Written by AbangNara | September 30th, 2010

gambar artis anggun 2010

Inilah gambar-gambar 20 yang anggun 2010 anjuran Majalah Eh! Disebabkan Lisa Surihani tak ada, maka bagi kami Diana Danielle la yang paling anggun. Hehehe.

Oh ye dalam 20 yang anggun 2010 ini ada gambar Ekin. Kami pernah terjumpa Ekin baru-baru ini, dia sememangnya anggun. Cantik gila. Memang wajarlah Mawi  jatuh cinta dengan Ekin.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Murai.

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

gambar artis anggun 2010

Baca Yang Ini Pulak:-

218 responses to (GAMBAR)Sekitar Majlis 20 Yang Anggun 2010 Oleh Majalah Eh!

  1. aries_april says:

    alyah pling vogue

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. fza says:

    scha paling smart

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. cuit says:

    siap fokus cincin n beg disitu…hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. sebokmama says:

    ha kali ni punya entri x de plak yg gaduh siapa yg 1st..bagus2 begitulah hendaknya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miswateva says:

      hahahah..thank u middle man…awak ni bagus la bawak berunding..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sebokmama says:

        he he…kan elok kita cit cat n gossip aje x yah lah gaduh2 x besla….klau yg x dpt 1st lain kali kita cuba lagi..he he dengki mendengki pada perkara baik elok..tp klau smpai menyakitkan/menjatuhkan org itu yg x baik…cayalah kita smua

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hahaha/….akak..mira 1st tu…hihihihi
          :-)

          dlu kejar2x gak kmi sapa 1st @ x kat BN ni 2 thun lps..
          msk Bn dpt duit…siap ada contest g

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Clipkertas says:

    DD paling cute…
    RCW vouge gak..
    YUNA cool………
    scha cam lari tema plak…. flat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. damia zahra says:

    fuyyoooo!~
    kak pah plg vogue! huahuahua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aries_april says:

    sometimes trfkr gak ngan designer malaysia kta…
    bljo pnya la tnggi…
    siap ada mster dlm design ni..
    tp bla reka bju..hampeh…cntk g mak cik kg i bt bju kawen kwn i..
    bru 130…
    ni pling murah.mau 1300..
    klau sma material ja..
    bli kat jakel gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Queen Cobra says:

    Yg dlm kategori OK-DD,Scha,LJ,ZZ,SA,Ekin,ER
    Yg OK & Anggun – Alyah, RCW & SS
    Baju merah,rambut kembang – 1st tk kenal then 2ndly FAIL.
    Yuna – Sorry to say but Fail.Seriau menengok. Patutnyer buka cover yg paling atas sekali. Just pakai tudung jer pun ok actually.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. aries_april says:

    farhan x rsa dri dia plik ke bla bt cam tu?
    :-)
    kta mnsia ada hak tuk mnolak..
    bla designer tu bt x elok…ckp ja x nk..
    ok la klau dia ugt x nk bt tuk kta g…bnyk designer lain…

    jdinya cam ni la..smua orng kata…
    plik sngt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Miss pocO says:

    kak pah yg teranggun…heheh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. anieamer says:

    scha paling kelakar r…;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. zeti says:

    scha pakai sluar awal ke?hihi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. kasut pink says:

    Angliena jolie slalu berfesyen mcm scha okeh..

    Oh liyana jasmay, i love ur handbag…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ash says:

    scha serabai & nmpk busuk je…hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. mia says:

    alyah nye mekap, over nye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. mia qaleesya says:

    ziana zain & sharifah shahwati plg vogue & menepati tema

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. izzlin says:

    style r scha pki camtuh. korang ni ape r. skg fesyen cam2 r. (xmerujuk kpd xpki bra die tu ye. 2 bkn fesyen. haha)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      style ko kater??
      ee… fesyen aper ko nie.. buruk lantak..
      byk lg pakaian yg melambgkn keayuan wanita la beb…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hothotheat says:

        betul la tuh..skng tema anggun..bkn tema cm scha pki tuh..
        peda style ta kene tema btl..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Comot says:

    fuyooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. nobody says:

    kasut scha tu mcm spoil la.. sunglass, kasut dan combination colour grey and brown, nampak tak kena, mcm fesyen 80an..

