Written by AbangNara | January 5th, 2011

nur fazura

Semalam kami ada menerima satu email yang berbunyi begini:-

[note]Assalamualaikum nara… sya nak cadangkan artis tahun ni selain dari lisa surihani, nur fazura pon boleh gak.. sama-sama cantik .Cariklah sikit cerita pasal fazura nih.. lama dah x tgk gambar2 dia…[/note]

Maka dengan hati yang tulus suci dan untuk memuaskan hati penghantar email tersebut, kami dengan pantasnya terus pergi ke Facebook Fans Nur Fazura. Nasib kami baik kerana ada banyak gambar-gambar Nur Fazura yang boleh kami kongsikan dengan anda di sini. Kesemuanya kami daripada Facebook Fazura. Sila jadi fans Facebook Nur Fazura yang hanya perlukan 2,000 orang sahaja lagi untuk cukup 100 ribu fans.

Dan sesungguhnya selepas menatap gambar-gambar Fazura, kami akui Fazura sememangnya ayu, gorgeous dan menawan. Fazura ada auranya yang tersendiri. Tak percaya? Sila baca entri ini sepenuhnya untuk lihat banyak lagi gambar Fazura.\

P.S: Tempahan helmet kini dibuka.

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

nur fazura

175 responses to (GAMBAR)Nur Fazura Yang Super Gorgeous

  1. hihi says:

    suke beliau! cantik, tp krg berlakon skang yek

    • Lipstick Hijau says:

      mungkin fazura just pilih filem yg betul2 berkualiti kot….ye la setaraf dgn bakat dia yg mg best dr lisa…

      • DD says:

        cite ape yang berkualitinya? Pisau cukur tu berkualiti ke? ahaks..

        • Lipstick Hijau says:

          pisau cukur tu x la berkualiti sgt…tp compare dgn lisa, lisa bnyk berlakon dlm filem2 yg x berkualiti dr fazura….

        • silentgirl says:

          btol..fazura much more better..instead, die byk blakon drama je dr filem..aku stat ske tgk die blakon dlm ezora..n 1 cte kat astro die blakon wit aqasha dlu..bes gle drama ni..n die ni cntek!even ade tkantoi sket2 psl ketiak bsh n kaki alergi..tp bese la, die pon manusia bese cm kte gak..love fazura!

        • Colichio says:

          Lisa x berlakon filem berkualiti?? Lisa lah lg top dr fazura filem dia pun box office ler kalo xkn pengarah byk ambik dia berlakon dr fazura ni apa punFazura ni mmg cantik jelita n vogue Lisa lak cantik manis..

        • kak nam says:

          lisa blakon cam kayu….

        • Kak Tijah says:

          My pilihan for best actress:

          1)Sharifah Amani
          2)Fazura
          3)Lisa Surihani
          4)Liana Jasmay
          5)Maya Karin

        • Lipstick Hijau says:

          and my choice for best actress in malaysia are:-

          1. Fazura
          2. Noorkhiriah
          3. Umie Aida
          4. Norish Karman
          5. Sharifah Shahira

          yay!!! Lipstick suka dgn dorg ne…!!!!

        • LIpstick hijau ; no.2 n no. 3 aku sokong..hehehe…mmg berbakat dorg ni…

          ko de add x kak noor nye FB…add la..dia x sombong…sape2 nye komen mesti dia reply… :)

        • Lipstick Hijau says:

          xde lg la….anyway thanx gadisfebruary….nt sy add akak noor….

        • xxx says:

          pisau cukur adalah berkualiti..tgk la gambar dia..cantik woh..mmg bagus pny camerawork.plus kalo dgr xde bunyi dubbing macam filem melayu biasa…so, mmg dia plih production yg bagus la…kalo nak ikut jalan ceritanye pn ok what..bes ape..aku rs lebih menghiburkan la drpd cerita2 lisa tu…

        • Lipstick Hijau says:

          i sokong u……tp 1 benda jer spoil…kapal tu betul2 x real……anyway movie tu mg best kan….

