Written by AbangNara | May 4th, 2009

gambar aim 16

Nak tergelak pun ada jugak bila tengok baju Rossa pakai semasa malam Anugerah Industri Muzik(AIM) yang ke 16 Sabtu malam lepas. Serius kelakar gila.

Tak sangka ada orang boleh mempunyai idea untuk fesyen yang sebegini. Sekali tengok macam sarang labah-labah pun ada. Dua kali tengok macam ada lumut-lumut berwarna hitam yang melekat kat kaki Rossa. Nasib baik Rossa still tetap cun melecun walaupun pakai dress yang sebegini.

Lagi gambar sekitar malam AIM 16 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar aim 16

gambar aim 16

gambar aim 16

gambar aim 16

gambar aim 16

gambar aim 16

26 responses to (GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Industri Muzik Ke 16

  1. .... says:

    tgk faizal tahir ngan rossa nyanyi best.. hihi

    0
    0
  2. .... says:

    aku 1st kah.. akhir nya.. hihi

    0
    0
  3. amnda says:

    x best arrrrr………

    0
    0
  4. azfa says:

    kesian kump Hujan… tak sempat g salun kot, atau kat rmh die takde sikat…

    0
    0
  5. tanpa nama says:

    rossa tetap cun, pakai aper pun comel..tak pakai pun lagi comel heheheh

    0
    0
  6. gaman says:

    artis sekarang dah lupa diri, aku heranlah dari mana punya stail yang mereka celok…….lebih-lebih dari hollywood nak jadi malaysiawood baik masuk hutan jadi binatang he..he..he..

    0
    0
  7. lilies says:

    banyak tul dress si rossa niyh pakai for dat nite cuz mase blue carpet lilies tgk pakai wane pink yg sooo sweet.. a`ah klakar ar bju die yg mase nyanyi tuh..

    0
    0
  8. onizuka says:

    baru perasan, beautifulnara dah tukar theme lain. Ni baru cantiQue… :D

    0
    0
  9. sipot sedot says:

    aku rasa baju rossa yg taim nyanyi 2 cun jek..
    ok ape..
    dr x pakai bj taw berkemban kee..
    kira elok r niee..

    0
    0
  10. lulu says:

    cantik je baju tu…lain dari yg lain..hehe

    0
    0
  11. iu says:

    cam hambar jek aim kali nie

    0
    0
  12. kila87 says:

    aku xdpt tgk AIM..final exam..sedih rrr..hhu

    0
    0
    • ooops!!! says:

      sm la kte…tp aku tgh bjuang ngn final+thesis…

      0
      0
      • kila87 says:

        huhuhu~~ aku xmampu nk wt thesis cz aku pn maleh cket huhu so aku amik exam jer ngeee~~~ library kt um tu pn setaun skali je aku p huhuhu~~

        0
        0
  13. nuelien irene says:

    aim dah x berapa best dah nowdays

    0
    0
    • zatul says:

      dari dulu hingga kini x best….anugerah syok sndri…cuba tgk balik byk yg menang new comer terbaik mana ada berjaya sgt…

      0
      0
  14. atasha_girlz says:

    cun lah theme beautiful nara nie

    0
    0
  15. minnie comey says:

    aku xtgkla…

    0
    0
  16. rozy says:

    tahniah…suka misha…suka rossa…
    erk..baru2 ni kat indon rossa kena gosip dengan duda hot si Pasha kumpulan ungu tu…
    diorang dah kenal lama…dah anggapmcm kawan je..
    tapi aku suka diorang dorang…

    bekas bini pasha dulu elok2 pkai tudung, lepas cerai terus pkai skirt pendek…adoi..kesian Pasha…sabar ekk

    0
    0
  17. nafnaf says:

    baju ROssa tu terlalu sarat, semua motif lah pereka baju tu nak letak…

    0
    0
    • rozy says:

      yer..
      biasa lah..nak kasi up sikit pereka negara diorang le kot…
      tu yang pakai baju tukar byk kali

      0
      0
  18. aida says:

    mane2 jelah…

    0
    0
  19. helo says:

    takde gambar maya karin ke?

    0
    0
  20. ko pehal????nyibokk says:

    baju misha lagi kelakau dr rossa..

    bj rossa ok pe…rama2 melekatkat tubuh…kreatif

    0
    0