Written by AbangNara | January 10th, 2011

gambar red carpet ajl25

Untuk tatapan anda semua, gambar sekitar Red Carpet AJL25 (Anugerah Juara Lagu 25). Kami selitkan jugak gambar-gambar yang tak ada kaitan dengan red carpet untuk tatapan anda. Nantikan part 2 pulak nanti.

Baca entri ini sepenuhnya untuk gambar lagi.

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

gambar red carpet ajl25

165 responses to (GAMBAR)Red Carpet AJL25 Part I

    • joyah says:

      awat zarina tu pakai macam dia plak nak bertanding?

      • cik wiwin says:

        apesal si zarina zainoordin tu jadi cenggitu tuuu? iskh

        • Anna Brokoli says:

          Gambar ke 10…siapa pompuan tu ha? Macam pelacur..

          …sorry! Very the salah !!!

        • ahem says:

          …..bukan macam pelacur tapi G R O ! :)

        • Siti Aisyah says:

          SITI NURHALIZA..aku doakan Allah membuka pintu hatinya suatu hari nanti untuk bertudung..Amin!

        • Zzzzzzzz says:

          dah tak koser ngan Dato Siti…macam endah tak endah je pakai tudung..ikut sedap dia je.

          I give up !

        • Tok Janggut says:

          Jangan camtu zzzz, teruskan berdoa semuga terbuka pintu hati Tok Ti menutup aurat sepenuhnya. Pahala pun dapat. Insya Allah.

        • Budak Nakal says:

          kelakar Dato’ CT nie, Stacy menari…dia pun nak menari jugak..macam karipap bergolek atas pentas jadinya. Diet dulu boleh tak?

          Kah Kah Kah

      • red carpet kena ar grand dan mantop..barulah artis katakan…

        • MuJE says:

          arghhhhhhhhh!!! my eyes! nape aku nampak sahri cam annoying gile? ggrrrrr

        • adamhowardharrison says:

          tu la pasal..annoying glerrrrrrrrr tgk si sahri tu.!!!!euuwwwhhh……….kat uma xde stereka ke bang oi??keee mmg baju tu fesyen x bergosok????n pahal plak purpleeee…..!!!!!!pastu rambot??mak oiiiiiii……….kesian pun ade…x tau den nak kato apo lg…..yg penting die happy.

        • amy lara says:

          sahri nk geng ngn dR Rozmey… hihihi

      • Mulut Lazer says:

        Siti Nurhaliza…mempersendakan amalan Islam memakai tudung !!!!

        *S E D I H *

        • Puteri Bunian says:

          pahal lah ko ni?!!!
          naper sampai ckp MEMPERSENDAKAN ISLAM???!!!
          macam org tak waras jew ko ckp cmtu….
          Think 1st be4 ckp beb!!!!
          Org yang berilmu tak akan ckp benda yang bukan2 macam ko ckp tu….
          Orang bertudung tak semestinyer menjunjung islam, org bertudung lah yg alwiz uat hal…
          jgn mengukur org melalui pemakaian tudung tu…

        • hanie says:

          syurga neraka ni milik tuhan..tak ada sapa yg terjangkau akal untuk menentukan..apapun datang dari hati…dan dari hati aku, aku tgk ct dah tak ada hati lagi nak pakai tudung…dia seakan tak percaya dgn tudung untuk dia nampak bergaya….aku rasa macam nak tarik aja tudung secoet dia…kalau tak mahu pakai..jangan buat macam tu…bukan aku suruh dia jangan pakai tudung…kalau dia taknak pakai tudung…jangan bt tudung macam tu…ok? tapi aku harap..biar la tudung dia yg secoet tuh…lama2 jadi bukit…hehe hope aku pun macam tuh….harap2 jadi bukit….harap harap jadi bukitlah tudung aku….tapi org masih nampak aku pakai tudung lagik kot…heheheh tada la org kata ni tudung saji…hahahhaha

        • Puteri Bunian says:

          im totally agree with u bout tudung tu…
          Tapi statement MEMPERSENDAKAN ISLAM tu yg uat aku bingit…Islam itu MUDAH beb!! If suami die pn tak kata ape, sape lah kite ni nak mengawal die kan?

