Written by AbangNara | April 12th, 2011

gambar kahwin usop wilcha

Amik kau. Cun melecun bini Usop Wilcha. Untuk pengetahuan, isteri Usop Wilcha, Noorafiza Abdul Aziz baru berusia 28 tahun. Hasil perkahwinan mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki, Syed Caliph Umar yang kini berusia 8 bulan. Dan Usop Wilcha ini bukan calang-calang orangnya. Dengar cerita dia memegang jawatan yang tinggi di sebuah syarikat besar Malaysia. Kagum kan?

gambar kahwin usop wilcha

Jangan lupa nantikan filem terbaru Usop Wilcha yang bertajuk Husin, Mon dan Jin Pakai Toncit. Pasti meletup macam cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah. Tak sabar nak tengok lakonan mantap si Usop ini. Rasa-rasanya boleh ke Usop Wilcha menang ABPBH2011 nanti?

66 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Usop Wilcha Suatu Ketika Dahulu

  1. DinDa says:

    Miss Communication……..

    0
    0
    • gilo says:

      kite bakor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
      • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        pasni artis komedi popular mesti usop dicalonkan kat abp…. he3… dag glamer bebenor dia ni skarang….

        0
        0
    • sue says:

      skunk org uma die da pakai tudung..amat manis rupe beliau pakai hijab…

      sile cari pix org uma die yg latez yer wahai nara!!! updatez sket la nara..xkan bulat2 nak sauk dari bloq org lain?!!! cemuih la law gni….

      0
      0
      • aku tau malu says:

        betui tu,bini dia dh pakai tudung lawa tau..boh lah gamabr paling baru bang nara oii..sama cantik sama padan tau depa ni..cheq sukalahhhhh..

        0
        0
      • secret says:

        hahah… rasenya pesanan ni sesuai untuk semua kot. huhu sebab tulah pentingnya PAPARAZI untuk dapatkan gambar yg ori.heheh pernah jd paparazi terlebih sudah. sampai kena tarik ngan penganjor.fuuuhhhhh. tapi gambar superb! suma org cari yawww………..HAHAH bangga di situ. baru la aku paham, nape walaupun jd paparazi kerja berisiko tinggi. tp stil ade jugak org nak.haha jawapan daripada bekas paparazi kampus ipta..tut….(nama ipt dirahsiakan). nama i kan secret yawww..huhu…. ha…jawapannya yg pasti ialah KEPUASAN TAHAP MAXIMUM!! heheh
        Surat Terakhir si mati Bunuh Diri. Ada orang tanya.

        0
        0
  2. nosa_jaybee says:

    cntik wife die.. u are great bang ucop! chaiyokkk! soley~soley

    0
    0
  3. TREX says:

    perrghhh…lawa..

    0
    0
    • jabun says:

      haha..haibat!

      mantap giler bini dia ..ada ank plak tu

      aihh..power abe ucop kita ni..

      trex welcome back to the club!

      0
      0
  4. attention says:

    cun gila kau bini dia, ni 1st wedding usop ker?
    mcm x cayer jer. tp betul usop ni pengurus kt syarikat swasta klu x clap. bkn calang2 org ni,

    p/s : itulah pentingnya english educationnnn……hihi

    0
    0
  5. mai says:

    cantik2

    0
    0
  6. yeeN says:

    so cwit !! i like !!

    0
    0
  7. attention says:

    konpom filem jin pakai toncit tu box opis nti sbb org dh kenal watak usop wilcha….

    dulu sam jd popular pn sbb adnan sempit, so ramai org bajet cter ngangkung tu best, tu yg meletop, pdhl x best pn cter antu buduh tu, adnan sempit best la jugak.
    tp best lg antu kak limah…hahahahahah

    0
    0
  8. miss j says:

    bkn da ade ke entry ni before this..

    0
    0
    • cm says:

      mmg ade, tp bkn kt sini.. kat jiran sebelah (OhBulan)
      dh tu bg nara x edit lak tu cerita lama abp…hmmm

      0
      0
  9. Sinar R says:

    macam pernah tengok entry ini… tapi dimana ya….

