Written by AbangNara | April 21st, 2013

Inilah saat-saat yang dinanti oleh peminat Nora Danish dan Fasha Sandha. Selama ini, ramai yang masih tidak percaya mereka berdua sudah berbaik. Diharap dengan gambar Nora Danish datang melawat Fasha Sandha, ketidakpercayaan tersebut akan berjaya dihilangkan.

nora danish fasha
Abang Nara hampir mengalirkan air mata keterharuan melihat kemesraan yang terpamer di wajah mereka berdua. Semoga hubungan baik ini akan terus berkekalan. Kepada anda di luar sana yang tak habis-habis membuat spekulasi, hentikanlah. Inilah bukti terbaik buat anda. Gambar ini diupload di Instagram Nora Danish dengan caption “Congrats Jejai & Fasha on the new born Rayfal. Such an adorable baby.”.
fasha

3 keping lagi gambar terbaru Putra Rayfal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nora danish fasha
nora danish fasha
nora danish fasha

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

181 responses to (GAMBAR)Nora Danish & Rayqal Melawat Fasha Sandha & Rayfal

  1. nana says:

    Syukur…

    0

    0
    • nama saya says:

      first!!!!!!!!!!!tp nk p berak dulu..

      0

      0
      • 1st lah sangaattttt says:

        first nak berak ke?????

        0

        0
        • maggi kari slurrpppp says:

          alang2 FS dgn ND dh baik, apa kata jejai rujuk balik dgn ND, FS xkisah kan kongsi suami, nama anak hampir sama dah..xkan kongsi suami yg sama xboleh kot, klau jd rujuk..jejai lh lelaki terhebat malaya dpt dua2 retis hot

          0

          0
        • maggi kari slurrpppp says:

          wowwww…seksi giler ND, tergoda aku…putih melepak peha, xpe lah bior FS dgn jejai…kau ND meh dgn aku..come to papa

          0

          0
        • Mesti Click...... says:

          Tengok la Pondan UMNO yg terlampau.. naik angin gila.
          Hahahahaahaa

          0

          0
        • Apa Ke Heiiii ???????? says:

          3:33 “…..nak kautim, nak ajak makan..nak ajak karaoke baru dapat. Nak bagi rasuan, nak bagi rasuah….nak bagi amoi..nak bawak dari Siam baru seronok hati. Itulah bendenye. Mintak cara betuei sumue tak boleh. Sogok sumue buleh! ”

          Kah Kah Kah….Hidup Melayu UMNO !!!!!!!

          0

          0
        • Puaka Polong says:

          SAYA SOKONG JEJAI KAWIN DUA…
          HIDUP UMNO !

          0

          0
        • Fasha tengok mesti teruja says:

          tq 4 upload that video….memang lucu !!!!!! :D

          0

          0
        • FS Saya Sokong says:

          ambik gambo….ambik gambo !

          0

          0
        • Budak Nakal says:

          Fasha dah gemok gedempol mcm Saripah Aini ! huk huk huk

          0

          0
        • Say No To Kroni UMNO says:

          Terkini: Datin Rosmah dikabarkan akan bertanding untuk calon bebas mengunnakan logo- ——–Cincin Berlian ! :D

          0

          0
        • Nora Danish lancar Instagram Seksi says:

          korang semua yang sering jadi batu api kata Fasha ‘PERAMPAS! PERAMPAS’ boleh tersadung masuk dalam saluran pembentungan alam flora!!! BAHAHAHAHAHAHA

          0

          0
        • Benjamin Tahiyahu says:

          Pahala sebar video seks pemimpin pembangkang oleh ahli2 UMNO akan berterusan sampai hari kiamat dan berganda-ganda- Mufti Besar Israel

          0

          0
        • Akan Datang Di Pawagam says:

          Filem terbaru Fasha Sandha akan keluar tidak lama lagi mengisahkan sekumpulan ahli politik yg sanggup memfitnah, keluarkan filem2 lucah buat apa saja demi memenangi PRU13.

          Filem ini bakal melonjak nama Fasha utk anugerah aktress terbaek terbitan…….. UMNOporno Production.

          0

          0
        • oh yeah, semoga kebehagiaan berkekalan. i want you nora

          0

          0
        • ramai juga yg benci akan kemuafakatan Fasha dan Nora. get a life la. buat apa nak jadi batu api

          0

          0
      • Kak Longoria says:

        Fasha nampak cam ibu ayam ! ngehhh

        0

        0
        • Datin Rosemah says:

          penyebaran video2 lucah bagi menfitnah pemimpin pembangkang bukti kami umno pejuang Islam yang sebenar. ya hidup Islam dan melayu !

          0

          0
        • UMNO Penipu Dah Nak Terkubur says:

          Najib …kantoi !!!!!!!! Hahhahahahaha

          0

          0
        • UMNO Bakal Ranap says:

          Rahsia UMNO akhirnya terbongkar.
          UMNO kaki penipu rakyat dgn video lucah !!!!

