Written by AbangNara | July 19th, 2011

wawa zainal

Siapa Wawa Zainal nie Abang Nara? Kenapa Abang Nara suka sangat promote artis-artis tak berapa nak popular? Ish-ish. Karang kalau Abang Nara letak cerita artis-artis femes setiap hari korang boring pulak mengadap muka diorang. Apa kata sekali-sekala kita selitkan dengan artis-artis yang baru nak naik. Bila lagi diorang nak interframe. Tak gitu?

Lagipun nanti kalau tiba-tiba si Wawa Zainal nie dah femes, bolehlah korang claim kat kawan-kawan cakap korang dah kenal lama dah si Wawa nie. Dah pernah tengok kat BeautifulNara dah. Boleh eksyen sikit dengan member korang. Tak gitu? Apa pun si Wawa nie Abang Nara tengok ada pakej tersendiri. Memang menjadi watak gedik dia dalam drama Ana Lulu. Berbakat budak nie.

Apa pun kita layan lagi beberapa keping gambar Wawa Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Shafie.

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to (GAMBAR)Wawa Zainal, Pelakon Drama Ana Lulu Bersama Nora Danish

  1. iras mcm marsha… tgk lg mcm yana samsudin pun ade…

    0

    0
  2. ara1505 says:

    cutenye…

    0

    0
  3. SHEHAN says:

    comel.. tlg kenalkan geng juvana setiap sorg. especially botak .. hehehhe

    0

    0
  4. hmm..kalau camni seksi ke tak ek?

    0

    0
  5. gyulee gyuri says:

    sekali pandang nampak mcm wife tomok…tapi cantek lagi wife tomok sebab muka lembut….ehhehe

    0

    0
  6. BumbleBee says:

    “Tak gitu?”

    takkkkk… sbb nyer asyik amik pempuan(xde pun yg lelaki bru nk naik tu cth pelakon2 dlm cter Juvana), mix/pan-asia(xde pun yg muka melayu xde darah cmpuran diketengahkan), sexy-sexa….

    p/s: aku tngok gaya artist pempuan yg bru nk naik ni mcm nk sama jer dh. cuber korang tngok gaya rmbut laa especially sumer dh mcm spesen jerk…cth : neelofa,tasha shila, minah atas ni, anzalna, ramona zam2 etc… bosan. mcm ade acuan standard jer…

    0

    0
    • aku xsuka propa says:

      setuju gak ngn komen ko..bang nara..artis mesti nk kena pan asia ke baru naka mik jadik model?baru nk amik jadik artis?

      sedih betol..
      cube ketengahkan org muka2 xde mix skit…
      bosanla…

      sebab gaya drg sume sama..bajet2 cute and cantik and SEXY TU WAJIB..

      KETENGAHKAN artis pakai hijab banyak mesti best…

      0

      0
  7. kiki says:

    mcm Hanis Zalikha si cantik manis!
    masing2 ade tarikan yg unik.. hrp2 perangai ok!

    0

    0
  8. melisa says:

    asik pmpuan je..bosan lak aku tgk….tunjuk la laki pulak..mcm dak2 cite juvana tuh…br up gak tuu…..kan?kan?

    0

    0
  9. alya says:

    cantik dari fasha la wawa nie…. versi yana samsudin n marsha …..

    0

    0
  10. nusa says:

    byknya saham kau nara..

    0

    0
  11. Bawang Bakong says:

    menyampah dgn artis pmpuan baru nie..menggedik jek lebih bakat x kemana nya..bergambar bgai nk jual tubuh pun ada. dh cam standard GRO plak dah! x bleh ke bergambar tuh posing senonoh skit..isshhh pelik betol!

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      oi bawang benot ! kau ingat GRO tu tkda stndard ke? terok sangat ke? jangan cakap sembarangan eh ! minah GRO jaoh lebih mulia ok !

      0

      0
      • Zee says:

        minah GRO mulia bhaii ! ohh, baru tau kalau jadi GRO tu mulia, lawak ahh kau bagi statement macam orang tak ada pegangan agama ..

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          hina sangat ke GRO tu? hina sangat ke? dh rezeki dorang kt situ nk buat camana ! bagos sangat ke minah yg bertudong romen merokok kt shping cnter mengenyam tk tentu arah tu baik??????????? pompan SUNDAL nye perangai pn lagi baik lah !!!!!!!!!!! bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

          0

          0
        • pizza says:

          Tu diaaaaa minah rabak ni dah mula merepek meraban. GRO tu mulia? Kalau mulia x jadi GRO la bangang oiii! GRO tu conpom dilaknat ALLAH sbb menjadi salah seorang dari 10 manusia yang bergelumang dgn arak. Pencuci tandas dan tukang angkat sampah majlis daerah jauh lebih mulia dari pompuan GRO. Aku berani jamin kau ni jenis cuai solat sampai selalu tergamak mengeluarkan statement yang memperlekehkan hukum agama.

          0

          0
        • zara says:

          ingat Allah…..

          0

          0
        • Ecot says:

          Eh..ko Emo sgt nak pertahankan gro tu dah nape ??
          Ko Gro ek ??

          0

          0
        • nida says:

          bersabar la minah jambu 24jam mengadap computer.
          (tangan didada mata keatas)

          0

          0
        • entah says:

          ko ni minah taik mmg patut disula la baru snyap, ko igt bagus sangat ke statement ko?
          tau la ko nak glamer kan slalu wt publisiti murah camni..satu je ak nk ckp kt ko sayang.. pergilah mamposss..

