Written by AbangNara | October 20th, 2011

Adakah Abang Nara seorang sahaja yang buta fesyen atau sememangnya pakaian Nur Fathia ke Anugerah Skrin 2011 ini sukar untuk dikategorikan? Namun kalau memang dah cantik, pakai apa-apa pun tetap cantik jugak. Tak gitu?

fathia

Walaupun sudah agak lama berkecipung dalam dunia hiburan, nama Nur Fathia masih tidak kuat. Tak salah untuk Abang Nara katakan yang nama Neelofa lebih kuat dan popular berbanding Nur Fathia. Mungkin Nur Fathia perlukan kontroversi sehebat Neelofa untuk mempopularkan namanya.

Lagi beberapa keping gambar Nur Fathia yang diambil oleh rakan kami di OhBulan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fathia
fathia
fathia
fathia
fathia
fathia
fathia
fathia
fathia
fathia
fathia
fathia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

130 responses to (GAMBAR)Nur Fathia Dengan Fesyen …

  1. Cantik Mcm Nara says:

    Nara ni mmg terkenal dgn aksi copycat kan?/ tolong r cri inisiatif lain, asyik cedok hak org je.. puiiii!!!

    0

    0
    • zizan says:

      pastu kaya raya kan..

      0

      0
      • BROKEN CAPS LOCK says:

        ELEEEEE,DIA COPYCAT PON KORG BUKAK BLOG DIA GAK,BACE GAK KN,LALALALALAAAAAA :P

        0

        0
        • nama aku DY a.k.a diwai says:

          sebab blog dia lawo je..background n font tidak sakit mata pandang..blog lain advance, tapi serabut..pastu ade je pengkomen2 yg bgus2 mcm korang ni, ni je la penyelamat ko nara

          0

          0
        • Jangan lupa kepada pembaca-pembaca beautiful nara…

          HIMPUNAN SEJUTA UMAT
          STADIUM SHAH ALAM
          22/10/2011
          2-6 petang.
          Datang Beramai-ramai.

          Hentikan akta2 pro Murtad DAP & PKR negeri Selangor !!!!!

          0

          0
        • Lelaki Kelantan Langgan Pelacur. Isteri Kena HIV. says:

          Sila Google..Kelantan makin hari makin serabut. Jumlah pesakit HIV Paling Tinggi di Malaysia.

          0

          0
    • Hari Aku Pakai Baju Warna Biru Datang Ofis. Kau Ada?? says:

      blah la ko…! bangang kutuk page abg nara aku!! puiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • BROKEN CAPS LOCK says:

        ELEEEE,KUTUK2 TP KO BUKAK GAK BLOG SI NARA NI

        0

        0
      • Selitone Cold says:

        …. dan aku bersikap neutral.

        Copy atau tidak. Sekurang-kurangnya dapat aku gunakan kuota berokband aku ini untuk mengetahui cerita-cerita artis Malaysia….

        0

        0
        • tini tunu says:

          pelik nau lah kau, abang nara copycat pon dia bg credit, so apa ade hal nye pon. banyak bunyi sungguh. itulah..orang yg ada ‘penyakit hati’.. =.=

          0

          0
    • fara says:

      baju ni cam cendol yeos. << ni je yg ak mampu fikir bile tgk.

      0

      0
      • cik wiwin says:

        bulu2 tu macam pokok eywa2 dalam cite avatar

        0

        0
        • Jemah Ronggeng says:

          Muka cantik,pkai apa pun tetap cantik..

          pakai tdung,x pakai tudung pn tetap cantik..

          apa kata pilih pakai tudung n tutup bhagian spatutnya?

          tutup aurat lg + x dpt dosa + cantik pun cantik..

          ni suggestion je,jgn marah smua (:

          0

          0
  2. niyta says:

    eeeeeeeeee

    0

    0
  3. Ellyse Anzalnaa says:

    hurmmm.. baju pebenda tu? kalo bagi aku free pun x hingin nk pakai.

    0

    0
    • ye ke tidak says:

      ye la tu… klau dh depan mata. konfem meleleh air liur nk pkai.. kn???!!