          0

          0
        • Islamkah ?????? says:

          Najib & UMNO….penipu 1rakyat Malaysia ! :(

          0

          0
        • Buletin Utamak says:

          Hasil kajian saintis NASA menemui satu-satunya objek yang tidak boleh terapung diruang angkasa adalah rambut… DS Rosmah Mansor…kekekekekekekee

          0

          0
        • Anonymous says:

          eh menyemak aje la korang kempen politik sini.kalau confident boleh menang tak payah nak pung pang kat sini la.emo lebih

          0

          0
        • udah2 le tu, kita tau PKR menang. boleh tak Page Nara jadi macam page Nara balik?

          0

          0
        • nehg says:

          salah satu sebab rambut rosmah tidak boleh terapung kerana rambutnya yang besar sebenarnya tersembunyi enjin jet yang hilang..

          0

          0
    • CIK JAH says:

      orang lain yg lebih lebih. cakap diorang masih bermusuhan la apa la. diorang yang relax je, siap melawat melawat lagi. so kesimpulannya, stop being judgmental pls people :-)

      0

      0
      • Th fact told says:

        bergaduh tu untuk karier masing2….yg peminat2 pulak bongok…tak tahu apa erti “publisiti”. lagi keluar cerita, lagi tu mereka laris….

        0

        0
      • Mak Jemah says:

        mcm kisah Abby Abadi, Memey & Norman episod 2 jer.
        anyway, suka tengok artis2 berbaik-baik.
        Rita Rudani bila lagi agaknya ye?
        asyik dok pung pang, pung pang bergaduh, populariti pun makin pudar.

        0

        0
    • lalalala~ says:

      comelnya gambar ketiga toh!!

      0

      0
      • maggi kari slurrpppp says:

        rayfal ni asyik pkai topi jer, ikut ayah dia ni..btw jejai dlm rumah pun pakai topi jugak..cuba lah buang topi tu skali nk tgk rambut

        0

        0
    • Didi says:

      Gambar second akhir tu ada iras iras rayqal. Comelnya dua dua anak jejai ni :))

      0

      0
    • hihuu says:

      meroyan la nurDhania n geng2 mawar khayalan tu yg cakap fasha taknak berbaik dgn ND… haha tapi aku yakin lps ni akan ade lagi komen negatif dari dorang.
      anyway love both of them!

      0

      0
    • kancil yang bijak says:

      seksi juga ND melawat orang dalam pantang ni yer..

      0

      0
      • Gina says:

        tak ader dress code..nak telanjang balut ngan kain langsir pun tak pe mcm dia buat ngan rusdi ramli….hehehehehehehe

        0

        0
      • Aku says:

        sama2 seksi yg tu pun sb dlm pantang je..huhuhuhu

        0

        0
      • noneofmybiz says:

        ntahnye… pakai le sesopan sikit… ada ke pakai short skirt gi melawat org dlm pantang… awk tu dah la ststus “J”, saje bg point org mengutuk je… ke nak tayang ke duda awk now that FS dah bloated peha dah besar tiang rmh tp kaki awk maintain lg..? ND oiii… jangan la berfikiran dangkal, FS will soon regain her youthful figure tp nama awk busuk smpai bila2 org sebut…

        0

        0
    • hanna says:

      abg nara mengalirkan air mata? yo yo je ;p

      0

      0
    • Dua2 Hipokrit says:

      dulu macam nak berbunuh, sekarang macam nak bermadu plak ! alahai…artis2 Malaysia suker buat publisiti murahan!

      0

      0
      • Tipah Tertipu says:

        Berbaik pun publisiti? Bergaduh pun publisiti? Itu lah mentaliti kebanyakan orang malaysia. Haihhh, Kau ni IQ rendah betul. Lebih baik berbaik daripada bergaduh tak tentu hala.

        0

        0
    • prep prep prep says:

      Perlu ke lawat orang pakai seluar/skirt pendek?

      0

      0
    • sha says:

      Baguslah tu buang yang keruh ambil yang jernih.peminat tumpang gembira

      0

      0
    • K says:

      siut je jejai, bini mantap… meletop…melelehh beb

      0

      0
    • mama's says:

      bahagia je nampak…cm ni la bagus… berbaik2…napa nk gaduh2 psl lelaki… wish korang happy always…

      0

      0
    • Apple Davinci says:

      Nora Danish sememangnya seorang artis yang baik hati. Tidak ada sengketa dengan sesiapa dan cuba perbetulkan keadaan jika salah. Alhamdulilah untuk Nora dan Fasha.

      0

      0
  2. nana says:

    Alhamdulillah syukur. Hubungan keduanya da baik. Nd lg cantik pakai tudung

    0

    0
  3. nana says:

    Such a wonderful moment..

    0

    0
  4. saya says:

    sangat comel. terharu tgk… kalau aku jadi nora danish, tak tau la aku sanggup ke tak buat ape yg die buat. respect! so much love…

    0

    0
    • engkau says:

      alhamdulillah. syukur, semoga bahagia jejai, isteri2 dan anak2 hingga akhir hyat. amin.. btw baby comel sangat! bentuk muka cantikkk :)

      0

      0
  5. :) says:

    Qwiyomi!!

