Written by AbangNara | January 5th, 2010

umie aida

Seorang putih melepak, seorang agak hitam. Seorang janda, seorang bergelar tunang orang. Seorang penyanyi, seorang pelakon. Seorang sedang menunggu detik bahagia, seorang sedang menunggu dilamar orang. Seorang bernama Umie Aida, seorang bernama Nurul. (wah dah macam pantun la plak).

Kami pernah ternampak Umie Aida live di sebuah kedai makan di Ampang. Kulit dia sememangnya putih dan gebu. Kalau korang tengok gambar kat atas nie pun dah nampak putih gebu kan? Kalau real life memang lagi putih dan lagi gebu. Senang citer lagi cantik dalam real life la berbanding dalam gambar.

Oh ye gambar diorang berdua nie diambil masa majlis perkahwinan Serina Chef Wan dan Gavin. So sebab tue diorang dress up sikit. Nanti kalau kami terjumpa gambar artis lain yang datang time tue kami akan sharekan lagi di sini.

384 responses to (GAMBAR)Umie Aida Yang Kontra Dengan Nurul

  1. [email protected] says:

    sexy banagt 2 orang ni

    0
    0
    • tOmEii says:

      ko pet tu jela y ko tgk…huhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu… 2 yang dia tunjuk… nak buat mcm mana… tomei nek jah dah kalah ler

        0
        0
        • tOmEii says:

          nek jah kalh pe?????

          0
          0
        • [email protected] says:

          tengok gosip paling populer

          0
          0
        • hantupensil says:

          tu la..fuh.. dasyat2..
          seb bek mantop..
          hehehe

          0
          0
        • tOmEii says:

          hantu ko pon sme cam pet ekk…..
          mata besr…ekekekek…..
          tu je y korg ske tgk…huhu

          0
          0
        • violet says:

          huhu…
          santeq nye bj dyer
          i like

          0
          0
        • hantupensil says:

          baju sape?hehe..
          ko beli la satu.. nnti dapat datuk gak pe..hehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          umi 2 baju lain mcm jer…. 2 kira baju ker

          0
          0
        • violet says:

          bj umie ler
          skit ari aku pakai g jmputan
          huhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          minat umi ler pulak kak VIO ni

          0
          0
        • violet says:

          x la.
          aku x mnt
          saja ja komen
          huhuhu…
          bj dye tu
          ahaks
          x bleh blah

          0
          0
  2. violet says:

    umie nye nasi lemak aum…
    nurul kureng ckit…
    huhuhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      VIO kalo beli petro gan ko dapat murah x

      0
      0
    • tOmEii says:

      xuummmm pon nasi lemk umie….
      cbe kalu tgk die berlakon dlm drama….
      leper jek….
      hahahahahah…
      pkai koset blhla nmpk up cket….huhu….

      0
      0
      • violet says:

        dye pakai yg ada push up 2
        2 yg mantol
        hak hak

        0
        0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,, kutuk banyak2 lagi…..

        orang asing dapat kurang ker kalo beli petro… pandai jer kak VIO ni

        0
        0
        • violet says:

          x la..
          org asing lg mhl la dik oi

          0
          0
        • [email protected] says:

          minyak dapat kurang bukan harga dapat kurang kan .. heheh

          0
          0
  3. BlackBerry00 says:

    ape daaaaa….
    mkn nk kawen mkn senang nk tayang…
    simpanla wei..
    kang basi kang!!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuh…. nak dapat datin kan kener le ikut gaya datin kak

      0
      0
  4. BlackBerry00 says:

    tp tak leh lawan ZIBUNG kan kan kan..???

    0
    0
    • hantupensil says:

      tu baek punya..hehehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        gebu sangat mimozibung 2 dapat…. jiran kak BLACk ler 2

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          jiran aq yg mn, pet ??

          0
          0
        • [email protected] says:

          BUNG kan jiran akak

          0
          0
    • tOmEii says:

      spe zibung….>>>>??lol

      0
      0
      • violet says:

        tah
        aku pun x taw

        0
        0
      • [email protected] says:

        bung mokltar

        0
        0
  5. tOmEii says:

    nurul dh gelap pkai bj gelap lg nmpk gelp…huhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      sebut jer HITAM BEKILAT… dia x kesah pun…

      0
      0
      • [email protected] says:

        tak baik pet…
        hitam dan legam bin sanggammmm…

        huhuuu…

        0
        0
      • tOmEii says:

        ko pet jht mlut….
        sebut htam mnis jela….
        cian die….dhla janda…..
        nti menangis xde org nk pjuk…hihihiiii

        0
        0
    • aries_april says:

      huhuhuhu…
      dia mmg glp…
      real lg glp…

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku penah ambik pic gan dia dulu… tp lupe pic 2 taruk kat ner

        0
        0
    • hantupensil says:

      xpe kang cerah2 sgt kang orang nmpak plak..
      hehhe

      0
      0
  6. AnneDeSilva says:

    yuhuuu frends…………………..

