Written by AbangNara | November 13th, 2010

gambar nabil dan qasha cium mulut

Gambar Nabil Raja Lawak dan Qasha sedang beraksi cium mulut di atas adalah gambar yang terpaling hangat di pasaran sekarang. Buat peminat Nabil dan peminat Qasha (kalau ada) jangan risau sebab Nabil telah menafikan kesahihan gambar ini. Kemungkinan besar gambar aksi terlampau ini adalah super impose ataupun pelanduk dua serupa.

Berdasarkan penelitian kami, gambar ini adalah palsu kerana telinga si lelaki di dalam gambar ini terlebih capang daripada telinga Nabil. Mesti ada seseorang yang mengambil kesempatan di sebalik gosip hubungan Nabil dan Qasha baru-baru ini untuk menjatuhkan lagi reputasi Nabil. Manusia memang cepat dengki dengan kejayaan orang lain.

Apa pun kepada si pelanduk dua serupa, anda memang hebat sebab kami pun hampir terpedaya. Mungkin anda boleh masuk pertandingan wajah serupa dengan selebriti Malaysia.

Foto kredit kepada si gadis Ieyra.

253 responses to (GAMBAR)Nabil Raja Lawak Dan Qasha Cium Mulut Adalah Super Impose

  1. ZON ARTIS says:

    hopefully betul la superimpose..

    0
    0
    • fadah says:

      hhhmmmm…harap2 macam tulah…
      sekarang ni macam-macam yang berlaku…

      0
      1
      • nothing wondering if that guy is nabil…

        0
        0
        • tengku amina says:

          MACAM REAL JEW……
          RAMBUT.. TELINGGA SAMA…
          YANG CAM QASHA PON REAL…..
          TERER BETOL LA KALO
          BETOL BDK NIE UAT SUPER IMPOSE.. ISH3……

          0
          0
        • silentgirl says:

          mcm same je..huhu! smoga btol la ia adalah superimpose..haishhh. suka johan n zizan dr nabil..huhuhu!

          0
          0
        • tengku amina says:

          DENGAR CITE ADE 3 GAMBAR LAGI YANG AKAN DIDEDAH KAN….. RAJIN BETOL SI SUPER IMPOSE NIE BUAT KAN.. DA LA SUSAH.. NAMPAK REAL PULAK.. INGAT ORG XDE KEJA LEN KER NAK UAT SUPER IMPOSE BAGAI.. MELAWAK PON ADE KENA TEMPAT NYE BAI… BUKAN MEN TERJAH JEW……..

          0
          0
        • TakkanMelayuHilangDiDunia says:

          Wahai Ahmad Nabil Bin Ahmad…

          Cuba Ku Tahan Dari Berkata2,
          Telah Lama Ku Tak Bersuara,
          Hanya Sekadar Pemerhati Sahaja,
          Membaca Berita Gosip Artis Malaysia…

          Namun Hancur Luluh Hatiku,
          Kiranya Kau Tak Seperti Dulu,
          Kerana Perempuan Semurah Itu,
          Sanggup Kau Runtuhkan Benteng Imanmu…

          Pernah Kau Disanjung Rakyat Jelata,
          Kau Diangkat Sebagai Raja,
          Masyarakat Meminta Kau Tidak Alpa,
          Ku Kira Semuanya Sia2 Belaka…

          Baliklah Nabil Ke Pangkal Sana,
          Jangan Kau Hanyut Jalan Ke Neraka,
          Pilihlah Wanita Kerana Agama,
          Meruntun Jiwaku, Melayu Mudah Lupa…

          0
          0
        • kurus says:

          telinga nabil bentuk “s”…telinga tu bentuk “c”

          0
          0
      • tiz zaqyah says:

        nak pulak die kat nabil mulut busuk tu kan..

        0
        0
        • leo lizza says:

          takde maknenye super impose… mmg si nabil ngan budak qasha tu… tujuan nya nk bagi irma hasmie jeles… perangai budak2 pompuan tk matang yg rampas pakwe orang… maybe ieyra tu kawan si qasha ni… tu yg expose gmbar ni kt public… nabil.. lu pikirla sendiri kn…

          0
          0
        • Kiddy Lollow says:

          haha..mulot nabil busuk ke??
          eeeee….hikhik

          0
          0
    • fara says:

      mmg nampak cm superimpose..

      0
      0
      • silentgirl says:

        tang mne yg npk superimpose tu cik farah?

        0
        0
        • prada says:

          alasan superimpose tu sekadar alasan semata, walaupun i bukan artist, tpi pic i tersebar mcm tu, sumpah i pun xnak mengaku beb!!! manusia….

          0
          0
      • izah puchong says:

        DOWANK DH WAT..BNDA ‘JIJIK’ TU MANE NK NGAKU…

        0
        0
      • x suke nabil says:

        nila dunia artis..lebih2 lagi MELAYU!! mudah lalai..mudah hanyut bila mencapai kejayaan yg belum lagi seberapa! dulu nabil kata selalu igt pesan mak ayah~ tapi syg nabil bukan saja tidak dgr nasihat mak ayah tapi menconteng arang ke muka mereka~ irma x rugi tglkan nabil sbb nabil TAKDE KUALITI LANGSUNG TUK DIBUAT SUAMI..sekian

        0
        0
    • winnie88 says:

      serius nmpk real btol! yeyek je superimpose….. coverline arr tu….hmmmm…. biase ar…artis..

      1
      0
    • jc says:

      romantik habisss!!!

      0
      0
    • jc says:

      tgk muke nabil kat sblh kiri”..(opsss hbs la pic aku dah kuar paper mcm mn nie?”……

      0
      0
    • ungka-sha says:

      super impose yang super impossible..

      0
      0
    • Habislah says:

      Memang betullah ni gambar dia. Ngeri tu.. Dahlah pergi Phuket cari………

      0
      1
  2. pyhonbite88 says:

    Huh…dugaan hidup masing2…semakin kuat fitnah di akhir zaman…

    0
    0
  3. hate to be faker says:

    hahaahahahahahahahahahahahahahahahah

    0
    0
  4. x-po says:

    kalau gambar ni betul pun, bukan nabil nak ngaku pun..gila apa nak ngaku..haha mampus la dia kalau gi ngaku..kuikui

    0
    0
    • hahah btol tu..ala mcm zarina anjouli tu, punyalah nafi tu gamba dia konon kena superimpose.tp org tau dia mcm mn kt luar.biasalah sapa nk ngaku kan…

      0
      0
    • enzo says:

      gila x nak,cun tu beb

      0
      0
    • tXo(the X one) says:

      yang wat EPIC, gambr tgh ML tu..mcm mane la diorg dpt gmbr nie..hbat tol…ape2 pun.

      .xbrani nak ckp tu nabil sbb skrg kan dh mcm2 teknologi ade..benda xreal pon leh jdi real…

      lagipon the good lie lies on the detail…sape la nak impose alakad je…tpi..

      klu btol itu n—l…i say bravo bcoz u just order ticket to hell..

      0
      0
      • sje nk mnyibuk says:

        just click kt gosip hubungan Nabil dan Qasha. rmbut pompuan ni sme je kn??
        sme pendek?
        still xnk ngaku lg ke??
        jht la btine nie. mesti da kangkangkn nabil!

        0
        0
        • achik says:

          xla dia jahat sgt..
          bila sama2 suka 2 2jadi la..
          besala artis nk lupa daratan skit..
          sebelum ni despach pastu skrg ni dah ada duit,mula la
          nk penuhi keinginan yg bernama nafsu…
          betina jantan sama ja

          0
          0
  5. aizuddin says:

    kalau nabil superimpiose..qasya tu superimpose gak?ke pelanduk qasya jugak?

