Written by AbangNara | February 28th, 2011

abpbh2010

Walaupun tarikh keramat 3 April 2011 masih jauh lagi, tetapi bahang ABPBH 2010 sudah mula terasa. Baru-baru ini telah diadakan sidang media untuk mengumumkan penyampai-penyampai trofi dan artis-artis yang bakal membuat persembahan. Seperti yang semua sudah maklum, host pada malam ABPBH2010 ialah Zizan Raja Lawak, Kak Engku dan Sharifah Shahira. Tapi siapa pulak yang bakal buat persembahan?

Yang paling penting sudah tentunya diva kesayangan ramai, Datuk Siti Nurhaliza akan membuat persembahan di malam kemuncak ABPH2010. Tak ketinggalan Anuar Zain, Altimet, Ana Raffali, Yuna dan ramai lagilah. Memang nak taknak korang kena tengok jugak ABPBH2010 tahun nie. Memang kesemuanya mantap-mantap dan hebat-hebat belaka.

Lagi gambar sekitar sidang media ABPBH2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Abang Budiey.

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010
abpbh2010

abpbh2010abpbh2010abpbh2010abpbh2010abpbh2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

180 responses to (GAMBAR)Sekitar Sidang Media ABPBH2010

  1. karpet merah says:

    cantikk………………

    • anies hisham says:

      lom msk karpet merah da glamer dulu

    • mys abby says:

      asal scha tu suka amek gmbr kaki camtu..
      macam ala2 gedik jer..huhu…

      • ATTENTION says:

        tau xpe. aku pn slalu tgk scha tu klu amik gmbr msti bt kaki kedepan cmtu, konon2….biar nmpk shape la kot, bia ada cutting ckit. hahahaha.
        igt lg 1st time dia belakon citer HONEYZ yg kt tv1 tu…huhu..bdn mcm plywood je, mmg sengal je dia belakon. pakai nama sharifah azean lg, skg dh naik ckit, sjk couple gn FA barulah org kenal dia, klu x habuk pn tarak… pstu skg prsn glamor, poyos..geli la tgk dia tu.
        Opsss…soriiii, terlebih sudaaaa

        • nia says:

          FA ??? sapa ? bukan ke dia couple ngn awal ashari ?

        • mys abby says:

          yela..maksud ATTENTION tu dye glamer pas couple ngn FA-Fahrin Ahmad…

        • Dya says:

          ko jeles ngn scha ke sbb muke die lgi cntik dri muke ko????pegi duk dpn cermin,pastu hadap muke ko lame2!!!!!tilik dri ko dlu sblum nk mgate org!

        • ATTENTION says:

          org lain x pyh nk jeles gn scha tu, tapi meluat….!!!
          ko tu budus xphm mksd ktorg kt cni. aku xsuka dia psl perangai….aku xsebut pn psl rupa dia ke ape.
          tgk scha belakon evolusi kl drift dgn syamsul…
          adoiiii baik lg dia bwk watak tunggul..mcm kayu…hahaha.
          SoooOOOoooriiii…hehe

        • GEMBO says:

          stuju ngan ATTENTION.scha ni prasan glamour n prasan hebat. x suka dia sjak jd host ‘kata kau’. klu korang perhati cara dia layan artis2 yg dtg untk program ni,..ntah pa2 ntah. nmpk sgt x respect org lain. espcly klu artis jmputan tu artis2 baru or artis yg suam2 kuku…

    • JersiNo20 says:

      dress alya part pinggul tu cm nak tertetas jek

  2. kaki_g0ssip! says:

    SUMER CANTIK2.. YG AKU MKSDKN IS BAJU DIORG.. NGIHIHI! BTW SI SHARNAAZ TU HENSEM LA.. T’GODA T’PAKU JAP :P

  3. Lipstick Hijau says:

    aw……majlis untuk menonjolkan susuk badan…..tahniah..artis2 sekalian…

  4. yuyu says:

    cun nya natasha hudson

  5. aku kaya says:

    liyana jasmay tomey lerr..

