Written by AbangNara | September 12th, 2011

Oh cutenya. Mungkin muka si mak (Erra Fazira) masa kecik-kecik dulu pun secomel anaknya, Engku Aleesya sekarang. Nie kalau jumpa depan-depan nie kompem merah pipi kena cubit. Comel bangat seh. Harap-harap Erra dan Engku Imran ada rezeki untuk anak kedua kelak. Sama-sama kita doakan ye.

aleesya comel

Lagi beberapa keping gambar Engku Aleesya yang semakin comel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to (GAMBAR)Makin Comel Engku Aleesya Kini, Sila Tahan Geram Nak Mencubit Anda

  1. dayang says:

    ~muka sebiji mak dia,,,so cuteeee….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pim says:

      mata ikut daddy dia….cute sgt..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku xsuka propa says:

        ADE GAK MUKE MEMBER AKU DALAM NI..hahaha…mak ayah engku memang baik..haritu open house umah drg..mmg nice family..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        jambu anak erraaaaaaaaaaaaa dh besar sekolah pandai2 ok bila dh pandai nanti jadi CEO cam papa okkkkkkkkkkkkkkkkk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kUcInG pArSi says:

          ni br komen ko yg xda sapa2 unlike lg..
          klu ko slalu komen cm ni kan bagus….
          ni x asyik nk hntam org jer.. ^_^

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • along says:

      betul3… sejibik muka erra… gambar yg last tu gambor julia, anak ziela jalil kan? :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anabobo says:

      Dr yg aku tengoj.bnyak air muka mcm ayah dia.tp kalau aku jumpa budak comei ni aku ingat anak cina ! Hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aku la says:

    Macam mummy dia.Comel!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ZYY says:

    Muke die sebijik ikut mak diee, comel sangatt :) Abang nara ape tunggu lagiii. cepat2 laaa dapat anak :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • milah says:

      abg nara mmg tgh tggu bulan je nak timang baby nie.. nnt jgn lupa letak gambar baby kat sini tau abg nara

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. unggunapi says:

    mmg comel…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. suhaila says:

    muke sebijik mcam mak die…
    comeyLLLLL !!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. suhaila says:

    argghhhh!! so cute….
    mcm mak die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. suria_dora says:

    gambar pertama senyuman sebijik mcm Erra…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aku suka erra emran says:

    cpt2 la erra dptkan baby ke 2…untung erra dpt emran…a family man…hopefully life erra bahagia hendaknya …amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. emily says:

    dulu2 org tua ckap klu ank sulung lelaki ikut muka ayh die myb jodoh mak ayh xpnjg mcm 2 jgk perempuan ank sulung ikut muka mak org kata xbest la kan ade je mslh myb dtg..tp Allah Y maha mngetahui..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • milah says:

      apa bende ko merepek ni emily.. cube jgn ckp bende merepek2.. aku ikut muka ayah aku, x bercerai pun mak ayah aku. rupa bentuk seseorang tu kan dah ditentukan Allah, Dia yg membentuk nya, sapa kita nak ckp mcm tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bunga says:

        pandai2 jek..org rmai kate muke aku copy paste dr mak aku..ok jer jodoh dorg..nih sume ketentuan dari Allah SWT…jgn pandai2 jek nk ckp2….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hani says:

      tak jugak..muka kakak sulung sama je ngn muka abah (means tak sama ngn muka mak), cerai berai gak mak abah den..muahahha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • PiQa says:

        saya pun akak sulung muka sebiji muka abah. bercerai jugak…erm..sume tu jodoh..dan salah abah aku jugak….ade pompuan lain.Alhamdulilah…kami bahagia sgt walaupun ada mak jek! :))

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kahkah says:

      ntah pape ko ni..ada plak jodoh mak bapak depend kat muka anak..jgn mengarut lah! kalau dah anak dia ape salahnye ikut muka dia. kau nak muka anak kau ikut org lain? wakakaka laki kau buat apa tuuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • taksukaemily says:

      bodohnye kau ni emily, pastu kalau anak perempuan iku muka mak, laki ikut muka ayah,diorg kene cerai la?? jgn komen klu komen kau tu agak buduh, boleh x????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • babycomel says:

      ade gak dengar tapi bukan la bercerai…cuma ayah/ibu nya nanti tak panjang umo…tapi tu semua ketentuan Tuhan..jodoh dan maut bukan kite yang tentukan..

