Written by AbangNara | February 28th, 2011

abpbh2010

Walaupun tarikh keramat 3 April 2011 masih jauh lagi, tetapi bahang ABPBH 2010 sudah mula terasa. Baru-baru ini telah diadakan sidang media untuk mengumumkan penyampai-penyampai trofi dan artis-artis yang bakal membuat persembahan. Seperti yang semua sudah maklum, host pada malam ABPBH2010 ialah Zizan Raja Lawak, Kak Engku dan Sharifah Shahira. Tapi siapa pulak yang bakal buat persembahan?

Yang paling penting sudah tentunya diva kesayangan ramai, Datuk Siti Nurhaliza akan membuat persembahan di malam kemuncak ABPH2010. Tak ketinggalan Anuar Zain, Altimet, Ana Raffali, Yuna dan ramai lagilah. Memang nak taknak korang kena tengok jugak ABPBH2010 tahun nie. Memang kesemuanya mantap-mantap dan hebat-hebat belaka.

Lagi gambar sekitar sidang media ABPBH2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Abang Budiey.

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010
abpbh2010

abpbh2010abpbh2010abpbh2010abpbh2010abpbh2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

180 responses to (GAMBAR)Sekitar Sidang Media ABPBH2010

  1. karpet merah says:

    cantikk………………

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 12
    • anies hisham says:

      lom msk karpet merah da glamer dulu

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • akuww says:

        YANG PNTG ABANG ANUAR I ADA…HEHEHE

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 17
        • Undi says:

          Sharnaaz yg TERBAEK !!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          itu rupanya rambut sheera yang kna lahar dek penerbit halimah jongang tu, x lah pendek sangat….

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Chika says:

          ha a, Anuar Zain ada, barulah majlis ni ada kelas tersendiri. kan Abang Anuar Zain? nyanyi tau lagu sedetik lebih

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
      • yaya_yumi says:

        cantekknyer natasha hudson!

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • mys abby says:

      asal scha tu suka amek gmbr kaki camtu..
      macam ala2 gedik jer..huhu…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
      • ATTENTION says:

        tau xpe. aku pn slalu tgk scha tu klu amik gmbr msti bt kaki kedepan cmtu, konon2….biar nmpk shape la kot, bia ada cutting ckit. hahahaha.
        igt lg 1st time dia belakon citer HONEYZ yg kt tv1 tu…huhu..bdn mcm plywood je, mmg sengal je dia belakon. pakai nama sharifah azean lg, skg dh naik ckit, sjk couple gn FA barulah org kenal dia, klu x habuk pn tarak… pstu skg prsn glamor, poyos..geli la tgk dia tu.
        Opsss…soriiii, terlebih sudaaaa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 6
        • nia says:

          FA ??? sapa ? bukan ke dia couple ngn awal ashari ?

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • mys abby says:

          yela..maksud ATTENTION tu dye glamer pas couple ngn FA-Fahrin Ahmad…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Dya says:

          ko jeles ngn scha ke sbb muke die lgi cntik dri muke ko????pegi duk dpn cermin,pastu hadap muke ko lame2!!!!!tilik dri ko dlu sblum nk mgate org!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
        • ATTENTION says:

          org lain x pyh nk jeles gn scha tu, tapi meluat….!!!
          ko tu budus xphm mksd ktorg kt cni. aku xsuka dia psl perangai….aku xsebut pn psl rupa dia ke ape.
          tgk scha belakon evolusi kl drift dgn syamsul…
          adoiiii baik lg dia bwk watak tunggul..mcm kayu…hahaha.
          SoooOOOoooriiii…hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • GEMBO says:

          stuju ngan ATTENTION.scha ni prasan glamour n prasan hebat. x suka dia sjak jd host ‘kata kau’. klu korang perhati cara dia layan artis2 yg dtg untk program ni,..ntah pa2 ntah. nmpk sgt x respect org lain. espcly klu artis jmputan tu artis2 baru or artis yg suam2 kuku…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • JersiNo20 says:

      dress alya part pinggul tu cm nak tertetas jek

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. kaki_g0ssip! says:

    SUMER CANTIK2.. YG AKU MKSDKN IS BAJU DIORG.. NGIHIHI! BTW SI SHARNAAZ TU HENSEM LA.. T’GODA T’PAKU JAP :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • Lipstick Hijau says:

      hensem dari sah leleh kan….hehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
      • parabola says:

        betul tuh Lipstik ijau..so sweet..x macam c leleh tuh

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • Mak Aji Modern says:

          Suke mak tengok lakonan Sharnaaz, ada harapan ganti Rosyam Noor kalau dididik betul2.

