Written by AbangNara | May 22nd, 2009

siti nurhaliza

Sikit-sikit Siti, sikit-sikit gambar Siti, sikit-sikit gosip Siti. Mesti ramai yang menyampah tengok berita Siti asyik kuar kat blog kami 2 3 hari nie. Nak buat macam mana, gelaran penyanyi no 1 Malaysia masih milik Siti Nurhaliza. So cerita pasal dia memang banyak.

Yang terbaru Istana Budaya pulak akan menjadi tempat Siti Nurhaliza buat konsert. Kami akui yang vokal Siti buat masa ini memang mantap dan sukar ditandingi penyanyi-penyanyi lain.

Cuma apa yang kami dengar-dengarlah, Siti nie lebih kepada penyanyi bukannya penghibur. Itu yang kami kurang sikit minat nak pergi tengok konsert dia. Baik dengar CD kalau setakat nak dengar suara Siti nyanyi.

Lagi gambar Siti Nurhaliza semasa pelancaran Konsert di Istana Budaya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

87 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Pelancaran Konsert Istana Budaya

  1. kipas sush mati says:

    yahooo..dpt no 1..hehehe..kesian sitinye..muke lawa..tp dpt suami yg mcm tu lak….nk pkai tudung tu, pkai la betol2..setakat nk letak je..xpayah la pkai..bkk je la..

    0
    0
  2. Lovelyvic says:

    tu ar kak nara…. nape asyik2 siti je…
    orang lain la plak
    fazura ke….

    0
    0
  3. bobolia says:

    bagi saya gelaran no satu malaysia adalah hak milik RAIHAN……beautiful nara tak pernah citer pasal RAIHAN lagi2 persembehanya kat luar negara………Raihan lagi hebat drpd CT…….Raihan 2 kali buat persembahan kat Royal Albert London Hall DIJEMPUT org sana…tapiSiti baru sekali tu pun dia sendiri buat………………………

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      ooo ye ke camtu…
      ct pas kawin xyah ler nak femes2kan diri lg…
      jaga suami jer cukup….duit dah byk…

      0
      0
    • Zaza Muhammad says:

      hahah!!! ade gak org tau….aku wase seme org tau tp buat2 tatau je. Tu usaha Fazley (Dr.). Pastu ade sore2 sumbang kate konsert tu x balik modal, rugi plak tu….pastu Dato’ K aaa yg tlg top up…yg aku dgr aaa… Raihan mmg dijemput siap Ratu lai yg tgk performance diorg. Aku sokong nara, konsert dia biasa2 je, xde yg org ingat. bab2 nyanyi mmg best tp stakat dgr cd dah le…

      0
      0
  4. singa says:

    saya setuju, sbb suara lives memang best. saya p concert dia pat esplanade , memang suara mantap, tapi CT kurang dari segi penghibur, dia kena perbaiki …

    0
    0
  5. aries_april says:

    ct lgi cntk klau pkai tdng btul2x…
    tpi kta xleh pksa.
    ats niat sndri.
    :-)
    klau dia lum rs nk pkai, e2 trplng pd dia.
    kta tggu n lht ja lah.

    0
    0
    • Fisabilillah says:

      Hukum tetap hukum. Wajib tetap wajib. Mana boleh terpulang kat individu. Ada ke Allah sebut nak tutup aurat…tutuplah…kalau tak nak…takpe????

      0
      0
  6. mcD_Kfc says:

    EEEE SITI COMEL….I LIKE…..HEEEEHEEEEE

    0
    0
  7. aries_april says:

    me 2.
    but, bkan thap gaban la…

    0
    0
  8. donut says:

    saya x pahem kenapa wartawan tak aju soalan mengenai pemakaian tudung ct ek? wartawan selalu namapk ct tu bagus je.. xpahem ler..

    0
    0
  9. Lovelyvic says:

    Wartawan pernah tanya la. Tak silap aku 2 minggu lepas punya paper ada statement dia pasal dia ckp “SAYA CUMA CAKAP HENDAK BERSELENDANG JE, BUKAN BERTUDUNG. LAGIPUN SAYA TAK MAHU BUAT PERUBAHAN YANG MENDADAK. SAYA NAK BUAT PERLAHAN-LAHAN”

    0
    0
  10. damia says:

    omg..kaler n design baju x seswai tul ar..saper r design bju ct ni? bek amek i jer jd designer klu mcm tuh!

