Written by AbangNara | January 22nd, 2011

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

Minggu ini kami keluarkan gambar-gambar perkahwinan Ayu Raudhah dan Zakuan Adha ajerlah. Yang kali ini katanya gambar majlis resepsi mereka berdua. Kami suka dengan baju Ayu Raudhah. Cantik semacam. Baju Zaquan pulak sememangnya menyerlah kehensemannya. Kredit gambar kepada Facebook Asmady Ahmad.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Ada gambar Rozita Che Wan kali nie.

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

255 responses to (GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Ayu Raudah Dan Zaquan Adha

  1. SYOKDOTMY says:

    LIKE!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 6
  2. senduk kayu says:

    makan hati lagi aku tengok gambor ni…
    zaquan..mau x pinang aku jadi no 2..ai rela yu…

    btw asal aku nmpk muka si ayu ni macam ifa raziah?

    (mood:masih makan hati berulam jantung..oh zaquanku)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 2
    • bb says:

      hahaha.ngko ni senduk, dri thread sblah makan hati.kau fanatik zakuan ke?sbr la…jgn jd no.2, nnt dbenci mcm fasha,memey..hehe…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
    • sygayuraudah says:

      sbb ko dengkikan si ayu raudah….muahahaha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  3. anonymous_90 says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 23
  4. farhanah says:

    cantik sgt

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  5. weee says:

    ayu raudhah nampak tua la…dah macam muka Rozita Che Wan dah sebijik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
  6. noknok says:

    ohh gowjess .. meletop .. wowwww

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  7. nunu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 42
  8. nunu says:

    ok la..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  9. Fatehah A. says:

    cantik sgt ayu. semoga perkahwinan mereka berkekalan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  10. intan rohaiza intan says:

    sepadan … bagai pinang dibelah 2… semoga jodoh berkekalan … Insya-Allah … AMIN … – IR

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  11. air yang tenang says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 22
  12. zetty kamal says:

    bju nikah die super gojes! kain kembg2 tu sgt menarik, len dr len… cuma make up je trlebey over suda utk nikah tu… xlawo dh jd… hmmm…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • kak nam says:

      tu la kan…. patut nikah pakai lipstick warna lembut…. n pakai la baju putih…. sure nampak lagi cantik n lembut…… kan….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
      • silentgirl says:

        btol..make up nikah tu wat die npk garang…litip patut kale soft je..tp sume org ade preferences msg2..but ayu npk cm tua sket for zaquan..pape pn hope dorg bhagia..xnpk pn aidil n rita..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • et says:

          slalunye event lain2 lain makeupnya..mcm nikah..sanding..brula ada variasi..lipstick merah tu mmg cun for me..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • ummi iman says:

          ayu nampak cam kakak zaquan je……hhehehehehee

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        eishh…macam2…aritu sape ntah yg kawen pakai lipstik kaler soft n nmpak mcm pucat…si raja farah ke? or si bienda…aku dh x ingat dah. pastu ade yg komen knape lipstik pucat laa…x cantek laa itu laa ini laa… skang biler ade yg pakai lipstik kaler terang n merah menyala plak…still ade lg org yg komen x cantek n kritik.. aishhh…
        pastu yg bab tie plak…alahh dh style dier nk pakai cmtuh biarlaa…lain dr yg len utk hari bahagia diorg..korang sape nk tentukan mcmana sepatutnyer majlis, pakaian, make n etc…

        p/s: biarlah diorg dengan moment diorg

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
        • silentgirl says:

          bumblebee..klu u rajin tgk blik kat post raja farah tu..i mmg komen ske lipstick soft …sum1 else kot yg komen xske tu..huhuhu! dis is just my opinion..n every 1 are free to drop some comment here..manusia ni kan mcm2 ragam n pndapat..xsume org pndpt same..klu xleh komen, xlah nara wat space for komen kan? btol x?chill la..jgn emo2 eh..hhihihi.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • BumbleBee says:

          xde sape yg emo pun…jgn maen serkap jarang yer..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          hahah..x emo bagos la.. ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lala says:

      btol3…setuju…nikah tu mekap terover kan….org time nikah la mekap lite2 jerk…yg sanding super gojes…suka baju n mekap ngn rambut,,,perfect

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • nick kuhn says:

        x cantik ok mekap time nikah tu.. tebal semacam aku tgk.. bek xyah mekap lg cantik kot aku rs. p buang p! huahuahua

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
        • biar aku says:

          muka mcm bulan mana boleh xmekap. mekap tebal memang untuk org yg kulitnya xberapa elok. terpaksa, nak cover

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. eyelesh says:

    abg die lagi hensem.. untung rita.. hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
  14. Puteri bunian says:

    aku tengok cantek lg RCW…
    heee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
  15. cepten says:

    cntek sgt! kn best kalo lpas kawen neyh ayu pkai tdong..++++ cntek kot! :)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. baby102 says:

    make up too muchla, dr lawa jd mcm sememeh. Tp baju cantik.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  17. peace says:

    rambut zaquan santek!!..selaluny terpacak2 je..ni bru da klainan

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  18. Amier says:

    Aaaaaa……. Set Tongkat ali, kacip fatimah,kopi abang hebat semua dah ready ke?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  19. soft says:

    apsal aku suka tgk kaler2 die je arrr

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. lisa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 23
  21. bb says:

    sweet.cantik.tkpelah, dh jodoh drang.klu korang ckp tk sesuai, mknanya korang mengata ketentuan tuhan.kan mmg dh tertulis di luh mahfuz ajal, maut,jodoh seseorang..berbahgialah dgn jodoh masing2.mcm tu la ayu ngan zakuan.drang bahagia, kite doakn la berkekalan..juga kat umah tgga kita sndiri.aminnnnnnnnn

