Written by AbangNara | October 20th, 2011

Terasa rugi diri ini tidak dapat hadir ke majlis pelancaran Anugerah Skrin 2011 semalam sebab banyak selebriti-selebriti hangat yang turut hadir, termasuklah si hot mama, Nora Danish. Memang cantik, menarik, tertarik kau memang da bomb sungguh Nora Danish ini.

nora danish

Lagi beberapa keping gambar Nora Danish di majlis pelancaran Anugerah Skrin 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

Kredit gambar kepada RotiKaya dan OhBulan.

85 responses to (GAMBAR)Si Hot Mama, Nora Danish Di Majlis Pelancaran Anugerah Skrin 2011

  1. kiki says:

    panas betul!!!!

    0

    0
  2. Kacang Soya says:

    alah ko ni tak payah berlakon lagi la nora ooooi. harapkan rupe & gaya je. bakat ke laut!

    0

    0
  3. sha-hir@meng says:

    perrrgghhh…syg ns lemak 50sen je..hehehe

    0

    0
  4. 123 says:

    ‘mau nye xpanas kalu pakai camtu’

    0

    0
  5. bdk kampung says:

    knapa kasut merah?fashion disaster nih.kalo biru kn cantik.matching ngn bag.lalala~

    0

    0
    • seddeyh says:

      ko mmg sedih sedih la bdk kampung..sesuai name ko…ko x tau ke skng ni tgh in pkai kaler mcm2?? cross color x silap ianya d pgl…stop talking nonsense if u know nothing bout fesyen..
      peace!!!

      0

      0
      • marishadania says:

        sekarang mmg trend colour blocking la. match 2 atau lebih striking colour dlm penampilan. bykkan baca buku fesyen sblum komen ye ;)

        0

        0
        • kopiostar says:

          Tetap buruk sebab baju die x sesuai utk kasut merah camtu, regardless lah mmg fesyen trend camni ke skang ni.. tapi yg lain kat nora, cantik. :)

          0

          0
        • battygnie says:

          Keep the shoes.. lose the bag. Colour blocking pun kena tengok baju jugak..

          0

          0
      • miley cyrus says:

        dasar kampungan memang mcm tu. haha. sorry to sayXD

        0

        0
    • anon says:

      trend color bag matching ngn kasut skg org da byk x praktikkan da..tu sekadar nk play safe dlm fesyen je…dia pki kasut merah nk match ngn kaler bibir….

      0

      0
    • mawar berduri says:

      ok la tu kasut warna merah..match dgn bibir..

      0

      0
    • marishadania says:

      tu namanya colour blocking.. padankan 2 atu lebih striking cour dlm penampilan. lebihkan bacaan tentang fesyen sebelum komen ye ;p

      0

      0
      • Selitone Cold says:

        Kaler blocking atau Malaikat blocking?

        Lebihkan bacaan tentang kitab sebelum komen ye ;p <- copy, paste dan edit.

        0

        0
        • cutegurl says:

          haha.fesyen baru ke? mak ayah kite dulu pakai la beb..tak yah nk ikut fesyen sgt..fesyen barat yang mengarut tu l akorang sanjung2..ntah ape2..

          p:s i mmg tak ikut fesyen..tp fesyen ikut i..hehe

          maap klu terasa..

          0

          0
        • kesian says:

          ahaks.. lebihkan baca kitab sebelum beautifulnara je.

          maaf kalau sentap ;p

          0

          0
        • cutegurl says:

          tak sentap langsung..tak heran ler..janji korang bahagia..

          0

          0
  6. lolyat gang says:

    mantap body dia,muke anak dia ikut jejai

    0

    0
  7. Juju jaja says:

    Perghhhh!! body mantappp!!

    0

    0
  8. ibu roti says:

    handsomenya ank dia .. mesti cucu kesayangan atuk ngan nenek.Beruntung dpt atuk nenek yg ternama dan kaya ..Nora jd ex pon x per sebab masyukk ..!!!