          Mak vote for Sharnaaz..jangan marah ye :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
        • emma banting says:

          abang Nara..nak gambar Sharnaaz lagi, please !!!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • Irmayati says:

        Sharnaaz Ahmad Bashir no. 1 !!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
        • abel says:

          wahh shanaz tuh kacak seh first time ak tgok dia blakon kat mana ehh kami kew kita carefree ak lupa tajuk drma tuh konfius antara KAMI atau KITA,dia jadi pkner scha perhh hensem seh waktu dia jadi cikgu bkn waktu dia budak skolah tuh ya ekeke pastu dia belakon dalam dottie lh terselah ketampanan dia ekeke wahhh fall in love sekejap wakaka

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
        • Chika says:

          lepas ni kalau dia buat hal, macma Shahz Jaszle, tu mula lo ko nak komen negatif itu ini kan?

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • Iskandar Shah says:

          pengajaranyer……jaga la kelakuan…

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • Lipstick Hijau says:

          betol!…kalau x nak org kutuk…jaga la perangai…..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • nana says:

        sah leleh tuh sapaaa?

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • Lipstick Hijau says:

      hensem dari sah leleh kan….

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • kaki_g0ssip! says:

        SAH LELEH TU SAPE LIPSTIK? ARTIS KA? HUHU

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • Lipstick Hijau says:

          ala….yg idung kembang2 tu…tk reti la nak sebut nama dia…ala…mamat yg dolu2 clp xnak aweks melayu tu…

          Parabola…xplain cket sape mangkuk tu.?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • kaki_g0ssip! says:

          owh ye dh knl!! HAH TAU XPE! MUCH BETTER THEN SI LELEH TU KN?? HIDUNG SI SHARNAAZ NI MANCUNG! SERBA SERBI HENSEM DR SI HIDUNG SENGET TU.. NGIHIHI!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
        • ms. bloom says:

          wah..ststment xblh blah la….hahaha..kelakar la..hahahahahah..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • mysara says:

          kkkakakaka..mmg lawak la..sah leleh..kakakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Chika says:

          Shahz Jaszle, ok, sebut betul betul dalam slangan British, Shahz Jaszle… understand?

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
        • Mariah Curry says:

          Sharnaaz…..yummy !!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • Budak Nakal says:

          Miss Anuar Zain..kaurang tak minat kewww? :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
        • parabola says:

          sah leleh tu shaz jazel (betol ke tidak haku eja)..ala yg ngan maria paridah tu..pastu ngan nenekpola(neelofa)

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Teruja Mak Limah says:

      Hansemnye mamat Sharnaaz Ahmad Bashir…I like ! ;)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  3. Lipstick Hijau says:

    aw……majlis untuk menonjolkan susuk badan…..tahniah..artis2 sekalian…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
    • kaki_g0ssip! says:

      sape semlm tgk si LJ ni jwb soklan kt melodi?? eii tlg la.. poyo sgt k the way dia jwb soklan.. aku meluat btul cara dy yg slengo wengo tu.. igt dy minah salleh ke? aku mmg la x minat si LJ ni.. bibir dh la tebal. x cantik!

      p/s : sory LIPSTIK HIJAU, tumpang komen kt karpet ko.. hihihi

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 7
      • makcik syok sendiri says:

        LJ klu org tny BM, mula la dia gedik2 konon nk speaking siket2 tp kt shout awards bg ucapan dpn crowd dlm BM lak.nmpak sgt sbnrnya nk belagak je

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
        • Chika says:

          lantak dialah, nanti anak ko macam tu camne?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
        • Dewi says:

          Kakak dia cerita kat aku perangai gedik LJ tu memang sifat semula jadi dia dari kecil. Kat rumah pun cam tu perangai dia, tergedik-gedik (“‘,)…nak buat cam ner….he he he