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  22. eZmALizA says:

    kalau zaquan perkemaskan tali leher nya mesti lagi smartt!! :)

    sgt cantik!! superbb!! :))

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  23. leha says:

    cantikkkkkkkkkkkkkkkkk!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. kak jah not so vouge says:

    RCW canteknye kauuu!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  25. blur says:

    lawa lg rozita che wan……hahaha
    x minat la tgk muka ayu ni!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  26. peah says:

    subhanallah cantiknya rozita che wan!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  27. […] to Beautifulnara & Facebook Asmady Ahmad. […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ain says:

    hope bhgia smpi akhir hayat….sabar tempoh cabaran dlm hidup rumahtangga

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  29. si kakak tetap terbayeeekk….!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  30. Yakboktam says:

    rozita che wan yang tahan tngok ni.haaha

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  31. shaz says:

    Overall lebih suka gambar2 utk resepsi ni.. Baju cantik, make up lawa… Excellent job!… :-)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  32. N says:

    pesal dlm gambar entry b4 sblm nie, ayu senyum mcm org baru lepas cucuk botox jerk…

    korang perasan x, si kembar nie ala2 beckham…muka mmg handsome+macho gitu…tapi bila buka mulut, mak aiii suara x blh blah…terus hilang macho…

    muahahah(*evil laugh*)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  33. X nak sudah says:

    Sejujur2 dri hti ku. .Cantek lgi RCW dri ayu. .npa ye. .RCW lebih beseri dri pengantin. .jn mare.. . .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  34. BumbleBee says:

    ey brape byk entry psal diorg ni daaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. ado says:

    baru lpas tgok pic2 kat fb asmady ahmad…ada pic mak zaquan mmeluk ayu…alangkah bagusnya kalau rita pun dberi peluang macamtu… sedih dgn nasib rita

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • Nanako says:

      nak wat camne..dah bahagian rita mcm tu..kita doakan yg terbaik je utk rita dan suami..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • rosh says:

        rita di jemput x??yelah..kalu dh aidil di jemput…sdikit sbyk aku rs kan rita mesti tersinggung…bjauh hati …yelah..sbb rita mgkin mharap pkawenan dia spt ini…tp sbaliknya blaku…

        apapun rita…semoga sabar dan tabah dlm mharungi kehidupan ini…Allah ttp bsama org2 yg redha dan bserah diri kepada Nya dlm apapun keadaan.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • dea says:

          bkn rita ade kata ke kt entry sblm neh.. laki die kata tak yah gi.. cer cek.. tp bg aku, better die tak gi.. jln jauh2, tak elok utk kandungan..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • et says:

      dh dia kawen lari sape soh..tak jemput pon mak mertua time tu..cmna nk ada adegan sama lak..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. farapink says:

    ingatkan wedding RCW.. he..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  37. k.s.v klg says:

    x tau ah apo kono ngan muka ayu…..
    seri tak nmpk…
    tpi rozita tetap lawa…
    cun melecun…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  38. Nanako says:

    owh my Gucci!!!..cantek giler baju ayu..mmg lawa la!nak wt camtu la kawin nanti..yeehaaa~~ :D

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  39. lola says:

    setuju ngan k.s.v…myb slalu nmpak dia dok mekap kt tb…
    pa pn tahniah la…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. husin says:

    tak lawalah minah ni. rcw lagi lawa dr adik dia.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      adek bradek tkan muka semua sama…..rita punya jambu lain ayu nya jambu lain……..kalau kembar tu boleh la di kate kan sama muka…itu pn kembar ada muka lain2 jugak……macm minah jambu ni minah jambu je yg ikot muka bapak pakistan yg lain ikot muka mak jawa pakistan.., jangan beza2kn muka orang dngan yg lain nya ok…..terima khaseh ya….thank Q

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        jangan marah minah jambu salah taip maksud minah jambu is rozita ye bukan rita sori sori…..tecacol he he almaklom lahminah jambu belm sarapan lagi

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          tapi memang betol apa yg orang2 ni komen tentang lipstik ayu ni terlampau merah sangat ! semua ok cuma lipstik je yg membuatkan ayu kurang jambu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  41. unknown says:

    y never wear songket…smua nk modern…smua nk ikut stail org kafir..tk fhm…inai bkn main lawa but sad its nt ,malay tradition..its hindu….btw 1st tym tgk RCW cantek cz make up tk over sgt…juz nice..:)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  42. honey says:

    napa pengantin laki comot sangat shave la janggut tu dulu mcm rehearsal nak kawen ja x mcm betul2 nk kawen..

    about the tie sangat x cantik nampak x kemas lnsung..

    ayu just ok sbb sblm ni pn mmg make-up so nmpk biasa saja seri x nmpk RCW plak mcm pngntin..

    tapi diorang dah kawen cara halal harap kekalkan la….amin..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  43. gmbr no5 yg ayu raudhah bertenggek kepala kt bahu zaquan tu nampak seram lak. mcm pontianak takde badan mai dr blkg zaquan. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  44. Dilakochan says:

    Gmbar dgn jejaka.. sweet sweet belaka.