        • bulan says:

          tipu apa berkualiti. props mcm apa lagi. aku asik gelak tgk ‘kapal mewah’ tu. besar bila turun tangga mcam gila gabak, alih2 dalam kapal kecik ja. haisyh. nampak gila fake.

          lakonan, ok.

        • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/hukum-melakukan-onani.html says:

          dia kat mana skang ni ya….

        • movie tu wat kt apartment kt ampang..hihi…

      • cik wiwin says:

        i tengok lagenda budak setan 2 kali dulu sebab nk tengok fazura la..

      • gilo says:

        gmbr ketiak masyam tak de ke?

        • Hitam Manis says:

          suke ngok muke fazura..mmg cantik!! suke juga kalau die berlakon nak ngok seribu kali pon aku tak kesah~ hukhukhuk

      • joyah says:

        fazura class u allz! cantik semulajadi, bijak, confident, suka layan peminat kt twitter n fb dia. love u fazura!

        • hijau says:

          bg aku die lagi style dr lisa n fasha.die bley brlakon sbg org koprat ngan owg kampung.tu yg aku tabik sket kat die.
          kontroversi die bley than gak,tp still bley cover dbandingkan ngan fasha tu.n die ni bjak plih drama n watak.

        • joyah says:

          u know lisa sentap ada peminat tweet kt twitter fazura lg cntk dr lisa. biase payah beno lisa nk reply tweet tp tbe2 lisa reply tweet. tp dia ckp ‘fazura gojes’ x silap den. uhuh. pastu mencanak fans lisa cantas bdk yg tweet ckp fazura lg cntk dr lisa. adooo…lemas mek bace ayat kipas ssh mati lisa

      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        rindu sangat dengan fazura she nice on facebook…. love her….

    • ani says:

      seksi nyer pic yg jd cover mag tu..

      • tpi sayaang filem kayangan tk berapa besh..

      • Ryta says:

        Yang pakai baju kaler hijau kekuningan dan bra kaler purple tu ke? Emm… tu cover mag Jan 2006….
        Masa tu kan, Faz ni ala2 paris Hilton Malaysia…agaknya nak try gakla menyeksi menampakkan benjolan aset tu….(kalau perati betul2, macam suntik silikon lak!)
        Tapi sekarang ni dia lebih sopan berpakaian, gosip2 liar dan murahan pun semakin kurang, gaya lakonan pun semakin meningkat…mungkin dia ikut tagline Melodi kot…”kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi” …
        :-)

        • mak oi…caler purple!!… tdi aq x sempat tengok pic
          kat atas terus drop komen……………………hehehe..
          sekarang baru pasan….bebenjol..!aish!..spoil tul..

        • Ryta says:

          Amboii Belacan Hangus…
          Siap scroll balik eh bila aku ckp ada gambor Faz pakai bra kaler purple!
          Cucuk mata tu kang! Huhuhu…
          :-P

        • silentgirl says:

          i love 2nd pic most..lawa sgt! die ni ade x factor n class tsndri..n xsmbong!

    • syuhada says:

      die tak cantik, tapi dia rupawan…die tak comel..tapi sangat manis…die tak lawa..tapi sangatttt jelitaaa…

      luv u Fazura..!!

    • milix says:

      gojes…suke yg 1st…xsuke yg last..pose slut…hehe jgn marah

    • gogogo says:

      ada tengok tak citer terbaru rosyam nor tapi lupa tajuk apa..adaptasi dari novel Tak Seindah Mimpi tu…kisah razif dan jannah…hero dia of course lah rosyam nor..tak suka giler hero tua tu..heroin dia plak fauziah gous..erk..tk cantik lah dia tu..better amik fazura ni jadi ‘jannah’..baru lah kena…

  2. Lipstick Hijau says:

    Hahahahahaha……abg nara akhirnya akur dgn permintaan follower bn…….ne baru la cun……muaaaaxxxxx…….x nak lagi lisa….nak fazura juga…..

