Written by AbangNara | January 11th, 2011

Terima kasih kepada kawan abang Nara di alam maya, RotiKaya yang berusaha keras mengumpulkan gambar-gambar sekitar majlis hari jadi Siti Nurhaliza malam semalam. Sambutan hari jadi ini dibuat di JW Mariot Kuala Lumpur. Ramai jugak artis yang datang. Antaranya Yuna, Mawi, Lisa Surihani dan ramai lagi lah.

Dan sesungguhnya apabila melihat gambar Datuk Siti dan Datuk K bersama bayi di atas, kami dapat rasakan betapa tak sabarnya mereka berdua untuk menimang cahaya mata. Semoga tahun 2011 ini akan membawakan berita gembira untuk mereka berdua.

Lagi gambar sekitar majlis hari jadi Siti Nurhaliza dengan membaca entri ini sepenuhnya.

222 responses to (GAMBAR)Sekitar Majlis Hari Jadi Siti Nurhaliza

  1. lisa lis says:

    sElamat hari lahir siti..wish the best utk siti…~><~ love u so much~

    • ani says:

      celebrate kt hotel mewah..so hadiah thn ni kureng sket kot?

      • mak merah says:

        dt K dah hadiahkan sperm berkilo2 kat CT nak bagi CT ngndong…tak kan nak hadiah lagi kot!!!!

        • natts says:

          ha3.. siut! tp betul gak.lebih berharga tu.. so hargai lah..

        • hahaha..nakal betul…tapi harus diingat bkn semua sperm tu sangkut…hanya satu je yg lepas..dan yg satu tu pun belum tentu berakhir sebagai bayi…semua tu dari Dia semata-mata

          yg penting usaha, doa dan tawakal

        • Jentayu says:

          SELAMAT HARI JADI BUAT PERAMPAS & PERUNTUH RUMAHTANGGA ORANG !!!

          :(

        • Jenab Kongo says:

          MANDUL ITU >>>BALASAN ALLAH SWT !!!! :(

        • Kitaro Jr says:

          Tol tol…Siti sejak kawin ngan Datuk K dan kematian bapa macam riak dan menunjok semacam yek?

          Aku dah tak respect sama Siti. Macam kera dapat bunga.

        • Makan Cili Pedas says:

          aku dah tak minat sama Siti…macam ngan Mawi. Enough is enough..janji kosong.

        • Ex-fan bertudung says:

          Siti Nurhaliza- Queen of Hipokrit ! :(

        • Bloody Fool says:

          CT dan Krisdayanti.sama lah..dua2 tu perampas suami orang. Padan muka album duet tak laku.

        • Apa Motif says:

          Betul…apa motif sambut besar-besar. Aku dah MELUAT dengan si Mandul sekor ni.

        • KAK TIMAH CINTHA says:

          tu le dia…. artis yang dulunya menjadi contoh….. tapi sebenarnya memang tak boleh…..

          perampas…. perosak rumahtangga orang….

          berjanji tapi tak tepati…….. nak pakai tudung… tapi tudung periuk dipakainya……. hish! hish!

          Menunjuk-nunjuk……….. setiap kali hari lahirnya…..

          Akhirnya……. dia masih tak dapat rezeki lagi… walaupun bertahun kahwin………….. tapi adik dia…. 4 bulan dah dapat…. kelaskan…

          so ….. kita ni ingatlah…… jangan takbur…. kelak… ada balasan…..

          sungguh……………………. kita insan yang lemah!!!

          ahaks!!!!

          ada ku kisah!!!!

        • Otak ada? says:

          Kris Dayanti pun dah lama kena boikott kat Indonesia pasal kes amik suami orang kat Timor Leste tu !!!!!!!!

          Rakyat Malaysia saja yang masih mau menegakkan benang yang basah dan hipokrit.

        • Lovely says:

          YG X SABAR TIMANG ANAK
          TOK T
          BUKAN TOK K
          TOK K DAH TIMANG 4 ORG ANAK DAH

        • Perigi cari timba says:

          Dalam gambar2..selalunya CT yang nampak terhegeh-hegeh dari Datuk K..pegang sane, pegang sini, berkepit situ, berkepit lebih.

          Datuk K cool je…! :(

        • Fakta says:

          **SITI NURHALIZA..PERAMPAS SUAMI ORANG NO 1****

        • nasrie says:

          wakaka

        • Mak Kalthom says:

          Ambil sajalah anak angkat CT oooiiiii…dah kaya raya…apa salahnya ambil anak angkat. Sekurang-kurang dapat pahala.

          Ini tidak asyik sibok pose2 kereta mewahlah, kasutlah, Twitter lah….holiday lah, rumah besar lah.

          Duit tu memang tidak dapat memberi jaminan keimanan dan ketakwaan kepada Allah.

          Semoga ada pengajaran buat semua.

        • XY says:

          iyer ke berkilo….aku takut setitik pon tak kuar….hahaha

          Sape nak derma…sila beratur, amik no.
          Aku dah cop no.1

    • misskenyalang says:

      ORG KAYA BLEH LA

      • Hmmmm says:

        Why do people have to be so mean. Dah rezeki dia. Maybe sebab she doesnt waste time maki org, tu pasal Allah murahkan rezeki dia. Also jodoh di tangan Tuhan it would nt have happened if it was not fated.