          0

          0
        • Zee says:

          memang dalam dunia ni tak ada cara lain untuk mencari rezeki, berjuta pekerjaan yang Allah sediakan dalam dunia ni, orang yang tak fikir panjang je nak jadi GRO ni then sebab nak duit cepat ! daripada jadi GRO baik kau jadi penyapu sampah laa weyh, lagi mulia ! kau mempertahankan diorang macam kau pun GRO kot, beragak arr

          0

          0
  12. Amier says:

    Sexy!!! berwajah photogenic serta susuk tubuh menarik dengan lenturan yang menggiurkan.
    Fuhhh…..dalam ni.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni amier tkda perkataan lain ke nak komen???? asek asek komen perkataan yg seksi seksi je!!! kalau ada pengomen pompan yg STIM camana?

      0

      0
      • sushi says:

        yang kau merentan-rentan ni np? relax2 sudah..xdpt ngan laki la tuh..

        0

        0
        • minah jambu attention seeker says:

          jgn layan org gila tu…dia tu bdk pondan yg x akil baligh…dr kg ulu yg x penah jmpe cmputer…

          0

          0
  13. nurdila says:

    sweetxx….

    * tp jab cam marsha, jab macam erin malik..hehe

    0

    0
  14. orkid says:

    dh abg nara ni laki mesti la byk post sal pompuan…that normal lol…x ke pelik nnt if abg nara byk post sal artis laki…hmmm..ssh nk puaskn ati sume org

    0

    0
  15. ZA says:

    Setiap minggu mesti ada 2-3 betina baru Abang Nara sanjung & promote macam lawa/berbakat sgt. Bini tak marah ke?

    0

    0
  16. Juon says:

    Cuuuuuute sangat..rambut dimple and baju..satu ja kureng, jeansss tak padan ngan tops..nampak kuureng but still cantiiikk

    0

    0
  17. Fez says:

    Ye la tu nak bagi chance artis baru up. Apesal tak pernah promote artis lelaki baru? Kata nak kasi up? Apesal perempuan yang bukan muka typical Pan-Asian tak nak promote? Tanak kasi up?

    Aku tengok BeautifulNara ni asyik2 post memuja kecantikan pelakon perempuan yang Nara suka je, pastu cover dgn alasan konon diorang berbakat. Padahal berlakon kayu gila smpai kalah kayu Lisa Surihani. Oppsss..

    0

    0
    • kwn bg nara says:

      sukahati bang nara la fez oi..blog dia..dia nk ltk gmbr sapa2 pun blh..yg ko sebok pesal???xska xyah tgk…

      0

      0
  18. nana says:

    cute. comel je. tp wedges dia lagi cute..:P

    0

    0
  19. Tina turner says:

    Suke dimple die.. Nipple die laaagi aku suke

    0

    0
  20. zuan says:

    she’s so cute :)

    0

    0
  21. mak aihhhh!!!! says:

    cutee :) at least xde la dia pose mendada mcm sesetengah artis tuuuu. hakhakhakhak

    0

    0
  22. Queen Cobra says:

    Jauh cantik dari Masha dier ni..Cute & body cutting pun cantik. Jauh ok dari Masha. Masha muka nampak tua , body pun lurus jer..emmm..

    0

    0
  23. Haslini_Sarah says:

    cantiknye…
    muka sebijik mcm marsha…

    0

    0
  24. jabun says:

    dah baligh ke tak..

    takpe lama2 pandai gak

    dia mendada..teruskan

    usaha ke arah itu ye wawa!

    0

    0
  25. kebarakare says:

    hahahahahahaha..kelakar bila baca komen minah jambu mgadap komputer~ cuba2 la bawa mengadap illahi.. lebih mulia dr mgadap kat sini~ p/s: xyah ngata aku, sbb aku msuk kejap jer..bukan 24 jam mengadap komputer..

    kah kah kah

    0

    0
  26. agok says:

    stim tgk die!!!!

    0

    0
  27. cis says:

    Membosankan.

    0

    0
  28. ahmad says:

    kemewahan duniawi semata-mata

    0

    0
  29. datok says:

    flat ass

    0

    0
  30. mamaadam says:

    kenapa setiap komen mesti berbaur pergaduhan?x syok la cenggini…sekian, terima kasih

    0

    0
  31. Marisha says:

    laaa..aku engat yg berlakon ana lulu pye kawan tuh pelakon dunia baru the movie,anita baharom tuh…nape same ek muke ko?

    0

    0
  32. tokey pub says:

    Aloo minah..lu butoi2 manyak gilaaa kaaa..mana ada itu GRO kelija mulia?tak skolah munya olangg!waa sulah 30 thn jadi tokey ini pub maa..hali2 polis dtg serbu maa.. sama waa punya GRO.lagi lu mau kata itu GRO halal kaa?mai cni waa punya pub,lu sindiri jadi waa punya GRO,mau kaa minaah?chiiii siiiinnnn munya olangg!!

    0

    0
    • club/pub bouncer says:

      aiyoo minah… lu kalaja jadik gro mustilah lu ckp gro tu mulia punya olang ma.. apa pasal lu mau bising2 sini ooh?? lu baliklah… haiya manyak bodoh punya olang!!!

      0

      0
  33. Yulfairy says:

    Mcm muka cg aku.lama cari mula sapa mcm wawa

    0

    0
  34. Just desire to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just nice and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

    0

    0
  35. Hey there I am so glad I found your site, I really found you by error, while I was browsing on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent job.

    0

    0
  36. I am having a problem on Windows 7 as well. Everythign works fine, even authenticating to Picasa, btu when I go to do the export the application crashes after uploading one or two pictures to Picasa every time.

    0

    0
  37. […] pun cuba lah untuk kongsikan gambar-gambar menarik yang joey39 jumpai di laman web Abang Nara iaitu Beautiful Nara. Wawa Zainal merupakan pelakon drama Ana Lulu dan sekarang main filem Hantu Dalam Botol Kicap. […]

    0

    0