Written by AbangNara | February 9th, 2011

umie aida

Walaupun dah agak lama berlalu, Abang Nara tetap nak share jugak gambar sambutan hari jadi Umie Aida. Bukan apa, sebab ada Sofea Jane dalam gambar-gambar yang diambil nie. Abang Nara memang minat betul dengan Sofea Jane. Dari dulu lagi minat. Ke”cun”an Sofea Jane memang lain daripada yang lain.

Korang layan la dekat 30 keping gambar majlis sambutan hari jadi Umie Aida dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook Erra Fazira.

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

umie aida

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

152 responses to (GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Umie Aida Secara Kejutan

  1. Paan Jr says:

    tahniah Datin

    0
    0
    • cassandra says:

      tahniah

      0
      0
      • Piston Pecah says:

        tahniah berantai

        0
        0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          nice party….simple jer pakai tshirt =)

          0
          0
        • CILI PADI says:

          SIMPLE MEMANG SIMPLE…

          BUKAN MACAM ARTIS YG BERJAMBUL DI DEPAN TU… PAKAI BAJU SARAT BARAT..BUKAN MAIN PUNYA MENUNJUK.PADA DIA DAH LAWA LAH TU.. PADAHAL PUNYA PADAHAL..
          TETAP NAMPAK ORBIT JUGAK… :)

          0
          0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          simple jer pakai tsirt…but nice….

          0
          0
        • minah murai says:

          weh..TUA nyer umie !!

          0
          0
        • arleana says:

          adoi dah namanya parti kejutan, suprise party, for sure la they all berpakat ckp going somewhere so umie pun pakai je la t-shirt, kalau planned party lain la cite, ofos dah ready tahu ada party, hihi ape la korang ni

          anyway, pakai t-shirt pun nice, cos bukan t-shirt murah, hihi, anyway dont have to go ott la, simple nice, less is more

          0
          0
        • Princess of Heaven says:

          Maya Karin very natural dalam gambar..yang lain tanpa makeup..pucat giler..haus muke!

          0
          0
        • kaset says:

          stuju! maya ni mmng natural beauty lah. rupa simple2 pun kalah org yg dah mekap profesional. tak kisahla rambut fried ke apa, tetap glowing dan kiuuuuut sgt!

          0
          0
        • murni says:

          Seri Innershinee.

          0
          0
        • alia says:

          maya karin kalau tak cantik tak tau ler…ada darah kacuk…
          cuma rambut dia tu, tak secantik selalu…kalau natural black lagi cantik.

          Vanidah Imran on the other hand, mmg wanita melayu yang sangat chantekkkk…and she’s not eurasian :)

          0
          0
        • LuSelipar says:

          kak V mix indian lah…pak dia convert

          aku suka tgk aliah lee…(betoi ka dia)
          congrats!

          0
          0
        • ieda says:

          kak v mix india, aliah lee mix chinese
          betolkan klu sy salah..

          0
          0
    • anies hisham says:

      nk potong rambut cam sofea jane…i loiiiikkkkkkeeeee!!

      0
      0
    • kaylakenzo says:

      vee lg cantik pakai tudung….harap2 tak bukak balik la…walau ade sebab sendiri pn….

      0
      0
      • gina says:

        TAPI KENAPE VEE MACAM TUE,KALAU NAK PAKAI TUDUNG BIAR LA BETUL2 IKHLAS…VEE SANGAT CANTIK BILE BERTUDUNG..TAPI MASE CERAI NGAN AZIZ,TRUS BUKAK TUDUNG,NI KAWIN LAGI SKLI,PAKAI TUDUNG BALIK…KALAU TAK PANJANG JODOH DORG BERDUA NI,ADAKAH VEE AKAN BUKAK TUDUNG BALIK…CUME UTK PERINGATAN KEPADA SESIAPA JER YG BERTUDUNG ATAU YG NAK BERTUDUNG…BUAT BIAR IKHLAS,BUKAN SEBAB PAKSAAN…NI PERINGATAN UTK DIRI SENDIRI JUGAK…

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          tepaksa lah kene bukak tudong balek……dh tkda laki buat ape nk bertudong ! nanti jantan2 susah nk tekle kite…….bila dh berlaki pakai lah tudong balek ha ……..bergitu lah seterus nye sampai abang jamil mam……………..

