Written by AbangNara | April 21st, 2009

stephanie liah

Ingat lagi tak gambar awek Chinese yang mantap bergambar bersama Fizo Omar? Kalau belum tengok, kami sarankan anda tengok dulu gambar-gambar tersebut sebelum melayan gambar yang akan kami kongsikan ini.

Daripada komen salah seorang pembaca blog ini, awek Chinese tersebut berkemungkinan besar adalah Stephanie Liah, seorang model yang sangat-sangat cantik dan menarik. Setelah membuat sedikit kaji selidik, hasilnya amatlah mengkagumkan. Stephanie Liah sudahpun berkahwin dan mempunyai seorang anak.

Dengan jujurnya kami mengkagumi kehebatan Stephanie Liah menjaga bodynya. Memang layak digelar hot mom Malaysia. Walaupun sudah beranak satu, masih maintain body seperti seorang anak dara. You got our salute Stephanie Liah.

Lagi gambar-gambar Stephanie Liah, seorang hot mom dan model Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

Baca Yang Ini Pulak:-

108 responses to (GAMBAR)Stephanie Liah, Hot Mom Dan Model Mantap

  1. singa ganaz says:

    tadi ngantuk tetiba segar jap…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  2. bUDakgEnIus says:

    AKU SECOND…q=P

    Kalau anak korunk nak baik2,
    So,
    jgn la tunjuk perangai yg tak elok depan dorng,
    Kalu tak,
    Sure bila dah besar,
    Jadi mcm setan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. iu says:

    nasib baik org cina..ada excuse la jugak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mantikulaz says:

    bolehlah tahan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. mien.. says:

    cutenyer ank die..geram jer nk cubit2 pipi 2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    alahaiii.. comei nyer ank die… (abaikan keseksian mak die jap)
    ni y wat aku tak sabar nk ader ank sendiri nie
    huhuhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. lilies says:

    Baby cute mommy hot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. rozy says:

    anak dia muka orang dewasa..sure bila besar ni handsome…eh baby boy kan??
    mama cantik..
    wah..happy family

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. bUDakgEnIus says:

    SORRY TO ALL MY FRIENDS..

    TO: kak nara, ain,penari poco-poco, fiza224, nekounam, flower, mantikulaz, lilies & sape2 yg mengenali diri ini..

    MINGGU ni & minggu depan aku ade FINAL EXAM..So,korunk guys..Doa2 kan aku key..

    MAYBE dlm dua mggu nie aku TAK DAPAT JOIN U’LL GUYS..huhuh..

    Apepun, Gud Luck Everybody..Miss u all.. da..

    p/s: Pening kepala study sampai muntah HIJAU…hehehe…adiostalavista bebeh..q=P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. arome says:

    wow..marvellous…goreng pon sodap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. arome says:

    gambo last tue..mengamcam abis….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. lilies says:

    juz see her son blog..Hurmm..mmg seem happy fam..wif her hubby n baby boy..Ryan Raffaeel xsilap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. lilies says:

    visit dis http://www.ryanraffael.blogspot.com luverly pics of her fams..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. yusha says:

    baby die so cute……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Penari Poco2 says:

    Nape tukar format plak kak nara?
    ape2 pun kami tetap sokong beautifulnarablog.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Penari Poco2 says:

    comel gak muka aku yerk!
    kikiki…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Penari Poco2 says:

    amboi…pocongcomei…mulut ko dah kene GAM..

    tu la…jgn celupar sgt. kikiki…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ONCET says:

    ooo..tul ler dia kawen dgn orang melayu kite…siap ada gambo kawen dia lagi….

    hurmmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. flower says:

    salam..
    aku pon nk say SORRY jgak..
    to all..
    –> kak nara,penari poco-poco, ain, hanz, pocongcomei, fiza224, nekounam, bUDakgEnIus, mantikulaz, lilies & sape2 yg kenal aku..

    this week n next week aku kena bwat report practical..because next sem is last sem aku study..so aku kena concentrate kat FYP..
    –>aku akan merindui beautifulnara n korang semua..nanti kita borak lg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. lilies says:

    to all yg got exam/practical..all da besh..gud luck ok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. rina says:

    ler..korang ni tak baik tau ngutuk org sesuke hati..dier tu kan model biase le..jarang tau model2 n artis nie tayang baby n sanggup ambik pic dgn baby..kebanyakannye sembunyi status..cis..aku respect hot mama mcm dier ni..tak yah nak kutuk2 dier pakai seksi..lgpun dier non-muslim chinese lg..bgus kite tegur artis seagame dgn kite..nasha aziz,fasha sandha,nek azizah tu..and ramai lg…meka dah la muslim..tp sexy giler…so kite jgn judge org dulu sblum kite judge org seagame dn kite erk..tak baik..huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa ganaz says:

      betul.. kita judge dredd jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mimi says:

      tul tu rina..dia ni kan mualaf,aku baca dia da masuk muslim.alhamdulllah…tatu ke seksi tu biarlah,tatu tu macam da lama sebelum peluk islam kot,yg seksi tu biarla laki dia yg lbh layak tegur…kita amin kan je.comel handsome gila anak dia ni,macam dia n husband kan?ouihhh tringin nak anak lah pulak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mimi says:

    jap jap cuba tgk gambar2 lama dia di http://www.myspace.com/stephanieliah86
    dlu bkn main lg..minum arak,bersosial,lesbian..harap2 skrh dah berubah lah..amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mat rox says:

    besarnya anak dia…macam 8bulan je…makan apa bai.patutla lahir 3.8kg..takutnya tak rabak ke.opps rock rock aku rock janji rock.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. singa betina says:

    lawa nya mama dia walau dah beranak..patutla menang ratu sarawak tourism..anak pun comel..mana gambar kawin nya nara??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ryan says:

    ryan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. [...] sambutan hangat diterima apabila kami paparkan gambar Stephanie Liah dengan anaknya. Nampaknya populariti model Malaysia yang bernama Stephanie Liah ini pasti akan naik [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. mien.. says:

    cntk gak ek blog nara ni skang..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Blanker says:

    Suruh Telanjang aja baru keliatan, dah jatuh nggak pantat ma pepayae.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. miss comet says:

    pompuan ni lbh baek jgn pakai baju trus, pakai baju pun alang2 dia tutup yg mana patut ja….kata nak convert ke Islam tapi pakaian tak nak ubah sket ke, bkn nak suruh pakai tudung trus pun tapi cubalah pakai pakaian bek2 sket sejuk skit mata yg memandang aset tu tak payah tayang pun org dah tau lah mantop… …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ryan says:

    ryan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ryan says:

    ryuan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Bunga says:

    .: Ank dia cute gilerrr..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. cik kiah says:

    oh minah ni,kejap naik kejap turun macam chipsmore.die nih bespren poreber pasha sendat dulu.menghuha kat BB,kat kelab malam,kat pub.tapi sekarang dengar sudah jadik enemy poreber plak,gadooooh!dedua ekor ni harap je muka lawa body mantap tapi kaki arak,kaki rokok,kaki jantan,pakaian tak cukup kain.dedua gila gelemer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • She is says:

      ape la ko nie Cik kiah,,,kutuk n mgeata org jer taw..ko 2 baek sgt kew??? lantak la fasha n Steph nk buat ape pun kt bb 2…nk clubbing or ape kew,,pakai duit ko kew????????? nmpak sgt jles dgn org…nmpak sgt la ko nie x lawa! hahahahahahahha..kesian erk…dats y la pndai nk mgeata org jek…hahahahahaha…ko xde hak nk judge sape2 mlainkn Allah..dosa ko yg suke mgata n mgutuk org lg besar dr dosa org yg kaki arak kew, rokok kew..ingt ckit Cik Kiah oi!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. singa ganaz says:

    sapa nk nombor HP stephanie??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. lyn says:

    dia skrg dah islam dah.tu sumer gambar2 lama die.minah ni bes pren poreber pasha sandat.skrg da gadoh.nama islam dia nur rihana…cantik n mantap orgnya kalu kat luar.kat gambo kureng le..anak dia comey sungguh.kita sbg umat islam doakkan jelah sedara baru kite ni.biasala media..org dah berubah,pi godek2 gambo lame…mmgla PANAS!biasalah manusia,suka marah dan menghina manusia yg die tak kenal. tanpa alasan.cakap die ni tak lawa lah,macam2.hakikatnya aweq ni lawa,sexy.aku sbg pompuan tercabar gakz,tp takla sampai menghina dia..aku tak kenal dia ni.tau dia pelakon dan model jerk..kite melayu mmg mcm tue..brubahla..buat apa kita tambah dosa sedangkan mualaf kita ni tgh brubah kumpul pahala.dia dah msk islam,dah suci dr dosa2 die yg kite nampak ni la kan..stuju x kawan2?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. lipgloss says:

    oh, pasal kes masuk Islam hanya kawan terdekat jer yang tahu…Alhamdullillah…tapi kalau dah masuk Islam tu mestilah ada limit…jgn lebey sudaa..kesian husband tanggung doser… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Ding says:

    lipgloss , pompuan melayu lagi la sial. apa guna belakon baik sgt tapi sembunyi dosa? biar dia peluk islam no limit i like it! not hyocrite

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Noni says:

      Hoi ding sial. Siapa lu nk ckp semua perempuan melayu sial. So, rosmah mansur sial juga la sbb u kata semua perempuan melayu!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Ding says:

    rina, i agreed with u. sebenar nyer pompuan2 melayu yg tak hot tu jeles dgn stephanie. ngumpet jer pandai. kan bagus kita tgk reality kehidupan org yg sebenar.

    wanita malaysia patut respect steph, dia contoh terbaik! hebat org SARAWAK!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • She is says:

      yup..org sarawak nang hebat!! super hot!!! sarawak chick mancit2,,damn gorgeous!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. affa says:

    hmmm, gmbr artis melayu n islam kita yg berkemban pun ada nyah… inikan pulak dia…yg terang2 non halal…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. shasney says:

    haha…knapalh nak pcaya sgt yg stephanie nie chinese mix iban??…dia xda mix lh…dia pure ibanlh…aku knal dia nie…org yg malu mgaku bngsa sendiri..haha..klakar kau nie stephanie…sbelh bapa dia iban,sbelah mak pun bngsa iban..kesianlh kau…apalh nak mlu sangat dgn diri yg mmg orang iban..alahai…klaulh bnyk org ikut mcm kau,alamatnya,pupuslh bangsa kau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. She is says:

    apa la korg nie…kutuk2 org jer taw!! stephanie x slh pun dgn u ol..korg xde hak nk judge dy la…cermin dlu muke korg b4 nk kutuk org lain.. nmpak sgt jeles dgn stephanie..she’s hot,,damn gorgeous,,awesome,,super duper hot mama!! i admit it…sape2 pun jeles if tgk steph..but im proud with u steph, sarawakian mmg cantik2!! besa la org borneo mmg Hot!!! proud 2 b iban step! lantak la org nk ckp ape,,,ape yg dorg ckp 2 xmjanjikan dorg 2 msk syurga…huh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. [...] Anda kenal tak siapa itu Stephanie Liah? Mungkin ramai yang tak kenal dengan model seksi bernama Stephanie Liah ini sebab dia tidak bermain di arena permodelan Malaysia tapi rasanya dia agak popular jugak di luar Malaysia. Kami pernah menulis tentang Stephanie Liah suatu ketika dahulu dalam entri Gambar Stephanie Liah, Hot Mom dan Model Mantap. [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Reena says:

    Kussssss semangat..comelnya anak dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Noni says:

    Tak seksi pun. Luna maya dgn cut tari lg seksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. [...] Anda kenal tak siapa itu Stephanie Liah? Mungkin ramai yang tak kenal dengan model seksi bernama Stephanie Liah ini sebab dia tidak bermain di arena permodelan Malaysia tapi rasanya dia agak &#1088&#959&#1088&#965&#406&#1072r jugak di luar Malaysia. Kami pernah menulis tentang Stephanie Liah suatu ketika dahulu dalam entri Gambar Stephanie Liah, Hot Mom dan Model Mantap. [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. pisau cukuq says:

    actually stephanie liah nie da CONVERT 2 ISLAM…
    suami dia nama remy..
    nama anak dia pon xnampak mcm islam..
    harapkan RAYYAN 2la yg dapat menyelamatkan anak dia bila dia besar nanti…
    but spells pon RYAN…more 2 western..
    kalo da macam nie la perangainya…
    xyah masuk ISLAM pon xpe…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. milo says:

    cantik sgt ke? penat aku belek… kat mn y cntik sgt tu?
    lg 1 pe hal minah ni buat ngn artis2 laki ni? hm……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. i was just browsing along and came upon your blog. just wantd to say great web site and this post really helped me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0