  3. nana says:

    Fazura ni 2 kali ganda lebih cantik dan bagus dr Fasha Sendat & Memek tue… I like Fazura….

    • Lipstick Hijau says:

      pembetulan…bukan 2x…..tp 2juta kali…….kah kah kah…pls la jgn sebut nama memek….nak muntah dgr nama bitch tu….

      • jane says:

        uweeekkkkk….ha ko dah muntah dah dgr nama memek… jgn sebut nanti ramai muntah….

      • DD says:

        Memek tu kampung…

        Tapi kenapa nak pompuan idung temek eh? Jap2 nak fikir2 sapa santik.. Diana Daniele ok.. perfect..putih, idung mancung, gebu.. kaki pon xde kurap.. heheheh

        p/s : abang nara xkan takkan xdpat email gambar fazura yang dia kat Avon tu.. sila fokus kat kaki dia tau…

        • pizza says:

          Diana baka kacuk, mmg la lawa. Fazura nampak muka Melayu ori, classy. Body structure pun balanced, kaki panjang. Eye catching aura…

        • esparanza says:

          kaki dia tu dulu alergik kot.. bg la peluang.. semua org ada kkurangan. ni asyik2 nk yg kacuk je. gadis melayu asli pun ada tarikan tersendiri, lebih manis gitu..

        • lee seonjun says:

          diana mmg cun, xkirala kacuk atau tidak. yg penting memang cun…

        • silentgirl says:

          tu la…die ni manusia gak..klu sume nk perfect pyh la..cube suh diana danielle kentut kat muke ko(DD)..busuk x? klu wangi tu mmg perfect gle la si diana tu! klu da name gen mat salleh..mmg la lawa..fazura ni sweet as malay girl..die xbpe nk kepoh ngan gosip2 murah except kat club dlu die pkul pompuan ngan kasut..tu je aku rase yg btol2 xbest..lain2 xde plak buruk2 aku dgr…psl kaki die alergic tu, nara da lame da post dlu..

        • hehe says:

          ala kalo artis kacuk omputih ni kte comparekn ngn gds omputeh len..xde ape yg lebeh pon..sng je nk cari,,tp nk cari pompuan ori melayu yg cntik mcm fazura n nmpk class gitu sukr dicari

  4. Shasha says:

    AGREE!! I LOVE HER STYLE! X)

  5. aBg_rOnGak says:

    Since lately dia takde gosip pelik2, ok lah kot

  6. Dealova.. says:

    Saya suka gila kt FAZURA…Muka dia manis dan xjemu dipandang..kalu dpat isteri wajah mcmni..mmg beruntung..xjemu dipandang!

  7. laranur says:

    fazura memang cantik.compare to lisa surihani, fazura lagi mantap..but both ada raut wajah yang menyenangkan mata menatap.mungkin lisa masih muda.but she’s cute nonetheless.

    • Lynn says:

      beza umur fazura n lisa 3 tahun saja

    • Muak says:

      i sokong laranur … i thinks fazura more better than lisa ..
      lisa ni bgs jugak tapi i naik bosan jugak asyik tgk muka lisa jek .. asyik2 mka dia jek .. blkon lmuka dia, megcara muka dia … asyik muke dia jek …

      • Cherry pink says:

        sme la.4me lisa tu tak cntiq mne pun compare ngn fazura …lisa muka cam pelik ckit…..

        • ATTENTION says:

          cherry pink ckp muka lisa mcm pelik?? ape yg pelik??

          tapi i sndri pn bukan nk kata lisa x cantik, lisa tu lawa, natural beauty, manis sgt tp bl dia senyum la….

          cb klu lisa bt muka msm nmpk ketara sgt huduh, RCW / umie aida tu klu muka msm pn still nmpk gojes, erra fazira pun klu xsenyum maintain cunnnnn lg,
          tp lisa ni harap sweet je, muka dia agak kembang la,
          pp dia lebar…n agak rendah, sbb tu org rmi kata fazura lg cantik dr lisa, coz fazura kurus tinggi, lisa tu nmpk muka lagi besau dr badan dia yg kecil tue….ini pendapat i jer, apepun 2 2 i suka, sweet n natural. DD i kurenggg minat. belakon asik wtk korporat jer, xpnh tgk bwk wtk yg mencabar pn..