    0
    0
  10. zimbo says:

    pagi tadi dalam berita radio sinar. ada sebut mamat khalid nak buat lagi satu filem lepas jin toncit tu. tajuk dia: Usop Wilcha dengan Werewolf dari Bangladesh…
    huhuu…

    0
    0
  11. Jiji says:

    wewwwwwwwwittttt..siap pakai sunshades lagi!! :D

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    0
    0
  12. Anabobo says:

    Abg ipr aku pnh jmpe dia.
    Nmpk je lmbut,tp serius sbnrnya,n ushwan mybe ..kt syrkt apa tah..
    Mcm org korporat gitu..
    Jgn pndg sblh mata..hahaa..

    Kita bakkooorrrr !

    0
    0
  13. SHA says:

    selain hantu kak limah, ucop ni blakon dalam zombie kg pisang gak.. kat ZKP pon die best gak…patutla nampak educated jer die ni, rupenye org’ada-ada’…bini nye pon lawa kan..all the best usop wilcha-soleil-soleil…

    0
    0
  14. anne says:

    mmm….kua lagi gamba simpanan ko fauzana oi. huahaha…kredit la utk ko. usop ni keje kat tanjung offshore la.

    0
    0
  15. setengah tiang says:

    pada pendapat aku ler .. ucop ni sekojap jer femesnya .Dia bukannya muda lagi …

    0
    0
  16. putri says:

    dia keje pengurus komunikasi korporat kalu x silap aku aku kat sykt myk..statement ni aku penah baca kat 1 website ni,lupa dah nama dia..

    0
    0
  17. iyaks.... says:

    oit nara..mcm penah jer tgk entry ni..ciplak ke nara oi!!!

    0
    0
  18. tonggas says:

    Pernah tengok kenduri family dia di K.Kangsar.. mmg keturunan syed/sharifah betul.. sbb muke family dia mmg putih melepak mcm org arab yg cerah, pakistan yg cerah, mcm mat salleh pun ade.. family pun jenis berjaya-jaya gak.. dia yg nampak serious, jadi mcm terkejut tgk dia berlakon dlm zombi kampung pisang..

    0
    0
  19. ariel peterpingpong says:

    ni la professional .. tegas di tempat kerja , lawak bila wataknya seorg pelawak.. all the best shy8

    0
    0
  20. ekeeke says:

    dalam man laksa dia blakon gak..time pementasan part last tu…tapi kejap ja watak dia…pakai baju warna hijau

    0
    0
    • pija says:

      betul.kalau sapa peminat filem mamat khalid mesti tahu ucop ni selalu ada dlm filem dia

      0
      0
  21. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu jugak bini cek usop ni..minah jambu suka tengok muka dia very the cantek and the sweet………

    0
    0
  22. dak_degil says:

    secara azalinye die ni bukan la lelaki lembut mcm cite zombie kg pisang dgn HKBK kan…cantik bini die..

    jom la tgk gambar anak serina redzuan yang comel giler ni…

    http://www.kepalabatupunyedegil.com/2011/04/gambar-anak-serina-datuk-chef-wan.html

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      betol dak degil anak nye serina comel……laki mat saleh katekannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn he he he lov u serina…….

      0
      0
  23. Amier says:

    Baiklah Pak Syed, jagalah baik-baik keluarga kamu dan nama baik keturunan kamu yang berhubung dengan Nabi Muhammad.

    0
    0
  24. Belimbing buluh says:

    inilah antara ciri2 artis yg leh dijadikan idola wpun jd pelakon tp berjaya dlm kerje tetapnya. Usop mmang pelakon yg berbakat besar. Suuuuuukkkaaaa sgt bila dia sebut “kito bakor2 aje”…… Tp prlu ingat bila ada orng dah suka kite akan ade gak yang x suke pd kita.Jngn peduli…kita kena tetap jadi diri kita. Good luck.

    0
    0
  25. lelakihensem says:

    x clap aku die manager kat oil n gas company.petronas ke tanjung offshore.tapi abang die,lecturer kat utp.no wonder,siblings bijak.

    0
    0
  26. ealiff says:

    kebetulan aritu i tgk program FUHH…ke aper ntah namanyer…pengacaranyer awal…diorg jemput usop wilcha nih….nama dia syed asri…manager di tanjung offshore n suprisenyer dia bapak sedara scha…(kununnyer awal pun br tau time tu)….dia pakai wilcha tu coz…masa mamat khalid offer dia berlakon…dia baru jer wat pembedahan jantung….so…tu yg watak dia pakai wilcha ….tp mmg kelako lah dia nih….

    0
    0
  27. kaklimah zomba says:

    minggu lps aku dh baca entri ni kat ohbulan. kira dah basi seminggu laa cite ni. ape cerr ni nara. up la gambo baru usop ngan famili die. baru klazzzzzz gtu weyh….

    0
    0
  28. dr polis says:

    Ucop ni PENGARAH KOMUNIKASI TANJUNG OFFSHORE SDN BHD…

    de kuar kosmo last week…..MANTAP !!

    0
    0
  29. khairul says:

    wahhh keje tanjung offshore beb…tanjung offshore mempunyai kekayaan yg maksima….waa…ramai kwn2 aku yg tringin nak keje kat tanjung offshore…..abg wilcha tlg adjust..huhu..masyukk…..ahah aku pnh tgk sdra mara dia mmg putih2 melepak..ktrunan syed biasalah arab..mmg putih2..no wonder..tp knp scha alyahya tak mcm arab ek..mcm cina…looks like marion counter…huhu…mcm bunga lestari pon da gaya..nberuntung ko awal..

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      khairul….tanjung offshore tu kt mana? kt sebelah baka batu ke?? tolong jawab pertanyaan minah jambu ni ye……..lov u……..

      0
      0
  30. aran says:

    usop wilcha ni manager aku la kat syarikat perkapalan..Tanjung PLC

    0
    0
  31. IdaShazana says:

    sukeeee….tgk diorang shooting jin toncet kat kampung feb hari tu. frendly & senyum yang sampai ke telinga. senyum yg ikhlas, bukan dibuat2. all d best usop

    0
    0
  32. littlemia says:

    lor kat tanjung kapal ker…..baru submit resume kat TPCE last week..haha kena antor balik la kat TKS lak..hahahaha nak jmpa usop punya pasal..hahaha

    0
    0
  33. slm… Kat FB dh ada mcm2 isu pasal usop wilcha…. ada yg kata shy8 mcm2. Tp rasanya, peminat2 ni tlg la jgn obses sgt. Agree dgn Shy8 masa interview dgn Hot.fm tu… Sy rasa pun, dia ada hak utk protect kerjaya dia baik sbg org korporat ataupun sbg penghibur. Ni dia baru nk naik, mcm2 dah org wat ‘on behalf’ dia…

    0
    0
  34. lolyat gang says:

    fulamak
    bergetah beb bini dia

    0
    0
  35. Bull says:

    Nasib baiklah saya dulu peminat Shy8 yang lagu beliau dijadikan lagu tema Anti Dadah..Ingat tak zaman hujung2 remaja dulu? Tahun 1996..

    Sekarang beliau kembali! Rezeki beliau..Syabas Abang Shy8!!!

    0
    0
  36. mawar merah says:

    anak die comel lote….cute

    0
    0
  37. baby says:

    itu yg penting english education. alhamduillah kita ada org seni yg educated sperti Mr Bean berlakon cerita selengah tapi in real life professor. like the dailog “sape yg setuju bakar rumah kak limah angkat tangan mcm saya” & kat ABPBH2010 pun best wen semua ikut serta angakat tangan mcm usop

    0
    0
  38. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu jugak bini bang ucop ni cute muka dia……boleh minah jambu tanye masa bang usop kawin ni umor bang usop brape ar? bang nara tau tak? cayang bang naraaaaaaaaaa bang nara olso cute…….

    0
    0
  39. adih says:

    minat usop sejak zombie kampung pisang lagi. ada beberapa drama tv dia berlakon, watak serius….tp tetap adore watak gaya HKLBR jugak….

    0
    0