        • Tinta says:

          ntah…x ske siti.tp tgok,baca n komen…what a waste of time. dah tu ngate mgutuk lagi…situ tu perampas ke ape pun…dia x dpt dosa korang yg dok ngata, dia dpt pahala nye….jgn menilai org..hanya Allah berhak menilai hamba Nya…hanya Allah berhak menghukum…
          bercakap sblom berfikir…jangan hanyut dgn penyakit hati..aku sekadar mengingatkan…

        • Makan Cili Pedas says:

          Fakta…dia perampas..masih nak pertahankan ke? Tak paham..please la..jangan jadi Melayu hipokrit.

        • hmmm says:

          i agree!that’s her destiny!dah jodoh dia.

    • Kasih says:

      ct nmpk berisi, happy gan life dia kot… xper lah ct blum rezeki nk timang anak lg kan, so limpahkan lah pd anak2 buah serta anak angkt ct (anak pd shaheera & ijoy) :)

      • Miss Lea says:

        Kalaulah aku jadi CT tak tidur malam aku…ye lah, dah lah rampas suami orang sampai bercerai, lepas tu tayang kekayaaan pulak tanpa segan silu. At the end, kau tetap perampas suami orang, CT ???kan!!!!

        Ya Allah, lindungilah aku dari sifat takbur, angkuh dan tamak haloba!

        Amin!

        • Lovely says:

          RIAK
          Tahun ni x bagi tau hadiah apa dapat
          Puluhan ribu ringgit kasi tau 1 Malaysia

        • M says:

          Ehhh Helooo… ko x payah nak ckp CT je laa,ramai lg yg teruk dr dia.. dan sekurang2nyer dia ada harta sndri dgn usaha dia.. KO ADA????? Cermin diri dulu baru ckp org, sbb bl kita ckp org ln,bnda tu akn terkena blk kat diri kita…

        • aku laa says:

          die tetap PERAMPAS SUAMI ORANG… LOL..!

        • Cuba pikir says:

          SITI NURHALIZA TIADA BEZANYA DENGAN…. FASHA SANDHA & MEMEY !!!!!

        • Please la says:

          Please la jangan jadi hipokrit boleh tak?

          Sekurang-kurang aku tak rampas suami orang. Aku manusia bukan macam CT..Tolong sket! Aku ada prinsip. Aku takkan rampas suami orang. Insyaallah. Aku masih waras dan bermoral.

          Allah takkan menolong orang yang meruntuhkan masjid yang dibina atas nama perkahwinan. Please la, Siti forever will be remembered as “Home Breaker” !!!!

          Tak berkat…!

        • huhuhu says:

          boleh tak aku doa laki ko kena rampas?
          huhuhu… Allah tetapkan jodoh dia dgn Tok K
          memandangkan Tok K dah pernah kawen, tp perkahwinan tak menjadi… Tok T datang, dia dikira perampas. hmm…
          ko jeles kan ko tak boleh tayang kekayaan ko kan???
          biarlah dia, dia punya duit, dia punya harta
          klu Allah nk tarik, itu kerja Allah
          sama mcm jodoh gak, klu Allah nk tarik jodoh seseorang, siapa boleh lawan?

        • mazen says:

          aku pun nk b’doa moga laki dorg plak kena rampas.
          atau nanti jodoh org2 yg mengata siti tu perampas akan tuhan pertemukan pula JODOH dorg dgn bekas suami org. ha…padan muka. masa tu baru korg akan sedar, dan mula la akan ckp eh, aku bukan perampas mcm siti tu. padahal, mungkin lg teruk dr siti.

        • Uztazah Vogue says:

          Apa pulak, Tok Dul dulu kawan baik kepada ex-wife Datuk K. Perempuan jenis apa ni? Tok Dul tu benar2 ikhlas hati bersih dia takkan kawin dengan Datuk K.

          Tok Dul perempuan, Tengku Zawiyah perempuan. Perempuan lebih paham jika suami dan rumahtannga diganggu pihak ke 3. Betapa pedihnya.

          Sorry lah aku dah meluat ngan Siti..!!!

        • LONDON says:

          Tok T siap nyanyi lagu
          BIARLAH RAHSIA
          Memanglah Rahsia kerana bercinta
          dgn Tok K sebab Tok K masih ada wife
          Tengku Zawiah

        • Tinta says:

          Miss Lea…berdoa lah supaya Allah swt lindungi awak drpd sikap hasad dengki dan ske memburuk-buruk kan org gak eh…amin.

        • miseryke says:

          kalau jadi kat org, amboi cakap berabuk. kalau itula, kalau ini lah.entah2 kalau jadi kt diri sendiri lagi over kot??? nak comment,comment lah.tapi jangan sampai org lain baca,kesian kt kita pulak sebab nampak macam kurang pandai.. dah jodoh dia dengan Dato K, jgn la pertikaikan. tak baik.

        • Makan Cili Pedas says:

          Merampas suami orang baik sangat ke?

    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      cayunk ct…. she the best…. nobody cant compare to her….

      • otak kau kat kaki says:

        ahhhh check ayat kau!!!

        • Blog Sensasi says:

          hebat juga siti ni kan……hari jadi disambut macam VIP ok la tu kan

          Dengarnya facebook nak ditutup pada 15 Mac ni..tapi kami di Blog Sensasi ada satu cadangan lama sosial alternatif Millat Facebook.Ini tajuknya ‘Millat Facebook:Laman Sosial Untuk Muslim Sedunia” jom terjah Blog Sensasi

    • nasrie says:

      ku xminat siti nurhaliza tp pape SMT HR LAHIR!