    0

    0
  9. Hari Aku Pakai Baju Warna Biru Datang Ofis. Kau Ada?? says:

    sudah terang lagi bersuluh cantik si nora danish dari fasha sundal tu !! seksi lain kira ok..yang aku cakap dari segi kecomelan.. hehe..Sekian, terima kasih…

    0

    0
  10. da princess says:

    anak die sangat comey, so bapak nyer kena buat perangai leklok…anak akan contohi feel ibu bapa, maknyer pun same ye..

    0

    0
  11. zizan says:

    lorr aritu ckp xnak sexy mexy lg n nk anak dia tu masok sekolah tahfiz…apa sudah jadi maaa!

    0

    0
  12. jus says:

    huhu.. sian bini nara dpt laki cam nara tak abeh2 puji pompuan seksi..

    0

    0
  13. anti fasha sendat says:

    fasha sendat lagi lawa hokeyy!!!

    0

    0
  14. panas ke...hot ke... says:

    blakon tidaklaa hebat mane pun puan nora danish nie…muke nora pun dh nmpak cam lain je skg nie..

    0

    0
    • kau jeles sbb ko tak hot mcm dia says:

      nampak lain sbb nora nampak gemuk skit skang ni..muka dia dh berisi skit. titik

      0

      0
  15. kucing parsi says:

    hotzzzzzzzzz mama…
    yang ni nmpk comel n sehsyuai skit la ngan umo..kalo cik ta??apakah????

    0

    0
  16. Tak minat fasha pon says:

    Fasha Sandha lagi jelita dari Nora Danish ni aku rasa.. Fasha Sandha muka melayu yang jelita..Nora Danish ni muka Pan Asian…Hidung pon tak la berapa mancung..Harap putih dan comel je kot…

    0

    0
    • Ellyse Anzalnaa says:

      dah nama pun nora keturunan mix myanmar kan… mmg la x nmpak melayu sgt… comel aper… xyah la kot nk dibandingn ngn muka melayu fasha tuh.

      0

      0
      • Tak minat fasha pon says:

        Kan aku kata Nora ni comel je..tak jelita… Tapi Fasha Sandha memang cantik dan jelita.. perangai belakang cerita la…

        0

        0
        • budak hot says:

          FS lawa? korang jumpa dia face to face nampak tklawa dan macam mamak muka dia! so tkayah nak bandingkan dgn ND! vongoks

          0

          0
        • diena says:

          betul tu..muka fasha sendal harap makeup jer..pnh korang tgk muka dia tanpa makeup??? hancusss..lain la muka nora danish tanpa makeup pun ttp comel .muka ttp nampak bersih.

          0

          0
  17. borneo girl says:

    muka nora nampak lain cuz teknik solekan ye,nora antara artis d mssia yg staylo slain erra fazira..hehehehe

    0

    0
  18. rosh says:

    cam penyanyi indon…rossa …

    0

    0
  19. rosh says:

    cam rossa pn ada…

    0

    0
  20. ahkak puaka says:

    TAK CANTIK. PENDEK. PESEK. JENDOL. KATIK.
    BUKAN KUTUK TP KENYATAAN! HARAP ANAK JE COMEL MCM JEPUN.

    FASHA 100000000000X HOT & VOGUE.

    SEKIAN KOMEN AKU.

    0

    0
    • diena says:

      SIAL LA KO AHKAK PUAKA..HAK TUIHHHHHH. . OPPPSSSS TU KAU CERMIN KAN DIRI KAU ERKKKK..OOO CAM TU RUPANYA AHKAK PUAKA NI PATUT LAH KOMEN KO SEMUA CAM HARAM JADAH..

      0

      0
      • ahkak puaka says:

        ADE AKU KESAH?? LAIN ORG LAIN PANDANGAN.
        PD AKU XDE PAPE YG BEST PUN PSL SI KATIK NI..

        B’LAKON PUN NTAH PAPE. HRPKN WATAK GEDIX2 JER.. TGK FASHA TU, B’LAKON APE WATAK PUN MASYUKKKK .

        0

        0
        • diena says:

          KALAU HARAP LAKONAN JER MCM PPUAN BAWAH LINDUNGAN KAABAH TAPI KAT LUAR PERANGAI CAM SESUAI SGT JD CALON NERAKA BUAT APERRRRR. ARTIS MCM TU KAU NK AGUNG2 KAN ?? SAH2 KO SATU SPESIS NGAN GOLONGAN CM TU.TU PASAL LA SOKONG SESANGAT.