    0

    0
  6. Penasaran says:

    Motif letak nama hampir sama

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah nama adik beradik. motif kau taktahu?

      0

      0
      • Awekbulu says:

        Pada awalnya nama baby sendat ni sebenarnya RAYYAN..awal pagi after sendat beranak ..Akak sendat ada mention n post gambar ..Alih2 dh tukar nama rayfal plk dah..Motif sgt2 tau??

        0

        0
        • maggi kari slurrpppp says:

          betul ker cite ni?? lagi sedap nama RAYYAN

          0

          0
        • punggungkaubesarsebabtusendat says:

          yang sendat tu otak kau.. lantak parensts dia la nak bubuh nama apa pun. nak bermotif bagai pehal? then name kau awek bulu tu pe motif? lebat benau ke bulunye.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Pada awalnya nama baby sendat ni sebenarnya RAYYAN..awal pagi after sendat beranak ..Akak sendat ada mention n post gambar ..Alih2 dh tukar nama rayfal plk dah..Motif sgt2 tau??

        0

        0
        • sendatkakicaras says:

          iye ke awalnya nk letak rayyan? kn bgus, ada mkna.. dr nama senapang ape nie xtau mkna.. kalau dh kaki caras, tetap nk caras jgk..

          0

          0
        • lala says:

          rayfal tu mak jejai yg letak rsnya.. konon nk bg rayqal tak rs terasing dgn adik dgn mak baru bile dh besar nnti..

          0

          0
  7. Liyana Lunia says:

    amboi peha ND , nak peha camtu :(

    0

    0
    • bedah says:

      bersyukur la dik nun ape Tuhan dah bagi..
      ko ni peha mesti mcm batang pinang kan…huhuhu

      0

      0
    • maggi kari slurrpppp says:

      kau ni mesti nk peha putih gebu kan, first step guna lah skrub, lepas skrub guna lotion baby, insyallah putih, gebuuu,

      0

      0
  8. nenasssssss says:

    Alhamdulillah. Peminat je yang kata kata bukan bukan.
    realitinya mereka dua ni baik baik je. kan bagus mcm ni. hehe

    nora, kalau boleh tutup sikit kaki tu. kan lebih sopan. peace :)

    0

    0
  9. abcde says:

    alhamdulillah.. :) setiap terjadi ada hikmah nya..baguslah..dari bersengketa baik berbudi bahasa..Allah pun suka..

    pesanan buat abg nara..drama la abg nara nie..nak menitis2 air mata bagai :P

    0

    0
  10. ProfHariz says:

    MAMA. MAMA JAHAT

    0

    0
  11. gwiyomi la sgttttt says:

    yeahh! ini yg kmi nanti2kn~~

    0

    0
  12. Anonymous says:

    alhamdulillah syukur..!! mane peminat kipas susah mati ND yang selame ni kutuk2 fasha tu? nampaknye selame ni korang laa yang over buruk sangka hati busuk mulut loji kutuk fasha..

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Haruslah sendat dikutuk..dasar perampas..

      0

      0
      • sendat muka ketat says:

        haruslh kipas susah mati ni ktuk gempak2.. dasar perampas.. lgi pn, xyah la Anonymous nk bangga sgt, sbb bukan sendat yg dtg mntak maaf. haruslh kena kutuk bab sendat pun mcm xikhlas.. nd yg mulia hati maafkn dgn telus & sanggup dtg jenguk.. syg mummy nd!

        0

        0
        • Anonymous says:

          ko tgk muke n gaye nd tu rase2 dia ikhlas ke?? ko tgk gmbo tu kt igdia dkt2.muke tpksa gile.propa la nd ni.blgak suci..

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Sakainya mu anony..Yg propa n brlagak suci tak kena ngan tempat sendat..Klau nd tu x ikhlas..X de maknalah sheols pegi bertandang melawat si sendat gajah tu..

          0

          0
  13. Syukur says:

    alhamdulillah syukur..!! mane peminat kipas susah mati ND yang selame ni kutuk2 fasha tu? nampaknye selame ni korang laa yang over buruk sangka hati busuk mulut loji kutuk fasha..lain kali belajar2 la mendoakan kebaikan sesama insan..

    0

    0
    • kipas susah mati says:

      xpyah nk poyo sgt la kipas susah mati fs oi , yg maafkn dulu si nd . bkn sendat dtg mntak maaf mcm memei buat tu! haruslh kne kutuk, bukan fs tu reti rasa bersalah pun.. sheols nk tgk lepas nie, sanggup x fs tgk nd yg mngancam tu dtg umah dia, x ker haru dia melalak plak tgk nd yg gebu tu rampas jejai balik.. haha

      0

      0
  14. pavlova says:

    aik..tadi pic kat IG nora..mama n son baju and seluar sedondon..ni rayqal dah tukaq suar dah…lol..anywany, nora memang lawa..

