Written by serenity | February 11th, 2013

Sabtu lepas, telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan pelakon, Siti Fazurina Mohd Famir, 31, dengan Mohamad Hykal Zulkifli, 32, di rumah pengantin lelaki di Bayan Baru, Pulau Pinang. Koleksi gambar ini ialah dari jurugambar rasmi majlis Fazurina, iaitu Azzaharry Othman.


Photobucket
 Pada malam Jumaat lepas juga telah berlangsung majlis berinai di rumah ibu saudara Haikal.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Untuk majlis berinai, pengantin mengenakan baju melayu dan kurung moden warna perak manakala untuk majlis resepsi, pengantin memakai gaun moden dan sut berwarna krim. Kami mengucapkan terima kasih kepada Fazurina dan Azzaharry yang telah sudi memberi izin khas pada BeautifulNara.com untuk berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca kami. Lagi enam keping gambar boleh anda lihat dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Gambar-gambar lain akan dikemaskini di entri ini dari semasa ke semasa. Berminat dengan hasil bidikan Azzaharry yang cantik untuk majlis anda? Sila ke Facebook Azzaharry Othman untuk maklumat lanjut.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PS: Dapatkan 2 botol Hydrating Serum dari Germany secara percuma!

93 responses to (GAMBAR)Majlis Resepsi Dan Berinai Siti Fazurina Dan Hykal Di Pulau Pinang

  1. amoi says:

    Adoi..ape kes pakai tudng mcm tu fazurina oiiii..nk bertudung,bertudng elok3 la..ni siap kua rambut plak..

    Ni yg aku nk marah ni..iskkkkkk..

    Kne tahu la,bertudung kne btl3..bkn tutup kepala..!!!!

    0

    0
  2. Fisha SIndha says:

    Merembes tgk suami dia uolssss .

    0

    0
  3. Peah Cantik says:

    haa baguslah tu yek. Alhamdulillah. jangan nanti denga lagik cerita pasai ko. wali tak sah la hapela. kahwin lari le . haaha kbye

    0

    0
  4. Noks says:

    Gaun yg dia pakai tu ada inner kt dlm ke tak ek? Mcm lutsinar pon ade…
    Gambar bwh skali tu, dia pakai serkup ke atau free hair terus???

    0

    0
  5. Hepi says:

    Ku sangka dia ni dah berhijrah nak bertudung penuh masa dia jumpa mak dia hari tu. Aduhaiii…

    0

    0
  6. wa says:

    tudungnyo mano?????

    0

    0
  7. Peah Cantik says:

    btw, bukan haritu aku nengok ko dah bertudung litup ke? ni dah kenape tekuar jambul lak. huehue tak comey tak comey

    0

    0
  8. anti penang says:

    Lelaki buruk itam
    pompuan cantik melepak…..adoilaaa fazura…. ko tgkap mamakutty ke?

    0

    0
  9. Didi says:

    Taktahu nak kata apa. Sanggup dia tak tutup aurat semata mata untuk wedding. Banyak je design yg lawa lawa untuk hijabnista.

    0

    0
  10. wth says:

    Dah knp pulak baju dgn tudung dia jd mcm tu? Please la…Betul ke x betul budak ni…

    0

    0
  11. tengku minah jambu merah biru says:

    Emmmmmmm ya la tu ….hati kalau belom iklas buat ape nk pakai tudongggggggg pakai aje rambot plasu kalau nk lebih cantek anggun dn ayuuuuuuuu…fzurina ni hati dia maseh lm iklas lagi nk bertudongggg mungkin dia paksa kn diri untok bertudong….emmmmm hati mana boleh di paksa2 fzurina oi ..kalau nk eksen baik sekali pon mana boleh……tentang pakaian pon minah jambu nampak di bahgian dada tu oh tidak tidak n tk mungkin terjadi !!!!! ni lah akibat nye nk jadi minah tudong sangat ha ambek kau !!

    0

    0
  12. Whadda F? says:

    Apesal aku nampak muka laki dia ni macam ex husband anne ngasri? Ker mata aku jer yg kero?

    0

    0
  13. fewit says:

    suami dia izinkan dia macam tu…..kita cuma boleh tengok je…nak komen lebih2 pun tak guna.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Ada mata tengok…ada mulut diam….

    0

    0
  15. aptb says:

    macam2 hal….ikt suke hang ler weh

    0

    0
  16. Anonymous says:

    x selera aku tgk muka husband dia.

    0

    0
  17. tengku minah jambu merah biru says:

    ni semua mak bapak dia punye salah lah ! jantan no 1 tknk jantan no 2 tknk jantan no 3 tknk at last dapat jantan cengkong kawin aje lah ! ntah jantan yg camana yg orang tua dia nk kan tk tau lah ! tkan ketiga2 jantan tu panas baran kan !

    0

    0
  18. C chantek says:

    yang termampu hanya doakan yg terbaik untuk setiap muslim yg mendirikan masjid…insyaAllah..aminnn

    0

    0
  19. TopiPinkMakcikBedah says:

    bedah dah agakkkkkkk dah tau…. mesti akan banyak komen pasal tudung beliau… bedah ingatkan bedah yang juling….. muahahahhaha okbai

    0

    0
  20. cik tul says:

    Ini yang aku tak faham ne..kata bersyukur sangat dapat hidayah dari Allah nak berubah lahh. Tapi tudung nampak rambut baju pun menampakkan warna kulit..tak sesuai lah bagi seorang muslimah..harap harap dapat di perbetulkan lah yee

    0

    0
  21. Cik Peah Tak Kemaruk 1st says:

    Klu btudung kerana fesyen mcm nie la jadinyeee….

    0

    0
  22. artis poyo says:

    alahai..fazurina ni pun..on off la plak tudung tu…kalau pakai tudung just nak berfesyen..baik tak yah bertudung…teruk benorrrr…!

    0

    0
  23. imah says:

    korang ni kenapa biarlah dia .. nak bertudung ke tidak … korang nikan suka buat hukum sendiri … dosa dia bukan korang yang tanggungkan?

    0

    0
    • Didi says:

      Fuyooooo backup fazurina. Lek ah. Takyah goyang mkcik. Kami hanya bagitahu pandangan kami je. Tak suka. Unlike jelah, toksah banyak bunyi :))

      0

      0
      • noname says:

        imah..biar lah dia nk bertudung ke x?? pls la jgn ckp mcm org buta agama. mmg dosa di bukan kitorg tanggung. tp tegur sesama umat tu perlu ok. at least menegur utk kebaikan dia. terlepas kita dr bersubahat n dpt dosa kering sbb biarkan dia tayang rambut. org tegur sbb dia ni kejap on kejap off tudung. mcm lalang n mcm permainkn agama. pls k.

        0

        0
  24. sophilea_lea says:

    takut SHILA AMZAH pon jdik mcm fazurina nie… dah depa nak kawen… biaq pi je lah… mak bapak nak tanggung dosa kaaa… menda mudah nak wat susah ap… pas kawen t tahu lah depa ssh snag alam pkahwinan…

    0

    0
  25. fyna says:

    no komen kalau pasal fesyen artis-artis nih.

    0

    0
  26. fyda says:

    Aiiiiiii,,,,,,,,,,mse baru2 bhijab kate,,xnk dedah rmbut lg…aurat katenya…ape kes ni..!!!!
    Skerat rmbut da nmpak…..bju kat tang lengan 2,,,pn jarang2…
    Ckp mmg x supe bikin….lau mcm 2…bek xyah pkai tdung……..hurmmmmmmmmmm

    0

    0
  27. cikgu nana says:

    fazurina oh fazurina !!

    0

    0
  28. zass says:

    tahniah fazurina..semoga menjadi isteri yg solehah..:)

    0

    0
  29. whatever says:

    bia dye la,korng nie kecoh asal…mulut tu tk pth duk ckp psl orng lain,akhirat korng belom tentu lagi bagus laaa..

    0

    0
  30. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    lemassss siakap nengok pesen si fazurina ni… bawa2la bertaubat wahai umat2 manusia sekalian!!!
    lagi 1..siakap nak tanye ni. sape pengapit dlm pic yg last tu?? mcm fouziah gaus… anyone???

    0

    0
  31. rombau says:

    tak ke mana ni… tengok jelah… bukan mendoakan…

    0

    0
  32. zhu melayu says:

    Aprkah ini???

    0

    0
  33. anon says:

    artis cmni suke sgt menjatuhkan maruah org2 bertudung yg mengikut syariat, dah lah pakai tdung tutup abis pon baju ketat2,sendat…ni pki tdg jenis ape plak ni…please lah..jgn lah hipokrit!!!! kes kawen lari pon xsetel lg, dh bt kes pki tdg cmni…series MENYAMPAH ngn artis2 malaysia yg mcm ni….

    0

    0
  34. KOSONGKOSONG OHOHHHH says:

    Biar lah dier nak pakai tudung mcmane pon. Mmng tugas manusia untuk menegur. Tapi jgn kutuk lebih2. Buat mendatang kan dosa je. Dosa dia biar ler dia yg tanggung. Diri dia, dosa dia, kubur dia yg jawab. Kite jgn nk kutuk lebih2. Jgn jadi kpo udah leee.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    x suka baju yg first..biarpun beralas tpi stil nmpk ketat..n ntah pe pe fesyen..

    0

    0
  36. biatch says:

    astaghfirullahal’adzim. beristighfarlah wahai tukang2 kutuk, yang dikutuk, dan aku sendiri. matlamat tidak menghalalkan cara.

