Written by AbangNara | December 17th, 2010

marion kawin

Inilah sekeping gambar perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasarudin yang telah dihantar oleh pembaca kami. Kedua-dua mempelai nampak seperti pinang dibelah dua. Cantik berbaju putih. Rasanya ini gambar selepas majlis pernikahan mereka. Nantikan lagi gambar-gambar perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasaruddin. Kalau ada boleh hantar kepada kami di borakartis@gmail.com

P.S: Wrong timing la polis nie.

Update: 8 lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasarudin dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada RotiKaya.

gambar kawin sm nasarudin

marion kawin

marion kawin

marion kawin

marion kawin

marion kawin

marion kawin

marion kawin

Baca Yang Ini Pulak:-

388 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Marion Caunter Dan SM Nasarudin

  1. BlackBerry00 says:

    taniah laaaa…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 13
    • eliz says:

      tahniah!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
    • 3H says:

      bla marion pakai mcm ni, dia nmpk tggi..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
    • mamanyabudi says:

      pengantin biasa2 jer….tapi suasananya mmg sedap mata memandang…suka sgt bunga2 rose putih….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 5
    • milix says:

      cantiknye pelaminnn

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 8
    • gilo says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 31
    • milix says:

      tahniah…cantik gile pelamin die…tp agk2 klu SM xkaye nk ke fmly marion bermenantukan org xseagama ngn dorng

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 3
      • selipar jepun says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 20
        • sape2 jew laaa says:

          looo..biar laaa..da die keje ngan E!News.. tentu2 laaa die nk E!News yg kuakan cite die…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • lala says:

      tahniah…tp kan…mcm ad azlan iskandar lah…betul ke?

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • inalina says:

      canteknye pelamin diorang, mst mhl gila

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/keringnya-tasik-galilee-turunnya-nabi.html says:

      syukurlaa…moga melahirkan zuriat yg dapat menyumbang pd agama n negara..amiiiinnnn!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  2. ez0ra says:

    bg aku biasa je.. tak de seri pengantin langsung aku tgk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 39
    • aku says:

      okla tu da kawen dr wat maksiat..and biala si mamat ni bimbing bini dia..yg dosa dia kalu salah bimbing..lagi satu,marion pkai baju ni cantik per..xterdedah..xmcm setengah artis yg bajunya akad nikah tp jarang..apapun da terjadi let them happy together..dosa masing2..kubur pon masing2..xpayah jadik haterz yg melampau..da allah temukan jodoh drg mcm tu..aku xsokong sape2 pon..coz they all not my fav..but let it be

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 12
      • ez0ra says:

        @aku, ai just ckp x de seri pengantin je… pasal bnda2 lain biarlah org lain comment..
        cuma nak tekankan disini, biasa je je make up dia.. tak menyerlah sgt… Aura pengantin tue tak de.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 21
        • et says:

          cantek je aku tgk..ayu je aku tgk marion ni..pengantin laki pon berseri2..jeles arr tu

          Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 16
        • Jackal says:

          Aku setuju. Memang pengantin pompuan macam takde seri pun. Harap baju je lawa…

          Mak aku pernah cakap, kalau takde seri, maknanya dah tak dara..dara lagu ke Marion ni?????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 29
        • ez0ra says:

          @et tak de maknanya aku nak jelous…
          tlg lah. sikit p0n x de perasaan jelous.
          mmglah marion tue cntik tp tak de seri pengantin atau dalam bahasa yang senang utk ko tak de aura..
          macam make up biasa2 je..
          klu tak tau beza aura pengantin dgn make up biasa tnya.
          jgn sest jln pulak…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
        • et says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 26
        • biu says:

          hahaha..et kau ni xfaham kot apa maksud tak ada seri pengantin.2lah sebelum nak comment 2 kau selidik dulu.xda maknanya nak jeles dgn dia org ni kot.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 8
        • mira says:

          et u maybe bkn org malay.. sndiri blh nmpk kot x seri.. biasa je aku tgk.. maybe makandam dia tak pndai nak ksi seri.. bkn smua mak andam blh naikkan seri. and one more thing tak de makna ktaorg smua nak jelous kat dia, klu u tak de tau aper itu seri mai aku ajr.. FOC.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
        • Nura Ramly says:

          aura boleh rasa ke kalau tgk gambar je? tak taulah pulak, rasanya aura tu boleh rasa kalau ada kat majlis tu…suasana tu..tapi maybe dari dlm gambar pon leh rasa kot mcm ezora kata tu….btw, baguslah dia mekap biasa biasa je, taklah tebal sekati make up dia. natural…kang mekap vouge2 sgt kang org kutuk make up tak lawa lah, sekati teballah tak pon sbb nasir kaya tu yang habis borong semua make up nak bg nampak cantik…ok je tu…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 9
        • abarage says:

          habis tu ko nak make up mcm mana ezora? make up dia very nice n simple..xkan nak make up mcm pengantin mlayu yg suka make up bdak tebal 10 inchi n bulu mata tebal mcm unta…mst kalo ko kawen ko nak stok make up tebal2.kampung sgtla.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 12
        • et says:

          aar..nice je kan makeup dia….nnti ezora ko kawen letakla makeup seinci kang kalo tak orang akan cakap ko takde seri lak…sbb slalu tgk marion kt tv makeup dia tebal gak ngan lipstick merah..kali ni simple n lembut je aku tengok..

          p/s: Kengkadang kalo letih tak cukup tido or malam tu menangis tak hengat pon muka leh takde seri pagi nya..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
        • addy says:

          aku tgk ok je
          org kita ni banyaklah songeh
          serilah apa lah
          biasa klu kita nampak “seri” tukan
          kat yg muka mak andam solek mcm badut sarkas
          bile mak andam solek nipis
          mulalah takde serilah, takde dara lah bla bla bla
          nenek2 kawen klu mekap tebal2 pun ada seri tau
          nenek ada dara ke?
          toksahlah persoal seri2 orang
          cermin tgk, muka sendiri ada seri tak?
          mata org lain-lain… tp aku tgk tetap ada seri
          malah cantik dan lembutnya wajah dia
          tahniah
          moga kekal slamanya

          Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 9
        • MuJE says:

          aku tengok cantik jer

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/keringnya-tasik-galilee-turunnya-nabi.html says:

          ko nie..pandai je kate org tu xder seri..come on laa..berseri je aku nampak..cantikla tu..natural beauty…
          sapa sokongg?????!!!

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • ros says:

        nk tergelak baca “biala si mamat ni bimbing bini dia” }hahaha! biar betol!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • Fiza says:

      abang Nasa, SM Faisal x hadir time ni.. skrg dia dah gi Jepun.. atas urusan kerja katanya.. tp paham2 je lah.. bukan urusan kerja sgt pun,dia mmg x nak hadir..abg dia mmg x suka langsung dgn si Marion nih.. dari dulu lagi..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 1
  3. adriana lima says:

    tahniah marion! nanti tgk jer kat E! news asia..mesti ada liputan punya…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  4. aku glemer says:

    dah sunat ke blom pompuan ni?… damn!! she’s a gold digger!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 48 Thumb down 40
    • Belinda says:

      Sunat? Apsal lak dia nak disunatkan? Dia kan perempuan yg memeluk Islam. Dah besar tua bangka camtu wat apa nak disunatkan pulak, bukannya wajib pun.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
    • iza says:

      gold digger??? js because jodoh die dgn org kaya kau kata die gold digger?
      jgn timbulkan fitnah, tgk marion tu keje sana sini pn tau she must be making good money. die bukan taraf malaysia je, dah all over asia. jgn lah fikir sempit sgt weh.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 8
      • Belinda says:

        Betul tu Iza..mereka bercinta dah lama sejak dari college kan. Marion tu kerja keras utk diri dia sama macam Datin Tiara Jacqeulina Abdullah, Louisa Chong Abdullah, Datin Wendy Wong Abdullah, Datuk Siti Nurhaliza, . Yg betul2 ‘lying comfortably on someone’s couch’ ni macam Zizie Ezzette, Mas Anizan, Ziela Jalil, Zahida Rafik, Normala Shamsuddin, adik kembar Ekin tu. Mereka bukak bisnes pun sebab pakai duit suami. Ashame on them!!! Ni baru real gold digger…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 12
        • Belinda says:

          Tu sebab bagi aku sapa pun Marion tu, aku tak rasa dia kawin ngan SM semata-mata kerana duit. Kira dia lebih beruntung dari Zizie sebab SM lebih muda dan kaya-raya sedangkan laki Zizie tua tapi kaya-raya gak. Dia kerja ngan E! tu mmg gaji bukan calang2. Tiara cerai ngan arwah Hani mungkin ada sebab, Tiara tu kepala bisnes dari dulu lagi. Some men like working women…