    0
    0
  6. pidot says:

    1st…hahaaa…klu super impose xpe a…

    0
    0
  7. Cik Seri says:

    hhahhahhaahah pelanduk 2 serupaaaaaa sangat! nabilporn u r so done!

    0
    0
  8. NASIB KAU LA NABIL.. says:

    Tu la ko Nabil..dulu ko tu pelawak..Raja Lawak lagi..
    Pastu ko lupe diri..ada la ko terpeluk Irma dulu..
    Tuhan balas kat ko..ko jatuh motor..
    Pastu mcam2 gosip la ko ngan Irma..khalwat n so on..
    Last2 ko campak Irma ke tepi ..
    Ko rembat pompuan lain..
    Skrg..bukan je pminat ko kurang..
    Bkn je org da benci ko..
    Tpi org da mula fitnah ko..
    Klu ko dulu jage pangai ko..
    Xda la cmnie..
    Elok lagi ko buat lawak dari buat sial..

    HAAA LU PIKIR LA SENDIRI
    ASAMEKOMM!!!

    0
    0
  9. […] This post was mentioned on Twitter by pI Krew, beautifulnara. beautifulnara said: (GAMBAR)Nabil Raja Lawak Dan Qasha Cium Mulut Adalah Super Impose http://t.co/TPvCqAq via @beautifulnara […]

    0
    0
  10. eyra says:

    bang nara, auwww.. artikel ahad ni :)

    0
    0
  11. kemakemo says:

    oh tedah….

    0
    0
  12. wa ka ka , apa pekdahnya depa buat gini ? goblok tenen

    0
    0
  13. awek cun says:

    ELOK NABIL..KO BALIK KG JD MAT DESPATCH MCM DULU2..DH KEJUTAN BUDAYA DH NI

    0
    0
    • noname says:

      balik jadi tukang buat air kat kedai nasi lemak mambau. buat malu org kampung beb… ko tak fikir ke apa mak bapak ko and adik bradik ko rase ke? kalau dulu dia mgkin bangga mgaku ko adik bradik. tapi kalau dah cenggini malu seh nak kuar umah… ntah ar nabil bawak2 la insaf, kau kejar dunia ni tak kemana pun….ingat bila time ko susah dulu aku rasa lagi ok perangai kau even ko melpak je kat bengkel motor tu….. beb malu mgaku kau satu skolah ngan aku..

      0
      0
      • fiona says:

        beb bietul ker kau nie dulu satu skolah nagan nabil ? kalau butul , kau tak patut wat mcm nie , cuz , die tetap kawn kau . kenyataan tak blay dinafi kn . aq rse lbih bik kau bgi skongan kat die , sbelum allah balas blek kat kau .

        0
        0
  14. elya says:

    nabil2 mmg pn kne kjutn budaya.. Aku rsa thn dpn lam ABPBH 2010 lum tntu dia t’calon top 5.. Mng jauh skli..

    0
    0
  15. paiq says:

    ahaha. ayat perli baekk punyeee. abeslah lepas ni kompom org meluat tgk muke nabil ni dah. kesiannnn.

    0
    0
  16. popop says:

    ni statement perli ni..muhahahah…ko pk moto besa tu wat anta surat jela…org semban konfem malu pasni..muhahaha

    0
    0
  17. nenek kebayan says:

    cucu ku nabil…kamu harus berhati-hati dunia artis penuh onak dan duri…kalau kamu betul tak buat jgn takut tp kalau betul kamu buat seharusnya kamu kembali ke pangkal jalan…..

    0
    0
  18. Hajimaru says:

    ni la balasan utk org lupa diri….fitnah pn makin banyak..semoga kembali ke jalan yg lurus..lum terlambat lg nak tobat…

    0
    0
  19. siti glamor says:

    nabil2.ko ni dah lupa diri rupanya……sedar2 la dulu ko asal mcmana…gambar ni tak nampka mcm superimpose..ni la org kita bila nama dah dijulang..ada duit terus lupa diri..mcm mawi gak…dulu aku mmg minat kat mawi n nabil..tapi sejak2 diorg lupa diri terus tak minat..nak tgk cita dia belakon pon mcm tak best…huhu

    0
    0
  20. KacangHijau says:

    Ampuni hamba Mu

    0
    0
  21. irma_hasmy says:

    poyo la…giler ar if si capang tu nk ngaku klau btul pn..lu pikir la sdiriii….

    0
    0
  22. zuanzuan says:

    tak minat, suka wat lawak yg mengaibkan org lain…lawak2 jugak tp biar ade msg yg bguna kpd msykt….

    0
    0
    • silentgirl says:

      better johan n zizan than him..lawak yg xlawak..tah pape..glamour ngan gosip je..cube la glamour ngan talent yg ada..tp sbb xde talent tu yg wat talent lain kot..opsss!

      0
      0
  23. mamalieza says:

    super impose?pelik…. cmne nk wat super impose dengan posse cmni?nmpak semulajadi je…

    0
    0
  24. capang ke?
    tgk telinga 2 sama je…

    ala
    biasela
    artis..kalu kantoi je pic bukan2
    sumer nak cakap superimpose
    padahal mmg betul pon pic diorg…

    0
    0
  25. butterfly says:

    yeke superimpose ni. nampak macam betul jek. terlalu sempurna untuk superimpose pict gini.

    0
    0
  26. jimah says:

    he should be banned. tlg la superimpose. rambut pun dh lbih kurg. aku tak pelik kalau mmg die pun ni. 3 gmbr lak tu. kau bkn superstar pn org nk super2 impose ni

    0
    0
  27. murni says:

    Seb la Irma x dgn dia. InsyaAllah, Irma deserves much much better guy. Superimpose? Knp mcm ada perasaan yg gambar ni bukan superimpose?

    0
    0
    • lala.."fair commment ye..." says:

      irma? lala..oh artis, sume sama la beb..nampak je baik dpn skrin..da namanya ‘pelakon’..kat luar, hancooosss…

      0
      0
      • tiz zaqyah says:

        irma??
        aku dengar die mmg duk serumah dgn nabil, tu yg hangin satu badan bile nabil bwk betina lain tu..

        same je sume !!

        0
        0
  28. anie88 says:

    mcm real je gmbo nih….huhuhuhuhuhu……
    tgk telinge da taw;p

    0
    0
    • Ryta says:

      Bukan takat tinga jek…rambut kinting dia tu pun sama kan? Lagipun kalau gambor superimpose…mesti nampak tak real….ala2 keras kaku kejung gitu…macam body Mawi yg diedit sikit masa dulu….
      Ni body language baikkkkkkkkkkkkkk punya….tak mungkin orang yg wat superimpose ni bleh wat sehebat tu….leher ngan tengkuk pompuan murahan tu terlentok (asyik bila dapat bercomolot)….dahtu takde baju plak tu masing2….lu pikirla sendiri….

      0
      0
  29. miz cokelat says:

    x de maknenye superimpose dh mmg sah2 ko la 2 nabil x kn la ko berak tgh jalan ko nk ngaku kn.kalu kantoi je pic cmni je smua nk slahkan superimpose apa ko igt org len dh x de keje len nk superimposekan ko 2…so skrg lu pikir la sendiri der..!!!!

    0
    0
  30. lala says:

    nabil n qasha mcm x pakai baju la..ades

    0
    0
  31. comot says:

    nabil fucker!!!!!kepale hotak hang la!!!!

    0
    0
  32. takoya says:

    susah betol kalo owg datang dr kampong,drpd sengkek dah bole pkai ketew beso,moto beso..dr owg xknl diri ko yg slekeh kejew bengkel twuz jd tkenal.. tetibe ko lupe diri..,,ko nih mang bodoh la…ko mang xpndai jge diri ko lgsung!!!ko nih macam agas yg bawu knl dunie!!!!
    sedar diri ko sket!!!!xde org nk ko bile ko sengkek!!!xlme ko dah glamer…ko dah jd sengkek..aku nk tgok pmpuan yg ciom ko nih nk lg kt ko kew x..

    0
    0
  33. maya says:

    jup…yg amek pic nih sapew??
    xde kje laen kew owg yg amek pic nih…
    sengal tahap cipanzzz tol la…

    0
    0
  34. omakkao says:

    la..nabil.omak dah posan kek ekao jago tingkah laku. ni ha ekao buek kojo maksiat pulak. mano omak nak lotak muko ni…..malu omak kek org kg ehhh

    0
    0
  35. Kasih says:

    tlg la nabil, jgn bg statement yg memutarkan fakta…. ni bkn nya gmbr superimpose pun tp ni mmg gmbr asli yg dirakam…

    gmbr2 superimpose kit dpt lihat kesan nya walau skit skali pun tp gmbr ni terlalu sempurna untuk dikatakan superimpose…

    nabil oo nabil, apa akibatnya bl perbuatan yg berlandaskan nafsu ni diketahui org?? malu kn.. bkn takat ko jer, tp yg menanggung azab nya adalah mak bapa dan smua ahli2 keluarga ko tu…

    peminat?? peminat zaman skarang bkn nya bodoh tuk trima bulat2 ttg apa yg artis bgtau atau tidakkan… ingt ko tu superstar ke smp tahap ada org nk superimpose gmbr ko ni….

    fitnah akan dtg pd kita bl kita sndr yg tlh menunjukkann tauladan dan gejala2 negatif pd masyarakat tu sndr… bermula nya insiden irma sndr yg menangkap ko gan pompuan dlm apt ko, pas tu gmbr2 himpit ko gan qasya, then aksi ‘tercium’ molot ko gan qasya lak…. ohh pls la nabil…. hentikan segala penipuan ko ni….

    duduk dan pikirkan, dlm aksi gmbr bercium ni, nabil dan qasya mcm x berbaju sj, di ulang mcm x berbj…. so segala kemungkinan bole berlaku sblm atau slps aksi bercium ni kan… even bdk 5 thn pun tau nabil….

    doa kami hnya 1, blk la ke pngkal jln dan berpijak di bumi yg nyata… jgn krn wang ringgit tlh mengelapkan mata serta hati dan dikawal oleh nafsu serakah sj…. Amin…..

    0
    0
    • silentgirl says:

      aku rase die ni skarang konon brada di zon selesa ble org knal die ngan trademark tah pape die tu..plus cte cinta die ngan irma..skrg ni plak dgn qasha ni..bole thn lawa gak pmpuan ni..so, die pon lupa diri la..wat bnd2 tah pape cmni..dlm gbr previous entry pon kemain rpt lg ddk. gbr sgt same..rmbut, tlinga..uishhh, pndai btol org yg wat superimpose ni..

      0
      0
      • Kasih says:

        2 la pasal kan…. superimpose yg sgt2 100% sama pd kebenaran isshh2….

        2 yg nabil tersentak bl wartawan tnjk gmbr ni kat dia, sbb dia xsangka yg gmbr ni bole tersebar dan menjd tatapan umum….

        2 la bl manusia makin alpa dan lupa diri, makin jauh hanyut dr Allah…. Allah sentiasa menguji kita tgk samada kita bole berpijak di bumi nyata atau x…. dan samada kita bersyukur bl dlm masa susuah dan senang….

        minta2 lah kita smua dijauhkan dr perkara2 mungkar dan dimurkai oleh Allah S.W.T….. Amin…

        0
        0
  36. Tiffany says:

    Orang dah berak tengah jalan, dia nak ngaku ke?

    Wadafish!

    0
    0
  37. ku says:

    lagi elok mawi dari nabil ..

    0
    0
  38. BumbleBee says:

    wartawan tu tulis Nabil tersentak…kalo x betul, nape cmtuh yer??.. tapi kalo betul pun…giler haper dier nk ngaku kan. Standard arr nafi2 ni…bagi artis ‘tipu sunat’…sker ati ko la nabil. Yang penting Allah dh tawu, anggota badan dh jd saksi n malaikat pun dh catit dlm log book utk dihitung kt sana nnt…~

    0
    0
  39. zolan says:

    Kalau dh pompuan mcm tu.. pakai sexy n adik dia pun pernah kantoi comolot..Aku pasti akan kebenaran gambar ini.. to nabil no need to argue sbb aku yakin tu adalah gambar kau.

    0
    0
  40. silentgirl says:

    gbr die yg pkai baju ijau tu npk busuk..hihihi!

    0
    0
  41. tong gas says:

    budak kampong yg kena kejutan budaya..

    0
    0
  42. tengku amina says:

    SIAP XBERBAJU LAGI..
    DA LA BERCIUM DA DOSE..
    NIE APE NAK JADI NIE?? DENGAN ALASAN YANG BDK TADIKA PON AKAN PK 19 KALI.. SUPER IMPOSE YANG TERLALU SEMPURNA..

    NABIL.. SIKIT LAGI KAU AKAN JATUH DAN TESUNGKUR.. TEMPAT SELESA YANG KO DAPAT DULU DA KAU SALAH GUNE KAN… DAN INI LAH BALASAN YANG KAU DAPAT…..

    PEMINAT MAMPU MENAIKAN KAU..
    DAN MEREKA JUGA MAMPU MENJATUHKAN KAU..
    TIGA KEPING GAMBAR LAGI AKAN TERSEBAR.
    KITE HANYA TUNGGU DAN LIHAT..

    XDE KEJA KE ORG NAK SUPERIMPOSE GAMBAR KO NIE.. INGAT SENANG NAK BUAT. DA BUAT SALAH..
    NIE JELAH ALASAN YANG KO MAMPU???

    0
    0
  43. Miss Star says:

    saya peminat Qasha…haha

    0
    0
  44. mdms says:

    x mcm super impose pun… nabil2 dulu minat giler ngn dier skrg x baper dah.. minat ngn zizan wlu bukan juara tp byk dpt job…n laWak dier pun smkn diterima… x pun angah raja lawak..byok blakon filem .. huhuhu

    0
    0
  45. shisha says:

    tiga benda yang menjatuhkan lelaki.wang kuasa wanita.dia da dpt 2, x smpat nk dpt3, da jatuh

    0
    0
  46. kesahsangat says:

    siapa peterpon mlysia?

    0
    1
  47. miss x says:

    lupa diri! konfemla dh tak minat dia lps ni

    0
    0
  48. lupklasendiri says:

    ish ish ish..superimpose? terer nye la org yg buat superimpose tuh..aku yg blaja multimedia ni pon punye la susah nak wat superimpose..nak nak plak posing yg semacam je tu,,amik masa kut..kalo dah macam tuh nye perfect superimpose tuh dah mmg tahap expert/professional dah tuh..kalo org keje professional ade mase ke nak wat superimpose tuk NABIL?? ntah2 nabil pon diorg tak kenal..haha
    pelanduk 2 serupa? kalo sorang je maybe la logik kut..tp kalo dah dua dua dah serupe sgt mcm tuh tak logik la plak..ermm pape la ko nabil..

    LU PK LA SENDIRI…

    0
    0
    • Ryta says:

      Biasa arr tuh…cara2 artis mengcover line bila dah wat salah….
      Sama jek macam Ariel Peterporn…mula2 beriya2 nafi…pelandok 2 serupa la…superimpose la….last2 kantoi jugak!

