Written by AbangNara | October 1st, 2010

gambar open house datuk siti

Sampai hati Datuk Siti Nurhaliza tak jemput kami ke open house dia. Mementang la kami tak gunakan SimplySiti. Sedih diri ini. Hehehe. Memain je sebenarnya. Open house nie rasanya jemputan dia khas untuk pengguna-pengguna Simply Siti.

Hensem jugak Datuk K dalam gambar nie. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Join Facebook BeautifulNara sebab ada gambar yang tak dikongsi di sini tapi kami sharekan di sana.

gambar open house datuk siti

gambar open house datuk siti

gambar open house datuk siti

121 responses to (GAMBAR)Open House SimplySiti Siti Nurhaliza

  1. wat eva says:

    nak iphone4…

  2. […] Panas, (GAMBAR)Open House SimplySiti Siti Nurhaliza Submitted by selebriti on October 1, 2010 […]

  3. tomtom bak says:

    ct comeii

  4. oits!!! tak takut ke, kaya2 ni
    buat bisnes kosmetic pulok ..

    • sebokmama says:

      ko ni kan belacan hangus…akak pun baru nak berjinak2 dgn bisness kosmetik ni dah takutkan akak plak….kang x psal2 akak pun terhangus skali dahlah akakpun nak pkai share partner jgak ni…alahai habisla

      • muiz says:

        klau stakat kosmetik takper…jgn terlibat ngan hartanah jek…

      • aries_april says:

        akak..bnyk giler duit akak…smua bizz akak bt..nnt blikan mira MPV 1 ek?
        adik2x pnya psl…

        • sebokmama says:

          ini bukan byk duit tp byk angan2, sebetulnya kerajaan kita byk bagi peluang pd bumiputera berbisness…korang kena pndai2 tengok peluang tu kat mana je…akak punya ni anjuran sirim belum g lagi dia punya kursus tgh bulan ni…loan, produk,promosi semua kasi n diaorg ajar dari A-Z….klau ok nanti akk g tau ye

  5. Ryta says:

    Bestnya…..nak iphone 4 tu….

  6. aries_april says:

    cntk CT..

    bla dia bt ar?

  7. angelbaby says:

    kacak ker???

  8. pemerhati says:

    kata…sakit….?

  9. puteriaquarius81 says:

    nmpk berisi pic last tu.. apa pun harap smuanya berjalan lancar.. tp yg pasti aku guna produk simply siti ni.. boleh tahan. bedak 2in1 mmg tahan lama n kulit x berminyak.. x rugi beli. (ewah siap promot lak)..

    • aries_april says:

      ko pkai ke put?
      ok sngt ke?
      nik ari tu kta nk bli,,,,,bli ke x

      • puteriaquarius81 says:

        haah.. br je pkai sbnrnya… hmm dkt 2 bln.. ok la.. nik nk guna tang mana? lipstik ke? hihi jgn mrh nik.. gegurau di petang jumaat

        • aries_april says:

          ko ni…x kan gna lipstik lak..
          pncci ke ape ke x pe lah….

          b4 ni..dia pkai dputih…tu klit dia cntk

        • puteriaquarius81 says:

          hoho yeke? mana la tau.. nk kasi maintain cumell..
          patut ler putih dah nama produk pun putih.. huhu tp kalau dia guna tu dh ok, x pyh ler tuko lg.. nanti jd lain plak

        • Miss pocO says:

          aku dah berkurun guna loreal jew…

          hehehe…

        • puteriaquarius81 says:

          aku pun guna loreal tp utk rmbut… :)

        • Miss pocO says:

          aku utk kulit…tp still cam tu gak, cam 100 tahun yg lepas…adesss…takde perubahan, kulit kusam…

          heheh…

        • puteriaquarius81 says:

          wah wahhh.. umur ko dah 100 taun upanya.. hihi tabik hormat!!!!! awet muda..

        • aries_april says:

          sapa kta 100 ja put…dh 150…time sis poco gna..umr dia dh 50..hihihihih..tul x sis?

  10. aries_april says:

    pic ct yg 1st ada misai/..prsn x?

  11. Miss pocO says:

    bang nara, tolong saya tanya kat siti bleh tak…

    produk dia ade tak dipasarkan kat swak…???

  12. Miss pocO says:

    tang mana yg kacak nyer si tok k tu…?

    aku pun blur…

    • Clipkertas says:

      clip lg blurrrrr…..
      kabur mate ku ini… hik hik..

      eeee,,, ct pernah ckp klu tok K de misai cam tu nmpk mude…? aku tak nmpk pun… yg aku nmpak lg makin tue..
      brjmbg bagai…. hik hik

      • dia says:

        kalau dah suka belacan pun dikata mentega..biasalah…citarasa lain2 . mata masing2 kan…pilihan anda pun belum tentu ok dimata org lain…jd…tiada mslh di situ…ignore ja…

  13. bai says:

    comelnya siti..rasa macam nampak kurus sikit than before. hehe

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

  14. duit.com says:

    ct cun..!
    nak iphone 4 bli simply ct?

    x ya pun x pe,join sy skarang..!!!