    0
    0
  11. tyrabanks.. says:

    bagi aku kalu rasa nak pkai, pkai betoi2, kalau x bukak je… tu larr.. lain kali jgn lps ckp nK Pkai tudung… kalau dah tahu jiwa tu xsedia lg.. agaknya sbb dah kawin dgn datuk. kena le dressing mcm tu, datin muda le katakan.. kak nara ni asyik siti je… aku minat gak kat fazura 2 jgk.xpung dynas ke… apa crite dynas yr lps kguguran ari tu???

    0
    0
  12. ate says:

    sumer dengki..! hmm.. biar la kt die.. urusan die dgn tuhan.. k?? n die bkn pnghibur?? aku tgk kt tv bes je..!! huh.. korg yg xreti mnilai.. kak nara ni pn same.. jgn pndai ckp je..!! tgk la teratak siti kt tv3 tu.. ok je..!!huh

    0
    0
  13. eclipse says:

    korang ney x abis2 dengki dgn ct…kuar cite psl ct bagi org utk kutuk…ape daa…bek korang lihat dr sndr or sedara mara korang…kutuk2 ct pon…harta diA makin bertimbun…korang ape dapat??????dosa yg bertimbun…NARA…U PUN TLG LAH JGN NAK MENSENSASIKAN CITE CT…APE DOSA DIA KAT U’LL SUME…WPUN AKU XBRP MINAT KAT CT…TP AKU RS KESIAN PLAK…MCM XADIL BG DR DIA…SUDAH2LAH TUE…

    0
    0
  14. ieza says:

    bila seseorang itu melakukan kesilapan,kita jadikan iktibar untuk diri kita.kita renung diri kita sendiri.adakah cukup sempurna untuk kita mendesak & mengata orang lain menjadi baik?adakah anda yang mengata & mengutuk itu sudah lengkap menjadi seorang yang sempurna?

    0
    0
  15. badboy says:

    dia ni dah makin berisi dah aku tengok..adakah itu tandanya bahagia..boleh tak keberisian badan dia ni menjawab segala perseolan dia dengan dato k..kkk

    0
    0
  16. bukanpeminatsiti says:

    cantiknye dada siti…

    0
    0
  17. boxer hugo bosss says:

    wah2 kipas susah mati ko no 1 yek…
    ape rahsie..huhuhuu..
    owh keje ko dok gosip dri pg td eh…aku gak dok bwk niee..siti aku tgk mkin rmping da..mkn ati ke limpe…die pun msti pk kalo die xkekal lme ngn DK leh die jual mrket smule tue xnk ttup abis tuee…ati die spe tau kan…

    0
    0
  18. apapun x kisah ler no berapa…yg penting happy.

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      hahahahahahahahah…..aku happy bebenar ni….
      hahahahah…..kakakakakah!!!!!!!!

      0
      0
      • tok batin says:

        keh keh keh keh!!
        hek hek hek hek!!
        hak hak hak hak!!
        koh koh koh koh!!
        kroh kroh kroh kroh…zzzzzzzzzzzzz…

        tetido daa..

        0
        0
  19. tok batin says:

    Kalau dah name manusia, adat la mengata n asik cari kesalahan org lain.Ape yg x betul,x elok, x sesuai..mesti kene kate..x kire la die artis ke, die jiran sebelah umah ke, die sedara mara kite ke..tetap kene kate kalau mende dah salah. tapi..sbg org yg dikritik..mereka seharusnya mengambil positif setiap teguran, kutukan.. Yakin kan pd diri..mereka mengata kerana mereka ambil berat pasal diriku,mereka sayang diriku, mereka mahu aku menjadi yg terbaik.. Mgkin org asek nampak org mengata, mengeji siti skrg kerana perkahwinan die dgn datuk k, atau pesen tudung saji die..tp tau kah kalian jika org2 yg mngutuk n mengeji ini lah yg pernah menjadi penyokong kuat siti.. Seseorg cenderung utk mnyakiti hati org lain bile dirinya sendri di sakiti..There’s always a reason when something happened.. think!

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      betul tu tok batin.

      tok batin tak pegi ubat oghang ke malam ni?