    kasut mcm penoreh getah je.. wpun nampak mcm kasut kulit, tapi tak sesuai digayakan ngn baju tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. elin says:

    1st………………………akhir zaman dunia ku kini…ampunilah aku dan saudara2 ku ya Allah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. budakbaik says:

    dua tiga kali aku scroll…aku tak nampak pun YUNA

    apa dia sudah tidak Anggun KAH?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      lg mngarut gaye yuna tuh..pki tudung tp tah ape2 dress…ksut ta kene ngn gaye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        ASL LAK XDA YUNA…DIA JA PKAI TDUNG KAT SITU…IFA PN PKAI GAK..TP HALF JA LAH.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hothotheat says:

          ye..lau pki tdung sua ketat2 bek ta ya pki..haish bek pki mcm mak neng ni aa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. seryna says:

    kak zarina…dr bnyk2 cdak tok ktk juak kck..kalah scha alyahya…jgn u marah…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. seryna says:

    kak zarina…dr bnyk2 cdak tok ktk juak kck..kalah scha alyahya…jgn u marah…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. sheryna says:

    kak zarina…kalah scha alyahya..nang ktk juak kck…maju minyak lengak…haaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. rim says:

    Ziana Zain dgn Sh. Shawati terbaekkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. hothotheat says:

    scha alyahye..tuh asl hidung die cm kembang ek..
    ta anggun lngsung..=p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • arabella says:

      dah tuhan bg die idung kembang..bersyukur je la..klo die wat pembedahan utk mancungkan hidung nnt berdosa pulak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aCHe says:

    Mak aih..Farhan ke tu..adeh..
    Cantek Scha berambut pendek..erm nape ek sluar dia senteng hehee..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. dia says:

    Diana Danielle paling hebat berpakaian..diikuti rapat oleh Ziana Zain, sharifah Aini, shawati, Rozita, scha….. Paling hodoh 1. Memey 2. Memey 3. Alyah 4. Ekin 5. Yuna

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. dia says:

    Farhan…oh no….rambut mcm disambar petir….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. eszol says:

    scha ke tu yg dressing mcm nak tnjuk kemaluan?

    mcm best je tahi lalat kat dada tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Dina Sephia says:

    Scha paling selekeh.. keh keh keh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. paling buruk,wane merah menyala tu..sape nama dia ntah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. shisha says:

    giler r scha x pkai bra..mmg ada bran la dia…kalau teliti betol2,nmpk kot put#*ng dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Tiffany says:

    Apehal la ramai sgt org nak tiru Lady Gaga, pastu taknak ngaku, kata identiti sendiri la, org lain fikiran sempit la. WTF la wei! Cuba pakai yg ketimuran skit.

    Yang lain2 ok je. Tp Scha al-Yahya mcm terlalu sempoi la. Ntah la, maybe ada la reason nye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. pak ngah says:

    emm ..kak pah ni drp dia bega muka dia ,kan lebih baik dia bega boob dia .. bagi kecik sikit .Nampak x balance atas beso bawah kecik ..kena hempap bole mati lemas beb ..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. miss annur says:

    scha u fail.. not vogue at all.. RCW wow.. u great..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. XsukasukiX says:

    oh. . .
    sgt mnakutkan c farhan tu. . .
    OMG!!
    hudohnya dressing scha. . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. BumbleBee says:

    scha? seluar mcm pinjam jer…x pun mcm bru lepas redah banjir… semua pun beser je aku rasa..cume si RCW tetap nk pakai ketat2 walaupun baju kurung moden. Ade masalah nk tentukan size bdan kot dier ni…

    apepun sumer xde laa sakit mata sgt2 nk tngok..buleh lg laa walaupun ade dua tiga org yg sendu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. junaidah says:

    bagi aku rcw walaupun muka cantik, tp membosankanla gaya dia. mcm mak2 je. dan dia nampak jauh lagi tua dr umur sebenar dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. gosipgurl_fea says:

    BN nak cerita pasal FATINE YOUNG tak .. she alredy “divorced” after playing and fooling around with JAMES money..retrad pondan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gosipgurl_fea says:

      BUKAN SAYA BAD MOUNTING KAT SINI YA, IAN JAMES YOUNG SENDIRI YANG SURUH.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Miss pocO says:

        sape diorg ni fea? xkenal pon…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          ntahnyer…sape tu..? sorry…x kenal