          0
          0
        • LuSelipar says:

          frust kowt.
          kita pon tak taw how far is the frustration ek

          0
          0
    • karpet merah says:

      naper xde gambor potong kek? Teringin nk tgk! waaa….

      0
      0
      • Aib says:

        SIMPLE PARTY NICE!
        X PAYAH PAKAI BAJU LIP LAP LIP LAP
        BAJU KETAT

        HAPPY BEDEY 2 U
        HAPPY BEDEY 2 U
        HAPPY BEDEY 2 UMIE
        HAPPY BEDEY 2 Uuuuu (VERSI HINDUSTAN)

        0
        0
    • hmm says:

      party je la

      0
      0
    • Rainbow says:

      nmpak tua la umi….npa ek?
      hmmm……vanida nmpak cntik g….wwooohooo….:)

      0
      0
  2. faera260708 says:

    peh.. kek dia meletoopp!!!!! kak umie makin kurus lah…

    0
    0
  3. sue says:

    erra lawa

    0
    0
    • bzbody says:

      ank dara sofea jane comeynye….maya mmg innershine..umie pun cun..tp vanida cam muke penat je..

      0
      0
  4. redbean says:

    eh, bekas isteri aziz m osman pkai tudung blk?

    0
    0
    • nobody says:

      cun gyla kan die..

      0
      0
    • BumbleBee says:

      aku pun nk tanya soklan yg serupa… apepun alhamdulillah laa…

      p/s: Bukan nk mendoakan..just kalo ade kejadian kt perkahwinan skarang..jgn nnt bukak balik dah laa…nauzubillahiminzalik.

      0
      0
  5. ehem says:

    cun2 semua…..nsib tk de yg seksi2 sgt kalo tk seksa tgk

    0
    0
  6. TREX says:

    SELAMAT HARI TUA….

    0
    0
  7. fazleen manjer says:

    bestnyer…….! semua yang celebrate cun melecunnnnnnnn…. awet muda sangat sumer……. i like… ;-)

    0
    0
  8. reena says:

    ermm… isteri Datuk dahi DONGGA!

    0
    0
    • cicak says:

      aku cukup pantang org komen2 fizikal org lain nih…ko tau ke ko komen sapa sbnrnya….komen Penciptanya!!!!

      0
      0
    • maya says:

      reena nie sbenarnyer jeles sbb xdpt laki DATUK….sbb dahi ko sempit kan..sbb tue ko xdew otak nk pk..aku gerenti ko nie mmg xlawa….mlot pon dah cam longkang,apetah lg yg laen..wawawa!

      0
      0
      • nanako says:

        betul2 aku sokong kau maya. aku tak faham la malay thingking ni. ade je nak mengutuk. nak menjeles je.

        0
        0
        • nor aliah lee says:

          jgn jakun sgt nak kata malay thinking. xpenah baca blog mat saleh or korean ker. 2X5 jer. manusia berfikir macam2. manusia2 artis yg lifestyle hape2 tu malay jugak tu…

          0
          0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      huh!! dahi dongga dahi dongga pn dia kaya …ada duit nye orang!!!! yg kau tu reena jangan2 kau nye future laki nanti penjaga kerbau………..lu pikir lah sendiri ye……………..

      0
      0
  9. hana says:

    terbaeek dari dapur laaa kek dia…like it

    0
    0
  10. lisha... says:

    happy birthday!!

    0
    0
  11. ani says:

    kelihatan semua perempuan .. bagus le .Sambutan hari jadi yg biasa 2 ..

    0
    0
  12. bb says:

    wah…cantiknya kek, mcm handbag.=) tahniah datin.awak makin cntiklah umi.=)
    cantiknya wife eizlan yusuf tu…

    0
    0
  13. sape sape la says:

    V dh pakai tudung blk?alhamdulillah..cantik sgt..

    sofea jane comel nye potong blunt bob..suke sgt..tp nape leher dibiar gitu?..sayang..

    kek chanel tu sgt kelaasss…

    Muka ummi xsolek tebal pun cantik..mekap tebal kureng laaa..

    sume di atas cantik…ade gambar erma sekeping je..igt die yg amik gambar hehehe…

    0
    0
  14. D'nie says:

    cantik umi.. natural beauty

    0
    0
  15. miss_pinky says:

    die xmakeup pn cantik.
    yg si erra tu over sgt sampi pkai rmbut palsu tu asal? xkena majlis la kak erra oit, org lain sume simple je.

    0
    0
    • huhu says:

      tu la..aku suke erra tp have to admit yg die mmg salu pkai wig..sbb rmbut ori die cam kejung gile..tp ape2 pun erra mmg naturally cun

      0
      0
  16. hothotheat says:

    ok la…celebrate cm nh la ok..tak menonjol..n tak terlalu grand…common people..

    0
    0
  17. lady kb says:

    NAPE KEK DIA CAM 2? KEK KE HANDBEG 2?CONFUSS…

    0
    0
  18. lily says:

    mmg trend skrg sambut birthday party kek bentuk handbag ker?

    0
    0
  19. Kasih says:

    nmpk simple jer majlis ni tp sedap mata memandang….x perlu nk vogue2….peace ;)

    0
    0
  20. Nia Reezalia says:

    cantik kak umi selepas bergelar isteri. anak2 teruna kak umi pun dah besar panjang, untung badan. alhamdullilah ingatan kak erra untuk kak umie sebagai sahabat baik dia tak pernah pudar kan. yang datanag semua nya cantik2. nia suka semua.

    0
    0
  21. erra beautiful says:

    nak tgk rupa dalam kek tu setelah dipotong. xder ker gambar nya?

    0
    0
  22. yanie hakim says:

    cntk2 dan lawa2 la.. tahniah ya.. ehh bkn nosni dh pkai tdung ke? ni xpkai plak.. erra mkin kurus..

    0
    0
  23. BumbleBee says:

    simple but nice… gmbr last paling aku sker…anyway aku perhatikan sumer gmbr besday gurl mcm x over excited nyer. Aksi girangnyer x mcm aksi dan senyuman kengkawan yg laen.. tp xperlah, maybe mmg style dier cmtuh kot..steady jer sbb dh pangkat datin paduka. :)

    0
    0
  24. erra beautiful vee pun cun says:

    comelnya erra

    0
    0
  25. seryna says:

    xde pon umie aida nie kurus sgt…dlm lagazine hari tu pinggang bkn main langsing

    0
    0
  26. amy lara says:

    comelnye anak laki eizlan yusof ngn Vie shanti tu… sebijik muka eizlan!!

    0
    0
  27. cicimarukocan says:

    wahhhh ex aziz m osman dah bertudung balik ke?happy tgk :)

    0
    0
  28. nana says:

    kek mahal

    0
    0
  29. sff says:

    comel la maya karin..i loike..

    0
    0
  30. ermmm says:

    wow..xder doa selamat ker? takkan smbut birthday tanpa rasa kesyukuan..kehkehek

    0
    0
  31. ermmm says:

    wow..xder doa selamat ker? takkan smbut birthday tanpa rasa kesyukuran..kehkehek

    0
    0
  32. Manusia biasa says:

    alhamdulillah… suka tengok alia dah bertudung semula… nampak manis je… lepas ni jgn bukak lagi ye…

    0
    0
  33. lawa Kek dia…

    Luv Vanida..mwah2!

    lawa tul bini eizlan yusof kan..anak dia pn comel..

    0
    0
  34. emel says:

    dlm ramai2 tu paling menarik minat aku ialah kek..dari td aku tgk, napa umi g tiup bag tu..? rupa nya kek..adohh..ni la gaya nyer klu jd org kmpg..

    0
    0
  35. terrarossa says:

    kek dia nampak cam sedaaappp….hehehehe

    0
    0
  36. romeo says:

    CUN GILER MATA KARIN!!

    0
    0
  37. kibo says:

    wahh..kek ke tu??macam takut je nak makan..sukanya aku tengok aliah lee…cun giler..sofia jane pon maintain..LJ pon kiutt ah!

    0
    0
  38. myzarafini says:

    V dah pki tudung balik! cun~~~~

    0
    0
  39. xpopuler says:

    cantik2 diorg sumer ni..walaupun umo makin meningkat,tp still maintain cun..mesti aku yg muda remaja ni plak nmpk mcm makcik2 bila duduk sebelah diorg..auwww

    0
    0
  40. exa says:

    tomeynye aliah lee… nak tiru la!

    0
    0
  41. sayangselasih says:

    cantiknya maya karin….

    0
    0
  42. eiman says:

    canggihnya kek, ingatkan hadiah handbag tadi..

    0
    0
  43. cikhuhu says:

    bebeday!

    tp dlu rambut cantik…itam je

    kaler2 da skang,,x cantik

    0
    0
  44. bucutt says:

    sema artis ada….simple j semua….cntik…
    waw,…kek dia….
    sy suke kasut…t nk wat kek kasut la jgak..

    0
    0
  45. silantra_gurlz says:

    nor aliah lee pkai tudung blik ek?? bgus la… jgn bke lg ye…

    0
    0
  46. aku says:

    cantik sangt maya karin..yg lain pn maintain cun la…

    0
    0
  47. syazni says:

    himpunan wanita jelita :)

    0
    0
  48. lycramosa88 says:

    lawanye sofea jane…nampak mcm 18 tahon pun ade….

    0
    0
  49. joyah_sp0rt says:

    perhhh kek pn dh chanel.. blum pezen lg.. hihi!
    pd aku la, takaat handbag chanel tu, laki dia blh beli 10 kot..kayo2.. untung umi dpt laki kayo.. muda2 dh dpt title paduka tu.. :)

    0
    0
  50. quEenr!an@ says:

    OMG…… kek die x bly thn CHANEL tu beb….
    nk jgkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…

    0
    0
  51. Indah says:

    cunnyer…maya karin..

    0
    0
  52. KakLong says:

    Suka i tgk..mekap simple, pakaian simple..
    kan elok cmni dr mekap tebal, baju seksi meksi..
    tak perlu kot…sejuk je mata mandang..

    0
    0
  53. abarage says:

    ummi aida suka show off.mluat..

    0
    0
  54. nanako says:

    mana zahida rafik? erra, ummi, zahida kan dulu charlies angle, kat mana2 3 makhluk ni mesti ada bersama.

    0
    0
  55. missdizzy says:

    woah kuatnya guna botox… muka 1 expression saje… heheh

    0
    0
  56. raisins says:

    merahnya kuku nabila huda…

    0
    0
  57. tony roma says:

    kedai ni ada jual arak kat restaurant bar.

    almost all meals dia ada campur arak.

    0
    0
  58. docomoz says:

    kedai ni ada bar and jual arak, wine, liquor..

    meal dlm menu dia pun mostly prepared with alcohol.

    mungkin kalau masak dgn alcohoi kuman2 mati kot.

    0
    0
  59. Happy birthday Umie..suke lah tengok kek tuh..and she look fresh and younger with that minimal make up..i like~
    Healthy Beautiful Blog

    0
    0
  60. mushroomV says:

    bestfriend aku sllu pesan klu sambut bday tinggatkn n bykkn amal ibadah sbb dh smakin hampir dgn kematian..

    0
    0
  61. Rara says:

    cantik gila kek…..
    gmbr vee dok sblh LJ nmpak muda sgt
    mcm dia pun segagan ngan depa

    0
    0
  62. Reena says:

    Comelnya baby & isteri eizlan yusuf..

    0
    0
  63. cekna says:

    suka la ummi aida ni…simple n humble ja..x yah nak mekap ntah apa2…simple sungguh !!

    0
    0
  64. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    no komen…no komen…no komen eh…..!

    0
    0
  65. mocking says:

    i loike the cake!!

    0
    0
  66. Cili_Kering says:

    x mekap lg nmpk cantek.. wtpe nk makeup tebal2 sgt.. mcm ni lg bagus,, natural gitu.. hehe.. semua pun cantek2 je aku tgk….

    Alhamdulillah ex aziz m.osman 2 pakai tudung.. hope truslah lah bertdung 2 ye …

    0
    0
  67. Cili_Kering says:

    anak ezlan yusuf tu meme come .. hehe

    0
    0
  68. kak ninie klate (jgn marah, kiki) says:

    pnah nengok hubby umie dpan2, he looks so young…
    yg pntng, kek tu, comey, hehe… n thniah…

    0
    0
  69. rosmarina says:

    Apapun korang komen, aku tetap suka Vanida Imran. Dalam banyak banyak artis di atas, wajah Vanida yang paling lembut, paling cantik dan paling natural tanpa mekap. Luv u lah Vanida…. muah, muah, muah.

    0
    0
  70. Amier says:

    Fuhh…ada yg sebelah sahaja pun berkilo.Dua belah kalau mau tau la…..

    0
    0
  71. syera says:

    cantiknyee vanidah imran (vee).. bila bergambar sekali dengan artis remaja, komfem boleh rasa vee ni sebaya diorang.. haha

    http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/gundik/redphotography11.jpg

    0
    0
  72. Gosipgurl_fea says:

    the last pic, to the very left chick, her hair is SUPER CUTE!

    0
    0
  73. nnmmmmmm says:

    cun gila lah xwife aziz m osman………..!!!wife sekarang ni cam ge@@@ sikit…tgk kat rancangan serasi bersama…

    0
    0
  74. nnmmmmmm says:

    baru pasan…umi aida punye muka macam very very the plasssticccc..botox!ops!

    0
    0
  75. NUR says:

    Happy Birthday kepada kawan baik Umie Aida hari ni 9 Feb…Erra Fazira…Nampaknya Erra dan Umie ni memang kawan baik yang tidak lupa antara satu sama lain…Walaupun majlis sambutan hari lahir Erra, Emran yang rancang semalam….Kawan – kawan tetap tidak dilupakan……..Suka tengok foto – foto sambutan Hari Lahir Erra Fazira di Twitter Umie Aida :-)

    0
    0
  76. lolyat gang says:

    da nampak kerepot da pompuan bernama umie aida ni

    0
    0
  77. siti says:

    umi aida… cantik? errr…. dari dulu sampai skarang tak paham tang mana yg cantiknya. nak kata hodoh, takla. tp nak kata cantik sgt2 cam pelik. muka dia panjang dan besar mcm lelaki, dagu besar.. tak feminin. kdg nampak mcm makcik2

    0
    0
    • jee.. says:

      setiap kali tengok gambar umi aida, macam ada kelainan saja….lain sangat wajahnya semasa baru popular dulu…suka wajah dulu, nampak macam melayu asli..

      0
      0
    • lolyat gang says:

      setuju dgn siti
      masa bile ntah pompuan ni cantik

      0
      0
    • redcarpet says:

      ko ni siti xbek hina kurniaan tuhan…ko tu cntik sngt ker klu berani show off lh rupa ko tu yg xdagu besar muka pnjg ntah2 lg buruk…ak xsuka org hina ssama mnusia lainlh klu tbukti ummi ni ad cucuk2 ker kt mne tbuh bdn dia…bru ko blh hina dia mcm2..

      0
      0
  78. Miza says:

    paling aku berkenan and admirer ialah si comel yang berbaju merah iteww,,,weh paling menarik kot dalam ramai2, dah la gebu, putih suci plak tuuu,,kiut betul la anak si Eizlan nihhh..

    0
    0
  79. redcarpet says:

    yg btudung sume cntik2…i like!!
    apepn untung dpt kwen sme org kaya sume bnda dpt…jelesnyerr..
    hepi besday kak umi!!

    0
    0
  80. black tie says:

    epi besday umi. vee juga nampak mantoppp

    0
    0
  81. Mysara says:

    kek tu bawak gi shopping pun ok jugak..kui3

    0
    0
  82. fdjk says:

    so many beautiful people in malaysia :)

    0
    0
  83. gyulee gyuri says:

    semua simple..takde yg over dr segi pakaian..sorang dua ja nampak seksi sket..hehe…artis2 dalam pic ni jangan jadi macam e-fuck raziah ye…jaga attitude korang…

    0
    0
  84. GStats says:

    Kek tu x potong erk, maklumla berjenama Channel tuh. Ker aku silap, bukan kek yg itu??

    0
    0
  85. singgah sebentar says:

    cantiknye maya karin…sweeett sangatt!!

    0
    0
  86. ImaDean says:

    yup sofea jane mmg super hot n gorgeous!!! love her since harry boy lagi….!!!!

    0
    0
  87. Miss_Belut says:

    besfren umie aida+erra yg sorg lagik mana, yang lain dan x bukan ZAHIDA RAFIK??????

    0
    0
  88. murni says:

    Vanida Imran nampak sgt muda. So cantik. Apa rahasia?

    0
    0
    • rosmarina says:

      macaman nak jadi fan vanidah imran. suka sangat ngan dia. cantik menawan. aku sebagai pompuan pun boleh tertawan ngan kecantikan dia.

      0
      0
  89. shazaqil says:

    aik?nor aliyah dh pkai tdung blk?alhamdulillah…

    0
    0
  90. mia says:

    wife eizlan yusof ek yg pegang baby 2????canteknyer……

    0
    0
  91. Shasha says:

    cantik nya Vee pakai tudung. harap2 kekal lah eh. alhamdulillah.

    0
    0
  92. nunu says:

    YANG LAIN MCM BIASA JER.TP APA KE HALNYA BEKAS BINI AZIZ M.OSMAN TU?MASA DGN AZIZ PAKAI TUDUNG.LEPAs cerai , jadi janda buang tudung.
    bila nikah balik, pakai pulak tudung.. apa kejadah?
    mmg artis x blh jd IKON….

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu makna nye hati dia belom iklas dn hati dia belm betol2 lgi nk pakai tudong lah!!!! hati mana boleh di paksa2!! kadang2 orang yg pakai tudong ni semua plasrik!!!!! hidup berpura2 !! jangan marah minah jambu k minah jambu tk bersalah……..

      0
      0
      • ron says:

        mentang2lah mat tahir minah free hair, kan main kutuk lagi org bertudung ek, tapi memang i setuju gak dgn pandangan u ni, sebab boleh lihat mana2 je org spt ini…plastik……kalu lihat kedalam diri sendiri pun munkin ada sifat itu, cuma mungkin dizahir dlm bentuk lain……

        0
        0
      • y dicemburui says:

        minah jambu konfem free hair. minah free hair ni agaknya semua perangai macam ko. dahla xbertudung konfem dapat dosa pastu duk fitnah semua yg bertudung plak. adakah dgn fitnah semua yg pakai tudung tu buat ko rasa baik walau ko sememangnya buat dosa xtutup aurat. dahla xtutup aurat, tambah lagi dosa tu

        0
        0
  93. kutu says:

    xdek org komen ning ke?ekekek….ning pun kulit mulus woo…aku daa jumpe die…cantik woo kulit die..

    0
    0
  94. ZAS says:

    Sofea Jane dulu pun bertudung litup then berselendang.. then terus free hair. Tak de pulak org nak komen ye…

    0
    0
  95. effie says:

    suka tgk baju era, cantik.. kulit umie flawless gila!

    0
    0
  96. huda says:

    cake dia chanel wooooo !!

    0
    0
  97. fcfc says:

    Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

    0
    0