Written by AbangNara | February 27th, 2011

gambar kahwin siti sarah shuib

Dengan hanya sekali lafaz sahaja, kini Siti Sarah sah menjadi isteri kepada Shuib Sepah. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada anda berdua. Majlis pernikahan telah berlangsung semalam di Masjid Saidina Abu Bakar As-Siddiq, Bangsar. Majlis dihadiri kira-kira 200 orang tetamu. Wang hantaran dirahsiakan dan dulang hantaran ialah 5 berbalas 7.

Lagi gambar sekitar majlis pernikahan Siti Sarah dan Shuib dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Main game Facebook je boleh menang hadiah bernilai lebih RM40,000. Memang best betullah Milo Fuze Jam Pack nie.

gambar kahwin siti sarah shuib

gambar kahwin siti sarah shuib

gambar kahwin siti sarah shuib

gambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuibgambar kahwin siti sarah shuib

195 responses to (GAMBAR)Majlis Pernikahan Shuib Sepah Dan Siti Sarah

  1. topo says:

    semoga berkekalan.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 5
    • rosh says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 76
      • khasamah says:

        boleh x kalau ko jgn nak pikir negetif jer..

        payah la bila kawen then perot buncit sikit mesti pikir yg bukan2…

        perot ko xboncit ker..

        aduhai…

        apa2 tahniah kepada kedua2nya..
        cabaran baru akan bermula dalam kehidupan anda.
        semoga berkekalan…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 31
        • jane says:

          aku rasa rosh takde pikir ape yg negatif kot..ko je yg negatif kata dia pikir negatif….dia cuma kata apa yg dia nampak dan memang betul pon perut dia nampak boncit…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 39
        • sepupu says:

          just pk positif .. potongan baju yg ikut badan mmg ketat sikit .Klau dlm keadaan duduk akan terserlah bhagian yg banyak lemak ..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 4
        • fuuuuhhhhhhhh says:

          btl3..
          khasamah 2 yg fkr laen..xde palk die ckp prut bncit coz tut3………ish..pe la khsamah mi..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
        • apa2jer says:

          aku pun sama gak pikir mcm c jane tu….ko aje ler khasamah yg pikir negatif …c rosh tu cuma tulis perut c siti sarah tu buncit yg ko khasamah tambah2 tu pahal…nak panas kan komen ni lak ko nie….takda pikir yg negatif ler…..apa pun “TAHNIAH” utk pasangan…mmg cantik n sepadan…..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 5
        • nadine says:

          apa faedah nya pointing out other people’s unflattering features? perfect ke kita

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 5
        • princess says:

          pelik la korg nih..psl perut buncit pun jd hal..adoi..klakar, pointing out bad features org je reti..tgk gmba then, diam2 sudah..ingtkan nk diamkan je.. tp..ble bc komen sume dah melalut..lantak p la buncit ke, kurus ke, yg penting depa x kacau ang..

          tahniah kpd psgn..moga2 bkekalan..amin~~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
        • princess says:

          korang ni klakar la..pasal perut org buncit pun jd hal, tgk jela gamba tuh diam2..klu xnk puji pun xyahla pointing out bad features of other people..lantak p la die nmpk kurus ka, buncit ka, yg penting depa x kacau ang..

          to pasangan smoga bkekalan..amin~~

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
        • cikikaka says:

          aku pun rase…perut buncit x semestinye org pk negatif…
          khasamah yg pk lain kot… org lain rase xpk ape pun…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
        • ... says:

          khasamah, nampak sangat ko yg pk negatif…
          pe daa…xterlintas langsung aku nak pk yg buncit tu dah ade anak…
          lgpon aku pon buncit gak ckit, tp konfem aku xngandung, sbb aku laki…haha…so nak ckp kat cnie, xsemestinye ape yg rosh ckp tu maksudnye siti sarah dah ngandung…mungkin maksud die buncit sbb makan byak…lol
          adoyai…manusia2…pantang org sebut word pelik ckit, dah pk bende lain…think +ve lah beb…jgn main terjah je…

          neway semoga berkekalan shuib n siti sarah..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 7
        • Anyohaseyo! says:

          Selamat..Pengantin Baru….Semogaaaaa..berbahagia..selamat ke anak cucu semoga berbahagiaaaa…trang tang tang tang..(ikut melodi lagu Saloma)…Selamat Pengantin Baru! Moge kekal bahagia ke akhir hayat…Insyaallah..AMIN..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • poyo ke aku ke ko? says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 33
        • Kuncu_jahat says:

          selamat pengantin baru..moga kekal hingga akhir hayat…aminn… nmpk padan dan cute sgt diorg nih…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • lily says:

          yang, perut buncit sbb dia duduk…sbb dia duduk mcm 2…dia xduduk menegak…gmbr lain semua ok…xcaya cuba u duduk mcm mana dia duduk dan amik gmbr…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
        • dear mie says:

          bentuk perut buncit beza ar ngn bentuk perut org mengandung…. yay

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
        • jawatengik says:

          asal beautiful nara x tunjuk gambar farish kawen ehhh???
          die pn agak2 artis jgk!! hehe~

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • jawatengik says:

          asal beautiful nara x tunjuk gambar farish kawen ehhh???
          die pn agak2 artis jgk!! hehe~

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • ade aku kesah says:

          ek’eleh, perut buncit pun jd hal,
          ramai lg artis yg buncit2 ms kahwin, xd plak kecoh2, perot si sarah nie mmg dr dulu lg da cmgitu, janji dia sehat, sudah….
          tp mmg comel sarah nie, kn kale tema ngan kulit dia
          tahniah dik…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
        • nanako says:

          Rosh, ape la. Baju pengantin selalu ketat2, bila duduk mmg nampak buncit. even yg selim melim pun, kalau duduk mesti ada perut terkeluar. elehh… ada je tak kene

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • gilo says:

          ye la..but try le pakai sesuatu utk kempeskan…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Android says:

          betul..patut pakai la korset ke bg slim melim di hari berbahagia ni..tgk, dah jadi isu..anyway, tahniah..=)

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • blacksheep says:

        bkn yg 1st…yg 2nd last n the last one pn nmpk buncit ckit. ktara bentuk pusat. hehehe ct sarah tak sempat diet b4 wding. pa pun nice photos. suka ngan solekan ct sarah tu. cantiiiikkk… just nice, x mlebih2.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • aku says:

        takpela tu. biasalah,sy pun buncit gak. nasihat saya, kat bakal isteri tmsuk sy sdri, jgn lupa pakai korset di hr bhgia nnt untuk elakkan perut nampak buncit. hehehe. anyway, cantik warna bj and deko akad nikah siti sarah. i like :-)

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Lynn says:

        dia duduk mcm tuh mmg nampak lipatan perut dia la.. bkn dia saja.. kita semua pun klu duduk mcm tuh perut belipat.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • secret says:

        engkau nih. perot aku pn boncet dowh.
        ade aku kesah?

        lantak la. buncet ke ape. dah klo org yg berisi /chubby/ baka badan beso/ baka perot tebal kawin, nape org xbising pulak??

        nk kawin, bukan buncit yg si suami nk.
        da dia yg nk kawin, lantak dia la. dia yg nk pkai.

        ko ckp lebih psl org lain perot boncit mse nikah.kawin,
        ko tu mcmane? ko pegang la ayt2 aku dlm komen ni.

        blah la wey!!!
        ckap xguna akal!! sengal.
        katak dlm tempurung lg ker?
        or ko jenis xcampo org, xbiase nk betukar2 fikiran ngn org dan ko ni tengok org dengan fikiran yg sempit?

        kesian.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
      • aik…kat aishah sinclair cakap pasal perut…sini pon cakap pasal perut?

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • erm says:

        kan tgh duduk tu..mane2 pompuan yg kurus pun akan terkeluar jgk lemak lebihan cmtu..sb posisi duduk camtu..ala mcm org jantan perut x buncit…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • nor says:

        Perempuan sejati kan..nampak perut buncit sket..sbb ada rahim yg sehat..x kecut mecut

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • gilo says:

        aku cuma nampak senyum simpol pak pgntin aje…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • dorayakigirlz says:

        byk minum aer batu la 2..pmpuan kn kalu byk minum aer sejuk perot cpat buncit..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • saerah says:

        aku pun pikir bukan2 sebab perut dia buncit bulat tapi xpakai korset, takut membahayakan ker…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kamal says:

      SEPAH NI BLEH TAK SENYUM SIKIT.. SUGUL PULAK..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • sepupu says:

        berdebar debar tu .. pasai tu la lupa nak senyum .. segan dan malu oo jadi pengantin ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • suffer8zine says:

      aminnnn

      Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • cik embun says:

      chomellllll! tahniah! smoge bhagia..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • tranzerkid says:

      who’s SHUIB SEPAH??

