Written by AbangNara | March 9th, 2011

gambar sazzy falak mengandung

Orang perempuan kalau mengandung memang glowing semacam. Nampak makin cantik dan makin cute. Tak sabar rasanya nak tengok kecomelan anak kembar Sazzy Falak. All the best dan semoga semuanya dipermudahkan.

Lagi gambar Sazzy Falak mengandung yang terbaru dengan membaca entri ini sepenuhnya

P.S: Menangi iPhone hanya dengan menghantar gambar paling ganas anda di pertandingan Axe Most Wanted.

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung
gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

70 responses to (GAMBAR)Sazzy Falak Mengandung Yang Terbaru

  1. Paan Jr says:

    pompuan ngandung memang seksi. lagi2 sazzy oh emm geeee

    0
    0
  2. Izza says:

    Sazzy falak comelnyaaa <3

    0
    0
  3. suffer8zine says:

    erkkk ngndung pun seksi

    Terkini : Helang Terbang Terbalik`

    0
    0
  4. penaGlow says:

    bagusnya sekali dpt 2 org bb..

    0
    0
  5. zue says:

    Ngandung2 pun sexy gitu.. ;p

    0
    0
  6. bungakejora :) says:

    nmpk b’tambah seksi :) n comey..

    0
    0
  7. jabun hensem says:

    slurrrrppp!!

    seksi n hot..bini mcm ne boleh buat lupa
    yg dia mengandung…hehehehehehe..

    0
    0
  8. Delaila Rose Maria says:

    MOGA BABY DAN IBU SIHAT2 SAJA. TAHNIAH KERANA BAKAL MENYAMBUT 2 PERMATA HATI. MAKIN CANTIK DAN COMEL SAZZY.

    0
    0
  9. yanz says:

    kalau yer pun cumel..takkan pakai baju pun tak reti nak sangkut dah..ker mmg pesen?

    0
    0
  10. black rosEs says:

    org dah lawo..pkai apE pun lawo…tapi kan korG pErasan x muka dia ade iras2 ‘cut tari’ kan…tapi sazzy lagi sweet…conGrats…=)

    0
    0
  11. miss_pinky says:

    i luv sazzy so much.
    mwuahx2.!! :)

    0
    0
  12. kaki_g0ssip! says:

    SO CUTE BOTH OF THEM! SURE THEIR BABY PN COMEL JUST LIKE THEIR PARENTS KN? HURMM UNTUNG SAZZY DPT HUBY MCM NAZRIL.. SO DO NAZRIL.. DPT WIFE COMEL MCM SAZZY.. :)

    0
    0
  13. Gegeh says:

    Pic last mcm Maznah Dzulkifli

    0
    0
  14. Kata Aku says:

    comel jer…berseri2…tp law pakai x sexy mst lg anggun menawan

    0
    0
  15. Ahli Falak says:

    Baju londeh… Pesen kot…

    0
    0
  16. black rosEs says:

    hahaha…orG gilE mEroyan dislikE dah muncul…x fham aku..

    0
    0
  17. biskut oreo says:

    ..tajammnya dagu..dulu aku nengok tak der la setajam itu…

    …ada senaman ke eh utk bg dagu tajam??ke g cocok???..

    0
    0
  18. i followw says:

    Tahniah 2 sazzy n hubby..penantian selama ini berhasil juga..tp klu kurangkan seksi time2 pregnent ni kan baguss..bukan apa sejukk mataa klu lebih tertutupp..muka sazzy pun dah cukup seksii..apapun smoga selamat sumanya..

    0
    0
  19. non says:

    tahniah!

    0
    0
  20. Lipstick Hijau says:

    Harap2 dia dah berhenti merokok….tk baik tuk anak die…

    0
    0
  21. Aishah sinclair n sazzy mmg sepupu kan..

    0
    0
  22. jelita~~ says:

    cutenya sazzy.. tp baju tu mmg saje dilondehkan ke?

    0
    0
  23. comei says:

    sape tau dia bakal dapat anak laki ke puan?ke dua2 laki o dua2 puan?

    0
    0
  24. monkeybone says:

    testing

    0
    0
  25. bunga says:

    tahniah :)

    0
    0
  26. Hitomo says:

    Sazzy n Nazri cutest couple ever in Msia. I like them so much. Sgt pdn dan sgt loving. Hopefully their marriage will last forever n ever n ever.
    Gud Luck n semoga dpt twin baby yg comey mcm dia org berdua..anyway tahniah sbb nak dpt 2 bb sekali gus. Bkn senang tau…

    0
    0
  27. amor says:

    arent “cute” to watch muslim pregnant woman wearing sexy dress…hmmm~ pilihan masing2…

    0
    0
  28. lolyat gang says:

    nasi lemak dia pun nampak makin besar
    nice

    0
    0
  29. Oh, ye ke..? says:

    cute…tp xperlu la seksi2 kot….tp ntah xsuka ar perangai dia…

    0
    0
  30. tuai padi antara nampak says:

    baru kali ni picture die kuku x berwarna..kalo x bercolour2…bagus ler 2 ade perubahan…cume tang pakaian still cam tu ~bak kate amor pilihan masing 2….

    0
    0
  31. zaia says:

    suke tngok pic yg first tu..
    semoga semuanye dipermudahkan..Amin

    0
    0
  32. tahniah buat sazzy…harap dapat anak yg sihat

    0
    0
  33. Myra Dolce says:

    wow…cumel nye…
    baju merah tu lawa la…
    aduhhh xsusah ke nak lahirkan anak kembar…
    aduhhh terase kesakitan

    0
    0
  34. strawberry pink says:

    tahniah kat kak sazzy dgn abg nazril sbb dpt bby kembar. badan kecik mcm kak sazzy pun bleh dpt bby kembar…xsabar nk tgk bby tu nanti =)

    0
    0
  35. me says:

    comeynya but quite sexy la…tutup sikit leh tak? jadi la a sopan mother to be..hehe tok ti mesti jeles tgk… ;)

    0
    0
  36. Reena says:

    Congrats sazzy & nazril! Walaupun 4 tahun kawin, alhamdulillah merasa gak rezeki dpt baby.Twin lagi! So lucky!!!

    0
    0
  37. Azam says:

    Tahniah, semoga bahagia semua.

    0
    0
  38. leeya nasir says:

    i luv sazzy..die sgt kiut n sweet… walau pun die pregnent still nmpk gorges..:)

    0
    0
  39. pink says:

    kiutnye…..baby naty pon msti comel mcm maknye jgkk~

    0
    0
  40. mimi says:

    tak abes2 nk komen tutup aurat la ape la.bla bla bla. kalo baek sgt tak payah bace blog gosip. pi ngaji jer.

    0
    0
  41. Syarafana says:

    Bukan nak komen apa, cuma untuk renungan bersama…Dulu pernah terbace dalam sebuah buku, seorang ibu mesti berharap anaknya akan menjadi seorang anak yang beriman. Untuk itu, ibu tersebut mestilah menjaga tata tertibnya dari sejak dia mengandung termasuk menutup aurat.

    0
    0
  42. atieku says:

    sazzy comel sgt..
    tp klo lbh sopan mst lg comel..
    :)

    0
    0
  43. lolipooh says:

    KEPADA ORANG YANG BORING BACA KOMEN TUTUP AURAT:::!!
    ingatan sesame kite..tak salah kn nasihat antara satu sma lain..=)
    dlam surah al-asr pon adew ingtkn manusia suruh mengingati antara satu sama lain..=)
    manusia sentiasa melakukan kesilapan..=)

    0
    0
  44. musykil says:

    em..
    suka tgk muka dia ni..
    comel..
    n suke dia ngn husband die..
    suwet kapel..
    tp klu xseksi pn comel gak..
    hrp dpt ank2 yg sihat..
    amin..

    anda nk buat bisnes dgn model sekecil rm20
    dan dpt pulangan lebih dari tu?
    xsusah hanya perlu online dan menaip sahaja..
    mklumat lanjut klik link ni..
    http://homeonlinejobbusiness.webs.com

    0
    0
  45. zafran says:

    sweet orgnya….hope dipermudahknNYA..untuk sazzy n nazril congratulation.mesti comey baby korang.so sweet!!

    0
    0
  46. NFI says:

    En.Hubby..tgk2 la sket dressing wife awak tu…awak juga yg menanggung nanti..lagipun tak jeles ke.tgk mata2 lelaki lain “meratah” tubuh badan wife u!!!

    0
    0
  47. momma mommy says:

    tenangnye baca n tgk post ni
    (td tgk pos kes jimmy… trus pening n tertanye2)

    semoga sazzy selamat melahirkan
    semoga jimmy n isteri bersatu kembali…

    0
    0
  48. org kampong says:

    ala .. dia ni kan jenis clubbing punya org .. klau dah ini ghopa maknya .. entah ler anknya besok …

    0
    0
  49. pixie93 says:

    wah…akhirnya sazzy dan nazril akan menjadi seorang ibu dan bapa juga akhirnya…

    0
    0
  50. kentut says:

    comey kejadahnyeee
    x skelah tgk bibir halus2 sgt cam bibie ppuan ni
    huuhuhuuh

    0
    0
  51. As an artist, I want to interpret my feelings – not run across the street and ask what my mother thinks.

    0
    0