Written by AbangNara | July 24th, 2011

21 Julai 2011 adalah tarikh paling bermakna buat angkasawan negara kita, Sheikh Muszaphar dan isterinya Dr. Halina. Kelahiran anak mereka yang diberi nama Sophea Isabella dengan berat 3.6kg sememangnya sangat-sangat dinantikan. Dan sesungguhnya kekacakan dan kecantikan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina memang turun kepada anak mereka.

gambar sophea isabella

Cute gila kan gambar Sophea Isabella di atas? Abang Nara ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan jutaan tahniah kepada Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina. Selamat menempuh alam ibu bapa. Nanti uploadlah lagi gambar-gambar Sophea Isabella. Rasa tak puas pulak menatap kecomelan baby mereka berdua. Tak gitu?

gambar sophea isabella

Jangan lupa jadi fan Facebook Sheikh Muszaphar di sini.

64 responses to (GAMBAR)Sophea Isabella, Anak Sheikh Muszaphar Dan Dr. Halina, Super Cute ~~~

  1. maya says:

    cutenya…geram nx cubit.:)

    0

    0
  2. maya karim says:

    chumillllllnyeeeeeeeee… :)

    0

    0
  3. DayDay says:

    Subhannallah, comel nyer bb nie…wish my bb nanti comel cam ni nanti..Amin

    0

    0
  4. mTb says:

    tahniah Dr Sheikh Muszaphar & Dr Halina, mmg mewarisi mama n papa dia lahhh! comeyyyy sgt2! :)

    0

    0
  5. Bawang Bakong says:

    comel sgt2..jeles tgk huhu…hitam lebat rmbut anak dia..waaa!! congratsssss ;)

    0

    0
  6. student bandung says:

    Subhanallah..indahnya ciptaan Tuhan..
    semoga ibu dan bapa nya akan mencorakkan dia menjadi seorang muslimah sejati..amin….~

    0

    0
  7. manja says:

    comel sgt3,,,, semoga besar nt jd ank yg solehah yer… :)

    0

    0
  8. ^^ says:

    lebatnye rambut anak die
    comel
    kalu kecik pn dh comel mcmni,besar nanti mest lagi comel

    0

    0
  9. anti kaki-gosip hati busuk says:

    comelnya awk ni.. sesuai ngan nama.. congrats dr harlina&dr sheikh! :))

    p/s: ni kang ade la kaki_gosip yg bodoh otak lembu dtg nak ckp anak sedara die lagi comel tu. kesian betul ngan mak bapak kaki_gosip buduh dpt anak busuk hati!

    0

    0
  10. mia says:

    abg nara btul k 21julai? Bru 3 hari dah potong kuku?

    0

    0
  11. kopi 3in1 says:

    tapi mcm aneh je…lahir 21julai dah besar gitu…dah leh posing gitu? hmm….biar betik..ke salah info neh…

    0

    0
  12. cik rose says:

    comey sgt…rmbut pulak lebat….tahniah ..

    0

    0
  13. shahir says:

    SNGT COMEL!!!!

    0

    0
  14. Farah says:

    Tahniah Dr.Sheikh dan Dr. Halina..comel sangat anak dorang..Dr.Sheikh suka tengok kembar yang dalam rancangan Junior Masterchef Australia ke..sape yang pernah tengok rancangan tu akan paham pe y saya maksudkan..

    0

    0
  15. gyulee gyuri says:

    Ya Allah…cute sgt2…..kecik2 dah pandai kenyit mate ye…hehehe…Ya Allah ,permudahkan lah aku nak ada anak juga ni…hehehe

    0

    0
  16. Asyraf says:

    nice astronaut

    0

    0
  17. neyna says:

    tahniah ye..baby umur camni x nmpk lg kecomelannyer…dah 30hari tembam2 isi badan dah naik mmg best terserlah kecomelan mereka..

    0

    0
  18. anavannviel says:

    cuteeeeeee!~

    0

    0
  19. aneesa says:

    comel :) congrats to them..

    0

    0
  20. k says:

    err..btul ker bru 3 hari..my cousin lahir 4kg something..takde r bsar cpt sgt nih

    0

    0
    • aku says:

      yela… baru 3 hari dah blh buka mata mcm tu ek??

      0

      0
      • saya comei says:

        tk dk pelik pun…bb baru lahir mmg dh buleh bukak mata..anak saya lps bsalin pun dh bukak mata n after 2 jam deliver pun kenyit mata time nk ambk gambar dia..

        0

        0
        • Cikgu Zakiah says:

          aah..xpelik pon sbnanya.ank aku kuar2 mata bulattt..temenong tgk org ramai. siap sengih lagi pastu. baby2 skrg mmg nmpk cerdik..maybe sbb pemakanan, n aktiviti si ibu n anak masa dlm kandungan.