  6. oren says:

    angah jugak la paling semmaaaat sempoi if compare with the rest laa

  7. aku kaya says:

    luv liyana jasmay..huhu

  8. parabola says:

    asal baju 3 artis(liana jasmay,scha,xprasan sape) cam same je pesen ngan baju cheong sam FAzura..hakhak pereka yg same kut…x de speciality la gtu…sian

  9. bb says:

    kat cni scha yg cantik.tp sy tak tau, kenapa sy minat sgt ngan faezah elai.mgkin dia berlakon dlm miah oh miah tu kut.nmpk selambe jer..=)

  10. kakchubby says:

    aduhai lubang idung mu scha…….menjadi pojaan hati si awal ashari! ooopss…terlebih sudah :P

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau minah jambu jadi scha minah jambu gi buat hidong lah kasi mancong sikit….pasti jambu punye…..

      • Chika says:

        ko ni pehal, mengubah ciptaan tuhan, tak reti bersyukur ke? hidung tu fungsinya untuk bernafas, bukan nak bongkak, aiiii pelik la ko ni

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          bukan nye ape chika…….bis ada bnyak orang kate hidong nye si scha ni kembang la macm serombong kapal la……!! minah jambu ni kesian je…….bukan nk ubah ciptaan tuhan……..cuma hidong tu nk naik kn sikit je……..jangan lah sensetif sangat cek chika oi…be coolllllllllllllll

        • jijah says:

          Hidung dia tu ciptaan Allah. Allah yg buat jadi mcm tu. sekian

      • dorayakigirlz says:

        da cantek da idong scha 2..x yah la ngaja owg ubah kejadian Allah..

    • parabola says:

      oit2..chika marah eh…chika marah eh..chika marah eh…

  11. Lipstick Hijau says:

    kalau arwah din masi hidup konfem dia ade dlm list…..mmmmm…din beramboi sentiasa dlm ingatan…

  12. MakNgah says:

    ape ke halnya shira iskandar tu memanjang baju xkena. dia ni mmg xreti nk dress up ke?

  13. shyra says:

    alahai..jnji shira berbaju makngah……..

  14. MisstauruS...MisspocO says:

    anwar zain ni bila la nk kawen…? alahaiii…

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      anuar zain ni cerewet gak gak nye….tu pasal lambat dapat bini…..dia nk cari bini yg pandai masak ASAM PEDAS ! dn dia tknak bini yg pandai masak sambal tumis telor je ! bab tu di tk kawin2 sampai sekarang !!

      • Iskandar Shah says:

        Anuar Zain tu homo….mna la nak kawen…nak kawin pun myb nak cover jer kot….tgk jer la perwatakan dia….

        • Chika says:

          tak baik u fitnah dia macam tu, u aibkan dia, u kena jumpa dia minta maaf, u tak takut siksa kubur?

        • gina says:

          chika,ni bukan fitnah…i pon dah pernah jumpa die kay…die slalu lepak kat DrCafe,Solaris mont kiara…die pakai baju mmg ketat tak hengat,sluar pendek…laptop kepit kat ketiak n jalan mmg kepit giler…FYI,kat DrCafe tue mmg ramai giler Gay yg lepak sane…try la lepak sane,muke mmg sume hensem2 n macho2…tapi kebanyakkan GAY…bukan fitnah Oke,ni cume dari pandangan mata sendiri…actually,ramai kowt yg dah tau pasal anuar zain ni,cume tak dedahkan jer…=)

        • Iskandar Shah says:

          ala Gina mg bnyak yg tau pun cuma yg aweks2 tu jer yg x nak pcya..ye la…dorg kan syok kat Anuar…

        • Chika says:

          yeke gina, hurm, so sad. Drcafe ya, nanti i call melodi, suruh terjah kan senang

      • pasta chef says:

        minah jambu>>
        kalau nk yg mcm tu nampaknya dia kena kawen ngan chef wan..serba serbi pandai memasak haha..
        gurow.. gurow.. gurow je..

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          camana dia nk kawin pasta chef ! kawan2 kt atas kate si anuar ni gay betol ke? cuba kau siasat tengok betol tk kawan2 kt atas kete tu ! kalau kau dh dapat jawapan nye dengan secepat kilat kau kasitau minah jambu ok……be coollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

  15. singa tido says:

    dynas terbaik..

  16. shyra says:

    eh…elyana ke tu????

  17. bb says:

    eh asal scha suka no tangkap gambo angkat2 kaki tu.. bajet supermodel la tu..

    lain semua ok..
    ning tu memang suka kaler2 kuku dia mcm tu ek? mcm hantu dah aku tengok..