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gosipgurl_fea says:

          TRANSEX malaysia FATINE MIN BAHARI ?? tau PONDAN tuh…kawen ngan mat salleh kat london.. BN penah update cerita ni. james tu xhubby dia nak mengadu kat kosmo tapi aku tak pasti contact no… skrg kalau cerita kat BN pun ok jugak.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          owhh..bru ingat kes tu…hmphhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          oh…ada msk kat melodi dlu..dia kata dia ska…
          hubby dia pn x ksh dia jdi cam tu….
          dia dlu make up artis kan?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          fea..update lar kitorang psl fatinie young tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tu la…tringn sngt nk dngr ksah dia…cam na la dia skrng..hope klau dh cerai…
          blik la pd jln yg btul..msh blum trlmbt g tuk dia brtaubat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • daya says:

        wei fea yang ko sibuk2 nak jual nama aku kat sini kenapa? kau tau cerita sebenar?? kalau setakat nak jaja cerita sebelah pihak henti hentikanlah.. kau nie pun pondan gak kan.. mesti ko nak cuci mangkuk mak.. sedihlah pondan hati busuk and mulut jahat mcm ko nie.. forum nie tak de kena mengena dg aku tetiba ko mencelah ngumpat pasal aku..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Miss pocO says:

    kalaula pengomen2 kat BN ni dibuat cam majalah EH! ni, sapela agaknya yg paling anggun ek…hehehe…

    yg laki2 plak masuk maskulin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. hermes' says:

    RCW kalau senyum nampak cam benda tersangkut kt gigi je. hehe… apela senyum control2 gitu, nampak tua…

    DD, kasutmu i like…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. lalalalanad says:

    i’m never a fan of scha but for uols punya info, gaya scha adalah style paling trendy skarang, in the whole wide world! somehow ini menampakkan yg dia mmg suka fashion & she keeps up with the trend. Sluar, baju, kasut yg scha pakai tu suma gaya terkini yg dipakai oleh fashion-lovers buat masa skarang. So, tak payah nak sedap2 kutuk thinking that u know it all..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      YUP.BTUL TU.DIAORG XIKIUT PERKEMBANGAN FESYEN.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pascal says:

        kasihan

        ikut perkembangan fesyen

        tapi ketinggalan ajaran ISLAM

        tak ikut hukum ALLAH

        ada guna ka??

        taktah bangga la ikut perkembangan fesyen kapir tu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Haa…ambik sebijik!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hang Kebun says:

          HA AMIK!SAKIT MATE JE AKU TGK SCHA PAKAI MCM TU..SELEKEH!
          ABES TU, KALO PERKEMBANGAN FESHEN SEKARANG PAKAI BAJU JARANG2, PAKAI BAJU NIPIS2, KIRE KORANG NK IKOT CARE BERPAKAIAN GITU LA EH ALL FASHION LOVERS OI??

          BODOH..BODOH..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          XPER LA..DIA ORNG SKA KMPL DOSA..NNT KAT SNA..NK LWN…SAPA PLING BNYK BT DOSA.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          walau perkembangan fesyen cmner pun, perlu ker kite jadik hamba fesyen? ingat sume latest trend tu sesuai ngan sume org ker? kalo dah ramai komen scha, tandanye scha tak sesuai ngan fesyen yg dia gayakan tuh..takkan sume mender asalkan worldwide kite kene follow sbijik2.. lain padang lain belalang beb..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. anyss says:

    haha..scha mangse fashion…kelakar laa tgk…adehhh sakit mata…kahkahkah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. cassandra says:

    mata saya sedap memandang LY…
    gaya kene dengan umOnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. jimmy says:

    Selepas DD aku suka yg pakai baju hitam belang putih.. sape tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. babun cun says:

    opss..i thought all entertainers in da pictures above are jewish, onaji fashion mitai ne..they look same like da jewish, really sad if u all still praising their fashion style..just my opinion as a muslim.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. huhu says:

    artis omputih pompuan masuk malaysia kena ikut skema pemakaian,tgok artis malaysia sndri pkai baju artis mat saleh pon leh kena sakit jntung,islam lak tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. kebun_bunga says:

    scha ko xpki bra ker???siap ko aku pggil melodi kang.hahah!pki baju elok2 sket ek, sumer artis.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. kakchubby says:

    akak setuju dgn lalalalanad. kalo korang follow fashion, gaye yg scha pakai tu la latest. Kena la plak dgn umor dia. kalo setakat ape yg si Rozita Che Wan tu pakai, biase jer. Sakit mata la tgk si Sharifah Shawati. Rupa idak la lawo mana, harap badan jer. Mungkin sbb tu la dia menayang sakan….Untung dia kan? Husband dia betul2 menyokong…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. emilda says:

    btol tu kak chubby…scha paling style..ikot umur and style zaman skrg…yg lain tu sume da lapok weiii…balik2 same je style n baju dowang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sharp shooter says:

      perlu ker jadik fashion victim walau tak kene ngan gaya kite?
      tak sume fesyen suits sume org..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • K says:

        aku stuju! walau pun scha konon ikut latest fesyen dia tetap paling hodoh gayanya drpd yg lain2. tak perlu bangga dgn latest fesyen weiiii..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          k ni mst buta fesyen.main ckp je.ko nk sruh org pkai mcm mn?pakai sarat2 ke?bg aku scha n lj plg cntik.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sfa says:

          up to date sangat??!!

          weh berpada-pada la kalau nak ikut peredaran fesyen pon!

          klu angelina jolie pakai, aku tengok biasa jer.. kena dengan dia.. tapi tengok scha pki macam tak masuk langsung. kelakar adalah… serabai pun ye…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. puteriaquarius81 says:

    scha ngn yuna fesyen lbh kurg sama…
    apa2 pun suka tgk DD .. so sweet

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Periuk says:

    Semuo tak tutup aurat tu..Sorang tutup aurat tapi soluar pulak kotat..

    RCW baguih pulak kali ni..So, takdo lah manjang seksi jo..

    Anyway, bondo2 ni la korang agungkan? Apo bondo lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      xdolah smpai agung2 an.. dh ado gamba ditunjuk eh.. mano yg ghaso manih n lawa tu puji yo la.. xdo la smpai ghaso nk masuk lam gamba tu poie cium lak muko artis yg kito minat.. hihi :) peace no war.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        put…
        periuk mmg cr orng leh ckp nogori ngan dia..slmt ko dr ngori yg sma..ckp skit ngan dia..peace no war

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          ye ke.. salam perkonalan la sahabat senegeriku.. hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          amboi puts ang dok sama ngn dye ley la ckp nogori…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          hihi leh je yang.. bljr2 smua loghat . kita kan 1malaysia. ewahhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tp..ko ckp ngan dia…
          ko kna jga skit,dia ska tmbak orng

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          yeke? huhu xpe, sbg manusia biasa xleh fikir senjata senirik je tembak2 org sukati.. org lain pun ada senjata yg lbh canggih utk mlawan.. hihi jgn marah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. cili says:

    ayooo….scha mcm nk pi psr bli ikan je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      cili b4 u nk mgata org u baik buat buat some research. tak pon u bli je magazine tgk apa trend skrg.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • watever says:

        yg penting sume biasa2 je

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • HAIRAN says:

          ALAHAI..APELAH SGT NK DIBANGGEKAN DGN TREND SEKARANG NI..MUSYKIL AKU..

          XPAYAHLA BAZIR DUIT BELI MAGAZINE TGK FESYEN..KAN DAH BELAJA DULU ZAMAN SEKOLAH,PAKAIAN MESTILAH SOPAN DAN MENUTUP AURAT..

          AKU XPERNAH PULAK BELAJAR ADAB BERPAKAIAN KNE IKUT TREND..

          ADOOOOIII…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          haha..tul gak ‘hairan’..sket2 latest fashion..agak2 lar nak ikut fesyen pun..kalo dah nmpk hodoh tu takyah lar jadik hamba fesyen. nak ikut gaya2 model dunia watper..diorang x sume islam dan nengok gak tmpt dan occasion per nak digayakan fesyen tuh..kalo dah caca marba mcm scha ni baik dia sempoi2 aje..lg cantik!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • K says:

          scha terlebih tengok magazine. nmpk model pakai lawa dia pun nak pakai. akhirnye jadik ugly to look at.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. scorpioncat says:

    seriau aku nengok makeup alyah………..oppppssss….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. scorpioncat says:

    muhahahaha..betul la aries…..paling scary si farhan, memula tu tak tau sape, bila dah baca komen baru tau…siannn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tu la..
      cam x kna tema ja..
      nk p buat show ngan lady gaga kot lps blik tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Caldina says:

    nice to see…. nice to hold….. once broken… consider sold……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. aunizafraa says:

    yuna stylo!! =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. emalin says:

    scha dan yuna…style habis..DOUBLE LIKE>>>

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. mia zulkifli says:

    ader dr sumber yg dprcayai,DD ni ank bosnia sbnrnye…leh x abg nara siasat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      mna mai citer ni?
      bkn pak dia mat saleh ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miazulkifli says:

      aries_april:yg pastinyer…DD tu cumer ank angkat jew…mak nyer skang adalah mak angkat jew…kan dulu cbuk owg amik ank agkt bosnia…DD tu slh sowg ank agkt ler…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. luvlylemonate says:

    DD~Sweet n Sopan but her style sumtime mmg tak sesuai dgn age dia yg muda remaja.
    Liyana~If she’s acting mmg tak minat tp her style mmg sweet,smart n sesuai wif her age.
    Alyah~Ok not bad
    Farhan~If tgk btl2 time concert AF final dia pernah pakai dress mcm tue merah menyala…kitar semula kot!huhuh mmg tak sesuai…0!!!
    Scha~Tak sesuai langsung untuk tercalon if her style mcm tue nak sempoi biar kena pada tempat
    Ziana~VOUGE!!!mmg nampak citarasa n kematangan yg ssh nak dtandingi artis muda coz if perasan klu dia p ape2 majlis mesti simple sesuai dgn dia…
    Lastly~Tak kenal yg akhir tue but mmg tau dia mcm frm TV3…mmg cantik n very style-lo…cuma tak perlu sexy sgt…(^_^)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. bese jer says:

    scha dgn yuna mmg ikut trend tkini (hooded yuna from maysaa ke??) tp x anggun langsung gaya camtu..x kene majlis…name pon majlisYG ANGGUN,so pki laa anggun2 cam ZZ…*ops,bkn peminat kipas mati k*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. amy lailee says:

    ifa raziah pakai baju first lady ke?mcm pnh tgk je kat botique first lady…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Semua cun cuma sorang ja..yg rambut jerabang tue..hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. baby sabun says:

    ekin paling cantikkkkkkkkkkkk,,,,farhan mcm puaka haha xsesuai la kooo,leh blah………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. megatron says:

    semua xcun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Yanie says:

    scha…love your fashion!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. syasya says:

    bertutup sekali si ekin tu… semenjak kawin ngan mawi ler… klu tak jgn harap nak berselubung cam tu… ye la… pakai tudung sbb dpt hidayah…. hheheheh…. macam2 dunia skang ek????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. orangbiasa says:

    scha sejak couple ngan awal makin seksi..kdg2 pelik plak nengok dia melaram..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. saya says:

    scha cmey r ad tahi lalat kt dada..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. comei says:

    kakpah plg comei….. hahahahaha………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. syuk says:

    aku x rase scha seksi sebab dia xde boobs hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. sabrina says:

    scha trbaik…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. badai says:

    scha lobang idong paling meletop….ehehehee..jgn marahhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. sini says:

    buruk pakaian scha… DD paling cun, lisa utk taste kampung bolehlaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. aliyah mcm rihana la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. tak tau fesyen says:

    kalu nk ikut fesyen pun berpada-pada la jgn smpai menjatuhkan maruah sendiri dh la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. esei36 says:

    fesyen yang tak boleh bla farhan ngan scha……..tapi ok gak boleh jadi hilang stress aku gelak kat diorang nie…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. rocco says:

    sharifah shawati paling sweet aku tgk..serius chantek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. lyana says:

    korang nmpak x apa yg ak nmpak kat scha 2??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. eyna says:

    x brp nak suka fesyen artis2 ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. There are some fascinating points in time therein clause but I don’t know if I see all of them heart to eye . There may be some validness but I’ll take maintain judgment till I look into it further. Beneficial post , thanks and we want much more! Added to FeedBurner too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. whoah this blog is magnificent i love reading your posts. Keep up the great work! You know, many people are looking around for this information, you can aid them greatly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0