      0

      0
      • blacktie says:

        alahai.. kalau ko retis mesti ko pakai..kakakaka.. sbb nak nampak lain dr yg len.. kuikuikui.. ngaku je lar.. har har har.. tp kalau bj kawen memey mmg tak lalu nk pakai.. KAHKAHKAH

        0

        0
        • Ellyse Anzalnaa says:

          aku pakai tudung.. mana sesuai pakai cenggini… eeeeeeeeeee korang ni mesti teringin kan kan kan.. cakap je la.. hahahaha

          0

          0
  4. mama comei says:

    wooo..baju ape tuh!…..pelik tp menarik!

    0

    0
  5. aku says:

    baju cam nak gi night club je..aduhai mangsa fesyen betul!

    0

    0
  6. Lala says:

    Xsuke pompuan mamak gedix ni…..

    0

    0
  7. eryda says:

    ok je…ape yg tak kenanya???

    0

    0
  8. Kacang Soya says:

    sekali pandang kelakar, 2 kali pandang dah mcm Big Bird Sesame Street la pulak. wakakakaka!!

    0

    0
    • hehehe says:

      heheheh, tul ckp awk 2. . .hehehe. . .lwak sngt bju die. . .org nye cntik, p bju die pliq bno sye nngok nyer. . . .heheh. . .

      0

      0
  9. Only CT (In The World) says:

    Mcm pengelap kaki kt rumah Dato’ CT je aku tengok………

    0

    0
  10. amara says:

    sapa betina gedik ni…fofularkah beliau…

    0

    0
  11. Kak Ngah says:

    mata akak cuma dok perati ketiak die je….

    0

    0
    • mamat says:

      aku pon same..aku plg tak suke ar tgk pompuan pki bj sleeveless ketiak ade lemak2 berlebihan mcm tu..geli dow..

      0

      0
  12. cinte says:

    Nur Fathia mmg anggun sekiranya baju ni dijadikan terus gaun ke bawah.. mcm bulu pelepah burung yg melempai2 di tiup angin.. tp bile dipadankan dgn seluar rona emas.. mmg out.. kesilapan baju ni cantumpan pada setiap jalur tak kemas dan kurang sempurna letaknya.. jd gaya baju ini bule dikatakan terlalu murah mcm dibeli di pasar “karat” biasa2 aje…

    0

    0
    • postvthinker says:

      betul2 masa mula2 tgk gambar yg 1st tu ingat kan dress labuh .. mesti cantik dress dia sekali alamak! apo ko bondo ni jang!!1

      0

      0
      • munut says:

        stuju dowh.. baju ni kalo wat dress mmg lawo. Aku bayang cam ala2 gadia bond gitu… Tapi bIle nmpk dia pakei suar kaler emas dah mcm M.Daud Kilau. Silap. MMg silap.

        0

        0
  13. No_ruLe says:

    Lagi CAnTIK kaLau BeTUduNg,,,,ermmmmmm SayaNg sekali….

    0

    0
  14. mamabosan says:

    dah rupe kain perca lebihan kain langsir mak aku jer!!

    0

    0
  15. blacktie says:

    aku nengok macam straw aje..kahkahkah

    0

    0
  16. ak la says:

    la kan nampak satu malaysia ketiak anda itam.. kikiki malu la.. tutup sket….

    0

    0
  17. acap says:

    eiiii….ketiak itam!

    0

    0
  18. postvthinker says:

    emm…. nie mesti kes sposor nie, da org sponser pakai je la kan, kesian nyer nurfatiah da mcm alean da aku tengok mcm rumpai laut pun ada gak…. kan elok kalu perwatakan sopan dlm lakonan tu di bawak ke dalam kehidupan yg realiti….