    • LONDON says:

      Kenapa Abg nara x letak gambo
      laki tua dia tu cium dahi bini dia

    • hood says:

      pakai tudung tgu bebetul la datuk ct oi….buat dosa ja pakai mcm tu…nmpak sngat x ikhlas pkai….

  2. waniejjang says:

    comelnya siti! hepi bufde~~ ^_______^

  3. ZAZA says:

    FIRST!!! HEHEHEH

  4. siti sue says:

    dpt hadiah apa pulak ek kali ni? 110111

  5. ZAZA says:

    la..ingatkan first tadi..hu3 Anyway Happy Birthday To Dato Siti!! May Allah Bless U Always n Semoga this year membawa seribu satu kegembiraan…Amin..

  6. dewi says:

    wah..comelnye siti..slmt ulang thn klahiran

  7. akira says:

    hepi besday doto ct..may god bless u

  8. aku teka je says:

    lorrr yuna ni jgn la dgn qi

  9. gigi says:

    HAPPY BUSDAY TO SITI WISH U ALL THE BEST MAY GOD BLESS U……………..LOVE U

  10. SAYA SUKA SITI says:

    HE…SUKE CT..SUKE YUNA GAK….

  11. yanmie says:

    Slmt hari lahir utk dato ct, cantik tarikh hari nie ;)

  12. coco says:

    siti saerah & siti saida tak datang ke?…

  13. zaia says:

    HEPI BIRTHDAY TO DATO’ SITI NURHALIZA…
    datuk k tu nmpk semakin muda plak brbanding dulu..pakai bedak SimplySiti kew

  14. zulaikha says:

    makin berusia makin cantik!

  15. happy birthday tuk siti… semoga cepat dapat baby…..

  16. nurelle says:

    chomelle je qi..;)

  17. kutu says:

    Epi bufday dato’ ct…..i love u….smoga cpt2 dpt baby comellllllll

  18. Maimoon says:

    Dgr cite saerah dh beranak. Kalau ye, ct dh ada ank sdara baru skg. Tahniah!

  19. ciqa says:

    ct nie rasenye lom puas lg nie tunjuk rmbot dia…tu yg xboleh2 lg nk tutup abes tu…hmm….

  20. man says:

    mana siti saerah dan siti saedah…yuna ada..takkan family sdr xde

  21. marshmallow says:

    Hepi Besday Tok Ti.. Semoga panjang umor dan murah rezeki..
    kesian gak tgk tok ti ni, belum ada rezeki nak timang baby, tak pe la, bergambar la ngn anak buah.. teruskan usaha!

  22. mabuk says:

    slmt juga.

  23. zieza says:

    Happy Birthday Dato CT..Wish u all the best & May Allah bless u always…muahh

  24. nana says:

    nak tengok anak buah baru

  25. fcukk says:

    asyik dia ni jer ke…boring lah x der cite org lain ke…

  26. adaakukesah says:

    mana present tahun ni? biasa dah announce awal2

  27. btl gak,mne fmly sendiri??
    bile lh aku dpt idop cm datuk siti ni,best nye dilimpah dgn kemewahan..x yah susah2 cm rakyat yg lain..hemmm impian dlm kenangan jelah…

    • Cik Amoi says:

      sudah tertulis rezeki die camtuhhhh…usaha dia banyak tuh banyak tuh la dia dpt…jgnla jelossssss…

    • blur says:

      dia kaya tp bnyak dugaan yg dia dpt…. kalo aku,baik hidup bersederhana….rasanya ko x sanggup nk tmpuh dugaan mcm yg dia dpt kot??? hehe

      • huhuhu says:

        betul
        dia kaya tp dugaan dia banyak
        sana sini orang duk kata
        org duk dengki (kat sini pun dh ramai)
        kita tgk benda yang kita rasa best je tp kita tak tau ada benda tak best dlm hidup dia yg dia kena tempuh

        nak kaya, berusahalah. toksah cemburu dgn kekayaan orang. kerana cemburu mengakibatkan khianat sesama bangsa

    • Lovely says:

      putri santubong
      Kalau aku jadi Tok T dah kaya raya jutawan
      x payah dok nyanyi jual suara lagi
      dok terkinja kinja atas pentas

  28. ttt says:

    baju yg dia pakai sama ngan baju time kat AJL cuma color je lain..ehehehe

  29. iU says:

    mmm, nampak dah berisi sket..xper, asal gumbiraa…

  30. garfield says:

    ?? ?? ~ Happy Birthday Dato’ Siti ~ ?? ? ? ^_^

  31. lulu says:

    comel jugak yuna & qi ni ;)

  32. 11111 says:

    BARU TU ANAK ANGKAT SITI TU KAN, SI AUDDRA

  33. 11111 says:

    *I MEAN BABY NOT BARU HEHE

  34. meriam besi says:

    eeeeemmm tol kew ct saerah dah beranak? seingat aku baru je lagi diorang nikah..
    baru2 ni ada keluar dalam paper seorang penyanyi baru 3 bulan nikah dah bersalin.. sape agaknya yer?gosip ni kuar hari ahad 9 januari lepas..