    0
    0
  7. aries_april says:

    pet…smua kat sni ker?
    aries bru in blik pas brpesta kmenangan kita…

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku dah panggil semua datang cni

      0
      0
    • AnneDeSilva says:

      anne baru pas pesta makan nasi ayam hainan…

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu anne p makan kat ner tadi

        0
        0
  8. manis says:

    sorg je pet?seksi agt la umi aida punye baju…

    0
    0
    • hantupensil says:

      aik ramai2 ko nmpak pet sorang jek..
      ish2..

      0
      0
    • [email protected] says:

      gak paham ler manis

      0
      0
    • [email protected] says:

      aku jer yang ensem kot….
      tp dia xtau antu lagi ensem…

      ko yang tegur mirul dulu ker mirul tegur ko dulu

      0
      0
      • hantupensil says:

        dia yg tgur aku..
        sbb time tu aku tgh best makan…
        aku xpasan dia..
        hahaha

        0
        0
        • [email protected] says:

          mcm 2 ek….. ko makan kat ner tadi antu… makan aper

          0
          0
    • [email protected] says:

      baju yg seksi ker?
      org tak seksi ker?
      sekse la….

      klu cam tu, suh dorang pakai korset jer,,,
      yg baju luar tu tak yah pakai…
      same jer,,, cam tak pakai…

      hehehee…. tak per asalkn pakai baju erk?
      klu tak pakai.. maunyer Abg ngan KAk Nara port pic kat sini…

      0
      0
  9. violet says:

    tomei
    ko ada lg x

    0
    0
  10. BlackBerry00 says:

    SEBENAR-BENARNYA..
    TERUS TERANG AQ NK BGTAW KORG
    ORG YG BENAR2 TELAH MENCURI DAN MENCAIRKAN
    HATIKU TIME GBN ARITU
    IALAH……….

    0
    0
    • [email protected] says:

      cakap jer akak

      0
      0
    • [email protected] says:

      sape kak Black???

      0
      0
    • violet says:

      emmm
      sapa

      0
      0
    • AnneDeSilva says:

      mengada2 la pulak kak black ni…..
      bgtau sudahla…

      0
      0
    • tOmEii says:

      black ni laki ke girl….
      konpius aq…..
      kata dh kawen…..
      ni nk jtuh ati pd spe plak ni……
      aiyakkk……

      0
      0
      • aries_april says:

        laki lah tomei…

        0
        0
      • [email protected] says:

        kak black pepuan ler… ko x tau algi ker tomei…..letih aku KANTOIKAN KAK BLACK ari 2

        0
        0
      • tOmEii says:

        aiyakkk…..
        mkin pening aq…..
        aries ckp laki….
        pet ckp pompuan…..
        xkn khunsa kotttttttttt………………….
        ape y sbnrny…….oh tidak…….

        0
        0
        • [email protected] says:

          mamzatul akman pepuan ke laki ko rasa

          0
          0
  11. aries_april says:

    x sngka kta leh lwn nek jah ya?

    0
    0
    • [email protected] says:

      kerjasama kan

      0
      0
      • aries_april says:

        yg pnting keja sma…
        td pas result cmnt kta klaur…
        aries msj kak nara…
        dia sndr pn trkjut….

        0
        0
        • [email protected] says:

          kak nara dah tau ler ni… heheheh

          0
          0
  12. BlackBerry00 says:

    JAP EK..

    0
    0
    • aries_april says:

      napa akak?

      0
      0
    • hantupensil says:

      ish2… wat suspen jek akak nih…

      0
      0
      • aries_april says:

        tu la…

        0
        0
      • [email protected] says:

        2 ah pasal….

        dah ler pic dia pic NAIM 2…..

        xleh ingat naim senyum… comel jer

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          senyum naim takdok pagar lagi dah…

          0
          0
        • [email protected] says:

          comel jer time dia senyum

          0
          0
  13. BlackBerry00 says:

    BABY ARIFFF….
    (mn bleh terpikat kat org len…??)
    sleeping partner nak letak kat mn..????

    0
    0
    • [email protected] says:

      kan betoi nik cakap

      0
      0
    • AnneDeSilva says:

      pahaper ntah akak nie kan..