    Tapi awat makeup ayu raudhah nampak biase mcm sama dlm drama tv tu je?
    RCW gak jelita’s!! =)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  45. milah says:

    seme yg komen negatif tu dengki. Seme xkene, make up xcntklah.. Itu xlawalah, ini xsesuailah.. Ntah apa2 je. Cantik tu subjektif. Biar cantik budi pekerti, jgn busuk hati mcm korang yg dengki dgn kebahagiaan org lain. Doakan yg terbaik utk org lain adalah salah satu sifat yg mulia.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  46. makcik says:

    kurang beseri

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  47. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pic yg no 4 tu minah jambu suka very very cantek n berseri, yg ayu bergambar dengan suami zakuan tu dh tk payah minah jambu komen2 lagi dh sememang nya jambu lah…….minah jambu ucapkan selamat berbahgia .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    zakuan ada adek kembar lagi? minah jambu nak tekel lah sebab nya minah jambu ni tkda mateair tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  49. LaraHati says:

    apa2 pun kita doakn aje yg trbek tuk mereka…nut jus dem but for rita n aidil jugak..tak rugi kita doakn yg bek2 tuk mereka

    Tpi saya sngat2 beharap lh rita n ayu akn bek2 aje tuk kebahagian rumahtnga durng amin…amin…amin…

    Nwy all da bestttt for all of dem..
    Kpd ckembar tu jdi lh suami n ayah yg bek yee…
    Love Rita n Ayu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Rara says:

    superb cun!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. dart says:

    bj yg ayu pakai ms mjlis dy smua cantik2 d mata aku…pandai ayu plih..tgh syoq dok lyn pic wedding ayu,tnampak plak pic RCW..mak aii…cantik nyer……mmg x dpt d nafi kan lg….moga ayu n zaquan mjaga kerukunan rmhtgg downg..amin3x…mn rita yek?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. missty says:

    tak mcm seri pengantin pon..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  53. kakaknya jugak lebih berseri…sorry jgn marah ye pengantin.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  54. ergh says:

    kakaknya dah pandai makeup natural

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  55. Maimoon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 19
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jangan lah ko komen gitu pada rita… sedih lah dia nanti …..kan dh tahdir dia kawin dengan laki dia si aidil tk kira la dia register nikah kt mana asal kn sah lah kan cian dia tau……untok rita minah jambu ingat kn jangan sedih2 lagi ok …

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      alahh..ape rita nk dengki..dier dh zuriat..lelaki lak tuh..jalinan yg sgt utuh…setakat majlis kenduri kawen yg grand…x heran pun dier, Hanya org2 yg minded sempit jer yg mandai2 predict perasaan org lain…

      p/s: episod duka rita mcm tu…episod duka ayu blom tau ujung pangkal lg…doakan terbaek jerlaa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Aida Hashim says:

      Sebagai kembar, sedikit sebanyak tersentuh dengan ketidakadilan ibubapa dalam menentukan jodoh anak2. Yang sorang dirai besar2an, yang sorang dijaja satu negara perasaan tak suka. Kita yang bukan kembar, bukan satu katong dengan si Aidil tu pun berdetik. Tersepit Aidil di tengah2, sedang kita manusia kena redha dengan Qada’ dan Qadar. Menjadi ibubapa perlu banyak ilmu, bukan merosakkan hati anak2.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • et says:

        abis time kawen kt siam tu x terpikir ke perasaan mak bapak..walauapapun restu org tua mmg penting..lg2 ibu…syurga letak bwh kaki ibu tau..pttnye aidil kalo betul2 nakkan rita tu..dia kena usaha yakinkan ibu bape..ni tak..gelojoh sgt nk kawen..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • maryam says:

          bak kata mak aku “kalau makla, dah kawin, trime jela menantu tu.lain kalau blom kawin,nak pisah pon pisahla”.kesian,dah beranak pinak pon.

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Nanako says:

      entah maimonn ni..x elok cakap mcm tu..yg pntg rita dan suami dia dulu kahwin sah dan halal di sisi Allah dan agama suci Islam..cuma salah dari segi undang2 dunia yg dicipta oleh manusia sndri shj..doakan la utk kebahagiaan rumahtangga mereka sebab x salah kan kita mendoakan perkara yg elok utk org lain?..manataw satu doa daripada kita Allah akan beri lebih kebaikan kepada diri kita sendiri..Amin.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • peugeotcyg says:

      jaat nye molot ko ni cik memon oiii….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. zorro says:

    berseri2 muka pengantin..i loike!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  57. AYU YG TAK PERNAH AYU says:

    CANTIK TU CANTIK… TAPI BAGI AKU AYU RAUDAH NI NAK MENUNJUK-NUNJUK KONON LA MAK MERTUA SAYANGGG… MENYAMPAHH.. HO LA..RITA KAN KAWIN LARI.. MAK MERTUA X SUKA.. AYU RAUDAH NI PON BUKAN MENANTU PILIHAN SGT.. GEDIK, SEXY TAH APA TAH.. TP TERPAKSA SEBAB ANAK DIA NK SGT!!.. SUKA LE AYU YG SEMEMANGNYA TAK AYU NI DAPAT BUAT MAJLIS .. BUKAN APA MAU BIKIN RITA SAKIT ATI LA TUUU.. MENYAMPAH.HARAP MEKAP JE TEBAL

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 7
    • melor says:

      biarlah…saya doa kebahgiaan utk ayu dan zakuan…sebab dia kahwin dgn cara yg betul…bukan nak menunjuk. kalau dah jadi parents nanti baru tau apa perassn anak kawin lari atau dibawa lari…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • Lovely says:

        Aku pun x sanggup
        Kalau anak jantan aku berusia 21 tahun
        Kahwin lari
        Merajuk hati seorang IBU
        Bila dah ada anak sendiri
        Barulah tahu macam mana kasih
        Seorang Ibu atau Bapa kepada anak2nya
        Begitulah Ibu & Ayah Sayang pada kita

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • et says:

      x paham apa yg ko pikirkan..agaknye sbb ko x kawen lg kot..bila dah kawen tu..bkn takat suami je..family pon kena anggap cm family sendiri..lebih2 lg parents..biasa kot aksi2 peluk2 ngan mak n mak mertua(mcm mak sendiri jugak tau)..org kalo bole mmg nak sangat restu parents..barula hidup tenang..xde isu menunjuk2 pn