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • riya lofa says:

          i’ think no!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lipstick Hijau says:

        i ade tgk….poyo kan….eeeeiii..geram aku…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • kaki_g0ssip! says:

          HAH TAU XPE! NK SPEAKING TP X FLUENCE.. NYAMPAH AKU TGK.. ! BAJET LA KONON NK KAPEL NGN SYAMSUL TU..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
        • pizza says:

          Fluent…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • mimi says:

          penah dgr LJ speaking english dgr sorg minah nie time kt college. berterabur….kitorg gelak2 jer..kalo die btol2 nk belajar takpe. nie saje2 nk poyo….mmg kene gelak la…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • riya lofa says:

          you don’t selfish ok kaki gOssip!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • hanim nonnys says:

          biarla die nk speaking ke x nk kew!!! tau la you jelez kaki gOssip sbb x dpt speaking…xoxo

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • Chika says:

        bibir dia tebal mesti ada sebab tuhan cipta begitu, kenapa nak komen ciptaan tuhan, apa lah ko ni

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • wany says:

        betol betol , menyampah seyhh dgn minah bibir tebal nie . poyo gler nk speaking . da anak jati melayu nk berlagak jd minah salleh . DD dgn JULIANA EVANS yg mix mat salleh pon tak berlagak asyik nk speaking mcm minah bibir tebal nie .

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • riya lofa says:

        are you beautiful kaki gOssip????smpai nk ckp LJ cam 2!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • narnia says:

      spe bju merah sblh dynaz tu ye? t

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • kaki_g0ssip! says:

        yg baju merah tu model majalah.. slalu kuar muka dia kt majalah nona, wanita.. tp aku lupe nama dy!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  4. yuyu says:

    cun nya natasha hudson

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  5. aku kaya says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 31
  6. oren says:

    angah jugak la paling semmaaaat sempoi if compare with the rest laa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  7. aku kaya says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 38
  8. parabola says:

    asal baju 3 artis(liana jasmay,scha,xprasan sape) cam same je pesen ngan baju cheong sam FAzura..hakhak pereka yg same kut…x de speciality la gtu…sian

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  9. bb says:

    kat cni scha yg cantik.tp sy tak tau, kenapa sy minat sgt ngan faezah elai.mgkin dia berlakon dlm miah oh miah tu kut.nmpk selambe jer..=)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  10. kakchubby says:

    aduhai lubang idung mu scha…….menjadi pojaan hati si awal ashari! ooopss…terlebih sudah :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
      • Chika says:

        ko ni pehal, mengubah ciptaan tuhan, tak reti bersyukur ke? hidung tu fungsinya untuk bernafas, bukan nak bongkak, aiiii pelik la ko ni

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          bukan nye ape chika…….bis ada bnyak orang kate hidong nye si scha ni kembang la macm serombong kapal la……!! minah jambu ni kesian je…….bukan nk ubah ciptaan tuhan……..cuma hidong tu nk naik kn sikit je……..jangan lah sensetif sangat cek chika oi…be coolllllllllllllll

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • jijah says:

          Hidung dia tu ciptaan Allah. Allah yg buat jadi mcm tu. sekian

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • dorayakigirlz says:

        da cantek da idong scha 2..x yah la ngaja owg ubah kejadian Allah..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • parabola says:

      oit2..chika marah eh…chika marah eh..chika marah eh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. Lipstick Hijau says:

    kalau arwah din masi hidup konfem dia ade dlm list…..mmmmm…din beramboi sentiasa dlm ingatan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  12. MakNgah says:

    ape ke halnya shira iskandar tu memanjang baju xkena. dia ni mmg xreti nk dress up ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  13. shyra says:

    alahai..jnji shira berbaju makngah……..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  14. MisstauruS...MisspocO says:

    anwar zain ni bila la nk kawen…? alahaiii…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      anuar zain ni cerewet gak gak nye….tu pasal lambat dapat bini…..dia nk cari bini yg pandai masak ASAM PEDAS ! dn dia tknak bini yg pandai masak sambal tumis telor je ! bab tu di tk kawin2 sampai sekarang !!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
      • Iskandar Shah says:

        Anuar Zain tu homo….mna la nak kawen…nak kawin pun myb nak cover jer kot….tgk jer la perwatakan dia….

