Written by serenity | March 19th, 2012

Kami difahamkan yang Siti Saerah, adik kepada penyanyi tersohor Datuk Siti Nurhaliza telah selamat melahirkan bayi kedua yang merupakan bayi lelaki pada 18 Mac 2012 (semalam) pukul 7.50 petang di Hospital Besar Kuantan.

Tahniah diucapkan pada Saerah untuk kelahiran anaknya ini. Nama bayi ini belum diketahui lagi. Kalau ada nanti, akan dikemas kini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

126 responses to (GAMBAR)Siti Saerah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

  1. chem says:

    Alhamdulillah… tahniah… namakan yang pendek tapi bermakna ye ;)

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni karang ade la mangkuk2 nak mengutuk – eh dh anak no 2, baru je kawen?, eh die ade anak beberapa bln lepas kawen je? dan lain2.. makhluk2 yang x sudah2 menghina org lain ni, and asik mengata ni akan muncul xlama lagi.. aku rs nara kene promot drama antara garisan, supaya diorg sedar sikit diri tuu…

      btw, congrats saerah..

      0

      0
      • pelik says:

        ko ni kenape?xde org ckp ape2 pn.pikir la positive skitt

        0

        0
      • Bz body says:

        Ayat ko sdikit sbyk bg info kat aku dan yg lain2…dr aku xfkir bkn2 kepada fkir sesuatu..hmmmm…

        0

        0
      • puiiiiihhh says:

        ko je yg berfikir camtu..
        batu api!

        0

        0
      • Huhai says:

        Ko lak yg over….apodahhhhh…

        0

        0
      • Dewi says:

        Ko ni apa la..jangan buruk sangka dgn orang. Hati mau baik beb.

        0

        0
      • saya budak terpelajar says:

        eleh..macam aku xtahu, kau yg nak tulis camtuh sbnarnya..tp nak suh nampak baik, so..put the blame to other..actually, kau yg menghina org lain dan DIRI SENDIRI, nak jugak kata kat org lain…shame on u

        0

        0
      • saya budak terpelajar says:

        eleh….kau yg sbnarnya nak kutuk2x org, tp put the blame to other..nak jaga reputasi konon…nampak sgt benda kutukan tuh yg kau fikir dlu..kan2x????

        0

        0
      • diri sendiri yg mcm tu says:

        org yg selalu kata org lain akan buat itu akan buat ini sebenarnyer menggambarkan diri sendiri… bende2 yg ko tulis tu terlintas di fikiran ko kan? tu pasal ko tulis…nak nmpak diri sndiri baik, buatlah ayat menyalahkan org lain… padahal org lain tngok xde pun terpikir melainkan selepas baca komen ko..komen ko kat atas2 lak tu…so sesiapa yg baca dan terlintas plak di fikirannyer..ko terimalaa “saham” skali ekk ‘anonymous’….

        0

        0
      • Anonymous says:

        dah dah la tu..korang2 kat atas ni yg slalu mengutuk2 org kat bn ni, buat2 x mengaku.. klu x percaya bacalah bawah2 lagii..

        0

        0
      • Kakak neelofa says:

        yg ko ni meroyan xtentu hala apsal? xboleh nk tgk org lain baik ke senang hati! apa masalah ko ni? nk jd artis pn xpyh lah nk guna abg nara punya line! puiiiii!

        0

        0
      • Promoter Kosmetik says:

        Yg terbaring tu emak Saerah ke sape??? Tua semacam je rupa…nape2 kakak2 yg maintain muda?? Tu lah, ko Saerah tak pakai kosmetik kakak ko. Anak 1st xpernah keluar pic pun selama ni..tup tup keluar pic 2nd lak..hmmmm

        0

        0
      • Moshi moshi says:

        Apa yg kau merepek ni??org blum pun ckp apa2.Kau yg mulakn dulu.Nnti kalau ada org yg komen teruk2 tu, psal kaulah.Kau yg mulakn dulu.he..he..

        0

        0
      • Anonymous says:

        kakak neelofa ni nak meroyan pastu meludah2 mcm tok bomoh siam ni kenapa??

