Written by AbangNara | April 30th, 2009

maya karin dan suami
Bukan senang nak tengok gambar Maya Karin dan suaminya. Memang sama cantik dan sama padan.

Lagi gambar Maya Karin dan suami dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

maya karin dan suami

maya karin dan suami

maya karin dan suami

maya karin dan suami

maya karin dan suami

maya karin dan suami

Baca Yang Ini Pulak:-

95 responses to (GAMBAR)Maya Karin Dan Suami

  1. pim says:

    handsome laki dia….romantik betul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      best ker kawen ngan mat salleh ni?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Mustaffa says:

        pasti ada kelebihan dan keburukannya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pim says:

        kawan aku kawin dgn matsalleh dia kata matsalleh ni romantik sangat2…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          romantik tp aku geli ler…
          kat sini, bdn bau busyuk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • iu says:

          mne tau bsuk..pepandai jek..perfume diorg branded2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ye le…
          pelancong omputeh yg dtg sini
          muke merah2 x tahan panas
          lalu kat kite jer bdn bau busyuk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • daun_kesum says:

          huis hensem! same cantik same padan…tang tgh dance tu mcm pic ala2 US President nye style..

          Eh Poco…stetmen ko ni myk yg “jahat” ler…asik kasik komen buruk jeaa….life ko pathetic ek?..tu psl keje ko asik komplen org jea..hehhehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ko jgn slh fhm k.
          aku bg fakta yg betul.
          dr apa yg aku lalui…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Penari Poco2 says:

          ko jgn slh fhm k.
          aku bg bende yg real dan pnh tjadi.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ko jgn slh fhm k.
          aku bg fakta yg pnh tjadi kat aku.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss LOVING says:

          a ah…
          btui3..
          teman x suke lah..
          bdan deme bau busuk..
          ape lah yg best sgt..
          eee…geli lah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          hah ko tgk tu daun kesum.
          miss LOVING pun sokong aku gak.
          aku ckp berdasarkan fakta yg betul.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss LOVING says:

          dah memang btul…
          kalu mat saleh ni deme kurang ckit jaga bab kebersihan ni..
          tp tahu lah pulak..
          kot kawin ngan maya ni yg wangi2..
          huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sapa kata melayu tak romantik, hmm.. Abg ni kan romantik..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          melayu mmg romantik…
          nak balik raya dekat jer..kikiki.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rozy says:

          abang malam pertama ni dah kawin belum?
          setiap hari pun malam pertama…ceh..bahagia sangat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • daun kesum says:

          alerr…kalo menyokong mende senget..mmg tetap senget. takat 2/3 kerat je experience ko…bukan bermakna sume camtu…ko draw class distinction beb..ur assumption lead to prejudice..makneyer betape narrow minded ko ni…lain la kalo ko da cium sume omputih kat dunia kalo sume busuk bak kate ko..aku leh trime…tapi xkan le ko cium sume kan??…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Kawin ke 3 dan ke 4 belum lagi..

          Muhuhuh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaza says:

      a’ah hensem…sama cantik ngan maya….bestnya tgk gmbar diorg ni…romantik habis…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. now_tea_boy says:

    aaa..muka mcm bob the builder..tingat time bercinta ngan maya..huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. now_tea_boy says:

    maya!!!ko ada adik x…gurl

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • .... says:

      tul tu.. dia xder adik ker.. hihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        anak tunggal…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • daun kesum says:

          anak tunggal mende poco oiii…die ade adik bradik laa….tu maya kenal husband die tu, dr adik si maya laa…tu la ko…nak pakai fakta konon…fakta ko x betul le..memalukan betul la…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • dianne says:

        maya natural beauty without make up she always look beautiful….
        she is an example good artist for malaysia

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          correction….
          she is ONE of an example good artists in Malaysia…
          there are so many…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anna says:

      dia ada dua adik,,laki ngan pompuan
      try la tekel adik dia..
      bleh thn..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. azma says:

    so sweet

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Lovelyvic says:

    Kita rasa laki Maya Karin lagi hensem…
    Sejuk mata memandang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. iu says:

    hemsem n romantik..mat salleh mmg gitu kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. budakmanentah says:

    biler nk ade anak ni???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. arabell says:

    maya ade adik pompuan tapi maya gak lagi cun bangat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. sazzy says:

    handsome husband dia, cute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Sakura says:

    Kawin dengan orang putih…x kisah sangat tentang anak…ni..kiranya berdua lebih baik kot….open minded

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yusha says:

      anak tu penting tau…. enjoy puas2 dulu baru pikir anak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rozy says:

      hemm..tula..tngok tujuan kawin le..
      kalau org melayu tu mesti wajib nak anak..
      kalau maya takleh bagi anak sure kena cerai.
      nasib kawin omputih…lambat2 pulak dia nak anak ye…
      dah lambat karang bahaya untuk dia jugak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. lilies says:

    maya niyh da eldest sis..got sis and lil brother..but lilies rase dua2 pon xde kt mesia niyh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. minnie comey says:

    hensem lg bapak aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. helo says:

    lahai… bapak dia pun omputih apa… orang german. kira normal la bagi dia, bukannya satu kejutan budaya. kalau artis lain kawin omputih maybe pelik la. ni maya, kan dia sendiri pun mix omputih.. so apa nak pelik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yusha says:

      kalau artis lain kawin omputih pun..tak pelik la, pekara biasa tu… takde sape2 yg komen sal die kawin ngan omputih tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. miss LOVING says:

    apa2pun..
    teman doakan pasangan ni bahagia hingga akhir hayat..
    amin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. nafnaf says:

    semua lelaki melayu,
    belajarlah jadi romantik macam omputih..
    so semua isteri rasa disayangi..& dihargai..

    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. now_tea_boy says:

    har har….aku romantik ,bangga giler arrr….bukan susah pun jadi romantik ni.bertuah bini aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. rozy says:

    nk cari lelaki yang baik beriman…walaupun lelaki melayu tak romantik sangat tapi diorang ni sayang gila2..n setia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaza says:

      x jgk…zmn skrg ni lelaki melayu pun sama aje…klu nak cakap yg beriman ni….mmg payah nak jumpa…klu dapat alhamdulillah…klu x dapat kita la kena usaha sama2 bg dua2 pun beriman….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. nadia says:

    happy tgk diaorg loving couple…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. sir says:

    cara untuk mengajak org kristein masuk islam adalah secra kawin..tapi betul kew..suami die masuk islam..kot2..maya lak gi gereja..aduhss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. cayangbear2.. says:

    ensem la mat salleh nie….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      jejaka yg bnama Mat Bin Salleh…
      lg ensem…!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. nana says:

    Kebanykkan Mat salleh layan wanita lebih baik dari kebayakkan ‘lelaki’ di Malaysia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. fakta says:

    Ini bukan gereja..ini pejabat pendaftaran untuk undang2 civil..

    Poyo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. daun kesum says:

    alerr…kalo menyokong mende senget..mmg tetap senget. takat 2/3 kerat je experience ko…bukan bermakna sume camtu…ko draw class distinction beb..ur assumption lead to prejudice..makneyer betape narrow minded ko ni…lain la kalo ko da cium sume omputih kat dunia kalo sume busuk bak kate ko..aku leh trime…tapi xkan le ko cium sume kan??…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. dianne says:

    Maya is natural beauty
    without make up she stil look beautiful…
    she also a good actress
    Hope she always happy and succes in her career!

    GOOD LUCK !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. boxer hugo bosss says:

    alalalaaa…comey tol maya kan..
    die mmg natural beauty…xmake up pun muke ade seri..
    somi die pun macho n kaye..heheee…
    omputeh nie romntik n comited…moge kekal dunie akhirat..bkn dunie je akhrat ke laut…:D
    kalo da kawen mat saleh tue jd slammm ler gamak nyer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. 1666 says:

    betu la …ni mat saleh masuk islam ke maya masuk kristian…
    lagi 1 boleh ke maya bimbing laki dia ikut agama islam..
    dia sendri pun xbetul…
    nk ajar laki dia cmana…
    laki dia nk lobang dia je la tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. MMA says:

    Kelakarlah baca komen korang ni…
    But its fun tergelak sorang2 depan PC ni ha..hilang rasa bosan eehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Pok Mat lopat says:

    Isle ko kapir ore putih ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. zumikha says:

    hai smua…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. rizalman says:

    mat saleh la byk skill malam pertama korang x reti la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Sape name suami Maya Karin tuh??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. hide says:

    laa..slama ni aku igt dia kawen dgn mat salleh tua daa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. gua says:

    tul tu poco ..aku pun pernah terbau bau badan diaorg time tu aku traveling ngan hubby kat tioman…duduk lah sbelah mat salleh pehh ..bau..smpi skg aku mcm terbau bau lg..tp aku pernah terdgr gossip maya karin ni pun x kurang hebatnya bau badannya..tul ke.?tp bau bangla lagi dahhhhsyattttttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Anonymous says:

    npa plh mat saleh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0