    0

    0
  19. Naura says:

    ni baju ke ape neh..cam lebih2 kain buruk je..sian..belakon da top, duit da byk..tapi baju cam tak cukup kain…byk lagi baju2 cantek di pasaran..hodoh sungguh baju ni…

    0

    0
  20. Sedih Tgk Artis Malaysia Berpakaian says:

    ni pun spesis Tiq Zakiah..dalam filem bkn main berlakon warak pakai tudung tp realiti nk over tunjuk seksi mengalahkan pelakon drama yg sedia seksi… balik tanam terung dan kacang bendi lah.. ni mesti best fren mira liyana..a alah..korang ler pengepit masa memek kawin kan..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…Sekian, terima kasih

    0

    0
    • isma says:

      HELLO, 2 JUST DRAMA, jgn lah over sangat… daaa die dpt skrip macam 2… ko jgn lah sedap ckp… lau ko beak sgt, xkan lah sampai mencacap n mengutuk orang kat sini.. ko lagi besar dosa dowh, kutuk org.. beak ko g bunuh orang dri duk kutuk n fitnah org.

      0

      0
      • Sedih Tgk Artis Malaysia Berpakaian says:

        hey isma : aku fitnah apa nyerr??? bangang ko x baca ayat aku betul2..aku cakap benda betul.. xde nk fitnah. betul la kan dia pakai tudung kalo berlakon..betul la kan dia seksi kt luar drama..betul la dia pengepit memek.. ko apa hal ??

        0

        0
  21. mia says:

    nak tanya spe pereka baju nie???

    0

    0
  22. mia says:

    Spe yg creat bju jd lagu tue…dah mcm sesame street dah aku nengoknyer….tegamak die nak pakai bju mcm nie….

    0

    0
  23. gugugaga says:

    top maroon + seluar gold + kasut hitam = christmas tree..kesian, jd mangsa pereka2 fesyen yg nk perdajalkan artis2…ahahahahah :D

    0

    0
  24. danDENdon says:

    baju cantik muka xcantik xguna jugak..

    0

    0
  25. fathia says:

    klw buat dress pnjg lg lawa kot tp ishh fesyen ape tu…geli plak tgk

    0

    0
  26. alahai says:

    xseswai ler die pki bju nie….fesyen la sgt

    0

    0
  27. zai says:

    hanya boleh berkata.. hahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahaha

    0

    0
  28. aja says:

    sy suke nur fathia ni..cantikk sgt..good luck

    0

    0
  29. cumi2 says:

    cam baju nk g paso…nk cpt, maen sarung je..huhu

    0

    0
  30. oney says:

    bp kali haku ckp…xyah nk HOTTT sgt!!sok kt sane lgik HOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!

    0

    0
  31. langkah mayatnya dulu!!! says:

    yes, neelofa lg glamour dr minah ni, sbb neelofa penuh kntroversi, minah ni skali je time dia lempar hp kt along (stanza cinta). utk jd artis ksygan ramai, x perlu kntroversi yg menjijikkan, x perlu pakai pelik2 or pakai seksi meksi. cukup dgn berpakaian sopan sesuai dgn adat ketimuran kita, berkelakuan baik (mnghormati org lain) mnjaga tutur kata. cth terbaik dato ct nurhaliza (wlupn aku x suka cra dia ‘bertudung’)

    0

    0
  32. salina says:

    sy bukan nk ckp ape la kan…sy tau setiap org ade kelemahannya termasuk sy..
    ape yg lihat di sini kebanyakan mana2 artis wanita yg berlakon contohnya fathia la kan sy ambil contoh ye…bila berlakon pakai tudung nampak cantik je and manis je…tapi sayang itu hanya berlakon semata-mata…dan pandai pulak meyakinkan org ramai dgn hujah agama yg diberikan semasa lakonan tapi realiti nye terkejut saya apabila dapat tau fathia sebenarnya tidak bertudung…apabila difikirkan dalam lakonannya amat meyakinkan org ramai dengan percakapan dr segi agama membuatkan ade insan yg btol2 berubah tapi hakikatnya…sedih sekali dengan pemakaian yg menjolok mata astaghfirullah…
    kalau kita tgok stanza cinta yg dilakonkan oleh fathia sendiri … cuba kalau fathia sendiri fikir, apakah hukumnya apabila seorg wanita itu membuka auratnya di depan lelaki yg bukan suaminya??? hukumnya adalah rambut wanita itu akan digantungkan di api neraka sehingga lah masa die menutup auratnya…1 helai rambut terbuka di depan bukan muhrim berapa lamakah kena azab? carilah jawapan sendiri ye…mungkin di dunia kita x rasa tapi di akhirat kita semua merasa…sekian terima kasih…

    0

    0
  33. LOL says:

    LOL MCM AYAM JER FESYEN NIH

    0

    0
  34. Lyss says:

    i tak kenal pun siapa pelakon ni but …….she looked nice in it…tak smua yang akan nampak cantik bila mengenakan baju ni..she carried it well + good looks.