    • silentgirl says:

      lisa xde x factor n class..mcm fazura, ble tgk je rase nk ckp…WOWWWW!! tggi, body cantek, muke cntek…blakon x kayu cm lisa..love her so much!!

  8. stormz says:

    cantik bj purple fazura tu

  9. Nurul says:

    suke jugak fazura

  10. dun says:

    nampaknya BN akan memilih Fazura sebagai gadis BN pada tahun ini!!

    siyes cun…tp sekadar cun jela…hehehee

  11. BlackBerry00 says:

    she’s talented…chosen by bn followers, i think it is really perfect…so, bnara…dh ade dh calon artis pojaan hati 2011..??? fazura gorgeous..beautiful and i likeeee…!!

    • Miss pocO says:

      ada yg lainnya…nak bertanding gak…MEMEK…

      • Lipstick Hijau says:

        miss poco….pls la…jgn sebut nama murahan tu…….geli la…….

        • ZullWell says:

          thinks positif…

          aku asyik nak tergelak bila baca perkataan MEMEK… yelah dah asal usul aku pun ada darah seberang, kat sana org panggil faraj korg tu MEMEK… dan aku rasa ada diantara korg pun tahukan maksudnya… mohon jgnla korg sebut2 nama alat sulit korg tu lagi… lemas aku!

          mohon pada Nara haramkan perkataan MEMEK…

        • MisspocO says:

          errrkkk…tu dr seberang, kita ni seberang dr seberang… mane sama…huhu…

  12. nhs says:

    mmg die salah satu ciptaan tuhan yg cantik…tidak dinafikan lg! akan tetapi….die kan penah ada kes mahkamah pasal pukul2 dgn pompuan cina dekat salah satu kelab malam atau disco atau ape2 lg ntah…even terbukti x bersalah (klau xsilap laa ekk) skali pun bg sy die dh ada ‘mark’ yg buruk…sori ekk klau sy silap!

    • Lipstick Hijau says:

      tp dia dah x mcm dulu da skrg kan….dah xde gosip liar…..dia kan penah digelar paris hilton malaysia dlu….i like fazura sooooooo much!!!

  13. Merpati Putih says:

    ni kalu jerneh tngk ni..meleleh air liur dia…

  14. Lynn says:

    dulu x suka dia nih. tp skrg nih semakin best plak dia nih. dan style.

  15. Miss pocO says:

    cantik mmg la cantik tp tolongla jgnla seksi sgt… rugi aar pamer kat orglain…

  16. kaylakenzo says:

    very gorgeous! i love fazura since takde gosip lg kat die….lakonan die pn mantap. muke semestinye cantik.

  17. budi says:

    dia cantik la…
    tapi sayang kalau dia pakai dedah –dedah..
    harap2 fazura tak seksi..dan jagala tingkah laku ..
    sy suka dia

  18. cantikkkkk seyyyyy tak kelip mata memandang…..wink wink….^_^

  19. ChentaHati says:

    suka fazura berlakon citer pisau cukur…

  20. dia blakon mmg best. tp agak seksi di luar. gaya gedik dia dlm filem mmg menjadi.

  21. seraihijau says:

    setuju sangat NUR FAZURA…GO FAZURA

  22. Liyana Lunia says:

    lawanya awak ni <3 suka fazura sangat sangat

  23. miss_pinky says:

    nice n simple.
    love her.
    vogue gitu.
    :)

  24. Djaa says:

    seksi la gamba cover mag tu..rs nye artis malaysia ni klu dressing sopan lg org ske..