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. Malisa says:

    make up nikah weird sgt..n pelik x naik seri langsung..artis lain pun biasa make up ..tp berseri gak..mcm erra fazira nikah kali 2 berseri2..baju RCW lbh cantik dari baju ayu…sanding pun terbalik..perangai bukan elok sgt pun diaorg ni..menunjuk2..jgn kata Rita derhaka..ayu pun tua dari zakuan knp diberi restu..Rita yg lemah lembut..cantik dari ayu x diberi restu..parents yg x adil..kepada aidil jaga lah amanah Allah sebaiknya..ingat janji2 pada Rita..aidil yg ajak Rita kawin lari.. yg penting keluarga Rita setuju dan ada majlis pihak perempuan di Thailand yg ringkas..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
    • ain says:

      janganlah nk nilai kuarga org cane..x baik..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • melor says:

        setuju sebab keluarga zakuan orang yg baik baik….susah payah membesarkan anak anak..apa rasa keluarga you kena komen tanpa tahu keadaan sebenar…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • http://odieymajid.blogspot.com/ says:

      xdpata restu sebab diorang dulu kan nikah lari.ape2 pun semoga bahagia selamanya sampai ke syurga..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  59. eden says:

    masa akad nikah cantik jer bertudung…bersanding jer terus hilang separuh… fesyen2…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  60. ain says:

    fuiyyyo!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  61. zam says:

    mata ayu over la…dgn contact lens, bulu mata palsu lebat sgt… x cantik..
    make up pun over bagai…

    kalau dia natural je makeup dan mata lg lawa.

    xde seri pengantin la

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  62. lin says:

    cantik lagi rozita dari adik dia….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  63. joyahhh says:

    ayu xfotogeniklahh. .lg2 kalau tangkap pic tutup mulut. .
    mcm sumting wrong jer. .kalau senyum n ketawa ok jer. .btw congrats utk mereka berdua. .

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  64. lin says:

    kenapa perut ayu ni buncit je aku nampak……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  65. gosipgurl_fea says:

    ada juga syndrome miss.wold-so-perfect wannabe kat sini ya. freaking annoying

    :) congrats’s to both of Ayu and zaquan. will you’ll happily ever till heaven!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  66. rama2 comey says:

    raudhah ni kalau buang mekap, ya allah penuh dengan jerawat ngan bekas jerawat jer..agaknya mak pengantin lelaki banggat sangat kot dpt menantu macm raudha ni.. sexy gile.. peha, pangkal dada sume orang kat mesia ni lah tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  67. Cik Nad says:

    rozita che wan tetap cantek..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  68. Maimoon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 22
    • BumbleBee says:

      ape masalah ko ni…entry psal kahwen ayu ngan zaquan…yg rita ko nak carutkan ni kenapa? kdg aku x paham ngan org cmni…cube letak diri ko mcm kt tempat rita..adik laki ko kawen..ko yg tetibe kene maki…motif?

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • Mak Limah says:

      eh, maimon apsal ko dengki sgt ngan Rita…ko ni jeles ngan Rita ke sbb x dpt kawin ngan Aidil or ko ni adk bradik / family si aidil? mulut ko ni mcm longkang tau!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  69. pedulik hapa says:

    xder seri pengantin pun sbb muka dah biasa bermekap..biasa jerr.. huh!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  70. Congrats kpd anada berdua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. lolyat gang says:

    mmg besar ayu n kak ita punye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  72. Sweet_pink says:

    semoga menjaga rumahtangga dgn aman dan damai…. jgn mcm sesetengah artis tu… kawan bertahun2, kwin berbulan2 je….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  73. rama2 comey says:

    ISI KEcik jerrr… paka mangkuk span dan push up sbb tue nampak besar..kwang kwang kwang
    woiii maimoon jaga sket mulut ko..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  74. fafaafa says:

    maybe tak nampak seri sebab kita kan dah biasa tengok ayu ni pakai baju pengantin. yela kat majalah pengantin memang tak sah kalau tak de muka ayu ni haha.

    seri tak seri marilah kita doakan kebahagiaan dorang ni.harap harap parents pihak lelaki pun dapat terima rita dengan aidil dengan seikhlas2.kesian aku ngan rita

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  75. damia says:

    yang penting..RCW meletoppp..!!!cantik sangat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  76. liya Da Laila says:

    that right.. seri xbaper trserlah.. myb mke up tabal + stail mke up same mcm kt tv..
    so xder klainan disi2….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  77. najmi says:

    CANTIKNYEEE RCW :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. […] This post was mentioned on Twitter by Syazwanny Othman, Syazwanny Othman. Syazwanny Othman said: Auww! nice pics!http://beautifulnara.com/gambarmajlis-resepsi-perkahwinan-ayu-raudah-dan-zaquan-adha/#more-9349 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Roan says:

    Sekali ko RCW interprem kalah pengantin hawhawhawhawhawhawhawhaw lawo bebeno…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  80. cik R... says:

    aduyaiiii…mekap berkati2…x caye tgok metro hr ni….blusher merah bebenor…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  81. Maimoon says:

    Owh? rupenye ada gakz yg senasib dgn rita kat cni. Well, aku bongsu so klo adik org lain kawin aku jd penonton jek. Majlis meriah aku tepok tanganlah clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..clap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • Mak Limah says:

      tak pelah MaiMOON…dunia ni berputar mcm roda…tak kmane pon ko…kalo x kena batang idong ko sndri…satu ari adk bradik ko or ank cucu ko pasti akan rasa…ko tunggu la…skali ko buat org 10x ko dpt blasan..skrg 10x ko clap kn org, nanti 100x org clap kan ko n family ko…lg satu kalo ko ni lom kawin ntah2 tak de org yg nk kan ko sbb mulut ko busuk cam longkang najis…huhuhu…apapn…cerrminn diri ko tu dulu sblm kutuk org…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  82. kaki ayam says:

    cantekkkk nya ayu…padan skali dgn zaquan..congrate….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  83. nS says:

    cantik.. nak2 part inai kat tangan tu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  84. sweet nya… semoga berkekalan dan mendapat zuriat yg soleh solehah dan comel mcm korang ber2…….
    tue je yg saya doakan….

    selamat pengantin baru

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  85. ryanmeimei says:

    cantik gojess..dlm gambar n luar sama cantik.. i like

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  86. ryanmeimei says:

    cantik gojess dlm gambar n luar sama cantik..i like

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  87. jane says:

    pengantin pompuan senyum sepesen je….macam nak moncong tak moncong…..kali ni rcw cantik very sweet…adakala tak berapa cantik dan nampak tua…. kali ni lebih cantik dr pantin…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  88. vrommm says:

    baru aku perasan laki dia hensem..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  89. Ariisa says:

    Rozita is far more prettier!! Gorgeous woman. Ayu ni prangai dia smacam & she’s less pretty…x tau napa. Congratulations to both of them anyway..=D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  90. hem says:

    pertama kali suka dengan wajah Rozita Che Wan…macam permaisuri…ala-ala kerabat…canteeeeeeek

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  91. CANTHEK says:

    rozita che wan tu hrpkn fotogenik je…tgk dlm kiah pekasam tu xdelah lawa sgt cam dlm magazine…dh nmpk kedut2

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • maryam says:

      yeap..stuju2 xtaula kalau mata aku ni yg rabun,xdela lawa bebeno yg teramat dasyat.harapkan sendat mendat je lebih

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  92. Auta says:

    SERI PENGANTIN tu ape dari takrifan korg semua ye??
    tlg fahamkan ak yg xfaham ni…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • et says:

      tu lerr..rmai betul yg pandaii menelek seri ke tak seri..kengkadang durang ni ego nk mengaku pengantin tu cantek..padahal dlm hati ckp cantek..saje cr point nk ngutuk org..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  93. Amber says:

    first gambar RCW tu mmg menampakkan ketuaannya…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • Lovely says:

      Please La
      Dia memang dah usia 30an
      Sesiapa pun akan menuju ke usia tua
      Usia sentiasa mengejar diri kita
      So kira ok la tu RCW
      Walaupun dah berusia tetapi di MASIH CANTIK

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  94. Pemalu says:

    rozita tu artis kelab J. harusla meletop. Ayu anytime bole meletop drpd akak dia kot. bila join kelab J nnt. Kelab J memang meletop, hot n spicy di pasaran la beb. anak dara pun kalah, :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  95. yani says:

    tahniah…………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  96. syue says:

    Gorgeous.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  97. perlu ke en nara letak gambar mereka? perlu ke? perlu ke? waaaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  98. budi says:

    cantik nya rozita che wan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. LONDON says:

    WOW TAHNIAH!
    SAMA CANTIK SAMA PADAN
    BAGAI PINANG DI BELAH DUA
    TERSERLAH SERI PENGANTIN
    KEDU MEMPELAI

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  100. zaza90 says:

    mmg cantik…!!! ZaQuann….!!!! Wuaarrggghhhh…!!! aku sudah Patah hati..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. idianna says:

    cantik sgt.. semoga berbahagia hendaknya.. <3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  102. Wak Lu says:

    erm…rasenye ayu ni lagi cantik kalo pakai tudung kot..sbb lakonan dia kbnyakkannya pakai tudung

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. cik bedah says:

    ayu dh xde bajet ke utk fresh flower?mcm2 baju..tp bunga tgn yg sama jek..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. mamarazi says:

    HELO2. AKU ADE 1 CITER NI PSL ZAQUAN NI. LAST YR PUNYE CITER. TP CITER CNI HBS CNI LA. XSILAP AKU MS TU DIA TURUN JB ADE LWN BOLA. SO MEMBER AKU NI MINAT DIA, THEN HBS JE GAME, MEMBER AKU AMIK GMBR NGN DIA. NTAH CAMNE DIA BLH “TERMINTAK” NO HP MEMBER AKU NI. TRSTRG CKP MEMBER AKU NI BKN LA LAWA MANE PUN, DH LA PENDEK, GIGI MAJU KE DEPAN. HAHAAAA. OK2 SMBUNG CITER AKU, SO MLM TU DIA TEXT MEMBER AKU AJAK LEPAK DGN DIA. LAU TAKAT LEPAK KT MAMAK STALL OR TPT LAIN, AKU BLH TRIMA LG. NI X, AJAK LEPAK KT HOTEL. HUHU. NSB LA MMBE AKU TU BIJAKSANA WLUPUN HAKIKATNYA X BIJAK MANE PN. SO MMBE AKU XNK. MMBE AKU BG MCM2 ALASAN.OK 1 CITER HBS. CITER YG LAIN PLK, SINCE KEJADIAN TUKAR2 NO FON TU, BLH DIKATAKN STIAP HARI SI ZAFUAN NI CALL DIA. SIAP VIDEO CALL BAGAI. AND THE WORST PART PNH 1 DAY TU ZAFUAN MMS DIA GMBR TUUUTTTTTTT. MMBE AKU PN T’KEJUTLA SBB X SANGKA SI ZAFUAN NI AKN B’TINDAK SMPI CAMTU. SO KESIMPULAN YG AKU NK CKP, ZAFUAN NI HANYALA MANUSIA BIASE YG ADE HATI, P’SAAN & NAFSU. AND X LARI DRPD MELAKUKAN KESILAPAN. BUT CIAN LA PD AYU SBB ADE BF CMNI. (BF LA SBB BENDA NI T’JD BEFORE DUIORG TUNANG KN! ). SO BILE DH KAWIN NI, AKU HOPE KO BERUBAH LA ZAFUAN. PK MASAK2 DULU B4 KO WT SMTG SBB BYK MATA2 AND MULUT2 KT LUAR SANA YG AKN VKP TTG KO. ESPECIALLY BILER KO DH JD HUBBY KPD SORG ARTIS, WLUPN X BRP NK FOFULAR.. NGII~