        0

        0
      • ni says:

        org byk buat maksiat cam ni la, belum apa2 dah terasa

        0

        0
      • Only CT (In The World) says:

        Ada orang sakit mental serta kecelaruan identiti guna gravatar yg sama tp komen berbeza-beza….kalo dah tahu diri tu ada masalah mental @ kecelaruan identiti pergilah bawa2 berubat…jgnlah jadi batu api kat sini….

        0

        0
    • cik pial says:

      Tak silap Zubir pernah tulis yg Saerah jual cup cake kat Kuantan… Kesiannya, harap2 bila anak dah 2 ni suami Saerah keje lebih kuat yea. Beranak pun kat spital gomen je. Pdhal kakak celebrate birthday nun di atas menara pencakar langit kat Dubai…

      0

      0
      • ape kene mengena says:

        ya allah korang ni… adik beranak spital gomen pun nak hina ker? biarlaaa dier. Yang kaya kakak okey..kakak plak ade suami okey…dan adik yg beranak ni pun ade suami… dan ko ingat sebagai seorang suami, tak jatuh ke maruah kalo anak nk kluar kakak ipar yg support? at least hospital gomen pun duit dier yg kluar..tak mintak duit sesaper…itu lebih mulia drpd ko nak hina hospital gomen. takder siapa boleh ungkit2 di kemudian hari…ade paham?

        0

        0
      • pala hotak ko says:

        Ko ni pehal cik pial? Xpasal2 nak ckp bkn2.. Apa hina sgt ke beranak kt hospital gomen? Jual cupcake pn sekurangnya dia keja n cari duit yg halal, bkn dia jual diri ke apa! Yg ko nk kesiankan org jual cake pehal? Ntah2 pendapatan bulanan dia lg besor pd org yg keja opis.. Yg kaya kakak, xkan dia beranak nk minta duit kakak dia sponsor pulak? org hotak mcm ko ni mmg tipikal otak sempit!! Xmasuk akal dowh!!

        0

        0
      • Ape ke bodo kau ni says:

        Aku xpaham la apsal dia nk beranak kena minta duit kakak dia? Malu sehhhh kau dh pandai buat anak pastu bab nk beranak minta duit kakak.. Agak2 la bro! Aku tabik saerah ni sbb dia xbergantung kt kakak dia.. Klu dia beranak bidan kg pun dia pakai duit dia! Korang ni xde keje ke smp bab ni pun nk ckp?

        0

        0
      • Ada Otak says:

        Apa ke bengap korang ni… kan dia kata dia baca zubir tulis pasal saerah jual cupcake kat kuantan zubir siap tulis lagi harga RM4.50.
        Kalau dah dasar bongok tu bongok jugakkk….
        Sebenarnya masa saerah kawen siti pun tak datang. Sbb masa tu Saerah dah pegnen. Puas hati?

        0

        0
    • yang korang ni macam makcik sangat ni apahal? masalah negara ke? dah habis kain batik korang niaga kat opis waktu bos takde ke?

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        aku setuju dgn ko Shah Jazle versi halalan toyyiba.. mulut org pompuan ni cam tu la…
        ada lagi satu, bedak Avon pon dorang jual kat ofis gak… tapi aku suka sebab murah drpd kita beli bedak Romano kat Watson tu..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Anak pertama rahsia dan senyap.. Sebab kawen bln 10 beranak bln 4.. Anak kedua baru nak dihebuh2 kan.. Wakaka

      0

      0
  2. Reena says:

    1st baby dia girl ke boy?

    0

    0
  3. izzuera says:

    tahniah..

    0

    0
  4. dyan says:

    Tahniah siti saerah…comelnyer baby

    0

    0
  5. Adik Angkat SITI Nurhaliza says:

    Tahniah…

    0

    0
  6. Ku Raa Swiftt says:

    aik??

    0

    0
    • Confius says:

      Bace tajuk kt atas td tdetik d hati Aikkk?ingtkan salah baca…alhamdulillah…rezeki…..