        • Oh tidak says:

          Puteri Bunian,

          Mana lebih besar…Allah atau suami ? :(

        • Puteri Bunian says:

          OMG…
          Sampai nak tanya aku cmni erk…
          urmm…….
          Isu tudung Siti bkn besar sgt pn…
          Isteri isteri menteri pn tak tutup litup beb…
          nape takder org nak complain bout Rosmah?!!!
          Die 1st lady lg………
          Nobody is perfect beb….
          penghijrahan nabi dulu pn secara berperingkat…
          bukan aku nak kaitkan dgn zaman nabi atau aper…
          but things change dear…. pikr-pikr lah…
          Siti pn dah pergi menunaikan Haji, wether amalan die tu diterima oleh NYA atau tak kita tak tahu kan?!!!
          Lagi satu, Dalam Islam kita tak bole menjatuhkan hukum pada sesuatu…
          bab bab MEMPERSENDAKAN ISLAM tu yang aku rasa terlalu berat di tujukan ke atas siti tu..
          she still human beb! able to make mistake…
          as long as we can improve ourself in the future, its juz enof….

        • Lipstick Merah says:

          Tolong Lah Putri Bunian,

          Tutup Aurat perintah agama! Full-stop.

          Kenapa nak tegakkan benang yang basah? Kalau iya pun nak membela Dato’ Siti..jangan sampai keluar akidah!

        • SOKONG Puteri Bunian says:

          aie.. apa lagik c lipstic merah ya.. dasar jin palak manusia ko ya!!!

        • SOKONG Puteri Bunian says:

          so wut CT nak pakai ape pun. aku nak tengok kat pintu SYURGA nanti korg suma yg masok awal OK!!!!!! im not perfect but aku still pkir waras nak tegur smpai x jatuh hukum kat org. y not ko pegi jew kat media tv ala uat TV SHOW n then bagitau suma artis n manusia muslimah yg dorg bwajib pakai tudung (mmg WAJIB RITE) n wutsoeva. ko pas ke baca QUran beb?? ustaz n ustazah or mufti besar x bace GOSIP oiiii.. haaaa.. i think korg ni suma yg dok sok suci alim ni bersujud kat tikar sejadah smbil bergosip layan lappy??? hahahah.. fuck the funny lah.. aku x alim ok. that all! i like Gossiping!

        • Ex-fan says:

          Buang ajelah CT kain yg berbelit2 ada kepala tu..Tak ade maknanya!

      • Lynn says:

        aku pun x brapa berkenan tgk zarina. nurul syuhada tuh cantik.

    • nooriesz says:

      ouchh..
      nasha aziz lempang si shahir….!!
      mmg xtau lgsg tu suara nasha mase awal2 td…

    • milix says:

      nurul simple &cantik….laki baju putih tu iz kan x-oiam…..dia tu slu mmenempel kat mana2 majlis..tp lagu 1 pe pn xde….ops…jgn marah…

    • sue says:

      bang nara!!! nk req la..BOLEH X TOLONG LETAK NAME SETIAP PIX..saya ni bukan kenal sangat artiz2 ni..law takat mia zara tu..siti n yang finalis ajL kenal la..yang lain tarak kenal la~!! kusut pale jek mikir sape dorg tu~!!

  1. koko says:

    bole la

  2. afie says:

    1st…???wah…cam tak caya..

  3. Auta says:

    3rd…!!!

  4. qaseh says:

    siti nmpak slim & sgt comel bila menari :) suka ^_^

  5. lyn says:

    wah…………………………….

  6. ape2 says:

    wth zarina af???!!mia tercomel!!!!!!!!

  7. hunny says:

    miasara je cute.

  8. mia says:

    sp tampo shahir 2? meh sni ak tampo..

  9. esparanza says:

    kecik2 dah dpt pi ajl ye mia ;)

  10. whatevaaa says:

    wth zarina af???no wonder lecturer ak pggil dy zarina short!!!mia tercomel!!!!!!!!