  25. holly says:

    love fazura.cntik,pandai berlakon n dia sntiasa nmpk classy.asian beauty.

  26. hehe says:

    lov fazura!!!!

  27. hehe says:

    suke tgk fazura blakon dlm datin diaries

  28. Aku x bodoh says:

    sgt lawa! dari dulu aku mmg rasa dia ni mcm underrated jer. so skrg masa yg terbaek utk abg nara jadikan dia gadis beutifulnara 2011! setuju??????????

  29. acik says:

    Saya suka Fazura … entah kenapa kalau dia mengedik rasa cantik jer. Kalau orang lain mengedik rasa nak muntah jer …. hahaha

  30. bukan manohara says:

    sangat cantik dan kurangkan sexy dan rugi bagi tengok kat org lain bak kata miss poco….hehehee

  31. Chinta berahi says:

    fazura muka dia manis.. baik jer.. so dia pkai seksi pun xdela nampak gedix cam memek tuh!!!.. go fazura.. lgpun dia ni bt hal dia je mana ade gosip murahan mcm setengah artis.berlagak je lebih.. i like fazura…
    u sgt comelllll!~~~

  32. senduk kayu says:

    tak suke.gedik.
    ya..ada 2 bijik betik yg dah nak tersembul keluar.jd cover majalah.gitu

  33. blur says:

    bang nara ni pon….xyah la tunjuk gmbr yg seksi tu….bia la dorg tgk sndiri kat page tu….elok org x tau jd tau dah….

  34. kimmy says:

    lisa surihani is still the best!!

  35. hanipelangi says:

    FAZURA the best…!!!
    memek hidong kemek rase nk tepek smpai kemek terlepek…
    hate hate hate memek…
    ko pg la kawen cepat2 ngn abang ko 2..then duk diam2 kat rumah…jg anak…xpyh nk muncul dlm tv da coz bile ade je muka ko dlm tv 2, aq twos tukar siaran, xpasal2 penerbit drama 2 rugi kurang 1 penonton sbb kn ko…

  36. mia edora says:

    setuju!!!memah fazura mantap comel dan cun, boring ler asyik2 cerita pasal Lisa jer dah jemu…1000XX…..

  37. sebatang pen says:

    fazura n lisa ada kelebihan yg tersendiri, tp sy sgt suka dgn lakonan dia dlm pisau cukur..gedik2 yg comel..lgpun fazura mmg punya cantik yg tersendiri =)

  38. Yes, fazura mmg ada aura tersendiri. Salah satu artis yg tiada kontroversi murahan n menjelekkan. She beauty with brain n natural beauty. Vote her !

    • marishadania says:

      bol3. fazura cantik dlm kelompok dia tersendiri. trendy. jelita. suka sgt tgk die pic pkai suar jean tuu :)

  39. elly says:

    sangat suka tengok muka fazura ni. Orang kata bukan tahap cantik da gorgeus semua ada. First dulu memang tak suka tengok lakonan dia tak tahu kenapa. Tapi bila tengok dia berlakon dalam pisau cukur terus macam “wah, lakonan fazura superb la”

  40. sukeatiaku says:

    hahaha….maksudnye…jd perempuan simpanan is ok????as long as pandai cover….klu org lain laju je kutuk….

  41. pizza says:

    Cantik, muka asli (I hope).

  42. anati says:

    yer! aku pon sukeeeee fazuraaa. tp lisa surihani tetap no 1

  43. Fedzmy says:

    ok gak fazura ni tapi lisa lagi ok kan…….

  44. aidazr says:

    suka fazura. cantik, sweet. natural beauty. so gorgeous. x perlu mekap tebal, bulu mata palsu, botox, cucuk sana sini. dia senyum skit je dh cantik. skrg dh krg kontroversi, ok la tu.

  45. mama uti says:

    fazura pun ok juga

  46. non says:

    i loveeeeeeeeeee fazura

  47. matjoe says:

    she is more talented than lisa but lisa lebih bebas gosip dan bebas pergaduhan atau tuduhan mahkamah.

