Written by AbangNara | February 20th, 2010

siti nurhaliza mengandung

Oh sesungguhnya kami memang terharu dengan kemesraan dan kemanjaan yang ditunjukkan oleh Siti Nurhaliza dan Dato’ K. Main suap-suap lagi. Kagum kami kerana sifat romantik mereka berdua masih bertahan. Orang selalu kata yang lelaki Melayu nie kurang romantik. Lagi-lagi kalau selepas kahwin. Tapi nampaknya Dato’ K tetap maintain keromantikannya.

siti nurhaliza mengandung

Dan ada juga khabar-khabar angin yang menyatakan Dato’ Siti Nurhaliza sudah pun mengandung. Logik jugak khabar angin tue sebab Dato’ Siti nampak agak tembam dan membesar dalam gambar di atas. Tak gitu? Kalau betullah Dato’ Siti benar-benar mengandung, kami di BeautifulNara mengucapkan jutaan tahniah.

73 responses to (GAMBAR)Mesranya Mereka Berdua Di Hari Jadi Dato’ K

  1. wAwa says:

    yay! tiba2 aku yg tk dikenali di sini berjaya menjadi the first!!! :D. Apapun, congrates to Dato’ CT kalau betul dia dh pregnant. tunggu punya lama mmg elok sgt la kalau dh pregnant. PEACE!

    0
    0
  2. ikan emas says:

    dah pki tudung penuh..manisnya..tokti..1st kot

    0
    0
  3. conny.. says:

    klau btul pregnant..congrats.. 2 ct

    0
    0
  4. mirul says:

    1st.. hehehehe..

    0
    0
  5. bungateratai says:

    tomey nyee dato ct..luv u

    0
    0
  6. nora says:

    mukin ko dah berbadan dua sebab dah pkai tudung penuh tu!!! amin!!!! doakan la aku lak berbadan dua ha!!! huhuhuhuhu

    0
    0
  7. anonymous says:

    cantik n manisnye datuk ct brtudung pnuh..

    0
    0
  8. ct says:

    biasa la tok t ni..bila2 ada majlis2 mcm ni dia mmg bertudung litup..tp bila show ke..@ yg berkaitan dgn dunia seni..keluar jambul! biasa la artis..tudung pun d anggap fesyen..! tabik pd noorkumalsari..dgr2..wilma muhammad pelakon utama ghzal utk rabiah yg dgn jamal tu..da bertudung labuh lg! ada org jumpa..kalau btul alhamdulillah! biasa la artis ni d limpahi dgn wang..jd ati pun berbelah bagi..sdgkan kita org biasa pun kdg2 goyang dgn pujukan syaitan..ni kan artis yg da biasa hdup mewah!? moga allah sentiasa turunkan hidayahNya kpd kita semua…pintu taubat sentiasa terbuka..krn Allah s.w.t itu maha pengampun&maha pengasih..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      yup…wilma dh bertudung litup…

      0
      0
      • ikan emas says:

        doakan jela…mungkin dia sejak peknen ni dia dh mncuba nk pnuhkan tudung…

        0
        0
        • OnlyMe says:

          walaupun bukan OnlyMe bukan peminat Tok Ti, tp congrate klu betul dia dah pregnant.. elok sgt la klu dah bertudung … “sy pakai selendang, jangan ikut saya, ikut macam mereka (sambil menunjuk ke arah wanita bertudung yg sedang berjalan)”…. hehehehe recap je…

          0
          0
        • jane says:

          elok la kalau dah bertudung ngan sempurna jgn depan mak mentua pakai betul2 pastu pakai sanggul bunga telur balik dah…..

          0
          0
    • cikedi says:

      ya benar..wilma mmg dah lama bertudung labuh…sudah beberapa tahun yg lalu…kalo tak silap selepas dia berkahwin..terus dia tutup abih semua..alhamdullillah..

      0
      0
  9. BumbleBee says:

    cantek pun CT bertudung begini… xdelaa sakit mata tngok dier berselendang pony tail dier tuh…

    tahniah kalo benar2 pregnant…. welcome to the club~

    0
    0
    • puteh says:

      betol tu…..sikit punya manis ct betudung mcm tu……minta berterusan la ya…jgn entri lain besok dok pakai selendang pony tail lagi…..dah chantek dah tu…..kalau mengandong…tahniah le……

      0
      0
  10. jan says:

    betul kut ct dah mengandung sbb dgr cerita lps bulan 4 ni ct nak berehat panjang.. tahniah.. klu betul dapat lah tutup mulut2 org pasal isu mengandung ni..

    0
    0
  11. affa says:

    xpe, anak dato’ k kan ada utk mengabehkan harta CT….. hihihi….

    0
    0
  12. NoorAfzan says:

    memang selalu doakan siti cepat dapat baby..
    semoga termakbul la kali ini..

    0
    0
  13. Harry M Sandakan says:

    pasal mengandung:

    Kalau betul dah mengandung, tahniah dan alhamdulillah…dah beberapa tahun kawin, eloklah kalau dah mengandung…takkan tak nak anak kan…mesti comel anak tu nanti…kami bukan minat sangat kat siti tapi tumpang happy dia mengandung…syukur

    Pasal tudung:

    lepas ni confirm ke tudung penuh? insyallah ye tok ti..tak elok kejap buka kejap penuh kejap separuh kejap berjambul kejap ber-pony tail…kami harap tok ti kekal tudung penuh. amin.

    0
    0
  14. ct says:

    ai..org kg da timang cucu..dato’k bru nk timang ank..hehe..rzeki msing2..

    0
    0
  15. Erica_Irish says:

    isu mengandung..

    tahniah klau betol2 bbdn 2
    tp ari2 tok t janji klau dah confirm
    dye akan wat pc…(belum lagi kot..!!)

    isu tudung..

    asenyer klau tok t pakai tudung elok2 cmni
    peminat lg syok dan sayang kat tok t
    klau nk wat show btudung cmni pun
    ape salahnyer…
    lgpun satu msia tau tok t bknnya jenis
    penyanyi yg terkinja2 kat atas stage
    smua lagu2 tok t kebykannya slow
    dan dgn mmbw imej btudung
    ianya takkan mjejaskan apa2…

    0
    0
  16. xoxo says:

    ye kot!!!!! sebab tu la dia pakai tudung betul2 punye!

    0
    0
  17. gatei says:

    time ni jela pki tudung btl2..dh kt luar nyanyi tah ape2 pki nye..uhu

    0
    0
    • hehehe

      datuk K u kene tegas dlam isu tdung…
      klu u tegas mesti city tu pkai tdung yolah org tersayang bg penegasan pkai tdung msakan hendak menolak lglh title suamiku…

      pkai buka pkai buka…kn senng je xyah pkai kang jap g buka adoi yai…

      pkai jer tdung tu bkn berat pn rsnyer xsampai 100gram huhuhu…

      po2 jolh city…

      0
      0
  18. comel says:

    makcik tu bukak kedai kain kat jln TAR.ptt la mcm pnh tgk jer!

    0
    0
  19. redtube says:

    huhuuhu..if da pregnant alhmdulilah…akhirnye…mne tau rzki ank n rhmat ank dato k nti kurg ligat kan…huhuhuu…da lme dato k xde ank kecik..hahaha..msti die da kekok…watever pun moga bhgia akhir hyt..xnk dgr lg kntroversi ttg org ke3 la…okey…

    0
    0
  20. misscasanova says:

    handsome juga anak Datuk K ….

    0
    0
  21. Zaza Muhammad says:

    klu btul alhamdulillah… pasni doakan aku plak yg pregnant amiiinnn… jeles tol ngan member opis aku, baby baru 5 bulan dia dah berjaya mempregnantkan diri AGAIN, bagus aaa muda2 ni branak aaa selagi mampu.. rezeki Allah nk bg… beronok2 aa dia..
    harap siti btul2 pregnant, kang x psl2 dpt cucu lu baru bergelar ibu, ank bujang datuk k tu leh tahan dah layak jadi ayah org tuh….. hehhehehe..

    0
    0
  22. shima says:

    lawa nye ct.. Jom rmi2 undi ct BINTANG PALING POPULAR 2009.. Moga tok ti mngndung.. Amin!

    0
    0
  23. kemakemo says:

    oo tok ti ngandung ker??asal ak bru tau sal benda ni~
    pape pon taniah

    0
    0
  24. siti hajar says:

    syg dato ct comei sgt sgt suci je muka…suka tgok tenang je love ct

    0
    0
  25. qis says:

    tahniah…..mudah2an btl prgnt le kali ni yee…

    0
    0
  26. eyriqazz says:

    fuhh,mesra…

    0
    0
  27. akula says:

    bosan gilo…asyik2 dok tunjuk gmbr die happy….tp gambar cam bertatatertib diatur2 cam belakon jek…chaittt