      0
      0
      • tok batin says:

        berehat la malam ni oi poco2..
        asek mngubat org jo..
        bilo org nak ubatkan ati ku yg dilukai nih..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          amboi tok batin…
          kalo ati terluka menari la poco2 bersama aku nih…

          hah….balenggang pata-pata….

          0
          0
        • tok batin says:

          uish..aku mane minat menari poco2 ni.. (saje kaver line depan sis nara..padahal minat gile nak bljr poco2 nih)..
          huk huk..

          0
          0
    • tyrabanks.. says:

      bagusnyer kata2 tok batin nih, baru ni ler dier tulis pnjang2…cayalah…. tepuk3.

      0
      0
      • tok batin says:

        tepuk-tepuk tgn sambil tepuk dahi tyra..
        baru ni ler die tegur aku..

        cayalah tyra..tepuk2 lagi dahi beliau..

        0
        0
        • tyrabanks.. says:

          dahi aku ni dahi licin, org mmang pantang tngok pempuan dahi licin,,mcm ko ler.. bak cni aku sepak2 ***TUT*** ko plak

          0
          0
  20. tok batin says:

    mencarut ke tuh tyra..
    aku saman juta2 kang..

    0
    0
  21. buaya tembaga... says:

    tyra… trut…trut…tut..tut..(bunyi telipun)

    0
    0
  22. tyrabanks says:

    ish… boya.. TAKUT!!!!!

    0
    0
  23. glory...glory man utd says:

    aduyaiiiiiiiiiii
    balik2 si ct nie……….
    tak de citer lain ke…………
    si ct nie kalau nak pakai tudung tue pakai la elok2 sikit
    kalau setakat nak sangkut atas kepala je baik tak yah pakai langsung.wat sakit mata je pandang.
    perasan tak sejak akhir2 nie si ct nie dah pandai pakai baju yang ketat2.dah pandai dedah dada sikit2.nak jaga hati dato k kot.hahahahahah…………..
    ape2 pun kalau nak bertdudung tue biarlah sempurna,jgn hanya nama aje bertudung tapi still nampak rambut lagi………….

    0
    0
  24. yann says:

    nassib ko la ct yg puji ko ramai yg kutuk ko lg ramai…klau nk ikut khndak org semua apa hal ngan hati sndiri…jd ko tepuk dada ko…ko tnya slera ko sndiri..aku ni mmg mnat ngan suara ko apa2 pun all the best kat ko…nyanyi2 juga laki ko 2 jaga bg mkan ckup2 slera laki ko slera ikan paus……….

    0
    0
    • glory...glory man utd says:

      memang betul la tue…………
      dato k tue slera ikan paus………
      tapi ikan paus pun tak mcm dia…..
      hahahahahhaa…………..
      soba jelah ct oiiiiiiiiiiiii…………

      0
      0
    • damia says:

      ni da silap ni…
      selera dato k lagi besau dr ikn paus…
      sebab..ikan paus tu mkn plankton jer..
      tp dato k?..suma dier nak ‘ngappp’!!!

      0
      0
  25. aries_april says:

    whatever happen,
    d. k her hubby.
    :-)
    klua lki tk tgur, kta sbgai orng lain na lrh nk tgur.
    just ksi pndpt kat blog kak nara ja.

    0
    0
  26. kisahsensasi says:

    it’s ok what to give opinion…..ekspresi dirimu…..

    0
    0
  27. mien.. says:

    ct oh ct……
    aku sdh tdk prcaya padamu lg..
    lbh baik engkau sgera agkt kaki….(g toilet)
    aku bsn,bsn dgn tdgmu……

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      mien..meh aku sambung plakkk :-

      aku bosan! bosan dengan gaya mu,
      tudung saji dan jala ikan menjadi idola,
      kenapa design sebegini menjadi pilihan ht mu..

      0
      0
      • mien.. says:

        hehe,pndai2 je ko tmbh gubhn lgu ni..syabas bette…
        ct nk brubh sbnrnye 2 tp tggu dato’k bg green light dluu…

        0
        0
  28. DelimaSaraa says:

    aku nampak penyanyi nombor satu di hati aku ni dah gemuk dan berisi sikit…mungkin makan hati banyak sangat ngan nasik putih tmbah ulam dan sambal belacannn..tu yg gemok tuuu..bertambah selera…

    0
    0
  29. miss x....... says:

    dia ni ade krisis identiti…xtau nak jd baik ke nak jadi jahat…konon lebih ni…last2 style pakai tudung dh sm cam sharifah aini…dulu kemain gadoh last2 skg ni ikut pesen sharifah aini…xmalu ke wehhhhhhhhhhhh……blahhhh la …. muak gile……….