  48. Mel says:

    I mmg minat dia walaupun ada cerita-cerita yg tak best sometime ago.

    Fazura mmg bukan dlm kategori ‘jelita’ tapi cantik yang tak jemu mata memandang……ohh sedangkan aku perempuan tengok x jemu..inikan pulak lelaki!

    Cara pembawakan diri dia sooo natural…tak fake! Macam Lisa…sometime kita tengok dia macam ‘fake’ jugak….sometime but not always.

    Kalau I…I pilih fazura! Mudah-mudahan tahun 2011 ni rezeki Fazura akan murah dgn tawaran pelem or drama…..amin…..I lap u Fazuraaa!!!

  49. xw says:

    yeay ! thanks laa pada yang telah mencalonkan nama Fazura. she’s INDEED gorgeous ! hal dulu tak payah lah ungkit. sekarang Fazura dah tak macam dulu. she’s improved a lots in her career. peramah. rajin balas comment peminat dia dekat facebook. and my comment pun banyak kali juga dia replied. so i think she deserved to be BN girl 2011. masa LBS keluar dulu pergi tengok pun sebab Fazura. coz im not big fan of Lisa. yeah Fazura all the wayyyyyyyyy ! tehee.

  50. weiya says:

    serius bang nara..fazura ok gak…tp kan..tgh tunggu bila lah heliza helmi nak jd plhn abg nara…ok per..cute heliza tu

  51. mellia says:

    dalam bnyk2 artis,dia lah plg jelita cantik dan menawan..percayalah!!!!!

  52. effie says:

    yup aku pon suka fazura.. tp dia dh jarang berlakon la.. bagi aku dia ni ada style and gaya tersendiri.. suka sangat! aku suka tgk dia brlakon dlm gol n gincu, dia sgt positif dlm citer tu.. muka dia mmg muka perempuan melayu yang cantik.. I loikee!!

  53. Kak Eton says:

    suka tengok die semyum.sweet sgt nampak barisan gigi yang cantik..

  54. lemonate says:

    Now…Br leh tgk kelainan sket no more Lisa n Lisa n Lisa…Cantex n Sweet Fazura nie…tp BN tlg terjah sket saper BF dia…asritu ade jgk tbace 1butik kot dttp khas for her n bf coz nak shopping…saper agaknya BF dia (bgs klu lbh hebat dr si JEJAI tue confirm si SENDAT meraung…kekalahan)heheh

  55. kak timah chinta says:

    fazura……….. umi nazeera……………… bakal meletop 2011…………………… HOT !!!!

  56. Reena says:

    Setiap manusia tak terlepas drpd melakukan kesilapan. Mmg dia pernah naik court apa semua tapi itu juga utk membersihkan nama dia sekaligus membuktikan dia tak bersalah. Well, maybe dulu dia pun kaki clubbing tapi at least kita dah nampak perubahan positif dia selepas drpd kes tu. Dia pun nak bukak buku baru so kita support lah dia. At least lakonan dia baik, kalo gedik..menjadi jer. Kalo berlakon watak biasa2 pun hidup. Org nak berubah, kita bagilah peluang. Yg penting kita nampak perubahan tu (dr segi kurangkan kontroversi, propa & gosip murahan). Jgn cam artis len, kata nak berubah tapi tang tuuuuu jugak..nan hadooo… berubah… katanyerrr. Utk Fazura, it’s better late than never.

    • risya says:

      yeaaahhh….
      sy sokong kata2 kamu itu
      klu filem pisau cukur tu, siap d/load pastu tgk bnyk kali
      hahaha
      mmg x puas pun tgk die berlakon dlm citer tu…
      cume die kurang berlakon kan…
      tp dpt juga trofi mase ASK 2010 baru2 nie…
      menjerit mase diumumkan die dpt anugerah tu…
      pasni pengarah2 kena la consider dgn fazura
      asik amik yg bnyk kontoversi jer…
      lakonan die pun boleh tahan jugak..

