Written by AbangNara | July 6th, 2011

gambar siti saleha nora elena bersosial

“Tak jadi masuk meminang”, itulah kata pengirim email gambar-gambar Siti Saleha @ Nora Elena bersosial (berhibur) bersama rakan-rakannya. Lagi gambar memunahkan hati pria dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Update: Kemungkinan besar wanita dan laki di dalam gambar ini ialah kaum kerabat Siti Saleha juga. Maklumlah dia kan mixed. And by the way, bersosial bukannya bermakna buat perkara tak elok. Macam kita kalau bersosial kita pergi main futsal or minum kat kedai mamak.

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

gambar siti saleha nora elena bersosial

284 responses to (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan

  1. speedrider says:

    TERUS GUA PUTUS TUNANG DENGAN DIA!

    0
    0
  2. Dah agak dah…sejak Nora Elena meletop, memang dah jangka akan keluar gambar2 yang macam ni
    macam Kes Tiz Zakyah masa citer Nur Kasih dulu tu

    Entry Terkini:
    Gadget Terbaru DORAEMON yang tidak pernah ada dalam komik & anime!

    0
    0
  3. comel says:

    alah ini foto lama

    0
    0
    • sekerdip embun says:

      alahai lame baru pon same je…..

      0
      0
      • Badri says:

        once a sl*t, always a s*ut

        0
        0
        • wak lu lah bhai says:

          Badri, how do u know that she was a slut before? pls mind ur words, dont simply accused people without proof.

          0
          0
        • Badri says:

          pictures are worth a thousand words, in case you never heard that before
          ..ataupun..
          sudah bernyala lagi disuluh..

          0
          0
        • Delaila Rose Maria says:

          JADI HANYA KERANA DARI GAMBAR AWAK DAH MAMPU MENILAI MANUSIA ITU SEBAGAIMANA PERLAKUAN NYA LAH YA? JANGAN MAIN TUDUH, ITU DAH KIRA MEMFITNAH BADRI.

          0
          0
        • APPLE GREEN says:

          Kalau x minum pun
          Berada di tempat arak pun dah kira haram
          Bekerja di tempat ygada jual arak pun dah kira haram
          Lagi terang lagi bersuluh kan

          0
          0
        • maria says:

          oih En Badri, mulut engkauuu…
          suka2 hati gelarkan org slut.

          0
          0
        • Badri says:

          then kau panggil apa perempuan macam ni?
          A) Ustazah
          B) Perempuan Mithali
          C) Wanita Contoh

          0
          0
        • cik fre says:

          SUDAH TERANG LAGI BERSULUH LERRRR

          0
          0
        • psikopat says:

          menuduh org yg bukan2. ko tanggung la dosa sndiri bad.

          0
          0
        • Badri says:

          ya mungkin aku tanggung dosa mengata orang, tapi rasa x seberat dosa perempuan tu tanggung peluk2 laki, minum2 arak, picit2 raba2, you name it

          0
          0
        • mawar says:

          tak nampak pun dia minum arak?
          jangan buat fitnah…

          0
          0
        • zwan says:

          mawar oh mawar: takkan la nk tgk dia minum arak baru nak percaya, tuh duk bergelumang dalam suasana yang penuh dengan arak tu? xnak percaya lagi ke?ke nak tengok video dulu baru nak percaya?
          macam mana nak percayakan mawar nih….
          kalau video ANWAR IBRAHIM tu, mawar percaya dlm video tu 100% betul?

          0
          0
        • fye says:

          KO PLAK ONCE A MULUT LONGKANG, ALWAYS A MULUT LONGKANG..

          0
          0
        • Ecot says:

          Ha3..aku ske ayat nko ni..

          0
          0
        • 2PM says:

          MEMFITNAH LG BESAR DOSANYA DARI MEMBUNUH ^__^

          0
          0
  4. aslann as says:

    Magawaddddddddddd!!!! LEHAAA! kenapa ni LEHAAA?? nak dengan orang putih je…huhhh..unfollow twitter LEHA. ;'(

    0
    0
    • rambutan says:

      haha lawak la ko ni. cepat tul melatah. xbefikir, xdgr explation pihak lain sumer.
      senang btul nak pengaruh org mcm ko ni ish2
      easily manipulated!

      0
      0
  5. miss_pinky says:

    alah, biase lah ARTIS kan, bukan ARTIS lah kalau x macam ini!!

    0
    0
    • KERTAS says:

      pergh.., amareka mu ni elena

      0
      0
    • Mentari 25 says:

      Stop laa guna perkataan ARTIS…. naik menyampah plak ak tgk asal je ada pic2 sosial mcm ni mesti ada sakai2 yg mcm bagus kuar statment ” alaa biasa laa nama pun ARTIS” punya la f*ck statment ko..cube pegi masuk dlm club2 yg ada kt malaysia ni tolong kira skit berapa ekor manusia yg bernama ARTIS ?? dorng ni bernama manusia mcm kau juga x der beza pun artis2 mcm ni ngan manusia mcm kita. org yg x ada title ARTIS pn lagi teruk pnye hancur.

      0
      0
    • leo-lizza says:

      alah.. ade je bukan artis yg perangai sosialnya lebih teruk dari artis… kalau artis kita ok gak sbb diorang mmg perlu bersosial.. pegi function sini.. majlis situ… party sinun.. kalau bukan artis kita nak panggil apa… so-sial la kot…huhuhuhu…

      0
      0
    • Hagimaru 88 says:

      Bangsat2 ARTIS pun korang hadap gak muke diorang pagi petang kt TV…baper ramai yg bila mak suh calon bini gunakan ARTIS sebagai calon pilihan…? korang x yah nk hipokrik. yg pompuan sebok nk berlaki mcm aaron aziz yg laki lebih kurang sama jek nk mcm siti saleha plizz laa jgn nk mcm best2 sngt lak kt dlm ni..

      0
      0
  6. rosak says:

    lame x lame..lau dah soSIAL tuh SO SIAL GAK….

    0
    0
  7. mikan says:

    apasal horny smacam je muka matsaleh 2 org kt gmbar last tu

    0
    0
  8. Zee says:

    kelihatan seperti tidak mempunyai agama, malu je nama SITI SALEHA, konon nama orang Islam tapi macam tak tau apa-apa pasal halal dan haram, adehh

    0
    0
    • aduhh says:

      tulah..dah la name i pun siti saleha..merosakkan betul lah dye neyh!

      0
      0
    • julia says:

      tak heran lah, darah kacukan mat saleh, dah menjadi budaya hidup dia orang berpeluk & bermesra. dah lah membesar kat luar negara dulu, mestilah dah menjadi darah daging dia ikut budaya org barat.

      0
      0
      • Rabeeca says:

        wah2 ko punya komen mcm ahli geng masjid jek x der makne nyee lau kacukan malay – inggeris perangai pun sama spesis mcm diorang.. siap nk main darah daging org plak..yg jawa + jawa tu mmg sejak azali baik sangat kee ? DASAR MULUT LONGKANG org mcm kau ni kalau lalu depan ak mmg makan penyepak dh..

        0
        0
        • Sang kesuma says:

          Yg ko nk mrh sgt apsal plak?? Mcm artist ni adik or akak ko plk.. P lantak la sama de nk mnum ke nk baik ke.. De ada otak leh pikir sndr.. Emo lbIh

          0
          0
  9. FF says:

    Org mix kebanyakan mmg sosial. X terkejut pon tgk gamba2 camni

    0
    0
    • fizi says:

      oiii! mn de… aq pun mix juga tp aq ok jer… huhu, tp mix malay+chinese la…. darah omputih xde…

      0
      0
    • mulut capoi says:

      CANTIK GAMBAR2 TU……..BERGESEL, PELOK MACAM KAMBIN DALAM KANDANG BEKK….BEAKKKKK….HOUKKKKK. LEPAS TU KENCIN…..

      0
      0
  10. anggur says:

    ini gambar lame dia woih.
    sedara mara dia tuh. dia kan mix & was born in england

    0
    0
    • adacomel says:

      kalau dgn saudara boleh peluk2 eh? O.o
      nama da sedap saleha. tp tak solehah pun.

      0
      0
      • fabs says:

        mcm lar kita x pernah bergambar peluk dgn saudara. x baik label org x solehah…kita pun blh tau yg kita ni dh cukup solehah ke blm….

        0
        0
        • sekerdip embun says:

          aish saudara mara perempuan je boleh peluk g2…ko gila ape nk peluk sepupu sepapat lelaki???kan bukan muhrim..apedaaaaaaa…..

          0
          0
        • yana says:

          weh FABS…agak2 la statement ko…..ngan sedara pun bukan semua leh peluk cengitu……even cousin, pun dia bukan muhrim kita tau,,,,siti saleha ni adik sam bunkface kan kalo tak silap……….

          0
          0
        • fabs says:

          sapa mkn cili….dia terasa pedas…saya ckp menyeluruh…rmai yg ada buat. paling teruk pun peluk boyfriend kan. mcm lah kamu tu x pernah peluk? at least saya tak hipokrit pun. saya pernah peluk cousin saya sndiri msa dia baby…salah jugak ke?????

          0
          0
        • maisyarah says:

          sy x pernah peluk…

          0
          0
    • papa says:

      ye lah, gambar lama, nenek papa pun waszzz bon en england (ngan sleng matsalleh) tapi masa muda2 dia pakai cam queen elizabeth la pulok..

      0
      0
      • mulut capoi says:

        Tapi x iras pun macam saudara mara dia…jauh beza. muka melayu mix siam adalah , muka lebar…..mix omputih x menjadi sangat.
        Lawa Wardina lagiiiiii……

        0
        0
  11. rambutan says:

    tu sedara mara dia. she’s from england laa adoih. 50% malay

    0
    0
    • Badri says:

      maknanya kalau dari England tuh, bolehlah peluk2 minum arak semua!?
      OK NOTED!

      0
      0
      • rye says:

        SODAH LA BADRI…KO MEMEKAK KAT SINI PUN SALEHA PEDULI APE…KO ADE????

        0
        0
        • ERIN says:

          XSALAH POWN DIA NK BG NSIHAT KAT CNI……THANKS BDRI….

          DUNIA AKHIR ZAMAN MEMG CMNI…..

          YG SALAH POWN DEPA KATA OK!

          0
          0
  12. demonvile says:

    tak terkejut pon..nme pon celeb..

    0
    0
    • devil says:

      betul la cik demon.tak terkejut pun.leha..leha …

      tetiba teringat lagu mawi aduh saleha kan??

      0
      0
  13. joe says:

    gemuk!!

    0
    0
  14. mail says:

    nape gambar yg no 7 tu seluar lelaki tu basah??
    terkencing dlm seluar ke ape??

    0
    0
  15. guess says:

    semua org ada their own life behind their hectic daily schedules.. btl tak? so benda ni dikira normal utk sesetengah org. tp for sure dia tak patut ambik gmbr mcm ni. lebih2 melihat kpd agamanya dan as a public figure.. ni pix dah leaked dah. huhu..

    0
    0
  16. anyss says:

    aduhhhhh…!!!! salehaaaa..!!!!

    0
    0
  17. fkms says:

    ntah2 sedara die kot.. die kan ade darah omputih :)

    0
    0
  18. July says:

    Jag0² rade yang memerhati.. via kiah propa

    0
    0
  19. rina says:

    baru tau ke???

    0
    0
  20. gadisJUN says:

    tak akan terkejut pon akan keluar gmbr die gini..dah nme pon mix..xkan la alim sgt..sedangkan artis yg bukan mix pon bole tahan sosial nye.. tp agak kiciwa la sikit sbb minat watak pure die..nme pon berlakon..ye dok??

    0
    0
  21. belbel says:

    memang tak pernah suka kat siti saleha ni T__T

    0
    0
  22. mawar says:

    rosak! artis biasalah kaum maksiat!!!

    0
    0
  23. comey lotey says:

    mcm bukan dia je….

    0
    0
  24. pak yop says:

    Sam Bunkface tak join the party ker? best ni…..

    0
    0
  25. hazree says:

    Dia kan mmg ada family from England. Maybe tu semua family dia, sepupu sepapat, makcik pakcik dia.

    0
    0
  26. Aida Hashim says:

    Tak suka jangan tengok, jangan mengata, diam sudah. Kalau yang rasa dirinya terbaik, bersyukurlah tapi tidak ada manusia yang sempurna. Setiap insan masih punya ruang untuk diperbaiki.

    0
    0
  27. sepupu die kot…

    0
    0
  28. shahziella says:

    yg hitam tu..kazen dy gak ker??

    0
    0
  29. Sarah_nina says:

    Baru aje nak naik.. dah banyak orang nak jatuhkan.. sabar ajelah.. what’s past is past.. lepas ni jangan buat lagi..;)

    0
    0
  30. dea says:

    so wut? sume org pun ader care idup msing2 la..take it or leave it!!

    0
    0
  31. antz purple says:

    alah.. ini expected… ade ke artis yg xde g club… dunia akhir zaman.. ini la yg org2 kite nk tgk sangat pon…

    0
    0
  32. adil says:

    gmbr lama ne..nmpk die chubby…

    0
    0
  33. dayang says:

    kenapa ya setiap artis yang baru naik nama, PENYIBUK2 nak geledah semua gambar2 siti saleha yang lama2..sengaja nak bagi nama siti saleha buruk lah 2!!! sebelum popular dulu napa tak kasi tunjuk gambar2 ni??????????????utk apa??mo dpt anugerah khidmat cemerlang sebagai penyibuk paling profesional????????

    0
    0
    • ciklidi says:

      ha ah.. saya sukung ko dayang! byk betul PENYIBUK n PENDENGKI!

      0
      0
    • rambutan says:

      sbb adanya blogger2 yg sgt berunsurkan favoritism mcm blog ni. tutup periuk nasik artis baru.
      bukannye nak berfikir yg mat2 saleh tu suma saudara siti saleha ke apa ke. she’s from england of course la dia surrounded by her english relatives.
      nara nie cuma nak maintain popularity dia tu aje

      0
      0
      • black caiman says:

        Periuk nasi?
        Came on, masih byk periuk nasi yg halal lagi berkat :)
        Cuba beritahu saya, artis mana yang betul2 boleh jadi contoh? Cuba beritahu saya, berapa ramai artis yang rasa seriau bila bersentuhan dengan bukan muhrim? Hmm..

        0
        0
      • APPLE GREEN says:

        Aku tengok muka siti saleha cam muka china
        xde pun rupa omputih
        make up lebih sikit je matanya sepet

        0
        0
    • nia says:

      nama pun belum popular…mcm mana org nak tnjuk gambar die bersosial cenggini b4 this…skrg ni dh popular la org baru kenal n post gambar die kat merata tempat..:)

      0
      0
      • mulut capoi says:

        Kaduk NAIK JUNJUNG , MEGAH SANGAT…… BUAT X SENONOH……INGAT BUAT PERANGAI CAM TU NAMPAK KEBARATAN ….HIGH CLASS KONON…..jahiliah.
        Awak sapu taik lagi dalam dunia artis.
        Ramai lagi artis cantik dan berbakat….kalau macam ni x payahlah, buat menyemak industri hiburan negara. Lebih baik balik England…..kalau kat sana muka cam tu tepi jalan bersepah.

        0
        0
    • rimas says:

      ko ni xabes2 promote ko punye blog y ‘so so’ tuh.. nk jd kak narra pulak ke uols?? carik la idea laen lak..da byk sgt entri y same jek.. syoohh2! hak3

      0
      0
    • Apat says:

      huhuhu ni mesti bloger spesisi curik entri dr blog org len..pi la kuar cr berita dri duk memekak promot blog yg “hidup segan mati pun segan” tuh gigih sungguh minah ni kah3

      0
      0
    • mulut capoi says:

      MEK LUNA NI DOK SIBUK PROMote …BLOG KO LEMBAB SANGAT KE?. macam2………nampak sangat ….nak menumpang blog nara.
      Kesian………mai singgah blog aku pulak.

      0
      0
  34. fabs says:

    yg gmbr dgn omputih tu….semua saudara dia…sbb mak dia kan omputih. org kita pun gak gmbr aksi2 mcm ni dgn saudara mara…..lg pun saudara dia omputih, sbb tu dorg minum beer.

    0
    0
  35. moni says:

    ntah2.. ni sedara mara dier k??? yelah dier kan kacuk…agaknyer ni gambar ms dier mlwat sedara dier

    0
    0
  36. aptb says:

    muke sepesen je. ntah2 sedare mare die.

    0
    0
  37. akus says:

    perghhhhhh daring gila weh..

    0
    0
  38. suhana says:

    mcm bukan jer….ada kelainan sikit

    0
    0
  39. cikrose says:

    alahai,perangai tak seindah nama

    0
    0
  40. yayayummy says:

    uiks..kemain siti saleha nih..mengalahkan mat saleh dh…ntah ape nk jd ngn artis zaman skrg nih…

    0
    0
  41. alahai says:

    kecoh betul la.ni sedara mara belah mak dia.dh mak dia famili mat saleh

    0
    0
  42. nini says:

    da name dia naik bru nk sibuk cari gmbar lame2 utk aib kn org.ptut nye support kerjaya dia.mntau itu sedara mara dia. sian dia.nape sblm ni xprnah kuar pun.tolong la jgn wat keja cari gmbar lame2 nie lg….utk artis yg akn naik seterusnya….ni hak privacy. yg mn baik kita ikut, sndiri pkir ok….xpayah nk aibkn org….

    0
    0
  43. cuak says:

    masya allah!!!!!!!! muka innocent jer tp perangai………………… islam hadhari is it??

    0
    0
  44. cantik says:

    ITU SEDARA MARA DIA LA NGENG..NAK BT FITNAH PUN AGAK2 AR..DAPAT DOSA KERING JE

    0
    0
  45. mak cik murai says:

    alahai, tak payah tengok gamba ni. 1st time tengok dia dlm ustaz amirul dh tau dia ni sosial. bukan blh harap sgt. harap je nama siti saleha. tp xde ciri2 solehah lansung. kalau dh berkwan dgn org yg tonggang botol, msti laaa dia ikot sekali. tak kan dok minum orange juice dlm pub 2. hehehe. btol tak??

    0
    0
    • yuri says:

      betul la orang ckp…memfitnah itu lebih besar dosanya dr berzina. ni dia orang yg bagi contoh terbaek > mak cik murai
      kata2 anda ini sgt berbaur fitnah. anda cukup baik kah?

      0
      0
    • makcik murai gile says:

      makcik murai, nnt say hi dgn setan2 dan ahli neraka yg lain ye.. fitnah besar niii.. lalalalala

      0
      0
    • Aku baru ingat apam ni….berlakon dgn, ustaz Amirul…laaaa…..tak nampak pun mix blood….macam muka anak tok yah yg. gila meroyan…..masuk mentor tapi gagal.

      0
      0
  46. Nurain says:

    ala bukan family/saudara dia ka 2?? jgn la pndai2 nk judge org. kn dia mix. mmg sblh family dia (org putih) mmg b’sosial. (minum beer). besa la bha 2. yg artis2 melayu tulen yg b’sosial mcm mana?? adui.

    0
    0
  47. beLLa says:

    tak kesahla gamba lama ke baru ke. dah namanya ARTIS. korang expect apa? heh

    0
    0
  48. Me says:

    ADAM, the former host of 8tv quickie; spotted!

    0
    0
  49. nana says:

    yg india tu pon sedara mara dia jugak ke??? huhuhu :P boleh je dia berpelok.. hmm.. tapi tak terkejut pon tgk pics ni.. nauzubillah.. hopefully, dia akan berubah ..

    0
    0
  50. Cayrul says:

    She also have her own life…jgn nak sibuk hal org..!!

    0
    0
    • Syee says:

      yeah. yang korang panas apasal? biarlah dia. kubur kan sorang-sorang yang punya. kalau korang ni baik sangat, tak yah nak komen camni. diam2 je la.

      0
      0
      • Lucifer says:

        kubur masing2 ko ckp ? abah ko….. kalau mcm tu… bila ko mati… kitorang biorkan mayat ko busuk tepi jalan ok tak ??
        tak pun…..
        sebelum ko mati…. kira dah hampir2 nak mati tu.. ko gi gali tanah depan rumah ko….. masuk siap2… pastu ko letak mercun bola kat tepi tanah tu.. kasik runtuh kambus mayat ko…… mau ??

        bangang tak leh nak diajar tol ko nih… ckp ikut sedap mulut…..

        0
        0
  51. Roy says:

    Panas der wakakaka

    0
    0
  52. kecohbetul says:

    nama baru nk naik org lain pon sibok la cari bende2 yg xelok pasal die..

    0
    0
  53. redblue says:

    how ever, dia kna respect agama yg dia bwk.. ISLAM..

    0
    0
  54. kecohbetul says:

    bila nama baru nak naik org lain pon sibuk la cari benda2 yg xelok pasal die

    0
    0
  55. orang biasa says:

    berapa byk dosa la tuan punya website ni dapat. syok ka buh gambar aib pastu manusia-manusia ni memaki seranah. apa yang anda dapat dari gosip dunia hiburan ini?

    0
    0
    • TITIK NOKTAH says:

      kan? ntah brape byk dosa.. dok sebok dosa si siti ni.. yg tukang aib kan ni pon sm je. da brape byk.gile brani wat dosa free

      0
      0
  56. Kacang Soya says:

    rasanya mat2 & minah2 salleh tu family belah mak dia kot..?? auntie, uncle & cousins la tu.
    semoga kau beroleh kebahagian di bumi Allah ini wahai Siti Saleha…

    0
    0
  57. minah says:

    BABI punya SITI SALEHA…mesti dah x virgin ni!

    0
    0
    • lolli says:

      cermin muka kau dulu. dia pun manusia gak. if nak kutuk2 orang, buat lah website kutuk orang.
      doa bebaikla. ni nak kutuk. aiguu. sedar diri oii. dia mati pun bukan kau yang duduk sebelah dia kat kubur nanti.

      0
      0
    • minachi says:

      salah cara kata babi kat orang lain. x skolah minah ni rupenye.

      0
      0
  58. RedRuby says:

    Err..minuman yang dier minum tu kalau x salah Bloody Mary..sorry to say,tu ader kandungan alkohol yer.. (bleh check kat google kalau sape2 tak tau).. Maaflah kalau sayer salah teka minuman tu.. may be jus tembikai kot..

    0
    0
    • Adam says:

      btol la tuh..mane ader jus tembikai kat club..! Nk tgk ape yg dia nak jwab nanti..

      0
      0
  59. Orang Akaun says:

    let’s get laidd!!

    0
    0
  60. gula_melaka says:

    aku tengah tunggu ada orang tulis, “oh.itu semua sedara mara dia la.tinggal satu tempat dgn aku.kitorang duduk satu area.”

    0
    0
  61. Minyee says:

    kenapa muka dia ni ala2 nera af9??ok, just my opinion. :D aku fikir dia tak camni duloo. =.=”

    0
    0
  62. bola says:

    biasa la mixed..cara dia di besarkan mcm tuh..takde la nak heran sgt..yg tak mixed lak selalunya lebih2..

    0
    0
  63. bola says:

    biasa la mix..ape nak heran..budaya pon berbeza..salah mmg la salah pelok2 ngn sedara2..tp itulah budaya barat..pelok kiss pipi tuh mcm kita salam2 la..kan? ini saudara2 dia..nmpk jugak relevan..yg artis tak mix tuh ape cer? lg dasat kot..

    0
    0
    • basshunter says:

      so kalo mix leh buat ape saje ke bai? dia islam bai..bknnya kapiaq..dont be confused ok…

      0
      0
      • bola says:

        kalo dia betol2 ingt dia Islam..takde la dia buat cmtuh..aku xconfused pon..just consider dia neh kurang didikan agama..cuba pikir cmne dia pikir..tp yg salah tetap salah..itu kita suma tau

        0
        0
  64. baik ke tak? says:

    abg nara, cukup2 la nak buka aib org.nealofa ngan kila fairy dipuji menggunung sbb nak tolong depa naikkan populariti.
    saleha ni baru nak naik diletaknya gambar2 yang boleh jatuhkan dia.awat dengki sangat ni?

    0
    0
  65. hantu seksi kot says:

    apa pon diaa, aku tetap minat dia. sekian terima kasih~

    0
    0
  66. rimausenyum says:

    bila islam hanya pada nama.huh, wat malu ja..

    0
    0
  67. pelangi says:

    fuh! tak sangka….terus dah tak minat. dem!

    cantik dimata jer…huhuhu..dasat manusia sekarang

    0
    0
  68. Mak Tom says:

    apa la korang nie…. artis atau pelakon mana sama perwatakannya dalam filem… kalau x bukan nama pelakon namanya….sebab itu wardina cakap artis ni bukan boleh jadi idola seseorang islam… mereka sama saja manusia biasa… kalau pemenang IMAM MUDA yang keluar gambar ni, baru lah maktom terkejut.. tapi setakat anak campuran macam si leha ni, ramai yang macam ini…

    Jangan duk nasihat orang tapi kita sendiri pun x betul… duk cara pasal artis, anak sendiri pergi berzina dan minum arak….

    0
    0
    • tipah dangdut says:

      betul mak tom…jgn kata yg darah mix..yg x mix pon melambak yg melampau sosial nye..kite je yg x nampak…kita patut bersyukur dibesarkan dgn pegangan agama..wlupon x alim at least tau buruk baik..cuba pk klau kita dilahirkan mix n dibesarkan cm c ct caleha ni..silap2 lg teruk..kite dok ngata org..keluarga sendiri belum tentu elok dosa pahala…

      0
      0
  69. topaz says:

    knapa artis skrg kebanyakan smua cmni ye….mana letakye bangsa & negara!

    0
    0
  70. haiqal says:

    Walau apapun,tetap cun walaupun berparti bersama mat saleh.wahhh

    0
    0
  71. ieqa says:

    agaknye kan kwn2 omputeh dia ni pggl dia ape ye? siti? leha?? selly?? hahaha

    0
    0
  72. basshunter says:

    perghhh…….dasat2…cancel makcik2 nk bermenantukan dia

    0
    0
  73. kaki_g0ssip says:

    mcm gmbr lama je? sebab dia nmpk a bit chubby in this pict. bkn ke dia kurus?

    0
    0
  74. mamakay says:

    ADuh Saleha….

    0
    0
  75. nick says:

    ehemmmm……apa pun x boleh

    p/s jom singgah blog saya tengok seth tan jadi abang long

    0
    0
  76. nia says:

    nasihat kepada umat2 ISLAM, sila hormat agama yang dipegang…jgn menggunakan mix, artis atau ape2 yang berkaitan sebagai punca untuk bersosial..ingat bahawa Allah sentiasa memerhatikan kita…sekian…

    0
    0
    • RedRuby says:

      Betul..mix bukan alasan nk bersosial x ingat dunia..even sedara pon xkan x reti jaga batasan kan.. kalau diri x tunjuk contoh yg baik..mcm mana org bukan muslim nk respect.
      sib baik x minat mane2 artis nih..

      0
      0
  77. nn-n says:

    sedap nyaaa….! arrhh…arh..arh…

    0
    0
  78. narathiwat says:

    nara2…bangga sgt kot keluarkan gamba2 mcm ni..nak kasi rating blog tinggi ke sampai semua kisah2 org diselongkar…nara ngan zubir dan wartawan hiburan lain pun lebih kurang sama eh..tukang aibkan org dan menyebarkan benda yg dah tau salah/berdosa…beza nara guna bahasa konon klaka2 ..aiyo

    0
    0
    • gyulee gyuri says:

      haaa..tu lah…aku bukan nak bela siti saleha buat cmni pn..dosa tetap dosa..tp BN tak perlu la nk tunjuk2 pic org cmni…lagi menambahkan dosa…itu hak privasi dia…kita mana bleh masuk campur..tak kisah la dia tu artis skali pun…cuba kalau org lain sebar pic kita cmni…marah tak??kot ada yang nak main saman2…sbb benda ni boleh aibkan org…tu hak dia nak buat apa pun..so kita x payah nak kecoh…dia manusia biasa sama mcm kita…tak terlepas dari buat silap atau dosa….diri sendiri je boleh pk yg mana elok atau tak…aku rasa siti saleha kalau dpt tau pic dia sebar cmni , mesti marah..tp xleh nk buat apa sebab artis…abg nara tu dah kawen..xde keje lain ke selain nk buat keje gosip2 cmni..?jaga bini tu dah lah….cari keje berfaedah sket..nanti bini ngandung jangan la jaga tepi kain org..nanti baby yang di kandung tu plak jadi apa2….

      0
      0
      • Dr. Fazeley says:

        hmm aku tarak komen, tp lebih bek p club2 kat sekitar kl amek gmbr2 org2 kt dlm sne… gerenti lebih separuh adalah org melayu… gua x tipu punya… mlayu o mlayu..

        0
        0
  79. gyulee gyuri says:

    pic dia pelik dgn mat saleh pakai baju grey tu , mcm artis hollywood pun ada muka sepesen dgn dia…tp adik bradik siti salehah muka kat2 sama gak kan…tp lantak dia la..dosa dia tanggung…

    0
    0
  80. gomogomo says:

    pergh !!!!….
    dalm filem bukan men bEK Ag..
    kt luar mat aleh PUNOH….
    agagagaga….

    0
    0
  81. potpet says:

    amboi nara kalau bab2 cenggini ko backup pulak.. noman ngn memey nak buat bnda elok nak kawin ko nak muntah darah bagai..

    eloknya perangai…

    0
    0
    • mai says:

      takut kene marah ngan saleha… hr tu kan nara dah kuarkan gambar saleha g cuti ngan bf.

      0
      0
  82. jh says:

    real ke?..date tahun 2211..great!~

    0
    0
  83. jh says:

    real ker?..date tahun 2211..great!!

    0
    0
  84. open minded says:

    maybe dia punya cousin and close friends

    0
    0
  85. naikMOTOR says:

    hoooshhh!sentap mak nok,tengok gambo very da amarika ni…..alahai jenuh la leha nak jawab kalau wartawan tanya ni-aku rasa leha dah learn da lesson…asam garam artis,dah bole bezakan do’s (BERSIH) n don’t (kotor)

    0
    0
  86. maya says:

    walaupun mix 50%.. pegangan yg utama xde sape bole ubah… walaupon saudara apa hukumnya jika dah berkelakuan sebegitu?? alfatihah kepada siti saleha… smoga dia dapat hidayahNYA..

    0
    0
  87. kaum kerabat dia kot..sb smau mat saleh.

    0
    0
  88. GAGA says:

    maner sam bunkface ?
    xde pon

    0
    0
    • gyulee gyuri says:

      comfirm ke dia adik sam bunkface..?bukan dia adik atau kakak kepada salah seorang kumpulan Gerhana Ska Cinta yang muka macam mat saleh sket tu..sbb aku pernah tgk fb adik dia.dlm album dia ada tunjuk semua family dia..masa tu siti saleha tak femes lagi…stakat buat iklan je…rasanya tak silap dah…family depa semua org seni gak..termasuk kakak dia pernah belakon…aku rasa dia buka adik sam bunkface lah…ape2 je lah…hehehe

      0
      0
  89. tisumuka says:

    semoga Allah swt memberi hidayah pada beliau dan tidak lupa juga pada kita semua,sentiasa diberkati baik di dunia mahupun di akhirat dan memperoleh syaafat dr yg esa….solawat~

    0
    0
  90. oh ye ke? says:

    u ols, kalau makan duit hasil penyebaran gambar dan berita mengaibkan, serta hiburan yang melalaikan dan tidak menutup aurat, hukum apa ek? kaut untung hasil mengaibkan orang, halal ke haram eh?

    0
    0
  91. kawan sekolah says:

    la gambar kat atas 2 mase die visit famly die la…i noe bcoz she’s my ex-clazmate…mak die mmg org mat salleh betul n kawen dgn ayah saleha (en.baharom) but ble da divorced mak die pndah blik negara asl…

    0
    0
  92. kawan sekolah says:

    sam bunkface mmg abg die…yg de kat cni tgl dgn ayah die juz sally(siti saleha), sam(abg) n rohana(adik)….juz akak die yg ikut mak diorg…ble de kwn jd artis br ak twu cmne dunia artis ni sbnrnye….byk yg tpu dr yg benar so ak juz nk betulkan je…

    0
    0
  93. jiwa_kacaw says:

    aku tetap suke die nih….hahaha

    0
    0
  94. gyulee gyuri says:

    eh…bawu pasan..pic last sekali macam pregnant lah….tgk perut dia besar…sape pasan angkat tangan….hehehe

    0
    0
  95. Joe says:

    artis xbole jd idol..kalo jd idol maka itu tanda2 kiamat..lgpon knape org yg educated,kerja tinggi2 nak jdkan artis sbgi idol??c’mon la..diorg ni just nak entertain kte je..byk lagi org2 yg brjaye bole jd idol..

    0
    0
  96. Bawang Bakong says:

    x minat dia dlm nora elena.,.asyik pki skirt jek..hurmmmm

    0
    0
  97. mumia says:

    WTF!!! mcm SANGAP je leha ni…semua jantan dia nk bgesel..xkira hitam..xkira putih..x kira kapir x kira muslim..ini bru i malaysia! 1 badan byk rasa…hehehehe

    0
    0
  98. burok rope says:

    woi…kalo btol pon dia bpelok sakan dgn sedare mare dia x bermakna dia bole minum ‘menatang’ haram tuh..n aku nk tanye la..’semue sedare kite mmg di boleh kan berpelok sakan mcm tu ke???’yuck!!!

    0
    0
  99. amik kau says:

    harap2 dia dah berubahlah.. batas2 pergaulan mestilah dijaga..

    0
    0
  100. Sabrik says:

    Tahniah la,orang melayu skrang ni smakin lama smakin hebat….majoriti pelakon melayu skrang ni dah hbt la,terbaek…islam lagi tu…

    0
    0
  101. uteh says:

    memang betulla kata Azmil Mustafa…dunia artis penuh kealpaan, terdedah kepada pelbagai dosa dan kemurkaan Allah. Jangan terkejut atau heran apa yang artis buat, memang itu hukum wajib jadi artis. Hipokrit dan penuh keseronokan duniawi. tak boleh dinafikan lagi

    0
    0
    • black caiman says:

      Benda yang jelas haram dan penuh dosa, sekali-kali Allah takkan rahmati. Dunia seni yang penuh kehinaan dan keaiban, inilah jadinya bila orang Islam nak ikut Barat yang berkiblatkan syaitan dan iblis.

      0
      0
  102. aku says:

    alahai…klu pomppan y korg suke..bukn men nak cover ckp xpe tu dgn family..ng family pon ade batas gak…bukan sume bole pelok…n nmpk pki cmtu…cube bukn siti saleha ni??klu c neelofa dok wat camni..kemaen kutuk ag nnt.time tu tau plak hukum2 islam xe plak nak pk positif die ng family ke ape ke…huhu..sudahla..klu dah sah xbtol..juz ckp jela..takyahla sbb dah suke y tak btol pon nmpk btol

    0
    0
  103. whatever says:

    asal artis baru nak naik je, kluar ah citer2 buruk sume. bersosial la, gi party la, disco la, peluk sana sini la. dulu tiz zaqyah pun mcm tu. adoi.

    cerita2 mcm ni…sbnarnya menaikkan artis atau menjatuhkan sbnarnya?

    0
    0
  104. Suri says:

    Aku x nmpk pun dia minum dlm gmbr tuh, dah klu mmg kwn dia india, sedare mare omputih diaorg miinum no komen.. Tp siyes, dlm kalangan sedare omputih dia pun, Nora jugak yg cantik, tp time ni dia gemuks skit.. Anyway Nora aku hrp ko kawen dgn melayu yg masih melayu, mana la tau nak berubah jd lebih baik wlu x sempurna… Lov u nora

    0
    0
  105. org biasa says:

    anda sbagai artis ada hak utk ditegur sekiranya mereka melakukan kesilapan.lebih2 lg yg islam..kerana diorg ni public figure..menjadi contoh kpd masyarakat exsp org muda.bimbang budaya xelok ini mempengaruhi adik2 kami or anak2 kami..(sbb org muda yg bnyk ambil tahu ttg artis dan tiru gaya artis)…..sebagai org awam mereka juga ada hak utk menegur artis yg melakukan kesilpn kerana hak org islam perlu saling nasihat menasihati..sbgai artis,anda perlu menerima hakikat yg anda akn di “nasihat” sekira melanggar etika n tatasusila…nk terima or not itu terpulang..dosa tanggung sendiri..dan kami sbgai org biasa hnya boleh menegur di kotak2 komen sahaja..dan mendoakn semoga suatu hari akan diber hidayah..

    0
    0
  106. razer.SLAYER says:

    yg nara nie pon satu pgi post benda2 mcm nie asal??

    no need la ….kan org da ckp bkn2……ap da~

    0
    0
  107. lalalala says:

    Nabi S.A.W juga bersabda mafhumnya,
    “Barang siapa membuka aib saudaranya, Allah akan membuka aibnya di akhirat”.

    0
    0
  108. BADRI SUCKS says:

    eh Badri, suma prempuan baju sexy slut ke? plus, kau pasti ke laki yang dipelok siti saleha ni bukan sedara dia? eh kau pk mak kau dulu tak pernah sexy ke? so kalo mak kau sexy, mak kau slut lah?
    kau prangai mcm ni sebab kau anak s*ndal kot. mulut kau mcm mulut jantan yang kluar dari p*ki s*ndal lah.

    JANTAN JUDGMENTAL MCM KAU NI KAN, FOR ALL WE KNOW, KAKI MELANGGAN SLUT KOT, TATS Y KAU TAU SANGAT MCMMANE SLUT KANN. go to hell bastard

    0
    0
    • badri bodo says:

      pegi mampus la laki cam badri ni.
      aku harap Allah bagi dia ujian besa then dia minta maaf tp takde org maafkan siap kene kutuk lagi baru padan muke
      nabi pun maafkan umatnye, ni plakkan sakai mcm ko ni badri. ko xlayak nak label org slut bagai. ko tu scum

      0
      0
      • Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon says:

        Setuju….!!! Yang sudah tu sudah lah… Saleha kan dah minta maaf…

        0
        0
  109. Sengalman says:

    Haihhh… dunia makin ke penghujungnyaaa !

    0
    0
  110. aphique says:

    dasyat org melayu…

    0
    0
  111. aku says:

    Biar la dia.. sosial ke tidak kite x leh nak tafsir apa2..
    Kita yg baca entri nie pon bkn nya bagus sangat.. Hanya sbb dia artis tue yg menonjol sikit. Kalo kita ni bagus tak la kita baca gosip-gosip ttg artis. Baik duk rmh @ layari internet cr ilmu ttg agama..

    p/s: jgn duk kutuk org lain, cermin diri dulu.

    0
    0
  112. wazir says:

    Ya Allah………artis ni patut kena Tsunami……biar mampus……..celaka Siti Saleha……Siti Saleha Kunun……pergh……Seth Tan adalah…

    0
    0
    • che says:

      hang tu baik sangat kh? Berani sbt nama ALLAH tp guna bahasa kesat.. Baik hang yg pi mampos!

      0
      0
    • wazir bongok says:

      bodo ke apa ko nie. ckp ya Allah konon baek, sekali mencelakan orang lain. pegi mampos la ko belakon je lebih.
      aku harap Allah bagi ko ujian besa then org x maafkan ko & kutuk kaw2 baru ko tau puii

      0
      0
  113. majun sangkut says:

    amboi3…kalau bercakap pasal keburukkan orang lain kan, bkn main cepat lagi korang mengata….kalau artis pakai tudung x penuh pun korang mengata….kalau sebut pasal artis kan,ada2 je yang x kena..dorg ada hidup dorg sendiri la..kubur lain2…lebih baik kita jaga tepi kain kita sendiri supaya x jd seperti mereka. drpd korang dok kutuk2, buat tambah dosa korang je..abg nara ni pun 1 hal gak…suka sgt nak bukak aib orang lain….kamon lah nara…cuba sebar cerita baik skit…ko ni sebar cerita cenggini, bkn nak suruh org buat baik….menggalakkan org mengata2….mcm ni la rakyat malaysia…kononnye lah….

    0
    0
  114. lilydamia says:

    beautifulnara…anda dah kawen kan?? tak lama lagi bakal ada anak….jadi dari post keburukan org baik tutup je keburukan org…kan tu lagi baik…duit NARA ni halal ke haram??? tolong jawa.. dah lah bukak cerita buruk2 lepas tu semua org kat sini guna dalil masing2 nak bela artis…yang punca pada pergaduhan kat sini ialah BEAUTIFULNARA yg baru melangsungkan perkahwinan dengan perempuan bertudung….bakal anak nara mesti macam artis2 yang pernah nara post di blog nya…sama2 kita nantikan…hukum karma

    0
    0
  115. zess says:

    skrung ni, laki2 tu bkan muhrim dia..so berdosa dia nih.yg lain2 tuh jangn marah la klu ada org kutuk dia,ni juga sebagai peringatan…tp apa2 pon,kita sama2 doakan dia dan doakan seluruh umat agar insaf dan di beri hidayah

    0
    0
  116. feeeee says:

    haha biarlah. manusia.

    0
    0
  117. Be open-minded says:

    Suka hati dialah nak kawan dgn siapa pun, ada aku kisah! Dan orang yg menyebarkan & buat article pasal ni pun,motif nk buat blog dia jadi popular dgn mengaibkan org lain hmmm inilah jadinya bila nk cari untung! Tak baik betul…Apa pun yg terjadi saya tetap suka Siti Saleha! Susah betul artis Malaysia nak cari makan buat silap sikit inilah jadinya…

    0
    0
    • kareem says:

      Mana boleh biar suka hati. Kite kene dakwah dan sedarkan mereka..Bukan biarkan kawan2 seislam kite hanyut tenggelam ye…Ye..ye..abang..abang…abang…. Haaa…semputtt…

      0
      0
      • Be open-minded says:

        Dah agak dah mesti ada yang jawab berlandaskan agama! Masalah org Malaysia terlalu taksub cakap pasal agama, tapi duk bergosip pasal artis-artis dan kutuk-kutuk diorang, nak mengata org tapi diri sendiri tak bermuhasabah diri!

        0
        0
  118. ujang9897 says:

    ramai pulak gadoh2 kat sini…hahahah

    nora elena dgn seth tan…ini dh jadi setan,,=)

    layan jer la biodata minah ni

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/06/biodata-siti-saleha-nora-elena.html

    mcm2 hal

    0
    0
  119. mulut capoi says:

    Kalaulah itu semua saudara- mara dia kenapa siarkan gambar itu, biarlah jadi koleksi dia orang, memang tk. baik tunjuk gambar aib orang.Walau pun mereka buat tk. betul, pamirkan jadi tontonan ramai. peha gebu2 dan besar batang kelapa, muka2 menakutkn, ada seluar basah, spesis dari planet mana niiiiii……

    0
    0
  120. jake says:

    ramai betul ahli syurga kat sini.

    0
    0
  121. ignorant is bliss says:

    what we don’t know won’t hurt us BN. please take heed of the good advice given. a slight change won’t influence ur income right? TQ.

    0
    0
  122. haha says:

    EEiiiyeeeeerrr… terus rase nak muntah

    0
    0
  123. cinnamonfan says:

    skrip nora elena:
    nora:” i ni bknlah baik sgt, tp dosa2 besar seperti minum arak dan berzina i x buat! (loghat mak salleh)
    pooraah…

    0
    0
  124. cucoq says:

    tu…dia..muka comei dh mcm adk aku skit2..tp minah ni perghh mmg so sial..uhahaha..dlm drama pun dok pkai mini skirt ja..kat luaq lg la..mampuih p kat hg la..janji x kacau org..

    0
    0
  125. zaza says:

    kalau dah minat puji melambung… kalau dah benci habis di keji.bersosial main futsal ngan bersosial seperti di atas tu sangat la jauh bezanya…tp manusia buat kesilapan kan…

    0
    0
  126. arshavin says:

    clubbing beb…yes…we are going…apalah artis masa kini..ingat …popular hanya sekali je…jangan sampai masyarakat akan meminggirkan disebabkan photo ni..sedar wahai yg punya nama…

    0
    0
  127. NenekPenne says:

    gambar lama ke gambar baru ke kalau dah memang sosial, memang gitulah…
    eh air merah tu bukan ke bloody mary?
    bloody mary ramuannya ada liquor kan?
    bila tengah naik sekrang ni, minta maaflah cepat2 takut saham jatuh
    apapun beringat2 lah yer….

    0
    0
  128. kimie says:

    addduuuhhhhh..nasib aku ckup baik..tidak sebelum aron jdi hero,aku la hero dia..klu tk cnfirm gambar aku pun ada skali..

    0
    0
  129. mamam says:

    relaks siti saleha… mmg bangsa kite ni kalo benda2 baik xkan ingat pon, tp kalo benda2 cmni kuar, habis kne kutuk, keji, ingat smpi mampos. sabo jela ye siti..

    p/s: yg org2 melayu gi clubbing tuh org2 x bising pulak… cube tgk kt kl sne bru lu tau, so lu pikir la sendri!!!

    0
    0
  130. cakoi says:

    betul2.. depa tu jeles pasai depa x anak mak salleh..
    anak mlayu mlambak gi clubbing tak da juga depa pi tangkap gambaq ltk kat blog.. sadis nya jd artis.. sabo je la citi leha k..

    p/s: jgn ada rasa dengki dgn org lain!!!

    0
    0
  131. APPLE GREEN says:

    Ramainya sedara mara siti saleha
    India pun ada boleh berpeluk lagi

    0
    0
  132. along says:

    wallahualam betul ke tidak sedara dia, yg India tu sedara dia gak kot ye.. huhu… kalau majlis melibatkan keluarga, mana ibu bapanya, si sam pun takde…kalau ye pun gambar lama, itu tak bermakna dia takkan mengulangi nya lg kan? sekadar nk tutup malu blh ler….

    0
    0
  133. Spice says:

    siti saleha x nampak cam omputih celup
    nampak cam muka china adalah
    terlebih make up mata dia jadi sepet

    0
    0
  134. rockers says:

    u all in pndai jer komen owg..tp x sdr diri 2 mcm mana..ntah2 lg trk lg drpd siti saleha….agk2 la klu nk fitnah owg…klu peluk gf x dosa pla klu peluk sedara dosa pla..pelik..pelik..apa la u all ni,sebelum nk kata owg nilai diri dulu..:p

    0
    0
  135. cinnamonfan says:

    hmm..dr dulu aq rse dye ni x sesuai bwkwatak nora elena…xkp pon pelat2, bajet je mcm x bole control loghat dye tue..menyampah..dh la asyik pakai skirt je memanjang…boo!!

