Written by AbangNara | June 2nd, 2010

gambar seksi camelia

Mungkin sebab pose gambar-gambar ini yang menyebabkan Dato XXX tergoda dan terus menikahi Camelia. Kalau kami pun pun confirm tergoda jiwa dan raga. Memang pose yang cantik, menarik dan menawan dari Camelia. 5 bintang dari kami untuk Camelia.

Lagi gambar pose memikat Camelia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada MediaMalaya.

P.S: Busuknya jalan nie!!!

gambar seksi camelia

gambar seksi camelia

gambar seksi camelia

gambar seksi camelia

72 responses to (GAMBAR)Pose Camelia Yang Memikat Hati Suaminya Yang Bergelar Dato’

  1. ATEEQ says:

    errr.. aku first ke? hehe..
    memang seksi gile si camelia ni.. posing x hengat aurat.. huhu

  2. insafla says:

    sexy x hingat dik nun sorg ni…patot anta kat israel je….

  3. zalina says:

    sianlah artis malaysia nie.. masing2 banyak duit.. pki barang mahal2… tapi nak beli baju pun tak mampu…
    dah tu amik pic dan tunjuk kat org… aduyai.. agaknya camne nak sedo kan diaorg nie kan??

  4. HAIRAN says:

    AKU XHERAN PUN PIC MCM NI…. KO TGK SNDRI LA BLOG BN NI PUN…IKLAN KAT TEPI NTAH PAPE…. ARTIS SEXY DIKUTUK…IKLAN SEXY?? HMMMMM….BOSAN

  5. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    ahaks..pose mngusik jiwa…

  6. ATEEQ says:

    ntah.. sekarang ni banyak iklan yang seksi.. bila dah jd kes zina, buang anak nak slahkan sape? kita jg salah….

  7. Miss_hujaN says:

    Besarrr dosa..Kah3x


    Sent on a phone using T9space.com

  8. xcantik mane pon kamelia ni…seksi je lebih…

  9. miey_baby says:

    “bang nara…jangan la cakap mimi cam ni.mimi kan model fofular.mst la seksi2.yang penting mimi tahu apa mimi buat”.blh blahhhhhh.manusia xingat akhirat

  10. ATEEQ says:

    NI LA DATUK.. NAK YANG SEKSI N MENAWAN JE.. HAMPEHHHH

  11. anonymous says:

    Body mcm rangka ayam goreng aje. tak de yang special pun…

    • tira says:

      mana ada rangka? takde pun nampak tulang2 terkeluar macam org anaroksik ? baik kurus drpd gemuk perut buncit ewwwwww yucks!! slim is the way to go!

      • hawaiian says:

        hahaha..gaduh lak…tp mmg kurus la minah nie…tits pun xnmpk..hahaa…ape yg sedap dato dapt die nie pun den xtau ar…hahaha~

  12. farapink says:

    yg gamba last xhingat!! arrr… haha..

  13. SIOT says:

    X STIM PUN BUAH BETIK DIA KECIK JE
    CAM NASIK LEMAK 20 SEN

  14. okay ah says:

    not bad ar…
    tapi plain jer.
    :D
    tak besh nak pegang.

  15. Erin says:

    mcm amik gambar syok sendiri je…

  16. Okbeb says:

    ini macam dah baju dan posing utk buat citer lucah jerr

  17. cameliateruk says:

    arap muka je cantikk… tp otak kecikkkk… xde ilmu lansung, baik dunia or akhirat…

  18. amy says:

    panas sehhhhhhh…
    cantik ko camelia…

  19. dak qis says:

    hem dia amik gambar untuk ape ni ek? takan buat elbum kot? ni macam gambar anal sex je????

  20. sarahQ says:

    sapa punya kaki berketuat kat 2nd pic tuh..ceh!
    sat lg ada laa buat stetmen ..gambar2 koleksi peribadi..ceh! lagi skali

  21. baby says:

    Mcm gambar orang gila jak…bukak sana bukak sini..hampeh tul..

  22. tororo says:

    dah mcm gambar pompuan sun……. badget lawa la… tapi hampeh..

  23. kay says:

    oit..janganla kutuk keji camelia nii…dia ada sebab buat semua ni..
    Gambar tu diambik sebagai tanda protes terhadap kekejaman rejim zionis..dia kata posing yang dia buat tu sebagai simbol rakyat Palestin yang terkurung dan teraniaya..
    Apa yang termampu,dia akan perjuangkan palestin melalui karya-karya dan lagu dia..Haa..tu pasal la dia letak gitar..

    • kurus says:

      simbolik palestin ker? atau simbolik arena seni disekat dan tersekat oleh politik seni? adeh

    • dak qis says:

      banyak lagi benda yang dia leh buat lah!!! ni bukan tolong ni tapi buat dosa lagi ada!! memalukan orang islam! macam ni ke nk tlg org islam?