  18. me PELIK says:

    gambar scha tu di ambil dari fb shca, apa yang pelik tah,
    amik la guna camera sendiri

  19. santauWeb says:

    hye owner…
    juz a kindly visit,,hope u got time to visit my blog,,

    suka y dok tgh tu,,hehe

  20. lola says:

    body alyah mantap kot…
    liyana cute..anuar macho..ning..hmm..hmm..biase aje…

  21. min says:

    baju merah sblh dynas tu sape? baju die cam penuh dgn ulat bulu je..ahaks..

  22. ekkkkkk says:

    gmbr first dgn gmbr seblh DINAS to org y sama ke?

  23. jerome says:

    Tak suka sangat Scha. Harap tak menang. Sombong.

    • ATTENTION says:

      JEROME…aku suka komen kau.. hahahahaha.
      aku pulak hrp dia x menang bkn psl sombong ke or lubang idung dia, tp mmg x layak menang pn!!
      SEBABnye dia tersenarai konon ramai peminat la tu pdhl bakat tak terserlah pn. br belakon 1 filem nama dh tercalon, bole kira dgn jari tau drama yg dia belakon…. ape kes la BH ni calon nama dia, sengal ubi agaknye.

  24. hajimaru says:

    i luv anuar zain dulu kini dan selamanya..

  25. bloomingroses says:

    nape natasha hudson pakai 2 jenis baju? ke saya yang salah tengok….

  26. gosipgurl_fea1 says:

    LJ cute la~~~

  27. MisstauruS...MisspocO says:

    amboiii peha…

  28. scha cantik sangat!

  29. janatrafik says:

    alahai…cantiknya mereka semua…

  30. bola2 _ api.. says:

    cntik bju semua artis tp klau ttup aurat lagi cantik n manis dipandng….

  31. lalala says:

    leleh tgok body alyah….sedappppp….dpt x kuar bilik! hahahhah kidding~

  32. what the? says:

    sorry, so ugly except the color of that three of them above.

  33. OhJob says:

    waaaaaaaaa..syantek2..scha shomey

  34. Piston Pecah says:

    takdo gambo lisa ko?haha

  35. nana says:

    biasa jer
    takde laa cantik mana
    semua!

  36. Annonymous says:

    SHARNAAZ WILL YOU MARRY ME?@

  37. suffer8zine says:

    wahhhh melaram semua

    Terkini : Jual Aiskrim Susu Badan?

  38. Omote Olate says:

    Waahh…beshnye beshnye!

    Omote nak nenok gambar Neelofa!

  39. noris says:

    halimah jongang nape nampak selekeh je..muka cantik kan

  40. Wak Lu says:

    comey nye liyana jasmay….mcm org korea huhuhuhu….

    • kaki_g0ssip! says:

      korea mende lau bibir tebal cmtu? muka jawa.. wek!!

      • Chika says:

        kau pula muka apa?

        • dorayakigirlz says:

          suke ati je kutuk owg..itu kn anugerah Allah..kalu nk kutuk pn kutuk r perangai dy ke..sikap dy ke..jgn r kutuk kejadian Allah..

      • Wak Lu says:

        kaki_gossip!!! jeles ler tuh..ok wat bibir tebal seksi..ko hada???xdekan sbb tu ler kutuk…ke hang yg muke jawa ceh..pandai taw ckp org…jgn ckp org kalo awk sndiri tuh muke jawa…yg penting dia happy go lucky gurl…kalo xsuke jgn ler pandang my darl kaki_gossip..wek!!!!! luv ya….muahxxxxxoxoxoxo….

      • riya lofa says:

        muke you 2 lawa sngt kew kaki gOssip???? enth2 lg bruk dr LJ!!!!!

      • hanim nonnys says:

        tul riya lofa enth2 lg bruk….enth2 muke die cam jawa or indo i don’t like you kaki gOssip….wekkk!!!!! i x suke klau owg maen ktk2 ni…..xoxo

    • riya lofa says:

      i support you wak lu….xoxo!!!

  41. tania says:

    yg baju biru tuh natasha hudson , yg bawah tuh kalo x silap gambo adik natasha, Tania Hudson, yg berlaku cerita mayang mengurai ke ape..

  42. Chika says:

    kenapa gambar Shahz Jaszle tak ada? i peminat number satu dia, please please,,,,, arghhhhhh !!!