      0
      0
      • aries_april says:

        dh agk dh…

        0
        0
      • [email protected] says:

        buat aku x tahan kencing jer

        0
        0
    • hantupensil says:

      hahaha.. seb bek baby arif..
      kalo bpak ariff karu jadi dia..
      hahha

      0
      0
  14. AnneDeSilva says:

    hahahah…
    kak nara pun mesti terkejot sakan..hahahha

    0
    0
  15. [email protected] says:

    dlm byk2 artis, nape nurul nie yg dorang kuarkn citer?

    aku igt lg… die nie baru dpt lepas dr si Ajai tu,, trus pakai baju seksi… badan cantik tak per…
    berani seksi jerk…

    malu la… dah de anak dara dah besor tau..
    yg sbnrnyer… aku tak minat pun nurul nie…

    0
    0
    • [email protected] says:

      xtau nak komen… biar ler dia

      0
      0
    • aries_april says:

      plik tngk dia pkai bju time jgn lpa lrik…
      tua2x pn pkai bc cam gitu….

      0
      0
    • BumbleBee says:

      beser rr klip… slalunyer akan pasang badan bler dh single balik…motif to show off yg there’s nothing wrong with them and konon2 nk wat ex tu terliur balik ler…

      0
      0
      • violet says:

        ptt nyer pakai la ttp
        kan ok ket
        mesti la laki2 nak
        nih x
        tyng apa yg ada
        org pun dh taw
        saiz bra
        huhu

        0
        0
  16. BumbleBee says:

    alamak…nape sexsa sangat ummi ni…aihhh

    0
    0
  17. aries_april says:

    nk tnggu kat nara bt GBN part 2….
    lma lg ker pic kita smua nk klaur?

    0
    0
    • hantupensil says:

      ooo..ade lagi ek?
      ermm…bgus2…

      0
      0
      • violet says:

        kuar kan jgn x kuar

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu x sabar aku nak kalahkan umah GBN 1lak

          0
          0
  18. imah says:

    NIC……….

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      kawan nic ke niew????/

      0
      0
    • [email protected] says:

      ye akak… ader ape,,,, pesal i komen je akak taruk….

      0
      0
    • BlackBerry00 says:

      imah ni dr tadi NIC…
      (sounds jealous!!!)

      0
      0
  19. AnneDeSilva says:

    ummi mcm tak paki baju jekla..
    gelinya..
    badan dia ingat cantik sgt ke?????
    kena BAKAR baru taw..
    dada tu nk kuar2kan jekkk..
    xmalu kew??
    jadi mcm ida nerina baru taw..
    tu namanya Balasan tuhan./…
    smua CASH jekk..

    0
    0
    • violet says:

      biasala kak
      perempuan skrg
      tyng apa yg ada
      rugi

      0
      0
    • [email protected] says:

      huhuhuhuhu,,,, mcm 2 ekk anne,,, nant kalo ko pakai mcm 2 aku bagi balik ayat ni kat ko anne

      0
      0
    • hantupensil says:

      dia panas tu kot anne..
      hihihihi… mane tau time

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhubuuhu,,, gadoh ler korang pasal baju dorang ni

        0
        0
    • hantupensil says:

      dia panas tu kot anne..
      hihihihi… mane tau time tu sia panas kot…
      hehhe

      0
      0
      • AnneDeSilva says:

        pet…
        anne nk kata pakai tertutup tu takdela..
        tp INSYALLAH takdela pakai smpai nk terkeluar mcm tu kot…
        stakat seksi sikit tu consider ok ni dh seksi melampau..
        nasib dad tu bra pakai warna itam kalau transperant ape jek yg tinggal nantiii?????????///

        0
        0
    • tOmEii says:

      erm besela tu….
      mls nk ckp byk cz aq pon xberpa sempurna….
      kang ckp kat org pastu kna kt dr sndr puas plak…..
      ape2 ajela arts2 pompuan kt msia ni…..
      nyampeh……huhuhuhuuh

      0
      0
      • [email protected] says:

        komen banyak2 lagi….. sebelom aku lak komen

        0
        0
  20. AnneDeSilva says:

    pet..
    masa bila ko nk send CD tu kan anne nie?

    0
    0
    • [email protected] says:

      ko alamat pun x bagi lagi kat aku

      0
      0
      • aries_april says:

        aries nnt time pet dtng kedah bwa skli kat aries ya?

        0
        0
      • hantupensil says:

        anta jek gune rapidshare pet…

        0
        0
        • [email protected] says:

          guna 4shared x boleh ker,,,, nant orang lain lak yang ambik

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          ok now i sms kat u my address..