    0
    0
  28. Zaza Muhammad says:

    bkn x suke tgk org heppi, aku pun tupang heppi just satu je aku nk komen….
    time Siti ngan Datuk K klu bermesra2 org kate romantiklah, mesra lah etc yg baik2 je… TAPI bile turn Mawi ngan Ekin misalnye, org kate gediklah, overlah, menunjuk2lah etc seme yg buruk2… aku bkn peminat Mawi, Siti pun suke aa lelagu dia tp xsuke aa sesetengah pihak yg double standard….
    klu depa tu dah kawen, sekati aa nk bermesra2 pun, just jgn tahap over cam cemolot depan public eeiii jgn le ngengade… agak2 aaa aksi bilik tido ke apa ke biar le berdua je, xyah share2…

    0
    0
    • Liza says:

      Zaza, rasanya peminat benci tgk pasangan ekin-mawi pasal diorang benci kat ekin kot! tak pasal2 mawi jadi mangsa… and plus perangai mawi (i mean his body language) yang memang nampak arrogant lately menjadikan peminat makin meluat.

      0
      0
      • perigi says:

        hah betul2..aku setuju ngn liza…
        ntah, mcm menyampah je tgk ekin tu, tak pasal2 aku menyampah tgk dia.
        padahal kalau nak ikutkan menyampah lagi tgk siti nye perangai, tapi aku bole terima siti sbb dianye attitude elok. ekin ni ntah nyampah je..xtau la nape ek.nak kata ekin lawa, lawa siti lagi la kan..kan kan..

        0
        0
  29. ateeka says:

    WEH. KAU SELAMA NI CILOK GOSIP DAN GAMBAR DARI FORUM KAN? TAK RETI2 KE NAK BAGI KREDIT? SENANG2 JEK CLAIM GAMBAR TUH MACAM KAU PUNYA. TAKDE ADAB KE? MACAM LANCC LA PERANGAI.

    0
    0
  30. kaWan says:

    tahniah la kalo betul pegnen..

    0
    0
  31. sizuka says:

    berapa kali daa citer pasal dia mengandung tp belum ada rezeki lagi…kali ni x tau la betul ke tak jugak…kalau tuhan nk bg ada je…kalau xde rezeki w/pun dh berubat dgn cara yg paling mahal…ambik je la anak angkat…

    0
    0
  32. Liza says:

    I love siti and dato’ K!!! pray for the happiness to both of u…

    0
    0
  33. double b says:

    wah, manisnya Dato Siti ni..tak pakai make up pun nampak cantik..tahniah Dato CT kalau betul pregnant..kalau tak pun, doa kite sentiasa untuk Dato CT semoga tercapai hajat dan hasrat pasangan ni..Amin

    0
    0
  34. Y says:

    klu betul pregnant bagusla,tp didikla anak dgn didikan agama dgn sempurna,bkn menyempurnakan anak dgn segala mcm kehendak dia……tpkan kita semua dok komen2 kt sini para artis tue de mse ke nk baca???? hehehe…

    0
    0
  35. mak jah says:

    comelnye DCT pkai tudung cmni…kan cute je nmpak…ni x sblum ni ade je pesen tdung yg x pnah aku tgk pn die g pkai wat pnmpilan…mcm2 gaya smpai x tahu nk terang pesen jnis apekah ia..huhuhu

    0
    0
  36. mario says:

    cantiknya ct ku…….. ohhhhh…

    0
    0
  37. madam munchy's says:

    apa2 pon..adib mmg encem..i like..

    0
    0
  38. [email protected] says:

    wah….cntik erk sti nih..btuah tol la dato k tue…ak mint die dr dlu hngg skrg r…ape2 pon.. i alwyzzzzzz supprt u…

    0
    0
  39. liza says:

    siti dan datuk k mcm anak dan bapa la…ikhlas dari hati

    0
    0
  40. tudung says:

    pada sapa yg tak tau lagi. tudung yg smpurna tu bila tutup sumer rambut dan leher dan dilabuhkan hingga menutup dada. slamat mcuba.

    0
    0
  41. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

    0
    0
  42. Legalsounds says:

    Pretty good article. I just came across your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your opinions. Any way I’ll be coming back and I hope you post again soon.

    0
    0
  43. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  44. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  45. porno izle says:

    Thank you for this blog. Thats all I can say. You most definitely have made this blog into something thats eye opening and important. You clearly know so much about the subject, youve covered so many bases. Great stuff from this part of the internet. Again, thank you for this blog.

    0
    0
  46. Mr Cannella says:

    I made of huge amount of cash with p cannella

    0
    0
  47. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

    0
    0
  48. I think this is one of the most important info for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The website style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

    0
    0