Written by AbangNara | March 9th, 2009

gambar seksi dan comel rossa

Rossa, penyanyi Indonesia yang sangat-sangat comel dan tidaklah terlalu seksi sememangya sentiasa kelihatan cantik dan berseri. Masih terbayang-bayang lagi betapa cutenya Rossa semasa menari dalam video klip lagu hitnya, Pudar.

Untuk peminat-peminat Rossa, kami telah kumpulkan beberapa keping gambar Rossa yang terbaru dan tercomel(di mata kami) untuk tatapan anda.

Jom layan lagi gambar-gambar si comel Rossa dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar seksi dan comel rossa

gambar seksi dan comel rossa

gambar seksi dan comel rossa

gambar seksi dan comel rossa

gambar seksi dan comel rossa

gambar seksi dan comel rossa

61 responses to (GAMBAR)Rossa Yang Tak Pernah Pudar Kecantikannya

  1. Muhammad Rushdi says:

    hai rossa…lawanyer…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  2. keylee says:

    dia dah ceraikan?…boleh la berbinikan dia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  3. amano says:

    teruk lah komen kau owg ini..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  4. siti khairina says:

    ye lah memang teruk pun!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  5. ni says:

    sian nye
    dia dh cerai ke….
    sian kat anak dia la…..
    kecik lg….
    xperlah dh xde jodoh kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. flower says:

    anggun nyer dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. alexhart says:

    sayang sekali rossa dah cerai..tapi nda apa kalau ia mau aku,aku layan saja mana ku peduli..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    comel…xpayah nak botox2 bagai…hhehehhe…cute very cute..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Anonymous says:

    mcm muka ct ckit2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. womanicer says:

    wei…die nie x pakai coli ke hah……..aku tngk smue baju yg die pkai berkemban je….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. amoi says:

    chome bangat..
    ske glew!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. eji says:

    rossa cerai sebab ada band member laki dia kuar date ngan rossa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. boxer hugo bosss says:

    yeker?xkan trus cerai kot mber?
    agak2 ler beb..die nie ade anak..dulu xde anak laki cbuk nk anak..dah bg anak cerai pulak..hahaha…
    kalo da xnk nak tue mcm2 alasan…
    die nie ttp nmpk mude remaje even pun da cecah 30..huhuhuu..ade hrpn dpt laki bujang trang tang tang nie…heheeeeee…
    lg cwet dri siti beb!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. lan says:

    ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. pening says:

    kesiannye..tulah..kecantikan x jamin tuk hidup bahgia..sbr jela rossa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. fifi says:

    hehe.. taklah terlalu seksi? 1st -3rd pic agak seksilah.
    last pic pun..
    tapi memang tak boleh deny, she is a beautiful woman.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. PINAS says:

    hai kak rossa selamat berjaya dalam kerjaya akak rossa kak rossa is vrey beutifuuly bye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. PINAS says:

    lagu aka rossa yang lagu tenlanjur cinta sama dengan pasha banget banget best dan saya suka lagu hey ladies , lagu ayat -ayat cinta tu very best good luck ………………………….. bye muah daripada finas hantar e-mel dekat finas hari e-mel finas :pinas.brave@yahoo.com(yahoomall) bye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. anak patung says:

    hallllo………….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. min says:

    my nom kosong,satu,empat,dua,sembilan,empat,kosong,lapan,kosong,tiga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. min says:

    kalo nak kenal2 kol la nom 2…………..jgn malu2 bukan pe pon nak kawan je……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. hardy boyz says:

    hai ko orang semua kak rossa ni memang cute kan ….aku suka lagu hey ladies dengan pudar yang dia reka?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ria says:

    hye…k,rossa kenalin saya ria… saya sayang banget ama kakak… sejak kecil ria minat bnget.. kerana suara kakak yg bikin ria tenag..banget…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aishah says:

    kak saya minat kak…kak comel,cantik…ria kak tu buat kami tenang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. muni says:

    sblum puji tu cube serch rossa tanpa mekup..pas2 baru leh puji lbih2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yuyu says:

      hahahaha..macam bibik siot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • boxer hugo bosss says:

        tau xpe..aku pun da tgk…terkezut aku…aritue aku g bndung..lalu sblh die…smpai xprasan aku die yg lalu..kak ipar aku da jerit2 da…rossa…rossa…rupenyer die..hahaha…mmg xcam yg aku tgk kat tv n mjlh siot..beze giler…kat luar without makeup die mmg xcntek lgsung…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • ieda says:

          elleh…cube korg tngok awek korg..korg gi date ngn dieowg .prnh ke die org jupe korg tanpa makeup…mestilh nk gedik2 pakai makeup biar nmpk come d mata korng…..rossa n pown kire oke arr lgi…x gedik mcm tu…kire come arr….umur dh 30 tpi msey comey….lenkali nk komen tok soh nk mmburukkan owg…SIOT…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. muni says:

    dier cerai coz muka dier tu r..yoyo merasa tertipu dgn kcntkn palsu rossa nih…hahaha..muke minah indoh memang hodoh..harap mekup jer..kalo ada artis lawa pun mereka mix..bukn indon asli…nk tgok indon asli mcm si rossa ni r…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Muhammad Hairi Adham says:

    Gambar menampilkan keaslian. Suara yang lunak lagi merdu membuatkan pendengar terpaku. senyuman yang menawan. Saya tertarik bangat dengan Rossa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Muhammad Hairi Adham says:

    Saya suka tengaok Rossa menampilkan wajah yang asli. Senyuman yang ikhlas lagi asli serta mempunyai daya tarikan yang tersendiri…. Rugi Yoyo ceraikan Rossa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Muhammad Hairi Adham says:

    Tengok je Rossa semua dh lupa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Muhammad Hairi Adham says:

    Kalau ada jodoh tak kan kemana…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Muhammad Hairi Adham says:

    Kecantikan yang asli, membuat aku tertarik pada Rossa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. MOHD YUSOFF says:

    Betapa Cantik membuatku tak keharuan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Mohd Yusoff says:

    Ingatanku Padamu tulus Dan ikhlas hubungi daku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mia reza says:

    nnek aq lg sksi………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. comelnya says:

    awet muda

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ekawxkonaldenyo says:

    itu sObab eh den skO jaNdO…
    nak2 plo yg daghi indO neh….
    aghi2 maNdi wajib…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. nas says:

    xde ape nak komen pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. idah says:

    Gambar ni lucah juga.Tak de ke gamabar alim sikit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  39. Adilah says:

    Rosa kamu ni comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. jun says:

    walaupun sdh punya anak satu kecantikannya tak pernah pudar malah makin cuaaaaaaaatik…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. leng says:

    em..cntiknya..rossa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. re@9 says:

    rossa …. awk kristian ke……… shallomm…. awk apkbr rossa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. re@9 says:

    lg ngapain rossa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. re@9 says:

    blh tak awk chat dgn sya , klau ada msa ….?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. yati says:

    rossa slalu anggun n cantik…..sy minat semua lgu yg dinyanyikan oleh rossa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  46. LEY KNAL…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. zac.mocha says:

    mint cgt at rossa,,cyg qamoo..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. akyu sayang km rosssa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. chela says:

    Tak terlalu seksi abang nara? mata rabun yek? huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. mrs.m says:

    she’ s my fav actress….gud luck….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. hye u all….apa khabar semuanya……..pada peminat2 rossa….ini gua Nia Ramadhani…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. hye u all….apa khabar semuanya……..pada peminat2 rossa….ini gue Nia Ramadhani…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. aqila shafiqah says:

    rossa is so beautiful……….:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. abd.ghani abdullah says:

    em rossa memang cantik…bersyukurlah dengan anugerah ilahi….moga sejahtera dunia dan diakhirat

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0