          0
          0
        • aries_april says:

          huhuhu.atlest ada…

          0
          0
  21. violet says:

    emm nurul mmg hitam ke

    0
    0
    • [email protected] says:

      ala2 mak tam nurul 2

      0
      0
    • hantupensil says:

      itam manis kot…

      0
      0
    • aries_april says:

      ha…
      aries tngk real time dia blik kg…
      dia 1 kg ngan arwah my dad…

      0
      0
    • tOmEii says:

      dh tu xkn die mandi minyak hitm plak violt…huhuhu
      ko tny soaln lwk la violt….
      skit pert aq gelk sorg2…huhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        memang itam, mekup tebal lak 2

        0
        0
    • [email protected] says:

      emm… umi mmg tak berape putih..

      0
      0
  22. AnneDeSilva says:

    itam itu menawan..
    itam tu rokok perilies..
    ada lg ke rokok tue??

    0
    0
  23. sis awekmas says:

    HAI SUMA APA KHABAR?I KAKAK AWEKMAS..DIA KIM SALAM KAT KORANG..MAYBE TGH ON BOARD KE SPORE..NICE PIC TIME GATHERING YOU ALL ..LOVE TO JOIN..

    0
    0
    • aries_april says:

      oh..akak mas yg keja ckgu tu ker?

      0
      0
      • sis awekmas says:

        YE APR..CIKGU.SY TWIN DGN AWEKMAS TP KAKAK LAH.DIA ADIK.BR ABIS KELAS TU YG NAK JPIN..MERIAH YE.PATUTLAH DIA ASIK KE HULU HILIR BW LAPTOP.HI3

        0
        0
    • violet says:

      wah2
      sama sama join bn
      awekmas promote eg

      0
      0
    • [email protected] says:

      AKAK AWEKMS PUN NAK KOMEN GAK…bagus awekmas ni…. hehehhehe…. pesal akak x join kita orang ari 2…
      nant cakap pet k salam kat dia

      0
      0
    • hantupensil says:

      ooo..ni kombar dia yea..
      huhuhuhu

      0
      0
      • sis awekmas says:

        IYE…CIKGU KAN KENA LAH SOPAN..TP YG SORANG LG TU..PAYAH NK CAKAP..TGK SENDIRI YE.HI3

        0
        0
  24. [email protected] says:

    ok natrah nant aku send pic 2

    KAK IMAH AKU MANA P LAK

    0
    0
  25. AnneDeSilva says:

    vio kena panggil anne adik taw..
    anne paling muda..cute miut kat snie…hehehhehe
    panggil dik anne….hehehe

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku lagi cuit dari ko… hehehhehehehehhehehehhehe

      0
      0
    • aries_april says:

      aries pn mda gak…

      0
      0
    • violet says:

      ok dik anne
      cl me akk jer
      koz dh tua pun..
      huhuhu

      0
      0
    • [email protected] says:

      clip plak nak panggil anne ape?
      clip pun bukan tue sgt..
      hummm…

      0
      0
      • hantupensil says:

        pngil jek antie anne..
        best pe name tu..
        mcm nme roti.. nyum2..

        0
        0
        • [email protected] says:

          panggil jer anne si COMEL

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          comel mcm nama kucing..
          xmola..

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          banyak ko punya antie..
          ko tu atok antu..hehehehhe
          maknyanya ko atuk punya hantu..
          atau antu punya atok..atau…aahh paper jek..
          ok atok antu?

          0
          0
        • hantupensil says:

          xnak la..atuk2..
          pngil datuk trus xpe..
          hehhe

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          cehhh…
          nk datuk jewk..
          datu punnya cucu bollelaaaa…

          0
          0
      • AnneDeSilva says:

        clip mesti lg tua dr anne kan?
        panggil dik anne pon bole….

        0
        0
        • [email protected] says:

          tue ker… hummm….
          ko thn brape anne..
          pet aku tau lahir tahun after 85an

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          anne termuda kak..
          lg muda dr pet…
          lg muda dr antu…

          0
          0
  26. aries_april says:

    heran tul la…
    eclipse mn ek?

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      dia MC…
      xsehat…
      smalam ada online dr umah..

      0
      0
    • [email protected] says:

      P KLINIK CABUT gg

      0
      0
    • hantupensil says:

      dia xsehat kot..
      ermmm

      0
      0
  27. [email protected] says:

    U ALLL ADER UMAH BARU…. CEPAT P SERANG

    0
    0
    • aries_april says:

      tpu la tu….

      0
      0
    • violet says:

      waklu!

      0
      0
    • hantupensil says:

      fuh..page nek jah baru..\
      posing lagi maut…

      0
      0
      • violet says:

        ni utk ko lak antu
        waklu!
        huhu

        0
        0
        • [email protected] says:

          kak VIO x caya lak

          0
          0
  28. violet says:

    kasi idea nk mkn apa best ptg2 nih wahai adik adik ku di bn

    0
    0
    • hantupensil says:

      yea akak…
      muhahahahahahhahahahahahahahhahha….