    0

    0
  15. mrmd says:

    laju giler abg nara update.. ND baru upload td.. semua fans hepi.. clap clap clap.. semoga Allah memberikan petunjuk dan membantu mereka untuk berubah menjadi orang yang lebih baik.

    0

    0
  16. Amoi Comel says:

    Sexi ND ye. Tergoda Jejai nanti……………………….. :P

    0

    0
  17. ace says:

    amboi, tang seluar tu~~~

    0

    0
  18. Awekbulu says:

    apa benda yg seksi sangat..bknyan nd pakai bikini pun..Sengal mu ni

    0

    0
    • ace says:

      kene tggu pakai bikini dulu ker baru namanya seksi?…

      P/s: cepat2 istighfar ye :)

      0

      0
      • Awekbulu says:

        So kampung mu ni..kesian

        0

        0
        • mak jemah gelam says:

          Itu yg korang ckp seksi..purhhh.seksi ler sngt..tkde bkudis pun aku mnengok..korg ckp seksi sbb tunjuk kaki pun dh tliur..tolonglah.

          0

          0
        • ace says:

          kampung atau tidak..itu bukan persoalannya wahai awekbulu…kesian anda..pemikiran telah dijajah..x berupaya berfikir secara matang…

          0

          0
        • Asus says:

          Takpe lah kalau so kampung pun

          dah memang seksi dan maksiat mendedahkan aurat

          takpelah kampung

          daripada neraka ALLAH

          nauzubillah min zalik

          0

          0
        • noneofmybiz says:

          oii awekbulu!! aku org kg pun clean shaven tau x macam ko ngaku org bandar tp tut berbulu!!!!!!!!!!! sengal terpilih ko ni bercakap mcm org x de didikan agama! org kafir pun x suruh umat dia pakai bikini la oii! a** h*le!

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Wehh noneofbiz ..Dasar betina/jantan/gay x laku..promot diri clean shaven konon..mu tu klau clean shaven skali pun tetap bau hapak dasar kampung..mulut mcm puaka tanah

          0

          0
  19. Awekbulu says:

    Haruslah sendat dikutuk..dasar perampas..

    0

    0
    • terry89 says:

      die rampas laki ko ke?? ko plk yg lebih..c ND ko dlu amik jejai dr die dlu..jejai tu bf FS sblom die kwen dgn ND ko tau..dh jodoh die dgn FS jgk..hah..kawen pon..dh beranak dh pon..busuk hati..skali ko plk yg jd perampas laki org len bru tau..huh..

      0

      0
      • kaki sundal says:

        ko tu tau ker npe nd kawin dulu , bkn fs terry ???? mmg jejai bf fs , tp fs x nk jejai .. sbb dulu fs tu kuat mnyundal , jejai x hensem dia x nak . sebok kejar org lain . last2 semua yg dia kejar tu x nk dia . trpaksa la ramapas bf tu balik wlupun dh kawen ..

        0

        0
      • Awekbulu says:

        Hahaha..Kesian mu..itu aje ke yg mu tahu pasal jejai ,fs n nd,cerita mu punya bersepah dh kt blog n paper hokey ..wehh..aku ni semua cerita pasal family tan sri n puan sri ..semua aku tahu tau..kalau kau tak tahu hujung pangkal tak payah nk karang cerita lebih2 ea..i know every story about ashram family very close..sekian tq

        0

        0
        • kaki sundal says:

          awek bulu mention sapa nakkk..

          0

          0
        • Awekbulu says:

          Kaki sundal;mention kt si terry89 propa tu hah..

          0

          0
        • noneofmybiz says:

          awekbulu… awk ni mesti dulu belajar x pandai kan? siannya awk… “i know every story about ashram family very close…” hehe. statement yg grammatically incorrect ni je dah serlah kebodohan awk… awk tau “very close” ni mesti awk dulu keja jd bibik puan sri kan..? tu yg tau rahsia luar dalam! selalunya la kan, org yg simpleminded mcm awk ni bab belajar mmg fail… kalau bab ngutuk 1st class.. sedih… moga2 Allah buka pintu hati awk utk berubah…

          0

          0
  20. saya says:

    bguslah..smoga nora pn cpt2 dpt jodoh yg ley bmbing dia ke arah yg lbh baik..(:

    0

    0
  21. lagubestbest says:

    Huh lawanye nora danish dalam pic ni

    0

    0
  22. Betty Fifi Vava says:

    Amboi seksi kau nora pergi melawat orang berpantang class kau !

    0

    0
  23. hafizrahim says:

    comey plak ND..mesti jejai tangkap cintan balik..hehe

    0

    0
  24. mira says:

    nd pakai skirt labuh budak 2 tahun..

    0

    0
  25. nora comel says:

    he ehhh!nape dari hari tu 1 pun xde gmba kwn2 & family fs?xkn xdtg lg?sejak2 fs asyik kejar mak mertua nk raih simpati & restu ni kn,tgk2 family fs dh mcm tersisih plak.law x, mna ada fs situ ada mak dia..fs da lupa daratan ke?papepun, jejai jgn terbalik bijik mata tu tgk bekas isteri!tau la nd makin mngancam skrg & bini plak dlm pantang.haha

    0

    0
  26. nanu says:

    motif pakai skirt pendek. hok aloh

    0

    0
  27. ManisfestoBN says:

    Menjelang PRU13, Umno tekad hasilkan video lucah setiap jam – #UmnoLucah Production

    0

    0
  28. Inilah UMNO says:

    Undi UMNO….dapat Amoi ??? :)

    0

    0
    • Harian Petro says:

      Datin Rosmah mengarahkan pihak Kementerian Penerangan menyiasat kes rambut pelawak popular Didie Alias dlm ABPBH baru2 ini yg dikatakan lebih tinggi.

      :)

      0

      0
      • mon says:

        aiyooo…kat blog gusip pun nk berkempen ke?korang ni dalam kepala memang politik je 24 jam ke?

        0

        0
  29. kek cokelat kesukaan aku says:

    nah orang yang suka sangat nak mengapi-apikan fasha n nora, skarang tgk sendiri gambar ok jer depa. tula len kali doakanlah kebaikan untuk depa dua bukan nk jadi batu api dok kata macam2. dah tertulis jodoh nora n jejai takat tu saja, sudahlah. ni dak dok kata mcm2 kat fasha. aku tak minat dua dua tapi bila aku tgk gambar ni aku dpt rasa yang depa ni profesional berbanding orang yang dok kutuk macam2 dan jadi batu api.

    0

    0
  30. Ini blog gosssip bukan POLiTIK says:

    Tolong la…comment pasal page Ni je…

    0

    0
  31. Puteri Melur says:

    Ha3x padan muka pada yg emo emo sat kutuk fasha sat kutuk nd…org tkde apa-apa kita yg lebih…

    0

    0
  32. .................. says:

    bang nara..kalau ad cite pasal politik kasi delete la…wat menyemak jer…org lain pn ad sokong politik dia org..tpi x le meroyan bagai…kan aku dh kata dah y si nora n fasha ni memg dh x bermusuh…tpi ada gak pengomen y mulut puaka kata dia org bergadoh…baik btl hati nora ye leh terima..kalau aku…haiii x tahu la apa nk ckp…apa pn moga dia org bahagia..dlu aku x suka gak kt fasha ni sb dia perampas..tpi kalau d fikir dh jodoh dia org..terima jer la…harap2 dia org sok leh berlakon sama ye…

    0

    0
  33. Anonymous says:

    pd aku la..x payah la dh kalau nora nk bermadu lagi…baik nora cari org lain y lagi ensem dari jejai ni….bio la fasha n jejai bahagia…

    0

    0
  34. mimi says:

    ND seorang wanita kuat n tabah..jauh di sudut hati..hanya tuhan je yang tau :)

    0

    0
  35. lita says:

    kisah dorang mcm Charles n Camilla n Diana la plak… walopun Diana lg cantik n muda, Charles ttp gila cinta kat Camilla

    0

    0
  36. aku says:

    sejak bila pulak la belog beautifulnara ni jadi politiknara. nak berpolitik jatuh kan orang sana sinun pegi kat tempat lain eh. org nak baca gossip bukan nak baca hal politik. shuh shuh shuh! semak betul lah!!!!!

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Menyemak la yg nak berkempen politik dlm ni apa kes??? Pemimpin tertinggi parti kerajaan / pembangkang x de apa2, yg bawah2 ni pulak melebih…korang jaga periuk nasi masing2 la oii

    0

    0
  38. Linzy Longkang says:

    Aper motif FS namakan anak mcm nama anak ND tuh? Kalau twin tu lainlah ini kang dah besar kawan2 dorang pon konpius sbb maknyer taknak kalah dgn ND, bapak dorang si Jejai takkan mengutuk jer kot? Kawin pandai….

    0

    0
    • huk aloh says:

      doa yg bek2 sudalaaa.

      0

      0
    • Jejai sucks says:

      Tak per Linzy… Best revenge for ND is she looks hot! FS..well.. Suam suam pun takdak… Knowing Jejai.. Kalau FS tak gi gym soon… Sure another gedik starlet caras punya… 3rd son from another mama – Rayban LOL

      0

      0
  39. Awin says:

    Congratz Nora and Fasha….this what we call redha.

    0

    0
  40. Rosie says:

    Respect ND!