      0
      0
  49. pembodoh says:

    fuck
    lu org sume ni bdh
    mslh sekrg lu org tau ke bnda ni btl ke, x btl ke..
    kn?????
    soooo
    lu org x pyh nk sbk la jge tpi kain org….
    tgk dri sndri 2 dulu…
    dh baik sgt ke….
    bdh btl la lu org ni sume….

    0
    0
  50. wawa says:

    tak kan la nak ngaku..”ye itu mmang saya”..gila…mestilah dia cakap superimpose ke ape ke…nilah artis malaysia…cepat lupa diri…

    0
    0
  51. yoy says:

    ha’a la..superimpose..qasya pun superimpose..tak caye cube tnye qasya ngan nabil..hahaha

    0
    0
  52. Joe Flizzow says:

    dont judge too early…

    1
    0
  53. ya mmg saya says:

    tiada apa yg benar melainkan gambar ini benar belaka.

    nape perlu dikotak-kotakkan mulut die cium tu?? kan senang nak cam mulut nabil ke idak. hihi!

    heran pompuan zaman skg.. muka cun tp suka lelaki hodoh yg byk duit. geli aku nak cium.. x selera! bluekkkk!

    0
    0
  54. detective conan says:

    serious nmpak cam nabil la..btul ke superimpose..klu superimpose akan nmpak gak cacat kat gambar..tp ni nmpak real..kes zarina ann julie tu pun katanya superimpose tp nmpak real gak..klu betul pun tu gmbar yg tak disuperimposekan, korang ingt dia nk ngaku ke..

    0
    0
    • detective conan says:

      rambut n telinga da sama. muka pun sama..haih wallahua’alam hnya ALLAH swt yg mengetahui

      0
      0
  55. wateve lha says:

    mcm betol je.
    dulu minat giler ngn nabil .
    skrg ta da .

    sape lha yg nak ngaku if buang najis tgh jalan .
    haha

    0
    0
  56. poco-poco says:

    tu la nabil…mungkin tu la balasan atas dosa2 yg telah dilakukan. satu persatu terbongkar. Sangat memalukan jika ianya benar tp u ckp super impose…betul ke super impose? Ko ramai peminat..dr kecik smpi besar, dr yg muda smpi yg tua tp bila dh jd mcm ni mmg xde peminat la. Mak bapak ko kt kampung lak,ape demo nk jwb bila jiran tnye? Xkn la nk jwb supe impose jgk. Nk org kampung ko percya yek. alih2 mak bapak ko jgk yg dpt malu. Terima la kenyataan yg sgalanya telah di ketahui umum. Ko dh byk dosa..ko tipu kami dpt dosa lg..

    0
    0
  57. pocot says:

    ko org yg kutuk2 ni ntah betul ntah tidak .Banyak sebelum ni terjadi kes2 seperti ini.Dia pon ada ugama dan keluarga .Setiap apa kemungkaran yg kita lakukan .. akan terbayang wajah mak bapak kita .Itu lah bentengnya .. Takanlan seteruk itu pendirian nabil ..dia bukannya budak remaja .. dah dewasa ..

    0
    0
    • mummy_iman says:

      tapi yang banyak kes2 kena tangkap khalwat.. kes2 buang bayi sumer tu orang dewasa gak yang buat.. hmmm.. tak kan lah depa x terbayang wajah mak bapak kan.. kot dah nampak wajah GF/BF, wajah mak bapak jadik kabur kot…

      0
      0
  58. nora says:

    hahaha..aku rase mcm betol sb nye masuk aku tengk ewah2 kan..si nabil ni mcm nk ngorat minah ni..mase diorg adik beradik di jemput dalm citer ewah2..pape pun lu pikirlaa sendiri!!!

    0
    0
  59. FaizalAnuar says:

    tunggu ahad nie..haha

    0
    0
  60. sex and the city says:

    nabil,ingat orang skang tak educated ke? ingat orang skang tak celik IT ke? orang bijak…pandai menilai mana baik dan mana buruk….orang yang bijak juga tau…tu bukan superimpose…budak2 tadika pun tau tu gambar betul..

    aku tak kesian kat ko…aku kesian kat minah2 tu je…habis madu sepah dibuang…fikirlah masa depan diorang….jgn main campak tepi je kalau tak nak…pada yang pernah bersama dengan nabil…fikirlah maruah anda sebagai seorang perempuan…

    ni pun dah namanya berdosa…jangan tambah dosa dengan menipu orang ramai…Allah maha mengetahui…

    0
    0
  61. Miss_hujaN says:

    mane lah nabil nk ngaku takat cium mulut ..hahaha

    0
    0
  62. black_parade says:

    eh…sudala ko nabil!!!ko jgn x ngaku lg…benda yg dah terang dan nyata…
    ko kantoi g phuket ngan qasha..pandai ko nk putar belit xngaku…bila da terjumpa wartawan kt sana barula ko nk ngaku…tu pon ko nk putar belit citer lg…ko ni mmg mcm baru budak baru nk upla..lupa diri bl da byk duit…
    dulu ko peluk irma ko kata ko xsengaja..tu baru depan khalayak ramai…kalo belakang xtaula camner…
    ko igt ko hensome sgt ker nk jd playboy…pompuan tu nk duit ko jerk sengal…bek ko g blk kampung jd despatch blkla…

    0
    0
    • pirate says:

      kepada nabil…memang patut ko g jd despatch blk…pasal org pon da menyampah tgk muka ko kat tv….

      0
      0
  63. ieyda says:

    bongok punya nabil! ko kata superimpose. org lain x sebodoh ko la nabil. tu la, org suh skolah, blajar rajin2 dlu takmo. last2 jadi bodoh macam ni. nak menafikan pn x reti. bagi la alasan yg bijak ckit. superimpose ye??? hahaha. stupid punya nabil!

    0
    0
    • ieyda says:

      kepada nabil. lps ni ko tukar la ko punya trademark. da xleh guna “lu pikir la sendiri”. ko kene guna “aku ni bodoh, xley nk pikir”. hehe

      0
      0
      • BumbleBee says:

        dier pakai trademark lu pikirlaa sndiri sbb dier sengal x bleh nk pikir..tu dier suruh org len yg pikirkan~

        0
        0
  64. The Poyo Me says:

    look at his face expression y’all.
    its more like “holy crap they found out!” rather than “who is this impresonator?”

    0
    0
  65. irma_hasmy says:

    nasib baik ak tinggalkan mamat capang ni awal..klu x,ancur la masa dpan ak..oh bang bil,,sungguh porn dirimu itu….

    0
    0
  66. akusukeapayangakutulis says:

    artis mmg camtu, xnak mengaku.. hipokrit lebih.. ni kire lupe diri dh nabil ni.. lps tgk la kejatuhan popular die..

    0
    0
  67. irma_hasmy says:

    plisss sape qasha ni..

    0
    0
  68. radak says:

    mane nak ngaku punye…. kompom taknak ngaku sampai keluar bahan lain…. artis baru…

    0
    0
  69. Nabil Raja Liwat says:

    Pic ni memang super impose… dorang guna software tercanggih sekali utk buat camni… aku penah guna dan hasilnya mmg tiada kecacatan… kecuali kalo pc korang boleh resolute pic ni sampai ke 6840 X 4400 baru nampak cacat dia… tu pun sikit je… biaasanya resolution camni bleh dapat kat bahagian forensik siber, PDRM….
    sekian terima kasih…..

    0
    0
  70. near~~ says:

    telinga same der….xde lebih capang ke ape…confirm same!!!ala biase r tu…cover line…lu pikir r sendiri nabil oi!!!