  35. Sri Bridal says:

    best2.
    tahniah dato’

  36. myvitrd says:

    wah anak sapa tu datuk K dukung… macam ada apa2 je.. jeng2

  37. gyulee gyuri says:

    siti siti siti oh siti…jadi mcm dulu2 je lah…jd diri sendiri..kalau x sedia nk bertudung lagi xpe lah..nnt dh betul2 ada nawaitu tu pakai la dgn elok..dia mcm tak sesuai je..pakai baju lengan jarang..mesti jadi buah mulut org ni…dulu masa tak pakai tudung tak pernah nampak la pakai lengan jarang cmtu…tp tak tau la kan.stakat yg aku pernah tgk la…

  38. juli says:

    Queen of Hypocrite

  39. elya says:

    HAPI BDAY TO DATUK CT… MOGA PNJG UMUR,SNTIASA SIHAT,MOGA DPT ANAK NANTI.. AMIN…..!

  40. villa says:

    xpaham aku org komen ucap tahniah kt ct pown org dislike komen tuh..hurmmm

  41. adinda says:

    bapelah berat ct gaknye ek….
    kdg2 nampak kurus kdg2 nampak gemuk…apepon tetap maintain cute…

    hepi bufday makcik ct hehe da 32 kan hahhaha

  42. Aida-nureen says:

    arhhhhhhhhhh bosan asyik cite die jer….

    • mikan says:

      mcm baru je aku tgok cite sal ct.lg pun bkn cite tak bfaedah pon.nak share bday party dia,ramai yg nk tgok.

  43. ms bloom says:

    ctc ct ct dulu kan salu usung saerah n saida..mana diorng pergi???

  44. teh says:

    kalau mcm ni lah siti nampak gayanya size mcm sharifah aini la dlm 10 tahun lg, weks

  45. emas hitam says:

    errk..out of topic jap..

    apsal kepala yuna nmpk cam pelik..
    bdn kecik, tp kepala cam besor..
    errk.

  46. siti masturA says:

    sempena besday siti ni, aku berharap siti tanggalkan serkap tebuan atas kepala dia..sebelum mnjadi ikutan remaja2 yg belum matang lg..adehhh..ini untuk kebaikan masyarakat malaysia…dipersilakan dislike ye fan ct! :P

  47. Syue Mustafa says:

    Happy birthday Tok Ti….

  48. Annie says:

    Kenapa yuna nampak cam pelik ek dlm gamabr tuh.. so mmg betullah die tak bercinta dgn Qi tuh..

  49. lisa says:

    happy birtdy kpd tok ti… smoga thun ini bkal mnimang chya mata… amin !!!

  50. CANTHEK says:

    hepi besday tok ti..moga Allah berikan hidayah utk menutup aurat mengikut hukum syarak……Amiiiinnnnnn………………..

  51. lolyat gang says:

    tahniah tok ti
    walaupun aku x ske tok ti
    tp aku wish juga

  52. aKu says:

    agKnYA GMBAR bby yg tok ti dukung kt twitter dlm post abg nara sblm ni ank saerah kot…

  53. hajimaru says:

    ct makin gebu..ala2 dunkin donuts pulak..

  54. gosipgurl_fea says:

    Yuna dengan Qi~~

  55. Rin says:

    keringgggnyeww si Qi tu, kuat isap dadah kerrrr?

  56. basi says:

    aku rasa siti memang plan nak berisi sikit kut. ye la. nak dpt anak la katakan. lgpon aku mcm penah baca pasal ni. papepon…..hepi bday siti :)

  57. silentgirl says:

    amboi…mentang2 yuna da femes..jemput yuna la ek..cube klu artis suam2 kuku…xde maknanya..

    • Saya says:

      silent prasan gak eik..ingat sy sorg je yg sdar..mmg g2 kan..kalo wt majlis ke hapa ke dia mmg jemput artis yg ngetop utk dat current momment..dolu time AF3 sibuk cr felix, pastu time apek femes cr apek..

      • silentgirl says:

        prasan la u ols..siti2..hmmm, lantak ko la..da xbape nk femes da skang..papepon, i ske gak lagu2 die..

  58. selamat harijadi, semoga cepat pakai tudung dengan sempurna.
    YUNA, AWAT TAK NYANYI LAGU TAJUK ‘TUDUNG YANG SEMPURNA’ VERSI CINTA YANG SEMPURNA KAT TOK TI?

  59. wintergurl says:

    Happy Birthday To datok Siti

    All The Best

  60. malaun says:

    rayo!!!

  61. wanida says:

    happy birthday dato’ siti..wah 11/1/11 cantik tu, cam plat KCT 1..

  62. farapink says:

    happy birthday tok ti ^.^ lap u lah!

  63. Cool Daddy says:

    bila agaknya Dato’ Siti nak menimang cahaya mata yaa..rezeki makin melimpah ruah…

  64. akak ct sgt2 comel….terubat rindu bl perform ajl aritu..best!!!

  65. norim says:

    CT ni pkai kopiah sekerat ka?