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
    • TAURUS says:

      AKU RASA KALAU DIA KAWEN DGN EX DIA DULU, KOMPOM WANG HANTARAN X DIRAHSIAKAN…. HAHAHAHAHA

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  2. tepong says:

    bagai pinang dibelah dua. tahniah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  3. kepoh says:

    lawa baju mereka .. suka kaler dan designnya ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  4. cik nurul says:

    suka sangat dgn muka comel siti sarah..seri pengantin kan?hope, semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
    • jintan manis says:

      yup…siti sarah mmg so cute…semoga berkekalan hingga ke syurga

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  5. cumot says:

    semoge berkekalan hingga ke akhir hayat… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  6. rebung says:

    tahniah both!!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  7. hajarul says:

    tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  8. aspeny says:

    tahniah sarah n shuib..smoga sabar mengharungi gelora rumahtangga dan berbahagia selamanya..amin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  9. qarissa says:

    Siti Sarah sangat comel & cantik..seri pengantin lah katakan….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  10. abang musang says:

    huhu… bila dua budak kecik kawin… i like

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  11. serojakoi says:

    tahniah shuib&sarah…semoga bahgia hingga ke akhir hayat.

    p/s: suib,semoga lawak anda makin menyerlah jauh dari yang biasa.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  12. hijau says:

    tahiniah…smoga tabah dan sabar dlm mgharungi dunia rmah tgga.smoga Shuib dpat membimbing Sarah utk mnjdi isteri dan wanita yg solehah.amin…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  13. emma says:

    tahniah siti sarah n shuib…sweet je:)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  14. Selamat Pengantin Baru.. cantik berseri2 gtu..
    respek aa diaorg ni, kurang cite2 kureng tup2 nikah, alhamdulillah…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  15. Jangan Kau Mimpi says:

    rindulah kat Sarah….suka sgt suara sarah yg gemersik tuh…!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  16. lily says:

    tahniah…alhamdulillah..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  17. nora says:

    berserinya muka sarah..baju pun cantik..tapi rasanyer majlis nikah bukan kat masjid kan? klu masjid, wajib pakai tudung..kat rumah kot..please btulkan klu sy salah..:) ape pun seri pengantin mmg naik..:) may ALLAH bless both of u..amiin

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • hazel_nutty says:

      btl tu, arap abang nara check balik, katanya nikah di Jeumpa’ D’Ramo, Bangsar…kalau tak silap saya, kalau silap tlg betulkan…

      suka tengok sarah, comel je, slmt pengantin baru utk diorang

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. skdr berkongsi.. says:

    tahniah sarah & shuib…may ALLAH always bless u….amin…:)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  19. laNt0K_leW says:

    wahhhhhhh…comelnyer….tahniah…semoga berbahagia hingga ke akhir hayat….. (*_^)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. cemut says:

    siyes siti sarah nmpak sgt comel dr bese…..
    smoge berkekalan sehingga ke akhirnya n m’jd isteri yg solehah n taat pd suami….amin….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  21. laNt0K_leW says:

    ermmm…..bile laa aku nk kahwin ni…huhuhuhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  22. no name says:

    tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. narnia says:

    tahnian….cute je pengantin kcik moleh huhu..
    moga bkekalan higga akhr hyat…tomaoh cerai2 k :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. tahniah.. semoga kekal hingga ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. liza says:

    slmt pngntin baru

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. observer says:

    KATA NIKAH DLM MASJID, KENAPA SARAH TAK PAKAI TUDUNG?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  27. donat ikan_kfc says:

    tahniah semoga berkekalan…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  28. aku menyampah says:

    nmpak berseri wajah siti sarah….

    Selamat pengantin baru…smoga berkekalan hingga ke akhir hayat….amin….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  29. Rin says:

    tahniah, cntik n bseri sarah..
    semoga bahagia hgga bila2

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. Cu says:

    bukan dlm masjid neh..klo dlm masjid kompem kena bertudung n xdanya pelamin2 bagai tuh..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  31. princess says:

    tahniah… semoga berkekalan hingg akhir hayat.. muka deorg lebih kuang je…. sweet….. :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. nic@pet says:

    taniah.. semoga kekal ke akhirat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  33. nana says:

    tahniah! semoga hidop diberkati Allah SWT..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. janatrafik says:

    selamat pengantin baru…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. ami says:

    tahniah….sarah nampah cute dan berseri…diharapkan sabar mengharungi kehidupan rumahtangga yg banyak cabarannya..best of luck in all your undertakings!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. pengantin otai says:

    tahniah….selamat pengantin baru….semoga bahagia hingga ke hujung nyawa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. rini says:

    muka siti sarah ade seri…suke2.tak mcm si ayu raudah tu.tgk muka die nikah, sanding, sume mcm photoshoot semate.ai ai

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  38. cahaya says:

    cantik…tahniah,smoga kekal ke akhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. noname says:

    rasanya mmg kat masjid…tp luarrr masjid…masjid kn banyak ruang

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. kuikui says:

    comelllnyaaaa.suka tgk kapl nih.sweet gile.selamat pengantin baru!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. bucutt says:

    mmg ada gmbr yg nmpak prut dia…tp x la bmkna ada isi ke ape….agpom mmg sarah dh gmuk lpas putus tunang dulu……
    apepom..tahniah..dh slmt kawin…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. naira says:

    siti sarah nampak berseri gile kat gmba 2…cantik sgt …make up dia cantik,baju dia cantik….dia cantik…sume cantik…..hehehe…i like…!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. samihah says:

    alhamdulillah, satu lagi masjid terbina. nampak mmng diorang betul2 in love with each other. saya pun tumpang gembira =)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. sioh says:

    haha aku nk tergelak tngok couple ni mmg sesuai n sepadan ler…pandai diorg cari jodoh mcm pinang di belah steam roll ahaks…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  45. Fairytopia says:

    syok nye tgk diorg ni cute jer..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. mirmoX says:

    perot aku buncit gak. tp klu aku nikah esk2, aku pki bekung kot. kot2 la, ader org nk post gmbr nikah aku kt b.nara kn, xder la satu malaya bleh agak pusat aku kt mna. huhu~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. […] Visit link: (GAMBAR)Majlis Pernikahan Shuib Sepah Dan Siti Sarah […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. gosipgurl_fea1 says:

    Tahniah ya. cute couple :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  49. nesh says:

    kalau xsilap ak laaaaa baju nikah sarah ni direka oelh hatta dolmat… rasanya lebih kurang sama mcm baju nikah elyanacoz baju nikah elyana pun direka oleh mamat tuuu… nmpk design lebih kurang jerrr cuma color je lain… hatta dolmat ni xda identity ke nk design baju kahwin artis dah xda idea? tukar color jeee….. xcaya p tgk gambar nikah elyana!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  50. seri says:

    tahniah..moga kekal ke akhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. si buncit says:

    wei laaa…perut aku lebey kuang same ngn si sarah nie..n tuk pngetahuan korang, xsmstinya perut buncit tu mngndung..sb nye aku pun xmngndung tp perut still buncit..tp buncitnye lain la ngn org ngndung..ni semua faktor pemakanan nyer pasai..bile la nak slim blik cm dlu????emmmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. si pelik says:

    hahahhahahahha…pelik2….psl perut pn jd isu…biar perut die nk buncit ke pe…asalkan die bahagia ngan kehidupan die…wink..:)….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. aku says:

    Tahniah kat siti sarah. cantik design baju dia. ye memang lebih kurang design baju elyana. sebab designer nya sama. apapun, selamat pgntn br, smga kekal hingga ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Annabella Hilal says:

    congrats Sarah..baik pilih lelaki malay dr Mat Saleh..kan kan kan kengkwn..:)))

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. kak Timah says:

    tahniah shuib & siti sarah…sepadan & sesuai sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. CILI PADI says:

    TAHNIAH BUAT SHUIB DAN SARAH..
    SEMOGA PERKAHWINAN INI BERKEKALAN SAMPAI KE SYURGA… AMEEN! :)

    NAMPAK OK APA… DAH NYATA POTONGAN BAJU
    IKUT BENTUK BADAN. JADI KALO NAMPAK BUNCIT TU SUDAH TERANG AAH…

    DARI “PENGANTIN” PAKAI BAJU LONGGAR..
    GAMBAR DI AMBIL TUTUP BAHAGIAN PERUT COVER DENGAN BUNGA..
    UPACARA AKAD NIKAH PUN TAK NAMPAK.
    *tak tahulah kalo nikah sorok2 eh*

    TAP TUP TAP TUP SELEPAS 4 BULAN AJE TAU TAU HEBOH SATU MALAYA DAH BRAAANAK!
    :(

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  57. hepigirl_lin says:

    bukan gambo first je buncit..sume pun buncit…tp ok lar..janji die bahagia..selamat pengantin baru..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. K says:

    congrats sarah..semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. nelsa says:

    selamat berbahagia hingga ke akhir hayat,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. blacktie says:

    bulu mate pelesu tercabut suda..akkakaka.. masa adegan cium dahi itew..bulu mata beliau terbukak seketika.. so, the next picca tarak bulu mata dah.. kuikuikui.. sapa lak tukang lekat bulu tu.. lekat pakai gam gajah lengkali..akkakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  61. faiezma_81 says:

    Tahniah….& Selamat Pengantin Baru…Moga Kekal hingga ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. aku says:

    comel…senuga berkekalan…baju pun cantik..mekap pun nice…tak over..sweet couple..tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. mat jan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 16
  64. ZAS says:

    Cute couple… congratulations!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  65. licious85 says:

    alahai sarah, pakai lah corset/spanx so tak nampak perut buncit tu.. baju cantik dah..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  66. truly says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 17
  67. suke2 says:

    betul ckp org2 tua..jgn tunang lama2…byk cabarn…klo dh ada duit n brsedia..kawen je trus….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. shafa says:

    tahniah dan selamat pengantin baru semuga berkekalan keakhir hayat dan murah rezeki…amin

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  69. idham says:

    comelnya sarah n shuib..macam ni la yg kita mau..kawin lg bagus dr fasha sanda yang dok yakin nak kawin tp tak kawin2…terlalu mengharap pada benda yang tak pasti

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  70. what the? says:

    pemilihan warna yang sangat cantik, walaupun lebih kurang sama macam elyana tapi menarik dengan tuan punya badan, sangat lembut dan sesuai malah tidak melampau.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. mrs pening says:

    wah2…mmg sesuai giler…tahniah…moga2 bahagia…k!^^

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. luvly lace says:

    bj d bride mmg cantex cume if slim sket lg cantex,,,,anyway congrats…to sarah pass is pass life must go on…so mula n buku br wif shuib:p

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  73. puterililin says:

    congratz to both of them… sarah nmpk sgt cantik.. berseri2… smoga kekal ke akhir hayat hendaknya… :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. tish says:

    designer dia nih patut design baju yg sesuai dgn dia…bukan menonjolkan lagi perut dia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  75. miraedora says:

    cantik nya siti sara moga berkekalan sampai ke akhir hayat selamat ppengantin baru AMINNNNNNNNNNN

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. ashfa says:

    tahniah…semoga bahagia ke akhir hayat…
    make up n bj mmg cantekk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. alahai. says:

    mana pak raisuddin bapak sarah x nmpak pn???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. gossip girl says:

    perut lah, hape la… yg penting deorg halalkan hubungan tu~~ x de la sampai kena tangkap basah. by the time nak nikah, buncit berisi lak… anyway, x pe la sarah ni buncit skit, asalkan die happy bersama abg shuib kite ni… tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. Maimoon says:

    Sori. Aku x kenal sapew sepah ni. Nway smoga hapi selalu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  80. anastasyea says:

    Tahniah saya ucapkan kepada siti sarah dan Shuib sepah ! Semoga mereka berdua bahagia sehingga ke akhir hayat ! AMIN !