  43. LJ klon says:

    tak baik kutuk kutuk i, dosa tau, i bersyukur dengan apa yang tuhan berikan kepada i. ingat, komenlah secar berhemah ya, luv u all, xoxo

  44. prakash says:

    lawanya scha al yahya ku…….terkesima ku melihatnya..

  45. keindahan muslim says:

    perlu kah kita utk mnyokong anugerah seperti ini? menyokong hiburan?,tgk artis wanita terdedah sana sini,menyanyi atas pentas…tayang segala yg ada…gelak tawa yg tiada batasan….
    kawan2,,,,cukup lah kita utk hiburan dunia…klu kita menyokong hiburan seperti ini..lagi2 tergolong dlm org2 islam..ape jadi dgn akidah anak2 akan dtg……artis,hiburan..dan sebagainya..itu lah yg menjauhkan kita dgn ALLAH….

    salam…teman2….

  46. kak Timah says:

    Scha al-Yahya xder la jelita mana pom..tp senyuman dia tu cute gilerrr…

  47. shasha adek shah jazle says:

    hahahaha!! abg ako kna lgi shah lelehh ako suke dorhh kalo abg ako couple ngn scha nma pun nk same idong pun nk same gakk…abg shah leleh..

  48. pria kacak says:

    seksi dan mantap..i love it

  49. me PELIK says:

    scha ni bukan lawa sngat pun. aku da tengok live

  50. nia says:

    natasha hudson comey kan ?

  51. ella says:

    scha mmg xcantek sgt pun..
    tapi muka dia unik,,
    ala2 muka korea sket..
    cantek ape..
    ko jeles ke me PELIK..

  52. sayalahorangnya says:

    knapa scha suka buat kaki mcm tu bila posing?

  53. kentut says:

    scha al yahyu lobang idung besooo
    keekhekhkekek

  54. ATTENTION says:

    aku nk tau la, ada sesapa yg kenal scha x sblum dia jd artis…..dia ni mmg lumrah jd kasar, ala2 tomboy ke atau sejak masuk dunia seni tetiba nk poyos jd brutal…bajet org suka la konon…cehhh…hipokrit je aku tgk style dia…
    meluat..tgk dia belakon kt awan dania dgn filem evolusi.!!

  55. dimple k.f.s says:

    takut tengok faezah elai senyum.gg dia pnjang sangat lerr. :))

  56. handsome,gorgeous n elegance!

  57. paktofonika says:

    I’ve been hunting around on the cyberspace trying to find out any ideas on the way to get my website coded, your overall mode and composition are superior. Did you encode it by yourself or did you employ a coder to make it for you?

  58. DUBTurbo says:

    Dude just stoppin by. Good site you got, keep banging it. If you happen to be interested in how to make a beat or heard about Cyber Sequencer, check out the press release.

  59. I adore the opinions on this web site, it definitely gives it that community experience!

  60. Carter Kiss says:

    After all these free forums also have their drawbacks. Usually in case you send your readers to a forum on an individual else’s servers they’ll be bombarded by free ads. The danger here is they will click on people ads and not any of this ads associated to your blogging site.

  61. I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

  62. hello there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this website, since I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

  63. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to exchange solutions with other folks, please shoot me an e-mail if interested. Cheers!

  64. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog! Bless you!

  65. a2181992 says:

    I’ve said that least 2181992 times. The problem this like that is they are just too compilcated for the average bird, if you know what I mean

  66. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

  67. visitx says:

    Die beste Camgirls live amateur hot Chat im Wald !!!

  68. chip tuning says:

    Best chiptuning in Poland. If you want your car to go faster is necessary to visit us!

  69. Fantastic article ! You have made some very astute statements and I appreciate the the effort you have put into your writing. It’s clear that you know what you are writing about. I am excited to read more of your sites content.

  70. I have been searching for some information about it almost three hours. You helped me a lot indeed and reading this your article I have found many new and useful information about this subject. .

  71. I’ll immediately snatch any rss feed when i can’t to find any e-mail reoccuring hyperlink or possibly e-newsletter service plan. Implement you’ve whatever? Kindly let others know in order that Document could register. Regards.

  72. Thanks with regard to another wonderful post. The place otherwise may anybody obtain which type of info such an ideal method associated with composing? I’ve the demonstration subsequent 7 days, as well as I’m on the search for this kind of info.

  73. funny pics says:

    Wow what an article :) Thanks for sharing such a useful post.