    • ala…xpela…janji dia still sopan…=)

      • Nia says:

        SIti tetap ‘berbogel’ dimata Islam! :(

        • mmg la…tp ok la jgk dr pkai skirt belah sana sni…kalo nk ikut mmg la pakai tudung lg bagos.dah keje pn menyanyi.jual suara…itu pn dah aurat maaa~

        • huhuhu says:

          kita duk cakap dia “berbogel” di mata islam, kita ni berpakaian ke? tudung tutup dada tak? pakaian longgar tak? mentang2 dia artis, kita nampaklah cacat cela dia, kita manusia biasa yang lensa kamera hp sendiri je tangkap tu kita lupa. aleh2 tgk gambar bogel sendiri di mata orang lain. hehehe

        • sajasukasuka says:

          Memang disisi islam x mengira siapa kita… Sayangnya, dia artis dan menjadi tontonan ramai… so, org akan tiru… tu yg kita x nak sebenarnya… kita plak tak keluar tv cam diorang… diorang tu… ICON kan… menkadi ikutan… baik, baiklah jadinya…

        • AKU says:

          ko tu suci sangat ker nak kata kat org..

  66. bunga kiambang says:

    happy birthday Ct.. terus sukses!

  67. lala says:

    Kekalahan Faizal amat memeranjat semua memandangkan kehadirannya di AJL 25 mempertaruhkan dua buah lagu serta kedua-duanya diminati ramai dan mempunyai kekuatan tersendiri.

    Ketua Juri, M.Nasir berkata, keputusan tersebut tidak perlu dipertikaikan bahkan pemilihan Ana sebagai juara sememangnya layak serta menepati kehendak juri.

    “Juri buat pilihan berdasarkan pengetahuan tentang muzik, citarasa dan pembaharuan. Ini merupakan keputusan sebulat suara dan tidak perlu dipertikaikan. Kebanyakan lagu-lagu yang dirasakan patut menang dan sedap tidak semestinya yang terbaik. Malah kami pilih lagu Ana ini kerana lagu itu berbeza daripada yang lain. Kita pilih lagu yang lain dari yang lain serta bagus. Kita tak pilih lagu yang popular,” katanya ketika ditemui selepas majlis AJL 25.

    Diasak persoalan tentang kekuatan lagu tersebut hinggakan diangkat sebagai juara, kata M.Nasir, populariti lagu itu memang tidak sama dengan lagu lain yang bertanding dan ia juga bukan sebuah lagu yang besar namun kekuatan melodi dan liriknya sangat jelas.

    “Banyak lagu-lagu yang sedap tapi lemah pada lirik tapi kami akui bukan hanya melihat pada lirik sahaja. Lirik memainkan peranan yang penting, tapi lagu sentuhan Ana ini membawa kelainan dan pembaruan apabila dengar kita dapat rasa dan rasa yang penting dalam sesebuah lagu. Kita kena lihat lirik dan melodinya kerana kejujuran lagu ini lebih daripada lagu orang lain,” katanya.

    • bluek says:

      kalau semua komposer lagu berubah angin dan menyahut cabaran m nasir utk lahirkan lagu yg lain dr yg lain spt lagu ana ni yg penuh dgn kejujuran , agaknya apa jadi kat syarikat rakaman…..rasa2nya mereka akan bungkus…..sebab tak ada siapa nak dengar ..rata2 org nak dengar musik utk hiburan bukan nak perah otak nak faham makna lirik puitis yg tahap intelek konon…melodi ke laut, suara ke longkang…ayoyo…

      • Cuba renungkan says:

        apa kelulusan yang M Nasir ada?

        • bunian says:

          kalau aku nak layan puisi aku baca a samad said ke, robert frost ke…music is for chillin…m.nasir is so dumb…tengok la music indon tu…lagu semua straight forward, catchy music jadi best nak layan. down with m.nasir…aizat lagi best!

      • Lovely says:

        Aku suka dengar dan nyanyi
        Lagu yg sedap didengar
        Irama dan Lagu bak kata P. Ramlee
        Bukan liriknya
        Kalau liriknya berbelik belik sampai
        x paham apa hal

    • bbplaza says:

      ana rafalli the best…padan muka ft

  68. rakyatpahang says:

    umur dah masuk 30an..bila la nak tutup aurat..aurat wajib tutup la..xkire dato ke artis ke..adoiii..MELAYU MELAYU…

  69. Yuna kepala Besar says:

    knape aku tgok Yuna punye keala lagi bsar dari 1 badan dia? Pesyen tudung n baju dia ke yg buat nmpak cam 2?

  70. meen says:

    smoga siti dpenuhi kbahagiaan…
    tp nape laaa pic yuna ader…
    cam tman bungalaa pakaian yuna…
    huhuhuhu…
    jgn mare yerr..

  71. agak2 bekas isteri datuk K dulu,time besday dia,ada tak datuk K buat majlis meriah2 macam besday siti?
    apa bekas isteri dia buat sekarang ek?

    • sitot says:

      CT tuh sebenarnya dah malu alang amik laki orang tapi kenalah teruskan idup, so dia pun menayanglah kebahagiann dia serata alam ni, menunjuklah segala yang dia ada dan lebih, tapi kesian ratu hipokrit nih, dia tak mampu nak tutup kenyataan yang orang sumer cerca dia sebab rembat laki orang, tua lak tuh….elok2 bahagia rumahtangga org tuh, runtuh jadiknya…pastuh ego taknak bermadu..so dek geramkan ayam muda, terpaksalah datok K ceraikan bini lama yg dah banyak berjasa dan bersabar dengan peel ‘womaniser’ dia…padanlah tuh…sorang womaniser..sorang hipokrit…

      • LONDON says:

        SOKONG sitot

      • mazen says:

        SITOT~ ko ni sedara mara siti ke sampai tahu citer? atau ko sekadar BERCERITA? jgn b’ckp ikut sedap je… klu betul, x pe la jgk… tp klu x btul, bukan kah itu MEMFITNAH namanye…
        nanti ko nak mati, x pasal2 ko susah sbb x sempat nk minta maaf kat siti tu. udah2 le tu…buat cerita yer. g duk ngaji ke lg ade faedah dia.