  11. haha says:

    MIA SARA plg comel

  12. tukang sibuk says:

    keputusan xbestla

  13. beby_timah says:

    hmmm .
    hengat kan sopan , tapi ampeh .baju ketat sane sini .
    terdedah sane sini .
    yuna ??
    ouchhh .
    sangat hodoh larh itu fesyen .
    lagi suke fesyen dye masa mula2 dlu .

    p/s :: dah tau lutut uh buruk ta yah pakai mcm uh .ekkekekekke

  14. si cantek says:

    chumelnyer mia…geram sangat2..

  15. Bell says:

    Comelnya mia..Suka gaya Hafiz..Asyraf muslim hensem..Anna Rafali cantik posing mcm 2..Sume cantik2,segak2 dan ade jugak yg unik2..ihik.. :)

  16. adik mia sara paling hot….suke….

  17. tepong says:

    zarina tu pahal? cm pondan operate dh aku tgk

  18. haha says:

    pendek gile skirt zarina af..kalo pak menteri x tegur pakaian artis aritu, aku rase mesti zarina x pakai stokin transparent 2 hehe

  19. cind3r3lla says:

    ashraf muslim hensem!!

  20. akira says:

    comeynye mia….heheee

  21. bAnbAn says:

    wah!!!! comelnye miasara!! geram tgk!

  22. Oh, ye ke..? says:

    wah..sungguh xsangka nurul syuhada nurul ain ni pakai cenggini..ingatkan sopan jer..rupanya hampeh jgak minah ni…cisssssss…….

  23. haha says:

    sape yg pakai suit putih, gambar bawah tomok tu? mcm baru kua wayang lupe nak pulangkan spek 3d je gaya

  24. maisa says:

    hahaha

  25. tna says:

    hensemnya ashraf muslim

  26. as says:

    siti jugak best ………….

  27. zaza says:

    abg nara..pic ziana zain takde ke? pls upload plssssssssssssssssssssssssssss…

  28. oreo says:

    budak mia ni tak sekolah ke? gila bangun sampai malam – malam camni, muka comel2 pon nanti pendek, tumbesaran terbantut tidur lambat.

  29. A.P.I says:

    berapi betul tgk result ajl thun ni ..

  30. cikebombom says:

    comei gila budak mia ni…jeles aku kamal dukung dia

  31. jerawat says:

    trend berkemban dh kureng …2011 punyer trend ialah skirt pendek mantop…nmpk nyer pak menteri kena laa menegur cik2 n puan2 artis lg sekali

    • mys abby says:

      tu la pasal..
      artis2 ni pun terlampau bijak…
      menteri suruh jgn berkemban mmg diorang wat btul2..
      tp diorang tayang tang bawah plak..
      atas tutup bawah free…………….ntah pape..
      bijak..bijak…

    • jintan manis says:

      fesyen nampak kepala lutut or ketiak…mc pun fesyen nampak kepala lutut…yg ngiring winners pun nampak kepala lutut..adakah itu tema ajl?

  32. cikebombom says:

    fouziah & ryzal paling stylo, asyraf muslim mmg hencem, muka ustaz abiss..

    • adamhowardharrison says:

      stuju…gmbr faoziah jek yg kelas…yg len sume posing baru kuar pasar mlm.

    • jintan manis says:

      suka asyraf muslim…artis berwawasan…pengamal syifa’, ada ladang kambing, ayam kampung…kalau i belum kahwin, i tackle abis si asyraf nih…hehe…mintak2 dia pilih yg sesuai..

    • kurus says:

      foziah made it again…
      i hope she always go for fitness too..to maintain her wellness

      ((pakai itu baa–ju seksi memang up-to-date jugakkk..itu sekerat jugak baaaa-nyak cantik..tapi ingat na..itu kaki jugak mamu ..misiti kasik trim itu lemak atas lutut.. ada paham naa..?
      itu kalooo..kaki ada bengg-kok sikit..baekk kasik panjang itu sekerat jugak na..))

  33. taiko says:

    tak tulis nama.. ramai aku tak kenal

  34. mat Gosip says:

    baju Yuna macam baju angkasawati lak huhu..

  35. naddy says:

    hensemnya ashraf muslim..comel jer muka dia..
    wah~~~jtuh cnta..ha3

  36. ahli fikir says:

    handsome gile ashraf. muke budak baek abes ! hihi

  37. sengal 444 says:

    mia comeyyy……suka sgt2…

  38. marcia says:

    I love hafiz..ur voice ur style..

