Written by AbangNara | October 28th, 2011

Comelnya ~~~ Ba ba bap sikit.

gambar anak sheikh muszaphar

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

gambar anak sheikh muszaphar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (GAMBAR)Terbaru Sophea Isabella, Anak Sheikh Muszaphar Yang Serius Cute

  1. ehem says:

    mmg sgt cute –loving couple

  2. gerrard says:

    1st! hahaha

  3. hazamon says:

    comel……

  4. Dzarif's says:

    i love the last pic! shoo shuweett!!

  5. pandan says:

    comelllnyaaa gambar yg last tu … semoga rumahtangga yang dibina berkekalan hingga ke akhirnya ..

  6. march53 says:

    Alolololololo comel nye! Rasa nak kawen pulak tgk baby comel comel macam ni :P

  7. Mylo says:

    Rambut anak dia tersangatla lebat..
    Knp org skrg xcukur rambut baby ek..
    Kalau cukur nnt tumbuh balik lagi cantik rambut baby tu..
    Xdela serabut gitu..huhu

  8. hakimi says:

    comel2…..
    nk yg lebih comel kt sini… http://teropong-semalaysia.blogspot.com/

  9. lalalala says:

    sweetnye,rmbut tebal :)

  10. bertuahnya..baba dia ensem :D

  11. jes says:

    comel gile..gmbr yg last so sweet..

  12. tutti fruitti says:

    mmg chomelll…tuah badan…diri sendiri handsome…isteri pun cantik…so of course anak comelll

  13. suka tgk says:

    sukanye tengok mereka nie..
    loving couple..
    gambar last tu sweet sgt.. gmbr tapak kaki mereka bertiga.. rasa nak kawin jgk je.. semoga berkekalan ..

  14. Anie says:

    suke sgt pic yg last tu…. x yah komen la psl umur coz setiap yg muda pasti akan jd tua… itu realiti hidup ni kan? peace yo!

  15. Reena says:

    Cantek ah jaket coklat tu..

  16. macam2 says:

    alamak aiii..kepala gondol tu…konfirm genius!

  17. wani says:

    sweetnye gambar yg last skali tu…

  18. SnowK says:

    untung la ayh handsome!~~..HAppy family..

  19. faisya says:

    comelnya pic last tu!!! cute tang tetiba je ada tapak kaki kecik sgt kat tgh2… comelnya!!!

  20. aku pun comel says:

    comeynya!!! bby tuh lelaki ke pompuan konfius sekejap
    tengok dri semua dressing lebih kepada lelaki kalau pakaikn pakaian pompuan tentu betambah comey…

  21. student bandung says:

    gmbr last tu priceless gila!!!

  22. ashfa says:

    tomey33…….

  23. bunga says:

    suke nye gmbar yg last tu..comel je kaki baby tu :)

  24. Darlyn Azlinda says:

    Perghhh..Lawa betul rambut anak dia!

  25. liza gedik says:

    cutenyeeeeerrrr …. bapak dia ..!!!

  26. Izza J says:

    Suka sgt tgk kebahagiaan family ni..semoga terus bahagia di dunia dan akhirat..pic last tu paling sweet..baby sophea sgt comel, secantik2 ciptaan Allah..:)
    http://www.izza-j.blogspot.com

  27. Izza J says:

    Suka sgt tgk kebahagiaan family ni..semoga terus bahagia di dunia dan akhirat..pic last tu paling sweet..baby sophea sgt comel, secantik2 ciptaan Allah..:)
    http://www.izza-j.blogspot.com

  28. umi says:

    ini patut letak tajuk bapak cute

  29. farhana says:

    rmbut potong la licin, orang kata rambut dari dalam perut tak elok, tebal sangat rambutnya tu…

  30. cumils sungguh….lebat rambut die ^_^

  31. icha8181 says:

    Kebanyakan baju baby tu berbelang~~~ hehehehehe

  32. aku says:

    bapak lg comel adalah….

  33. abc says:

    handsome giler…

  34. irisixora says:

    perghh!!rambot pacak ank dia…

  35. GTA says:

    alololo..comelnyeeeeeeeeeeeee…bapak dia..hehehe

  36. ain says:

    comelnye gambar bwh sekali tuh…!
    .hahahahhahah!!!

  37. NUR says:

    Semua baju anak dia baju bayi lelaki…agaknya Dr SMS ni ingat dapat anak lelaki kot….Kalau tak tengok betul – betul tu..mesti ingat anak dia lelaki…muka macam lelaki:)

  38. Ewi says:

    GAMBAR YANG LAST TU COMELNYAAA!!!! UNIK

  39. dunno says:

    KPOP sunggoh rambut ank dia..haha

    btw really like all those pics.

  40. azu says:

    maaf cakap,yang super cute tu Dr SMS. serius.

  41. Pic yang paling last tu sangat comel!!

  42. meeradriana says:

    nmpk cam gayboy je ek..
    tapi pic last mmg cute..

  43. cute.serius cam anak patung.gambar last memang happy family :-)

  44. UUI says:

    so sweet lol last pict tu…i like 1000x

  45. kak temah ratu skandal says:

    anak kak temah leteww..muiahahaha

  46. kblog says:

    cute gitummo gambar last hihi

  47. lisa hana says:

    x sabar…nk tggu second nyer anak…anak girl…msti lawa cam bapak dia………………………yg nie uper mak…klau rupe mak……peratus cinta emak yg byk….mcm anak2..kak abby…….ups.

  48. excensymn says:

    Hi!
    like you post: to my @lfrinuzi twitter

  49. saya says:

    gen mak bapak dia memang lawa2.. pasal tu anak pun dapat comel aje. Tapi kalau nak tau lawa tidak tunggu dia beso

  50. Hi ada sayang, apakah kamu menikmati dengan video YouTube komik? Hmmm , itu menyenangkan , saya juga menonton video YouTube ini komik saat ini .

  51. Sebagai admin dari halaman web ini bekerja , tidak diragukan lagi sangat cepat itu akan menjadi terkenal, karena kualitas isi nya .

  52. HeepleCib says:

    Halo teman-teman , artikel yang sangat besar tentang cultureand sepenuhnya menjelaskan, tetap up setiap saat.

  53. Aku begitu bosan di sore hari saat , tetapi ketika saya melihat ini klip YouTube lucu di blog ini saya menjadi segar dan senang juga.

  54. Ada apa ini aku Fiona , saya juga mengunjungi situs ini setiap hari , situs ini sebenarnya baik dan orang-orang benar-benar berbagi pikiran cerewet .