        • jom selidik says:

          korang ada baca tak maskancil.blogspot.com? menyelongkar rahsia org atasan..tapi ntah betul ke tidak..crita dato ct ni pun ada..apa yg SITOT ckp pun sama gak dlm blog tu..huhu..ntah betul ntah tidak…

  72. petra_dubies says:

    DAPAT ADIAH MEWAH2

    ****
    ROSSA CIPLAK LAGU SHAH & ELLA ++ KU MERINDU jadi KU MENUNGGU

    mcm2 skarang ni

  73. bunian says:

    we have to admit even though its painful for ct and her die hard fans…ct is so 5 years ago punye story.

    semua org ada zaman popular dan kejatuhan masing2..ni time ambang kejatuhan siti dan mawi.

    what goes up must come down

  74. mila says:

    oooppss ada ke zaman ct terjatuh?? x da pown..malatop lagi ada..mawi yela mmg da terlingkup pown..

    ct tetap kesayangan ramai..jadi bualan ramai…tetap no. 1..well ecxuse me, kalau dia da jatuh org xde pggil dia nyanyi taw..sbb sume tahu ct adalah kesayangan ramai, aura kuat humble & cool..

    • Citikus says:

      muntah aku dengar komen ko ni Mila….maybe ko ni diupah dek SNP kot……

      setakat suara tuh betulla dia ada kelebihan tuh, rupa…boleh la…tapi package complete yg dia ada dulu tuh ranap sebab makin hari org2 msia makin tau perangai hipokrit dia, menayang hartabenda, kebendaan, kebahagian dia….apasal dia buat sumer nih…sebab dia nak tunjuk yg dia bahagia rampas laki orang…dan makin kaya n bahagaia…sikitpun dia tak bersalah….orang camni ada aura…hampeh….humble kata ko…maybe ko dapat bonus tahunan dr SNP nih…kwang3

    • far says:

      I kerja w media for a quite long, and one thing that I’m very sure is that siti is one of the most luckiest celebrity in malaysia since reporters would always save her from controversy. It is just a policy, at least one celebrity should have a good name in industry. In reality, she’s a smoker.

  75. papan says:

    makin lama makin ke belakang tudung ct ni…bukak teros la…klu nak bukak…bukak terus…klu nak tutup..tutup suma…

  76. bese jer says:

    eh comel jer tgk dgn yuna dgn qi..hepi besday siti..

    btw pd korg yg dok kata siti mandul sbb balasan tuhan,plz open up ur mind..kakak ipar aku dah kawen 17 thn smpi skrg xde anak.umur dah 42 thn skrg.g brubat mcm2 tp kalo rezki tu xde,kita x blh nk ckp ape.amik anak angkat bela sejak bdk tu umur 3 ari skrg dah 8 thn.padahal kakak ipar aku tu sebaik2 manusia(pd pndgn mata aku la).hampir sempurna sbgi isteri mithali.abg aku pon x sibuk nk kawen lain sbb bg abg aku,kakak ipar aku tu yg tbaik utk dia.cuma psl anak tu,tu semua di tgn tuhan..kita sesama islam patut mendoakan yg tbaik,bkn nk kondem x sesudah!!!

    • teja says:

      yep..aku stuju sgt2…

      walaupun aku xsuka siti tu kahwin dengan datuk k, tpi jgn la hukum siti sesuka hati

      kita semua ada wat slah, begitu jugak dengan siti

      sebelum kita yang kononnya baik ni dok ngata kat siti, baik kita cermin diri sendiri dulu..baik sgt ke kita ni yg nak menghukum siti sedemikian rupa

      renung-renungkanlah kawan2…

  77. budak botak says:

    cantik tudung siti nurhaliza..tudung macam ni siti jer leh pakai..hehehee

  78. mia says:

    sy sokong bese jar…

    Memang betul. semua itu kuasa tuhan. jangan nak kutuk orang lebih2. kalau terkena batang hidung sendiri, atau sedara mara sendiri baru tau….

    Dah rezeki siti kaya, orang suka, kenapa nak dipertikaikan. kalau orang2 yg dok mengutuk tu di tempat dia pun mesti bangga. cuma orang2 yang tu tak ada peluang jadi siti. entah2 orang2 yg suka mengutuk tu perangainya lebih angkuh lagi.

    anyway, sy bukan peminat siti, tapi rasanya sebagai manusia biasalah biarlah kita bersederhana untuk mencaci maki orang. bukannya awak2 yang suka mengutuk tu kenal sini… entah2 cuma baca citer siti kat akhbar je.
    renung2kan…..

  79. Chocolate says:

    konpius aku..kdg2 nampak cam tak pakai tudung coz tudungnya warne hitam & kdg2 mengurai..peliks..tudung ke tu?..pape jelah..semoga dapat anak cepat..

