Written by AbangNara | February 10th, 2010

memey suhaiza norman

Malas nak cakap banyak-banyak tapi memang romantik gitu Memey Suhaiza dan Norman nie. Memang bahagia tak ingat punya. Tahniah la kami ucapkan. Kami rasa diorang dua nie dah kawin dah nie. Takkanlah mesra camnie tak kawin-kawin lagi. Mungkin belum sempat nak umumkan jer.

Kita kutuk diorang dua nie pun tak guna gak. Still happy meppy jer. Baik kita puji dia plak. Orang kata try reverse psikologi. Mana tau ngan cara tue lagi berkesan. Tak gitu?

Lagi gambar romantis Memey Suhaiza dan Norman dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

memey suhaiza norman

memey suhaiza norman

memey suhaiza norman

memey suhaiza norman

123 responses to (GAMBAR)Romantis Memey Suhaiza Dan Norman

  1. leen_82 says:

    yelaa…mana2 laa

    0
    0
      • poohlife.com says:

        diorg ni sj je nk show..
        tak de faedahnya..
        cblh print pas tu smpan je gmbar2 ni..

        0
        0
        • jenna says:

          mmmm mmg la nk show la cinta cintan…cket lagi norman nmpk anak dara dahi lincin cket….daaah buat hal.yg si memey plak….pndtg baru la katakan…main nk menempek saja…kena tangkap basah punya time mati mampos x ngaku cinta…laa dah cinta cintan..dasar pmbohong!!!!!!!!!!!!

          0
          0
        • futuremagistrate87 says:

          saper perasan, muka si memey sememeh ngan normiang nie cam iras2 ciket, org kate, kalo kapel kita muka same maksudnyer pasangan serasi…can david beckham & victoria…dan ashton kucher & demi moore…logik tak pemikiran aku?

          0
          0
        • BlackBerry00 says:

          jgn ‘termengandung’ si memek ni besok2, udah…
          time 2 mak bapak dorg pun nak canang jugak ke..??
          ke memek nak postkan jgk dlm FB….

          0
          0
      • siyak says:

        berbahagialah memey di atas penderitaan abby abadi. allah tak pernah tidur dan Dia maha mengetahui apa yang sedang berlaku………

        0
        0
    • Pisces says:

      cun je aku tgk si memey ni.. ayu jer.. tp syg.. terperdaya dgn suami org.. :-(

      0
      0
  2. sudu says:

    uwek…………..

    0
    0
    • sue says:

      gambar ke-5 tu makcik yg kena peluk ngan memey sebijik mcm muka mak mertua sue tak jadik!!!

      whatever la.. jnji dorang bahagia…
      jgn dah 10tahun kawen, benda yg sama tjadi sudah..

      0
      0
  3. eddie says:

    Lantak diaorg la…malas nak campur…hehehe

    0
    0
  4. aiSBekU says:

    da BOSAN bulehhhh???????

    0
    0
  5. aries april says:

    cam orng dh kawen ja…

    0
    0
  6. queen says:

    nk muntah! hipokrit nk mampus. kawin jelaa kn senang dr trus wat pihak lain sakit ati

    0
    0
  7. aries april says:

    tu pic mak ayh momok ker?

    0
    0
  8. mizzlynn says:

    Memey si perampas..tp kalu norman tk layan tk jadi jugak..dua2 bongok..skang leh ahh suka2 tp in future mana tau Allah nk tunjuk ..nnt kita ketwakan diaorg reramai..

    0
    0
  9. BlackBerry00 says:

    pic ni ader dlm fb si memek
    byk jgk photo dorg ni
    siap nyanyi karaoke duet lagi
    ni kat kampung si memek
    anak2 nomiang pun ade skali..

    wateverlah….

    0
    0
  10. Khairi says:

    comel la mimi. lebih2 lg dlm drama cinta balqis tu huhu. cair.

    0
    0
  11. BumbleBee says:

    bowrink… ape kata ignore je dgn diorg ni… buat2 x nmpak kalo ade gmbr2 bru yg sengaje memek tu or sape2 seangkatan dgnnyer upload….

    0
    0
  12. Geli Hati says:

    SEMOGA DITEMUKAN JODOH. JANJI HAPPY. GO MEMEY GO NORMAN. TERUSKAN PENGHIDUPAN. BUKANNNYA ORG LUAR YG NAK BAGI MAKAN KAT KORANG. LIFE IS LIFE. ITS NOT THE END OF THE WORLD.

    0
    0
  13. pEnArI pOcO2 says:

    bosan, xde ceta lain ke…

    kalau blm kawen, watle cam org blm kawen…

    0
    0
  14. tumpang sekaki says:

    dah kawen, lom nikah….

    0
    0
  15. quu een says:

    quu een penah dgr yg diorg dah kawin ritu n diorg dtg klantan n mcm bleh dipercayai je sumber yg gtau nih..tp x tau la betul ke tak.kl x betul maaf k kl betul harap2 la jgn sorok2 lg

    0
    0
  16. datin wanna be says:

    makin kusam muka norman ni. dulu masa ngan abby hensem giler… cair tu…tp sekarang dah karat… byk sgt wat dose kot…oppssss…. mulut.!!! hahaha

    0
    0
  17. pening says:

    Kalau lom kawin da mesra camni, takut nnt bila da betul2 kawin sok, da xde mesranya plak nnt…nikah je cpt, wat cam ustaz rebonding tu..abis citer…

    0
    0
  18. manjalara says:

    aku dah meluat dgn si memey, tak abis2 nak publisiti, geliii….aku tgk, gedik betul la dia ni, tapi tak kawin2 juga, bila kena tangkap khalawat tak mengaku pulak, kalau mcm ni gayanya malam tu dia kena cekup aku rasa sah diaorg ni projek mlm tu

    0
    0
  19. sesuki XD says:

    derang bukan da kawen ke. sebabnye kawan aku penah tengok gamba kawen derang, buat senyap2 n derang ajak sedare2 dekat je. tataula betul ke x cte nye. cume kalau da kawen, btaula semua orang. lagi bagus, xdela gosip macam3, xdela orang pandang semacam je, xdela nampak derang ni macam buat maksiat.

    0
    0
  20. Geli Hati says:

    SIAPA EK MAKCIK PAKCIK TU MAK AYAH MEMEY KE. BERSABAR AJE LAH MEMEY EK. JANJI HAPPY. BAIK PUNYAAAAAAA.

    0
    0
  21. Geli Hati says:

    CANTIK RUMAH

    0
    0
  22. atuk says:

    kawen jer la….norman oi…apa lagi nak tunggu…buat dosa kering org lain jer..dah tau kontroversi takyah lah letak gamba kat Fb tu…menimbulkan fitnah org….

    0
    0
    • Clipkertas says:

      DAH KAWEN DAH TOK DORANG NIE….
      cume nikah nyer ngan majlis nyer jer blum…
      ntah2 mmg dah nikah kot…

      ape2 je la…..
      BOHSAN la asik2 cite dorang jer…

      kak Nara bukak la cite best sikit…. kisah almy ngan fizz ker… kisah didy bile nak kuar nie…
      dgr cite kwn sebilik si bini didy nie, tak tau lgsung dulu die tunang didy…..
      mane entry pasal die kak Nara???
      huhuuu

      0
      0
  23. aloy says:

    ish..lantak korang la nk jdk ape pun…buhsan la asik cite si sememeh ngan si nomiang tu je…

    0
    0
  24. HANNA says:

    C SEMEMEH NI MEMANG SENGAJA CARI KONTROVERSI.NAK TUNJUK LA NORMAN SAYANG KAT DIA.. NAK TUNJUK ANAK2 NORMAN PUN SUKA KAT DI.. MEMANG SEMEMEH SAJA NAK SAKITKAN HATI ABBY.
    PANDAI KO YE SEMEMEH.. INI JE CARA KAU NAK TUNUJ DPAN ABBY. KAU BUAT CARA HALUS MACM NI TAK NAMPAK SGT LA KO NI PERAMPAS LAKI ORG..
    MAK BAPAK KO TAK MALU KE ADA ANAK PERAMPAS LAKI ORANG? CARIK LA ORANG LAIN SEMEMEH WOIIII

    0
    0
  25. tyhah says:

    eyyyhhhhh……..geli geler nga pragai memey..meluat

    0
    0
  26. Muit says:

    Ish takda maruah
    tak yah layan la
    diorg mmg suka org kata diorg
    si memek lagi takdak maruah

    pi la melingkup pun takdak sapa peduli

    memey tu macam whore kelas pertengahan

    0
    0
  27. nilam says:

    korang tgk lengan norman, fuhhh!!! mantap!!! tu psl memey tk kisah laki org ke, perampas ke, yg penting sedap di mata sedap di atas katil…. !!! org mengata lantak pi psl tk kena kt batang idung. org melayu mmg pantang bab2 cantas laki org. setahu aku, abby pun sama gak…lu pkrlh sndr. dunia artis kejis noks!

    0
    0
  28. abbyabadi says:

    tunggu jer hr pembalasan.igt ALLAH MAHA ADIL.

    0
    0
  29. sitifazelahh says:

    semoga korang bahgia…amin…pada abby,semoga lebih tabah…

    0
    0
  30. pinkapplejuice says:

    sengal nk komen/ckp psl diorang 2 ni, doakan jelah kebahagiaan mreka. kesianlh kt Kak Abby Abadi…

    0
    0
  31. hantupensil says:

    hehhe…xkawen lagi ke diorang nih…

    0
    0
  32. miSz zaNna says:

    biarkn jeq dea0wg 2..

    0
    0
  33. zaynola says:

    Nampaknya perempuan ni kerjanya menyundal aje. Harapkan berlakon, bukannya ada bakat sangat.

    0
    0
    • manjalara says:

      dia bangga dapat norman hakim, sbb tu asyik letak pic dia dgn norman kat blog, dia ingat org kat luar ni suka sngt agaknya…..org bertambah meluat lagi ade laaa…..

      0
      0
  34. uih…!!!
    lagi gambar..!!

    0
    0
  35. catwoman says:

    bikin panas kan dua ekor alien ni.. geram semacam ja tengok mereka dua ni.. just to remind them,don’t be so excited with sin dat they have done.. bahagia atas kesengsaraan orang lain x akan kekal..kecuali orang yang sengsara itu akan memaafkan mereka.. n 1 thing,jangan terlalu menunjuk2 yang korang bahagia..bcoz 1 day,when kbahagiaan kamu hilang,bikin malu kaum kerabat keluarga ja.. shallom…

    0
    0
  36. shiMawar says:

    wawa..meletop pic mereka ni..mesra bkn main! :)

    p/s : memey tu org kampung aku..tp aku xnk mengaku, bleh x..?

    0
    0
  37. kak cidah says:

    memg nmpak bbenor si memeh ni nk kasi jeles kat aby..kok ye pun dah gatal sgt, jgn la smpai nk tayang kt 1dunia..jagalah hati org lain..dahla mrmpas laki org n kbahagiaan orglain..ingat la bhwasanya setiap kejahatan n keburukan akan ade pmbalasanya..cuma lmbat dan cepat shja. jgn terlalu yakin dgn kebahagian yg kau kecapi skrg kerna merampas hak org!! Igatlah Allah itu adil…kay

    0
    0
  38. puteri salju says:

    biase ler org dlamun cinta,serba serbinye indah belaka..

    0
    0
  39. dota says:

    lalala~~

    0
    0
  40. BlackBerry00 says:

    sapalah aq nk tentukan dorg ni berdosa ke tak..???

    1…wat affair ngn laki org
    2…memutuskan rasa kasih sayang seorg isteri yg
    tgh sarat mengandung dgn laki dye
    3…terlupa sejenak akn t/jawab sbg seorg ayah
    kpd 3 org chymata
    4…leka melayan nafsu serakah
    5…kemuncaknya kena cekup..tangkap khalwat
    (wpun 2 2 wat bodo jer xnak ngaku..!!)
    6…berjaya dlm operasi meruntuhkan r/tangga org
    lain
    7…skrg ni dgn motif tertentu sengaja nak
    mnyakitkn hati bekas isteri
    8…tyg 1 dunia keintiman dorg
    9…bwk dan canang 1 kpg dorg mmg ada affair
    (whereas sblm ni haram xnak ngaku..)
    10..pikir2kanlah….
    berdosakah kita membicarakan di sini
    perilaku spsg insan yg bernama
    Nomiang ngn Memek
    dan dlm masa yg sama
    menjadikan ianya sbg satu iktibar
    dan berdoa smoga kt sendiri terhindar

    (komen ini secara peribadi dan ikhlas..)

    0
    0
    • TULIP HIDUP says:

      AKU HERAN LEPAS DIA TAYANG PICS NI SUME, DALAM PAPER DIA BOLEH CAKAP

      “SAYA HAIRAN KENAPA PICTURE SAYA BERSAMA ANAK2 NORMAN TERSEBAR SELEPAS SAYA UPLOAD DI FACEBOOK”

      KEPALA HOTAK DIA! DAH KO UPLOAD, FACEBOOK PULAK..PASTU KO NAK HAIRAN PEJADAHNYA!!

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        BONGOK KAN…????

        0
        0
        • cintahati says:

          ni mmg tahap bangang dah ni..name la facebook…mmg la smue org leh ambik gambo tu..zaman da maju..bkn dok zaman jepun lagi..geram tgk gamba2 die ni kt fb die..eeeee

          kalau da kawen ngaku je la..baru la org aknn tutup mulut..

          0
          0
    • catwoman says:

      i agree with u..
      kita bukan perfect sangat juga nak menilai dosa atau mghakimi orang..
      tp as a human beingz,apa yang d kabo kan tu ada benar nya juga.. only god knows..

      0
      0
  41. hanny says:

    apa2 pun, aku x suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    mcm nak menunjuk…blah ah!

    0
    0
  42. zjozjo says:

    biola dorang..asal tak ganggu hidup kite dah la…

    0
    0
  43. sakura says:

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  44. its me says:

    boley tak beautifulnara banned je cite2 kememey n nomiang ni kat cni? si fomfuan tu memang saje letak gambo2 pannaazzz kat FB die dgn harapan orang lain tlg kasi free publisiti..errghhhh

    cilakak punya kememey! hati hitam die ni sbb tu selambeee jek..

    0
    0
  45. nyonyot says:

    testtiss testing

    0
    0
  46. Mr z says:

    publicity Murahan.. Lpas 2 ckp gmbar 2 org slh gunakan. Poyo ar!!!

    0
    0
    • tulaa says:

      tula…upload gmbr…letak privacy setting as PUBLIC… x customize pun kt mana2 org utk bg access…. lepas tu bleh cter yg dier upload utk tatapan org2 tertentu jer….
      mcmla org len buta IT x tau function2 dlm FB…

      0
      0
  47. REDBLOODSNOW says:

    hehehehe…luce bace dialog yg awak ciptakan nih abg nara oii :P

    0
    0
  48. laksa pening says:

    #
    Geli Hati says:
    February 11, 2010 at 8:31 am

    BUKAN MENYOKONG CUMA DIORANG TU PUN INSAN ALLAH JUGA. DOA YG BAIK2 JE LAH. MANUSIA MANA X BUAT KESILAPAN.
    #
    BlackBerry00 says:
    February 11, 2010 at 2:02 pm

    INSAN ALLAH…
    SUBHANALLAH…
    1) INSAN ALLAH..
    INSAN ALLAH NILAH YG MENGHALALKAN
    SESUATU YANG HARAM…
    2) NAK DOA YG BAIK2…?????
    SELEPAS HATI SEORG ISTERI DIHANCUR LULUHKAN…NAK DOA APA..???
    3) MMG MANUSIA SMUA BUAT SILAP
    TP TENGOK KESILAPAN YG MACAM MANA…
    KALAU BENDA YANG TAK DISENGAJAKAN
    MGKIN BOLEH DITERIMA DEK AKAL
    TP KALAU SAMPAI KENA TANGKAP KHALWAT
    TU BUKAN SILAP YG TAK SNGAJA
    TP BUAT2 LUPA YG DORG BKN LAKI BINI YG SAH….

    DAN KALAU KT TERUS2AN BAGI DORONGAN KAT DORG NI…
    IT’S NOT POSSIBLE KALO DORG KENA CEKUP 4 D 2ND TIME…

    APE2PON, APA YG MEMEK NGN NOMIANG DAH BUAT
    KENA AMBIKLAH LANGKAH YG BETOL
    SBB SKRG NI DAH 2 2 SOLO
    Y NOT PIKIRKAN CARA TERBAIK
    SUPAYA ORG KAT LUAR KURANGKAN KUTUKAN
    DAN SUMPAH SERANAH…
    KAWEN JERLAH PENYELAMAT KEADAAN
    BUKAN NAK CANANG DAN TAYANG SATU DUNIA
    DORG NI BERCOUPLE…..

    FIKIR2KANLAH….. (BASED ON MY PERSONAL OPINION JER…NO HARM..!!!)

    aku suka bebenar dgn komen berry00. memang gelihati tak patut nak sokong norman dan memey ni. jahat kapel ni…kan,kan,kan?

    0
    0
  49. laksa_pening says:

    Geli Hati says:
    February 10, 2010 at 11:41 am

    SEMOGA DITEMUKAN JODOH. JANJI HAPPY. GO MEMEY GO NORMAN. TERUSKAN PENGHIDUPAN. BUKANNNYA ORG LUAR YG NAK BAGI MAKAN KAT KORANG. LIFE IS LIFE. ITS NOT THE END OF THE WORLD.

    BlackBerry00 says:
    February 11, 2010 at 1:02 am

    ntah..???
    geli hati sokong mmg nak sokong ke dorg 2 ekor ni…..???
    eishhhh….tak kuaso den…

    Geli Hati says:
    February 11, 2010 at 8:31 am

    BUKAN MENYOKONG CUMA DIORANG TU PUN INSAN ALLAH JUGA. DOA YG BAIK2 JE LAH. MANUSIA MANA X BUAT KESILAPAN.

    BlackBerry00 says:
    February 11, 2010 at 2:02 pm

    INSAN ALLAH…
    SUBHANALLAH…
    1) INSAN ALLAH..
    INSAN ALLAH NILAH YG MENGHALALKAN
    SESUATU YANG HARAM…
    2) NAK DOA YG BAIK2…?????
    SELEPAS HATI SEORG ISTERI DIHANCUR LULUHKAN…NAK DOA APA..???
    3) MMG MANUSIA SMUA BUAT SILAP
    TP TENGOK KESILAPAN YG MACAM MANA…
    KALAU BENDA YANG TAK DISENGAJAKAN
    MGKIN BOLEH DITERIMA DEK AKAL
    TP KALAU SAMPAI KENA TANGKAP KHALWAT
    TU BUKAN SILAP YG TAK SNGAJA
    TP BUAT2 LUPA YG DORG BKN LAKI BINI YG SAH….

    DAN KALAU KT TERUS2AN BAGI DORONGAN KAT DORG NI…
    IT’S NOT POSSIBLE KALO DORG KENA CEKUP 4 D 2ND TIME…

    APE2PON, APA YG MEMEK NGN NOMIANG DAH BUAT
    KENA AMBIKLAH LANGKAH YG BETOL
    SBB SKRG NI DAH 2 2 SOLO
    Y NOT PIKIRKAN CARA TERBAIK
    SUPAYA ORG KAT LUAR KURANGKAN KUTUKAN
    DAN SUMPAH SERANAH…
    KAWEN JERLAH PENYELAMAT KEADAAN
    BUKAN NAK CANANG DAN TAYANG SATU DUNIA
    DORG NI BERCOUPLE…..

    FIKIR2KANLAH….. (BASED ON MY PERSONAL OPINION JER…NO HARM..!!!)

    kat sini saya nak kasi tau, saya sokong berry00 100% sebab orang yang sokong norman dan memey ni seolah-olah menggalakkan lagi n dan m berbuat maksiat.
    baik mereka kawin je..habis cerita..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      tula…manusia zaman skang….
      …mudah menghalalkan perbuatan yg haram…..

      kahwin jer kalo nk org mendoakan yg baik2… itu bru betul. tngok si AH ngan waheeda…dh sumer org xde nk sebok2 lg…

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        betol tu B….
        mmg itulah jalan sebaik2nya..
        kawen lagi baik
        orgpun diam dan takleh nak kata ape dah….

        0
        0
  50. Darkbatman says:

    muka dorg ade iras uh yg ade jodoh kot..klau dh kawen alhamdulillah. jodoh sume nye ditentukan olehNya. kita xleh nk kate ape..Semoga bahagia la yer…

    0
    0
  51. capri says:

    ler.. mak bapak dia pun xmalu..

    0
    0
  52. King Shah says:

    mual aku nengok gambo dua orang nie .. cepat2 la kawin tu ..

    0
    0
  53. aku rasa la kan…memey ni just nak share hepi dia ngan kawan2 dia ngan memuat turun gambar ni kat fb dia. tapi disebabkan ada yang memuat turun gambar kat laman ni dalam pada masa yang sama, memey dapat la menaikkan namanye hanya dengan gambar2 kemesraan yang ditonjolkan. kalau betul dah kawen, terus terang je la…kalau tak kawen lagi, kawen je la…aku ni, kawan ngan hubby tak lama, 2 bulan lebih je. then bertunang selama 3 bulan lebih pastu terus menikah. ok je? tak payah nak kawan lama2…buat menyemak otak je. lepas kawen baru terasa cinta yang sebenar…ini masih hijau laa…apa? takut populariti jatuh? ni la dunia artis…fobia sangat…berani la beb! baru la org salute…

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      samelah mcm aq…
      kenal hubby sebulan jer
      declare mlm Y2K
      dye masuk minang dan btunang
      lepas 1 bulan 1 minggu tunang
      ijab kabul
      skrg ni dah 10 tahun kawen
      dpt sepsg chyamata..
      indah sbb bina family dgn cara yg ‘sah’…hehehe

      0
      0
  54. temah says:

    doakan je la yg terbaik untuk deme nih..
    abby pun dah pasang lain..
    so, there’s no big deal..kan?

    0
    0
  55. poenbusuk says:

    comel siot memey ni..mmg patut pun abby tu blah jer..muka pun cam hantu..

    0
    0
  56. whitelily says:

    JOM JOIN KAT FB :

    WE HATE MEMEY SUHAIZA

    0
    0
  57. mel***(n_n) says:

    alahai………
    napalah dorg nie tk terus terang ja,….kesian abby…….

    0
    0
  58. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    0
    0
  59. rynn says:

    salam…buat kwn2 semua…diorg tu dah kawen dah kat thailand…aku org kelantan aku pernah nampak diorg stay kat satu hotel kat kelantan….
    aku tgk kemesraan dorg pun lan mcm la…
    mksudnya kt kelantan pun dorg bukan main lg mesra2…kwn aku yg keja hotel itu(rahsia) ada bgth yang mereka ada surat nikah!!!!!!!!!!!!tp bukan dr malaysia….
    entahla aku pun x phm laaa…aku pun x suka jgk canang seluruh dunia kesah dorg…muakk pun ada…
    so andai btl ckp kwn aku yg dorg dah kwen….cukup2 la kite hentam dia…doa jela mereka bahagia…..ituje yg mampu kite lakukan as org islam….

    0
    0
  60. MAYANG TAK MENGURAI says:

    MEMEY TINO PUNOHH!!!!

    0
    0
  61. su5316 says:

    aku menyampah tengok si memey tu.

    0
    0
  62. su5316 says:

    si memey tu tak geli ke ambil laki orang,

    0
    0
  63. emas says:

    dunia bulat dek.kehidupan ibarat roda..nanti suatu masa kita akan diputarkan ketempat asal.macam mana kita pernah buat dan kita akan dikenakan semula.jika baik balasan pun baik.jika sebaliknya…….

    0
    0
  64. wanted says:

    korang perasan x..aku nampk dkt tgh2 norman dan memey ada setan.ish ish.bahaya ni..kawinlh cepat sblm berlakunya godaan..

    0
    0
  65. -RO- says:

    sronok tgok depa no,memang xeti malu,,,,habeh modai dah kot…..nak bg owg nampak kt depa ni mesra sakanla……kah3…….

    0
    0
  66. ada aku kesah says:

    mgkin ini jodoh norman hakim yg sbnrny..tgk muka memey sama ngn norman..hnya Allah yg thu pkra2 ini..so korg xperlulah nk mgtuk2 diorg ni..silap2 org yg mnympah baca komen korg..k0s0ng!
    btw..aku bknla pmnat diorg ni pon.

    0
    0
  67. sabri says:

    dunia dah akhir zaman,ulama’ dihina,dimaki tapi dipuja artis2 yang tak bermoral…
    semua org tahu tapi tindakan tidak menyebelahi ulama’.
    jangan nanti ALLAH turun kan bala yang dashat baru nak insaf,hanya sesaat sudah cukup memusbahkan semuanya..
    sama2 lah kita kembali kejalan yang benar dengan acuan ISLAM yang tulen..

    0
    0
  68. memot says:

    nampak bodoh jer pic nomiang mimik ngan family diaorg….

    0
    0
  69. brad pit malay says:

    CANTIK ARRRRR MEMEY EVEN TAKDER MAKE-UP BAGAIIII!!!

    0
    0
  70. mariana says:

    dah puas ko jd perampas laki org dah puas ko hancurkan masa depan ank2 ko dah puas ko musnahkan kepercayaan bini ko lps ni kite semua tgk sejauh mane kebhgian rumah tangga dorg ni yang tk punya hati dn perasaan dgn muka sengal dia cm sial………

    0
    0
  71. adios says:

    aku mmg nympah.betoi tgk muker si memey neh……..dh xder orng bujng ker kt dunia neyy.laki orng gak yg dyer nak!!!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEE……dulu aku mint gak mangkai neh tpi skunk sorry …………boley blah laju2

    0
    0
  72. suzane says:

    hey memey sundal, mulut ko punyer ler besau…boleh masuk lesung batu tu….seronok ko kan setelah rumahtangga abby ko hancurkan…tak lama lepas kawin si norman tu nampak lagi satu betina mulut besau macam kau…ehmm..bye bye ler ko…beranak sulong norman kena tangkap basah lagi…hehhee…time tu padan muka ko!!!

    0
    0
  73. sue says:

    biarla dorang 2….bt penat hati n otak ja fikir dorang….kta fikr diri sendiri je la……….

    0
    0