Written by AbangNara | January 19th, 2010

ziana zain terbaru

Khas buat peminat-peminat Kak Ziana Zain, inilah gambar terbaru Ziana Zain selepas bersalin baru-baru nie. Gambar anak Ziana Zain masih gagal ditemui sehingga sekarang. Masih maintain kurus dan cun akak ZZ kita nie. Rasanya lama jugak dia duduk berpantang dalam rumah. Hasilnya memang mengkagumkan. Slimmm gitu ~~~

Lagi gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar dicilok dari Budiey.

ziana zain terbaru

ziana zain terbaru

ziana zain terbaru

ziana zain terbaru

ziana zain terbaru

ziana zain terbaru

ziana zain terbaru

ziana zain terbaru

46 responses to (GAMBAR)Ziana Zain Yang Terbaru Selepas Bersalin

  1. Ziana Zain – Pawana

    Pawana ku hadir kini
    Mendekati batas usang
    Ku terasa salju cinta lalu
    Dalam titis2 hujan
    Bagaimana aku harus menghalusi jiwa
    Untuk terus hidup dalam nafas cuci
    Terpaksa aku terbang jauh lagi

    Terkadang aku jatuh dan menangis
    Terkadang aku rebah tak daya berdiri
    Ku gentas bungawan di perantauan
    Membalut jala luka hati
    Melindungi dari resah yang menghujan

    Pawana ku hadir kini
    Mendekati batas usang
    Ku terasa salju cinta lalu
    Dalam titis2 hujan
    Bagaimana aku harus menghalusi jiwa
    Untuk terus hidup dalam nafas cuci
    Terpaksa aku terbang jauh lagi

    Terkadang aku jatuh dan menangis
    Terkadang aku rebah tak daya berdiri
    Ku gentas bungawan di perantauna
    Membalut jala luka hati
    Melindungi dari resah yang menghujan

    Di saat pilu lara itu kasih…
    Aku gagahi melangkah
    Selagi dirahmati
    Aku menahan harapan…………..

    Terkadang aku jatuh dan menangis
    Terkadang aku rebah tak daya berdiri
    Ku gentas bungawan di perantauan
    Membalut jala luka hati
    Melindungi dari resah yang menghujan
    Oooooooooooooo………..

    umah kak ziana kener bagi lagu kak ziana

  2. mayrien says:

    dah macam j.Lo dah ziana zain ni ekk

  3. Zaza Muhammad says:

    hmm klu duit ade, nk slim camne pun ble… mkn kena jaga, diet seimbang… menjadi aaa

    • rosh says:

      btul tuh..
      skrg nie pun blumba2 wanita nk slim balik bile dh abis bsalin….
      sampai ada yg mgorbankan diri sdiri sbb obses pd kecantikan…

  4. AnneDeSilva says:

    alloo..
    ala…
    cantik tak kemana pon…..
    ada duit smua leh buat kan….

  5. yanz says:

    aku pun slim balik masa lepas bersalin…boleh hilang banyak tau kalau jaga betul2…tapi sebenarnya penat tak hingat..tambah lak kalau ada anak deret yang masih kecil…lagi ler pengsan…

  6. zul says:

    mungkin kak ziana penat jaga anak kembar, tidur malam pun tak cukup, matanya pun dah sembab sikit. Tapi tetap mantain……….

  7. sakura says:

    aiiiii kwn2

  8. Supersenpai says:

    wah.still maintain.

  9. DD says:

    ditaja oleh slimworld…x heran

    • Reena says:

      DD, mmg ditaja .. tapi kalau tak de semangat nak kurus susuh jugak, means kena jaga makan, but thumbs up tuk kak ziana still maintain luv her to da max!!

  10. intanizani says:

    lawa ke?
    mana de lawa……

    manis sikit adalah…
    lawa jauh sekali
    heheh

  11. Reena says:

    Yes!! Ziana Zain is BACK!!!.. rindu sngt kat kak ziana nie, btul lama gk dia berpantang iya lah kan dapat bby kembar…sure best tue.. lov ZZ

  12. pinkie says:

    mana pic anak die..nk tgkkkk alaaa igt ada.

  13. sakura says:

    ngntoknyeeeeee zzzzzzzzzzzzzzzz

  14. aku says:

    nampak tua jugak……….

  15. aini says:

    ziana je? Baby kembarnye mane? Nak tengokkkkk…huhu

  16. Mangga.com says:

    Pergh..!!
    mantap lagi ziana zain nih..
    tpi kenape nak stop bt ank…
    huhuhuhu…

  17. Anonymous says:

    makcik nih buat rawatan ngan Slimworld ..patut ar…. slimmmm gitu~

  18. GadisAyu says:

    Ziana menten ayu je.huhu

  19. kecum says:

    eh eh cuba korang tgk gambar ziana yg focus dkt tu…kat gg dia ade something la..cam cili je…ooo minah ni kena kunyah dentyne ni.

  20. PadaOne says:

    Artis pujaan sepanjang zaman
    bersih dari controversi
    mainatin cun dan slim sentiasa
    tak perlu kontroversi bodoh untuk naikkan popularity
    aku minat ZZ ni dari skola rendah

    syukur sgt tengok ZZ bahagia, murah rezeki diberi ALLAH
    ada semuanya, keluarga, anak2 (lelaki ada perempuan ada, siap kembar lagi) dan penah menjadi popular sebelum sitikus datang merosakkan dunia hiburan dgn kontroversi tak sudah

  21. nursingstudent says:

    xmnt sgt ngn ZZ ni..
    pix 2nd lash 2 cm ngh thn nfs je..nk ks perot kmps..

  22. ct says:

    ala kte pown tingin nk jd cam 2 gak

  23. zizan says:

    perghhhh besor giler siot camber kak ziana…