak buat pahala tapi megah untuk melakukan dosa.sekian, tazkirah aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. yare…ohaiyo…

    oooO….ni leh wat video klip bad romance hahahaha…

    Allah s.w.t dh tentukn setiap jodoh masing2…baik untk org baik yg kurg baik untk org yg kurg baik…

    laki berzina ngn prempuan berzina…ish2…oooOh muka mu seindah nama yg tiada maknernyer…

    watever…;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. BlackBerry00 says:

    pic 1 dan pic 2 tuh
    lain2 jantan yg zz dok peluk sakan
    hrrrmmmmm…….
    ape nak jadik ngn artis ISLAM kat MALAYSIA nih..????

    Lebih sensasi menurut sumber, selain bulan madu ke Europe, Zizie juga telah menerima sebuah kereta BMW Sports berona hitam dengan nombor pendaftaran WPY 2121 (bermaksud ZIZI) sebagai hadiah perkahwinannya dengan Bung, baru-baru ini.

    Sumber itu berkata, mereka telah melihat Zizie memandu BMW Sports yang berharga RM280,000 itu ke lokasi shooting. Malah selain bulan madu ke Eropah dan kereta besar, Zizie juga khabarnya sudah ada syarikat produksi sendiri yang dikenali sebagai 2121 Vision Pictures Sdn. Bhd. Hai, nampaknya selepas ini semua yang 2121 akan jadi milik Zizie lah kot?
    (sumber dari murai.com)

    ..”takpelah..janji aku dapat mcm2..”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Geli Hati says:

      ITU YG DIA MAHU

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rissa says:

      Weh…. Keta sport 2121 tu at least ada sikit hasil sumbangan income tax aku tu… YB macam Bung ni, guna duit yang dapat dari kerajaaan untuk labur kat benda-benda macam ni. waaaaa….

      Berasa geram dengan bahagian duit yang patut untuk rakyat tapi dapat kat pompuan ni.. :(

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. sharinginfoz says:

    dah kuar gambar macam2 pulak kan…..pas ni ada lagi ke gambar2 lain…..

    Siapa Nak Promo Your Blog????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. nurul says:

    sian kt bung…comfirm xmenang dh p/raya akn dtang….rakyat sabah ramai yang miskin….die ngan bini muda syok je duk perabih duit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    apa la zizi ni..
    thap apa mabuk ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. serai_patah says:

    serai rs dia tgah mabuk la….sbb klu tgok pic mula kuar dia bsuka ria 2, dia letak kpala atas riba mana laki entah…mabok la 2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      KLAU PIC DH KLUAR CAM NI..SMUA ORNG TNGK BT MALU JA..
      JATUH MARUAH….

      INGT KA DIA OK JA..
      MCM ARTS LAIN GAK..

      ARTIS KOT..
      MMG MCM TU….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • serai_patah says:

        a’ah…agaknya mmg kebanyakan mcm 2 agaknyer prgai..dunia….dunia…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Clipkertas says:

        aries,,, die kn wat sttment hari tu, die kate,,, i tak kesah pun pic i kluar kat int,…… die kate…

        so…. itu adalah kehidupan die yg sebenar…
        tapi aku smlm ngok adnan semp-it best giler giler,,,,,
        sam tu adik zizie kn….
        huhuuu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. cili says:

    perkahwinan adalah utk menghalalkan yg haram.tapi kalu dah mcm ni x kwin ke, kawin ke sama jerk. collect dosa utk ke alam barzakh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tu la..
      nm ja islm…
      tp cam kafir ja….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • serai_patah says:

        x taw nk komen pew dah…tgok jew pon owg dh taw mcm mana..hurm…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • moyang says:

        orang tak beragama seperti orang aslipun tidak buat perkara sumbang makram macam ni,dah orang islam yang buat benda tak senonoh janganlah pula salahkan orang kafir. terimalah hakikat satu artis islam satu pemimpin islam berada dalam disco mabuk dengan arak berpoya poya dengan lelaki,satu perampas satu tunggu kubur panggil…komen orangsabah .

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      pedas nyer cili ko nie….
      die kawen utk menghalalkn yg haram jerk!!!
      klu taj kerana die public fig dah tentu jd simpanan si Bung tu…
      lain2 dlm kain die ler…
      huhuhuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • keroro says:

        tambah skit je? tambah la wasabi plak…kuikui…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AnneDeSilva says:

        clip masuk umah sebelah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • moyang says:

        kalau nak kahwin tahu halal .minum arak berpeluk peluk dengan bukan mukrim ,memalukan seluruh keluarga yang ada tu patutkah,nasib baik isteri pertama tak gantung diri menerima penghinaan sedemikian.senanglah cakap kalau bukan keluarga kamu yang mengalaminya,memangpun perampuan tu dah jadi sambal belacan lihatlah mereka suami isteri ,sama sama dua x 5 ,inikah yang dikata suami yang membimbing kearah agama,satu sabah ketawa siapa tak kenal si bung, satu malaysia tersenyum sipu siapa tak kenal si zizi ,lantaklah pilihanraya nanti nasib mu akan ditentukan haraplah,kalau tidak mati awal dalam keadaan mengaibkan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. LaLuNa says:

    al kekdahnya die nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. ko pehal????nyibokk says:

    dah biasa da ni kan…………………….tat y laaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. izanis says:

    cam pe tah.. tp takde kena mngena dgn kerajaan malaysia ok. bodo punye komen..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • botak says:

      ada kena mengena la bodo
      kerajaan malaysia luluskan penjualan arak
      dan duit cukai arak tu plak nk buat bela rakyat malaysia mcm nko
      ini semua subahat namanya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. pEnArI pOcO2 says:

    bahaya nie meskipun dia tu anak bang bung…
    ish3…bukan muhrim…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. cun says:

    kite komen la pape pon.. die tak kan ambik ikhtibar pon.. bagi die, kite kat luar ni lalat yang merimaskan hidup die.. so die akan cakap ‘do i care?’..teguran, kritikan, or cemuhan hanya lah perkara yang biase bg die n family die.. mudahan2 Allah tu bukan mata hati die.. Buat Bung, kau pimpinlah bini kau elok2.. pape pon yang jd.. balik lah pade asal iaitu agama..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. wak lan says:

    ojo peluk,geram dgn budak mudooo,nanti kenooo seloook,baru tau loooooo,,dusoooooo,semuoo ,tak jamah surgoooo.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. KucikS says:

    byk nyer oooooo dia…dh kena seloooook pun wak…kuikui

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. lentik says:

    tapi masa gambo ni diambik kan bang bung ada sekali…so mesti dia kenal budak mudo nie.. anak kotttttt. (pk kan yg baik je walaupun tau benda tak baik)..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • moyang says:

      itu bukan anaknya ,janganlah mengaibkan anak-anak si bung dengan datin, anak-anaknya cuma ada empat orang semuanya masih under age tidak masuk disco.Datinkan keturunan orang baik anak-anak juga berkelakuan baik.so itu mungkin gigolo si zz

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aya says:

    uiks..yg d peluk baju putih tp yg d cium si baju biru.. haishh..mcm2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. pening says:

    Ya Allah, ape nk jd ni…murahnye ciuman kau ZE..dah x knl lg ke mne satu laki kau, ish3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ewiezz says:

    wahh… nmpk dah muke sbb lam blog2 sblm ni dia kasi blurr gambo tuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. LeainN says:

    haha..dialog 2..lucu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. pinkapplejuice says:

    sya rasa gambo yg 1st 2 zizie ngan adik die Jeff A to Z. Klu x silap sya lh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • compaq says:

      bkn la..2 bkn jeff a2z la..lgpn jeff a2z kn da ade istri n ank..cnfrm bkn jeff..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. miszklate says:

    Adui..mmg x tau nk komen pe…rse cam skit mata tgk prlakuan zizie ni…spttnya x yah la wt cmtu kt khlyak rmai,x mnis…huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. compaq says:

    tp kn..gmba 1st 2..laki 2 cm ade iras jeff a2z..mksd dye laki 2 adk badk zz jgk la..yes..i got it..thnx 2 detective conan..huhu..ak rs y join party ni sume sdre dowg..thats y bung xkesa pe y zz nk wt..y zz plok bkn owg len sdre dye gk..tp still slh kn..pe y zz wt leh dtg ftnh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Luna says:

    bung tue ada kat belakang…dalam pic ke-dua tue! hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. monet says:

    kalau pun anak tiri mana ada sopan cium macam tu
    kalau pun adik..mana ada sopan macam tu…ntah lah.mak dia x didik kot tapi skrg laki dia lah kena didik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. apa mcm daaa ni…zizie2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Candid.blog says:

    ape la..
    kan rg tu da nikah..
    ni pict lame ke…
    or baru..
    haisshh…
    ade je kontolversi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. gaga says:

    itu aku!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. karut says:

    buy 1 free 1? ayah beli anak pakai?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. BlackBerry00 says:

    mabuk sakan zz ni…
    ksian kat mak pak dye…
    artis kat msia skrg ni
    nak tiru bulat2 artis holywood
    kawen cerai…dapat pampasan
    kaki pukul…masuk mahkamah
    sosial life…smua blh ‘touch n go’
    hrrmmmm…ape nak jadi???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. syukri says:

    Atasi masalah kewangan & tingkatkan prestasi pelajaran anak anda serentak !!!… Jika anda belum berkahwin / mempunyai anak… Anda juga boleh menjana pendapatan lumayan dengan program ini.