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • dell says:

          sapa ckp ziela jalil bersenang lenang? dia susah payah dok direct drama sejak suami dia meninggal. jgn tuduh sembarangan kalau tak tau cerita sebenar

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • Belinda says:

          Ziela senang-lenang masa zaman dia kawin ngan laki dia, ni suami dia dah takde memanglah cerita nya jadi lain. Dah takde couch utk selesa berbaring, tapi kesian kan sebab anak2 dia masih kecil lagi.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • addy says:

        tulah org kita
        pantang pompuan kawen laki kaya
        o laki kawen pompuan kaya
        terus cop macam2
        mcmlah pompuan / laki “miskin” tu takde harta
        kerja sampai E! takkan gaji sama keje dengan tv malaysia
        mestilah bayar lumayan
        marion tu keje kuat
        tp tang komen belinda artis2 yg lying comfortably on someone’s couch tu pun tak elok. mana kita tau? diorg mmg ada simpanan sendiri & cuma laki diorg tambah2 o rezeki diorg pas kawen (terus kita anggap tu duit laki diorg, sian diorg…)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • Belinda says:

          Well Addy, Mas Anizan masa kawin baru aje poplar, sekali dia terima pinangan, terus dapat keta mewah 2 bijik banglo sebijik, production house. Banyaknya duit utk dapat semua tu dgn hanya setahun jadi pelakon. Sama gak cam Ziela Jalil, dapat production house, Zahida Rafik lagi lah jarang sesangat berlakon. Kalau mereka kerja keras apsal senyap aje lepas kawin? At least Tiara Jacquelina tu mmg gila2 duit masuk. Zizie Ezzette, ada ke dia berlakon skang ni? Tak banyak tidak mesti menumpang kekayaan suami kan…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
        • ciknonon says:

          xslh guna duit laki.dah laki dia kaya,nk bg duit kt sape lg..xkan kt ko pulak kot??rezeki masing2 la dpt laki kaya ke kayap.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          Tiara masa kawen ngan arwah Hani Mohsin…gah ke dier seperti sekarang?? tak silap aku…dier dh divorce ngan arwah..then kawen ngan somebody, bru giler2 nmpak hasil kerja nyer(PGL) dgn ‘modal’ yg begitu besar…modal tu dtg dr mana??…wallahualam.(just nk pointing kt komen Belinda yg kutuk org lain)

          kalo dh suami melarang isteri terus bekerja sbb dier mampu bg ape yg bini dier nak…maybe that’s why most of them senyap after kawen ngan org kaya…x yah nk buruk sangka dgn niat org yg dh lama kawen laa Belinda…suami si Mas Anizan(ali bapoo) ngan Ziela Jalil(megat joned) dh arwah dah pun..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • SWEET says:

          TU LA SEBAB POMPUAN
          GILA2 CARI JANTAN KAYA
          BOLEH TAMPUNG HIDUP MASA DEPAN
          X PAYAH SUSAH PAYAH LAGI
          DUIT LAKI MESTI LER BINI
          TUKANG SAPU
          ITU YG MEREKA NAK DLM HIDUP
          NAK HIDUP SENANG

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • SWEET says:

          BOHONG LER KAWEN KERANA CINTA JE
          CUBA LEPAS BERCERAI
          MESTI NAK MINTA
          DUIT BERJUTA JUTA & HARTA
          UTK ANAK2 & DIRI SENDIRI

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • sexy amy says:

      confirm betina ni is a gold digger pandai kau godek anak orang kaya tu, i tak jeles ok is just that the guy is rich patut pandailah pilih a wife to be ni tak pilih betina tu kan ada ramai lagi pompuan yg cantik2 dari betina tu di luar sana i, bukan i je yang tak setuju termasuk mak i dan kaka ipar i pun tak setuju i mean she doesnt suit him anyways tak semua orang punya cita rasa coment is the same kan? tengoklah nanti berapa lama perkahwinan dorang akan bertahan

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  5. asya says:

    ape name islam marion?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • rehan says:

      marion rose counter abdullah

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
      • bel says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 38
        • juju says:

          maybe boleh saya betulkan sikit pandangan anda, beliau masuk Islam, bukan masuk melayu ye, masuk Islam tak perlu tukar nama kalau beliau ada nama yang elok. Saya ada ramai kawan yang convert di overseas tanpa menukar nama, nama itu identiti, tak kisahlah bahasa apa, dekat Malaysia ni je mostly orang Melayutukar. Sila baca pendapat Dr. MAZA dalam hal ni. kalau nak tukar sebagai panggilan yang lebih baik tak salah, saya pernag pergi ceramah seorang convert from UK dulu lepas beberapa bulan beliau kena tahan di Afganistan tapi still pakai nama sebenar. And I think Marion looks really lovely!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 10
        • bel says:

          owh ..thanx klu tidak mesty dh dpt dose thanx juju ..maap kn uhuuh…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
        • ayu says:

          betul..setuju..ada gak org Islam yg nama very islamic..tp identity x seperti nama..biarla mereka..at least diaorg nak kawen kan..and biar Allah yg bagi kredit pada mereka..sebab kita ni manusia biasa saja..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
        • Nik says:

          betul cakap ko. tetapi bab DR MAZA tuh, no komen..kihkihkih . wahabi dude.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
        • Hanney says:

          Yes!!! sokong… ingat lagi tak filem talentime part dalam van nak ke genting datin kalsum tanya kat mak melur kenapa mei ling tak tukar nama islam.. pastu ank dia jawap kat belakang mei ling masuk islam bukan melayu bukan juga arab… bertapa besarnya kritikan sosial dalam filem arwah yasmin ahmad..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • SRi says:

          wahabi ke syiah kew–tapi bila cakap berdasarkan al-quran dan hadith. kita kena ikut. sebab tu satu2nya wasiat yang Nabi SAW tinggal dan amanahkan buat kita supaya tak sesat.. X)

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • Belinda says:

          Aku setuju dgn Juju..apsal lak nama dia dah elok2 nak gi tukar nama lain. Aneh plak kan dah dari kecik dipanggil Marion tiba2 dipanggil Aishah. Itu pun dia ada buat penambahan nama dia Rosa dan Abdullah. Aku heran ngan orang yg fanatik tak bertempat ni. Orang nama Tugiman, Wagiran, Dijoyo tu tak cakap apa2 plak. Tapi bagi aku tak kisahlah nama apa2 pun asalkan makna nya baik. Suka hati dia lah nak pilih nama apa pun, bukannya dia pilih nama Christina ke atau Christie ke.

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
        • ros says:

          Nyampah nyer aku dengar…nama apa pun boleh lah dlm Islam . Jgn nk jadik fanatik!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • selipar jepun says:

          ntah apa2 lar, melayu nak jadi mat salleh pulak.. kesian…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. bel says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 35
  7. bel says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 71
    • kiki says:

      merah trossss

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • cik da says:

      subhanallah bel….spatutnya kita bersyukur sbb btambahnya saudara baru..& mbimbing mreka…bukannya mmandang rndah pada mereka… so bad!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
      • Belinda says:

        Tu lah Cik Da..kadang orang2 kita ni, bila orang masuk Islam sebab nak kawin bukannya nak menyokong tapi mengutuk tak habis2. Takkanlah mereka masuk Islam kawin ngan bukan Islam plak. Seharusnya kita bagi dorongan dan pedoman bukannya suka2 nak menyinggung pandai solat tak, pandai mengucap tak, tukar nama Islam tak. Dah tentu2 mereka tu saudara baru, perlu masa utk pelajari semua tu. Kita yg lahir Islam pun tak lepas dari salah dan khilaf. Cuma hitung berapa percent orang Melayu Islam yg pandai baca Quran dan tulisan Arab? Kalau mereka pandai baca Quran dan sembahyang dlm bahasa Arab, apakan mereka paham apa yg mereka baca? Orang2 Arab kristian katolik pun lagi paham dari kita2 ni. Tu sebab aku tak berani nak mengata menutuk orang sebab aku masih belajar walaupun dilahirkan Islam. kita sibuk nak mengata saudara baru yg masuk islam sedangkan di depan amta kutuk berdozen anak2 orang2 Melayu Islam yg merempit, jadi mat gian, minum arak mabuk2, buang bayi tanam bayi, kena tangkap basah dan macam2 lagi lah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
        • Cilipadi says:

          Setuju sangat dgn Belinda..eloklah kita sama2 jaga ibadat sendiri.anyway congrat to them,really sweet couple.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • damai says:

          alhamdulillah.. lega hati aku bila thu ada jugalah manusia islam yg bersifat macam ni.
          jangan lah kita menganggap dia m’meluk islam, terus tahu semuanya. dia saudara islam yg baru, mualaf, mestilah merangkak2 juga.

          macam kita dah melalui zaman persekolahan, zaman sekolah kita belajar itu ini tentang islam. tetapi marion tidak, dia bukan dilahirkan islam. jadi org yg macam ni lah yg sebenarnye yg paling senang utk dibimbing klu betul caranya. dia akan tertarik dgn keindah islam dan ketenangan yg akn dirasai bila dh m’meluk islam.

          jadi tk perlu lah mengutuk, mengumpat & sbagainya. biarlah islam dikenali dgn kemuliaan sifatnya. jgn lah menghakimi dia. sedangkan Nabi Muhammad S.A.W yg sebaik2 manusia pn tidak menghakimi org lain. tidak kira agamanya, layanannya tetap sama.

          aku sbagai saudara islam marion, aku doakan yg terbaik utk dia. dunia dan akhirat. dan alhamdulillah syukur dah ada yg baru memeluk islam.