    0
    0
  71. shahziella says:

    alah..memang dy..dy kan dah byk kontroversi..manelah ade owg nak ngaku..kalu jd mcm ni

    0
    0
  72. huha says:

    do u think will buy the superimpose thingy? like seriously?

    sorry dude(referring to those in the pic), we’re not that stupid.

    and btw, dun really think any parents will let their child watch any tv programmes with u in it.

    ur career stops here.

    0
    0
  73. piirah says:

    Yucks……najis

    0
    0
  74. myne says:

    apepun kene pggil csi miami ni tuk siasat….

    0
    0
  75. chix says:

    super impose ke ni?…..cam REAL jek….artis2 mesia ni blk2 bg alasan basi jer…..xde ke alasan lain??….klau kuar gamba yg bukan2 pasal diorg, MESTI alasannye : SUPER IMPOSE….aku nak tanye lar…..sape qasha ni…..sori ler, minah ni cam x glamor pun, so x tau…..dia ni pelakon ke, penyanyi ke, host TV ke etc….

    0
    0
  76. izah puchong says:

    KALO DH WAT BNDA ‘JIJIK’ TU SAPE NK NGAKU?

    0
    0
  77. bedol says:

    RASA MACAM REAL LAH BEB..
    PANDAI SUNGGUH ORG YG SUPER-IMPOSE..
    NABIL PUNYA TELINGA SAMA..KENING SAMA…BADAN SAMA..
    bijak sungguh org yg super-impose tu…hahaha
    tapi kalau nak ikutkan…sapa yg nak mengaku buang tahi tepi jalan kan???so lu fikirlah sendiri beb…
    ini lah akibat nya kalau terlalu hanyut dgn dunia glamour…ingat lagi kata NABIL dulu…”kalau aku lupa diri tolong lempang muka aku”
    tapi ada ker org nak lempang sekali??? hahahaha

    0
    0
  78. kak nam says:

    gambar2 camni sure org dalam syrkat telekomonukasi yg wat keje… mebbe dorg ambik gambar n slah sorg mms kat sorang lagi (bukan blutut)…. segala sms/ mms.. org dalam telco leh baca n tgk wek… tp yg ada access jer la…. so, silap besor la lu nabil….

    0
    0
    • silentgirl says:

      bole ke org sykt telekomunikasi view mms, msg sume?

      0
      0
    • logik.tp logik ke nk check millions data in 1 time?utk mms,1 registered number ada 1 mini screen kt telco eh?sy xkeje telco..
      filter mmg ada..isu keselamatan.
      tp nk check pn kne ader court order..()
      sbb tu tanya..
      kut2 nnti sy borak2 ngan kwn…kuar psl nie xpsl2 dicop gebang.

      0
      0
      • silentgirl says:

        owhhh..so xmgkin org sykt telco yg wat kan..xde nye die nk cek 1 satu data org kan…plus dorg mane ade authority nk wat ske2 ati..so, bnd ni antara nabil n qasha la ni..either dorg ni smpan dlm fon gbr panazz ni..then xtaw la cmne bleh tlepas gbr ni..

        0
        0
        • kak nam says:

          la…. janji tau nabil punya hp number.. apa la korang…. sdgkan e-mail pun bole check…. adeh….

          0
          0
        • kak nam says:

          tapi hanya org yg ada id power aka authority jer leh check….. stakat staff biasa x boleh…. so after this, jgn la nak mmg… sms lucah… lagi celebrity… mmg mampus…. ada org niat suka2.. tapi boleh jatuhkan org lain…. n if betul org dalam telco nyer koje… makin kaya la nabil… boleh saman malu juta2 beb….

          0
          0
  79. kak nam says:

    tgh tgk cerekarama kat tv3… sama la capang tinge cam lam bambar. rambut pown samer….

    0
    0
  80. khalil says:

    KALAU LU RASA GMBR NI BKN GMBR LU ATAU PUN D SUPERIMPOSE APA KATA LU PI REPORT POLIS? GUA CABAR LU NABIL.. TPI LU BRANI KE REPORT KALAU NI GMBR LU?? SURE XBRANI KN?

    0
    0
  81. ieda_mj says:

    kalau kt indonesia-(mcm kes ariel & luna), polis diorg trus siasat…kt malaysia, x kan tgk je???? tp ye la kan, mcm la polis x de keje lain semata2 nk siasat btul ke x ni diorg///

    0
    0
    • dR HOUSe says:

      polis xminat siasat bende2 gini…polis suka siasat politik lg..or jd mainan politik..

      0
      0
      • Datuk K says:

        Ni jawapan bangang….. kau tau ke keje polis ni apa???

        0
        0
        • ieda_mj says:

          ntah la, kdg2 kita trlalu lpas tgn n biar 1 hal tu berlalu cmtu je..sbb tu org makin brani…jbtn agama pn x kn tgk je n prcaya bulat2 ape yg diorg ckp? x de tndakan yg boleh buat rakyat ambik serius ttg ni..n mentang2 diorg artis, jgn pejam mata je…

          0
          0
        • Datuk K says:

          Dah… ade sape2 repot mende ni??? kalo takde repot… camne polis nak siasat……
          hah… kamu 2 urang… pegi buat repot la…. baru la polis siasat…

          0
          0
  82. kesahsangat says:

    jgn ad video sudaa..hikhik

    0
    0
  83. ala compom btul punye gmbor tuh…mane nk cari telinge capang cmgitu..xusah la buat ayat tkejut tu..superimpose konon….puiihhh…pi ra mabuk….zaman kjatuhan engko dah belaku…pahni aku xkan tgk la movie engko kt wyg… ha ha bior xde pgarah nk amik engko

    0
    0
  84. sara says:

    apela. dh terangan rambot, telinge, bentuk muke same je baik laki baik pompuan. belahan rambut si pompuan pon same cm pic b4 ni. tp Wallahualam la. sedih2

    0
    0
  85. tXo(the X one) says:

    akhirnya..adegak thumb up function..

    0
    0
  86. tXo(the X one) says:

    klu ade gmbr ori boleh gak aku try buang pixel impose tuh..klu btol super impose la..

    0
    0
  87. adehsakitperutku says:

    Ini le dikatakan ayam kampung masuk pekan…
    culture shock!! mentang2 la da glemer, duit banyak, pompuan keliling pinggang..
    confirm tak nak tgk dah muke Nabil kat tv ke, kat movie ke.. Lps dia menang besar ABP aritu dia nih mmg dah nampak lupa diri arrrr….

    0
    0
  88. mars says:

    korg dapat tengok tak sekarang ni zaman kita dah berbalik seperti zaman jahilyyah dulu. kes buang anak merata sama seperti menanam anak, kes zina, dan lain-lain. pemikiran nabil ni dah berbalik mcm pemikiran org zaman jahiliyyah dlu. kita sebagai umat islam haruslah berwaspada selalu. Nabil ni pun satu. Aku pun tak boleh nk salahkan dia sebab dunia zaman sekarang ni mmg dh teruk.

    0
    0
  89. super impose kepala hotak dier…. bleh plak super impose men lekat2 mulut cmtu … hik3…. super impose mean .. gambar kepala disepadankan dgn badan org lain.. erkk ni…. tak ptt di pggil super impose… tapi sper possible si dak telinga capang nih

    0
    0
  90. boy says:

    yeke superimpose???cm gmbr real je……hurmm….

    0
    0
  91. syasya says:

    tp klu super impose, apa tujuan gmbr nabil style cam tu dan aweks tu buat style cam tu???? agaknya aweks tu gmbr dongak dan nabil gmbr tutp mata dan buat mulut cam cium kut….. relax2 perkara klu betul mesti kantoinya satu hari nanti….