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    • miz dary says:

      skejap zaquan, skejap zafuan.nmpk sgt ko ni mfitnah!btaubat lah yer..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • mamarazi says:

        ye aku tau thers’s a TYPO ERROR! but yg pntg aku skrg ngh citer psl SI ZAQUAN!!! ade phm?? ko x nmpk ke aku ckp yg citer ni last yr, time dia lum jd tunang si ayu ni!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • kurus says:

      ni scara general lah aku brcakap.. tk tuduh sesaper..
      orang biasa pun ada yg buat..
      kadang2 yg text tu BUKAN org tu..
      kekawan atau member gila-gila..dier..
      yg tahu kelebihan n kepopularan si kawan yg mnjadi kegilaan..

      itu pun brgantung kpda orang yg ditujukan..
      kadang biler tengok muke mcm “punching bag” atau “boleh dibawak bergurau” abeh ler…
      (bukan tk taw prangai gila2 bahasa laki-laki ni)

      apa-apa pon TK ELOK la centuh..(bukan dituju kpda zaquan) ditujukan kpda laki-laki n jugak pmpuan yg ‘nakal’

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • mamarazi says:

        tu la aku ckp, xkira la ko tu pemain bola sepak ke, bola keranjang ke, even artis pn ade perangai cmni kn. so lau kata dh jd laki org tu, berubah la. x byk pn, ckit jd la.
        nyway aku pecaye yg bg text & gmbr tuut pd mmbe aku is zaquan. kejadahnye dia nk srh mmbe dia nyamar?? x ke malu lau dia nk srh mmbe dia wt cmtu. yg mmbe aku ni plk mmg la TERDESAK nk jantan. so bile dpt jantan yg mcm si zaquan ni, makin la merenyam!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • cikbunga says:

      aku bukan nk ckp ape..aku pn pnh kene bnde yg same..n cite die sbijik mcm cite kt atas ni..aku pnh knl die..die minx no aku dr member die yg member aku jgk..die slalu gile msg n call aku..mule2 aku lyn kn je..but 1 day die ajak aku lpk..aku pn on je la..but yg bt aku t’peranjat die boleh ajak aku lepak kt umah member die..die kate umah member die xde org..pastu aku try lyn kn lagi..aku tanye nk bt ape..then die jwb buat la ape yg ptt pastu die gelak2..pastu trus aku mls nk lyn dh..kali ke 2 aku pnh jgk follow die jln2..korg phm2 la dh muke die hensem sgt mmg pyh aku nk tolak..die ajak jln2 naik kete accord hitam die..tingkap mmg tinted habis..aku msk2 je kete die n xsmpai 10 min die boleh pgg tgn aku letak kt die punye tuttt..pastu die bley bkk sluar die..aku mmg shocked habis then aku dgn muke yg bt2 cool ckp aku kene blk skrg..ade hal pnting..nasib die nk hntar akublk..isk2.then aku mmg xlyn die dh..but die slalu jgk call2 lg..minx bt 3g..aku mmg cancel la call 3g die kalau die bt..n bnde ni jd akhir thn lps..time tu die dh dgn ayu but aku xingat diorg dh b’tunang ke blum..but pcaye la yg aku xckp bohong..sbb bnde ni mmg jd sndiri kt aku..dan aku rase si mamarazi ni ckp bnde btul sbb p’jlnn ceritenye same gile ngn aku..prangai si zaquan ni mmg cm gini..aku hrp die brubah lps dh jadi suami..n kalau die call aku lg tau la aku bahase kn die..hehe..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • mamarazi says:

        hah??? ko punye nsb lbh kureng mmbe aku la. tp mmbe aku dia ajak lepak kt hotel! lg haru! ntahla ek! nape la lelaki cmni ade kt dunia ni. spesis ape pn aku xtau! mcm si zaquan ni, nmpk sgt dia jual rupe dia yg hensem tu utk pikat girl2 kt luar sana. aku hope 1 je, dia berubah lps kawin ni. xmo la ade pragai HANJJJ mcm ni! x best la.. nsb ko pn bijaksana mcm kwn aku kn. lau x ntah ko ni dh bekas2 dia gknye..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • minah jambu 24 mengadap computer says:

      tkda orang nk baca lah ko punya sajak yg merepek kerepek ni !!……..taon lepas punya cerita kau nk kasitau dn cerita buat ape!!! tk main lah….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
      • mamarazi says:

        eiii ko xtau pape, jgn masuk campur la giler!!!! ko x kena kt btg hidung ko! or lau kene pn, ko mesti x tolak offer zaquan tu kn.. hahaha. dasar ppuan miang!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh jadi pompan mesti nk kena miang sikit tau ! kalau tk nanti tk dapt laki …..tk banyak sikit pn mesti nk mengatal… kalau tk nanti tk dapat boypren ….., mesti la minah jambu nk kalau zakuan offer minah jambu jadi gelpren dia ! boleh ke minah jambu nk tolak….tapi zakuan dh ada bini si ayu……..jadi tepaksa lah minah jambu kensil si zakuan ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nanako says:

        ramai la orang nak bace bende2 camni termasuk la kau kan. ek le. ke kau ni ayu raudhah. hipokrit