    0

    0
  41. ok jerrr says:

    alhamdulillah la dorg dah berbaik..ok la tu nora mrendahkn ego dia..mmg tabik rrrr…tp sbgai peminat n org yg memerhati dari jauh..mmg x salh korg mgalakkn dorg berbaik2..mmg elok sgt..tp pikir la plak dr segi prsaan nora sme..cukup la dorg kata dah bermaaf maafn..

    yg lbh2 lg tu xyh la..nie x korg suh nora p mlwt fasha laaa..so peluk bgai la..lpas nie apa lg la plk pemintaan korg..smata2 nk tgok dorg baik..slgi x berbaik mcm2 org kutuk..

    wlaupon dia artis dia ada prsaan..jgn la d mintak lbh2..bukan sng nk lupa peristiwa pahit dlm hdup kita..inikn pulak nk menetap muka org yg dah hancurkn hdup kita..ckup la dia tgok jejai sorg..demi ank..itu kne bkorban la kn..nk bt mcm mana..

    cuba kita ltk kn diri kita d tmpat nora..mse kwin jejai bt hal..dah mgandung kne tgl..dah ada ank kne jge ank sndri..ya mmg jejai jln kn tgungjwb dia..tp x sme..dgn suami di sisi..tnya diri kita sgup kah kita..kuat kah kita..kita laki msg gn pompuan lain pon dah meroyan giler…so sme la mana2 pompuan pon..

    dah bcerai pon fsha still lg ckp mcm2 psl nora..utk mnunjukkn dia bkn prmpas..mse tu org nmpk fasha la yg elok..smua yg terjd tu sng ke nk lupa..bley padam cm kita menulis ek..tu pon still tgl kesan kn..inikn plk manusia yg ada hati prsaan ..ada memory yg bley mgulang stiap kngn yg blaku pd diri..

    lau kita tgok stgah yg bcerai berai nie,,btahun2 ambik mse nk lupa..ada stgh tu smpai mati..bkn la kita nk mcm tuuu..tp itu mnunjukkn hati yg sakit susuh nk d ubati..jd artis pon sme gak..biar la nora buang knangn buruk dia slow2..yg penting dorg dah bmaafan..slbhnya..jgn d paksa2..hormati prsaan dia..

    0

    0
  42. ........ says:

    motif nd pakai sluar pndek sbb nk tayang peha gebu dia kat jejai..kot2 jejai tangkap leleh ngn peha puteh gebu dia…maklum laa fs kan dlm pantang…..uhuk..uhuk…(newey seluar rayqal lg labuh dr maknye…)

    0

    0
  43. Anonymous says:

    elo bloggers! tak bole ke doakan yg baik2 jer…!

    0

    0
  44. nenek says:

    Bagu berbaik2 tu…doakan yang terbaek…jagna asyik nak mengutuk aja, apa yg korang dapat…….cuma pakaian nora tak sesual la…anak seluar bawah lutut, mak dia alahai….

    0

    0
  45. NONANONI says:

    RAYFAL macam bunyi senapang je..ha.ha

    0

    0
  46. yna macaspac says:

    respect sangat dengan ND…. bkn sng nak jd setabah dia…. 1 dlm 1000.. kalau aku jd FS, dh meraung kt situ mintak maaf kt ND….

    0

    0
  47. peminat ND says:

    nora..u pegi melawat org tu pakai la yg sopan sket.

    0

    0
  48. hamba Allah says:

    Alhamdulillah..kedua-dua mereka sungguh mulia hatinya..sepatutnya semua org mendoakan..bkn mengata..ini semua ketentuan dari-Nya..takut nnt yg mengata tu terkena.

    0

    0
  49. Apalah says:

    Semua ni Allah dah tetapkan..kalau pendek.. Pendeklah jodohnya..kalau panjang…panjang lah jodohnya…

    Apa lah nak kecoh sgt nih…

    Semoga Nora d pertemukan jodoh yang baik2…

    Ps….abang nara ko bengkok ke straight..sesaja nak tahu..takkan berita camni sampai nak menitik air mata…isteri abang nara macam mana? Its common lah kalau dia nak meraung..tp u…macam tak masuk jer intro nyer gitew… Jgn menulis ala2 pondan abang nara oiii…
    Ikhlas ni …

    0

    0
  50. Fahrin says:

    apa kesah aku nak terharu dorang dah berbaik. takde lah sampai nak mengalir air mata ke hape. ini semua poyo!!

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Tu la ngkorang yang dok mengata fasha tu, silap…. Jejai nak kawin dengan fasha pasal fasha je yang memahami dia, tak kira la nora tu cantik meletop ke cun seksi ke, tapi kalau tak serasi, dia tak bahagia. Lelaki kalau dia tak bahagia, akhirnya dia cari balik perempuan yang pernah memahami dia lebih dari orang lain.

    0

    0
    • ninn says:

      sebenarnya lelaki tak tahan godaan. rumahtangga yg berpuluh tahun terbina, ada isteri yg baik dan memahami pun boleh musnah, jika ada perempuan yg menggoda suami orang ,,itulah hakikatnya. kalau fasha tak goda Jejai, tentu rtangga ND tak musnah

      0

      0
      • lily says:

        ninn, i’m pretty sure yang awak ni perempuan.
        jangan cakap macam tu.
        jangan letak semua kesalahan atas bahu lelaki semata-mata
        dah kawin ke? pandang muka suami tu.
        kalau belum ? lagi patut tutup mulut. sebab takut kena pada diri sendiri
        banyak perkara yang jauh dari pengetahuan manusia termasuk soal jodoh.
        awak nampak ke fasha goda jejai.
        dan mana awak tahu nora tu sempurna.. hanya jejai, nora yang tahu kelemahan dan kebaikan ketika diorang bersama.
        jadi tolong jangan menambahkan berat bahu kiri anda.

