Written by AbangNara | October 28th, 2011

Comelnya ~~~ Ba ba bap sikit.

gambar anak sheikh muszaphar

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (GAMBAR)Terbaru Sophea Isabella, Anak Sheikh Muszaphar Yang Serius Cute

  1. ehem says:

    mmg sgt cute –loving couple

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
  2. gerrard says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 60
  3. hazamon says:

    comel……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  4. Dzarif's says:

    i love the last pic! shoo shuweett!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
  5. pandan says:

    comelllnyaaa gambar yg last tu … semoga rumahtangga yang dibina berkekalan hingga ke akhirnya ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
  6. march53 says:

    Alolololololo comel nye! Rasa nak kawen pulak tgk baby comel comel macam ni :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  7. Mylo says:

    Rambut anak dia tersangatla lebat..
    Knp org skrg xcukur rambut baby ek..
    Kalau cukur nnt tumbuh balik lagi cantik rambut baby tu..
    Xdela serabut gitu..huhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  8. hakimi says:

    comel2…..
    nk yg lebih comel kt sini… http://teropong-semalaysia.blogspot.com/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. lalalala says:

    sweetnye,rmbut tebal :)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  10. bertuahnya..baba dia ensem :D

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  11. jes says:

    comel gile..gmbr yg last so sweet..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  12. tutti fruitti says:

    mmg chomelll…tuah badan…diri sendiri handsome…isteri pun cantik…so of course anak comelll

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  13. suka tgk says:

    sukanye tengok mereka nie..
    loving couple..
    gambar last tu sweet sgt.. gmbr tapak kaki mereka bertiga.. rasa nak kawin jgk je.. semoga berkekalan ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  14. Anie says:

    suke sgt pic yg last tu…. x yah komen la psl umur coz setiap yg muda pasti akan jd tua… itu realiti hidup ni kan? peace yo!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  15. Reena says:

    Cantek ah jaket coklat tu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. macam2 says:

    alamak aiii..kepala gondol tu…konfirm genius!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  17. wani says:

    sweetnye gambar yg last skali tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  18. SnowK says:

    untung la ayh handsome!~~..HAppy family..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  19. faisya says:

    comelnya pic last tu!!! cute tang tetiba je ada tapak kaki kecik sgt kat tgh2… comelnya!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  20. aku pun comel says:

    comeynya!!! bby tuh lelaki ke pompuan konfius sekejap
    tengok dri semua dressing lebih kepada lelaki kalau pakaikn pakaian pompuan tentu betambah comey…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  21. student bandung says:

    gmbr last tu priceless gila!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  22. ashfa says:

    tomey33…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. bunga says:

    suke nye gmbar yg last tu..comel je kaki baby tu :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  24. Darlyn Azlinda says:

    Perghhh..Lawa betul rambut anak dia!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  25. liza gedik says:

    cutenyeeeeerrrr …. bapak dia ..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  26. Izza J says:

    Suka sgt tgk kebahagiaan family ni..semoga terus bahagia di dunia dan akhirat..pic last tu paling sweet..baby sophea sgt comel, secantik2 ciptaan Allah..:)
    http://www.izza-j.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Izza J says:

    Suka sgt tgk kebahagiaan family ni..semoga terus bahagia di dunia dan akhirat..pic last tu paling sweet..baby sophea sgt comel, secantik2 ciptaan Allah..:)
    http://www.izza-j.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. umi says:

    ini patut letak tajuk bapak cute

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  29. farhana says:

    rmbut potong la licin, orang kata rambut dari dalam perut tak elok, tebal sangat rambutnya tu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  30. cumils sungguh….lebat rambut die ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  31. icha8181 says:

    Kebanyakan baju baby tu berbelang~~~ hehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  32. aku says:

    bapak lg comel adalah….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  33. abc says:

    handsome giler…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. irisixora says:

    perghh!!rambot pacak ank dia…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. GTA says:

    alololo..comelnyeeeeeeeeeeeee…bapak dia..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. ain says:

    comelnye gambar bwh sekali tuh…!
    .hahahahhahah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. NUR says:

    Semua baju anak dia baju bayi lelaki…agaknya Dr SMS ni ingat dapat anak lelaki kot….Kalau tak tengok betul – betul tu..mesti ingat anak dia lelaki…muka macam lelaki:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. Ewi says:

    GAMBAR YANG LAST TU COMELNYAAA!!!! UNIK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. dunno says:

    KPOP sunggoh rambut ank dia..haha

    btw really like all those pics.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. azu says:

    maaf cakap,yang super cute tu Dr SMS. serius.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  41. Pic yang paling last tu sangat comel!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. meeradriana says:

    nmpk cam gayboy je ek..
    tapi pic last mmg cute..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. cute.serius cam anak patung.gambar last memang happy family :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. UUI says:

    so sweet lol last pict tu…i like 1000x

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. kak temah ratu skandal says:

    anak kak temah leteww..muiahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. kblog says:

    cute gitummo gambar last hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. lisa hana says:

    x sabar…nk tggu second nyer anak…anak girl…msti lawa cam bapak dia………………………yg nie uper mak…klau rupe mak……peratus cinta emak yg byk….mcm anak2..kak abby…….ups.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. excensymn says:

    Hi!
    like you post: to my @lfrinuzi twitter

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. jeng jeng says:

    kecewa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. […] Sumber :  Beautifulnara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. saya says:

    gen mak bapak dia memang lawa2.. pasal tu anak pun dapat comel aje. Tapi kalau nak tau lawa tidak tunggu dia beso

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Hi ada sayang, apakah kamu menikmati dengan video YouTube komik? Hmmm , itu menyenangkan , saya juga menonton video YouTube ini komik saat ini .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Sebagai admin dari halaman web ini bekerja , tidak diragukan lagi sangat cepat itu akan menjadi terkenal, karena kualitas isi nya .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. HeepleCib says:

    Halo teman-teman , artikel yang sangat besar tentang cultureand sepenuhnya menjelaskan, tetap up setiap saat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Aku begitu bosan di sore hari saat , tetapi ketika saya melihat ini klip YouTube lucu di blog ini saya menjadi segar dan senang juga.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Ada apa ini aku Fiona , saya juga mengunjungi situs ini setiap hari , situs ini sebenarnya baik dan orang-orang benar-benar berbagi pikiran cerewet .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0