    0
    0
  92. yela tu…
    ble dh jd blame superimpose
    well only god knows………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  93. ricky says:

    wowww…mesti dak capang ni dh dpt main..

    0
    0
  94. LadyLynn says:

    MACAM HARAM JADAH. TENGOK CITE SEMUA NAK ‘A’ YANG KAU BELAKON SEMALAM TU LAGI AKU BETAMBAH MELUAT.!

    0
    0
  95. MurahSaje says:

    Xkan la superimpose?
    Jangan nanti jadi cam ariel peterporn sudehhh

    0
    0
  96. miss suka masak says:

    hampa aku baca enrti nie…

    xsangka nabil camnie….

    dulu respect sama dia,.,,tapi skang..ntahla….

    harap2 bukan kamu yer…….

    tapi susah nak kata tidakkk

    bcoz guy lam pic 2 hampir persis kamo,,,,

    ntahla……

    xtaw nak cakap pe ntah

    0
    0
  97. penternak says:

    ni bukan super impose…ni gambar super expose…

    kawan-kawan tau awak macam mana bil…hehe

    biase dengan peribahasa “cacing naik ke mata” ?

    kawan-kawan sakat sikit2..supaya jgn diamalkan..

    0
    0
  98. nyonya says:

    boleh plak ek kebetulan pompuan tu sama muka qasha n laki sama muka nabil??haha lawaklah statment tu…don’t play2 hah…

    0
    0
  99. nyonya says:

    kesian2 budak2 zaman sekarang….ya allah jauhkanlah anak2 jadi begini..amin..semua tu hanya tuhan yg tahu..benar atau tak tepuk dada tanyalah iman…

    0
    0
  100. AKU LAH says:

    xbaik oo kalau tu bnr2 bkn nabil..xpelah ape2 pon ku hrp benda cmni klu xbtol tu biarla berakhr dgn baik..ksian si irma,,mst dia org gadoh terok..huhu sp2 pon bila boy bt hal mcmtu mst naik bengang nya..

    0
    0
  101. AKU LAH says:

    ssh nk aggp bnda2 cmni sm ada btol @ x skrg

    0
    0
  102. syurga itu indah says:

    aku confirm betol tu! telinga n rambut pn sebijik tu….
    bak cerekaramasemalam, “semua nk A je!”

    0
    0
    • gosipgurl_fea says:

      haha ha’ah , tgk jugak cerita melayu kat tv3 semalam, nabil ni berlakon kan. tak lawak pun..tak rasa nak gelak juga.

      0
      0
  103. ed says:

    Nabil…akibat daripada kealpaan kau dengan dunia dan juga cubaaan daripada allah dengan memberi rezeki yang murah kepada engkau,engkau telah lupa asal usul kau daripada seorang dispach kepada seorang selebriti,kau bangga bila kau berpeluk dengan irma dengan alasan kau tak sengaja,kau bangga bila kau berzina dan sekarang bila allah telah dedahkan keaiban kau kau mula takut kehilangan nama kau dalam dunia glamour,kau bukannya takut kepada allah dan kemurkaan allah tapi kau takut akan kejatuhan kau,kau bangga memberi kenyataan yang kau kagum hasil kerja super impose.Sedarlah nabil kau sepatutnya takutkan kemurkaan allah.Sekiranya kenyataan kau perkara tersebut merupakan super impose sewajarnya engkau membuat laporan polis dan sewajarnya pihak tertentu yang menyiasat tenytang kesahihan gambar tersebut…bertaubatlah kembali ke pangkal jalan,gunakan duit kau ke jalan allah bukan kemurkaan allah

    0
    0
  104. koko says:

    yela 2 superimpose. dua2 sebijik sama… huhuhu

    0
    0
  105. zzz says:

    ada tak kemungkinan telinga akan capang bila setim

    0
    0
  106. pelangi says:

    my hubby designer..dia mmg boleh wat pic cntum2 cam gni..tpi klo btl lh dia buat,mmg dia ni jnis playboy..nk pilih yg cntik & seksi jek..
    tpi laki2 mmg cmtukn..hiii..opppsss..x smua ye…
    cntik mmglh klo seksi tu mgkin xsmua nk..kn3….

    ape2 pon dh jdi cmni..aku kesian kat dia..lgi2 tengok pic yg sebelah..(muka selenge)..

    sabo nabil..smoga ko cpt berubh..

    0
    0
  107. bengong says:

    aah. sikit sikit super impose. pleasela nabill. peminat bukan duduk zaman batu.

    0
    0
  108. haslinda hashim says:

    banyak la ko punyer super impose..lepas ni kompom peminat ko semua lari

    0
    0
  109. xde gambar yg lain ke..meh sini aku tgk btol ke super impose or real..

    org mane nk ngaku kalau dah berak tgh jalan..haha

    0
    0
  110. Tuan Penasihat says:

    kantoi je superimpose la ape la,jgn wat geli ketiak la..raja penipu stkat ni tak pernah kena tipu la..tak nak malu jgn ambik gambar..ambik gambr telinga jew..

    0
    0
  111. aku serius says:

    kalu super-impose, aku percaye. Kalu gambar betol, aku percaye. kalu dah susah2 sangat, i ikut suara majoriti or tak yah ambik peduli. ape2pun.. gosip ni memang tak bagus.. slandering is bad for our health.

    0
    0
  112. aku serius says:

    mmm..lain kali nak belajar buat superimpose gambar sy dgn suami lah..konfem, meeelooootopppp!!!! keje bodoh!

    0
    0
  113. MANIS GULE says:

    HABISS LA KO NABIL…..CEPAT LUPE DIER..DR AKU SUKE KO TEROS AKU BENCI KO TAK INGAT PUNYE..TAK SEDAR DIRI..CUBE KO PK SENDIRI MASA KO JD DESPATCH DULU TAKKAN ADER MANUSIA YNG JATUH CINTA KT KO…NABIL..INGAT TUHAN BAYAR CASH SUMERNYE…NASIB BAIK IRMA YANG CANTIK JELITA TU TAU CEPAT KECURANGAN KO….
    IRMA : ANGGAP INI DUGAAN..SETAKAT LELAKI CAMTU MMG TAK SESUAI BUAT SUAMI
    NABIL : TEROS KAN HUBUNGAN KO NGN BOHSIA TU…AKU CONFIRM KO DPT BEKAS ORG…KALO TAK TAKKAN DGN KO PUN DIER ON…KESIAN MAK BAPAK KORANG
    QASHA : KO DAH AMIK ORG PUNYA, TAK MUSTAHIL NASIB KO AKAN LEBIH MALANG LAGI!!

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      hmm cam real je gmbr kt atas tu.. kalau superimpose mmg terer la sp yg buat.. tabik springgg… huhu

      0
      0
    • RiRi says:

      cian irma kn..bf aku pnh jupe irma tu dpn2 ms dgn nabil..dia kata irma very chomel tau..huhu…nice person..

      **korg baca la KOSMO..luahan hati nabil…thu plak menyesal wat irma gitu..

      yg qasha pn x reti2 ke tu hak org…pompuan tu pn jns ‘belasah’ nye kaki kot n suke di ‘belasah’ sesuka ati oleh org len gak..

      0
      0
  114. non says:

    errmm irma je leh jawab nie..irma pun bagus statement ckp putus je lain2 xde..xpelah nabil pun dah panas punggung lah tu..sabar ek irma..Allah tu xkkan menduga kite jauh dr kemampuan kite..itu bermakna irma tabah. Nabil pun sama duit dah byk sgt kan..moto, kete, lori, beca, kapal terbang n cinta pun dah leh beli..ade satu yg tak leh beli, cinta sejati dr hati yg suci..