      0

      0
  7. noname says:

    saerah dah ada dua ank … datok ct jugak yg tak beranak ranak ..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko duk sibuk datuk siti xde anak tu apehal? die mintak duit kau ke bila xde anak..soal anak ni klu kau nak pertikaikan sgt, kau tanya Tuhan la klu berani..

      0

      0
  8. momonja says:

    hospital besar kuantan ? kakak u X sponser ke?

    0

    0
  9. momonja says:

    diam ar ko… aku tanyer je

    0

    0
  10. girang says:

    Bermula la sesi kutuk mengutuk sebentar lagi…bila bace komen kutuk mengutuk ni serius buat aku sendiri rase geram. Banyak betul energi negatif. tak elok la der. Klau tulis yg happy2, org yg bace pun rase happy. tak gitu?..kan blog beautifulnara punya tagline “marilah bergossip secara berhemah”. Peace

    0

    0
  11. pizza says:

    Alhamdulillah. Bertambah umat Muhammad.

    0

    0
  12. anakayam says:

    orang melayu kitaa..kalo tak ngutuk tak sahhhh jadik melayu agaknya…

    0

    0
  13. wmh4g63 says:

    hmmm…adik dh ade 2 anak…si kakaknye bile lg….xkan la still nk jaga badan kot…hehehe

    0

    0
    • WMH36g4 says:

      Semuanya rahsia Allah…. jgn la persoalkan rezeki yang Tuhan bagi.. Belum ada rezeki tok ti kot…

      p/s: soal nak jaga badan, no komen… tgk badan tak de la slim sgt pun yg nak berjaga beriya tu….

      0

      0
    • little says:

      how limited that thinking is..rahsia Allah Taala sgt byk…jgn mempersoalkan sesuatu

      0

      0
  14. HUMMER69 says:

    SITI SAERAH TAK KAYA HARTA BENDA, SUAMI BUKAN
    ORANG BERADA TAPI
    ALLAH SWT BERI DIA KAYA ANAK..
    SITI NURHALIZA KAYA HARTA, SUAMI BERADA
    TAPI SAMPAI SEKARANG BELUM DPT ANAK.
    SESUNGGUHNYA…
    ALLAH SWT MAHA ADIL PADA SETIAP HAMBANYA..
    :)

    0

    0
    • HUMMER69 says:

      ALHAMDULILLAH.. TAHNIAH BUAT SAERAH DAN SUAMI.
      INSYAALLAH, BERTAMBAH2 UMAT NABI MUHAMMAD SAW.
      SEMOGA ANAK2 KALIAN MENJADI ANAK2 YG SOLEH SOLEHA,
      BERBAKTI PADA IBU BAPA, KELUARGA DAN MASYARAKAT..
      AMIN!

      0

      0
    • ct say says:

      Betul3..

      0

      0
  15. meeradriana says:

    si adik dah dapat anak, si kakak mandul..
    mandul² pun ada anak tiri..ok what!!

    0

    0
    • cicakiut says:

      Tak baiklah ckp mcm ni, rezeki ni semua dr Allah. Kita ni pun kena selalu bersyukur pada setiap rezeki dan nikmat Allah bagi, contohnya, diberinya tangan, dapat kau menaip, diberi mata dapat kau baca entri abg nara ni, cuba Dia tarik balik nikmat tu! Jadi, gunakanlah sebaik2nya nikmat yang Allah bagi dan jgn mengata kelemahan org lain. Akupun nasihat diri aku jugak. Anyway, tahniah Saerah!.

      0

      0
      • Ustazah Rock Kapak says:

        HOI MEERADRIANA! apesal mulut ko longkang sgt ek? Mulut pukimak betl ko ne kan? Kalau aku doakan anak kembar ko mati cepat ko suka x?? So please la….

        0

        0
    • sakit hati.. says:

      oit..mulut kau macam longkang..x patut cakap tok ti mandul..kau tu dah nikah ke??mana tau kau pun nanti tuhan bg xde rezeki dpt anak.kalau kau dah beranak mungkin nanti anak kau yg kena.x berasa kau nak timang cucu..Allah maha adil..x baik cakap mcm tu…

      0

      0
    • diri sendiri yg mcm tu says:

      ko ni anti betul dengan siti ek? tak silap aku entry2 lepas pun ko kutuk pasal CT tak beranak…dan ko rasa ko boleh mengutuk dier sbb ko dh ade anak…kan? kutuk2 org mandul…ko menopose sebelum waktu baru tau..

      0

      0
      • meeradriana mlut puaka says:

        okeh,skang aku pecaye si meeradriana ni memang mlot puaka lepas smua komen ko pon berbaur puaka.

        0

        0
      • Anonymous says:

        haaa ko tgk la ni contoh mangku2 ayun yg x sekolah yg asik mengutuk org!! kau setakat sehari je kat bn, xpenah baca komen2 kat sini, xyah la nak kondem aku duk kondem diorg ni suka mengutuk org, meeradriana ni saiko, sbb tu la baghal semacam, die yg mandul, duk mengata org!

        0

        0
    • ron says:

      aku pon igt lg ngn si meeradriana ni.. igtkan dh insaf la pas kene tegur dlu..
      ko igt ko dh ade anak kembar tuhan x leh tarik balik ke? ckp tu biar pkai otak.. suka suki je kate org mandul..

      0

      0
    • Anonymous says:

      dah la baghal,bebal, mangkuk..kau la ketua segala mangkuk ayun kat dunia ni meeradriana oiiiii…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Hu3

      0

      0
  16. […] Kami difahamkan yang Siti Saerah, adik kepada penyanyi tersohor Datuk Siti Nurhaliza telah selamat melahirkan bayi kedua yang merupakan bayi lelaki pada 18 Mac 2012 (semalam) pukul 7.50 petang di Hospital Besar Kuantan. Tahniah diucapkan pada Saerah untuk kelahiran anaknya … Continue reading → […]

    0

    0
  17. stella says:

    congratz saerah . . Euww , spa ckp siti mandul tu , aq doakan dya pun mandul jga a.k.a xda nafsu seks

    0

    0
    • ila says:

      a.k.a tu maksudnya also known as…mandul dan tiada nafsu seks adalah dua perkara berbeza ye.

      0

      0
  18. Elvi says:

    Saerah kan MBE tu yg kawin dan beranak senyap2..

    0

    0
  19. gadis cun says:

    tahniah saerah…

    0

    0
  20. sepasang says:

    tahniah saerah…dah dpt sepasang….best2~
    aku tgh preggy..doakan aku dpt baby gurl lak kali ni ekk..anak sulong boy…ehehhh. Tapi kalo ditakdirkan boy lagi…aku terima dengan gembira juger~ :)

    0

    0
  21. Anonymous says:

    siti saerah sudah..siti nurhaliza bla lg??he2

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko tny Tuhan soalan tu, Dia bleh jwb, tu pun kalau berani!

      0

      0
      • holaaaa says:

        mmg bodoh lah yg nak tanya soalan bila lg nak kawin, nak beranak dan sbg nya….tak sdr2 lg..kita hanya mampu berusaha tp jodoh, rezeki, ajal, maut, perceraian adalah kuasa Allah..kalau lah soal dpt anak kita yg tentukan ..???????

        0

        0
  22. gegurl says:

    siti saerah sudah..siti nurhaliza bla lg he2

    0

    0
  23. nini says:

    Tahniah Saerah..Hospital Besar Kuantan ye..emmm..nape yek, saida je yg nampak batang idung..tok ti segan ke nak g tempat ramai org camtu…btw, saerah is low profile, adik kpd penyanyi tesohor tp beranak kat hospital biase je..x hulur tgn kat akak die pon..

    0

    0
  24. riena says:

    tahniah…happy kan blh bby..saya tengah pantang..tapi anak kgguran 6 bulan.terpaksa melahirkan ank. perit yang teramat

    0

    0
  25. hehehe says:

    sian u riena ….apa2 pun tahniah siti saerah…biarla org nak kata awak tak kawin gan org berada tp pada aku lar orang yg kaya adalah kaya dengan anak…bkn senang nak menguruskan anak n lebih2 pulak skrg nie tgh barang semua mahal…tahniah

    0

    0
  26. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    alhmdlilah shukor saerah selamat melahir kn anak dia….comel pulak tu..sakit tak saerah ??? itu lah anugerah tuhan pada saerah amin….