        0

        0
  52. fasha fan says:

    nd ni pkai sluar raykal ke?hahaha xpelah suka ati ko la nd..janji jejai n fasha bahagia bersama baby rayfal…

    0

    0
  53. MIU MIU says:

    ASTAGFIRULLAHALAZIM!!!
    kuanh ajo si nora ni..p uma org xde adab ke pakai shortpant??otak letak kat lutut??aku makin menyampah tengok artis makin seksi ni..xde pihak yg berwajib ke nak amik tindakan??tegur memang x makan saman dah ni!!ni ibarat menghina islam ni..bg pandangan org luar bhw islam boleh seksi mcm ni..patut x nak hukum hudud!!

    0

    0
  54. dony says:

    pas habis pantang dh bole gi jejalan luar negara bersama..plak..

    0

    0
  55. minah propa says:

    omg .. N.D nmpk muda dan bergetah dr fasha lg. fasha nmpk mcm muka mak cik lak. heran aq , owg lain berpantang pkai kain batik elok jer npe si fasha pkai skirt labuh . tkt nmpk mcm mak cik ke bla pkai kain batik. mcm x berpantng pun da aq tgk .. kuar wad aritu pun pkai skirt

    0

    0
    • saybooooooo says:

      sampai ke hal die keluar wad pun kau nak kesah
      memang kau ni takde keje lain la aku rase
      hal macam tu pun kau amik tahu.
      memang dasar jaga tepi kain orang.

      0

      0
  56. Mak jemah pemalu says:

    Alhamdulillah…biarlah mereka dah berbaik ikhlas @ tidak biar dorang je yg tau..yg penting dorang dh usaha utk berbaik..Allah berikan kita hati, gunakan hati kita dgn sebaiknya…

    0

    0
  57. Anonymous says:

    alhamdulillah… ND dpt trime yg jodoh die ngn jejai xpnjg….

    0

    0
  58. bukan nama sebenar says:

    i use to say…..never say never….

    0

    0
  59. nana says:

    papepun Nora is the best! sgt respek kat nora sbb die bole melupakan kisah hitam die dgn FS demi menjaga hubungan rayqal n keluarga ayahnya. cepatlah temukan jodoh ND dgn lelaki yg baik2 mcm die. amin

    0

    0
  60. anon says:

    ND cantik!
    FS ?…mmmmm, bole la. standard makcik2 baru lps bsalin anak kelima

    0

    0
  61. Awekbulu says:

    Hahaha..Kesian mu..itu aje ke yg mu tahu pasal jejai ,fs n nd,cerita mu punya bersepah dh kt blog n paper hokey ..wehh..aku ni semua cerita pasal family tan sri n puan sri ..semua aku tahu tau..kalau kau tak tahu hujung pangkal tak payah nk karang cerita lebih2 ea..i know every story about ashram family very close..sekian tq

    0

    0
    • propakauawekberbulu says:

      kau boleh senyap tak
      dari komen atas sampai ke bawah dok bising pasal benda sama.
      ke kau jeles, sebab entah-entah kau yang nak si jejai tu tapi tak dapat.
      ape pun kau nak cakap, jodoh fasha dah tertulis dengan jejai
      tak kira la apa cara dia.
      dia goda ke, die ape ke.
      kalau bukan jodoh dia dengan jejai, even dia goda sampai terbalik kongkang pun
      tetap bukan jodoh.
      and kalau memang bukan jodoh ND dengan jejai, even ND tu layan 100 kali baik pun and siap berlitup bagai, tetap bukan jodoh.
      otak tu kasi fikir dulu before bercakap.
      semakin banyak and lantang bersuara, anda mempamerkan kebodohan sendiri.

      0

      0
      • Awekbulu says:

        Apahal mu nk srh aku senyap..tiba2 mu plk yg meroyan lbih dri sendat propa ea..ke mu takut rahsia sendat n family dia terbongkar..entah2 mu pun one of the sendat family..Choiii

        0

        0
  62. kudin says:

    Poyo la lu nara agak2 la sampai nk mngalir air mata sadisss la lu meluat plak tngok lu plak emosi lebih geli ketiak aku tngok lu pnya ayat…..

    0

    0
  63. Pakatan Longkang says:

    desperate sgt ker pakatan rakyat nie nk jatuhkan umno? smpai blog hiburan pun dia redah! booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!! klu org xnak undi, xnk undi jgk beb! diam2 sudah, mnyalak sana sini.. org dh bijak nk fikir sendiri nk undi sape.. kalau pun umno bnyak bwak fitnah, skurang2nya dia x desperate smpai blog hiburan pun nk terjah!!! semak jela post politik kt sini! syuh syuh!!