    0

    0
  35. mizz lola says:

    haha..macam ayam jantan jer aku tgok….kelakor

    0

    0
  36. Makngah says:

    pesyen apo ni? taulah muka dia cun. tp takkan baju yg elok sikit xmampu nak beli?

    0

    0
  37. baby says:

    siyes…..cantek….cantek sesangat….macam…AYAM…..!ayam pun kalu tgk sure dia pun gelak guling2…mau pecah buah pinggang…emmm…fathia…fathia…nak cari kelainan pun agak2 lah….mcm tampal ngan gam UHU jer bulu2 tu pd kertas majung…..ni kalau wat pakaian beragam
    tuk perbarisan rumah sukan sekolah cantek ni….ngeh..ngeh..ngeh….

    0

    0
  38. nyah says:

    mcm pondan dangdut..

    0

    0
  39. Lyss says:

    I tak kenal pelakon ni. Her confidence and good looks membuatkan baju itu nampak cantik.

    0

    0
  40. Beta Draconis says:

    woww..superb…genius…jojos..elegant…apo laie…design yg simple…carik2 bulu ayam..lama2 bercantum jua…mengambil bulu burung merak sbg konsep dan inspirasi…good job…free for air ventilation!!…no more fan..boleh juga digunakan untuk lap habuk….tapi awas jika anda mahu mengambil makanan…kawatir ada bendasing yang akan jatuh berguguran…

    0

    0
  41. Kak Nab says:

    hemmm…kalu tgk pic ni mmg Nur Fathia ni cantik…mesti korang stuju ngan kak nab kan???? tp cuma masalahnya baju mcm ayam nk ngeram jerk…lagi 1..artis tetap artis..xpyh dok berdebat pasal tudung ker hapa…dh mmg dunia diorang mcm tu…len la kalu diorang dh berubah mmg kita patut sokong 100%…

    0

    0
  42. kesengalanku terserlah says:

    da mcm bulu ayam yg kite gune untk brsihkn habuk kt uma.. huhu! fashion victim btlla.. peace! :)

    0

    0
  43. ala emak kawinkan aku says:

    first time tengok rasa nk suruh mak aku masuk minang cepat2 aje dia…second time dah rasa was2..third time takpe la..aku cari orang lain jelah

    0

    0
  44. Siput sedut says:

    Haish salahkan la pada pereka fesyen tu..maklumlah artis ni baru jinak2..x tahu fesen lagi…..

    0

    0
  45. paripari says:

    sedeynye…mcm pompuan kaberet

    0

    0
  46. sentap says:

    bhai, nama pn drama…it’s not reality. fyi, pelakon ni bkn nye gud role model..i mean dorg pn manusia biasa..& dorg PELAKON. hanya melakonkan sesuatu watak yg ditetapkan. aku phm pe yg ko nk suarakan. tp kite ni siapa lah nk menegur mereka. pape pun doakan supaya mereka lebih kurang terdedah dlm pemakaian.. :)

    0

    0
  47. Fathia Palsu says:

    Tak sangka ramai yang memuja walaupun majoriti mehanjengkan Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tapi uol, I kaya taw…U have???

    0

    0
  48. Harraz Rifqi says:

    baju dia ni mcm lebihan permaidani je. Ala yg kat kedai keling jual kapet permaidani tu.Tapi geli la tengkuk aku tgk ketiak dia tu.isssssh!! Over sgt berfesyen mcm ni la jd. Jadi kutukan Org. Hufhufhuf

    0

    0
  49. dahlia teck says:

    straw + bigbird sesame street : baju fathia.

    0

    0
  50. sakai says:

    ketiak hitam. hha

    0

    0
  51. hazamon says:

    dia x pakai deodorant rexona…patut laaa….