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • Chika says:

          tak baik u fitnah dia macam tu, u aibkan dia, u kena jumpa dia minta maaf, u tak takut siksa kubur?

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • gina says:

          chika,ni bukan fitnah…i pon dah pernah jumpa die kay…die slalu lepak kat DrCafe,Solaris mont kiara…die pakai baju mmg ketat tak hengat,sluar pendek…laptop kepit kat ketiak n jalan mmg kepit giler…FYI,kat DrCafe tue mmg ramai giler Gay yg lepak sane…try la lepak sane,muke mmg sume hensem2 n macho2…tapi kebanyakkan GAY…bukan fitnah Oke,ni cume dari pandangan mata sendiri…actually,ramai kowt yg dah tau pasal anuar zain ni,cume tak dedahkan jer…=)

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • Iskandar Shah says:

          ala Gina mg bnyak yg tau pun cuma yg aweks2 tu jer yg x nak pcya..ye la…dorg kan syok kat Anuar…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • Chika says:

          yeke gina, hurm, so sad. Drcafe ya, nanti i call melodi, suruh terjah kan senang

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • pasta chef says:

        minah jambu>>
        kalau nk yg mcm tu nampaknya dia kena kawen ngan chef wan..serba serbi pandai memasak haha..
        gurow.. gurow.. gurow je..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          camana dia nk kawin pasta chef ! kawan2 kt atas kate si anuar ni gay betol ke? cuba kau siasat tengok betol tk kawan2 kt atas kete tu ! kalau kau dh dapat jawapan nye dengan secepat kilat kau kasitau minah jambu ok……be coollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. singa tido says:

    dynas terbaik..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  16. shyra says:

    eh…elyana ke tu????

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • jabun hensem says:

      shrya minat elyana ek?

      kalau mcm ni jabun pun

      nk minat elyana juga..muhehehehehehe

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • shyra says:

        bkn minat la…..
        saje je tanye….
        tanye xbererti minat……

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • jabun hensem says:

          gitu ke….mcm ne x jadik minatlah

          wah! nice pic…agergergergergergergergerrrrr

          ce..cer..cerr …cantek..( gagap dah )

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • shyra says:

          huhu….add me on facebook la darl~

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • jabun hensem says:

          pe name?

          shyra x drop cemana nk add..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • jabun hensem says:

          OMG..

          shyra..berbelit2 nk tulis nama shrya hehe..
          tpi jabun x da FB lagi lah..
          (duk atas pokok tu pasal tak reti pakai fb)
          hehe jn marah shyra gurau je..
          tunggu jabun buat menatang FB bru leh add shyra..k cayang..!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • shyra says:

          sabar je la~

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • jabun hensem says:

          shyra o shyra…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • shyra says:

          ye saya….~

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • jabun hensem says:

          haha

          ada pun…jom ikut jabun naik pokok

          kehkehkehkehkehkeh..

          jabun nk chow!..nk g cari karipap ..hik

          sok jumpa lagi..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. bb says:

    eh asal scha suka no tangkap gambo angkat2 kaki tu.. bajet supermodel la tu..

    lain semua ok..
    ning tu memang suka kaler2 kuku dia mcm tu ek? mcm hantu dah aku tengok..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
  18. me PELIK says:

    gambar scha tu di ambil dari fb shca, apa yang pelik tah,
    amik la guna camera sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  19. santauWeb says:

    hye owner…
    juz a kindly visit,,hope u got time to visit my blog,,

    suka y dok tgh tu,,hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. lola says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 16
  21. min says:

    baju merah sblh dynas tu sape? baju die cam penuh dgn ulat bulu je..ahaks..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. ekkkkkk says:

    gmbr first dgn gmbr seblh DINAS to org y sama ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  23. jerome says:

    Tak suka sangat Scha. Harap tak menang. Sombong.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • ATTENTION says:

      JEROME…aku suka komen kau.. hahahahaha.
      aku pulak hrp dia x menang bkn psl sombong ke or lubang idung dia, tp mmg x layak menang pn!!
      SEBABnye dia tersenarai konon ramai peminat la tu pdhl bakat tak terserlah pn. br belakon 1 filem nama dh tercalon, bole kira dgn jari tau drama yg dia belakon…. ape kes la BH ni calon nama dia, sengal ubi agaknye.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  24. hajimaru says:

    i luv anuar zain dulu kini dan selamanya..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  25. bloomingroses says:

    nape natasha hudson pakai 2 jenis baju? ke saya yang salah tengok….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • lola says:

      a’ha…dari td aku pening…NH ni pkai 2 jenis baju ke dlm masa yg sama???? sape2 plez explain…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Chika says:

        yang bawah tu adik dia la ngok, tania hudson berlakon cerita tiramisu tu la ngekkk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • jabun hensem says:

          si tania melentik beb..10x cun dri kakaknya..weyh

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • bloomingroses says:

          lor….serius mcm kembar kat gambar atas….biasanya tak sama sangat…tu yang confius…jangan la marah…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. gosipgurl_fea1 says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  27. MisstauruS...MisspocO says:

    amboiii peha…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  28. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
  29. janatrafik says:

    alahai…cantiknya mereka semua…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  30. bola2 _ api.. says:

    cntik bju semua artis tp klau ttup aurat lagi cantik n manis dipandng….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  31. lalala says:

    leleh tgok body alyah….sedappppp….dpt x kuar bilik! hahahhah kidding~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  32. what the? says:

    sorry, so ugly except the color of that three of them above.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  33. OhJob says:

    waaaaaaaaa..syantek2..scha shomey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  34. Piston Pecah says:

    takdo gambo lisa ko?haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  35. nana says:

    biasa jer
    takde laa cantik mana
    semua!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. Annonymous says:

    SHARNAAZ WILL YOU MARRY ME?@

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  37. suffer8zine says:

    wahhhh melaram semua

    Terkini : Jual Aiskrim Susu Badan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Omote Olate says:

    Waahh…beshnye beshnye!

    Omote nak nenok gambar Neelofa!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  39. noris says:

    halimah jongang nape nampak selekeh je..muka cantik kan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  40. Wak Lu says:

    comey nye liyana jasmay….mcm org korea huhuhuhu….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
    • kaki_g0ssip! says:

      korea mende lau bibir tebal cmtu? muka jawa.. wek!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
      • Chika says:

        kau pula muka apa?

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • dorayakigirlz says:

          suke ati je kutuk owg..itu kn anugerah Allah..kalu nk kutuk pn kutuk r perangai dy ke..sikap dy ke..jgn r kutuk kejadian Allah..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • Wak Lu says:

        kaki_gossip!!! jeles ler tuh..ok wat bibir tebal seksi..ko hada???xdekan sbb tu ler kutuk…ke hang yg muke jawa ceh..pandai taw ckp org…jgn ckp org kalo awk sndiri tuh muke jawa…yg penting dia happy go lucky gurl…kalo xsuke jgn ler pandang my darl kaki_gossip..wek!!!!! luv ya….muahxxxxxoxoxoxo….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • riya lofa says:

        muke you 2 lawa sngt kew kaki gOssip???? enth2 lg bruk dr LJ!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • hanim nonnys says:

        tul riya lofa enth2 lg bruk….enth2 muke die cam jawa or indo i don’t like you kaki gOssip….wekkk!!!!! i x suke klau owg maen ktk2 ni…..xoxo

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • riya lofa says:

      i support you wak lu….xoxo!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Wak Lu says:

        thanx riya lofa sokong menyokong adela bagus hehehehe……muahxoxoxoxoxo…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. tania says:

    yg baju biru tuh natasha hudson , yg bawah tuh kalo x silap gambo adik natasha, Tania Hudson, yg berlaku cerita mayang mengurai ke ape..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. Chika says:

    kenapa gambar Shahz Jaszle tak ada? i peminat number satu dia, please please,,,,, arghhhhhh !!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  43. LJ klon says:

    tak baik kutuk kutuk i, dosa tau, i bersyukur dengan apa yang tuhan berikan kepada i. ingat, komenlah secar berhemah ya, luv u all, xoxo