    Saya ingin berkongsi dengan anda 1 program berteraskan e-pendidikan yang telah berjaya menghasilkan ramai usahawan yang berpendapatan 5 angka sebulan !!!.. Kami juga mendapat pengiktirafan dari Kementerian Pelajaran Malaysia, Lembaga Peperiksaan Malaysia dan Sokongan daripada PIBG Nasional…

    Jangan biarkan peluang hebat ini berlalu sahaja.. Semua ibubapa mahukan kehidupan yang selesa & anak yang pandai..

    Jika anda berminat boleh menghubungi/sms nama dan lokasi di talian 012-2006632

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. akie says:

    (An-Nur-..)
    Bermaksud: Perempuan berzina dan lelaki yang berzina, hendaklah kamu sebat tiap-tiap seorang dr kedua-duanya seratus kali sebat; dan janganlah kamu dipengaruhi oleh perasaan belas kasihan terhadap keduanya dalam menjalankan hukum agama Allah, jika benar kamu beriman kepada Allah dan hari akhirat; dan hendaklah disaksikan hukuman seksa yang dikenakan kepada mereka itu sekumpulan dr org yang beriman.
    kalau ini lah gayanya kak zizie…reject..no respect to u..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. huahuahua says:

    sorang “terpeluk” ..sorang lagi “tercium”..
    Ape citer ni , pompuan???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. bulan says:

    kalau anak tiri tu kecil tak pa peluk ni anak tiri bole buat laki juga??? dunia2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Norzie says:

    Walau apa pun bersopanlah sikit. Kita org melayu ade adapnye.

    Awak tu isteri YB lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. lynn says:

    Salam untk semua, betul apa yg ayah ku kata kalau nak tahu pemimpin tu faham kan agamanya tengok pakaian isteri dan anak2 perempuannya. Pemimpin yg soleh akan mencegah keluarganya dari api neraka..Nauzubillah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. alin says:

    masyaallah!dah cam bkn owang islam…..bertaubatlah kak zizie syg anugerah yg tuhan bagi…karang nikmat ditarik balik..nyesal pon x guna beb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. podeh says:

    Mengata orang nombor satu tapi yag lepak depan TV, tengok artis menyanyi, berlakon tu sapa? Sampai mak suruh sembahyang, tolong basuh pingganpun melawan. Kalau anda tak demand terhadap artis, tak adalah artis. Siapa yang kayakan artis? Gelagat artislah yang hiburkan anda selama ni. Kenapa tak berhibur dengan membaca kitab ke, tolong emak masak ke? buat projek sains ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aku says:

    podeh..yang hang melenting ni awat..ni golongn artis la ni..sedara zizie ka?klu xnk kene kutuk jgn la dok tayang pangai tak elok kat public

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. lobak says:

    laki bini sama je x senonoh………nak muntah aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. [...] (GAMBAR)Zizie Ezette Peluk Sapa Tue? (103) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Daryl Exford says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. cabin says:

    Thanks for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Would you be excited by exchanging links?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. I am experiencing a situation with your rss feed . Don’t know why I am not able to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss problem? Anyone who is aware of kindly respond. Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. I simply needed to thank you very much all over again. I do not know the things that I would have undertaken without those aspects provided by you regarding that problem. It was actually a real frustrating crisis in my opinion, however , looking at this specialized style you solved that made me to cry over joy. I am thankful for this help and thus trust you know what an amazing job that you are accomplishing training other individuals by way of your web site. I know that you have never come across all of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Alegro.pl says:

    I precisely wanted to thank you very much once again. I am not sure the things that I might have created without those ways shown by you about this topic. Certainly was a very hard setting in my circumstances, but observing a new specialized mode you treated that forced me to jump with happiness. I will be grateful for your guidance as well as expect you know what an amazing job your are undertaking instructing many others via a site. Most probably you’ve never got to know any of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. This website is the most beneficial world wide web site.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Nice website here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours. Regards and keep posting things like in (GAMBAR)Zizie Ezette Peluk Sapa Tue? | Beautiful Nara.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. My spouse and I absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be just what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a number of the subjects you write about here. Again, awesome site!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Vance Derga says:

    susi harford dudon rickets ninetieth fuga bomb troglodyte americ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Kate Kosoff says:

    Random Google results can sometimes lead to wonderful blogs such as this. You’re doing a good job, and we share a great deal of ideas.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Greetings from California! I’m bored to tears at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent blog! Thanks a lot!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Dino Maille says:

    I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Many thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thank you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. visit x net says:

    Die beste Camgirls live amateur hot Chat im Wald !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. What made you think about such a topic. Its funny I am not the only one that feels that way about it. Keep it up!. youve gotten an ideal blog right here! would you prefer to make some invite posts on my blog? Added Additional.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0