      0
      0
    • [email protected] says:

      goreng pisang celup PETro

      0
      0
      • violet says:

        waklu
        sat g akq vio mati
        x der lak
        org yg jht dlm bn nih

        0
        0
      • AnneDeSilva says:

        makan cekodok pisang..
        sedpanya..

        0
        0
        • [email protected] says:

          kak VIO marah

          0
          0
        • violet says:

          cekodok tu apa
          jemput2 eg?

          0
          0
      • [email protected] says:

        ubi goreng rangup.. cicah sos kimboll

        0
        0
  29. aries_april says:

    pet…mn akak imah tu…
    seru nk ko…then ilang lak dia….

    0
    0
    • [email protected] says:

      x tau ler ilang ke mana….

      nant aku call dia,,,,,

      anak akak 2 pun comel2…

      0
      0
      • aries_april says:

        hhuhuhuhuh…
        aries ska baby yg chubby….

        0
        0
        • [email protected] says:

          anak akak 2 pepuan sorang nama SURIA MASHITAH…sorang lagi aku gak tau nama dia….

          SURIA MENTARI TAU SURIA FM kot

          0
          0
        • aries_april says:

          suria KLCC kot…

          0
          0
      • hantupensil says:

        ko nih… nak ngorat akak tu ke..
        nak ngorat anak dia..

        0
        0
        • [email protected] says:

          akak 2 satu tempat kejer gan aku dulu ler antu…..

          0
          0
  30. ozman says:

    nice and clean

    0
    0
    • hantupensil says:

      cantik dan bersih…
      fuh mendalam maksud dia…

      0
      0
    • violet says:

      sweet n sour

      0
      0
      • [email protected] says:

        hitam n putih
        ok x

        0
        0
    • [email protected] says:

      ape yg nice? ape yg clean?
      aku tak nampak pun… yg aku nampak licinnn…

      0
      0
  31. aries_april says:

    ummuah tuk smua….
    :-)

    0
    0
    • violet says:

      nk btl la
      nih tipu2
      hihihi

      0
      0
      • [email protected] says:

        kak VIO sabar

        0
        0
      • aries_april says:

        nk btul kna tnggu gath la…
        eclipse…ann…maria..kak nara..kak black dh dpt….

        0
        0
        • hantupensil says:

          aku xdpat pun…
          hehehe

          0
          0
        • aries_april says:

          mlu la nk ksi ko antu…
          btl air smbhyng karang…
          huhuhuhuhuhu

          0
          0
        • violet says:

          ala lmbt la…
          kasi je la kt e-mail
          hik hik

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku gak dapat pun

          0
          0
  32. AnneDeSilva says:

    hurmm…
    korg…
    anne ngantokk,,,,,

    kak vio..
    cekodok tu jempot2la..
    yg selalu kita makan waktu sarap tu…hehehhehe

    0
    0
    • violet says:

      ala mana la akq taw
      kak kt jb pgl jemput2..
      huhuhu

      0
      0
    • hantupensil says:

      ape la vio.. cekodok pun xtau..
      huhuhu… nanti ko suh mak ko wat…

      0
      0
    • [email protected] says:

      huhuhuhuhu… JAWA panggil ape kak VIO… akak kan orang jawa

      0
      0
      • violet says:

        hahahaha
        JAWA pgl jowo

        0
        0
      • hantupensil says:

        dalam jawa diorang pngil khirtoyo..
        hehe

        0
        0
        • [email protected] says:

          marah orang jawa ko cakap mcm 2…..

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          khir totol tu pakcik ko ke antu?

          0
          0
        • hantupensil says:

          uncle aku la..
          aku yg bg dia makan tempe bnyak2..
          sbb tu muke dia licin..
          heheh

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          ooo patot la ko dgn khir totol tu ada iras2…

          0
          0
  33. aries_april says:

    aries syg smua orng…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah dekat gan NYAWA ker ko ni….

      sakit ker ari ni

      0
      0
      • hantupensil says:

        ko ni dia syg pun xnak..
        kalo ko xnak xpe..
        bg kat aku..
        hehhe ;)

        0
        0
        • AnneDeSilva says:

          ada ati nampak antu..
          dgn anne taknk lak ko syg kan..
          tergamak ko..

          0
          0
        • [email protected] says:

          anne senti lak

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          dengki ko ckp???
          plisss laaaaa…
          takde perkataan DENGKI dalam hdup mak ye nyahh…

          0
          0
        • hantupensil says:

          yela..anne pun aku syg gak..
          huhuhu.. ;)

          0
          0
      • sis awekmas says:

        VIOLET UMUR BERAPA?NAMPAK KIUT JE..TAKKAN LAH OVER 28.