    0

    0
  37. roses says:

    tahniahh…..amin

    0

    0
  38. JHudd says:

    Tahniah Siti Fazurina, walaupon suami tahap nan hado, macam tu ker kawen lari cam tak berbaloi jekkk

    0

    0
  39. ultraman bogel sedang fire raksasa says:

    tak encem tak apo…. janji boleh merasa cipap artis…. ko hado????

    0

    0
  40. @_@ says:

    Rasanya tak payah post pasal dia takpe kot.. takde sapa nak ambik tau pasal dia hehe

    0

    0
  41. propa poppia says:

    HAIRAN N MEMACAM LGIK…
    KALAU SITI NURHALIZA…SEMUA KATA BAIK…
    RAMPAS SUAMI ORG…WARTAWAN BUAT DOK DIAM..XDA PUN NAK KUAR AYAT JAHAT2
    KALAU ARTIS LAIN…AMBIK SUAMI ORG…BUKAN MAIN LAGI HIGHLIGHT..
    SITI PAKAI X SEDIA TUTUP KPALA…SEMUA REDHA..SEMUA BUAT BIASA…
    KALAU ARTIS DAH D HINA MCM2..
    PHUUIIIIIIII…HIPOKRIT

    0

    0
  42. Anonymous says:

    baju gambo first tu buruk giler… hahahha

    0

    0
  43. Anonymous says:

    x berbaloi ko kahwin dgn jantan tu..rupa x de, duit x de, budi bahasa x de…macammana dia nak memimpin keluarga ko esok2 ..dgn family ko pun dia x hormat…bole ker dia bertanggungjawap atas diri ko esok2..setakat sediakan batang jer …org gila tepi jln pun bole….pikir2kan lah

    0

    0
  44. aishah says:

    ari tu kes adda butterfly cabut tudung, ni pun sama gak
    kejp tutp, kejp bukak..please la jgn nk cuba main2kan hal2 tutup aurat ni

    0

    0
  45. Zzz says:

    bukan pakai tudung yang wajib, lantak hang nak pakai tudung saji ke, yang penting tutup aurat. klo lah ye, kate tutup rambut, dada, lengan suma tu, jarang kemain, terdedah gak. ada ke syurga untuk kepala yang tutup je, tang lengan, leher, dada, masuk neraka? gitu ke? Memalukan kaum muslimat.

    0

    0
  46. Usha je says:

    Hurm..Aku bukan nak kata apa lah..serious aku tgk dah mcm drug addict. Err..klau desperate pun bg lah ada taste sket. Aku sgt paham prasaan mak dia..kesian..

    0

    0
  47. tee says:

    askum..Fazurina tahniah selamat di ijab kabul..apa2 pun tabah menumpuh cabaran yg apa jua berlaku slps ini..peduli kn apa orang nk kata..(Mulut puaka mmg x leh tutup..kahkahkah..org bagikn nasihat..ini tidak.) yg melalui yer Fazurina bukan yer diaorg..
    Sy x sokong sane sni, tpi disebalik yer hanya ini memberi semangat..baik buruk family, tetap family awak..cuba dan cuba kembalikn semula..Insya’allah semoga lembut hati ibu..ibu mane x sayang anak…insya’allah..

    0

    0
  48. miss oppssss says:

    Kan elok dia bertudung…… Selain mentaati perintah Allah SWT, dia jugak dapat menutup segala double chin dan lipatan lehernya itu…………….

    0

    0
  49. sham says:

    harapnya semoga fazurina dpt kembali kpd agama…sesungguhnya allah itu maha pengampun lagi penerima taubat..takpayahlah kita menunding jari dan duk maki hamun sesama kita…once kita tunding jari kat orng sebenarnya 4 lagi jari menghala pada kita, nak kata mungkin dia lebih baik dri kita mungkin bkn skang tapi one day so checklah diri tu dulu..yang penting nya bglh nasihat,tunjuk ajar,doa semga die kembali ke jln yang benar… not insulting her… mane tau die bertaubat dan kekal pakai tudung lph ni…dri situ baru korng bhenti meroyan dri cri kslhn orng..cm mane nk mintak maaf kat die nanti…

    0

    0
  50. ina kajang says:

    Patut le mak dia halang, sbb x padan langsung dgn anak dia… penat dia jaga dari kecil ke besar bagai tatang minyak yg penuh sekali dpt laki yg mcm penagih je, mana x sedih. mmg bodohlah ko fazuriana, cari le yang elok skit, yg boleh jamin masa depan, ni mcm ko yg kena tanggung dia je.. apa2 pun tahniah jelah, tp tanpa restu mak ayah ko x kan bahagia, tgk dan lihat jelah…

    0

    0
    • nescafe3in1 says:

      ina kajang ooi ina kajang…yg kawin dia .,bukan ko..oklah..ko sorang jela kt bumi ni sesuai dipadankan dengan lelaki yg hensem dan cute belaka..dan ko sorang je la yg pandai kt bumi ni..

      0

      0