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • SWEET says:

          JANGAN MASA KAWEN JE TUKAR ISLAM
          BILA DAH BERCERAI
          TUKAR KEMBALI KE AGAMA ASAL
          INI BANYAK BERLAKU
          AKU PERNAH MELIHAT SENDIRI
          PERKARA INI BERLAKU
          BALIK KE AGAMA ASAL SELEPAS BERCERAI

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    • huhu says:

      pathetic

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  8. student bandung says:

    shes pretty..love her..be a good wife/muslimah ya..aminnnn~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 10
  9. ez0ra says:

    aku x nak mendoakan bnda yang tak baik kan, tp kita tgk je lah brapa lama blh tahan… sbb aku pnah baca yg abg laki tue x suka si marion….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 26
    • wny says:

      hekeleh bukan ko sorang je yg terbaca bnda tuh.. memang kluar paper kot.. pasal abang die perli minah nih kt twitter..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    • reen says:

      Abg dia yg x suka, bkn dia..hbgn suami istri, klu dua2 pndai jga insyaallah kekal..bkn sbb pgruh org lain..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
      • ez0ra says:

        @reen, tak jugk.. tgk rita dgn aidil.. wlaup0n aiidil cintakn rita, tp fmily x suka tak bhagia jugk.. aku bercrita melalui pengalaman dunia artis nie…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
    • coco_bliNk says:

      ic..patut ar x nampk abg laki pengantin..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • pisau cukur says:

      abg dia pun takdak aihh masa depa ni nikah, dekat situ dah nampak memang si abg tu bangkang habis la si maon ni, mmg meluat xtau gan nyonya ni aiihhhh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
  10. bukan manohara says:

    alhamdulillah………

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  11. bel says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 29
    • jas says:

      bel..aku rasa memang taste family dorang ni suka decorate dgn bunga rose..masa adik pompuan Nasarudin kawin semua dewan dihias dgn rose merah segar import dr China..apa2 pun diucapkan tahniah segala hajat dorang utk berumahtangga tercapai..diharapkan semua ahli keluarga bimbing Marion jadi Muslimah yg terbaik..InsyaAllah berkat kawin 10 Muharram..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
    • mocking says:

      i ske bunga2 tue…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • zangga zhanghurry says:

      ko kenapa nyah?jorang baru je mendirikan masjid,nko dah doa jorang becerai berai…cemburu la tu kaedahnyer khennn…takde maknenyer nyah…sedih aku dgn pangai org macam ko nih…molot mcm fukimekks!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 13
      • ez0ra says:

        @zangga bknnya dorg nak mendokan dorg bercerai, tp beringt2…
        conth terdekt jimmy n suhaila.. aku rasa 6 bln p0n x smpi lg dorg kwen tp dah tak duduk serumh. aper kes… time mjlis perkhwinan buat besar2..
        tak de maknanya dorg nak cemburu. lantaklah duit dorg,..
        contoh p0n byk sndiri pikirlah…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 11
        • bel says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 31
        • toti says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 26
        • zangga zhanghurry says:

          close minded like u guys r so pathetic! nuff said!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
        • ATTENTION says:

          pelik nape yer dorg kawen bkn main grand lg, xsmpi setaon dh cerai….. agaknye lps kawen baru terserlah perangai buruk dan tak berakhlak tu kot. ataupun ada rahsia yg tersembunyi, dh kawen br pecah rahsia….heheheheh

          Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 11
        • kiki says:

          btol tuh ,,,,ckp bel ..kawin hantaran puluh2 ribu tpi cerai gak ..artis mmg cam niy ….cume zangga zhanghurry jerk yg x tau …

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 15
    • amir says:

      aku tengok cm ok jek komen si zangga ni..bese la ade lg yg lbh trok..tpi siap komen bnci dia bgai pehal..msti org yg same xpuas ati kot..tgok jas tu bg komen baik aje..yg bel plak jwp cmne?xde lak nk prtikaikn..mrah org kutuk2..tp dri sndri maki hamun kuar bhsa lg dasyat..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 6
      • kiki says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
        • bel says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 27
        • lola says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
        • kami says:

          aku pelik ko nie,ko marah psl dia mencarut tu okey la..tp nmpk mcm ko trlalu tk puas ht dgn komen dia..berapi2 ko nak komen balik..relek arr..komen dia tu satu tu je,ko pnye reply berdas2..haha..ko ni yg gelabah la..kwn2 plak men sokong je padahal fahamkan dulu ape mksud komen zangga tu..btul la,blum pe2 lg dh mcm nk tunggu bile nk brcerai..psl mencarut tu mmg zannga tk ptt la taip cmtu..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
        • kami says:

          ko = bel … (nape org lain pulak yg terasa?hehe)

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • ez0ra says:

        mmglah okey tp klu dah mencrut bagai aper kes.. comment secra berhemah lah..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
        • lola says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 19
        • mika says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 21
        • kami says:

          mencarut?aik,ko ni reti baca komen ke tak?see,kan,betul tk?bile komen satu je,berdas2 korng reply dgn bahasa yg sopan la sgt..huhuhu

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
        • kita says:

          aku setuju dgn ko kami..komen rlek2 dh r..ni tk puas ati trok gler.tu tgok siap ade nick “aq bnci zanga” lg.pastu ko tgok komen ko doakn kebhagiaan diaorg pon.ade org yg dislike.sdgkn tu perkara baik2.haha.mslh r diaorg ni.satu geng tk pon org yg same nick je len.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
        • mika says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 17
        • ady says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 21
        • kami says:

          @mika: org yg sama?hahaha.kesian,tkde point dh nk komen la tu..ko ingat kteorng ‘bijak’ mcm spesis2 org yg buat kerja sengal cmtu ke,nmpk sgt ko yg selalu buat cmtu kan?lol ;p dr mana ko tau kteorng org yg sama??ko admin nara ke leh detect akaun atau ip kteorng sama?ko ni dh dikire memfitnah nie..kui3 (tanggung la sendiri!)- trserlah kebudusan itew~

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
        • kami says:

          @ady: eh,tkde masa nk back up2 org la.ini bukan psl zangga,ini psl komen,fhm ke?adoi la,apsl korng anti sgt zangga tu?zangga zangga zangga,glamer sudah! aku komen brdasarkn komen,bukan org!ko komen brdasarkan org,bukan komennye!dh ske ht aku la nk bg pndapat cmne,bkn niat nk back up2 pun. lantak la sape bel sape zangga tu,ko kisah sgt sape sokong sape ni apehal?tetiba je muncul,ko dh baca ke komen2 kt ats tu?jas komen elok2 pn kena sembur,check lg komen2 lain,fikir2kn! arghhh!apsl aku lyn sengal sume ni?? LOL

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
        • bel says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 29
        • afiq says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 20
        • milo says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 15
        • sun says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 18
        • yume says:

          aku memang tak suka si marion nih.. tak tahu naper tapi tak lah aku nak kondem semuanya. nak benci berpada-padalah

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
        • kami says:

          hahaha,sendiri memfitnah x sdr..
          adoila, kita,ko di mana? tuka la nick ko tu..LOL

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • hohoho says:

      apesal ko ni bel? mulut puaka sangat? biarlah hal diorang. diorang yang nak kahwin, pandai2 la jaga rumahtangga. tak payah lah nak jadi pendulum yang nak meruntuhkan rumahtangga orang. diorang ada kacau kau ke yang kau nak dengki sangat ni? ada eloknye kau doakan kebahagiaan diorang, supaya Marion kekal dalam Islam sampai akhir hayat. kalau kau tak nak jugak, sila duduk diam2. Karma will definately find you.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
    • hohoho says:

      apesal ko ni bel? mulut puaka sangat? biarlah hal diorang. diorang yang nak kahwin, pandai2 la jaga rumahtangga. tak payah lah nak jadi pendulum yang nak meruntuhkan rumahtangga orang. diorang ada kacau kau ke yang kau nak dengki sangat ni? ada eloknye kau doakan kebahagiaan diorang, supaya Marion kekal dalam Islam sampai akhir hayat. kalau kau tak nak jugak, sila duduk diam2. Karma will definitely find you.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
      • BEL says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 21
        • bel says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 18
        • addy says:

          kata2 itu kan suatu doa
          cuba kita kawen dan org cakap, hantar tinggi2 (klu hantaran kita tgilah), tgk2 kang tak sampai sebulan dh cerai… suka tak??? huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • HOHOHO BODO says:

        HUUHHUH

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
        • HOHOHO BODO says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 15
        • HOHOHO BODO says:

          UNTOK PENGETAHUAN KORUNK AQ X DE NIAT PON NK CKP CAM TUH AQ CKP TENTENG MARION AQ CUME CKP JERK BKN MENDOAKN ..DN KO PERGI KOMEN K.KORUNK KTE AQ NIY NK MEROSAK KN KEBAHGIAN ORG WEYH TOLG LA ..AQ CUME CKP COZ RMI ARTIS DH JDI YG KORUNK SEBOK APSL AQ X KCO KORUNK KORUNK YG BERIA NK JATOHKN AQ KN …SO KMI N KITA DN ZANGGA AQ MINTAK MAAP KLO KORUNK TERASE TPI AQ ASE KORUNK YG PATOT MINTX MAAP KT AQ NPE AQ LAK ..K AR X PEA TPI AQ MMG BENGANG GN KORUNK NK BUROK KN NME AQ K BN NIY ..WEAYY X YAH LA NK GADO KT BN NIY KENE KUTOK JER …AQ BKN NK CRI PSL OR MUSUH ERK …WEYY MINTAK MAAP ..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
        • HOHOHO BODO says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
        • MILO says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
        • BEL says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 15
        • milo says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
        • kiki says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
        • far says:

          haha BEL ke HOHO ke MIlo ke all are the same person..haha such a stupid person with such a very low iq

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
        • fazlin says:

          korang nie bandar sangat ke yg mengata orng kampung busuk??
          saya tengok TAHAP PEMIKIRAN korang lebih busuk dari orang kampung

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
        • LOLA says:

          KAMPONG AHHAHAHA FAR YERKER KAMPON SO ADE K I ORG KESAH KAMPONG

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
        • kami says:

          HAHAHA..KESIAN ZANGGA..KOMEN DIA 1 2 JE,TP DIA PULAK YG DI ANTI DN PALING GLAMOUR KT CNI..SABAR LA ZANGGA~HEHE

          OKEY LER, PENAT LAYAN BUDAK MCM TK HBS SKOOL. DR ‘AYT MSJ’ PUN DH TAU..’AQ’,KORUNK’KEWWWWWWWW~ORG YG SAMA KA?

          BYEE~MINTAK MAAF LE KLU TRKASAR BAHASA..KUI33..LOL

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
        • tlc says:

          kesimpulannya: bel dgn hahaha bodo org yg sama.. tulisan n cara tulis sama..guna caps lock plak tu..ejaan smua pn lbh krg..cehh
          ntah pape je korang nk gduh2

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
        • mukabuku says:

          dak milo org yg sama..
          BEL,HOHOHO BODO,MILO dan siapa2 jelah lg
          org yg sama..kepoci

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • kami says:

          aku pun rasa cmtu..hhehe

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
      • haha says:

        hahaha yg mne kondem bel semua kene blk.nmpk sgt la..tgk die pye mrh brtubi tubi die kasik.wakaka.pasnih msti de kondem aku lak.bia..bia dier skt aty..mental retarded.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
        • milo says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 13
        • jijo says:

          die mmg kampong bru tau ker ahhaha

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
        • lola says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 15
        • meon says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 14
        • kiki says:

          btol tuh ….busuk jer memanjang …

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
        • toti says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 14
        • lily says:

          mmg bodo nme pon duduk kt kampon org asli ..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
        • mika says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 13
        • mika says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
        • MISZ BDK COMEL says:

          DH LA WEY X YAH GADO CAM SARKAS .PEMENAG NYE IALAH BEL N THE GENG ..DH LA SAKAI JERK AQ TGK ZANGGA AND THE GENG MAMPOS LA KORUNK LAU X PUAS ATY AMBIK AIR SEMBAHYANG SIKIT X YAH GADO ..MUKTAMAD PEMENAG NYE BEL ….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
        • zangga zhanghurrY N THE GENG says:

          KAMI BUSUK

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
        • LOLA says:

          YERKE KAMPONG OOOO

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
        • bel says:

          AKU SEORANG YANG PENDENGKI KEPADA KAUM SEUMAT KU!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
        • LOLA says:

          OIT KLON ..KO X YAH LA WEYH BEL DH MINTK MAAP DIE DH KTE SLH PHM LA KMPONG ..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
        • MIS says:

          HAHAH XSNKE DE JGK YG NK WT NME BEL ..YES BEL TERKENL …HAHAHAH

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
        • KAMI says:

          AQ ADALAH SEORNG YG BUSUK DN JELES TERHADAP BEL

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
        • FAR says:

          SYE BUSUK

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
        • zangga zhanghurrY says:

          SYE ADELAH ANK ORG ASLI ..YG X SKE MNDI DN SYE JELES TERHADP BEL..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
        • zangga zhanghurrY says:

          AQ SEORANG YG MENGANDA2 …DN SKE MARAH BEL..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
        • kami says:

          TAK SNGKA BUKAK BALIK ENTRY NI, GINI HURU HARA JDKNYE..OKEY2 LA…PEMENANGNYE BEL N THE GANG ATAU BEL DN KEMBAR2NYE..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
        • zangga zhanghurrY N THE GENG says:

          ye ker busuk …kambeng whahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • zangga zhanghurry says:

          waawawaaahh…tak sangka komen i terhadap bel menjadi perbualan hangat yerk?huhuu..haa,ni dia zangga yg ori sudah tiba…kelakar juga yer korang ni.huhuu…occay lah-1st,i nak mintak maaflah secara terbuka buat bel & the fans atas ketermakian i kt atas tu..bukan apa i just geram dgn komen u ttg bab cerai tu. secara amnya,mmg la bukan u mendoakan perceraian jorang, tp bukanlah setiap kata2 ni juga diibaratkan mcm doa?kannn?so,bel..sama2lah kita bersihkan hati ya. apa yg terjadi kt artis lain tak semestinya akan jadi kt SM& Marion..berfikiran positif & matanglah dlm hal ni. jodoh & cerai tu kan ditangan Tuhan,bukan di tangan kita pengikut blog abgnara ni. so,bel & the fans..sekali lagi i mintak maaf ya. bukanlah niat ZZ nak cari glamer ke apa, tp buat mereka yg faham maksud komen ZZ kat atas tu (i.e kami,kita,zangga zhanghurrY dll) diucapkan terima kasih kerana memahami point komen ZZ kt atas. akhir kata,to SM N & Marion- u guys r the luvly couple,with God on your side nobody can stand against powerful of the ALL MIGHTY. Marion,cant wait to see u on ur Vera Wang dress…huuu ;-) @peace&luv~ZZ@

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  12. petra_dubies says:

    Azlan Iskanda pun ader gak….
    nampak mcm muka dia jer….

    taniah

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  13. mocking says:

    cntik!!akad nikah da cmne nnt mjlis resepsi nnt lg hebat…kat oversea gitu=]

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  14. nana says:

    mak aih..beso2nye bunga….kan lagi elok kalau marion ni bertudung….hmmmmmm

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
  15. NurKasih says:

    so sweet laa :) …Tahniah tuk mereka semoga bahagia selamanyer …Wah!! Azlan Iskandar pun ada le …

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  16. erin says:

    bj dia cantikk.pelamin cantik….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  17. nasuha says:

    TAHNIAH…BOTH LOOKS LUVLY

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  18. what the? says:

    antara pakaian nikah yang simple dan sopan, sesuai sangatlah ini, bunga memang besar tapi menarik, berapa ya habis duit buat semua ini?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  19. emi says:

    tahniah..

    tp kenapa marion nampak “biasa” shj..i mean xde seri pengantin lgsung…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 11
    • zangga zhanghurry says:

      mungkin sbb kita dah biasa tgk dia berpakaian mcm tu, & mekap pun nipis je tu…cuba kalau dia pakai tradisional sikit & selendang yg proper..sure lawa kann?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 7
    • wny says:

      sbb gmbar ni pakai digicam aje. cube tengok gmbar drp official photographer die nnti,..ngan editing sume.. confirm cantik.! lgpun nih dlm gmbar, mane tau kalau tengok live mmg berseri2

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • leehongki says:

        betul tu.lg pun nk seri mcm mana lg? nak ada keluar emas permata dr muka dia ke br boleh dikatakan berseri?? org lain pn kawin biase gak.. mungkin marion ni mekap dia simple sgt..org lain tebal sgt. jgnlah fikir yg negatif je.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • xenia says:

          biasanya artis2 ni bila kawin muka dorg x nmpk sgt kelainan@seri sb dorg dh biasa bersolek tebal kot..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      apela…itu pun nk jd big issue..mana laa tau si marion ni bukan fotogenik ker…

      p/s: esok2 kalo anak pempuan ko kawen…terdengar soksek2 org yg dtg kata anak ko x beseri..bru ko tau perasaan time tu cmner..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. miss_pinky says:

    tahniah la ye.
    moge2 kekal, kaya je xgune kalo xdapat bimbing isteri ke jalan yg benar.
    silap2 nnt rumahtangga goyah kerana kebajikan agama xdijaga.
    tahniah sekali lagi kepada saudara baru kite.
    :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  21. aida says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 24
    • bel says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 21
    • shims says:

      shud be meroyan :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 15
      • aku says:

        bare in mind..there ‘s nothing wrong with the name..unless maksud namanya tak sesuai dgn islam..by de way..islam xhalang pon xtukar nama as long as maknanya baik dan bagus..tuhan x judge orng dgn nama wahai sayang2 sekalian..watpe kalau ade nama muhammad didepannya,maksud baik..nabi junjungan kita..tp orangnya berambot perang n kaki todi…apa pandangan kalian pulak???cube fikir2 saja..trimas..islam tu tak menyusahkan~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
      • far says:

        cetek sungguh ilmu agama anda

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • aku says:

          trimas far..ni la susah bile suka memandang keburukan orang dr menyelak keburukan dan kekurangan sendiri..renung2kan..sudah jodoh allah perkenan kan doa drg nk kawen sngt..biarlah..kita patot happy ada saudara baru..terpulang pada marion nak amal ajaran atau x..sbab skang die ade tanggungjawab dan buku pahala dosa sendiri..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Nura Ramly says:

      kan nama tu cuma identiti. dia convert menjadi seorang islam bukan convert jadi seorang melayu. oklah tu nama dia, yg penting islam pada hati bukan pada nama. sejauh mana ikhlas atau pon tidak biarlah menjadi urusan dia dgn Allah. harapnya keluarga dan suami boleh bimbing dia. jgn pulak suami lagi galakkan dia hidup dgn gaya barat yg sedia ada. maklumlah zaman sekarang ni orang kaya melayu KEBANYAKANNYA tak western tak cool lah!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. shims says:

    eh mana abang si nasa???? …marion is tall…taller than nasa pulak ……congrats laaaa

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  23. RiRi says:

    Congrats…Alhamdulillah….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  24. myra says:

    tak cantik…serabut…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 15
  25. bunga says:

    bila die pakai sopan cmnie ak tengok die biasa je. tak hot pun. huhu. apepun, congrats! selamat pengantin baru both of u.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
  26. intanizani says:

    da jodoh.
    cun dan kaya. ;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
  27. toti says:

    marion muke x berseri lngsung ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 12
  28. yus says:

    mana abang dia? Kenapa la nak bermasam muka kan. Tapi tahniah kepada keluarga ini.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  29. suffer8zine says:

    wahhhh tahniah

    Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aq benci zangga zhanghurry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 16
  31. aq benci zangga zhanghurry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 17
  32. ............... says:

    kaaawin jugak akhirnya..xtau la nak cakap pe lg dah..semoga berkekalan..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  33. aq benci zangga zhanghurry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 17
  34. Iphone User says:

    Lawa baju marion… hopefully segala nya penuh keikhlasan &kekal selamanya.. InsyaAllah.. hope x seksi sgt time reception nanti

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  35. aq benci zangga zhanghurry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 18
    • wahed says:

      aku rasa ko akan jadik gila kalo layan si zanga nie..stop ler…keja2 balas2 benci2 nie..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  36. kiki says:

    ermm tahniah marion bgos x seksi alhamdulilah …

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  37. Shasha says:

    love this couple.
    SM Faisal mmg tak datang eh? hmm, just give her a chance.
    tangga punya decoration gorjes, pelamin pun gorjes.
    she gonna wear Vera Wang tonight.. cant wait to see the pics. Abg Nara cepat tau! :P
    to Marion Counter Rose Abdullah, be a good muslimah ok, slow2..its not easy nak terus berubah but usaha ok! esp on sexy outfit.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  38. zAzAzi says:

    congretss..sooo sweet lor..pngepit2 pngntin llaki pn ganteng2 gtu…i loikeeee…auwwww…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  39. xx says:

    AKU SUKA PELAMIN DIAAAAAAAAAAAAA

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  40. Sri Bridal says:

    cantik nye deco .
    pengantin pon very lovely.
    Slmt Pengantin Baru ! :)

    *cube kite mendoakan yang baik2 utk depa ni,jgn suke mendoakan yang tidak2. kan x elok. masjid da dibina,ade pulak yg doakan keruntuhan masjid tu..ape daaaa! *

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  41. amirah says:

    congrats..mak oi pelamin..lawa gile

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  42. NoN says:

    x nampak sm faisal pun…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. tenang2 says:

    sini kite nk komen2 psl dua mempelai ni ker psl zangga zhanghurry nih??..byk aku tgok org lps geram komen psl dier plak..rlek r

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  44. Fili says:

    Hahahaha..faliq je tinggal lepas ni???? Sooo gurllssss !!! Cepat2 lah jd macam marion ;) hahaaa

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  45. adriana lima says:

    yang kena kerja keras laki dia laa.. mesti bentuk akhlak isteri dia mengikut lunas2 islam.. jgn at the end of the day laki dia pon kelaut…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  46. kami says:

    Tahniah..so sweet…pengantin yg sepadan…semoga berkekalan ke anak cucu..harap Nasa dpt membimbing dn menjaga isteri dgn baik..semoga Marion dpt menjalankan tnggungjwb sbgi isteri dn Muslim yg baik..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  47. chenta says:

    tgk dlm gmbr2 kt ats tu xde pn wanita yg bertudung…
    melainkn gmbr yg 1st tu jek
    tuk belah pihak c fam SM
    lalalala

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  48. nialenglui says:

    doakn kbahagiaan dorg lebih baik . dorg nk bercerai ke ap ke itu dah ketentuan illahi … aq respect Marion sb dpt hidayah tukar agama islam . mudah-mudahan mrk bhagia dunia akhirat :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  49. lemonate says:

    Congrats to both of them as well to their family…n as for me abt her name tue…rasenye tak perlu lah jadikan isu kot coz ramai jgk org Islam n sah2 melayu skrg nama kan ank2 dia org name yg kdg2 xada makna pun…&…abt marion peluk Islam n Nasa nie bimbang or tak dia biarkan lah mereka2 nie dgn hdp n dosa pahala mereka coz memasing dah cukup TUA kot…cuma lbh Sweet if rambut marion tue dcover dgn selendang nampak lbh sopan sesuai lah dgn dirinya yg br masuk Islam n mnikah:)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  50. it's me says:

    abg dia yg x suka tu ada ke tak?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. Myranda Ashikin says:

    alhmdullilah…selamat dah doang..pada yg suka mengutuk tu, hentikan je la….rumahtanga doang..biarlah doang uruskan ……cantik marion

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • tam says:

      ini baru permulaan.. .Selepas ini baru tahu belang masing2 keh .. keh ..!! Apa pun semuga mereka berjaya melayari kehidupan berumahtangga ..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  52. exa says:

    cantek banget pelamin, tangga, baju dia…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  53. semoga sang suami membimbing isteri dan keluarga ke jalan yang diredhaiNya.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  54. sukemarion says:

    gambar ramai2 lelaki tu duk sebelah kiri SM Nasa tu abg dia SM faizal ke? cuma x pakai spec….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • pisau cukur says:

      sm faizalk takdak aihhh, takdak nya dia nk tengok muka si maon ni, nyonya yg tak diredhai keluarga sm faizal..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  55. Y says:

    Bestnye jadi org kaya nie kn?ckp je pe nak semua dpt, bak kata cikgu aku zaman sekolah “bkn senang nk jd senang n bukan susah nk jd susah” arwah bapak dia penat carik duit start dr kereta terpakai jek,tp anak2 ha tu dia…papehal pun terpulangla k,duit korang,mesti dh xtau nk wtpe ngn duit tue kn?all the best :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  56. Hanis says:

    1st time tengok Marion tak seksi. ekekeke~

    congratz btw..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  57. anabobo says:

    cantik la. dgn rose rose gitu.. pngpit pon byk encem2. hahaha.. tahniah =)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. Orang Kampung says:

    baju nikah dia sama je mcm bj erra kawin ngn yusri kat pwtc dulu……….
    ape2 pun pelamin cntik aku ra nak tido je kat bunga2 besar kat situ…
    tp ada yg pkai mini dress waktu dia nikah, msti fmily belah pgntin pompuan nih… tak sopan tul lah…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • 100/100 says:

      bkan tk sopan. kaum tu memang ada hard time nak rrreti ‘finesse’ – tempat/ ambience dan proper attire. patutnya yg tua2 tu advice kan lah, tapi yg tua pon ilek tentang ni.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  59. Cantik says:

    1st time marion nampak sweet di mata aku

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  60. KaChing says:

    banyaknye rose…so sweet, SM Nasa ni mmg suke rose kot…marion pun nama islamnya rose,kn? huhu~ btw, dah selamat pun akad..alhamdulillah~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. baby blur says:

    best nye kahwin ngan org kaya…nak jugaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  62. Orang Kampung says:

    bunga rose besar tu betul ke plastik ea… ada ke rose besar gtu? yg aku atu bunga rafflesia je… huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  63. anti zangga dh or back-die says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
  64. villa says:

    waaa….xku sangka azlan iskandar nih pown kaum kerabat naza ker..hohoho..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  65. aku nak tudung tu says:

    gmbr 1st skali.ade girl pakai tudung belah kanan.korang tau x tu jnis slendang ape?cara lilit die ke?tau?nice la tgk die pakai.i tringin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  66. mira says:

    kenapa mesti pakai songkok macam tu?? dah nampak cam yahudi jer…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 13
    • anonly says:

      kang kata tak reti berpikir, kecik ati. tu family potrait for fun, xkan ko tak pahaaammmmmm?? melawak masa amek gambo. benda biasa kot?

      semua benda nak diyahudikan. tu rumah minangkabau takde ke orang nak cakap bentuk iluminati? ada rupa2 segi tiga hah kat atas tu.

      haih… makin hemo aku dengan comentator dlm nara sejak 2-3 menjak ni.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
    • et says:

      takkan nak amik gamba skema je..nampak sgt durang amik for fun je..itu pon nk jd isu ke??trus nk samakan ngan yahudi???wadehel

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
    • amir says:

      ala..tu saje2 je tu..buat gimik waktu tgkap gamba..macam budak2 balik ngaji

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  67. wateva says:

    so sweet…I love her since dia jadi pengacara dekat 8tv…Bagi i marion bukan jenis yg kite selalu dengar dia party2,mabuk2 n dia hot dengan cara dia sendiri…Mybe dats y lah her husband fall in love with her..
    Bertuah badan ok..atleast dia dpat husband kaya,uolz ada???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 18
  68. MISZ BDK COMEL says:

    COMEY2

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  69. kopiko says:

    hahaha…tgk gmba family lelaki pkai songkok. ape gaye tuh.. ;p

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  70. bel says:

    DIRIKU SEMEMANGNYA PENDENGKI KEPADA ORNG YG MEMPEROLEH LEBIH DARIKU DAN AKU SEORNG YG HINA

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  71. kusuka says:

    suka leee tgk diorang kahwin meriah d happening…sama muda+cantik+ tak rampas laki org…c amoi ni dah jodoh dia…semoga berubah cara pakaian yg lebih sopan..kawen pun lawa tak lee dedah sgt…dada pun tak lee tertonjol mcm ada yg lepas nikah kat mekah dulu tuuu…kat Malaysia lebih mantap+ wonderful+meriah+berkat+sah jugak kn…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  72. jentayu says:

    Apa nama Islam si Marion Caunter ni ? atau mmg dia dh asal Islam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  73. ghadisk says:

    aku tirgoda dgn mamat yg duk seblah kiri skali tu…
    ensem sioootttt…
    huahauahuahau….!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. Hippopiah says:

    MALAY GOSSIP BLOGS are amusing. If you (blog commenters) bitch about the celebrities’ fashion or talent, that’s normal. But criticizing their lifestyles and religious practice (or lack of) is just narrow minded, obnoxious, self righteous and shallow. For all you know, they are much better persons quietly than you all are. Don’t act all high and mighty because admit it, you love the juicy bits. If you despise them, then just er, hmm, i dunno, NOT READ THE BLOGS (duh) !!! …but then again, keep it up, coz I’m bored.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 17
    • dadu says:

      You are a person of reason. It’s a breath of fresh air to be reading a reasonable comment as yours. Too many bigots, idiots and envious people who thinks they are better muslims then anyone else. Little did they know there are Surahs in the Quran just to deal with envy alone.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
  75. zangga zhanghurrY N THE GENG says:

    SYE BUSUK ..X SKE MNDI SKE MKN DN TIDO ..SYE SKE MAEN GN LALT SYE SKE KCO BEL …

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
    • Nura Ramly says:

      apa yg u dapat buat mcm ni? i tgk banyak yang kena hide due to low comment rating adalah…hish…kita semuakan dah besar…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  76. nad says:

    hensem & cantik. moga berkekalan hingga ke akhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  77. Zana says:

    congratz to both of them… marion look totally awesome in this dress… soooo beautiful… gojesssss!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  78. orange85 says:

    apesal baju pengantin lelaki ketat semacam jekk…cantik baju marion…hmm bestnyer

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  79. Ms. Ju says:

    Selamat Pengantin Baru.. Semoga Kekal Sepanjang Hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  80. pudingjagung says:

    alhamdullah…semoga jodoh berkekalan dan mnjadi suami isteri yg beriman..cantik baju nikah marion..rekaan rizalman ibrahim..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  81. kementot says:

    cantiknya marion :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  82. aku muslim says:

    aku tgk biasa jer.. yng penting aku nk cakap satu jer.. bodoh. ape banganng sgt budak2 baju oren tu pakai songkok mcm 2… panas jer hati aku… alert ar sikit…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
  83. jeanie says:

    fairytale wedding, cam ala2 Alice In Wonderland..congratz Marion..dream came true..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  84. Reena says:

    Baju nikah dah tengok, nak plak tgk gaun vera wang.. vera wang katanya uols..ha laa…duit byk..ada contact..ada apa hal kennn..hope kekal selamanya..jgn jadi cam jimmy & suhaila sudaahh…nauzubillah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  85. jane says:

    cantik baju nikah dia…simple and nice

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  86. tXo(the X one) says:

    felamin cantik x hengat…bravo2..

    tahniah buat mereka, moga kekal ke akhir hayat…AMIN..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  87. joe says:

    baca al-fatihah skali marion…
    teman nak dgr…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  88. marge simpson says:

    best nyer kahwin dg org kaya… hehehe
    ( berangan jap)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  89. NQN says:

    agak-agak berapa tahun ni…..ke berapa bulan?
    macam cintakan harta je nih…….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  90. lisa says:

    jelezzzzz nya aq tgk….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  91. kiki says:

    sian org kaye ni…da x de org melyu ek nk kawen ngn die..nyonya pn nyonya la…hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • dermawan says:

      aku pon kosian sangat2. x pa la Nas, kasi la dia berjuta-juta ribu sbab dorg kaum yg amat susah sangat. Lebeh dari kaum kita yg terhimpit d Pulau asalnya tu.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
      • yeen says:

        x baik ckp mcm tu..dia dpt pahala tau bila marion tu peluk islam..mak aku pn chinese..so perlu ke salahkan org mcm ayah aku sbb kwin dgn pmpuan bkn melayu? bahagia gak smpai ke tua..dh jodoh.fikirlah positif ckit. skurang2 kita ada juga saudara islam yg baru.cuma harap2 dia x mencemarkn nama islam..dats all

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
        • dudadoo says:

          perlu salahkan??? wtf?? lari topik.all the same second line of dermawan’s comment adalah FAKTA!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • bika says:

          apsal pulak nk racist kt sini? org melayu pun sama jugak. yg buang anak smua org melayu jugak.pernah ke jumpa anak org cina atau india atau lain2 yg org buang? come on la.. jgn nk racist2 kt sini dowh. melainkan kalau ko jeles la dgn si marion ni.poddah

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • abarage says:

          KIKI adalah seorang melayu yg racist. we r 1 malaysia.nak kawen india,chinese,serani atau org putih rasa nya xsalah…maybe ini adalah penyebab knapa nasa xnak pada pmpuan mlayu.fikiran kolot seperti kiki, racist seperti kiki.malu bawak pmpuan mcm kiki g function jumpa dgn org atasan..tak da class.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  92. Rin says:

    Tahniah lerr… cantik sumenya, cume ppuan tu jek x cntik.
    eh fun sgt ke dorg pkai songkok cmtu..? jgn main2 sgt yek, x sedap mata mandang.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • BumbleBee says:

      maybe sumer yg dlm gmbar tu atau jurukamera yg menyuruh mereka berbuat demikian kurang arif tentang hal ni…aku yakin diorg sumer x berniat…itu jer~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. bunny says:

    aku soh mak aku tgok pic kawen diorg ni..
    mak aku ckp pmpuan ni x de seri lnsung, seri ank dara x de..
    korg pn taw kn org tua2 pndai tgok org…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • huhu says:

      sebok je

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • abarage says:

      bunny,kolot la ko ni..cakap kat mak ko seri tu hanya untuk zaman dulu…xda makna nya seri ke apa.she look gorgeous.love the make up n d dress..simple but nice.maybe bunny ni dtg dr pdalaman kot.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  94. hana says:

    oh sangat CHANTEK!!!!!!~ …..decoration lol;p
    but both look lovely…congratz!!!~smoga SM nasa ble bimbing marion ke jalan yang benar…so dat people will stop badmouthing about her gold digger la wutever bla bla bla…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  95. minah senget says:

    beautiful nara,
    you should at least credit to COKO, the CARI forummer kat board GOSSIP who originally posted these photos..
    these are not even your photos to begin with.
    they do not even belong to rotikaya.
    you guys want to do write up pon at least give credit la utk orang yg penat2 amik gambar nie.
    Give credit where it’s due will ya? :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • SWEET says:

      YES CERITA & GAMBAR
      YANG SAMA
      DTG DARI CARI FORUM
      BEAUTIFULLNARA
      CARI IDENTITI SENDIRI

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. AaBa says:

    wah cantiknya majlis nih…. merpati sejoli

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  97. abarage says:

    nice..cantik sgt marion,simple.love the make up.nmpak natural…kalo org malay yg kawen make up tebal sepuluh inch.bulu mata jgn ckap la xingat dunia…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  98. maryam says:

    untungnye kawn ngn org kaye..heeeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  99. risya says:

    semoga berkekalan~~

    untung tul si marion nie dpt org kaya kan….

    ptt la semua org nak jd artis

    sbb leh kawin dgn org kaya, kerabat2……

    wink wink~~

    bdw, so sweet~~

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  100. CT says:

    Tahniah..
    Cina mmg pandai bab ‘cari duit’..
    Melayu jer yg suka ‘berbelanja’
    apa2 pun..semoga bahagia..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  101. fanatik says:

    o my gosh pelamin n tangga terlalu cantik sampai pengantin pun tenggelam.marion sweet tapi boobs dia jatuh melayut ke perut..but i must admit the groom soooo handsome….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  102. oren says:

    time nikah pakai la tudung dik non oi… dahtu time majlis lantak ko la nak mengurai ke bermayang2 ke rambot tu…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  103. AYUCINTA says:

    Cantik dimata semoga cantik dihati..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  104. marshmallow says:

    tahniahhh!!! da kawen dok elok2.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  105. abarage says:

    i nak tanya boleh ke kalau kita nikah kat masjid tak pakai tudung?? please……….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • gyuri says:

      pernah nampak org nikah kat masjid kalau tak pakai tudung just pakai selendang je biar tutup kepala sikit..tapi seeloknya pakai la sbb dlm masjid kan…=)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • abarage says:

        habis tu kalo org bukan islam masuk dalam masjid makna nya kena pakai juga ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • addy says:

          kbykan suh pakai selendang, pakaian ditutup
          tp tak boleh masuk kawasan sembahyang lah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gyuri says:

          yalah..sekurang kurang nya pakai selendang je kalau yg bukan islam…tak pun pakaian biar sopan dan tertutup..=)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abarage says:

          da tu mcm mana kalo macam nak nikah kat dalam masjid keluarga yg bukan islam tu kna pakai tudung la??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. gyuri says:

    depa kawin pun org duk kata mcm2..kalau tak kawin lagi la duk mengata berkepit sana sini pastu wat maksiat la apa la…aduhai….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  107. siti tanjung says:

    grand juge nikah kat mesjid. Byk bunga ros besas2. Mahai ni buat dr ais. Sejukk!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  108. asyaf says:

    itu bkn azlan iskndar (pemain squash mlysia) ke sbelh marion tu.. die sdare mare diowng gk ke… HANTARAN, MAS KAWEN BRAPE NIE,,

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  109. biarlah rahsia says:

    korang perasan x asl keluarga laki banyak yang xde??
    kenapa banyak sangat gamba family perempuan ni jer????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  110. only an illusion says:

    watever la. jgan lupa, kentut si marion ni busuk jugak :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  111. Kak gemox says:

    Nikah je ,sanding bila? Baju mariam style mcm baju pengantin mak akak . Style 50an gitew. Parent laki mmg tak nampak . Dah gol agaknye

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
    • Miss pocO says:

      ishhh3…indahnye bahaseee…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pisau cukur says:

      tu dia bahasa tak ingat langsung punya dok tulih…agak2 lah cik kak ooii tak kan sampai doakan orang lain gol lak aaiiihhhhhh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • korangtaksukatakdeakukesah! says:

      salam.. kpd awak yang menulis komen tidak berbhs begini, bapa sm nasa mmg sudah tiada.. dan awak sepatutnya pakai otak bila berkomen.. harap jgn marah!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. ARieF says:

    baru aku tau azlan iskandar tu sdare ngn ktrunan naza..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. che' a says:

    aku arap pas neh, si marion nih mandi pgi la hendaknye ea…
    n berak toh, basoh…
    jgan terbwak idop b4 convert. ye ar, dri kecik lgi xmndi pgi, xbsoh berak. agk sukar la kot nk ikot cre bru.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • abarage says:

      sempit btul pmikiran ko ni kan.org cina skrg da pandai mandi pagi la.berak pon da basuh la..even ada yg sunat dari kecil..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  114. lieyaviesya says:

    cantik sesgt…. nice coz xseksi…
    kalaula dpt hiasan mcm ni tuk perkahwinan saya jugak… alangkah bestnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. achik says:

    teringat pulak pasangan jejai dgn fasha..
    riuh dah semalaysi ani cple tp tak dengar lagi nk besatu..
    yg diaorg ni dok xdok dgr dah lama cple n trus ja kawen..
    hehehehe..
    smoga happy slalu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  116. wtv says:

    gold digger

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  117. abarage says:

    ksian dgn malay yg jeles kat sini.asik nak bg komen negatif je.ntah pape je.mengaku diri islam,sibuk bercakap tentang agama n mempertikaikan knapa si marion tu nak kawen dgn si nasa sume.sbnrnya awak sume ni cemburu tak dapat kawen dgn org mcm nasa.biasa la mlayu.pttla si nasa tak nak kat mlayu rupenya prangai mlayu ni pnuh dgn hasad.perasan bangsa sendiri plg bagus kat dunia,suka mengata,fikiran sempit@kolot,tak boleh tgk org lebih.org kawen ko ptt doakan kbhagiaan diaorg bkn mengata.ptt suka ada saudara baru dlm agama.tau nak condemn je.jangan sibuk mengata org je.diri awak sume tu blum tentu lagi mulia @ suci di sisi tuhan. org slalu kata MELAYU=LAYU.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
    • wtv says:

      eh perlu ke kau persoalkan pendapat org lain? that’s personal judgement. and for you, you have your own point of view jugak kan. so what makes you think your says are much differ? kalau xnak dgr pendapat org lain, pergi duduk dalam gua sana, really it’s up to everyone nak amek pusing ke x pandangan org lain. dont preach about org melayu itu ini. semua org pun sama. tak kira la kau berak basuh or not. fo

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • bila mulut lgi cepat dari otak says:

        nothing like a self hating melayu. Ah, bila hang dah besar sikit abarage, hang ni perlu travel far and wide , interact sikit dgn bangsa2 lain , read a lot etc . Dont be surprise if u think apa2 yg hang ludah kan kat bangsa sendiri d atas tu bkan exclusive rights bangsa sendiri je ;P

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • orangkampong taktau bahasa inggeris says:

      i suka barack obama walaupun bijak,kaya, peminpin negara besar, isteri dia masih wanita dari bangsa dia sendiri walaupun hitam tak cantik.dia naikkan martabat wanita bangsa dia sendiri black.sedihlah….kenangkan

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  118. psychotic free advice peddler says:

    hahah.. ada juga die hard fan si Marion ni ye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. mza says:

    harap-harap janganlah jadi cam daphane tu………..
    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. Najwa says:

    Cantiknyer Pelamin…i like

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. [...] Saya curi satu gambar untuk ditepek di sini daripada beautifulnara.com [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. BumbleBee says:

    satu jer… adakah pengantin lelaki ni tempah baju melayu dier 3bulan yg lalu? sbb mcm sendat jer aku tngok…or sbb dier pakai baju selapis lg kt dalam kot..tu buat ketat…
    Apepun nice…semoga kekal ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. 1 jam says:

    Tengok la org KAYA RAYA pakai songkok. Nampak sangat mempersendakan……………………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  124. doakan kebahagiaan mereka says:

    alhamdulillah..

    they all dah selamat dinikahkan dan berkahwin..
    jangan lah nak komen negatif..pandanglah dari sudut positif..
    kitakan orang Islam..bagi la contoh yg baik kpd org baru/bukan Islam..tak gitu??
    erm..kalau nak tgk pic reception on 17/12..boleh tgk kat my blog..
    http://awakdiamereka.blogspot.com/2010/12/garfield-swan-and-marion.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. aku says:

    pengantin memang superb!!!
    tapi pic yang pakai songkok cam org gonjeng tu apahal pulak? jgn la tunjuk kebodohan kepada org yang baru masuk islam..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  126. lily says:

    hiasan majlis ni cantikla….bunga2 besar tu nampak nice sgt….to pengantin lelaki…bimbing saudara baru kita ni ke arah yang islam yang sejati….supaya kecantikan imannya serupa dengan bunga2 yang menjadi penghias majlis kalian…redup dan aman dipandang mata..insya Allah terus ke hati..aamiin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. koloi says:

    wow..marion pilih laki melayu tu…skang ni makin ramai awek bangsa lain suka kat laki melayu….tu menunjukkan lelaki melayu jugak gentlemen dan mempunyai nilai yg tinggi kat mata awek cun cam marion…tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • pisau cukur says:

      takut cun sebab harta saja dimata bangsa bukan melayu ni aaiihhhh…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • minah jambu says:

        mesti la kita kawin kerana orang tu ada duit ada harta baru senang hidop ! takda duit leh kawin? tkan la pompan yg nak keluar duit bila nk kawin gila lu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. safa says:

    suka tgk baju marion kali ni..sopan je…xda seksi sngt..kan bgs klu mcm ni..apapun semoga ikatan perkahwinan ini kekal sehingga akhir hayat..barakallahufik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. che nin says:

    Pakai songkok main-main senget. Family tak cerdik, satu Malaysia tengok la. Malu kat budak tadika . Budak tadika pun pandai pakai songkok.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • lolyat gang says:

      ko ni xde sifat gurau senda ke ?
      dorg buat cmtu utk melawak n utk happy2

      ko ni mmg jenis slow n susah nk paham eh ?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • papa porno says:

        betul aku sokong…biasala time kawin mesti ada tangkap gambar hapy2..mentang2 yg kawinnya org kaya, kawin ngan minah bukan melayu bergantang2 kene kutuk…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • minah jambu says:

          kenape mesti nk kutok kawin ngan orang bukan melayu? salah dari segi undang2 ke? cuba kau trangkn bgan aku

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu says:

      ape je…diorang ni kn main2 je pakai songkok gitu! diorang ni joke je…., dh tua bangka diorang ni tkan la tau pakai songkok…..jangan lah ambek serius

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. watever says:

    ek eleh nadia tu pon sexy gk, bkn si rose nie je….sm faliq masih ada yahoooo!!!! xyah risau sgt

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  131. SWEET says:

    INI GAMBO NIKAH
    SANDING X TAU LAGI CAMNER
    MESTI PAKAI SEKSI KOT

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  132. SWEET says:

    NYONYA MION NI DAH BERSUNAT KE BELUM?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • lolyat gang says:

      x sunat lg best org kate

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • ros says:

      jgn nk di wajib kan benda yg tidak…nanti jadik mcm org dok negara sudah, africa semua tu…backward thinking.Pompuan tak wajib sunat lah! bodoh ke?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  133. mimi says:

    ni bknny tmpt nk gado2 . hrmat komen org len , n teguran org . jgn nk ego2 :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  134. SWEET says:

    BAGUS LER KALAU NAK KAWEN
    MASUK ISLAM
    JGN PULAK NANTI
    BILA DAH BERCERAI
    KEMBALI KE AGAMA ASAL
    SEKADAR MENGINGATI

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  135. eel06 says:

    i just noticed, marion pakai baju yg x seksi sgt.. hahaha bgs2..

    even muslim skrg kawin dgn baju gila seksi… huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. ros says:

    Cina sekrg dah pandai…melayu kaya pun dia blasah asal duit! masuk ugama apa pun tak kisah…dah di besar kan dgn Grab any opportunity and QUICK! punya mentality kan..tgk mana2 cina pun, beratur tak reti, parking berebut, apa2 saja mereka cepat nk rebut. So Marion money counter ni dh lama aim…apa lagi? shoot the duck lah hehehhehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  137. saya **suke says:

    npe pakai songkok cmtu eh…hurm…songkok tu fesyen ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. Puna says:

    Given name at birth was Marion Chan Teh…so where is the matsaleh name datang?? Dia ni mystery lah…apa2 lah apek ni asal glamer

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • de la renta says:

      nama ciplak, ntah ye ntah tidak org show biz ni. kalo aku mamat ni aku cari yg pink betui2. Ini bila, tengok muka teringat belacan.. mamat kena goreng betui2

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  139. meriam says:

    seronok baca komen berfakta… baca komen nasihat , bergaduh dan merepek buang masa je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. pasha sundal says:

    nice wedding,simple tapi meriah,besaunya bunga2 yang melilit tanga tu

    quote dari ros :
    ..tgk mana2 cina pun, beratur tak reti, parking berebut, apa2 saja mereka cepat nk rebut.

    ini aku x nafikan,kat umah aku,pagi2 kat guard house,kereta berderet nak swipe card untuk exit,kekadang tu baru 3 kereta beratur diorang dah memekik honk kereta.diarang ni bab sabar memang takde.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  141. meriam says:

    betul tu, dorang hidup untuk duit saja… mati pun bakar duit heheheh duit palsu la.. otak mau bijak. Pastu.. asyik nak tumpang kete aku je padahal kete dia besar… aku lak yang kena belanja dia makan… jimat giler…

    Tapi dari segi lain dorang ni mmg bijak la berbisnes… dan simpan duit untuk hari tua..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  142. Orang Kampung says:

    baju nikah dia lebih sopan dari bini tokey bus sani tu… org melayu pun tak tau adab msk msjid…. kai bju cukup kain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. SWEET says:

    MAJLIS PERSANDINGAN DAH ADA KAT AMAZINGNARA. DAH AGAK MEMANG MARION PAKAI SEKSI BAJU PENGANTIN DIA BERKEMBAN.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. nora says:

    ngape bj pengantin lelaki cam nampak sendat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. tok guru says:

    lolyat gang & papa porno..BANGANG

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. ron97 says:

    baju kawen masih sopan…
    nah ko..tgk gown vera wang dia……
    berdarah mate… sket lg nk tanggal….
    haih…. org kaye…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  147. aieyman says:

    sweet gler weading diorg,,,,with combination white rosses yg besar2,,,dgn kilauan diamond,,wow,,,sgt2 mnarik and ssuasana yg sjuk mate mmandang,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  148. kaylakenzo says:

    semoga bahagia ke anak cucu cicit…..jgn tukar agame sbb kawin je sudah……usaha dalami ilmu agame islam ni…tanggungjawap suami tu penting sgt utk bimbing saudara baru….mudah2an…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. kolot says:

    apa-apa pun pemuda atau lelaki melayu yang islam kahwinlah dengan bangsa sendiri dulu agar nasib bangsa orang melayu terbela.orang kita tak ramai yang kaya raya.siapa yang akan bela nasib bangsa kita kalau tak orang melayu sendiri.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  150. add says:

    da jodoh n tkdir tuhan..kite ckp cm ne pn xgne..2 yg terbaik tok dorg..doa kn je la yg terbaik…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0