        0
        0
    • BlackBerry00 says:

      esp. black, kan..???
      anyway, thanks so mouch kat aries n tasnim
      sbb tolong2 kat dapur mlm tu
      sori, ek
      umah bersepah!!!
      mmg blh wat menantu aries n tasnim…

      0
      0
      • [email protected] says:

        tuk naim ker

        hehehe….sory nik x tolong malam 2

        0
        0
      • hantupensil says:

        oo..yeke..bgus2..leh wat bibik nih…
        heheh

        0
        0
  34. [email protected] says:

    p ler msg kak nara mintak letak pic GBN baru kat cni… boring ler cte pasal nurul n ummi ni

    0
    0
  35. AnneDeSilva says:

    “Ketika menerima takdir yang kita rasakan tidak sesuai dengan kehendak kita, dapatkah kita rasa redha bahawa ia adalah satu pemberian daripada Allah yang patut untuk kita??….”

    0
    0
    • [email protected] says:

      kalo xsuka gan takdir 2 berdoa n buat baik banyak2 agar ALLAH dapat tukar kan takdir 2

      0
      0
  36. aries_april says:

    ummuah tuk smua…

    love all of u….

    0
    0
  37. AnneDeSilva says:

    anne nk pi ngajuk ar….daaaaaaaa~~!!!!!

    0
    0
    • violet says:

      ngajuk
      la pehal lak nih

      0
      0
      • AnneDeSilva says:

        pet kata anne dengkii…..
        pi mara dia kak…

        0
        0
        • hantupensil says:

          pet kate ko dengki..
          ish2.. smpai ati pet ckp ko mcm tuh

          0
          0
        • sis awekmas says:

          NURUL NI ACTUALI NAMPAK SWEET..MAYBE DAH TAKDE JODOH.UMI NAMPAK SGT DIA ADA WAT PERUBAHAN PD WAJAHNYA..TP TAKPE..MAKE OVER LAH KATAKAN..SEKSA MATA MEMANDANG..KALO AWEKMAS NI TGK SURE DIA PUN NK BELI BAJU TU ADOYAIIII

          0
          0
        • violet says:

          awek mas tu mesti seksis
          huhuhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          bila aku cakap…. ader ker aku cakap mcm 2/// kiuiuiuuiuuuii

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          antu tolong cilikan mulut pet tue…

          0
          0
        • violet says:

          meh akq cabai kan mlt pet tuh

          0
          0
        • [email protected] says:

          mana ader aku cakap mcm 2 anne

          0
          0
        • hantupensil says:

          xpe..nanti aku cabaikan mlut dia..
          tapi anne kena sponser cili..
          sbb cili skrang mhal..

          0
          0
        • violet says:

          nnt aku petik kt farm anne k
          huhuhuhu

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          cli pon aku kena sponsor kew??ishh takpe2…

          ala PET len kali ko tulisla SENTIMENTAL..
          ni SENTI..
          kan adik beradik DENGKI…
          lebih kurang jek tue…

          0
          0
        • [email protected] says:

          korang semua P CILI MULUT ANNE LAK…

          sebab bukan salah aku…

          heheeehhehheheheh

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          antuk dgn kak vio sayang anne..
          so dorg mang nanti2 nak cabai mulut ko pet..heheheh

          0
          0
  38. [email protected] says:

    aku cakap senti (sentimental) ler

    0
    0
    • violet says:

      yg ko lak emo
      hik hik

      0
      0
      • [email protected] says:

        mana ader emo

        0
        0
        • violet says:

          haaaaaa..
          tu emo tu…
          hehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          xder dalam kamus ati ku pekataan emo 2

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          mcm kenal jek ayat kamus tu..
          tiru aku jewk..

          0
          0
        • [email protected] says:

          dah 12 tahun aku guna ayat 2 ler anne….

          0
          0
  39. violet says:

    erk….
    nk blik dh…
    huhuhu……..

    0
    0
    • [email protected] says:

      PETro dah habis ker… awal balik

      0
      0
      • violet says:

        akaq nih kutip smph jer kt cni
        tu yg ada ikut suke ati je nk lik
        huhu

        0
        0
        • [email protected] says:

          mcm 2 ek akak

          0
          0
        • hang...cur... says:

          jgn kutip sumpah udah ler…

          0
          0
        • hantupensil says:

          oo..kutip smpah..
          hehehe… seb bek lory smpah xangkut ko skali..
          hehhe

          0
          0
      • sis awekmas says:

        NAK BALIKDAH KE VIOLET?AWAL LG NI..