      WE LOVE FAZURA~~

  57. lee seonjun says:

    rupa biasa tp bakat bagus

  58. risya says:

    my idola~~
    FAZURAAAAA~~
    i love u~~

    artis paling aku minat, ni la orgnyer…..santexx sangat~~
    suke tgk kegedikkannyer…
    sokong kamu~~

  59. risya says:

    gmbr 1st cntik gileeerr…

  60. bilis goreng says:

    fazura jauh lbih baik akhlak n ksopanan dr pasah sendat…jga smkin kurng kontroversi…i likeee…

  61. akuseorangpemerhati says:

    its more better with fazura..no more lisa..muakk kot..
    peace no war…

  62. eszol says:

    lancap lancap lancap

  63. perodua kelisa says:

    cantik dan sweet. in the last pic she looks like her aunt yg kawin ngn kerabat brunei. dayang faezah

  64. Maimoon says:

    X perlu puji lbh2 nanti bosan seh!

  65. lolyat gang says:

    gelaran aku utk dia : ‘fazura muka kasut’
    sbb kontrovesi dia serang ppuan dgn kasut dulu
    heheh

    • cikedi says:

      by the way..dia cuma mempertahankan HAK dia dari pompuan gelenyarr….berbaloi beb!!! masuk court pun x pa…janji dah ganyangg…wahh…hebat arr u FAzura…I love u!

  66. Lolito says:

    sayer anak johor…sayer sedie terima fazura mnjadi pasangan kerabat johor (seperti gosip yg tertulis)

  67. Nainasya Asya says:

    suka fazura and lakonan dia dr dlu lg..lg suka if dia bw watak gadis kpg suka2 lah hehee tp betol ke dia gf kerabat tuh?urmmm melepas gue hehee

  68. sedah says:

    saya mmg suka tgk fazura berlakon since gol dan gincu :)
    superbbbb! tp now da jarang nak tgk dia blakon. rinduuuu

  69. eilan says:

    Saya suka giler kat Fazura sejak dari di berlakon Gol & Gincu.G&G adalah filem & drama terbaik buat saya.Ada mesej membina dan lakonan mantap mostly dr.Fazura.Saya tengok LBS pun pasal dia ada berlakon.Pisau Cukur tak pernah jemu menontonnya.

  70. gosipgurl_fea says:

    cute!

  71. Min says:

    Fluent english

  72. NAZARIO says:

    fazura….. akhirnye ko muncul jugak dlm bn.. … ne x asyik2 lisa.. nek muak aku… i lap fazura

  73. mama sayang says:

    Pelakon kegemaran mama selain drpd Dira Abu Zahar.

  74. rosebuds says:

    used to think she’s pretty wif no brain (during her paris hilton time la….masuk court sane sini,fight wif reporters..) but then she changed n jd super gorgeous wif brain…hehehe… love her!!!

  75. missyqaldina says:

    fazura ni baik ngn fans die kt dlm fb die tu…sume comment kalo die on9…die akan reply…jrg artis mcm nii..

  76. zieza says:

    Fazura mmg sangat cantek…muka melayu asli, takda botox, bukan mcm sesetengah artis lain muka tak ori..minat tengok fazura brlakon, tak kaku..Luv u Fazura..

  77. lagak PENDITA says:

    muka mmg cantik.tp musykil,klu tgk drama lama2 yg dia berlakon,aset yg atas tu kecik je.skang ni tgk lain mcm..ada yg pasan ke?surgery ke

  78. sape sape la says:

    Love Fazura so much…xsombong kalau jumpa n tegur..then rajin update status fan page fb die n reply komen..

    U go girl!!

  79. cikedi says:

    maaf bang nara….fazura is more beautiful then Lisa…

  80. iena says:

    i like fazura damn much…. cantik..gorgeous, feminin & stylo….

