Written by AbangNara | February 11th, 2010

diddy af4

Walaupun dah agak terlambat tapi atas permintaan ramai kami nak sharekan jugak gambar perkahwinan Diddy AF4 dan isterinya, Allen. Tahniah diucapkan kepada kedua-dua pasangan mempelai. Dua-dua nampak sama cantik, sama padan dalam pakaian pengantin berwarna putih. Memang meletop gak la.

Terharu jugak kami mendengar kata-kata Diddy yang terkilan sebab arwah ayahnya tak sempat nak tengok dia melangsungkan perkahwinan. Tak apalah Diddy. Sudah semestinya kami pasti yang arwah ayah Diddy cukup bangga dengan anaknya yang kini dah mampu bergelar suami orang.

Yang bestnya Diddy dan isteri dah pun bercinta sejak zaman sekolah lagi. Tup-tup bertahan sampai ke jinjang pelamin. Bukan mudah nak maintain percintaan zaman budak-budak dulu. Lagi-lagi kalau si suami atau isteri tue artis. Tapi nasib baik kedua-duanya setia dan mencintai sedalam-dalamnya (aceh ayat karat plak).

Lagi gambar sekitar perkahwinan Diddy AF4 dan isterinya, Allen Nor Azah Musa dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diddy af4

diddy af4

diddy af4

diddy af4

diddy af4

diddy af4

diddy af4

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Diddy AF4 Dan Allen

  1. sakura says:

    1st…

    yeaaayyyyyyyyyyyy

    0
    0
  2. Geli Hati says:

    X MINAT DIDDY NIH KAT LUAR DIA SOMBONG

    0
    0
    • namaku namamu says:

      Betul ke diddy ni sombong??? Tengok kan dia macam suka senyum jew. maklumlah senyuman manis hu3

      0
      0
  3. Geli Hati says:

    MASIH FOFULAR LAGI KE SI DIDDY NIH

    0
    0
  4. Geli Hati says:

    AKU TERSEREMPAK DGN JOHAN REALITI TV POPULAR JUGA SI DIA NIH JLN2 KAT WANGSA WALK XDE SIAPA PUN PEDULI.

    0
    0
  5. sakura says:

    papepun smoga bahagia

    0
    0
  6. zjozjo says:

    abisla didy ku dah kawen dah…….

    0
    0
  7. aries april says:

    sapa allen ni?

    0
    0
    • namaku namamu says:

      Tak kan aries tak kenal sape allen ni?? Ala..allen…allen.. tak kenal?? ish3…. allen ni isteri diddy la ha3 allen si anak mamat tempe..makan lah tempe untuk mendapatkan kulit yang cantik hu3

      0
      0
  8. MERABAN says:

    ALIEN LA…

    0
    0
  9. jmr says:

    ooo..sapa diddy nih??hahah

    0
    0
  10. BlackBerry00 says:

    diddy AF 4..???
    honestly mmg tak kenal diddy
    tp aq tau AF 4 sbb pak nil jadi mc..huhu

    allen..??? lagi tak kenal
    allen ke alien..????

    0
    0
    • aries april says:

      hahahahah..
      ada2x ja akak ni,

      0
      0
      • Clipkertas says:

        BIARLAH…
        asalkn bahagia…..

        moga2 die kekal bahagia hingga ke anak cucu cicit,,,,
        yg best nyer si allen ni, cover baik…. punyo,, smpai member 1 rumah die pung tak tau die tunang si diddy…
        bilik die penuh gambar si diddy nie,,,
        konon2 peminat fanatik la…
        rupe2 nyer bakal bini….
        huhuuu…

        0
        0
        • BAMBAM says:

          lor.. kan dlu lepas kluar Af.. diddy dah gtau dier dah bertunang.. siap gtau name allen nie lagy…

          hahaha.. kapel sejak skolah.. lepas skolah tunang.. skang dah nikah.. alhamdulillah..

          0
          0
  11. Amber says:

    tak ingat langsung saper diddy nie.. mula2 tengok tajuk ingatkan diddy pengantin perempuan, Allen pengantin lelaki .. oops…

    0
    0
  12. Kelam.blog says:

    Tahniah DD..!
    more picture..!!

    0
    0
  13. hugo boss says:

    smge bhgia dunie akhrat…hehe…mudahan xlah smpai devorce2 nie..da mauk dgr nie…hehehe…mudahan aman sntosa..

    0
    0
  14. Reena Shah says:

    eh ingatkan halimah jongang tadi

    0
    0
    • namaku namamu says:

      Halimah jongang???? yang ni bukan halimah jongan yang ni allen jongang. Hua3….. tapi memang jong sikit gigi si allen ni. muka dia ada iras-iras misha omar.

      0
      0
    • bibiey08 says:

      ko ingat ko cantik sngt ke???

      0
      0
  15. puteriaquarius81 says:

    nmpk berumur sikit allen ni.. emm apa pun tahniah.. smoga kekal hndaknya

    0
    0
  16. juli says:

    kalau allen ni pakai braces, cam cantik skit la. diddy bolei thn jgk la ghupa tu

    0
    0
  17. bubbles says:

    bukan Allen la…tapi Ellen…dua-dua budak skola aku…tapi Ellen masa kat skola tak glemer sangat…akak dia lagi glemer dan jadi pujaan ramai….

    0
    0
  18. mcsue says:

    sama cantik sama padan.moga bhagia hendaknya..

    0
    0
  19. NoorAfzan says:

    tahniah to both of them..
    sweet~

    0
    0
  20. ms jonah says:

    hahaha..dak2 kampung pemesssss weih korang!

    0
    0
  21. zilla says:

    selamat pengantin baru….tahniah!!

    0
    0
  22. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    0
    0
  23. leya says:

    Bubbles.. ekin je ke yg glamour?? abih tu si ogy, ojen ngan osheen x glamer ker kt skolah pg 2?? apa pun to diddy ngan ellen…moga korang bahagia eh.. sorry akak takpat attend wedding korang..

    0
    0
  24. I’ve been interested in this data and ultimately found this comments. I was genuinely taken aback to find this posts. Thanks much.

    0
    0