Written by AbangNara | May 27th, 2011

sam dan nora danish

Dulu dah ramai yang emosi melihat gambar penuh mesra Nora Danish dan Shaheizy Sam, kali ini Abang Nara berharap anda tidak berapa emo kerana gambar di atas tidaklah semesra gambar sebelum ini. Sekali pandang Sam memang nampak sesuai dengan Nora Danish. Dua kali pandang, Abang Nara memang sesuai ngan Nora Danish. Hehehe.

Oh ye korang sila LIKE Facebook Nora Danish sebab banyak gambar-gambar comel miliknya di sana. Memang Nora Danish suka camwhore. Comel gila doo ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to (GAMBAR)Shaheizy & Nora Danish Lagi

  1. nabrgt says:

    i seee MISS A! hehe

    0

    0
  2. lola lolipop says:

    nooooooooooooooooooooooo!

    0

    0
  3. tengkorak says:

    errrkkk.. termuntah sat aku tertengok pic normiang dgn memeang..

    nora awesome! gorgeours!

    0

    0
  4. totot says:

    wowww

    0

    0
  5. Jiji says:

    Apsal nak gak citer pasal norman-memey kat situ??? ;O

    0

    0
  6. suarapeople says:

    untung si sam yea..hahha baru lepas tengok kongsi…..kawe legend!

    0

    0
  7. jualian perez says:

    TAK SESUAI LAH….

    ND TAK PAKAI MAKEUP..HANCUSSSS!

    0

    0
  8. Tak Serasi says:

    I dont like ND

    0

    0
  9. Kak Kiah Rockers says:

    tak berkenan jugak dengan ND yg lakonan tak seberape tu!

    0

    0
  10. Syarih says:

    kalau dah pemes tu mestilah majalah-majalah nak amik gambar letak jadi cover. tapi apa pun biar la bersopan. takkan lah tak pemes tu dah jadi tiket boleh buat apa saje kan. ada artis yang berpakaian sopan dan adap pun bersopan boleh popular pa. bab personal artis tak yah nak disensasikanlah kan….

    0

    0
  11. laila says:

    pada aq ok jek 2-2 nie… sesama mantop.lgpon 2-2 single and available pe. aq tgk cite kongsi best r sam .p lagi best lakonan sam vs zul huzaimy drpd azad kaki glamour tuuu…

    0

    0
  12. tulip says:

    seharusnya pose shaheizy & nora danish xboleh mcm tu..sepatutnya direngang-rengangkan..hehe

    0

    0
  13. seksi says:

    comelnya nora danish…suka sangat la pulak tengok dia…

    0

    0
  14. aa says:

    test

    0

    0
  15. pakwenora says:

    comelnya nora

    0

    0
  16. now u c says:

    finally…..lega…alhamduliilah

    0

    0
  17. wanputra says:

    alah..biase je aku tengok..name pon tahun 2011..Amerikaaaaaaaa

    0

    0
  18. wanputra says:

    alah..biase je tengok..name pon 2011..amerikaaaa

    0

    0
  19. Piston Pecah says:

    takpelah, teruskan aja eh..
    sesuai gak kan…haha

    0

    0
  20. bgus ashraf muslim cari isteri bakal doktor..lari topik ni..x pe kn abg nara?hahaha

    0

    0
  21. MUSTELA says:

    And what about DSK ?

    0

    0
  22. I’ll try to apparatus this examine to 2 different types of men and women latest Microsoft zune homeowners that happen to be contemplating upgrading, and other people seeking to determine from a Zune with an ipod device. (There are more gamers looking at out there, like the Samsung Personal stereo Y, however hope this allows you sufficient information to generate a thought out decision from the Zune or gamers other than the iPod set too.)

    0

    0