Written by AbangNara | October 29th, 2009

nanu baharuddin

Umur dah 40 tahun tapi Nanu Baharuddin nampak macam anak dara umur 20 tahun dengan fesyen rambut pendeknya nie (dengan bantuan make up la). Inilah wajah terbaru Nanu sempena dengan drama Spa Q. Sekali tengok nampak macam Bunga Citra Lestari pun ada gak. Secara ikhlas, kami lagi suka Nanu yang berambut panjang. Baru gadis Melayu gitu ~~~

Kepada lelaki-lelaki di luar sana, adakah anda lebih menyukai wanita berambut panjang berbanding yang berambut pendek? Lagi gambar terbaru Nanu Baharuddin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nanu baharuddin

nanu baharuddin

nanu baharuddin

nanu baharuddin

nanu baharuddin

55 responses to (GAMBAR)Nanu Berambut Pendek, Nampak Macam Anak Dara Tue!!!

  1. budakmanentah says:

    owh pasha sendat pon adehh

  2. roD says:

    bole laa..xnampk muda pn..

  3. nini coklat celup says:

    not bad..
    huhu

  4. LiM says:

    rambut panjang nanu lg canteq…pendek sgt ntuk rambut nipis x bape sesuai ah

  5. puteriaquarius81 says:

    x cntik lah nanu sjak cucuk ni.. huhu dulu2 lg cun.. very original

  6. timah kecoh says:

    yang faradiya tu asyik pakai skirt pendek hitam die tu je~ bosan dah tgk..dlu dalam cite ku milikmu pon asyik dok pakai skirt tu je..haha.xde yang lain kot

  7. pEnArI pOcO2 says:

    sedih tul…x sampai seminit aku masuk kedai, keta aku kene saman…gilaaaaa arrr…bodoh…bangang…org tue…

  8. Rin says:

    mcm adik azizah mahzan jek… kwkwkwkwkwkkkk

  9. Rin says:

    oh cantiknya fasha, ada ady putra gtu.. ngam2! (^_+)

  10. yula says:

    memang dah tua ka dia ni

  11. greenapplejuice says:

    kefli hensemlh!

  12. amy says:

    emmm..mana NORA DANISH.. kata dia pon berlakon gak..

  13. mudah lagi nih … rambut pendek .. nampak kelainan ..

  14. pinkypanthers says:

    aku suka nengok dia masa lam citer pontianak HSM 1…
    cantik sgt muka dia masa 2….
    skang ni nape muka dia cam 2 erk…
    x lawa ar…
    pasal rambut aku no komen…
    sbb rambut aku pun pendek cam rambut dia gak…
    hahahahaha…………….

  15. saye says:

    nmpk mude ke? saye rase x la~

  16. cintaqaseh says:

    tak suka…tak cantikkkkkkkkk

  17. pening says:

    Xdela nmpak mude sgt…whateverla…tp msti gempak spa Q musim ni…ade c sendat tu…huhu…

  18. MiSS-HuJaN says:

    tua sgt2 ke??..jap nk skodengg..Ekekeke

  19. iz says:

    anak dara tua?
    lol :))

  20. wantie says:

    ada dua jenis cantik
    1) Cantik
    2) Cam Taik…

    Aku ambik dialog drama hari raya.. kahhhh

  21. leezchumel says:

    lagi nampak Tue ade ar aq waSE

  22. lanToK LeW says:

    aku lagi suke nanu baharuddin yang dulu berbanding skunk….nanu da cantik tp nape nk cucuk lagi ek??huhuhuhu…da x cantik da skunk nie….

  23. Amber says:

    sorry aku silap baca… ingatkan ko panggil dia anak dara tua… oops…

  24. komputer_lembab says:

    gambar yang second tu dah macam nita zahid maser tua,tapi gambar maser ramai2 tu macam rosnah mat aris versi spa Q plak aku tengok…hu3.aku suka nanu ni masa dulu2,wajah asli,manis,ayu gitu.sekarang dah bengkak2 pipi,dagu bagai….ditambah pula dengan RAMBUT PENDEK yang BERWARNA tu…..xpela rambut masing2kan.

    ehhhh…..FLUSHa SANDra pown ader….idak ler teman perasan….!

  25. baby102 says:

    lawa lagi nanu rambut panjang. bagi aku kalau dah tua tak elok rambut pendek sbb lagi nampak tua, sbb bila rambut pendek tengkut yg dah berkedut boleh nampak.

  26. farenova says:

    nanu nampak garanglah..fasha pun adekeee..sigh

  27. Nanu ni mmg smart, tapi long long time ago la, mase aku sek rendah dulu.. aku rasa la.. dia ni dah boleh start pakai tudung.. bcoz why, dia sendri mau ingat la.. ahaks

  28. ozman says:

    NANU : i rasa i makin comel dan muda la berambut pendek nie..apa u all rasa?

    OZMAN : i rasa ghairah la…

  29. Zaza Muhammad says:

    x lawa aaa… lagi jelita bile berambut panjang….

  30. pakis says:

    rambut pendek ke panjang kalau dah tak cun tu buat apa pun gitu juga.

  31. anne says:

    makin tua la rasanyer.. x sesuai la ngan rambut pendek ni..

  32. akbdkbaeq says:

    pehal la artis pompuan suka sgt pkai seksi….t seksa kat akhirat…ingat2 lah….

  33. nadia says:

    20an?erm sila pakai kanta..mcm rosnah mat aris kurus adela..muka da kembang dgn botox nyer..mcm mana ini dikatakan cantik dr norish karman?

  34. gontua says:

    memang dah tua pon!

  35. Semek says:

    Nanu lebih cantik dengan wajah asalnya.

  36. momo says:

    lawa ape..!!!!….
    ta la nmpk snad dy cocok..!!!
    aq suke dy..
    cume dlm cite sahara…mke dy cm lebar jep…!!!ha tu nmpk y dy cocok hehe..:))

    • laila says:

      biase le manusia, dh cantik nk cantik lagi.. pe2 kurniaan tuhan yang asal adalah yang terbaik dan tercantik..tak yah le nak repair2 lagi..

  37. Ida says:

    Tak cantik! Nmpk tua….dulu lg cantik, muka dia dlm cerita congkak pun dah ketara mcm kena cucuk, tp skrg lg teruk…

  38. PriNce says:

    i suke wanita y bertudung