    0
    0
  30. onda onda says:

    xla….aku rasa dia dah ikut style hetty koes endang…idola dia.

    0
    0
  31. jed hijau says:

    Betul ke dia yang dimaksudkan metro semalam, CAK-l artis c_ _ _i. Kesiannya dia….

    0
    0
  32. abg jack says:

    abg maleh nak puji siti…bosan…tapi nak buat camna dia mmg lain dari artis yg lain2 tuuu

    0
    0
  33. ladyP says:

    hoi baik ko bukak je tudung ko 2..pakai ketat pas2 posing cam pmpn sundal…ko 2 hengat ckit yg ko 2 dh trn naik haji g umrah la tp tunjuk fesyen sesat…buat dosa je…lau xnk pakai blh x ko bukak je tudung ko 2…

    0
    0
  34. rezab says:

    dulu saya minat CT, skang bile dia dah nikah ngan dato K tu terus da tak minat…knape CT tak geli ngan dato K tu erk…

    0
    0
  35. fertuifer1321 says:

    alah zaza ko kecoh pehal.aku yg dok london aku tau r camne konsert ct kat royal albert hall tu.seyes aku cakap,kawan2 aku yg warga london,us ramai je pegi tgk sbb diorng kata ct cantik.pastu siap cakap lagi ct mmg superbla..pasal rugi tu ko pun tak sure kan,just dgr org cakap je.apapun ct mmg best,sapa yg tak penah tgk konsert ct jgn buat spekulasi yg tak betul TANPA BUKTI YG KUKUH…kesianla nak gosip tp tak reti,baik ko g tanam jagungla zaza oi,bosan tul!!

    0
    0
  36. ibu kunyit says:

    royal albert hall… kalau sponsor boleh la, sapa yang jemput dia ke situ?kununnya nak bertaraf international gitu…. hidung tak mancung betul. dulu jaja poster plak kat london tu kunun cantik. perasan cantik tu yang bgambo main tgeliat siot tu tanpa kontrol lembah asmaranya tu dilihat org. perasan dan hipokrit.

    0
    0
  37. shiedah says:

    salam…..cantik kak ct pose..saya nie minat sangat nagan kak ct..

    0
    0
  38. ice says:

    suka tgk ct nyanyi sambil senyum…..org lain nyanyi mcm nak terkeluar anak tekak….sambil menendang-nendang lg….ct nyanyi rileks jer….da dianugerahkan mcm tu…kalau masuk tilawah ni mesti bole menang….haha….

    0
    0
  39. onmiz says:

    ak suke citer ct kuar byk kt blog nie…..lg la excitd nk bc…buat la byk2 cter sal ct ok…sure ak layan beutifulnara….tp yg positif ok….

    0
    0
  40. peduli apa aku!! says:

    kepada hati busuk,kaki pengutuk!!!

    astagfirullahalazim…bwk2 taubat la kaki pgutuk oi..ckp org je lebih..mcm ler korang tu hebat sgt..haha..=P

    RENUNGKAN!!

    “bole jd kamu membenci sesuatu,pdhal ia baik bagimu”
    (al-bakatah : 216)

    “mgkin kamu x myukai sesuatu,pdhal Allah mjadikn pd nya kbaikan yg banyak (an-nisa : 19)

    0
    0
  41. amy says:

    nak buat mcm mane mmg suara siti nurhaliza mmg kelas..merdu..GO ct u r the best

    0
    0
  42. ct says:

    sudah tidak merdu, besar jer suara dan penghayatan lagu pun sudah tidak best, cam nak tunjuk suara power sj tp xmenghayati lagu dinyanyi. nasib baik aura jer masih power. lagu siti semua boring n xberhantu cam lagu p. ramlee n sudirman wpun lagu santai tp sentiasa sronok dan hepi didengar.
    ct, tolonglah jgn nyanyi guna suara yg besar tu, lunak dan lembutkan sikit suara n kurangkan muzik dan menjerit nak buat suara tinggi, sudah bosan

    0
    0