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  44. prakash says:

    lawanya scha al yahya ku…….terkesima ku melihatnya..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  45. keindahan muslim says:

    perlu kah kita utk mnyokong anugerah seperti ini? menyokong hiburan?,tgk artis wanita terdedah sana sini,menyanyi atas pentas…tayang segala yg ada…gelak tawa yg tiada batasan….
    kawan2,,,,cukup lah kita utk hiburan dunia…klu kita menyokong hiburan seperti ini..lagi2 tergolong dlm org2 islam..ape jadi dgn akidah anak2 akan dtg……artis,hiburan..dan sebagainya..itu lah yg menjauhkan kita dgn ALLAH….

    salam…teman2….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  46. kak Timah says:

    Scha al-Yahya xder la jelita mana pom..tp senyuman dia tu cute gilerrr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  47. NoorAfzan says:

    gojes!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  48. shasha adek shah jazle says:

    hahahaha!! abg ako kna lgi shah lelehh ako suke dorhh kalo abg ako couple ngn scha nma pun nk same idong pun nk same gakk…abg shah leleh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. pria kacak says:

    seksi dan mantap..i love it

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. me PELIK says:

    scha ni bukan lawa sngat pun. aku da tengok live

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  51. nia says:

    natasha hudson comey kan ?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  52. ella says:

    scha mmg xcantek sgt pun..
    tapi muka dia unik,,
    ala2 muka korea sket..
    cantek ape..
    ko jeles ke me PELIK..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  53. sayalahorangnya says:

    knapa scha suka buat kaki mcm tu bila posing?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  54. kentut says:

    scha al yahyu lobang idung besooo
    keekhekhkekek

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. ATTENTION says:

    aku nk tau la, ada sesapa yg kenal scha x sblum dia jd artis…..dia ni mmg lumrah jd kasar, ala2 tomboy ke atau sejak masuk dunia seni tetiba nk poyos jd brutal…bajet org suka la konon…cehhh…hipokrit je aku tgk style dia…
    meluat..tgk dia belakon kt awan dania dgn filem evolusi.!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. dimple k.f.s says:

    takut tengok faezah elai senyum.gg dia pnjang sangat lerr. :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. handsome,gorgeous n elegance!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. paktofonika says:

    I’ve been hunting around on the cyberspace trying to find out any ideas on the way to get my website coded, your overall mode and composition are superior. Did you encode it by yourself or did you employ a coder to make it for you?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. DUBTurbo says:

    Dude just stoppin by. Good site you got, keep banging it. If you happen to be interested in how to make a beat or heard about Cyber Sequencer, check out the press release.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. I adore the opinions on this web site, it definitely gives it that community experience!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Carter Kiss says:

    After all these free forums also have their drawbacks. Usually in case you send your readers to a forum on an individual else’s servers they’ll be bombarded by free ads. The danger here is they will click on people ads and not any of this ads associated to your blogging site.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. hello there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this website, since I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to exchange solutions with other folks, please shoot me an e-mail if interested. Cheers!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog! Bless you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. a2181992 says:

    I’ve said that least 2181992 times. The problem this like that is they are just too compilcated for the average bird, if you know what I mean

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. visitx says:

    Die beste Camgirls live amateur hot Chat im Wald !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. chip tuning says:

    Best chiptuning in Poland. If you want your car to go faster is necessary to visit us!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Fantastic article ! You have made some very astute statements and I appreciate the the effort you have put into your writing. It’s clear that you know what you are writing about. I am excited to read more of your sites content.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. I have been searching for some information about it almost three hours. You helped me a lot indeed and reading this your article I have found many new and useful information about this subject. .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. I’ll immediately snatch any rss feed when i can’t to find any e-mail reoccuring hyperlink or possibly e-newsletter service plan. Implement you’ve whatever? Kindly let others know in order that Document could register. Regards.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Thanks with regard to another wonderful post. The place otherwise may anybody obtain which type of info such an ideal method associated with composing? I’ve the demonstration subsequent 7 days, as well as I’m on the search for this kind of info.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. funny pics says:

    Wow what an article :) Thanks for sharing such a useful post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0