    0
    0
  136. pari-pari says:

    bersalji di kuala lumpur…

    0
    0
  137. Amier says:

    Mat salleh mabuk,,,,nanti dah nak tegang ko jadi habuan..torchlight Mar Salleh tu semua bateri 8 side D.
    Gangbang ko…. berongga ko nanti.

    0
    0
  138. dudu says:

    dah ramai lak gaduh2 skunk..dulu tyme aku bca beatifulnara takde yg tahap bergaduh macm ni..ni ..masing2 ad pendapat sendiri..peace world..

    0
    0
  139. Joe Public says:

    Dulunya siapa kenal Siti Saleha sebelum jadi Pelakon…just another beautiful girl..tapi selepas dah famous semua mau tau buruk baiknya orang ni. walau macamanapun Aku tetap admire dekat dia ni, walaupun apa dia dah buat silap sebelum ni mungkin pasal dia ni jambu ha..ha… sesiapapun pernah buat salah samada sudah taubat atau belum itu kena fikir sendiri. So harap2 siti saleha ditunjukkan jalan yang diredahi dan dilindungi Allah serta diketemukan jodoh yang baik. Tidak semestinya jahil akan terus jahil selamanya. Masih ada kelembutan di wajahnya sejernih air di kali…

    0
    0
  140. hero clasic says:

    wat pe cri yg tak sunat,,,,,cri la yg sunat…….geli ar ade isi lbih…..

    0
    0
  141. MIANG REBUNG says:

    Agak2 Ct saleha ni… sunat tak?. kalu isi lebih mesti geli tahap gaban…aw…aw…aw….

    jangan pulak kencing/ berak pakai salat ngan tisu..ikut cara barat….

    0
    0
  142. gedix says:

    tdk ku sangka…aku igt die ok skit drpd artis2 yg len,rope-ropenyer sme jerw perangai..ciss

    0
    0
  143. Awatif says:

    And by the way, bersosial bukannya bermakna buat perkara tak elok. Macam kita kalau bersosial kita pergi main futsal or minum kat kedai mamak. –> klu dah xtutup aurat bg yg islam, berpeluk2an yg bkn mahram, tu xkira ‘tak elok’ lg ke…???? Moge d beri hidayah…

    0
    0
  144. Anonymous says:

    pembetulan…main futsal bkn dlm kategori bersosial tapi dlm kategori beriadah….maaf la kalau silap….

    0
    0
  145. kiki says:

    korang xbek kate dy mcm2..semua tu family dy la..fam belah mak dy kn kt england..basilton kot.. aku kwn ngn dy 3 thn xdelh dy seteruk yg korang pk kn.. mybe dy sosial cz khdpn dy mg mcm tu dr awal..cume dy xsgka gmb fam dy mnjadi kontrovesi.. pihk yg xbtgungjwb tu x spttnye sewenang2nye grab her pic n hamburkan tohmahan. adalah fitnah sekiranya ape yg di katekan tu btentangan dgn kbnran. so xperlu lh nk mhukum sape2 yg wt salah. :) saleha chaiyOk dear.

    0
    0
  146. Anonymous says:

    kampong lh korang sme ni..hahahaha

    0
    0
  147. man says:

    islam hanya di nama je,banyak orang mcm dia ne,kubur lain2,tu lah jawapan dari dorang………

    0
    0
  148. Honeybee says:

    dah namanya pelakon .. macam2 bleh jdi (brlakon) … dh namanya WATAK ..

    0
    0
  149. ????????? says:

    hal owg len pn korang nk sibuk..smpi nk gaduh2 sma sndiri…kte xada hak nk nilai mcm ne owg tu..yg pnting kte doa kn dy agar di beri hidayat..xbek sngka bruk kt owg..

    0
    0
  150. Emma Kayy says:

    jgn la korg nk mghambur cmtu je.. it’s common la klo dr kcik dgn family dia rapat cmtu.. lg2 family mak dia english.. Saleha bkn teruk.. dia baik la. dr skola lg dia mmg sopan santun. ckp pon lembut je. xprnah terbabit dgn msalah social. lg pon family dia mmg jg dia mcm menatang minyak yg penuh..
    so, to saleha, bersabar lah. ni sume dugaan..
    we love u saleha!!!

    0
    0
  151. umi eez says:

    wah, ada air arak tu….kalau aku tak nak dekat ngan kwn2 dan meja yang ada arak…. siap peluk2 lak tu…ish….ish….ish… yer la kalau kawan pun….agak2 la…. semoga dia diberikan hidayah…amin…

    0
    0
  152. ABC says:

    Jangan pandai2 hendak memberi penilaian terhadap kehidupan seseorang. iIu hak dia. Kehidupan peribadi dia. Buat apa nak sibuk. Peluk-peluk adalah cara orang barat menunjukkan kemesraan dan kasih-sayang. Itu budaya mereka. Jangan la prejudis. Cermin diri sendiri sebelum kutuk Siti Saleha. Kita ni bukannya tuhan pun nak menilai orang. Orang yang tunjuk alim tudung labuh pun pandai buat maksiat. contoh terdekat, kes mahasiswi tudung labuh buat maksiat kat tangga Kolej.. Fikir-fikirkan…

    0
    0
  153. nur afiqah md suaid says:

    insaf la sebelum kita di insafi……..kita orang islam…walau dia kacokan sekali pon dia tetap islam…….

    0
    0
  154. jan says:

    alhamdulillah ini lah dia 1 Malaysia…. Dunia didahulukan Akhirat nanti2lah isk isk isk

    0
    0
  155. sharmen says:

    wow…….indu to cg bajik….nya mh laki myuh amt ka ke ia…..

    0
    0
  156. daruratlasgt says:

    to waklu’memangla main dgn lelaki.masalahnya sekarang pompuan zaman skrg,terlalu murah n bodoh.bila lelaki mintak je,terus bagi.itu la namanya bodoh lg bangsat bodoh!!jgn nak salahkan lelaki je,bongok!!

    0
    0
  157. rakyat malaysia says:

    biase lah artis

    0
    0
  158. fakeman says:

    fuck this women! yeah..

    0
    0
  159. awin says:

    hai..syg jer..muka dah cantik mang ada ciri wanita soleha tp pergaulan plak hampeh..

    0
    0
  160. QQ says:

    bodoh kamu semua ! hha

    0
    0
  161. Webpage says:

    Thanks for some other fantastic post. The place else may anyone get that kind of info in such a perfect approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the look for such information.

    0
    0
  162. salam dari marikh says:

    ada tempat kosong ker???gag3..

    0
    0