Written by AbangNara | September 12th, 2011

Oh cutenya. Mungkin muka si mak (Erra Fazira) masa kecik-kecik dulu pun secomel anaknya, Engku Aleesya sekarang. Nie kalau jumpa depan-depan nie kompem merah pipi kena cubit. Comel bangat seh. Harap-harap Erra dan Engku Imran ada rezeki untuk anak kedua kelak. Sama-sama kita doakan ye.

aleesya comel

Lagi beberapa keping gambar Engku Aleesya yang semakin comel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

aleesya comel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to (GAMBAR)Makin Comel Engku Aleesya Kini, Sila Tahan Geram Nak Mencubit Anda

  1. dayang says:

    ~muka sebiji mak dia,,,so cuteeee….

    0
    0
  2. aku la says:

    Macam mummy dia.Comel!

    0
    0
  3. ZYY says:

    Muke die sebijik ikut mak diee, comel sangatt :) Abang nara ape tunggu lagiii. cepat2 laaa dapat anak :P

    0
    0
    • milah says:

      abg nara mmg tgh tggu bulan je nak timang baby nie.. nnt jgn lupa letak gambar baby kat sini tau abg nara

      0
      0
  4. suhaila says:

    muke sebijik mcam mak die…
    comeyLLLLL !!!!!!

    0
    0
  5. suhaila says:

    argghhhh!! so cute….
    mcm mak die

    0
    0
  6. suria_dora says:

    gambar pertama senyuman sebijik mcm Erra…..

    0
    0
  7. aku suka erra emran says:

    cpt2 la erra dptkan baby ke 2…untung erra dpt emran…a family man…hopefully life erra bahagia hendaknya …amin

    0
    0
  8. emily says:

    dulu2 org tua ckap klu ank sulung lelaki ikut muka ayh die myb jodoh mak ayh xpnjg mcm 2 jgk perempuan ank sulung ikut muka mak org kata xbest la kan ade je mslh myb dtg..tp Allah Y maha mngetahui..

    0
    0
    • milah says:

      apa bende ko merepek ni emily.. cube jgn ckp bende merepek2.. aku ikut muka ayah aku, x bercerai pun mak ayah aku. rupa bentuk seseorang tu kan dah ditentukan Allah, Dia yg membentuk nya, sapa kita nak ckp mcm tu..

      0
      0
      • bunga says:

        pandai2 jek..org rmai kate muke aku copy paste dr mak aku..ok jer jodoh dorg..nih sume ketentuan dari Allah SWT…jgn pandai2 jek nk ckp2….

        0
        0
    • hani says:

      tak jugak..muka kakak sulung sama je ngn muka abah (means tak sama ngn muka mak), cerai berai gak mak abah den..muahahha

      0
      0
      • PiQa says:

        saya pun akak sulung muka sebiji muka abah. bercerai jugak…erm..sume tu jodoh..dan salah abah aku jugak….ade pompuan lain.Alhamdulilah…kami bahagia sgt walaupun ada mak jek! :))

        0
        0
    • kahkah says:

      ntah pape ko ni..ada plak jodoh mak bapak depend kat muka anak..jgn mengarut lah! kalau dah anak dia ape salahnye ikut muka dia. kau nak muka anak kau ikut org lain? wakakaka laki kau buat apa tuuu

      0
      0
    • taksukaemily says:

      bodohnye kau ni emily, pastu kalau anak perempuan iku muka mak, laki ikut muka ayah,diorg kene cerai la?? jgn komen klu komen kau tu agak buduh, boleh x????

      0
      0
    • babycomel says:

      ade gak dengar tapi bukan la bercerai…cuma ayah/ibu nya nanti tak panjang umo…tapi tu semua ketentuan Tuhan..jodoh dan maut bukan kite yang tentukan..

      *abis la aku kena lahar lepas nie..ehehehhe

      0
      0
    • yume says:

      aduhai… gila tahyul!

      0
      0
  9. maey says:

    so cute…moga erra bahagia slamanya dgn family dia ni.

    0
    0
  10. bila senyum bibir mmg sama cam erra
    besar sure chantek neh

    0
    0
  11. nyah says:

    muka ank buah aku sebijik cam muka ank erra ni tapi ank buah aku boy..hehehe diorang ni dah besar mesti hot gitew..

    0
    0
  12. heldajuliana says:

    serupa kak erra….erra junior

    0
    0
  13. alisha says:

    so cute like mamiiii……!!! Nak tggu anak lisa & yusri plak nnti..

    0
    0
  14. an nur says:

    sebijik muka mummy dia.. so cuteeee…..

    0
    0
  15. Jejari Kontot says:

    MUKA MCM MEMEY JER AKU TGK

    0
    0
  16. hehehe says:

    skrg baru nampk mk erra dl ms kck2 muka mcm hubby erra…mmg cute tp mk bdk2 akan berubah lg…tp org tua2 blh aku ckp kalo anak perempuan ikut mk mak akan jd panas…mcm x rasi dgn mak asyik gdh jer…kalo anak pempuan ikut muka abah..serasi gan mak n abah…kalo anak laki org tua2 belah aku ckp elok mk mak baru sejuk…tak tau la kan kata org tua2 jer…doa jer la yg terbaik…

    0
    0
  17. fareth says:

    Kiut la pulak sebijik macam mak dia..

    0
    0
  18. ciput says:

    jendul cam mak dia ..

    0
    0
  19. Jejari Kontot says:

    ERRA TAK SUKE MEMEY MASA NGADUNG KOT,TU YG T’KENAN TU

    0
    0
  20. ladysnappersz says:

    comelnya….tang dagu n mat a tu mmg cam mama dia….!

    0
    0
  21. fiza says:

    erra fazira kecikkkkkkk

    0
    0
  22. Rynie Fay says:

    Sangatttttt Comelllll!!!

    0
    0
  23. zai says:

    cumil gle….mmg cm erra mke die

    0
    0
  24. rame says:

    bershukur lah itu semua anugarah dari allah yang maha esa.

    0
    0
  25. Pizzaz says:

    suri cruise malaysia….

    0
    0
  26. mama aini says:

    comilnya dier..inilah anugerah yg terindah dr Allah !!..semuga eera & engku akan berbahagia selama2nya.. doakan yg terbaik utk rumahtangga mereka…amin..he2x..mama memang minat kat lakonan eera & suka tgk wajahnya yg jelita…beruntung engku imran punya isteri yg jelita & ank yg comil…

    0
    0
  27. BumbleBee says:

    haha…teringat aku entry yg lepas2…time tu alesya ni kecik lagi..ramai gaklaa yg komen x comel sangat laa, x cute sangat laa.. skarangg nahhh tengok. Terserlah dah kecomelannyer..

    0
    0
  28. sukeee says:

    x sangka dh besar cute sgt anak erra ni.. dulu kecik2 x lah kiut (maapla pendapat saya) betulla ckp org baby ni rupenya berubah-ubah.. haii dh besar sure jadi rebutan nanti… berdoala ye moga2 rumah tangga terpelihara pedulikan kata2 org yg mcm ‘AHLI NUJUM’ menilik nasib rumah tangga/ umur/ berdasarkan rupa anak… MENGARUT

    0
    0
  29. hmmm says:

    wow… muka mcm mak dia lerr.so cute…

    0
    0
  30. teh hijau says:

    sib baek putih melepak .. klau hitam mmg tak cumil ..

    0
    0
  31. cek pekah says:

    cam muke anak kezen..tapi lagi comella anak kezen tu…daaa

    0
    0
  32. myana says:

    jndul ikot cape ni aleesya
    msti pndai ni ;)

    0
    0
  33. engku faseshah says:

    pandainye die posing cute sgt

    0
    0
  34. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh abang mamat ! lama minah jambu tk jumpa ngan abang ! abang mamat gi mana ? mak ayah rindu ngan abang mamat tau ! cium cikit ! bang mamat jangan lari dari rumah lagi eh ok muah muah muahhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  35. fanatIk says:

    peJam ceLik peJam ceLik da bsoR ank eRRa..cumiL sngTt like mUm Like daughTer..

    0
    0
  36. Leo says:

    masa kecik dulu nampak macam ikut muka bapaknya.. dah besar nampak macam muke erra… memang comel le…

    0
    0
  37. manjer says:

    dah besar baru nampak kejelitaan mama dier… kecik2 dulu tak nampak sangat lagi…. =)

    0
    0
  38. Sweet31 says:

    Makin besar makin cun… Confirm dah besar cun habis… Jaga elok2 ye kak erra..

    0
    0
  39. sujobi says:

    comel sangat!!!

    0
    0
  40. rizani says:

    makin terserlah muka mak dia kat dia ha..

    0
    0
  41. ezzra says:

    pic last tu dgn Julia ke? anak Ziela Jalil

    0
    0
  42. Suri says:

    Wuhuuu model in the making…smile like erra, sweet

    0
    0
  43. CUMI2 says:

    untunglah…!!

    0
    0
  44. basshunter says:

    cutenyaa….mmg muka erra

    0
    0
  45. Mmg cute, sebijik mcm erra. Lawa turun temurun..mcm mane muka kalo anak lelaki erra kan. Tomey sungguh!
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0
    0
  46. shasha says:

    alololo….somelllllll nyer dier…sbijik muke cam erra ……!adik kiter name aleesya jugak…..lebih kurg muke cam dier…sweet!

    0
    0
  47. Noreen says:

    SEBIJI HIDUNG ERA

    0
    0
  48. nurul aizan says:

    sangat comey..alhamdulillah…muka sama ngan kak era…

    0
    0
  49. Cik Nur says:

    muka mcm mix cina sikit kan tapi comel hehehe

    0
    0
  50. uteh says:

    comey anak kamu erra…beranak ramai2 sikit..elok ber-adik dah kakak ni kan…

    0
    0
  51. alg_scOOt says:

    comeiii nye ank erra…muke sme mcm mummy die…

    0
    0
  52. NUR says:

    Comelnya….Foto – foto ni mengambarkan Aleesya ni macam ‘Pet of Family’ la…Bukan sahaja disayangi ibu dan ayah ,,,tetapi datuk, bapa saudara ( adik Engku Emran ) , Ibu Saudara ( Kakak Engku Emran) dan orang – orang yang rapat dengan Erra :-) Sweet….Dah boleh ada adik dah ni….

    0
    0
  53. anggun says:

    so cute, ini buat aku ingin baby lagi tapi dah asar dah

    0
    0
  54. awinchumell says:

    comel lg anak2 i……………….cuma i bkn artist jer:)

    0
    0
  55. nana says:

    ini bukan cute.ini cantik ok! sebijik erra

    0
    0
  56. hokiais says:

    kecik comel biar sampai besar pun maintain comey…bukan mantain muka ja comey biar perangai pun comey jugak..

    0
    0
  57. saba says:

    aku sorang jer ker rasa muka budak ni macam muka korea..ada iras taeyeon snsd…haha

    0
    0
  58. halo2 says:

    eh, takkan mak dia suntikkan botox??

    0
    0
  59. Hello says:

    sejibik lah .. so pretty . especially her eyes so similar with her mother . Yes , i think she’s a quite similar to SNSD’s taeyeon . Don’t mad at me !! Pleasee !

    0
    0
  60. gugurlz says:

    comelnyer!!!!!!!sebijik mcm mak dier

    0
    0
  61. emalin says:

    erra junior… very her mom look alike…so cute..and sweet beautifull babyyy

    0
    0
  62. jack says:

    kecik lgi dah mcm ni haa…cube bayangkan lgi 20 taun agak pakaian mcm mner mak die soh pakai kann…..renung2 kan laaaa…

    0
    0
  63. ema7881 says:

    comeynya…engku aleesya…so cute la… :)

    0
    0