        0
        0
  40. hang...cur... says:

    yuhuuuuuu…
    x ilang lg letih aku nih…
    semata2 nk naikkan artikel pasal korang…
    mcm2 nama dah aku tukau…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ye ke poco tq poco

      0
      0
      • hang...cur... says:

        sepatotnyer ko kene thank u ngan nek jah gak…
        nek jah yg byk tolong ‘pecah’kan rekod dier…

        0
        0
  41. AnneDeSilva says:

    ckp pasal cili..
    anne nk share dgn korunk..
    masa anne g australia dlu kan..
    nk tau tak..
    cili merah kat sana mahal sgt taw..
    sekilo cili 19.99 dollar..
    maknanya 60 hengget wit kita..
    makcik anne tanam sendri jek..
    cili sana pon besar2..
    montok2…

    0
    0
    • hang...cur... says:

      besar2…?
      montok2…?
      ader kah cam anne gak…?
      kekekekeke…

      0
      0
    • hantupensil says:

      montok mcm anne ke?
      huhuh

      0
      0
      • [email protected] says:

        macm anne ler..xkan mcm ZIZIE lak

        0
        0
      • AnneDeSilva says:

        ada gak ku cabaikan jugak mulut poco dgn antu..
        montok mcm perot antu..heheh

        0
        0
        • hang...cur... says:

          kekekeke…
          cabai sedap per…
          mkn ngan tempoyak…
          fuyooooooooooooo…

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant poco buat kek lapis cabai

          0
          0
    • [email protected] says:

      mmg pun mahal… skrg pun kat pasaran, harge borong 1kilo rm7,, klu bli kat pasar 1kilo rm 9 jap lagi naik rm10 sekilo..

      tapi cili skrg brkualiti.. gemuk2 dan montoks2…
      cute cam anne..
      stiap ptg balik keje clip suke amik ketenangan kat ladang ngan hubby ngan babyHadif…

      best giler…

      0
      0
  42. aries_april says:

    korang kat ats gdh pa…
    sorry klau sbb aries anne ngan pet gduh…

    0
    0
    • [email protected] says:

      gurau2 manja jer 2

      0
      0
    • hang...cur... says:

      gaduh aries gaduh lar ngan pet…
      aku sokong…yeah aku sokong…
      gaduh jgn x gaduh…

      0
      0
      • aries_april says:

        napa lak ko ni poco?

        0
        0
      • [email protected] says:

        POCO memang batu api……
        tp aku tetap sayang kat poco…..

        tp lagi sayang kat sapa yang p GBN lagi ler.. hehehhe

        0
        0
  43. aries_april says:

    kak black…
    aries tlong skit2x ja….
    dh biasa…..

    stkat nk bt bibik tu ok lah…

    0
    0
    • [email protected] says:

      yang tolong banyak aku….

      tp kak black gak puji pun

      0
      0
    • hantupensil says:

      kalo jd bibik aries charge brapa?
      leh jd bibik kat umah aku..
      tlng mak aku,,

      0
      0
      • AnneDeSilva says:

        bek wat bini jek antu..

        0
        0
      • aries_april says:

        ok ja…
        as friend…
        0 charges

        0
        0
        • hantupensil says:

          0 charge jek..
          huhuh.. nnti every sunday dtg umah aku yea..
          tlng kemas2 umah..tlng msak sklai
          hehehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko wat bini la antu… senang sikit kire
          hhuuuuu..

          0
          0
        • aries_april says:

          aries ok ja…
          tkt flight ko spon ok?

          0
          0
    • sis awekmas says:

      SOFT SPOKEN JA ARIES NI YE..SURE COMEL GAK MACAM VIOLET.BETUL KATE ANNE TU..CILI SANA MEMANG MAHAL.AWEKMAS KALO NAK MAKAN MEGI SURE DIA PETIK CILI AKAK…NAK BW FLY JUGAK.HI3.

      0
      0
      • hantupensil says:

        soft spoken yea..hehe
        xjugak..gila2 gak..hehehe

        0
        0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,, mcm 2 ek…

        nama aku xnak sebut lak akak awekmas ni….

        kalo awekmas msti dia sebut nama aku… hehehe

        0
        0
      • aries_april says:

        huhuhuhuhu…x knl mka x cnta….

        0
        0
  44. AnneDeSilva says:

    ok la korg..
    anne out dlu..
    pi membawa diri sat…
    Salam..
    jupe lg bila2 nanti..salam..