    0

    0
    • Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jangan salah paham ye saerah…maksud minah jambu anugerah dari tuhan tu anak ye bukan sakit ok…lov uuuuuuuu

      0

      0
  27. Anonymous says:

    aku x tau la.. ada org ckp.. ct x dpt anak sbb dtk k tu.. sblom kawin ngan ct dia dh ikat “toot” siap2.. tu psl la ct x dpt2 anak lgi..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    wallahualam.. x de bukti..klu salah mintak maap..

    0

    0
    • Anonymous says:

      so klu xde bukti, jgn pakai ckp and sebarkan kt org ramai, dh jatuh fitnah, xpayah nak wallahualam bagai bila dh sebar fitnah, x sesuai!!

      0

      0
    • UstazahRock Tampar UstazahTerlampau says:

      Tahniah. Kemungkinan anda untk masuk neraka sgt cerah. So kalau xnak masuk sila taubat k. Jgn asyik nk fitnah jer.

      0

      0
  29. double ss says:

    congrats 2 saerah..baby comey..yg korg ni suke mgutuk2 org..biarla dieorg..korf 2 baik sgt ke..2 antare mereka dhn allah sj..yg xdpt anak 2..blm ade rezeki lg..kita xbak nk mghukum org sesuke hati..coz kite pn xtahu nasib kite mcm mne kelak.. :)

    0

    0
  30. soleh says:

    semuga jadi anak soleh.

    0

    0
  31. urus says:

    jaga baik2 urusan sendiri. jangan bebankan diri dengan urusan orang lain. berita baik berikan tahniah dan doa yang baik. jangan dikeruhi dengan perkara yang bukan dalam ilmu kita dan bukan juga dalam tanggungjawab kita.

    0

    0
  32. Nenek Kebaya says:

    Suka tengok matanya merenung kamera. Macam dia dah faham pulak …

    0

    0
  33. siti says:

    aik dah 2? cepatnye..yg satu tu bile? saja nak tau..jangan mareh. Yela kakaknye baik, mesti adiknyer pun baik,keturunan baik2 kannn…

    0

    0
    • aku says:

      aku suke entry ko nih….mendalam giler…aku paham…haahahahaha…aku tak leh brenti gelak….siut arrr

      0

      0
  34. chentalove says:

    tniah…
    smoga ank n ibu chat2 sllu ye..

    0

    0
  35. Tengku Sabri says:

    nenek saida mana? pulun nak kawen org kaya lettuw, sampai cerai berai…xsyg suami n anak2..po…daaaahhhh…….

    0

    0
  36. serai wangi says:

    org yg mengunakan nama annonymous, bz body, Huhai, diri sendri ckp mcm tu dan byk lagi adalah org yg sma..tgk ikon yg keluar setiap kali dia comment…
    tu menandakan dia PC ,email yg sma,,
    kesian ko..meroyan..duk berbalas2 comment dgn dri sendri

    0

    0
    • noni says:

      alahai serai wangi.. msti ko bgga je kan dpt jd detective conan..selesaikan masalah avatar klabu..hahahah

      sian la..ko lmbt sgt update..

      0

      0
    • Anonymous says:

      ni lagi sekor mambang hutan mana baru kuar tgk dunia, still lagi duk pertikai avatar kelabu.. malu la sket woi.. kan x pasal org kata ko buduh!!

      0

      0
  37. MEERADRIANA yg bodo and ngoks! says:

    MEERADRIANA yg bodo and ngoks!

    Woi ko ni apsal ye dok kutuk2 ct??? Aku x phm dgn org yg mengutuk tok ti ni.. Ape dosa tok ti ngn korg??? xkan sbb dia pkai tudung cmtu korg marah sgt???.. korg tu baik sgt ke?? btudng ke?? kita ni manusia xleh nak judge2 org. Allah je maha mengetahui. kalo x kutuk tokti meme x soh! agaknya bole mampos or keno strok kot! baso bodo! kecing dale purung, mung tilik muko mu la dlu badigol!

    from, fan tokti , KELATE

    0

    0
    • meeradriana says:

      ni lagi sorg peminat aq..
      pls add me
      saya ada jual mcm²..
      silalah ye dtg kedai..

      0

      0
    • Anonymous says:

      owh…mat klate muh..
      huh aloh..
      bakpok duk cni..
      muh keno gik mahjid..
      muh kan klate..huhuhu..
      ore klate ni mmg suke mace²..
      timo kasih sobab add FB aq yer.
      love u..

      0

      0
  38. andaikautahu says:

    btul kata Anonymous … bnyak nyer mngkuk2 mngutuk kat cni..ish3…..

    0

    0
  39. biskut famous amous says:

    Mkn biskut lgi sodap..

    0

    0
  40. awan nano says:

    Tahniah saerah. .Biar apa org nk kata. .Truskn idup..buat dato ct klu blm dpt terima kkurangan adik dia fikirlh yg pic ank tiri dia pn pnh tsebar..cum pndi cover line..dari ambil ank org lain jdi ank angkt lbh baik jga ank sdara sndiri

    0

    0
  41. mirror mirror sweet candy says:

    adik beradik yg byk duit tolon support tu biasa la. pasal pelik plak bila org tanya pasal siti tak bantu saerah? korang xder adik-beradik ker? siti tu kaya mestila tanya, lainla kalo dia mancing tepi longkang. kengkawan aku yg xsekaya siti pun support duit adik ipar dia bersalin kat private. ini kakak kandung yg kaya, mesti org nak tau kalau birthday sendiri beribu beriban habis.

    0

    0
    • xsetuju says:

      tapi klu aku,aku xmau mcm tu.kita kan ada suami.suami aku pun mest xsuka jg.jatuh la airmuka dia.dah kita xmampu,mu biasa-biasa jela. setakat beli baju sepasang dua okla..kita as parents ni,dah pandai nak beranak,ready la awal2.tak pyh sshkan orang.

      0

      0
  42. Nur Kasih says:

    Tahniah saerah..

    0

    0
  43. pink lily says:

    saerah ni kaki clubbin b4 kwin dl.sll npk die kt doraisamy gn jntan&xdpt dnafikn die mmg kaki mbuk.bab2 bzina smp pregnt ni,xtaw la plak.xmau tduh2,sbb xnpk kn?u’alls..rmai ag artis2 yg bprngai cani?so pe nk heran?klu i ckp u’alls msti xcye..try g sultan lounge..tgk artis mne y ske mbuk2..msti u’alls xcye pnye..artis ni sweet&npk innocent..bt prngai,tuhan je taw..

    0

    0
    • nelly says:

      kau jgn mengata org..kau sendiri pun pergi tmpt2 camtu gak..pasal tu kau nampak..aku taktau pulak ada tmpat nama doraisamy..doremi penah la aku dengar..

      0

      0
  44. nelly says:

    mana husband dia?nk tgok gak..waktu kahwin dulu aku rsa mcm takde tunjuk kn husband dia?lagi satu..siti nurhaliza mana?

    0

    0
  45. anyss says:

    siti nurhalizah artis paling bodoh! ambil laki orang! padan muka xda anak! mandul..itu suma balasan tuhan kt ko… hate u!

    0

    0
  46. anyss says:

    kepala hotak ko bodoh! datuk k bcerai dgn bini dia dsebabkn ct! bodoh! klu stakat baca kt paper xtau kisah sbnr mcm ni la…bengap sebengap benapnyerrr…!

    0

    0
  47. anyss says:

    kepala hotak ko bodoh! datuk k bcerai dgn bini dia dsebabkn ct! bodoh! klu stakat baca kt paper xtau kisah sbnr mcm ni la…bengap sebengap bengapnyerrr…!

    0

    0
  48. anyss says:

    dsebabkn ct la datuk k bcerai dgn bini dia…bodoh! ni la klu stakat baca kt paper jer..xtau hal sbnr…bengap sebengap bengapnyerrr!!!!

    0

    0