    0

    0
  64. proawekbulu says:

    awekbulu, citela skit ape yg ko tau. wlpon aku strongly believe FS ni mmg dasar perampas, tapi nk gak tahu citer sebenar. hint2 la skit

    0

    0
  65. anonymous says:

    Nora, u have such a beautiful n pure heart. i wish u will marry a good guy & lead you to jannah. love u!

    0

    0
  66. Awekbulu says:

    Kaki sundal;mention kt si terry89 propa tu hah..

    0

    0
    • kaki sundal says:

      oic awek bulu . tu la , pelik jgk . itu jer ker yg dia tau . kalau menda tu semua org tau . yg lain2 sejarah fs tu dia xtau ker ? apesal smpai kena dump dgn tmj , qabil n last kawin dgn jejai pun xdpt restu . haha . tunggu nk ucap tahniah kt fs jer ni kalau jejai kena kebas plak lepas nie ..

      0

      0
      • Awekbulu says:

        Kaki sundal;skarang pun dh blh sgt nk says tahniah..coz benda yg dirampas x selamanya kekal dlm tangan..Nak2 si jejai plk jenis x menahan dgn godaan girl2s ..

        0

        0
        • aku komen says:

          awekbulu, yeke ko tau sgt kisah dorg ni..leh cayake ko ni?ntah2 story ko sama je mcm yg ada kat blog2 gosip 1 malaysia ni sbb ko pun baca dari situ,hehe..pattnye ko kena gembira sbb mereka ni dh berbaik..ni tidak, ko pulak nk jd batu api..apa daa..

          0

          0
  67. mami jarum says:

    asyik2 nak memperlekehkan kerajaan……termakan sgt propaganda pembankang yg mengeluarkan isu yg diputar belit….masusia bodoh terikut2…..

    0

    0
  68. Apahal says:

    Apalah bodoh nk kutuk2 kerajaan kat blog hiburan mcm ni?? Org2 pembangkang mmg bodoh! Kalau yakin sgt menang apahal melalak mcm anjing?? Ko ingat dgn letak kat blog2 ni boleh ubah fikiran org?? Melingkup,la melayu kalau pembangkang menang! Bodoh!! Sedar la sikit cino bangsat dap yg nk memerintah negara! Bodoh punya melayu!

    0

    0
  69. jejui says:

    Jejai bertopi 24 jam.Rambut mesti bau hapak,peluh.boleh tahan itik angsa.

    0

    0
  70. lia lisa says:

    Alhamdulillah…dapat baby comel dan dua2 retis pon da berbaik. semoga berterusan la. anyway dua2 fasha and ND pon saye suke :)

    0

    0
  71. mizz says:

    “wehh..aku ni semua cerita pasal family tan sri n puan sri ..semua aku tahu tau”

    to awekbulu…
    xyah nak gebang sgtlaa..ni sure 24jam skodeng kisah family tan sri pn sri smpi ntah2 solat subuh pun tertggl…

    0

    0
    • Awekbulu says:

      Ni lagi sekor bimboo meroyan ..sampai sentuh bab2 solat apa kes??Mu mana tau aku solat ke tidak?

      For ur information x ada maknalah aku nk stalker sgt pasal ashram family ..But my family n ashram family,friendly too close..yg kau mengeletis tak senang duduk tu apa hal??Motiff?

      0

      0
  72. Awekbulu says:

    Ni lagi sekor bimboo meroyan ..sampai sentuh bab2 solat apa kes??Mu mana tau aku solat ke tidak?

    For ur information x ada maknalah aku nk stalker sgt pasal ashram family ..But my family n ashram family,friendly too close..yg kau mengeletis tak senang duduk tu apa hal??Motiff?

    0

    0
  73. lulu says:

    mulia nya hati kau nora mcm hati deris..

    0

    0
  74. annonymus says:

    X kesah la FS nmpak gemuk ke pe..standard pas dpt baby kot..drpd ND yg dtg melawat baby tp pkai bju seksi..da boleh buat org fitnah dia nk rmpas blik ex husband dia..lgpun bkn dulu ND blik dr umrah kta nk pkai tudung ke? ni mkin lma tgk kain mkin singkat..tu la org ckp jgn mengata2 org sgt..nnt kain sendiri terkoyak lg bsar

    0

    0
  75. syira says:

    idea pembangkang sebelum pilihan raya : semua nak bagi free.
    *tapi bila dah menang di selangor. jangan kata sekolah. peringkat tadika pun dia gagal nak laksanakan secara percuma. end up MB selangor cakap. “owh. itu cuma manifesto sahaja. bukan janji”

    0

    0
  76. syira says:

    idea pembangkang sebelum pilihan raya : semua nak bagi free.
    * tapi bila dah menang di selangor. jangan kata sekolah. peringkat tadika pun dia gagal nak laksanakan secara percuma. end up MB selangor cakap. “owh. itu cuma manifesto sahaja. bukan janji”

    0

    0