    0
    0
    • [email protected] says:

      ok anne… aku pun macm nak kuar gak ni…. xtau nak cter aper lagi ni

      0
      0
    • aries_april says:

      anne…jgn la mrjuk…

      0
      0
    • hantupensil says:

      aik anne mrajuk ke..
      huhuh…

      0
      0
    • hang...cur... says:

      jgn lupe beli cabai besar bg kat aku…

      0
      0
  45. potpet says:

    xder org lg ker…
    mana kak black…?
    mana lelain nih…
    mana nek jah…?
    mana…mana…????

    0
    0
  46. [email protected] says:

    u all kuar dulu… nant kalo ader umah baru panggil aku kat YM ek…

    letih ler ari ni… dari pagi lagi aku dok komen kat cni

    0
    0
    • hantupensil says:

      xpe2 pi rehat..
      aku nak pi kaco budak praktikal jap…

      0
      0
    • aries_april says:

      alah…aries pn dr pg gak…
      ok ja…

      0
      0
      • potpet says:

        pet tuh mmg…
        cam kurang tenaga jerk…
        x cukop vitamin a sampai z aaarrr…

        0
        0
        • [email protected] says:

          sian die poco… tak cukup mkn dek comment Bn dr kul 7pg td…

          die klu lleh nak telan keyboard tu,,, satu2..
          pastu die kenyang mkn alphabet.. A – Z
          tu vitamin gak tu… vitamin A – Z

          0
          0
        • [email protected] says:

          nak kutuk aku pun tunggu ler…. xsempat kuat korang dah kutuk

          0
          0
        • aries_april says:

          pet ni handsome actually…
          even saiz dia cam tu…

          0
          0
  47. BlackBerry00 says:

    korg borak jer ek..
    aq kene siapkan schedule
    pasni aq 4.30 dh chow blk..

    jumpe besok..
    umuaaahhh tuk uowls!!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      dadadada kak BLACK

      0
      0
    • aries_april says:

      ummuah tuk akak jg…

      0
      0
  48. torres says:

    liverpool dah ade sponsor baru and of coz new jersey…check this out…

    0
    0
    • [email protected] says:

      weiya…
      slalu comment last2… dorang smue nak kuar dah tuh!!..
      nape lambat…

      0
      0
    • aries_april says:

      salam

      0
      0
  49. violet says:

    aik
    xder org ke

    0
    0
  50. potpet says:

    ader manusia lg ker kat sini…???
    huhuhu…

    0
    0
    • violet says:

      UFO je

      0
      0
      • [email protected] says:

        HAHAA…ultraman trao pun ader poco..
        ko nak pe lg? transformers bumble bee tak der lg…
        mane die pegi pun aku tak tau..

        0
        0
  51. aries_april says:

    1 jam g nk blik dh…
    x sbr…
    skit tul la pala ni…

    0
    0
    • [email protected] says:

      nape aries,,,
      kn dah perang lg ngan pet..

      aries, clip nak tanyer.. aries lahir tahun brape?

      0
      0
      • aries_april says:

        87….

        korang…
        p page baru lah….

        0
        0
        • [email protected] says:

          OOO….
          clip pun tak jauh dr aries,,, wlupun married
          thn 84,,,

          0
          0
  52. pening says:

    Biasela..artis2 ni kalau dressing tu, mmg x hingatt…ntahla, x tau nk ckp…

    0
    0
    • syaziem says:

      nama pn artis kn..tntu ler mrk nk nmpk vogue utk peminatnya jg..tp bior ler bersopan skit kan..

      0
      0
  53. syaziem says:

    em xsbr nk tgk penampilan muslimah dr mereka berdua..tentu nmpk lbh manis kan..

    0
    0
  54. pinkypanthers says:

    he he he…..

    0
    0
  55. ewiezz says:

    umi mmg cantik bile tgk real, knp ntah lam gambo, tv ke filem ke kureng sket… tp mmg dia canteeekkk

    0
    0
  56. gosipgurlfea says:

    muka dia cam cucuk botok………………

    0
    0
  57. farenova says:

    hahahhaha..hebat pantun tu… sian nurul..padahal dia pun cantek..tapi nampak malap tepi umie aida..

    0
    0
  58. FakePlasticLife says:

    waduh waduhhh Nurul..
    lama tak nampak kat TTDI..

    0
    0
  59. malaysian says:

    yang hitam tu..
    walaupun hitam tapi natural beauty
    yg putih melepak tak hengat tu…
    dah di campur adukkan ngan botox…
    tak natural…..tiruan…
    buat apa?
    bukan cantik sangat pon kalau dah terlebih2 ni……

    0
    0
  60. CYUNK says:

    CANTEK ARR DOWG…SALUTE DGN U 2…

    0
    0
  61. I find out some thing new on different blogs daily. It really is constantly stimulating to see content material of other writers and learn slightly a thing from them. Thank you for sharing.

    0
    0