      *abis la aku kena lahar lepas nie..ehehehhe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jade says:

        kurapat.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pizza says:

        Aku penah dgr org tua2 dulu ckp mcm ni? Terpikir, mcmana depa bole berpendapat mcm ni ha? X dpt dinafikan, penghayatan agama majoriti org dulu2 mmg kureng. Lebih mengutamakan adat dari syariat.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yume says:

      aduhai… gila tahyul!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. maey says:

    so cute…moga erra bahagia slamanya dgn family dia ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. bila senyum bibir mmg sama cam erra
    besar sure chantek neh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. nyah says:

    muka ank buah aku sebijik cam muka ank erra ni tapi ank buah aku boy..hehehe diorang ni dah besar mesti hot gitew..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. heldajuliana says:

    serupa kak erra….erra junior

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. alisha says:

    so cute like mamiiii……!!! Nak tggu anak lisa & yusri plak nnti..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. an nur says:

    sebijik muka mummy dia.. so cuteeee…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Jejari Kontot says:

    MUKA MCM MEMEY JER AKU TGK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. hehehe says:

    skrg baru nampk mk erra dl ms kck2 muka mcm hubby erra…mmg cute tp mk bdk2 akan berubah lg…tp org tua2 blh aku ckp kalo anak perempuan ikut mk mak akan jd panas…mcm x rasi dgn mak asyik gdh jer…kalo anak pempuan ikut muka abah..serasi gan mak n abah…kalo anak laki org tua2 belah aku ckp elok mk mak baru sejuk…tak tau la kan kata org tua2 jer…doa jer la yg terbaik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. fareth says:

    Kiut la pulak sebijik macam mak dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ciput says:

    jendul cam mak dia ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Jejari Kontot says:

    ERRA TAK SUKE MEMEY MASA NGADUNG KOT,TU YG T’KENAN TU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ladysnappersz says:

    comelnya….tang dagu n mat a tu mmg cam mama dia….!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. fiza says:

    erra fazira kecikkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Rynie Fay says:

    Sangatttttt Comelllll!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. zai says:

    cumil gle….mmg cm erra mke die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. rame says:

    bershukur lah itu semua anugarah dari allah yang maha esa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Pizzaz says:

    suri cruise malaysia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. mama aini says:

    comilnya dier..inilah anugerah yg terindah dr Allah !!..semuga eera & engku akan berbahagia selama2nya.. doakan yg terbaik utk rumahtangga mereka…amin..he2x..mama memang minat kat lakonan eera & suka tgk wajahnya yg jelita…beruntung engku imran punya isteri yg jelita & ank yg comil…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. BumbleBee says:

    haha…teringat aku entry yg lepas2…time tu alesya ni kecik lagi..ramai gaklaa yg komen x comel sangat laa, x cute sangat laa.. skarangg nahhh tengok. Terserlah dah kecomelannyer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. sukeee says:

    x sangka dh besar cute sgt anak erra ni.. dulu kecik2 x lah kiut (maapla pendapat saya) betulla ckp org baby ni rupenya berubah-ubah.. haii dh besar sure jadi rebutan nanti… berdoala ye moga2 rumah tangga terpelihara pedulikan kata2 org yg mcm ‘AHLI NUJUM’ menilik nasib rumah tangga/ umur/ berdasarkan rupa anak… MENGARUT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. hmmm says:

    wow… muka mcm mak dia lerr.so cute…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. teh hijau says:

    sib baek putih melepak .. klau hitam mmg tak cumil ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. cek pekah says:

    cam muke anak kezen..tapi lagi comella anak kezen tu…daaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. myana says:

    jndul ikot cape ni aleesya
    msti pndai ni ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. engku faseshah says:

    pandainye die posing cute sgt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh abang mamat ! lama minah jambu tk jumpa ngan abang ! abang mamat gi mana ? mak ayah rindu ngan abang mamat tau ! cium cikit ! bang mamat jangan lari dari rumah lagi eh ok muah muah muahhhhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. fanatIk says:

    peJam ceLik peJam ceLik da bsoR ank eRRa..cumiL sngTt like mUm Like daughTer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Leo says:

    masa kecik dulu nampak macam ikut muka bapaknya.. dah besar nampak macam muke erra… memang comel le…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. manjer says:

    dah besar baru nampak kejelitaan mama dier… kecik2 dulu tak nampak sangat lagi…. =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Sweet31 says:

    Makin besar makin cun… Confirm dah besar cun habis… Jaga elok2 ye kak erra..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. sujobi says:

    comel sangat!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. rizani says:

    makin terserlah muka mak dia kat dia ha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ezzra says:

    pic last tu dgn Julia ke? anak Ziela Jalil

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Suri says:

    Wuhuuu model in the making…smile like erra, sweet

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. CUMI2 says:

    untunglah…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. basshunter says:

    cutenyaa….mmg muka erra

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Mmg cute, sebijik mcm erra. Lawa turun temurun..mcm mane muka kalo anak lelaki erra kan. Tomey sungguh!
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. shasha says:

    alololo….somelllllll nyer dier…sbijik muke cam erra ……!adik kiter name aleesya jugak…..lebih kurg muke cam dier…sweet!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Noreen says:

    SEBIJI HIDUNG ERA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. nurul aizan says:

    sangat comey..alhamdulillah…muka sama ngan kak era…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Cik Nur says:

    muka mcm mix cina sikit kan tapi comel hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. uteh says:

    comey anak kamu erra…beranak ramai2 sikit..elok ber-adik dah kakak ni kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. alg_scOOt says:

    comeiii nye ank erra…muke sme mcm mummy die…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. NUR says:

    Comelnya….Foto – foto ni mengambarkan Aleesya ni macam ‘Pet of Family’ la…Bukan sahaja disayangi ibu dan ayah ,,,tetapi datuk, bapa saudara ( adik Engku Emran ) , Ibu Saudara ( Kakak Engku Emran) dan orang – orang yang rapat dengan Erra :-) Sweet….Dah boleh ada adik dah ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. anggun says:

    so cute, ini buat aku ingin baby lagi tapi dah asar dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. awinchumell says:

    comel lg anak2 i……………….cuma i bkn artist jer:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. nana says:

    ini bukan cute.ini cantik ok! sebijik erra

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. hokiais says:

    kecik comel biar sampai besar pun maintain comey…bukan mantain muka ja comey biar perangai pun comey jugak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. saba says:

    aku sorang jer ker rasa muka budak ni macam muka korea..ada iras taeyeon snsd…haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. halo2 says:

    eh, takkan mak dia suntikkan botox??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Hello says:

    sejibik lah .. so pretty . especially her eyes so similar with her mother . Yes , i think she’s a quite similar to SNSD’s taeyeon . Don’t mad at me !! Pleasee !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. gugurlz says:

    comelnyer!!!!!!!sebijik mcm mak dier

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. emalin says:

    erra junior… very her mom look alike…so cute..and sweet beautifull babyyy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. jack says:

    kecik lgi dah mcm ni haa…cube bayangkan lgi 20 taun agak pakaian mcm mner mak die soh pakai kann…..renung2 kan laaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. ema7881 says:

    comeynya…engku aleesya…so cute la… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0