  39. gosipgurl_fea says:

    omg…. at >> 6 who that guy ha.. so cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! =_=

  40. xoxo says:

    nurul syuhada cantik.the garment is soo sweet

  41. -nana says:

    cantik warna bju yuna..suka..~~

  42. pening2 says:

    zarina af rupanya,,setuju yuna mmg mcm angkasawati..heeee

  43. anabobo says:

    c bju pink tu spe ea ? macam bju tido.haha

  44. eszol says:

    cis

    tkde fap-able material langsung

    mana itu michelle n her anak ikan?

    takkan pergi zass org lg?

    miasara win!!!!

  45. intan says:

    mia lg comel n sopan :)
    supposed ade dress code utk event camni….
    kalu x ramai la yg pakai bj ikut style memasing..
    obviously, nampak sgt yg artis kita x ckp duit sampai bli baju x ckp kain…kene mintak jabatan kebajikan masyarakat bg sumbabgn kpd artis yg ‘terdesak’ nie..

  46. intan says:

    mia lg comel n sopan :)
    supposed ade dress code utk event camni….
    kalu x ramai la yg pakai bj ikut style memasing..
    obviously, nampak sgt yg artis kita x ckp duit sampai bli baju x ckp kain…kene mintak jabatan kebajikan masyarakat bg sumbangn kpd artis yg ‘terdesak’ nie..

  47. haha says:

    anyway td time siti wat psembahan, last2 tu sape 2 org yg kendong siti? penari laki ke pmpuan? just asking

  48. paling comey skali pic mia sara tu..hahaha..seriously..

    belogapasajajadi.blogspot.com
    new entry : katil yang ada style.

  49. hasrulhassan says:

    Salam .. keputusan boleh diterima

  50. disebabkan boring sgt tgk ajl tahun ni, aku ttido sampai tlepas tgk game bola yg best2~~~drama king mng ajl kan? (mmg tbukti aku tido)

  51. adamhowardharrison says:

    menyampah pulak tgk si iz tu…kite ni duk kat malaysia oi….nak berfesyen pun agak2 la ikut norma2 kemanusiaan……janganla showkan ko punya ketidakseimbangan gender tu bang oi….adui..rosak2..

    • adamhowardharrison says:

      hah satu lagi comment yg aku x nampak lg sblum aku comment ni…….paling penting!!!!!!! pahal hidung kak pah kite tu tegak semacam jek dari tepi??????????menakutkan….xde lekuk langsong!!!!da mcm flower horn dowh….tok,baru masuk barang ke????x cantik la…….kalau yg dulu kan lagi sempurna…….

  52. babyami says:

    gambar ziana zain mane..dia perfom best sgt mlm tadi..walaupun da anak 4 still cantik……ni yg takde kena mengena buat pe..over lak 2, mcm dia yg bertanding pulak ngeee..

  53. bunian says:

    artis ni dah kene sound dedah atas, dedah bawah pulak.
    Kenapa budak kecik tu salu ada kat red carpet?

    aku rasa shahir kene tampar dengan nasha sbb lagu dan persembahan dia bodoh.

    kenapa anna rafali tu menang? tak leh layan tul lagu tu!

  54. eifah 84 says:

    setuju je lh..kptusan nye..bkn blh tukar pun….hanye org seni je kot..dpt..menilai..n lebih mengetahui…redha je lh…kt sebagai pminat..hanya menyokong industri muzik negara kt….pizzzzz….

  55. Fedzmy says:

    zarina af2, x caya plak tgk gambor dia…..

  56. awex says:

    yuna=lady gaga malaysia

  57. petra_dubies says:

    ZAITON SAMEON…..

  58. petra_dubies says:

    SYARIFAH ZARINA KE YANG PAKAI BAJU MCM ROBOT TU

  59. sedih says:

    agak menyedihkan sbb rmai artis wanita islam tidak bertudung….

    dunia2…

  60. sedih says:

    agak mnyedihkan sbb rmai artis wanita islam yg tdak menutup aurat…….

    dunia2….