  15. Hajimaru says:

    ct makin cun…dato k memang ganteng..memang ngam.

  16. lalalallala says:

    blusher gold edition simply siti ni cantek..ritu aku try …tapi try tester nye jelah kat watson..hahha
    nak beli cam mahal la pulak..50 hengget
    baik aku up sikit je bli MAC
    kesudahannya pakai silky girl je..hohohoh

    • SWEET says:

      AKU PUN
      MAMPU BELIA MAYBELINE, SILKY GIRL, LOREAL JE
      SEBAB MURAH
      TETAPI DAH BERTAHUN2 AKU PAKAI
      OK JE

      • SWEET says:

        AKU PUN
        MAMPU BELI
        MAYBELINE, SILKY GIRL, LOREAL JE
        SEBAB MURAH
        TETAPI DAH BERTAHUN2 AKU PAKAI
        OK JE

  17. Zetty says:

    salam,

    saya nie pembaca setiasa beautifulnara. Bila tgk entri tue..ingatkan ada la pic candid atau pic2 lain ke di majlis open house dato CT. tapi bila tgk entri tu dlm full version rasa tertipu. Sbb-nya pic CT pakai baju oren tu adalah dari majlis open house DS Tiara (refer blog SultanMuzafar), cuma ada satu pic je yg betul yang gambarkan suasana open house CT.

    Teguran membina dari pembaca setia je bang Nara, jgn la marah!! lenkali kalo takde pic pasal event yg sebenar tak yah la share buat entri. Sebagai pembaca rasa tertipu je. Ras-nya bangNara boelh buat entri yg lagi baik spt sebelum2 nie.

    Chill….

    • saya says:

      a ahhh ini open house tiara jaquelina laaaaa.. bukan siti punye majlis

      • ckrin says:

        cetuju dgn zetty semenjak dua ni bang nara nmpknya main pakai buh jerk mcm dh xde modal…

        • tiz says:

          xde idea ko

        • aries_april says:

          actually…abg nara ni bkn wrtawan..
          n dia bka blog ni coz ska ngan hbran tnah air..
          sesapa yg sent dia msj…dia just post kat sni tnda mnghrgai ada orng sngp share ngan dia mklumat…..

    • dia says:

      mmg pun..awal2 lagi dah tau…open house tu bkn ct punya 1 ja ct punya…BN ni main belasah ja selalu…nasib baik tak ada saman menyaman…kalau tidak tutup kedai lah jwpnya blog ni….ct tak cantik pun dlm pic tu pun nak jg tunjuk….

      • sokong DIA says:

        nak jadi pro-blogger buat lah homework bangNara.. walaupun bak kata aries_april, info dapat dr foward msg. Tapi takkan lah tak selidik dulu. Tak pro lansung…pis! :)

    • Erin says:

      u rite…btw,semoga abg Nara more carefull..

  18. Opz! says:

    hehehe….cutenye muke siti kat pic terakhir tu….cantik..like it!

  19. Acai Reduce says:

    Never fancied her…I find her rather dull and ignorant. Seems to be stupid about alot of things. Then again, which muslimah is intelligent???

    • suke ct says:

      including yourself?lol

      • Annonymous says:

        Oh come on… if this entry is meant to rag on CT fine, that is your prerogative. But I find your last statement ‘dull and ignorant’. I am currently doing my PhD in the US, and yes, I’m a Muslimah!

        • so what says:

          watch your words Acai..look around u and u can see many intelligent muslimahs. Do ppl have to announce their qualifications to u in order to make u believe that they are highly educated and intelligent? if ur frens are bimbos dun put d blame on muslimahs ok?

          However, your comment shows your stupidity..think before saying anyting in order not to sound foolish here..

        • Bom aTOM says:

          “Acai Reduce”, I can see that you have “Reduce Intelligent” in Marketing. You provoke the curious target/potential consumers(muslimahs) & divert them to yr page.

          Sooo Solli, your “Reduce Intelligent” Marketing Strategy TAK LAKU here.

        • -PITBULL- says:

          lol:D

  20. Mama Zharfan says:

    me never stop admiring her :)
    awesome pics anyway :)

  21. Pretty says:

    Well Acai ‘reduce’ your ‘intelligent’ brings u here…. Dato CT a sucessful young n new entrepeneur n yourself??? Proven any sucess n wat hv u achieved to b proud of !

  22. tass says:

    credit to SimplySiti~ diorg dah refund my two broken lippies~wuhuuu!! I love datok Siti~~ Muackzz

  23. phreak_id says:

    tapi macam mahal sikit harga dia kan?

    >>My Latest Entry<<
    Lif Terhempas? Ngerinya….

  24. Kak Su says:

    Berapa hinggit rega iPhone4 ni? Cam ok je…

  25. yuyu says:

    nk iPhone 4! =)

  26. megatron says:

    siti pic atas skali cam ada misai…..hek3

  27. velasrizal says:

    wah meriahnye open house dia..