  80. lin says:

    betul tu kak timah…..siti ni suka sangat menunjuk -nunjuk harta kekayan dia nak bagi sedekah dekat rumah anak yatim pun nak bagi tau pihak media dulu… tak berkat tu sedekah tu riak adalah!!!!!!!

  81. Tiong says:

    aku jer ke yg pasan kepala Yuna besar??

  82. farah says:

    bukannya segala benda yg diidam boleh dpt… org kaya macam CT boleh perolehi segala benda & kekayaan tapi bila nak anak, belum lagi dikurniakan… whereas org miskin tak perolehi kekayaan tapi dikurniai anak2 …. so CT kena banyak bersabarlah

  83. rizna says:

    ct mana nie yg korang citerkan?? x paham aku…penyanyi mana ek???…….ada ke artis yg bernama ct?? bagus ke??? dari semalam lg aku dok dengar lagu ct,ct,cttttttt…je.. kat era…bosannnnn…sape ct tu??…..

  84. Jelita says:

    menunjuk sgt dia paling bahagia & mewah. ye la dah amik laki org mesti la kan tunjuk yg dia x tersalah pilih suami

  85. anti artis malaysia says:

    alah takde pun zaman dia jatuh ke bangun ke..
    tapi dia tu la,karma beb bila dah buat kat orang,tengok Tuhan tunjuk cane kat family dia..
    porak peranda doh..
    tapi satu je aku puji,siti seorang artis yang rajin.
    tengok la masa ajl tu,gila babi hafal doh step sume.
    sumpah rajin,and nampak sangat dia memang bersungguh2 practise supaya perfect.
    memang gempak,and respek gila.
    bak kata adnan abu hassan,siti memang satu2 nya artis yang buat homework bersungguh2 sebelum buat show ke,recording ke..
    and yet,dia takde boyfriend,tak bercampur dengan dunia luar.
    that’s why bila dato k masuk line,terus dia cam lali.
    dato k pun satu,pantang nampak artis.
    ada sorang artis baru ni kawan aku,dia kata dato k mintak PA dia no tel dia.
    nampak sangat gatai.
    padahal dah tua.
    ish ish ishhhh

  86. mamak ajaib says:

    Dato Siti boleh contact saya klo nak ubat….INSYAALLAH blh dapat baby….setiap penyakit ada penawar…..rezeki di tentukan ALLAH.

  87. Menteri Fasola says:

    Gedebab!

  88. ayark says:

    kawan2..

    Allah tu maha adil… kalo Die bagi kite rezeki & kemewahan yg byk,maybe Die tak bagi rezeki anak.. ader kurang & lebihnye~

  89. didi says:

    chup! tagline produk simplisiti “Rahsia KecantikanKu” tu MACAM CAKAP ORANG PERASAN JE.

    rasanya org yg betul2 cantik pun takde nak kata gitu. taula dia kiut la jugak, tapi cam embarressing la. cam angkat bakul sendiri plak

    humble, katanya. ceh

    • tasya says:

      .. dulu penah baca magazine thn bila ntah masa ct bujang… dia kata ramai orang kata dia cantik, dia bergurau kata nnti nak terbitkan majalah “cantik” la supaya dia boleh masuk majalah dia tu selalu… mungkin bergurau tapi terasa sikit meluat la .. terus x minat ct dah… tak lama kendian keluar pulak majalah lain mak dia kata anak dia bukan cantik pun, semuanya sebab mekap… mak dia lagi humble…

    • mya says:

      hahaha..lawak la ko didi..
      tagline rahsia kecantikanku is not only referring to ct..
      tp sesapa yg gune kan mekap dia..
      mcm adidas gak la..Impossible is nothing!
      so… boleh kita kata owner adidas tu riak???

  90. matt says:

    apa la komen2 kat cni duk memaki ct..

    kdg2 apa yg kita duk kata kat org, berbalik balik kat kita…

    penah jugak jadi kat aku n org sekeliling… duk mengata org, last2 kena batang hidung sdiri..

    agak2 la klu nak komen..

  91. a-no-ni-mus says:

    tak phm la korang semua ni.. yg korang duk kutuk2 org lain ni, korang rasa elok sgt ke perangai korang ek..

  92. alamaya says:

    bang nara tiru nama saya yer? huuhuhuhuhuhu…. ‘alam maya’

    tapi apa2 pun blog beautiful nara memang the best of the best!!!!

    bak kata orang ASBESTOS!!!!

  93. mama uti says:

    happy birthday siti nurhaliza semoga panjang umur……

  94. marshmallow says:

    wei korang udah2 le mengutuk dia ngan panggilan perampas, rembat laki org bagai..

    kalau betul dia ada dosa, itu antara dia dan Allah, dan kalau betul, dia akan terima balasan atas apa yg dia dah buat.. kita takde hak nak menilai..

    kita pun belum tentu lagi kesudahannya..

  95. basi says:

    zzzzzzzz…….siti ni buat baik..org kata menunjuk. bila takde cerita dia bagi charity, org kate dia ni kedekut la pulak. macam2 betul. tak nak la aku jadik macam dia walau femes tahap gaban. buat apa kalau apa yg kita buat org asyik dok nak ngata je.

  96. liya Da Laila says:

    wlau cik T kaya rayo.. tp xsmestinye leh dpt sumenyer..
    tp naper cik T x wat tabung uji jer yek klo kayo sngt?

  97. nuriz says:

    Selamat Hari lahir CT, semuga panjang usia dan d murahkan rezeki . Amin……………..