  61. mama uti says:

    wow comelnya adik mia kita tu……cute gila lah…siapa mak bapa mia ni…

  62. CikBunga says:

    ashraf muslim jgak yg trbaekkk!!!!

    abg nara, lps ni prbnyakkan plak citer n gambar anna rafali yea…

  63. ct... says:

    cantik betul siti nurhaliza…

  64. eLvy says:

    boleh korg explain x pesal korg ckp yuna tiru lady gaga? i x nampak la comparison tu..x brapa paham sgt..hehehhe tq

    • kurus says:

      aku pon..
      aku tengok pkn yuna cam princess of gangga river cum princess of nile.. centuh..
      ada percubaan lah.. cuma kain yg hendak di pleat kt pinggang tu.. lain kali boleh gunting curi2..n sembat kt dalam.. supaya tk crumple..
      sekiranya ia diberi masa lebih lama..n dibuat lebih kemas.. sure baju dia ni lawa

  65. cikedi says:

    lelaki bertutup elok…pompuan kalo bole nak buka apa yg ada kan…

  66. ain says:

    fesen short skirt kot skang

  67. Karl says:

    haha…setuju x kalo aku cakap si Sahri tu dah macam Samo Hung pelakon HK tuh?

  68. jane says:

    FAUZIAH GHAUS ….PALING CLASS & STYLO…
    SITI…walaupon baju tak terdedah tapi baju tak pernah cantik & class walaupon byk duit….tudung kepala hmm dah tak larat nak komen…
    YUNA…tak minat fesyen dia sentiasa serabut & serabai
    ZARINA….panty hose tu ada line tercarik ke dik….
    JESLINA…macam baju tido…kalau ada potongan sikit mungkin boleh diterima
    SAPE TAH ….yg pakai baju gold ala2 leather tu…tak menarik langsung…
    DYNAS…baju ala2 cake layer…too pale mungkin akan cantik kalau black in colour
    TV3 GIRL….straight from the office ke…tak sempat salin baju…..
    ZAKIAH ANAS….baju tu pakai kat umah bukan utk function……

  69. skyjuice says:

    sudah adat pertandingan ada menang ada kalah..terimalah dgn hati terbuka..ana raffali menang sbb hakim rasa dia layak…xperlu nk protes la kan

  70. anieziesai says:

    aku xmo komen pape pasal tudong ct….sbb…aku rse…kite pn..xsempurne..so..tu hal die ngn Allah…
    papepn…persembahan ct..best sgt…!!!!sore die xpenah berubah..dr dlu..smpi skg…sedap je dgr…

    • Mizz Diera says:

      kalau ct bwat salah sume bwat2 x nampak.. cube kalau artis lain..??

      • joyah says:

        betul2…knp mesti siti jer, tak boleh komen langsung…asyik2 suh doakan…biarla dia…

        then, ckp mcm tu utk org lain jugakla…jgn macik tu jerk…

  71. OWH says:

    eh . apehal iz oiam pon ade melekat kat cni ? spek alien tuh bape kali dah pakai . menyampah plak tgk

  72. zieza says:

    tahniah Hafiz menang kategori vocal terbaik & tempt ke-3…suara Hafiz sangat memukau wlaupun menyanyi secara live..

  73. Queen Cobra says:

    Nurul & Azura nice simple jer. zarina, kalau miniskirt u tu cutting dier mcm payung, longgar sikitt & labuh sampai atas lutut tu baru matching u punya baju & stocking hitam… Miniskirt ketat tu spoil btl!!… Saril plak rambut tu kena tukar. Rambut terpajak lagi sesuai… Tomok ni i rasa dia memang tak boleh tukar pesen rambut dpn dia psl kening tinggi kot.

  74. ME says:

    plg aku suka persembahan ziana zain,masih hebat…erm,tp apehal TV3 punya quality gambar teruk gila,cm pakai camera tahun 1980an, teruk dowh,kata stesyen tv plg hebat kt malaysia tp quality gamba malu la nk kata…

  75. Aidan says:

    Ish , Sahri tu ape pasal la pakai cenggitu .
    Macam baju sponsor je , besar gedabak .

  76. lollipop says:

    tahniah ana rafali..padan muke yuna xmng,sore sumbang mambang…

  77. zettyhumaira says:

    hmm… industri hiburan tnh air dah semakin meluas. dr bnyk2 gmbr yg ada tu, ade lah 2 3 kerat yg aku kenal.. yg lain hampeh… ntah sape2 ntah…

  78. Didi says:

    Apalaa,tu bukan zarina af. Tu kan sharifah zarina. Ada mata ke??

  79. zettyhumaira says:

    yg dgn zarina tu, sahri AF1 ke?? hampeh.. aku mati2 ingat apek dr hong kong….!!!!!
    apesal lah teruk sgt fenyen dia.. baju main tangkap muat je. dgn fesyen rambut dia.. lah… aku x kenal btl tadi….

  80. lala says:

    didi…..zarina af pun ader..sharifah zarina pun ader..ko tu yg ader mate ker x…rabun ker buta ko..yg skirt pendek tu zarina..yg dress gold tu sh. zarina…dol

  81. lala says:

    didi…..zarina af pun ader..sharifah zarina pun ader..ko tu yg ader mate ker x…rabun ker buta ko..yg skirt pendek tu zarina..yg dress gold tu sh. zarina…

  82. villa says:

    bang nara:aku nk cadanglah mia sara tuk jd cover story kt bn..hehe

  83. chidori says:

    nurul syuhada simple, cute dan niceee.. i loike.. :D hehe..

  84. Reena says:

    Nurul shuhada – simple & sweet, miasara – seperti biasa, comel gilos, zarina af – mende tu..skirt pendek tak hengat, baju ct yg maroon tu cam ala2 gaun scha..pe pun..ske candid pix nasha..cute.

  85. marshmallow says:

    apasal terruk sgt dressing zarina?? mcm hooker.. ooopsss..

  86. missie says:

    lawanye shera!!!

    aku pelik la dgn dato siti ni. pakai ke tak tdung sbnrnye? makin lame makin kblkg je aku tgk tdungnye tu

  87. peminatasyrafmuslim says:

    wahh…asyraf muslim tserlah kekacakkan beliau dgn snyuman yg menawan..absoluetly,my taste!!

  88. tipahtepuh says:

    mmg zaman skrg fesyennn atas lutut kerw????

  89. cottonbud says:

    whats the purpose wearing legging with mini skirt/short gown? nak cover kaki ker? baik tak payah gune. sama jerrr~

  90. cuttonbud says:

    whats the purpose wearing legging with mini skirt/short gown? nak cover kaki ker? baik tak payah gune. sama jerrr~

    • silentgirl says:

      kaki die byk bulu n xsmpat nk shave..or kaki die byk kudis..hihihi! but i think, its a trend pairing a legging with mini skirt..

  91. silentgirl says:

    1) nurul ain- sweet but x sangka pkai skirt gak die ni.
    2) fouziah- dem! i love her shuz…
    3) zakiah-wekkk…
    4) akak pkai telekung ke tu?
    5) comel..xtau name die
    6) tgk die rase nk kate cm pinochio..heheh.
    7) xtau sape..
    8) zarina- futuristic nye gaun die..
    9) hafiz-smart.
    10)zarina muke cma kucing gatal..makin sexy la plak minah kg ni..sahri cm fei chai..
    11) xknal..
    12) comel
    13) dynaz ni sweet la
    14) tu tdung ke kain lebihan jait baju?
    15) nasha eh? tp persembahan mamat ni bosan gle..ade puisi2 sajak2..cm xsuai dgn zaman skang ni..lain la dlu2 tyme zaman kgemilangan innuendo ke indigo ke…yg ade ckp2 mase nnyi..
    16) hujan- xsuke..sori.
    17) tomok-aku myampah tgk rmbut mlepet die ni…tp rmbut die mase newboyz dlu pon aku xske..hahah…cmne?but now btter kot.
    18) terminator mane plak ni…
    19) ….
    20) kak jeton ke?

  92. 1st time says:

    boley tak lain kali letak pic letak skali caption nama org dlm pic tu. kdg2 x kenal r artis tu. nama tak segah mana, seksi mengalahkan apa… btw,thanx upload… dynaz cantik… miasara comel…..

  93. LadyD says:

    ustaz amirul………!!!!!!!!!!!!!