      • pizza says:

        Buat untuk bantu Palestin? Gila apa? Jgn nak jadikan Palestin sbg alasan, sebenarnya nak memuaskan keinginan nafsu bergambar sesual. Apa yang fisabilillah Palestin dapat dgn gambar erotik mcm ni? Sedekah spender baru lg bagus, dpt gak menambah keselesaan diri derang walaupun sekelumit cuma.

        • hawaiian says:

          lar wat tok protes israel ke?kalo palestin tgk lg meraung dorg..ngis2 teresak2..ade ke ptot wat aksi cmnie..cam syok n stim je menggeliat2 kat carpet tu…hahaa..xpro lgsung…wat la pakai cmpang cmping pas2 tnjuk muke protes…tnjuk muke bengis tp sedih…ape arrr…aku slalu gak wat photo shoot xpena lak wat aksi cmnie semate2 nk protes israel..hahaa…sian btol camelia nie….sadisss..

  24. bawahlicin says:

    tak best pun..kalau kak rozita che wan yg buat barulah sedaap

  25. goywatanage says:

    bagaikan jalang di ranjang…tahniah camelia meramaikan lagi ahli2 neraka

  26. jay ai says:

    macam pompuan kat lorong2 jalanan je…

  27. sakuramalam says:

    seksi je lebih… bakat nyanyi hampeh… ke laut… pas dah jadi bini orang… tutup2 le sikit apa yang patut

  28. syasya says:

    kesian.. dato’ mane yg gatal tu.. entah2 dato’ tu nak rase je tak? lepas dah dpt… selamat tinggal lah… tgk la nanti…

    • acquagirlz says:

      dato tu nak rasa ape bkn nya anak dara lagi, bekas org lain dah, lain la gebu cm ayu raudah ker….diana danielle tau lisa surihani..baru terangkat

  29. ape ni? says:

    seb bek kurus..xnmpak ape..kalu jenis yg berisi..maut…

  30. cili says:

    jalang ke haper niii!

  31. semut says:

    xde la sexy sgt…badan kurus kering jer aku tengok!!! uwekkk..tak selera!! sup tulang jer!

  32. kurus says:

    helo… saper pangey haku ni..

  33. joe says:

    dah mcm pornstar pun ada.

    • zassss says:

      mimi jadi pornstar besh gaks neh.
      Skrg pom dah nampak ciri2 pornstar.
      esok2 telanjang lar neh.
      :D

  34. acquagirlz says:

    alah bkn cantik mana pn, mekeup jek lbh cuba klu x pkai x jgk,breast pn kecik nak pakai bj cm tu, lain la body lentik mantap cam beyonce layan gak

  35. velasrizal says:

    iskh..iskh..iskh..jgn jadi maria ozawa dah la..

    Sedap Ke Anjing Salai ?

  36. PASCUAL says:

    xdala sexy mana pun.leper je.cm harapkan bra.mcm budak darjah 6 punya je.xselera.lain la kalo rozita che wan ke br la syiooooooook…

  37. cik kak guna tawas says:

    kenapa ketiak dia hitam? cuba tengok gambar pertama tu..

  38. apple says:

    cantik dunia..akhirat nnti paling hodoh…huhuhu…
    insaf la kwn2..sebelum tlambat…

  39. karut says:

    Aku musykil sesangat ni! Apa keje dia yang sebenarnya? Nak kata menyanyi- album dah lama tak kuar, konsert tak ada, buat show pun tak ada…jadi apa sebab dia femes walaupun TAK ADA APA2?

  40. mcm mane die boleh dipanggil wanita tercantik kat malaysia ni???kalau lisa surihani tu lainla

  41. amelin says:

    cool pic by camelia..i love her

  42. Reena says:

    Camelia..ko akan lebih cantek kalo tak pose cenggitu..

  43. manusia says:

    asal x bogel je?? dh teringin sgt nk menayang body tu kan… SEBAB MANUSIA MACAM NI DAH XDE PERASAAN MALU.. (malu tu sebahagian drpda iman)

  44. zul_ypvs says:

    datin umno dia nie..sosial..

  45. melayu hebat says:

    bukan kata datuk ja..aku pn meleleh n geram tengok dia cm ni..apatah lagi klu berbogel..

  46. Legalsounds says:

    We are a group of volunteers and starting a new project in our neighborhood. Your post provided us with valuable information to work on|.You have done an impressive job!

  47. mizhan says:

    inilah wanita yg pernah kujadikan idola kerana kecantikannya…..namun sungguh luluh hatiku kerana inilah perangainya xsetanding dgn keindahan wajahnya kurniaan allah taala……………………..mari kita semua menginsafi kejadian kita bernama manusia….hidup hanya sementara…dunia hanya pinjaman,mungkin esok lusa thenti nadi kita,maka bersoal jawablah kita di alam saNa….MARABBUKA?

  48. Phil says:

    cfnb Phil Cannella?