Written by AbangNara | April 30th, 2009

maya karin dan suami
Bukan senang nak tengok gambar Maya Karin dan suaminya. Memang sama cantik dan sama padan.

Lagi gambar Maya Karin dan suami dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

maya karin dan suami

maya karin dan suami

maya karin dan suami

maya karin dan suami

maya karin dan suami

maya karin dan suami

95 responses to (GAMBAR)Maya Karin Dan Suami

  1. pim says:

    handsome laki dia….romantik betul…

    0
    0
  2. now_tea_boy says:

    aaa..muka mcm bob the builder..tingat time bercinta ngan maya..huhuh

    0
    0
  3. now_tea_boy says:

    maya!!!ko ada adik x…gurl

    0
    0
    • .... says:

      tul tu.. dia xder adik ker.. hihi

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        anak tunggal…

        0
        0
        • daun kesum says:

          anak tunggal mende poco oiii…die ade adik bradik laa….tu maya kenal husband die tu, dr adik si maya laa…tu la ko…nak pakai fakta konon…fakta ko x betul le..memalukan betul la…

          0
          0
      • dianne says:

        maya natural beauty without make up she always look beautiful….
        she is an example good artist for malaysia

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          correction….
          she is ONE of an example good artists in Malaysia…
          there are so many…

          0
          0
    • anna says:

      dia ada dua adik,,laki ngan pompuan
      try la tekel adik dia..
      bleh thn..

      0
      0
  4. azma says:

    so sweet

    0
    0
  5. Lovelyvic says:

    Kita rasa laki Maya Karin lagi hensem…
    Sejuk mata memandang…

    0
    0
  6. iu says:

    hemsem n romantik..mat salleh mmg gitu kan

    0
    0
  7. budakmanentah says:

    biler nk ade anak ni???

    0
    0
  8. arabell says:

    maya ade adik pompuan tapi maya gak lagi cun bangat

    0
    0
  9. sazzy says:

    handsome husband dia, cute

    0
    0
  10. Sakura says:

    Kawin dengan orang putih…x kisah sangat tentang anak…ni..kiranya berdua lebih baik kot….open minded

    0
    0
    • yusha says:

      anak tu penting tau…. enjoy puas2 dulu baru pikir anak

      0
      0
    • rozy says:

      hemm..tula..tngok tujuan kawin le..
      kalau org melayu tu mesti wajib nak anak..
      kalau maya takleh bagi anak sure kena cerai.
      nasib kawin omputih…lambat2 pulak dia nak anak ye…
      dah lambat karang bahaya untuk dia jugak

      0
      0
  11. lilies says:

    maya niyh da eldest sis..got sis and lil brother..but lilies rase dua2 pon xde kt mesia niyh..

    0
    0
  12. minnie comey says:

    hensem lg bapak aku..

    0
    0
  13. helo says:

    lahai… bapak dia pun omputih apa… orang german. kira normal la bagi dia, bukannya satu kejutan budaya. kalau artis lain kawin omputih maybe pelik la. ni maya, kan dia sendiri pun mix omputih.. so apa nak pelik

    0
    0
    • yusha says:

      kalau artis lain kawin omputih pun..tak pelik la, pekara biasa tu… takde sape2 yg komen sal die kawin ngan omputih tu…

      0
      0
  14. miss LOVING says:

    apa2pun..
    teman doakan pasangan ni bahagia hingga akhir hayat..
    amin….

    0
    0
  15. nafnaf says:

    semua lelaki melayu,
    belajarlah jadi romantik macam omputih..
    so semua isteri rasa disayangi..& dihargai..

    :)

    0
    0
  16. now_tea_boy says:

    har har….aku romantik ,bangga giler arrr….bukan susah pun jadi romantik ni.bertuah bini aku

    0
    0
  17. rozy says:

    nk cari lelaki yang baik beriman…walaupun lelaki melayu tak romantik sangat tapi diorang ni sayang gila2..n setia…

    0
    0
    • zaza says:

      x jgk…zmn skrg ni lelaki melayu pun sama aje…klu nak cakap yg beriman ni….mmg payah nak jumpa…klu dapat alhamdulillah…klu x dapat kita la kena usaha sama2 bg dua2 pun beriman….

      0
      0
  18. nadia says:

    happy tgk diaorg loving couple…

    0
    0
  19. sir says:

    cara untuk mengajak org kristein masuk islam adalah secra kawin..tapi betul kew..suami die masuk islam..kot2..maya lak gi gereja..aduhss

    0
    0
  20. cayangbear2.. says:

    ensem la mat salleh nie….

    0
    0
  21. nana says:

    Kebanykkan Mat salleh layan wanita lebih baik dari kebayakkan ‘lelaki’ di Malaysia.

    0
    0
  22. fakta says:

    Ini bukan gereja..ini pejabat pendaftaran untuk undang2 civil..

    Poyo

    0
    0
  23. daun kesum says:

    alerr…kalo menyokong mende senget..mmg tetap senget. takat 2/3 kerat je experience ko…bukan bermakna sume camtu…ko draw class distinction beb..ur assumption lead to prejudice..makneyer betape narrow minded ko ni…lain la kalo ko da cium sume omputih kat dunia kalo sume busuk bak kate ko..aku leh trime…tapi xkan le ko cium sume kan??…

    0
    0
  24. dianne says:

    Maya is natural beauty
    without make up she stil look beautiful…
    she also a good actress
    Hope she always happy and succes in her career!

    GOOD LUCK !!!

    0
    0
  25. boxer hugo bosss says:

    alalalaaa…comey tol maya kan..
    die mmg natural beauty…xmake up pun muke ade seri..
    somi die pun macho n kaye..heheee…
    omputeh nie romntik n comited…moge kekal dunie akhirat..bkn dunie je akhrat ke laut…:D
    kalo da kawen mat saleh tue jd slammm ler gamak nyer…

    0
    0
  26. 1666 says:

    betu la …ni mat saleh masuk islam ke maya masuk kristian…
    lagi 1 boleh ke maya bimbing laki dia ikut agama islam..
    dia sendri pun xbetul…
    nk ajar laki dia cmana…
    laki dia nk lobang dia je la tu…

    0
    0
  27. MMA says:

    Kelakarlah baca komen korang ni…
    But its fun tergelak sorang2 depan PC ni ha..hilang rasa bosan eehehhe

    0
    0
  28. Pok Mat lopat says:

    Isle ko kapir ore putih ni?

    0
    0
  29. zumikha says:

    hai smua…

    0
    0
  30. rizalman says:

    mat saleh la byk skill malam pertama korang x reti la..

    0
    0
  31. Sape name suami Maya Karin tuh??

    0
    0
  32. hide says:

    laa..slama ni aku igt dia kawen dgn mat salleh tua daa…

    0
    0
  33. gua says:

    tul tu poco ..aku pun pernah terbau bau badan diaorg time tu aku traveling ngan hubby kat tioman…duduk lah sbelah mat salleh pehh ..bau..smpi skg aku mcm terbau bau lg..tp aku pernah terdgr gossip maya karin ni pun x kurang hebatnya bau badannya..tul ke.?tp bau bangla lagi dahhhhsyattttttttttt

    0
    0
  34. Anonymous says:

    npa plh mat saleh?

    0
    0