    0
    0
  115. akulahpompuanittew says:

    sedih nya tgk kor dah smp mcm ni Nabil, tapi ye le..kalo dah Irma kantoikan kor dgn bohsia tu kat kondo kor malam2 buta pakai boxer & braless T, apa nak heran kor dah buat mcm2 dgn dia…TAPI x de la plak terpk korang nak smp bergambar2 mcm ni bila nak ON!!!!mcm haram jadah!!!konepem aku benci kor betul2 dah neh, dan anak2 aku yg 2 org tu pun aku x kan bagi diorang tgk apapun yg ada muka kor esp. rancangan Ewah-Ewah kat TV3 tuh Nabil!!!habis la kor, ya Allah ya Tuhanku, kor tunjukkan l jalan kembali ke arah yg benar kpd budak Nabil nih, jgn smp dia dpt mcm2 penyakit nnt buat hubungan mcm ni dgn mcm2 ppuan…Malu jadi mak bapak kor Nabillll!!!!kor x bayangkan ke muka Irma masa kor buat ni ngan Qasha..aku pun sedih tgk pic kor nih, aku x bygkan mcm mana perasaan Irma Nabil oiiiii..kor buat ni masa kor masih lg dgn Irma!!kor gila ke apa???kor ingat kor mat salleh ke nak main2 mcm ni Nabil!!stok bini kor simpan elok2, blkg dia semua ppuan kor sapu!!!!!Bangang betulla!!!!!!Superimpose kepala hotak, x de saper yg rajin nak godek PC dia nak superumpose muka real2 mcm kor dgn Qasha mcm ni haaaa….apa ke jadahnya, kat mana la plak diorang bleh jumpa pic Qasha mendongak mcm tu , dan pic ko9r terpejam mata dok stim tengah tunduk mcm tuh Nabil oiiiiiiiiii!!kalo kor bangang, kor jgn ingat org lain semua bangang!!!!!Benci aku lah!!!

    0
    0
    • akulahpompuanittew says:

      banyak plak typo error aku kat komen nih, marah sgt pny psl kat 2 org makhluk nih!!!:D

      0
      0
    • SWEET says:

      KALAU BETUL NI GAMBO NABIL & QASHA
      COM MOLOT
      SUDAH PASTI ISMA HASMIE
      PUN BOLEH JUGA BUAT GITU
      KAN KAN KAN

      0
      0
      • akulahpompuanittew says:

        apa ler pulloks kaitannya irma dgn nabil bercium molot dgn uqasah nehhh…kor pun sweettttttttttt!!

        0
        0
  116. antinabil says:

    senang je..nak tahu gambar tu super impose ke tidak….copy gambar tersebut dan buka dalam microsoft office picture manager dan besarkan sehingga maksimum….sekiranya superimpose, maka kita akan dapat lihat kecacatannya…..cubalah try….

    0
    0
  117. ada says:

    hahaha… padahal nk cakap telinga capang tu buktinya nabil. kesian mak bapak ko nabil

    0
    0
  118. SWEET says:

    INI YG DEN RISAU
    NABIL OOOIII
    BETUL KE IDAK NI GAMBO LU

    KALAU BETUL NGAKU JE LAAA

    KALAU IDAK GI BALAI JE EHEH

    0
    0
  119. antinabil says:

    nape tak wat repot polis……something je……

    0
    0
  120. antinabil says:

    nabil akan mengikut jejak mawi…….dan jatuh merudum…..huhuhuhuuhhuhuhuhhu

    0
    0
  121. karipap sardin says:

    aku photographer… kalau tgkkan gambar ni akan real dan amat susah untuk di super impose… hmm.. kalau betul super impose, suh je nabil tunjuk gambar original…

    0
    0
  122. datin says:

    ish2…kebetulan sgt kan?si pelanduk 2 serupa nabil ni,boleh TERkenal dengan pelanduk dua serupa si Qasya nih!!!ish2…lawak bodoh betul lar!!!Slagi artis2 tak bermoral nih wujud,slagi tu la spesies pelanduk takkan pupus dri muka bumi!!hikhik

    0
    0
  123. -PITBULL- says:

    aku tkjut pun if laki 2 mmg Nabil..
    nmpak cm muka si nabil je…
    xde pe2 beza pun..
    ala,if btul2 la Nabil yg bcium ngan pompuan 2 pun,jgn ingat dia nak mngaku 2 dia…
    hrapan la…
    mkin jatuh la reputasi dia pasni if lg byk berita buruk psl si nabil nih…

    0
    0
  124. sailormoon says:

    nabil dak lupe diri ngan x tau malu!!!!!
    hilangkan respect org pada dia jer…
    silap besar la………………

    0
    0
  125. cha says:

    mmg logik r super impose
    xkn r kamera pkai lawa2 amek pic cmnie
    bese gune hp je
    tgk pic bkn men lawa ag
    xkn nk wat aksi nie nk pgang maera besar2 2
    xde nye
    (berdasrkan 3gp)
    mnpk perfect gle pic nie
    xlogik!!

    0
    0
  126. graphic designer says:

    ni bukan superimpose…memamng real image.dan memang susah nak impose dlm posisi mcm tu.for me this real image…sah nabil

    :)

    0
    0
  127. aku says:

    dah sah2 lah bukan superimpose..
    kalau tak tak kan lah irma dapat mengantoikan nabil dgn qasya dulu..then kuar lak gambar nieh..sian irma..bagus jugak..irma cariklah laki lain..banyak lagi yang elok..

    0
    0
  128. rebecca al kafiral says:

    to nabil

    den bukan apo..kesian dgn fmly kau bil..terutamo mak kau…yg stakat den kona..mak kau baik org eh..ramah…yg den ado dongar..tak pasal2 mak kau pon kono pitenah dgn org kampong mengato mak kau mcm2~~~

    den sodih bil…tp klu bonar lah kau nak berubah…bagusla…sbg manusio biaso..lalai leko 2 hasutan syaitan…apo lagikkkk
    ekau pikirlah sendiri bil oii!!….

    0
    0
  129. Nabil Raja Liwat says:

    Hei hei hei…. itu super impose……

    0
    0
  130. gila babas says:

    Nabil, mata ko stim semacam jek…ko tengah berzina ke?
    semacam je tengok aksi..

    0
    0
  131. nu..ui says:

    x suka aku si nabil neh……………

    lupa diri weh…mentang dah kaya

    kaya ker???haha

    0
    0
  132. Reena says:

    Super impose la sangaaaaatttt…weih..this is 2010 la.. bukan zaman floppy disk lagi..org dah tak pakai statement super impose..impose’ble’ hape..

    0
    0
  133. Poyo says:

    Kalau betol la gambar ni real, aku x paham giler camne pompuan tu ade selera nak kiss mamat muka cam nasi lemak basi ni.. pleazzzzz laaaa…. Kalau superimpose pun, memang pandai giler r orang yang buat tu.. tapi yeke superimpose???

    0
    0
  134. mawar merah says:

    mungkinn ya dan mungkin tidak. Tidak mustahil Nabil berkelakuan demiikian di khalayak amam sebab dah biasa. Berhati2 Nabil masa gemilang mu hampir merudum dan jika tak ade yang bagi job lepas ni jangan hairan Nabil akan balik semula saperti dahulu kala faham2lle…….lu fikirlah sendiri balik jadi despatch boy hehehe.

    0
    0
  135. puteh says:

    tgk mke nabil kat rcgn ewah2 pon da mls..bkn tu je..ade je mke dye aku tuka..nympah plak ai..