          0

          0
  21. aku says:

    apa peliknya baby buka mata… anak aku baru beberapa minit keluar dr perut pun dah buka mata… doktor ckp baby2 skrg mmg camtu sebab faktor pemakanan yg cukup zat…

    0

    0
  22. ibu baby says:

    Bukan satu yang pelik lah…………baby saya baru lahir pun dah buka mata. masa dia dua hari ada ambil gambar dia buka mata dan kenyit mata dah. semuanya ciptaan Allah yang indah kan..

    0

    0
  23. Sweetheart... says:

    comelnya ya ALLAH,indah ny ciptaany,nak juga dpt bby cmni heheh….

    0

    0
  24. iii says:

    tahniah dr dah dpt anak… btl ckp yg kat atas bby br lahir skrg nie dah pandai kenyit2 mata. sama mcm anak aku br lahir dah kenyit2 mata bl bergambar… nak nampak kecomelan baby bl dah berusia sebulan lebh…ms umur sebulan ke setahun blh tgk baby byk ikut mk mama atau dady dia… ms tu nanti lg comel…tak boleh nak bandingkan anak sape yg comel coz semua ibu n bapa akan ckp anak dia comel… ape pun tahniah dpt baby pertama…

    0

    0
  25. langkah mayatnya dulu!!! says:

    comel betul la!!!! besar lg tu!!! rmbut pn lebat!!!! klu beranak besa mmg sakit ni sbb rmbut baby 2 lebat. apa2 pn, aku doakn mdh2an baby ni jd ank solehah & berguna utk family dia & negara ;-) sheikh muszaphar & halina, congrats 2 both of u ;-) (12 juta!!! msh teringat2 kekayaan smentara memey & norman)

    0

    0
  26. PANJANG says:

    KECIK2 DAH PANDAI POSING CM BAPAK DIE..AWW..CUTE

    0

    0
  27. Spice says:

    Baru 5 hari dah cam baby x mcm bayi cepat benar dia membesar cute gitu

    0

    0
  28. sojubi says:

    so cute~~~ love her wink!

    0

    0
  29. mizzmind says:

    tahniah buat kedua2 doc.,
    sophea isabella is so cute..Masyaallah!
    dr. halina bersalin dlm air utk mgurangkan kesakitan? (kosmo). nnti ditakdirkan aku ngandung lg nak try ler, tp kosnya??

    0

    0
    • tipah dangdut says:

      ye ke…..dlu penah dgr psl bersalin dlm air…mmg dorg ckp boleh kurangkan kesakitan maybe sebab urat dlm air die more relax kot….tp xtau lak da ada kat malaysia ni……….mesti mahal………….

      0

      0
  30. tipah dangdut says:

    comel comel comel………sehat….patut dr halina msa pregnant sehat berseri-seri…hehehehe……..

    0

    0
  31. cepot says:

    indah nya ciptaan tuhan…ya tuhan permudah kan niat ku untuk dapat baby….

    0

    0
  32. deela says:

    sama ngan besday anak ku… congrate ye dr dr….

    0

    0
  33. fariza says:

    comelnya. suka

    0

    0
  34. Miss A says:

    cutenyeeeeerrr…ggggrrreeraammmm..

    name ank die mmg xde sharifah ea? biase if lelaki kturunan sheikh2 ni, ank die letak saripah/sheikh..huhu

    0

    0
  35. kaki_g0ssip says:

    nama pun anak doktor. mmg la molek segalenye. hope dh bsr dia pun jd doktor :)

    0

    0
  36. iedacuu says:

    congra..bby chomei..nama pon sedap…dr halina jenuh nak ganti pose thn depan tu ..sebolannn tu kena ganti..ape2pon tahniah…

    0

    0
  37. nadia says:

    cute gila..!! geram aku.. nk pinjam jp blh x..hahah…
    cute cm papa & mama nye.. congrats!!

    0

    0
  38. dayana says:

    comelllllllllllllllllllllllllll! congratulation to both of you! May Allah gives his blessing to all of us! Amin

    0

    0
  39. mysara says:

    sangat comel..eh2 kenyit syikittttt kt diaa..

    0

    0
  40. ano_hidayah says:

    wahhh…sme ngn bday kite….cumilnyerrrr

    0

    0
  41. dol fairy says:

    cayang2 bucukkkk!!

    0

    0
  42. Ella Eila says:

    Tahniah kat sheikh muzaphar ngn Dr.Harlina..cute sgt2 baby k0rang..harap2 bsar 6ti iku jjak papa ngn mamanya yer..aminn.

    0

    0
  43. amirul says:

    Tahniah Datuk dan Datin….

    Erm…hutang belanja urus kahwin dgn **** da byr lom?
    dgr2 citer **** nk saman sbb x byr hutang……

    0

    0
  44. imin says:

    Thanks God . selamat jgk Dr halina melahirkan baby yg comel ni . . cute sgt2 . . geram je nk dukung baby ni:)

    0

    0