Written by AbangNara | April 8th, 2009

gambar wan zaleha radzi

Terkejut kera sekejap kami bila tengok gambar terbaru Wan Zaleha Radzi nie. Kurus kering gila-gila punya nie. Rasanya dulu dia berisi jugak, tak tahu napa jadi macam nie sekarang. Makan hati ker?

Oh ya untuk pengetahuan anda gambar ini diambil semasa Wan Zaleha jadi model untuk pakaian kuda. Mungkin dia kurus sebab banyak guna tenaga tunggang kuda kot?

Ada satu lagi gambar jarak dekat untuk anda melihat tahap kekurusan sebenar Wan Zaleha. Baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat gambar tersebut.

gambar wan zaleha radzi

111 responses to (GAMBAR)Wan Zaleha Radzi Yang Kurus Kering!!!

  1. garfield_82 says:

    dulu dia duk kerusi roda kan??dia sakit ape ek??ne gambo terbaru ke??dia ne memang lawo ler..

    0
    0
  2. now_tea_boy says:

    wan zaleha tu nama kuda ker

    0
    0
  3. bUDakgEnIus says:

    KURUS SGT LA…

    BODY CUTTING
    Body cutting, 87% dah ok dah..

    BMI LEVEL
    Tapi BMI dia nie mesti bwh 18.5, tahap kurus..

    TAHAP CUN
    Bile dah kurus sgt, hilang cun dia..
    nampak mcm penagih la plak..

    KOMEN:
    kurg protein & vitamin C nie..
    Kena byk makan buah,roti,daging,ayam,sayur2an & yg paling penting byk minum air mineral (bukan RO water)..

    p/s: mcm doctor ar plak..hahaha

    0
    0
  4. Bunga says:

    .: Klu kurus sgt muka pun nmpk tua..:.

    0
    0
  5. lilies says:

    nicole richie wannabe erk??

    0
    0
  6. now_tea_boy says:

    tenkiu2 baru atuk tahu… pergh..flower, ko x ada keja ke..adamemanjang, ain mana

    0
    0
  7. bUDakgEnIus says:

    INFO LELAKI TENTANG WANITA KURUS:

    1.Tak ramai lelaki yg minat or suke kat wanita kurus apatah lagi kering & melempeng..

    2.Lelaki Berisi/gemok suka kat wanita2 kurus..

    3.Lelaki cukup takut kalu dia dpt awek kurus kering,nanti SURE dia cakap,”BUNYI TULANG”..

    4.Wanita kurus byk tekanan,termasuk tekanan perasaan,hati & perasaan..

    5.Wanita kurus byk penyakit,tu yg sebab kurus tu..

    6.Wanita kurus bahaya bila ribut,mudah melayang..

    7.Wanita kurus kalu mengandung,nampak mcm sup bunjut..

    8.Wanita kurus tak seksi,tak stabil bila berdiri & mudah goyah..

    p/s:biar kurus fizikal,tapi gemok ilmu..heheheh

    0
    0
  8. kepoi says:

    klu tgk live lg la..kurus giler dia ni…
    tp seyes…mmg dia ni dh kurus giler2…

    0
    0
  9. eton(bknnamasebenar) says:

    kelaka la kowg2 yg komen ni..
    gelak sowg2 aku bc komen2 kowg ni..
    nsib bek dak2 opis aku xckp aku gler..
    hehe..
    nme owg pn bley jd nme kuda..
    pe la..

    0
    0
  10. ain says:

    wan zaleha radzi…xdpt d nafikn memg ko terlebih kurus..xpa..la ni byk ubt yg blh gemuk kn bdn..berusaha lah ngeeee

    0
    0
  11. zaza says:

    dia mkn ati ngan sapa? dia ngan husband mat saleh 2 still on ke? klu dulu kisah lama dia mkn ati x dpt kawin ngan raja muda perak, x kan sampai skrg kot?…mcm 2 kna apply jd 2nd wife la…hehe

    0
    0
  12. budakmanentah says:

    wan zaleha = kude…ayorkk

    0
    0
  13. azam says:

    Korang jangan kutuk dia..tapi paling aku kesal,jodohnya bukan pada jejaka melayu…dia adalah gadis tercantik dan paling mempesona pada satu ketika dahulu…aku masih ingat tu…

    0
    0
  14. Geli Hati says:

    Sup bonjot?

    0
    0
  15. akuler says:

    Wan Zaleha dgn Raz Adiba bukan adik beradik la weii. Dia nie cantik manis, kecik molek, penuh karisma orangnya…nampak dlm gambar jer mcm tinggi. Kesian jodoh tak sampai dgn kekasih hati dulu. Patut dia bwk bersabar jer…jgn cepat sgt melatah. Ehm… susah lah pompan Melayu nie kalu dah frust, diri sendiri sanggup dirosakkan. Wan, Norazlina Ridzuan, Zalina Azman & Normala Samsudin patut buat “comeback” di tv3. ;)

    0
    0
  16. I want to convey my admiration for your kindness for men and women who absolutely need assistance with your subject. Your very own commitment to getting the message all over had become particularly practical and have in most cases enabled guys and women much like me to achieve their aims. Your own helpful report denotes a lot to me and a whole lot more to my fellow workers. Warm regards; from everyone of us.

    0
    0