    0
    0
  136. benci says:

    laki posmen kampung mcm nabil……
    biasala….

    0
    0
  137. popoyoli says:

    byk la dia punye superimpose….liok lentok leher pompuan tu kemain lg nmpk real….dgn rmbut nabil tu same je pesen dgn gmbr dia mse tgk gmbr tu….dh terang2 REAL SEREAL2nye…….dri tepi dh tau pompuan tu qasha…dri tepi gak dh tau yg laki tu nabil…..eeemmmm…nk deny2 ape lg….kawin jelah terus….org klu x jujur cmnilah jadinya….

    0
    0
  138. irma says:

    tak rasa pun gambar ni superimpose… pandai buat pandai la tanggung… if superimpose, takkan irma takleh nak paham n support dia.. mesti diorang gado pasal gambar ni then breakoff kan.. sian Irma..

    0
    0
  139. Lolipop says:

    Sebagai seorang yg dikenali ramai seharusnya menunjukkan contoh taladan yang baik agar boleh menjadi ikutan ramai.

    Hari ini kita takut anak2 remaja kita akan terikut-ikut dengan gelagat segelintir artis yang tidak bermoral. Ini kerana anak-anak kita begitu cepat terpengaruh dengan artis idola mereka.

    0
    0
  140. happrak says:

    nabil oh nabil!!mmg xsedar diri betoii ko nie kan!!!nk buat benda cm 2 pun biar lah halal lu…ishh..xpham betoii aku!!

    0
    0
  141. perrgghhh gilerrr no komen;p

    hahahaha

    yg aku peliklhkn org tgkp gambar ni xkol kerrr jabatan agama?ker layan join sekaki tgk hahaha;p

    yg sebar fitnah dpt dosa…yg sebar aib org pun dpt dosa hehehe…

    klu ikut hukum hududlh org yg tgkp gambar ni leh jadi saksi berserta bukti yg ada…confirm nabil ngn aqosha kene sebat 80kali confirm goal punylh hihihihi

    pe daaaaa

    lg satu cmner de cam leh tgkp dekat erk sapa yg amik giler zoom baik punya hahahaha…

    nk jatuhkn org cmtulh…

    pe2 pn pkir luas2…cmner leh wujud gambar ni hehehehe…

    0
    0
  142. klu bkn nabil…

    pe lg nabil saman jerlh pe susah…kn skrg men saman2…hehehehe berani kerna benar wah2

    0
    0
  143. tahniah papparazzi malaysia setanding ngn papparazzi holywood…hehehe

    0
    0
  144. rima melati says:

    DAH BERAK TGH JALAN MANA NAK NGAKU…”LU TAK DA OTAK NAK PIKIR LA NABIL !!”

    0
    0
  145. pyantos says:

    hahahaaa
    owang bodo mcm nabil mestilah bagi alasan yang bodo jugak
    huhu

    0
    0
  146. nurien sofea says:

    ele… klu dpn umum pn bley pluk² c irma dlu tu, ni kn plak nk kissing² kt blkg… x mustahil le~

    0
    0
  147. Super_Impose Lah Sangat says:

    yo iyoh ler tu….nenek aku umor 85 thn tu pon tak cayer super impose..lu pikir la sdri..malas nak layan…..

    0
    0
  148. joyoarmani says:

    budak kru yg anu hitam hari tu pun tak ngaku jugak sampai ke sudah.. kita tunggu ajer lah gambar yg seterusnya.. kot2 ada lagik yg superimpose.. tere giler sapa yg buat tu

    0
    0
  149. bedol says:

    TAPI KENAPA JABATAN AGAMA ISLAM TAK AMBIK TINDAKAN LIHAT BENDA MAKSIAT BERLAKU?
    KALAU ORG INDONESIA BUAT KITA MARAH!!
    INDONESIA PUN AMBIL TINDAKAN ATAS MASALAH YG SAMA..
    TAK KAN JABATAN AGAMA ISLAM BUAT TAK TAHU JER?
    NAK TANGGUNG DOSA SAMA KER?

    0
    0
    • bedol says:

      KAJI LAH SELIDIK LAH…JGN BUAT BODOH JER?
      ARTIS MALAYSIA MMG DAH MELAKUKAN MACAM2..DARI ZAMAN VIDEO WAN NOR AZLIN LAGI…SEKARANG BENDA MAKSIAT YG BERLAKU KAT ARTIS X ADA SAPA NAK AMBIK TINDAKAN KER?
      MANA PERGI JABATAN AGAMA ISLAM?
      MANA PERGI PERSATUAN ISLAMIAH??
      TAK KAN TGK JERWWW??

      0
      0
      • bedol says:

        setakat org buat komen and maki hamun??
        dosa korang dapat….tapi tindakan hampeh..
        cuba bawak ke tengah..kan best..
        TOLONG LAH KAJI AND AMBIL TINDAKAN!!!
        SAPA SOKONG AKU???
        PLS TOLONG HINDARKAN BENDA BURUK NIE BERLAKU UTK GENERASI AKAN DATANG…
        JGN HANYA KOMEN2..TAPI tindakan tiada!!!!!

        0
        0
  150. anyss says:

    nabil, what the Fuck of this???!!!
    idiot!

    0
    0
  151. dada says:

    patut jabatan agama pun ambik tindakan menda2 mcm ni…sbb ni la masyarakat islam dah rosak sgt…

    0
    0
  152. Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

    0
    0
  153. amina says:

    Dispatch tak sedar diri.

    0
    0
  154. mamaMIA says:

    byk la super impose kau..pelanduk 2 serupa kau..
    alasan lapuk da la..
    brani buat..brani la ngaku bro..
    nak ikut jejak langkah ariel peterporn ka?

    0
    0
  155. @@@aku punya sukalah nk ckp ape@@@ says:

    hahaha..lawak r ko punye muka nabil(baju ijau), wat2 muke terkejut…pandai ko berlakon…mcm cipan!!!!!aku makin benci kat ko NABIL!!!!!!bikin malu…

    0
    0
  156. Miss Belut says:

    Nabil vs Zizan, i will 200% vote for ZIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nabil xtau ape yg org suka sgt dia.. Lawak over, dibuat2 and x lawak langsung!

    0
    0
  157. ctsoleha says:

    superimpose plak..mane de..mmg telinga nabil capang terlebih..bertaubat la wahai manusia

    0
    0
  158. mata says:

    superimpose apa?klu dh buat slh sape nk mengaku..org skrg dah pandai bezakan antara palsu atau tulen.aku x tau la artis skrg ni banyak sgt lupa diri dan adab ketimuran..oleh itu hrp2 ko orang semua muhasabah diri,jgn leka dgn dunia..for nabil aku hrp kau kawin la nk puaskan nafsu kau tu..and qasha aku hairan dgn kau ni,xde org lain ke kau nk?.rampas kekasih org,kau pulak senang2 bg mahkota suci kau apasal???better kawin aje lah,buat cara halal.jgn asyik nk bergelumbang dgn maksiat..skrg ni x nampk lg,balasan Allah..nti bila dh terkena,baru nk insaf..for irma aku tumpang sedih ats apa yg berlaku,tp yg penting hidup ni kita kena teruskan hidup..kat luar sana tu,masih ramai lg laki baik2.

    0
    0
  159. gayah moden says:

    seb bek lah ko dlhirkan kt msia..lo kat indonesia dpt ddk asrama besi dlu sblm mndpt kesahihannya bro~!!!
    dunia~

    0
    0
  160. insan says:

    sapa yg nak ngaku klu berak tepi jalan

    1
    0
  161. krazix says:

    agak2 la nk bg alasan superimpose pown.. ingat senang ke nk wat bai? xde maknenye

    0
    0