    Kad PETRONAS Touch ‘n Go Edisi Terhad MotoGP

  28. SaNn says:

    Nak Iphone 4 juga…..digi atau Maxis? mana yang lebih baik

  29. senah says:

    gamba siti yg 1st kali mcm ade misai

  30. dia says:

    ct ni kdg2 mcm tak lah cantik mana pun…mgkn kamera problem ..atau pun dia jadi lawa pun dgn bantuan make up ja..kot…

  31. i love u cik wan says:

    hensem la abg nara.. hensem d mata ct.. Dato k kaya abg nara… x mcam kita. smoga cpt2 st dpt anak

  32. syasya says:

    muka klu dah cantik, tak make up pon cantik… mcm siti nurhaliza lah….

  33. pingkypanthers says:

    nak gak i phone tu…..

  34. Dia says:

    tiara lagi lawa…

    • Bom aTOM says:

      ‘Dia’, banyak sgt komen -ve Siti, tak takut Kiah Letup ke?
      Mcm entri sblm ni……Adakah kerana Mengandung Siti Batalkan Konsert…

      Tapi, tu..lah dlm hati tertanya2 gak. Hari tu mcm sakit sgt sampai kena rehat. Ni, ligat jer kesana-sini.

      Alamak!!!…saya nak lari…Kiah Letup dah sampai.

      • kiah letopp says:

        buduh,
        skitar kl je kot?
        xkan la kne memerap kat rumah 24/7?
        akal ade ka?
        dokter kte dye xleh jln jaoh la badigol!

        Dia,
        it’s subjective darl~~

        LETOPP!

        • Bom aTOM says:

          Eh! menyibuk jer kiah ni nak ulas komen saya.

          Cubalah baca semua komen2 kat atas tu satu persatu & perlahan2.
          x semuanya memuji Siti terutamanya si Acai Reduce tu.
          Ke Kiah x fhm bahasa Omputih..heheheh…..

          Pas tu boleh tanya lak kat kl je kot?
          Kau sendiri tak pasti kannnnnnnnn?

        • kiah letopp says:

          bom atom,
          ko ni mmg la outdated tau..
          pkataan ”kot” tu mmg da trend remaja skang
          LOL

          bkn mknenye x sure…
          hahahah lapok tol la kau nih

          LETOPP!

  35. Caldina says:

    siti ? hate her….!

  36. bunga kiambang says:

    i love CT!

  37. miss annur says:

    mahal sgt produk siti ni.. kalo jual satu kedai brand die je xpa,nampak gak ekslusif sikit.. ni x, takat watson je.. kalo harga berpatutan xpe gak.. contohnya satu color eyeshadow je rm50 kat swak ni..

  38. lanun.. says:

    siti situ sana sini..
    dato’ k nampak makin muda..
    HARGHHARGHHARGH……..

  39. yeah says:

    sokong miss annur…. yeah!!!!!

    da mahal gitu baik up je beli mac ka.. bobbi brown ka..

  40. lalalalalalala says:

    tak dpt pun invitation..aku nie pengguna jugak tau..smpi atiiii..

  41. amoi sarawak says:

    disarawak dimana hendak simplysiti tolong kasi tahu…..i nak juga iphone4 tu,,heee

    • hai says:

      saper beli paling banyak paling senang menang, beli jerla iphone4 terus…

      • SWEET says:

        INI SEMUA CARA
        NAK PROMOTE DAN MELAKUKAN
        PRODUK SIMPLI CT JE

        BUAT HADIAH BEGITU
        MUNGKIN DPT JUAL BYK PRODUK
        BYK UNTUNG

        YG RUGI PEMBELI
        BAIK BELI JE HP TU

  42. SWEET says:

    WAH TOK K
    DAH ADA REMOS
    TUTUP DAHI DGN RAMBUT HEHEHE

  43. anyss says:

    produk simplysiti (skin care)x elok pn..dh bpe ramai member aku beli..muka diorg abes beruam..gatal2..bengkak2… sudahnyer g jmpa doctor…ceh! wt abes duit jerr.. huh!

  44. bisnes makin masyuk nampak…

  45. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  46. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

  47. nu..ui says:

    ct…so sweet……

  48. koko says:

    saye pakai loreal..cntik..

  49. Simply desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply great and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

  50. Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks

  51. gundam lego says:

    Keep blogging. Anyway, thanks again and I enjoy posting once more sometime!

  52. Pandaranol says:

    Can I buy a Red Panda(Fire Fox)?

  53. Hi,guys,your site is really excellent! I like that.

  54. I wasn’t aware about the many ripples and detail to this story right up until I surfed right here through Google! Great job.

  55. jason green says:

    Hello, I found your blog from google. Really great blog. Best Regards

  56. Have you any idea if may be worth buying a itemizing in a common directory ? May this aid my weblog ?

  57. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog. You have some really good posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Cheers!

  58. Stretchyman says:

    Yahoo results…

    While searching Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit…