Written by AbangNara | December 26th, 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

Maaf terlambat update part 2 gambar-gambar malam Red Carpet Anugerah Skrin 2010 (ASK2010). Sila baca entri ini sepenuhnya untuk melihat 30 keping gambar artis-artis di malam tersebut.

P.S: Dengar cerita, Dato’ Farid Ridzuan, orang kuat Media Prima bakal berhijran sebentar ke RTM. Mungkin satu langkah untuk cuba menaikkan rating RTM.

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

156 responses to (GAMBAR)Malam Red Carpet Anugerah Skrin 2010 Part 2

  1. sans says:

    ish3…hu2

    0
    0
  2. hajimaru says:

    yang paling cun adalah fieda..mencukupi syarat menutup aurat..comey lg gorgeous…i like pink!!!

    0
    0
    • senduk kayu says:

      tak..bini corrie lee yg plg tutup..klu tgk fida masa live, tudung dia tu tak tutup leher..

      0
      0
    • tranzer says:

      mne de fieda cukup syarat mnutup aurat,,,die xpakai stokin kaki pon………haha
      nk ikot an, bini corrie lee tu yg ag ok dr fida..

      0
      0
      • bubbles says:

        kalau korg g mekah, aku tgk ade je y xpakai stokin time smayang. satu hal tu kire mazhab laen la. tp jgn la sbb die x pakai stokin, da dikutuknye. y xpakai ape2 tutup dada, kaki terbukak tu y suke sgt. lagi la haru.

        0
        0
    • kurus says:

      aku pon ske pink jugak..
      tp..mungkin fida boleh explore lg tntang kaler yg menyerlahkan personaliti dia yg sebenar.. pink shade yg ni bukan

      0
      0
  3. Blog Sensasi says:

    hebat..hebat..hebat….artis melaram bagai nak rak

    nak tahu lagi cerita panas jom tengok di Blog Sensasi

    macam2 ada

    0
    0
  4. capri says:

    ramainyaaa fashion victim!! siapa lelaki kurus yg pakai spek n hood and kain luar seluar tu? peliknya.

    apapun, aku personally think that ramai artis kita tak pandai berfesyen. main sapu je siapa yg bagi sponsor baju.

    0
    0
  5. Kak Su says:

    Salam..suka tengok penampilan isteri Izlan dan Corrie…sedap mata memandang…

    0
    0
  6. huha says:

    juliana evans cantik…..:)

    0
    0
  7. huahuahua says:

    fashion disaster??!! yg pompuan2 nye majority kaen buruk fesyen baju eurrgghhhh!! (p/s : luv outfit yg cantik tertutup tu je..the rest,wth)

    0
    0
  8. garfield says:

    comelnye Jueliana Evans & Fieda….i like ! :)

    0
    0
  9. garfield says:

    Jueliana Evans & Fieda cute pula….i like ! :)

    0
    0
  10. Piston Pecah says:

    gua cuma Like pic Miss R je..

    0
    0
  11. suka2 says:

    korie dan wifenya n izlan dan wifenya ….cantik

    0
    0
  12. mek qlate says:

    neelofa lagi tomey…

    0
    0
  13. kaki kutu says:

    fyda, isteri corrie n isteri eizlan yg plg cun!

    0
    0
    • aku.x.bersalah says:

      suke nye isteri corrie…cantik+ayu je…

      yang pakai baju silver(baju didie penah pakai tu) sape?
      xkenal…artis ke?sebelah die tu sape lak?selekeh je…

      0
      0
  14. M.berry says:

    yang paling cun, isteri yusof haslam aje.. kuningg siot!!! lawa aje aku tgk. berbanding depa yang tak cukup kain tu..

    0
    0
  15. rosyam nor paling castylo la..hehehe…

    belogapasajajadi.blogspot.com

    Entry baru PsP phone dan qwerty keyboard for iphone 4

    0
    0
  16. […] rest is here: (GAMBAR)Malam Red Carpet Anugerah Skrin 2010 Part 2 This entry was posted in carpets. Bookmark the permalink. ← Come again? You Ought to Know […]

    0
    0
  17. new gen says:

    eja eja eja eja !!! nice :)

    0
    0
    • krol says:

      eeee…tolong la…..nmpak je lawa eja tp perangai mcm setan..xpyh la nak buat baik depan org,belakang org petangai mcm hantu…

      0
      0
      • lolala says:

        btol..org yg x kenal die msti anggap die baek..padahal perangaui mcm haram..suke blok rezeki org jer die ni.. nak sentisa ‘UP’ jer…benci kat dier..

        0
        0
  18. Potpet says:

    Aku tak tau aku je ke yang pk cmni , tapi aku tengok Tiz Zaqyah mcm Red Queen dalam cite Alice in Wonderland 2010

    0
    0
  19. so what says:

    lana nordin tu suke bebeno mendada..
    konon pamela anderson msia tp aku nengok biase jer..
    dia jer yg dedah n mendada lbih..

    0
    0
    • yaya says:

      bebaru ni jumpe lana nordin kt jj bkt tinggi.pkai kemeja besa ngn cap bajet org xknal dia kot.punyela pendek hotpants dia smpi nampak hitam2 kt blakang peha tu.artis la katakan…hehe.

      0
      0
      • ATTENTION says:

        yaya…ko tgk dia pakai cap konon2 nk tutup muka biar org xknl la ek, tp yg aurat dia tu xreti pulak nak tutup ek smpi pakai hotpants tu…patutnye klu dh nampak tu, ko sindir je dia….. mendada sgt mcm la dia sorg je yg ada dada…hehehe

        0
        0
  20. corolla says:

    diana amir cantik

    0
    0
  21. nani says:

    Datuk Seri Ahmad Farid Ridzuan, ketua stesen televisyen Media Prima Berhad milik Umno, dipinjamkan ke Jabatan Perdana Menteri berkuat kuasa 1 Januari ini di sebalik spekulasi pilihan raya umum ke-13 diadakan awal tahun depan – berita penuh kat sini :http://beritasemasa.com/pilihanraya-ke-13-umum-hampir#more-14147

    0
    0
  22. kemudi says:

    ju ngan zizan mmg couple kan,aku baca kt twitter diana amir,dia cakap, “i feel sick watching them”.kesian.diana amir kene game

    0
    0
  23. noorule says:

    anggun sgt choomelllll~!!! :)

    0
    0
  24. L says:

    comelnyaaa baju mia sara! dahlah mia sara mmg comel! :))

    0
    0
  25. sya says:

    sejuk mata tgk isteri eizlan and yg pakai tudung ,lay cantek dary yg pki blaus tak ckp kain .

    0
    0
  26. gosipgurl_fea says:

    mirip Siti Nurhaliza pun ada..

    0
    0
  27. Ojie says:

    Kpe ramai yg aku x kenal kat red carpet 2 nih. Paling anggun nasha aziz. Corak kain cantik mcm china doll. Yg lain2 mcm dugong dr laut dalam. Xspecialy bini yusof selam dan bini ezlan yusop

    0
    0
    • sya says:

      that mean you are blind enough nak menilai yg buruk dgn yg cntik –‘

      0
      0
    • aku female says:

      buta ka ape ojie nie.. bini eizlan 2 punya lah cantik pakai mcm 2, mcm ala puteri muslimah g2 … i like her very much… buta ape lah ojie nie.. orang pakai mcm xcukup kain 2 lah dipuji ye…ish2 kecian sunguh..

      0
      0
  28. aMoI cHaNtEk says:

    dalam byk2 artis aku tgk artis yg pakai tudung lg cun.. noorkhiriah prgnt ke?? like noorkhiriah..

    0
    0
  29. if says:

    most of them-FASHION VICTIM!hnya beberapa org artis shj yg boleh berdiri tanpa meniru org lain.we can see it cleary..

    0
    0
  30. butter says:

    laen bebenor muker nasha aziz tu…..emm…..

    0
    0
  31. lulu says:

    part 2 ni sume picture bez2

    0
    0
  32. bunga ros says:

    teruknya fesyen2 yg d peragakan,tak sesuai dgn bentuk badan.

    0
    0
    • zhi says:

      fesyen 2010 nie entah ape2 byk yg buta fesyen xcun lgsung.
      ader yg cantik tp ramai yg ohhh
      adoiii cam karung guni pun ade adesssss hehehe

      0
      0
  33. she says:

    fieda , isteri adam corie , isteri eizlan yusuf sweet n cantil woo. isteri eizlan cm penganti an.lain2 syok sndiri.

    0
    0
  34. she says:

    *pengantin. eheh ^^

    0
    0
  35. Mem Besar says:

    siapakah manusia ganjil bawah pic Corrie n Isterinya yg mantap tuu

    0
    0
  36. adillah says:

    adesss,,,… dressing sume srabut2 nie… mmg tema ke hape… sarat betul!!…

    0
    0
  37. adillah says:

    lisa dgn mia cute!!!

    0
    0
  38. senget says:

    sape perempuan yg pkai baju cm lady gaga color silver pastuh pkai kasut sebelah lain..x kena gaya tol..mcm baju sarkas jek..

    0
    0
  39. bebebabe104 says:

    napa banyak pakai sleeveless nee

    0
    0
  40. anne says:

    ramai selebriti wanita yang berpakaian ala pelacur kelas atasan.

    no offends. pendapat aku ni diharapkan dapat la bukak mata artis wanita ni.

    aku doakan mereka berubah.

    0
    0
  41. Zizanrajalawak says:

    buruknya kau diana amir!sebab tu aku tinggalkan kau!haha!

    0
    0
  42. CT says:

    byk tak kenal…next time letak nama ye..
    apapun enjoy jer..menghiburkan..byk yg kelakar…heheheh

    0
    0
  43. entah says:

    gapo rozita che we x dok..klu x msti dapat tengok peha putih g..

    0
    0
  44. mia says:

    gapo rozita che we x dok..klu x msti dapat tengok peha putih g..

    0
    0
  45. gyuri says:

    huh..tak terkata lepas tgk pic2 fesyen yg ntah apa2…yg okey pn fida..sopan…bini eizlam yusof mcm nk bersanding lagi sekali je..mengalahkan pengantin…sharifah sahora…waduh2..nak jd cinderella ke…dgn esma daniel tu bini dia kan..dia tutup kepala mmg dia pakai tudung ke saje2…baik takyah kalau nampak bahu dgn depan tu..merosakkan imej muslimah je…yang minah tu pesal..turun dr planet mana?dgn kasut lain2..nak wat kelakar ka…?atau nak femes cepat….huhuhu…hah,,!yang tu betty kan..awat kulit mcm terbakar?p jemur kat pulau ka?dah mcm org pelarian lah..fesyen apa pn tak tau…wow..nasha aziz..cantik..make up tak over..mcm tak make up ada..hehe…fauziah elai..dah mcm pakai custom beruang….lisa and mia..sooooo cute….dira..jgn nak jadi janda hot sgt ye…hahaha

    0
    0
    • yaya says:

      pelik betula la pesyen ttup kpala tp pkai kain net ni.klu dh tayang dada ngn lengan tu nk ttup kpala buat pe lg..bukan artis saja.pengantin muslimah pun bayak cani.kpala tutup tp baju tayang dada.

      0
      0
  46. eyna says:

    suka tgk wife eizlan n wife corie…tahniah! x menumpang glamour husband…

    0
    0
  47. Lala says:

    kenapa ramai sangat orang tak suka diana amir?apa salah dia.korang ni asyik dengki je.dia tu baik ah.g club tu biasa ah kot.korang poyo je kutuk2.diana tu cantik dan comel,korang tak comel sbb tu korang dengki!

    0
    0
    • cs says:

      dlu ms impian sunsilk minat…cute je… tp sejak duaploh menjak ni dia cam perasan n tah ape2 fesyen dia…sedihh…

      0
      0
  48. gemuk comey xoxo says:

    apabila aku tengok lak……….
    ramai artis jadi memakai baju yang menampakkannya gemuk seperti sharifah shahora,maya matahari,faezah elai apa nk jadi ni…
    baju sheera iskandar mcm nk tiru erra fazira lak…

    0
    0
  49. nur athirah says:

    sepatut nyer jadi role model ke arah yg lbh baik bertukar jadi role model ke arah berpakaian yg separuh bogel.. ptt ramai anak remaja skarang songsang cara berpakaian…. jgn nk slh kan org barat sedangkan dlm malaysia sendiri ada yg mcm ni… buar cerita lakonan pasal anak derhaka, pasal cerita masuk disko minum arak pelacur yg semua ending dier berlatarkan keinsafan.. tp dier org sendiri tak insaf even dier sendiri yg melakonkan watak tu… tak guna buat cerita sampai liang lahad tuk insaf kan org ramai sedangkan diri kita hakikatnyer tak ubah sama mcm watak dlm lakonan tu…. saya tak tujukan kepada sesiapa.. ni sekadar pandangan saya.. andai ada slh silap saya mntak ampun mnta maaf.. yg baik itu dtg dari Allah yg buruk itu dtg dari saya…

    0
    0
  50. Rin says:

    manisnye tgk Eja n Diana rafar..
    wlaupon x mnutup aurat tp masih tau bsopan.. huhuu..
    zizan ku bgaya mcm org sewel la plak, tp nasib baik kemas. harap zizan x buat rmbut mngerbang n pjg ikat2 mcm dulu.

    sape laki d tgh yg d apit org 2 ppuan tu? nsem lewww … :)

    0
    0
  51. [email protected] says:

    coriee asal bukan Islam. Dah peluk Islam, tapi berjaya mendidik isteri dengan baik dari segi etika berpakaian. Yg asal islam semua bogel

    0
    0
  52. kurus says:

    ada yg mcm kelam kabut bnk sgt masa kerja..lalu tk g fitting ker..trlalu trust dgn designer
    ada yg tk cukup masa buat fitness
    ada body dah ok, tp mekap n rambut agak terabai
    ada yg trlalu kurus tk ada curve

    0
    0
    • kurus says:

      oleh itu pemenang utuk part ini jatuh kepada========
      juliana evans n zizan!!! tepuk tepuk

      kini baru aku faham knapa aku minat kt personaliti dorang

      sebab::
      juliana evans faham bentuk badan dia, dgn baju ni dia nampak tinggi dr sebenar. di samping masih menunjukkan bentuk badan yg proportionate

      zizan lak, berani dgn suit yg ‘muda’ n suka sgt2 warna suit.. ada elemen pink jika anda prhatikan baik2. mahal

      0
      0
      • kurus says:

        bila tenung2 kmbali..
        mmg juliana berani dgn warna ni..
        warna ni kalo tk kena..huh boleh nampak gemuk gedabak dibuatnya..
        next time kalo dier nk glam leh try warna gelap tp bukan hitam yg boring tu.. wrna gelap tp ada elemen kuning,, bg menyerlahkan warna rambut n feature omputih dia.

        0
        0
  53. silentgirl says:

    1) jue evans- lawanye!!
    2) zizan smart
    3) siapakah 2 org ni?xknal…
    4) linda n zamarul- sweet couple..
    5) diana amir- xminat dgn die ni..sape mamat n minah 2 org ni?
    6) lisa n mia- comel sgt!!
    7) julia ziegler-simple..rmai artis pkai toga dress dat nite.
    8) makcik ni..xtau name die…sapo tu? anak die ke?ke anak ikan?heheh…
    9) ni lg xknal sape pakcik yg bwk pompuan 2 org ni..
    10) faezah elai- serabot gle dress die..
    11) esma daniel-bini die cm xyah pkai tdung kpale je klu da bju jarang cmtu..ke xsmpat set rmbut..capai je sekup kpale.
    12) diana danielle- nape aku rase jue evans skang lg cntek n edgy banding ngan diana ni..;)
    13) eja- ayu je…
    14) eizlan- wife die salu cntek je dress up…mlm ni xkne sgt…cm pgantin je.
    15) yusof haslam- tersengih dato’ ble anak menang.
    16) sheera aka halimah jongang- lain da die ni…lawo gak..tp kale baju cm same ngan erra.
    17) zach- smart..sapekah minah ni?
    18) nasha- nara..kan da ade nasha kat part 1 pny…
    19) dem..klu moks tu jgnlah pkai ketat2 kak oii..akak yg pkai cover gold tu cm tahan perut je..
    20) ouhhh..again! this garbage bag appeared in part 2..skali tgk mcm sunscreen cover utk kete pon ade..designer die ke tu? rase nk muntah kat baju die! about d shuz..i think trend model2 oversea pkai shuz sblah lain…but its fine on runaway..tp minah ni npk la tsgt bdo pkai kat mjlis cmni…npk cm minah gle! hehe.
    21 & 22) maya- npk moks la kak..
    23) corrie/adam lee- wahh..wife die!
    24) who’s this retard?designer is it? born as a man..tp gatal sgt nk pkai heel…potong baru tau!
    25) sh shahora-makin sexy plak da tua2 ni ehh..
    26) fida- juz nice..
    27) rosyam- anak dara die ke? wahhh…cantek!nape xbwk wife? instead bwk anak?
    28) diera-ok la..better than minah plastico d amor yg ngan ash tu.
    29) tiz zaqyah-eyes too smokey..but nice! baju pon ok..
    30) norkhiriah- she deserve to win..rezeki anak.

    0
    0
    • HAHA says:

      zach dgn anak pakcik nordin (lupa lak nama pmpuan nih).. (konon pamela anderson malaysia tp xde la bsr mana pun)… walawehhh

      0
      0
    • elai says:

      yg no.3 tu kan pengacara RTM, PILIH KASIH, n model sambilan.. aku tgk die in personal canteq!! tapi design baju tu tak sesuai kot…

      0
      0
  54. siti says:

    fieda paling cantik sekali.. pakaian sopan..sweet sgt…

    0
    0
    • kurus says:

      aku rasa ada lg baju menurup aurat yg lebih glam boleh dia try next time..
      that tudung is way too contradicting to her skin tho
      maybe a softer yellow wd do

      0
      0
  55. Belinda says:

    weyh, tak silap aku ni cousin lisa. elnora elspeth amin. cantik sial. mix-blooded kot.

    0
    0
  56. kak timah chinta chanduris says:

    nasha aziz … muka pelik!!!

    0
    0
  57. LALA says:

    cantiknya angelina jolie.

    0
    0
  58. scarletMoja says:

    yg pkai bju didie alias pnah pkai tu kalo x silap pngacara RTM la..tp x psti name ape..x glam kowt..

    0
    0
  59. nana says:

    cantiknya TZ.

    0
    0
  60. detective conan says:

    serious aku ckp, diana danielle bru 19 thn da pakai seksi, baju tak de lengan suma tu,siap nmpk ketiak..even skirt singkat pun dia pernh pakai..tp takde pun org nk condemn2 dia..sbb dia cun ke?hrmmmmm…

    0
    0
  61. ayam says:

    POMPUAN YG DGN DIANA AMIR TU BUKANYER EX WIFE AZIZ M OSMAN KE ?

    0
    0
  62. donut_cute says:

    comelnya mia sara. kecik2 dh pandai posing

    0
    0
  63. Miss Belut says:

    sekarang ni fesyen dedahkan bahu, dada dah xda ape2 makna pun bagi dorg…. lagik terbukak, lagik cepat glemer….. duhh….

    0
    0
  64. akulahmanusia says:

    Tiz nampak sangat2 kurang menyerlah…hohoho..

    ramai nye yg tampil ala2 bergaya sakan…tp aura artis x de pn…

    0
    0
  65. serot says:

    kenapa aku tgk artis kite ni pakai baju macam nak g party halloween..byk tul fashion victim!! Aku suggest kite buat la segmen fashion police mcm kat hollywood tu..baru la artis kite tahu whats hot and whats not!

    0
    0
  66. kurus says:

    tk per lah..
    stlah aku belek2 smula baju2 mrka..
    rupanya kbanyakan mrka beli jerk baju2 tu..bukannya direka khas utk mrka.. cuma kna alter ikut saiz, ditambah jerk dgn manik, lengan, lace, tali pinggang n sbgnya.. agaknya safe budget dr mintak designer yg buatkan..
    patotpun…
    tkper la, kta smua faham, skrang zaman ekonomi meleset, n mrka jga prlu menabung utk masa depan.

    0
    0
  67. kurus says:

    yg lelaki lak.. pakai jerk suit yg lama, so..
    cuma yg paling aku tk berkenan adalah aaron aziz.. (bukan kt sini) dier pakai rembat jerk baju kot tu dipadankan dgn seluar yg warnanya tk sepadan langsung..

    0
    0
  68. serot says:

    maya budget jeniffer lopez..aku penah tgk j.lo pakai baju sebijik mcm ni..tp masa tu die tgh pregnant.haha.

    0
    0
  69. mew says:

    bleh x kerajaan wat syarat utk majlis live kt tv suruh pompuan2 ni pakai labuh bwh lutut n x tunjuk ketiak n dada… ni pun at least la… pussycat dolls pun bleh ikut syarat kerajaan msia xkn la artis malaysia yg islam2 ni xbleh ikut… seksa ngalahkan anugerah academy…

    0
    0
  70. nana says:

    Pengacara RTM tu x tau la pesen apa dia pakai…dah la kasut sebelah lain sebelah lain….mcm apa je aku tengok….

    0
    0
  71. aida says:

    kelakar pun ada,,,terlampau taksub fesyen..pakai kasut sebelah lain sebelah lain…..wlalalaa

    0
    0
  72. missyqaldina says:

    ADOIII…CAIR NYAH AKU TGK SI ARIEL NI…YANG DGN DIANA AMIR NI…ENSEMM…

    0
    0
  73. watie says:

    kenapa muka lana nordin makin pelik…

    0
    0
  74. intanizani says:

    seksi pulak si rosyam punye anak2 dara tu
    bju eja paling unik dan cantik
    nasya cantik sbb die selalu confident je
    suke gambar dira ngan anak die, cute.

    0
    0
  75. ATTENTION says:

    pelik la tgk artis ni, body dh kendur2…kembang2…toksah la pakai dress sexy2 nie…..memalukn diri sendiri jerk…
    kembang tekak aku tgk, umo dh meningkat, anak dh bederet….insaf2 la…. taula big event, suma org nk jd cantik, nk jd glamor…tp klu tak dedahkn ketiak dan dada tu tak bole ke? eeee geli la tgk dorg ni, badan dh kembang, huduh tol….

    0
    0
  76. melayu untuk melayu says:

    seksi betul artis2 skrg.. mcm dah x tau malu.. aku tgk pun malu, bongok betul dorang ni

    0
    0
  77. Reena says:

    Cam tak semenggah jer baju..

    0
    0
  78. ayu1996 says:

    mia sara comey sgt2..

    0
    0
  79. Sofea says:

    sedihla tengok bini2 org dressing cam xde laki.laki dorang x tegur or takut nak tegur?adakah krn bini 2 artis?maka..dayuslah lelaki itu dan gagallah dia menjadi ketua & pembimbing keluarga.

    0
    0
  80. a.n.jell says:

    cun diana danieele. cantik rambutnya dibiar lepas.

    0
    0
  81. azlan budi says:

    aku suke tgk fashion! tapi ade yg tak kena gaya.. cume yg EISYA TOH, pgacara pilih kasih rtm tu mmg cun, aku rase silap sbb die pakai baju itam tu.. dress da malatop kan!

    0
    0
  82. no sexy girl says:

    aku suker arr tgk AERIL ZAFREL 2…
    Hesem arrr…

    0
    0
  83. krazix says:

    xramai yg kenal.. xde nama kt bwh gamba.. huhu

    0
    0
  84. bunga says:

    tu la..x ramai yg kenal…
    tp, pape pun, lisa surihani cantik!
    suke lisa surihani~
    ^_^

    0
    0
  85. azman rizal says:

    yezz aku suker tgk IESYA TOH PILIH KASIH tu.. tapi kalau dier tk pakai baju hitam,sure betabah jelita!

    0
    0