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anti-zaquan smpai mati! says:

      i like ur comment!hmmm sama ape yg terjadi kt i..based on true story..sumpah demi allah,perangai die mmg mcm tu..i kenal die dh lama dh..sejak zaman sekolah lg..die mntk no i mse tu..ye lah,spe x nk bg kan..for sure laa mcm omg,zaquan mntk no…then x smpai bpe ari,ajk kuar..i pon agree je..ingt nk lepak minum ke ape,kate bru kenal,skali die bwk pg satu shopping complex ni,g basement parking..i pon dh pelik,apehal mamat ni..suddenly die rapat nk kiss i..WTH??pstu ambik tgn i letak kt die pnyee tuttt…x terkejut pulak i kn..rse nk cabut je…i ckp i x ske mcm ni..die ckp plsss,sekali ni je..gila ape ko jantan..then die keluarkan duit,ckp die bg klau i layan..WTF..then ingt kn tu laa first n last die buat mcm tu..x serik2..ajk i keluar..pernah bwk i pergi rumah kwn die..gilaa seramm..kalau zaquan ajk tidur itu perkara biasalah..die mmg mcm tu..to girls out there,tlg jaga dri,jgn sbb die zaquan korg pon bagi jer k..die ni sngt hidung belang..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • drogba says:

        aku rasa ahli sukan ni dia punya hormon terlebih sudah..elok lah kahwin awal

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • mamarazi says:

          hah drogba ko jgn ikut pragai dia k. kalau ko laki la. hihihiih. hopefuly dy berubah la pas dh kawin ni.. hah ngadap bini ko puas2. hukhuk

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • cikbunga says:

        i like ur comment too!!mmg perangai zaquan tu bapak truknye..rumah sewa kwn die tu kt jln lobak seremban kn?rumah tu member2 indian die yg duk kn?umah teres 1 tingkat but kt area tu penuh ngn chinese dats y die brani bwk blk ppuan..aku pn bnci zaquan smpai mati..prangai mcm hrm nk termuntah aku tgk org duk puji2 die..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • anti-zaquan smpai mati! says:

          cik bungaaaa betul lah!die bwk i pegi situ lah!rumah kwn die indian..mmg kt situ area chinese..woo die pon bwk u pgi situ eh?stylo siot jantan ni!hope die berubah..be a responsible husband and a good dad to be..jgn ank die nnti kasanova mcm die dh laa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mamarazi says:

        masuk ko ni ntah mangsa yg ke brp la. yg mane x cayer tu t’pulang la kn. bkn nye kite nk reka citer kn. dh mmg kenyataan si zaquan perangai cam harem ni. ish2. cian ko ayu! dpt laki yg kaki tuuutttt. pd ANTI-ZAQUAN & CIK BUNGA, hope korg sabar ye.. lps ni dy xkn lg berani wt cmtu. nk bini dy meroyan, try la wt. hiiiii~

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
        • dania says:

          klu yer pun, jgn la critakn aib org.sampai ckp letak kat ‘tut’ ke ape..klu btol, kan dia dh kawin.mgkin prangai dia akn berubah.doa2kn jer la.cube klu bnda ni tjadi ngan diri korang sndiri(aib dcanang sana sini, hawayu feel?actually, aku pun pnah jmpe bdak ni.ok jer?(aku pn ada rupa jgk, kwn2 ckp..).n ke korang jeles sbb dia dh kawin?n zakuan tk pilih korang n kwn korang tu?agak2 la.ni, ramai org bole tgok.wlupn dia salah, korang tk bleh nk aibkan dia sesuka hati.-aku pn tak minat zakuan-

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
        • mamarazi says:

          NI LG SORG BACK UP SI ZAQUAN. DIORG NI B’CITER BKN UTK AIBKN DIA OR SAPE2 YG B’KAITAN. TP JUST NK “SHARE” PENGALAMAN! YELA MANUSIA NI RAMBUT JE SAMA HITAM TP HATI LAIN2 NA! SO X MUSTAHIL BENDA CMNI AKN B’ULANG LG. KOT2 PASNI KO PLK YG KENA. HAH!??? NK TOLAK KE?? KE KO MMG TGGU SAAT TU?? HAHAHA.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
        • cikbunga says:

          sumpah dhn name Allah aku x m’fitnah die..sume yg aku crite mmg btul2 jd kt aku..2 minggu before die kawin pn die ade ajak aku jumpe die kt rumah yg die baru beli..aku bkn nak aibkn die..but kdg2 aku hilang sbr jgk dgn die..duk kaco2 aku lg pdhl time tu die dh ade tunang n dh nk kawin..die bt perempuan mcm brg mainan die je..just bermodalkan muke die yg boleh thn jgk tu..kpd sape2 yg x caye crite aku ni t’pulang lah..tp bkn aku sorg yg ckp die mcm tu..kalau nk kate kami menipu mcm mane pulak dlm sume crite kami prangai zaquan ni sumenye almost the same..psl ajak bt bnde xsenonoh dlm kete, ajak bt 3g n ajak lpk kt umah kwn die..sumenye same..so pk2 kn lah..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • rie says:

          yg ikut jantan jalang nape?sbg pmpuan, jagalah maruah jugak.jgn senang2 ikut lelaki.phm.jgn dok mncang kburukn org jer

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
        • nite says:

          ape2 jer la si mamarazi ni.cara ko komen pn bleh tau ko ni mcmana.sebok.kepoh.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • nite says:

          eleh, yg dslike ni msti minah2 pengutuk ni jugak.hahahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anti-zaquan smpai mati! says:

          mamarazi i mmg x jmpe die dh..last month ade gak die call ajk lepak..tp maaflah..i tau ape mksud ‘lepak’ die tuu..to everyone sorry laa kitorg bukan nk aibkan die or whatever..tp kdg2 mcm loya tekak laa tgk org puji2,sanjung die bgai..pdhal perangai haramm gilaa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. kurus says:

    pereka pakaian ayu ni.. tersangat faham dengan kelebihan n sifat personaliti ayu..
    dgn tudung n sanggul cengini.. nampak sgt kelebihan wajah ayu yg ala2 kearaban + kespanyolan.. andalusia lah kirer.. warna baju tu..material..fabrik..wow.. all out pereka ni.. siapakah beliau??
    tahniah n syabas diberikan kpda anda

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  106. Maimoon says:

    Member ko malu sb badan byk kurap kot kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! Zaquan bg num kat member dia la tuh. Tu yg LAYANZ!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • mamarazi says:

      haha. aku like komen ko! dulu blh r dia mmbe aku kot! skrg dia musuh aku! mmg vodoh lau zaquan nak kt dia. dhla x lawa, hrp BOOBS je besau. tu psl zaquan t’goda kot. hikhik!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • emas says:

        itu pasal la rita reject zaquan dulu. memang teruk mamat ni. tu yg ayu jaki sgt kat rita sbb zaquan penah gila kat rita. zaquan konfem tensen xdapat rita, tercabar aaa jiwa kacau sampai sudah

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni tengok orang nye BOOBS je…tkde keje lain ke? leper2 sapa nak? orang tengok pn tkda selera….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. lisha... says:

    tahniah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  108. hati yang pink says:

    asal gambar ayu tu snyum agak over….hahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  109. […] Follow this link: (GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Ayu Raudah Dan Zaquan Adha […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. Me says:

    RCW = mukeplastik abes~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. Reena says:

    Mekap ayu ni komaaann..slalu sgt dia mekap camni so takde kelainan dah masa kawin..Rozita Che Wan gak yg lawa..mekap dia pun tak over cam slalu..of coz bulu mata pelesu tu tak leh tinggal..but still she’s pretty for a woman of her age..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  112. shizuka says:

    so sweet…emburu ya aku..heheheheh..nsem la zaquan n aidil…..suke…suke..suke…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  113. milah says:

    ya ampun… cantiknya manusia! dua-dua sama cantik sama padan. mmng kurniaan Tuhanlah. tak dpt nak dinafikan mmng sgt cantik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  114. chintachandury says:

    biasa jerrr..walaupun rita x mekapp mcm nie..TETAP GGGGGGOOOOORRRRRGGGGEEEOOUUUSSSSSS>>>>

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  115. nina says:

    rita rudaini x datang ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. ida says:

    rozita lagi cantik dan berseri…soriii…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  117. kemakemo says:

    http://beautifulnara.com/kantoigambar-ayu-raudah-dan-peking-dating-di-shopping-mall/

    aku rase lah kan mase ni ayu lawa lagi…

    err die jempun peking x??muahhhahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. iici says:

    sweet couple !! ske2 sgt ~
    smoga brbhagia hingga ke akhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  119. rain says:

    ayu gemuk. zaquan ni mengingatkan aku dekat hero hindustan yg leher pendek tu, apa dah nama diaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  120. ATTENTION says:

    ayu xdela gemuk sgt pn, cuma ku rs ketinggian dia yg kurengggg tu menyebabkan badan dia yg gemuk air tu jd kurenggg lawa, xmcm RCW n ritarudaini, dorg tinggi lampai, tu yg nmpk HOT jer…ayu ni kawen mekap mcm hilang seri jer, apesal ek???sbb dh slalu mekap tebal la kot. so kawen pn nmpk biasa jer, lawa lg RCW,gojes.pinggang ayu pn xramping la, dia ni cutting body xmanatap, harapkn tettttt je yg besau itu pn gelebeh je tgk, kurengggg cunnnn la yu ni, i dont like!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  121. ATTENTION says:

    ayu ni pn nmpk lg over excited dr si lelaki….boring la dat girl nie… anyway moga perkahwinan dorg kekal, jgn igt bila wedding meriah ni bahagia sgt, dan jgn igt yg kawen lari ni x bahagia, nasib semua allah yg tentukan… semoga dorg bahagia n rita pn bahagialah hendaknya…

    “langit tidak selalunya cerah,
    awan tidak selalunya mendung”

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  122. ATTENTION says:

    ayu ni pn nmpk lg over excited dr si lelaki….boring la dat girl nie… anyway moga perkahwinan dorg kekal, jgn igt bila wedding meriah ni bahagia sgt, dan jgn igt yg kawen lari ni x bahagia, nasib semua allah yg tentukan… semoga dorg bahagia n rita pn bahagialah hendaknya…tabahkn hatimu rita….aku lg suka rita sbb dia panadai berlakon, x mcm ayu ni over terlebih…opsss terlebih sudaaaaa..

    “langit tidak selalunya cerah,
    awan tidak selalunya mendung”

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      a…ah…minah jambu pn suka rita berlakon tapi lebih cantek lagi kalau rita n ayu berlakon sebagai adek bradek amacam?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  123. zaquan adha razak says:

    gaun ayu x cantik pon.. bunga2 kat pelamin tu lagi santek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. Batrisyah Balqis says:

    wow… so sweet… cutenyerr ayu.. wlupun rozita is the most laa… tp make up n dress ayu lawa la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  125. deedy says:

    Ya Allah, indahnya ciptaan tuhan bila tgk RCW…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  126. apala nak gaduh-gaduh rita pun dah penah kawin pun sebelumni ape yang nak makan hatinye.. tapi yela jarak rita ngan laki dia jauh sangat..ayu jarak sikit je.. kalau aku pun tak terima keadaan camtu dah la asyik memburukkan keluarga suami je tak cuba langsung berbaik…ikut hati mati…. orang sekampung je yang kenal rita tu sape..tapi kalau boleh aku nak rita kekal dengan suami dia..tak suka pun tak baik doa keburukan orang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. dude says:

    tebal sgt mekap si ayu nie time nikah..kalau nikah mekap sederhana je pun dah ok..tak perlu mekap tebal sbb ayu mmg dah cantik..nmpk weird sgt time nikah..!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  128. atyqah adylla says:

    semoge perkahwinan dorang kkal bahgie!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  129. afiza zarful says:

    semoga bebahagia selalu……………………….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1