          0

          0
        • Tak minat fasha pon says:

          Itu kan antara dia dgn Allah…sapa kita untuk jatuhkan hukum dia sebagai calon neraka.. Tak pasal-pasal anda buat dosa kering..

          Bercakap biar rasional.. jangan emosi…

          0

          0
    • budak hot says:

      sial, kau ingat lawa sangat? kau jeles kat ND cakap je lah! hudoh perangai! ba alif ba ya

      0

      0
      • diena says:

        HUH X MINAT SI SENDAL TU KONON..TP MEMBELA BAGAI NAK RAK..MEROYAN LA KAU !!!! HBS PERANGAI GAYA CAM GITU SESUAI KER NAK CKP CALON SYURGA ???? SESUAI BENAR KE NAK PANGGIL USTAZAH SENDAL..LAIN LA NORA DANISH SEKSI MMG SEKSI MMG PN X TTP AURAT TP PERANGAI X DER LA KECOH SGT

        0

        0
        • Tak minat fasha pon says:

          Kesian~~ tak pasal-pasal buat dosa mengata orang macam2… Sampai seksi / tak menutup aurat pon di kata tak apa yer… (Peminat setia Nora Danish ni)

          Aku cakap pada penilaian sendiri… dari sudut bakat dan wajah dia… Kalo ikut bakat memang terang Fasha Sandha lebih …. Aku tak kutuk pun Nora Danish tu…

          Masalah dia antara dia dgn Allah dan orang yang dia buat salah tu… Yang kita nak emosi sgt kenapa? Bercakap jgn emosi..

          0

          0
        • diena says:

          YER MMG PEMINAT SETIA !!!! SO WHAT??????
          X DER SAPER PUN BCAKAP KAT SINI IKUT EMOSI ..SEMUA ORG CUMA MENULIS JER.. BODOH LA KAU NI..CAKAP PAKAI MULUT LA BODOH ADA SUARA.MMG DASAR BANGANG NK BEZA KAN MENULIS NGAN BCAKAP PUN X RETI.HAMMPEHHHHH

          0

          0
        • lolz says:

          hahaha capslock kau rosak eh?

          0

          0
  21. postvthinker says:

    handsome ank nora nasib baek ank dia ikut muka nora kalu ikut muka bapak dia si jejai tu hancuss….

    0

    0
  22. Beta Draconis says:

    mmg hot..panas….kalau pakcik makan cili hidup tak terasa podehnya…mak buat hot..hot..hot ..hotlick ek….tak nak..hot..hot..hot..hotakkk hang hahahaha

    0

    0
  23. bosan says:

    ini pesen ana lu’lu…tp comel….

    0

    0
  24. kesengalanku terserlah says:

    comel! xnmpk cm mak org pn.. huhu!

    0

    0
  25. Kak Nab says:

    cutenyerrrr…mmg hot mama…tapi kak nab rasa xsesuai la bwk ank pakai mcm tu…kalu ank tu berdiri sbelah sama paras ngan baju dia…hishh…bkn apa..budak2 kalu dok asyik tgk sana sini seksi lama benak jadinya…kalu nk ‘hot’ sgt kt mana2 anugerah baik xpyh usung anak…kalu nk lagi baik xpyh seksi lnsg!

    0

    0
  26. suk aty aku la says:

    bg aku nora lbh cntik n sweet dr si fasha sndat 2… klu ikut kn muka si fasha 2 bkn nye cntik sngt, cma mekap je brinci-inci sb 2 nmpk cntik !!! pa2 pn cntik ke x cntik ke blakang ceta !!! yg penting prangai mau baik !!! n lg 1 x rapas suami org atau x mruntuh kan masjid org !!!! sndri mau paham la !!!!

    0

    0
  27. papa.... says:

    cam ROSMAH je …pendek!!