    0

    0
  52. jojo says:

    esok kalau dah tua or ada penyakit kronik jangan mintak derma kat rakyat msia ok.masa senang,glamour,kemain lagi dedah aurat tak ingat.

    0

    0
  53. klako... says:

    macam prop pementasan budak sekolah rendah.. layak jd pokok… hehehe.. oopss…

    0

    0
  54. kerek says:

    kalau copycat pon tapi Nara ini ada kasi credtis pada uploader asal .. so isu copycat nie xde .. Nara siap promote uploader asal kot ….

    0

    0
  55. who cares says:

    mcm baju xsiap jeeee…mcm men tampal2

    0

    0
  56. nadia says:

    alahai, pasal fathia sorang ni, masing2 gaduh kat sini.

    0

    0
  57. MERLIN says:

    Nape saya npk dia dah mcm manusia zmn paleolitik je ni???dekat msia ni dah xde kedai kain ke??aigooo

    0

    0
  58. kumenulis bkn krn nama says:

    baju nih beli kat butik vera wang gak ker?

    0

    0
  59. hanana says:

    kalau buat dress mcm lawa je…

    0

    0
  60. padaiyappa says:

    Gilewr hapewr. Baju + Seluar sgt x sehsuai..tambahan color mcm micheal jackson yenna…secara kesimpulannya pakaian ni hanye layak utk pergi ke kelab dangdut sahajewrrr.

    0

    0
  61. kemek says:

    Fuh…dgn penuh yakin dan bangga dia berposing,siyal….

    0

    0
  62. galaxys2 says:

    Mcm zarina ann julie..silap besarlh dia pilih bj ni, trs i nmpk dia mcm murah-murahan..sama kes mcm lps tgk fida without tudung :(

    0

    0
  63. :x says:

    if we wanna talk about fashion through islamic perspective, tgk kepala dh tahu salah. tudung xpki. so xyah nk komen2 baju dia la kan. dh terang2 salah. tp morally speaking, this is only 1% gaga-ness. xder la pelik sgt pn. its kinda innovative. n da construction was superb. followed da curves well. dlm baju tu ader lining. so kira dia ni bkn adik beradik mira liyana (or saper2 jer la nma dia kn). considering she is a celebrity, so, kira ok la dia pki bju mcm ni. klu org gaji umh aku pki mcm ni bru batuk kuar drh.

    0

    0
  64. REDBLOODSNOW says:

    tak berkenan ar mata tgk. hisshhhh…feliks

    0

    0
  65. REDBLOODSNOW says:

    Tak berkenan mata tgk. feliks je fesyen ni. dahlah tak cukup kain. hemprhhh :(

    0

    0
  66. MuluT LanCanG says:

    Asal orang sponser jer terus sebat… Mana ada nak pikir baju tu lawa ker tidok….janji ader jer…….artis…..

    0

    0
  67. zaza says:

    Aku kenai dia ni dalam cerita2 kat tv punya la bapak bertudung tp x sanka giler pesyen gak ann.. tah la.. ikut suka hati ko la nk pakai cm ner.. tp kalu ko pakai tudung mmg cantik x de la nmpak ketiak hangit tue…

    0

    0
  68. bulu bulu says:

    ayah dia x marah ke dia pakai macam ni??

    0

    0
  69. LG says:

    nak tiru lady gaga lah ni. hihi

    0

    0
  70. tanjungperak says:

    ak rse kn klau org ckp xkenl pelakon ni msti kes xpenh tgk tv kn…
    bju yg retis ni pkai mmg hodoh..tp sebb retis ni pkai dgn confident ye..nmpk la cntik..huhu! tp kesian…haha

    0

    0
  71. Cik Ram says:

    Kalau combine dgn skirt labuh cantik gak baju ni.. seluar n kasut tu tak sesuai…FAIL

    0

    0
  72. Abe Klate says:

    Berdoa depan Kaabah agar Fathia terbuka hati untuk tidak memakai pakaian yg menjolok mata pada masa depan. Contohilah Dato CT…..x pakai seksi pun tetap mempunyai peminat yg ramai…..

    0

    0
  73. babycomel says:

    buruk nyer

    0

    0
  74. Y says:

    Ni la nama dia buta fesyen. Nak berfesyen sgt tp langsung tak kena. Kesian dgn org mcm nie..sadis!