  98. tish says:

    hi siti…
    hubby bagi hadiah ape tahun ni?
    tan sri francis ytl sponsor birthday kt marriot ke?

  99. far says:

    Soal anak tu x baik pertikaikan sbb itu adalah dari tuhan. Soal rampas laki org tu pun mcm x baik jugak sbb we never know the story behind
    Tapi soal tudung periuk belanga dia tu mmg patot dia persoalkan! Kalau x ready x pe lah tapi kalau mcm ne lu pakai tudung ct, ini jahil namanya, menunjukkan seolah2 kau x tahu definition aurat tu macamana and claimed this is a tudung for u? And no I’m not being a pessimist or perasan suci tapi siti cakap ini adalah tudung is just so wrong! Even annoying when seeing some poor teenagers follow this trend and how sad when you made a promise to fans instead of Allah.

    • Salmah says:

      correction – the trend now by the youngsters came from England, nothing to do with Siti…

    • BumbleBee says:

      siti cakap ini adalah tudung is just so wrong!
      – dier ckp dier x bertudung tp berselendang…org keliling yg ckp dier bertudung.

      p/s: tapi dr dulu aku still tercari-cari relevan style CT yg hanya tutup rmbut blakangnyer mcm dlm gmbr atas tu.rmbut depan, leher, tengkuk sumer nampak..so motif?? adakah org yg perkenalkan fesyen ini bukan beragama Islam dan CT main sarung jer??

  100. ida1 says:

    korang sibuk2 ckp siti tu perampas. dah terang2 datuk k dgn bekas isteri dah 3 kali kawin cerai. kan ade yang tak kena tu dgn perkahwinan dorang. kenapa siti yang nak dipersalahkan .nak rujuk pun dah tak boleh… lu pikir2lah sikit oi!

    • BumbleBee says:

      kalau dh suka kentut pun bau wangi…jgn defensive sgt. Dua2 or tiga2 pihak pun pasti sket sebanyak ade salahnyer… x sama x jadi~

  101. rizna says:

    diminta ct memperbetulkan fakta yang menyatakan ‘ini adalah bertudung’. Yang mengikuti perkembangan dirinya adalah orang2 yang bersekolah, terpelajar, yang boleh membezakan bertudung atau tidak, dan org agama. so bila nak keluarkan kenyataan tentang sesuatu konsep islamiah, haruslah membaca dulu.., mengkaji, sebelum mempersembahkan konsep tersebut. Kalau tak, jadi seperti ini lah…mengata dan menilai tu dah menjadi sama banyak dalam hidup masyarakat. Jangan katakan ‘ tak pelahh…pahala mereka dapat pada saya’ . Itu dah salah.. jika dikatakan ‘teguran yang betul’ haruslah diikut, sebab apabila ct mengikut kehendak di dalam islam..maka kata-mengata dan umpat itu dengan sendirinya akan lenyap dan hilang begitu saja.

  102. aku says:

    x minat dah siti…sibuk tunjuk kekayaan ngan bisnes je.

  103. minah says:

    mak aih,,,dh seiras siti saerah dah!

  104. xoxoxo says:

    senang je ..org kata kita klu xsuke kat org tue.. maknanya kita xde apa yg org tue ade. apa yg penting.. kita buktikan yg kita ley dapt mcm apa yg org tu dpt..jdkan org yg kita syg sbgai kekuatan kita.. cbe jgn benci sape2.. insyaallah hidup kita bahgia.

  105. selamat hari jadi tokti.. :D

  106. hidayah says:

    ALAH BESA LA.. LAU MO TUTUP ABIS APA LG MO D TAYANG KAN…

  107. skywalker says:

    aku rase ct xkn dpat anak dah
    dato k tue da rmai dh anak die
    wtpe nk anak ag
    ct 2 wt teman die tdo je..wakakaka:P

  108. woot..woot says:

    i love siti nurhaliza!! tak kire laa ct perampas ke, ape ke..yg penting, dia ade kualiti n artis yg cukup sopan kat m’sia ni. tu yg aku respect kat dia ni dari dulu smpai skrg

  109. mya says:

    hahaha..lawak la ko didi..
    tagline rahsia kecantikanku is not only referring to ct..
    tp sesapa yg gune kan mekap dia..
    mcm adidas gak la..Impossible is nothing!
    so… boleh kita kata owner adidas tu riak???

  110. imaz says:

    cian korang yg kutuk ct…. yg bahagia, ct.. yg menang ABP smpai byk kali, CT.. yg kaya, CT… korang tu baik sgt ke?????? elok sgt ke ckp mcm tu kat org??? dia punya pasal la nk jd ape pun… laki dia xmarh pun… nanti ko nk mati pun sush tau duk cbuk ngutuk org.. mtk maap nye idak….. jaga la umah tangga korang.. jaga la laki korg… bini korang… bukan ko bagi duit kat dia pun… pasal dia cantik….. org yg puji dia.. bukn dia puji sendiri pun….. drpd korang buang masa kutuk dia baik korang berdoa untk diri sendiri…. tq

  111. kembali senyum says:

    tak nak comment pasal Siti. Biar lah die nak buad hape !
    Tapi sgt teruje tgk Qi n Yuna. Cumel sgt dierg. If korang mmg betul2 becinte, support 100% ! Go on Qi n Yuna !