    0

    0
  28. budak hot says:

    ND memang lawa and gojes! so tkpayah nak jeles sangat

    0

    0
  29. macam2 says:

    makcik bergetah

    0

    0
  30. farah says:

    Astaghfirullahalazim.. pakai camni pun org boleh puji2 lg.. mmg nk kiamat dah..

    0

    0
    • Mr X says:

      tu la pasal….kalo artis yg diorg x minat, pakai seksi SIKIT je pon, diorg akan kutuk artis yg dibenci tu sampai mati…..LOL LOL

      0

      0
  31. permysuri says:

    *tekanbutanglike*

    0

    0
  32. REDBLOODSNOW says:

    mantap giler lah body nora. tak mcm emak org pun. cam anak dara je…perghhh!

    0

    0
  33. fasha says:

    dah nama pun artis……

    0

    0
  34. abg man says:

    nora danish, ah abg nak nora…abg tak tahan dah ni…

    0

    0
  35. refelsia says:

    canti dan sempurna sebagai seorang wanita pun suami tinggal……..

    0

    0
  36. Shila says:

    Siyes dari segi kemantapan body n kejelitaan, Nora kalah dgn Fasha.

    Come on, aku pun x minat Fasha tp dia always cantik. Dia adalah wanita yg jelita. Nora just comel lote je skin dia x cantik & gebu mcm Fasha. Dia jugak berhidung tak cantik dan berdahi jendul.

    Lagi satu tgk leher ND perghhh bergelang2 tak cun.

    Apa pun tu komen jujur ikhlas dari aku, tang perangai si Fasha mmg mcm bitch huhuhu

    0

    0
  37. tah haper2 says:

    kelakar je baca komen2 korang..ader entri pasal nora je mest nk kaitkan dgn fasha….aperla…

    0

    0
  38. suka aty aku says:

    fasha sendat jelita !!!! omg !!! bg aku dia x sejelita mana pn !! kulit dia pn bkn cntik sngt !!! serius ckp muka fasha ada kesan berlubang di sb kan jerawat !! bg aku serius ckp kulit nora lbh halus dr si sendat 2 !!!! si fasha 2 cma cntik bla brmekap je cba x bemekap, korg tngok pn comfirm mcm bohsia br kluar dr utan !!!! aku 1 sekolah dgn dya dlu aku tau la !!! walau pn kami bkn 1 kelas, tp slalu aku tngok muka dya aku tau la smpai thp mana je kcantikan dya 2 !!!!!!! dia nie dr dlu mmg prasan diva, kt skolah dlu pn mmg cm nie la prangai dia !!! suka cr publisti murahan !!! bg ustaz 2 syok kt dya lps canag 1 skolah !!!! prangai dr dlu riak !!! klu dya 2 mmg cntik jelita mcm erra fazira xpa la juga !!!!

    0

    0
  39. Ms ZH says:

    BUKAN PEMPUAN NI AWAL TAHUN G UMRAH KE? MACAM XDE BEZA JE G TANAH SUCI DGN DUK SINI!!
    ESOK@ KALU MATI SUH FESYEN2 NI G BC TALKIN TEPI KUBUR!!

    0

    0
    • abang says:

      erm, tu la….yg org2 dok kutuk2 si pasha sendat & banding2kan dia dgn si ND nih , at least si pasha sendat tu blum lg gi umrah & dia still kekadang buat kontroversi macam2, pakai seksi2, etc….org tak kate ape….cam org yg dah gi umrah, pakai plak camni, so, patutnye paham2 sendirilah ek….

      0

      0
  40. aimy says:

    Perlukah berpakaian n posing macamtu untuk menunjukkan diri tu Hot Mama?? Amy Mastura sopan n sederhana je pakaian dia tapi keCOMELan dia sentiasa terserlah.. n jauh lebih HOT.

    0

    0
  41. nora badigol says:

    gedikkk jee..bosan ar minah perasan x habes2..menonggek lebih2 sbb pakai hi heel. cuba selipar, leper jee……

    0

    0
  42. im nobody says:

    hahaha…lawok2…tergelak bc komen kat atas ni….4 me..FS ke…ND ke…sesape ke…sme je…seksi….!!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    KURANG 5 TAHUN….GILIRAN FASHA PULAK MENJANDA…

    0

    0