    0

    0
  75. comel says:

    muka lawa. tapi baju dah mcm kepak/bulu-buluan ayam mak tengok nyahhh ! x kuaseeee i

    0

    0
  76. si bunga larangan says:

    dah cam orang utan da aku tgok..hodoh!

    0

    0
  77. refelsia says:

    gaya so kampungggg…………..dengan baju merak kayangan seluar blink2….pondan pun tau berfesyen hahahahha

    0

    0
  78. Qesuma says:

    Antara baju, seluar dan kasut.

    KASUT dia lawa.

    0

    0
  79. ct aman says:

    muke cntik..kalu ttup mane y ptut lg cntik…may Allah bless u…

    0

    0
  80. HAYAM says:

    AMBOI FATHIA…MAK HAYAM SGT BAJU BULU2 PELEPAH. AHAKS. FENGSAN MAK NAK…KALER BUROKS SGT TAW. LAGI SATU..WHY KAU HIKAT RAMBUT MCM TU??? DAH MACAM JIN TONCET MAK TGK KAU…TAHULAH BAJU KAU SUMBER INSPIRASI DARI KAUM JENIS2 MAK KAN… TAPI SORRY TO SAY KAU TAK LAYAK SBB DAHI KAU JENDOL SANGAT AHAKS.

    0

    0
  81. sepintas lalu says:

    pic plg atas tu skali pandang muke cam plakon zarina ann julie daa..

    0

    0
  82. saya pernah tgk die real life.. minah ni sempoi + cun giler doe! hari2 pegi kelas pakai baju kurung koten dengan spec..humble je jln pon tundok..alaaa…kate pon baju sponsor,die saje je la nak try baju baru..give her a chance, die pon manusia..chaiyok!!!

    0

    0
  83. yoyo says:

    askm ,fathia x perlu gosip2 yg tdk menaik taraf dia sebagai seorang pelakon mcm pelakon lain,lakonan dia sudah terbukti peningkatannya membuatkan kita nak menonton apb tahu dia yg berlakon,tdk seperti sesetengah pelakon yg bersandarkan kontroversi tp bakat lakonan belum lagi boleh dikatakan ada peningkatan yg membuatkan org ternanti2 lakonannya di layar tv….

    0

    0
  84. sam says:

    asal makin aku scroll down makin aku rase muke die mcm bapuk doh. da la posing pon ala ala nyah. baju tu tak payah ckp la. hmm siti saleha tetap la di hati.

    0

    0
  85. bunga chengkeh says:

    sekilas aq tgk ingtkn cincau
    rupanya baju

    0

    0
  86. fashion la sangat kan????!!! says:

    baju ni kalau jadi dress from top ke bawah memang cantik. tapi bila jadi top saje mcm x ok la.mgkin sebab boot dia kaler hitam so nampak awkward disitu.ni pendapat aku.aku komen pasal fesyen je la.yang lain korang komen la.peace!

    0

    0
  87. aloiyah says:

    pasni ko nk pakai fesyen apa plak fathia oiii..fesyen kain kapan nk?

    0

    0
  88. khairul says:

    haha ak pun rase muke fatia ni cam bapuk takde seri la cam kilafairy gak. neelofa lg cantik bg ak sbb muke die manis bdn pun terbaik baii. sbb tu die lg femes kot.

    0

    0
  89. frinses says:

    muka cm fasha la…

    0

    0
  90. ieyda sewell says:

    sexy btul fathia pakai dress……….

    0

    0
  91. makcikcantek says:

    ye la NARA…top dia santek gak lain dr yg lain..tapi pants tu x sesuaiii nokk…nampak pelik…

    0

    0
  92. umieez says:

    baju yg sangat kreatif la……dan cantik sgt..

    0

    0
  93. first tengok kat tv1 cite mek kalantan,mati2 ingat org kelanta..lawo giler bertudung tapi alangkah sayangnya hanya dalam lakonan sahaja..mesti cantek pakai tudung meskipun hanya berbaju kurung n berkain batik

    0

    0
  94. ayam says:

    busuk ketiak…….bau sampai kat pc aku

    0

    0