    anastasyea’s latest post .. Luahan Hati | Anda Berani !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. zestymama says:

    ahaks, ingatkan akak jer terperasan perut siti sarah tu patut dicover dek corset or sthg… tp mmg betul pun position duduk dia tu mmg blh menampakkan apa2 lebihan kat bhgn tuh… tp jgn ler pikir sebab benda2 tak patut… org pompuan ni kekadang if it’s that time of the month pun blh buncit skit….
    apa2 pun she looks so happy & radiant… alhamdulillah dh terbina lg 1 masjid….
    moga kekal ke hujung nyawa, amin….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  82. op says:

    semoga berkekalan hingga akhir hayat..tahniah kpd shuib ngan sitii sarah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  83. Bob says:

    Tahniah akhirnya… think positive….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  84. pena says:

    selamat pengantin baru…semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. pwincez says:

    siti sarah nampak cantik :)
    like ngan solekan yer….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. anne says:

    cnti bju die…. kaler peach kot…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. donut_cute says:

    nice colour…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  88. debunga cinta says:

    Congrats To D Bride & Groom…as well to both familys. jodoh ajal maut semua dtgn ALLAH S.W.T setiap org ade baik n brk ade sejarah hdp memasing n mcm2 saiz n rupa so kesimpulanya tak yah nak kutuk org sgt lah kiter2 pon tak perfect…kesian depa nie br kawen lom per2 dah kena kutuk…tp bj sarah nie mmg sweet n cantex sgt!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  89. Chantek says:

    napa sarah tak pakai korset :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  90. baby says:

    nice lh pic sarah kat atas tue… make up dier tak tebal so sweet… kawin ne tak perlu make up tebal sangat nanti nampak mcm *tut*…. anyway moga kekal hingga akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  91. oma efa says:

    syukuralhamdullillah akhirnya selamat anak2 yang comel ni menjadi suami isteri..oma berdoa smoga jodoh anak berkekalan hingga ke akhir hayat….amin…

    selamat pengantin baru….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  92. kaki_g0ssip! says:

    SUKE LA PLK AKU TGK BAJU KAWIN SS NI.. CANTIK! TP KN NAPE SI SHUIB TU MCM SUSAH JE NK SENYUM? SENYUM LA CKIT! BRU NMPK SERI PENGANTIN TU.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. sue says:

    mane geng sepah yang lain?? xkan xmaw bergambaq

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  94. nadya says:

    assalamualaikum,

    tumpang gembira dengan Sarah Raisuddin & Shuib yang telah selamat menjadi pasangan suami isteri…..

    dlm bnyk2 gambo diatas tuu, x ada pulak gambo pakcik Raisuddin & isteri(emak Sarah)?

    apa2pon buat Sarah & Shuib, tahniah dan didoakan semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat…amin!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  95. gayah moden says:

    wahhh..letop gitu..,wlpon simple tp ttp mnarik.,~tahniah sarah & shuib~smoga bkekalan ke akhir hayat..amin (”,)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  96. sayangselasih says:

    cute lah dorg nie…alhmdulilah moga kekal akhir hayat..yang best ttng dorg nie..tak kepoh2 pun bercinta…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  97. Comel kedua2nya. Wajah ada iras. MOga panjang jodoh hingga ke anak cucu, hingga ke akhirat sana. Amin. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. tuai padi antara nampak says:

    ALHAMDULILAH …Akhirnye selamat disatukan …..Congratulati0n 2 sarah n shuib….moga berbahagia …pedulikan tanggapan negatif org………yang pastinyer sarah cantik n berseri sekali n shuib namapak hensem…moga berkekalan ker akhir hayat….amin ya rabbal alamin..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • esok jangan layu layuan says:

      cinta sejati …semoga bahgia

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • intai kami antara nampak esok jangan rindu rinduan says:

        SELAMAT PENGANTIN BARU SITI SARAH… SUAMI DN JANGAN LUPA BUAT ALBUM BARU OK……LOV U……..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. suke ati akulah...aku popular...ko ader?..xde diam..haha says:

    cantekk sarah dgn shuib..oklah..semoga berbahgia..n kekal ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. aku says:

    susah2 je ko mencari cinta mat saleh
    last2 lelaki melayu jugak tbaik…hhehehe
    tahniah…smoga berbahgia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. hai says:

    ape jadi dgn jimmy shanley??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  102. adnil says:

    dia buncit sbb dia mmg tembam..klu bdn kurus tp buncit br la klaka..jd badan sndri sdh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. ermmm says:

    x silap aku, dulu siti sarah pernah kahwin dgn mat saleh kan, atau tunang je?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. zali says:

    ni ape kejadahnye ni,,,,baru bertunang dah macam MAJLIS NIKAH….siap KISS2 dahi plak!!!!!!. yang lain2 tu.. tak yah nak cakap la kan… haisshhhhhhhh….. ingatlaaa kat Allah sket weeiiiii…… yang org2 kat majlis tu tengokkk tak kata ape2 ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
  105. ella says:

    kalo btol mgandung bia ar..dah kawen dah pon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. ella says:

    sengal jgak ko nie ya zali..
    sah2 tajok kat atas nikah..
    suka cari publisiti..
    kalo teringin sangat publisiti..jadi ler artis..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. Meluat says:

    bodoh pny zali..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. lovely says:

    dorg nikah la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. saye says:

    untuk pengetahuan anda semua,sy ada kakak yang bekerja di jabatan yang menguruskan kursus nikah 2 insan ni.siti sarah ni da tido sama ngan si shuib ni..bapak die merayu2 kat orang kursus kawin untuk masukkan jg 2 insan ni walaupun tmpat kursus tu dah penuh..bapak die ckp,da mcm laki bini.harap cepatkan segera.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • Mel says:

      ayahnya pun 2 X 5, kawen kat siam lagik…..camno nak jadi contoh baik pada anaknya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. saye says:

    tp aku mcm tipu je untuk komen kat ats tu.saje membodohkan semua..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  111. ape2 je lah says:

    mne mamat ngan yg swg lg tu, xnmpk pum

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. fcukk says:

    dah gandung lah ni…main dulu baru kawin…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    • llyza says:

      tahu ker awak..dorg dah mcm tu..x baik tuduh2…lau salah tuduh kang..bertambah dosa..dorg tu yg dpt pahala..ape2 pon…dorg saja yg tahu..kita mendoakan saja…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  113. pecal ayam says:

    Tahniah…tapi kalau pakai jubah lagi elok….lalalalalala

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  114. truly says:

    Artis malaysia ni buruk sangat, hidung kembang. macam buah jambu….. hahahahhaa… tak menarik nak tau cerita dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • cikaro says:

      mcm la ko tu perfect sgt….. ko tu sebenanye hina ciptaan Allah ko sedar x….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Pretty Dania says:

      kau ni manusia negara mana? kalau kau perfect, kau jadi la model. there’s nothing perfect in dis world ok? meluat gila babi aku dengan statement kau nih. macam laaaaa kau tu lawa tahan babun!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  115. mokcik joyah says:

    ikan di laut …
    asam di darat..
    dalam periuk bertemu jua…
    tu la klau dh jodoh yerk…
    cam x caya plak pelawak baru cam shuib bertemu jodoh ngan siti sarah yg dh popular…
    tu la dia ketentuan Allah x siapa dpt mnduga…
    ape2 pun mokcik doakn agar jodoh ini berpanjangn shingga ke akhir hayat Amin…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  116. aku n dya says:

    thniah wat shuib n siti sarah..smoga berbhagia hingga ke akhir hayat..akhirnya!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. permata hati says:

    ada seri pengantin pada raut wajah si sarah nie,,,tahniah..semoga berkekalan,,,,sarah ni mmg cute kat luar..penah ari tu tnmpk dia kat klcc…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. rama2 unggu says:

    mesti diorg dpt bb cute2 cam “papa n mama “….tumpang hepy :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. Zailiza 4ever says:

    Tahniah…semog berkekaln….sarah nmpak comel sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  120. zaza18 says:

    nape perutv dia buncit lol

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  121. uroxatral says:

    Sie sind nicht recht. Es ich kann beweisen.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  122. azie says:

    tahniah shuib dan sarah semoga bahagia…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. elly mazlin says:

    tu la org melayu komen pandai lepas dpt feedbck teruih nk gado..elok la melayu sama melayu dok gado..bangsa len tgk tepu tgn ja..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0