  81. gorgeousme says:

    Fazura is damn GORGEOUS.. That is why,our RMJ totally adore her.. =) Cherrsss..

  82. fiza224 says:

    actualy,fazura lebih pandai brlakon dr lisa…die nmpak natural dan sesuai dgn semua watak yg die bwak. lisa agak kaku,dan kadang2 xkena dgn suara dan memek muka die.. die kurang meyerlah wlupun jauh lbih brbakat dr lisa mybe sbb kehidupan sosial die.

  83. Lovelyvic says:

    Fazura sangattttttt cantik…. I love her so much.

  84. dbh says:

    aku suka fazura. die kalau berlakon gedik memang menjadi. gedik yang comel walaupun menyampah. hahahaa

    lagipun rajin reply msg kat fb :D i like

  85. tasha says:

    compare dia with lisa..fazura is much more better..
    bosan kot dgn lisa..mcm over pon ada bila mengacara+mcm sikit2 lisa sikit-sikit lisa..padahal berlakon takde la hebat sgt kan

  86. mart says:

    Aku mnt die ni..Muke manje n nature beauty..Lakonan die pon bagus..Tp da krg da belak0n skunk..Harap2 pasni kurangkan k0ntroversi..Utk tahun 2011,arap2 byk lakonan die..

  87. kira 123 says:

    minat juga Fazura ni. terutama time dia speaking omputih. like her slang :0)
    Selain tu, boleh tak nak wat permintaan dgn abg NARA kita untuk masukkan cerita tentang heroin drama HANI di tv3 tu. Namanya Nur Fathia tak silapnya. Suka dia comey tapi tak pernah ada cerita n gambar pasal dia. Pleaseee ;))

  88. D says:

    Fazura ! muka dia terserlah kemelayuan nya. cantik. manis. suka tengok dia senyum. rasa macam wah tenang je hati. tak sombong. lakonan dia memang mantap. NO DOUBT ! double LIKE ! ouh rasanya dia pun dah balik Malaysia. lama dia pergi bercuti. rindu nak tgk lakonan dia. last tengok dalam LBS. time tu tengok pun sebab ada Fazura lah. go Fazura !

  89. Mak Limah says:

    Aww… suke sgat ngan Fazura… you rockzz….

  90. Ocean Fire says:

    Suker ngan Fazura..die lebih bagus drp Fasha Sandha..X hipokrit..Die mengaku bila pukul org, xde tipu punyer..mgkn pompuan cine 2 yg cari pasal dulu kot..Go Fazura !!!!!

  91. sweetgirl says:

    fazura mmg gojes, tp perangai nye tak gojes mcm lisa surihani.. =) ..die byk pengaruh tak baik buat remaja2 di luar sana, not like lisa i think. so, peminat lebih terarah kepada pelakon mcm lisa, like me and abg nara too, kan?
    nway, muka mmg lawa..tapi kalau perangai tak lawa..everything looks awful. tapi kalau muka lawa, perangai pun lawa…walah! looks at lisa, i respect her so much! peminat2 fazura jgn marah2 ye.. ;)

  92. eLvy says:

    hahahha kantoi sambut birthday dalam pub/bar..nampak smua botol2 arak kat belakang tu… muka jer cntek, tp perangai burok x gune gak..
    pesal abg nara x letak gbr fazura ketiak basah? heboh dlm email, masa tu die jd host utk event Avon..pstu nmpak kaki die berkudis aa..hahha

  93. watch says:

    Heya! Interesting post! I happen to be a daily visitor to your site (more like addict :P) of your website even though I had a problem. I’m just not for sure if its the right site to question, but there are no spam comments. I get comments on a daily basis. Will you assist me? Gives thanks!

  94. These kind of post are always inspiring and I prefer to read quality content so I happy to find many good point here in the post, writing is simply great, thank you for the post

  95. Allegro says:

    An fascinating dialogue is price comment. I feel that you need to write more on this topic, it won’t be a taboo subject but typically individuals are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers